Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fear The Walking Dead - Stadionokkal a zombik ellen

2018. április 24. 09:00 - Chat Géza

Akkora idillel nyitunk kérem szépen, hogy annál szebbet még a drága futballmániás miniszterelenökünk se merne álmodni, hogyaszongya: stadionok, emberekkel tele. Madison akkorát gurított a közbeszerzés-bingón, hogy megnyerte a Világvége SC stadionjának megreformálását, mire ő gazdasági területként szakított rajta akkorát, hogy a szépen elkönyvelt tao pénzek adták a másikat. 

A lényeg, hogy mintha meg sem történt volna a gátnál az a bizonyos robbanás, ami elméletileg jobban szétszakította a családot, mint egy választás, merthogy a nyitó jelenet szerinti időben Madison egy több mint 40 fős mini közösséget igazgat, ami egy baseballstadionban él. Víz van, föld van, Nick már palántázik és kapál szimultán. Ezzel Rick is megpróbálkozott egyszer, amikor a börtönben próbált élhető környezetet teremteni a családjának, aztán valahogy pont magára haragította a szomszédot és kölcsönösen, oda vissza, vica-verza szétbarmolták egymás lakhelyét. Lehet, hogy itt máshogy lesz. 

Madison már csak a véletlenül az útjukba tévedt, majd befogadott kislány szüleit szeretné megtalálni, ezért szervez egy akciócsoportot, ami minden eddigi szabályt felülírva kimerészkedik a walki-talki hatótávolságán kívülre. Így sikerül egy szellemvárosba ellátogatni, ahol egy eléggé