Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lucifer 3x17 - Let Pinhead Sing!

2018. július 31. 13:00 - Szencsike

Egy koncerten kezdünk, a táncosok a színpadon, már csak az énekesnőre, Axarára kell várni. Ő is érkezik, álarcban sétál ki az őrjöngő tömeg elé. Alig énekel néhány sort, a buli szó szerint tüzessé és halálossá válik. Egy tűzijáték egyenesen Axarát találja el, aki holtan esik össze. Viszont a halott lány lehet nem is az igazi énekesnő, egy másik fiatal és ugyanolyan jelmezt viselő lány kerül elő, és a halottat, Jillt szólongatja, de ő már menthetetlen. Nézzük Lucifert, Doktor Lindának meséli, mik is a tervei, mióta felbontotta a szövetséget Káinnal. El akarja kerülni az apja figyelmét, így más elfoglaltságok felé néz. Kézműves sör, akt festő kurzus a terv, vagy szívesen gondozná a saját cápáját. Linda tudja, hogy ez csak terelés, valójában attól tart, hogy ismét veszélybe kerülhet Chloe élete. Ők állandóan veszélyben vannak, de mi  van, ha a bombát Isten szánta Chloénak, mert Lucifer ellenszegült. Talán mégis jobb, ha megtartja a távolságot, hiszen így nem kerül olyan helyzetbe, hogy még rosszabb legyen a kapcsolat, mint ahogy most áll és talán egy bocsánatkérés is jót tehet. Lehetséges, hogy Linda ezeket inkább magának mondja, hiszen Mézivel is épp egy igencsak csúnya válságon mennek keresztül. Lucifer viszont visszavesz, nem bosszantja tovább az apját, jobban mondva nem kockáztatja Chloe életét.

1.png

Pierce depis, ezt onnan tudjuk, hogy az irodájában gitározik és szomorú dalokat énekel. Még Ella sem tudja felvidítani, pedig egy igazi dicséret-dobozt is készített neki. Minden kollégát megkért, hogy írjanak néhány lelkesítő mondatot, Pierce-nek csak húznia kell egyet és jókedve lesz. Nem, de Ella húz helyette is, mindegyik kis cetlin a hadnagy erős karját dicsérik, szóval ez nem segített sokat. Ella ezek után Dant kéri meg, hogy segítsen, ő is pasi, ráadásul átélt néhány mélyrepülést, tudja hogy kell kilábalni belőlük. Dan nem örül a kelletlen feladatnak, hisz Pierce nem is kedveli, de Ella igazán lelkes, hát vállalja. Irány a koncert helyszíne, a halottunk pedig Axara háttértáncosa. A stáb, köztük a menedzser Rohan sem tudta, hogy cserélnek, mert az énekesnő ezt nem szokta csinálni, és az utolsó pillanatban dönthették el. Axara volt a célpont, ez biztos, Ella is megerősíti, hogy a műsornak egyáltalán nem volt a része tűzijáték, amit kifejezetten a színpadra és Axarára irányítottak. Egy asszisztens, Cece máris a turné lemondását emlegeti, de ez még korai lenne Rohan szerint. Lucifer is gondolkodik, a gyilkos addig fog próbálkozni, amíg sikerrel nem jár, ezzel még a kis hölgy is egyetért. Lucifer pedig bármit is tesz, az Apja mindig figyelni fogja, de talán a nyomozót eltávolíthatja a reflektorfényből! Hát persze, másokra fog koncentrálni, Chloe ezt később meg fogja köszönni.

2.png

Lucifer elsőként a testőrrel, Robbal, vagyis Bobbal haverkodik, Chloe nyomozgasson csak nyugodtan! Axara nagyon spirituális személyiség, zsályát éget, hogy megtisztítsa a lelkét a tragédia okozta megrázkódtatásától. Cece hozza a művésznő bio-italát, Axara megdicséri őt, jó munkát végez, de borzalmas löttyöt készít. Chloe elsőként az őrült rajongókról kérdezi őket, egyszerre vágják rá, hogy rengeteg van belőlük. Sőt, még az egyik ex-háttérénekese, Patrick is halálosan megfenyegette őt, igaz ő alapból eléggé teátrális személyiség. Nézzük Lindát, elment Mézihez, és egy igazi csatabárdot hozott neki ajándékba, hogy rendezhessék a soraikat. Sajnos a démonka nem nyit ajtót, Linda otthagyja a bárdot, kénytelen elmenni. A rendőrség kihallgatójában két transzvesztita ül, lehet rossz helyen járnak, de az egyik travi maga Patrick, a gyanúsított, a másik pedig az ügyvédje, Donovan. Viszont úgy tűnik "Patty" semmit se tud a gyilkosságról, bár indítéka lenne bőven, hiszen utálja a kis szukát. Ellehetetlenítette a munkáját, és végül ő mondott fel, a stábja azért meséli másképp a sztorit, mert a széltől is óvni akarják a csaj sérülékeny egóját. Lucifer beveti a kis trükkjét, Patty arra vágyik, hogy ő legyen Axara, csak egy sokkal jobb kiadásban. Nem akarja, hogy meghaljon, hiszen így nem versenghet vele. A gyilkosság idejére is jó alibije van, fellépett, a tömeg imádta a 2.0-s Axarát.

3.png

A tárgyalóban Ella megmutatja nekik a rajongói oldalt, Lucifer nem tud senkit se mondani, akit ennyire imádna, mint a rajongók Axarát. Chloe persze csak egy könnyed mosolyt ejt meg, amolyan ez Lucifer, viszont Lucifer hozott Ellának egy „Legjobb helyszínelő” pólót, ezen már Chloe is látványosan fintorog. De vissza a rajongókra, megszállottan imádják a nőt, milliónyi gyanúsított van, sőt még Lucifer is rajongó lett. Igaz, csak most ismerte meg és egy dalát se tudja megnevezni. Ella szerencsére talált valakit, nemrég volt egy verseny a rajongók között, a fődíj egy VIP belépő a haláli bulira. A nyertes egy bizonyos Benny, aki az üzenetei alapján szerelmes volt Axarába, igaz, jó messze van a hollywoodi szépségideáltól. Chloe és Lucifer külön kocsival érkeznek meg Benny otthonához, Lucifer egy Pauline nevű hölgyet vigasztal sms-ben, épp szakított valakivel. Chloe tudja, miért csinálja ezt, Lucifer a bomba óta ráébredt a munkájuk veszélyeire, és rájött, hogy elveszíthetik egymást. Ezért eldöntötte, hogy megtartja a távolságot, mindenki mással foglalkozik, csak azért, mert fél, és ha Chloét is emiatt zárja ki, hát legyen. Félni, dehogyis, csak másokat szeretne megismerni, hiszen Luciferből mindenkinek jár. Chloe csak fáradtan csóválja a fejét, ez Lucifer. Benny a kopogtatásra nem nyit ajtót, már őt se érdekli a nyomozó, igaz-e, és Lucifer végig az eget nézni. Bemennek a lakásba, megvan az érdektelenség oka, Benny halott, öngyilkos lett, gyógyszereket vett be.

4.png

A rendőrségen Ella drámai hangon olvassa fel Benny búcsúját, életében és halálában Axarát fogja szeretni. A belépőjével a koncert előtt el tudta helyezni a tűzijátékot, majd hazament és megölte magát. Chloe szerint ez túl egyszerű, közben Lucifer is végre megérkezett, Axarás cuccokat osztogat a rendőr kollégáknak, a művésznő így köszöni meg a segítséget, sajnos próbál az újabb koncertre, nem tudta személyesen elhozni. De az ügy még nincs lezárva, mert várják Benny boncolási anyagát, addig sehova sem mehet, nem is koncertezhet. Lucifer meg se hallja, és elmegy tovább osztogatni az ajándékokat. Doktor Lindánál Charlotte mesél épp, de Linda esze máshol jár, ezt a páciens is látja, most a Dokinénit kéne meghallgatni, hiszen azért van itt, hogy ne legyen olyan egocentrikus. Kedves tőle, akkor legyen, összeveszett egy barátjával. Charlotte ennek megörül, no nem a veszekedésnek, hanem a konfliktus megoldásának, szívesen segít, ez a szakterülete. Nagyon feldobta, hogy segíthet, bár lehet csak az ebéd mellé megivott koktéltól ilyen jókedvű. A rendőrségen Ella hozza a jó híreket, Benny „öngyilkossága” egy nappal a koncert előtt volt, ő a legelső áldozata a gyilkosnak! Ez a gyilkosságsorozat komoly előkészületekkel járt, és a gyilkos még mindig szabadon kószál, Axara még mindig veszélyben van! Lucifer közben kihirdeti a Hónap dolgozója verseny eredményét, Chloe nem is kommentálja már az eseményeket.

A Luxban Dan és Pierce megpróbálnak lelkizni. Dan már többször is fölállt a padlóról, és sokat segített az is, hogy kibeszélte a problémáit. Ráadásul most már elviselik egymást, meghallgatja őt. Pierce nincs meggyőződve, hogy neki mitől lenne jobb, de legyen, az élet úgy általában nyomasztja. Ezt olyan részletesen írja körül, hogy Dan se tud mit reagálni hirtelen. Chloe és Lucifer épp az akupunktúrás kezelése közben tájékoztatja Axarát az ügyről, a gyilkos még szabadlábon van. A művésznő azonban nem fél, nem bújik el. Lucifer is hajlik arra, hogy egyetértsen vele, valaki egyszerűen a rivaldafényre termett, Chloe kivételével persze. Kellett mondani, leadnak néhány lövést, Chloe Axarát védi, Lucifer meg úgy tesz, mintha ez őt egyáltalán nem zaklatná fel. Később Lucifer Axarát vigasztalja, mögöttük meg egy mentős ép Chloe karját kötözi, de kit érdekel, ugye. Chloe elkészült, Ella is megtalálta a pisztolyt, így minden egyszerűnek tűnik. Nincs koncert, 24 órás védőőrizetbe kerül a művésznő, viszont Lucifer vétóz, majd ő megvédi a kis pacsirtáját. Ő ugyan nem rendőr, de a lakása biztonságos és mindent megtalál, amire csak vágyik. Axara kelletlenül belemegy, Chloe pedig beleegyezik, hiszen ez elég váratlan húzás, de ha Lucifer elszúrja, nagy bajban lesz.

7.png

Lucifer-lak, Axara próbál, a testőreivel helyettesíti a táncosait, a szekrény méretű pasasok nem igazán érzik a ritmust. Lucifer megérkezett a bevásárlásból, Bob-Rob jelzi neki, hogy mentés szükséges, és Lucifer elküldi őket, majd ő segít neki. Legyen, ha a zongora nem csak dísz, gyakoroljanak azon. Dísz, dehogy is, Mozart, Liberace és Elton John is Lucifer tanítványa volt. A beéneklés sem olyan egyszerű, ha az autotune hangzás nem segít, úgyhogy ennek is vége. Axara a bolti csomaghoz lép, Lucifer elhozta a bio-lötty hozzávalóit, Lucifer elkészíti neki, de ebből is csak veszekedés lesz, és a lötty kiborul. A rendőrségen Rohant, a menedzsert hallgatják ki, az övé a megtalált pisztoly, illetve egy jókora összegű biztosítást kötött Axarára, aminek ő a kedvezményezettje. Rohan nem ölné meg az aranytojást tojó tyúkot, biztosítást pedig minden épeszű menedzser köt. Chloénak ez nem elég, letartóztatja őt. Charlotte irodájában barátterápiát látunk, itt van Linda és Mézi. Charlotte irányítja a beszélgetést, mondják el, hogy mi a gond, és kitalálják rá a megoldást. Sajnos a dolog nagyon hamar kudarcba fullad,  ugyan Linda őszintén bocsánatot kér Mézitől, de ő azonban játssza az áldozatot, hiszen Linda árulta el őt. Ez nagyon hamar felidegesíti a másikat, Linda szakított Ámenkával, mert Mézi megkérte rá, ennyire fontos neki a barátsága. Mézi lazán elküldi Lindát a pokolba, ennyit a békülésről.

Lucifer-lak, eljött a Több mint testőr szakasz Axara és Lucifer kapcsolatában, a lány beindult, minden koncert előtt szexel, és ha már Lucifer minden figyelmét neki ajánlotta, hát irány az ágy. Viszont Lucifer most tőle szokatlanul, de egyáltalán nem akar lefeküdni vele. Ezzel sikerült szegény lány lelkébe belegázolni, de Lucifernél is borul a bili. Csak azért akarta a testőrködést, hogy elvonja a figyelmét arról, akivel valójában foglalkozna. Na, ezt már Axara is jobban érti, a nyomozó az. Nem, na jó, ő az, de az Apja miatt nem lehetnek együtt, túlságosan is irányítani akarja az univerzumot. Axara elkönyveli a drága papát egy önző politikusnak, de arra biztatja Lucifert, hogy ne hagyja magát elnyomni, ő is megtanulhatja, hogy nem érdemes lemondani a szenvedélyünk tárgyáról. Neki ez most az éneklés, igaz egy pohár ital is jólesne. Ebben Lucifer is egyetért, hozza is, de Axara már eltűnt a lakásból. A rendőrségen Ella újabb híreket hoz, megjött Benny teljes boncolási anyaga, a gyógyszereket belekeverték valami biokajába, az összetevők alapján Axara bio-löttyére ismer rá Chloe, vagyis nem a menedzser a tettes.

11.png

A Luxban az újdonsült barátok már átbeszélték az összes életfilozófiai kérdést. Szerencsére megjött Ámenka, Dan odahívja magukhoz, ő is nagyon pozitív fickó, segíthet Pierce-nek. Viszont Dan a hűvös üdvözléskor jön rá, hogy ezek ketten ismerik egymást, szóval ez a terv is bukni látszik. Próba szerencse alapon egyedül hagyja őket, hoz egy kis kaját, addig dumáljanak. Dan el, Ámenka kiosztja Pierce-t, hogy álljon le a kis terveivel, Pierce pedig beleegyezik. Egyik terve sem jött be, amivel megölhette volna magát, úgyhogy ennyi volt. Remek, akkor Ámenka is kiállta a próbát, hisz tönkretette Pierce és Lucifer szövetségét. Akkor hogyhogy nincsenek még szárnyai? Erre is van válasz, talán több részes ez a teszt, de Pierce nem érti teljesen ezt a pozitív hozzáállást. Mert van hite, nem a végcél a fontos, hanem az utazás maga. Remek, ő egy végtelen büntetésben ragadt, hogy legyen hite… Eközben a színpadon Axara kezd bele az I will survive című klasszikusba, szerencsére Lucifernek sem kellett messze mennie a keresésben. Dan is visszajött, hívná Chloét, de Lucifer nem keverné bele a nyomozót, így csatlakozik Axarához és egy dalpárbajban kiéneklik magukból a bosszúságukat. A Lux közönsége zabálja a párost, a dal végén pedig Axara is beismeri, hogy képtelen távol maradni a közönségtől, a rivaldafénytől. Lucifer most elszakítaná tőlük, de alig tesznek meg néhány lépést, feltűnik egy jókora késsel a kezében az asszisztens, Cece.

Axara sem érti, hogy mit keres itt, de Cece magától vallja be, hogy ő volt az, aki megölte Bennyt és Jillt, és ő lőtt rá. Megígérte, hogy az L.A.-turné után szünet lesz, de átmennek Ázsiába és Európába, ez újabb két évet jelent, majd jön egy újabb turné, majd egy másik, sose lesz vége! Ne is legyen, Axarának ez jelenti az életet, de Cece képtelen belátni, hogy ez a hírnév már nem ugyanaz, mint amikor a gimiben csak úgy, maguknak énekeltek, vagyis Axara énekelt. Lucifer jön rá, hogy Cece meg akarta védeni őt, hogy távol tartsa a rivaldafénytől. Ő csak rá akart ijeszteni, tudott a szerepcseréről, könnyen hozzáfért a közösségi felületeihez, Cece túlságosan is szereti őt. Viszont ez nem szeretet, Axarának az éneklés az élete és ezt nem fogja feladni, tudhatta volna ő is. Megjött Chloe is, Cece viszont nem teszi le a kést, és ugrik, Lucifer is, most ő lett a hős. Viszont a vállában ott a kés, Chloe hiába szól, csak kihúzza azt. Meg is szédül, szerencsére Chloe ott van, hogy segítsen. Ámenka és Pierce is figyelik őket, a tesó most is pozitív, az élet mindig okozhat meglepetéseket, ha az Ördögnek is jól alakulhat az élete, bármi lehet. Bizony, bármi…

Egy szép reggelen a rendőrségen Pierce-t mintha kicserélték volna, alig veszi észre Dant, hát ennyit a nagy barátkozásról. Viszont ott van Chloe, gratulál az ügyhöz, szép volt. Bizony, és Axara is nagyon jól van, koncertezik és ő is kapott két VIP-jegyet. Pierce ügyesen kicsikarja a meghívást, ketten mennek a buliba. Chloe szinte fel se fogja a dolgokat, akkor este tali, de jön Lucifer. Ismét normális, újból Chloe élete középpontja, hiszen se őt, se a világot nem irányíthatja, hát visszatér a rivaldafénybe. Meglátja a jegyeket is, de sajna már késő, Pierce lesz a plusz 1 fője, ha már Lucifer nem akart vele lógni. Lucifer keserűen veszi tudomásul a hírt, de jó szórakozást kíván. Este is ott van a rendőrségen, látja ahogy Chloe és Pierce vidáman elindulnak a koncertre, mi pedig jegyezzük meg ezeket a pillanatokat, hiszen Lucifer most lökte Pierce karjaiba Chloet. Mézi otthon kibontotta Linda ajándékát, de ez a bárd kettétörik. Lucifer elment Lindához, nagyon kétségbe van esve, mert nagy butaságot csinált. Zenelista.

Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása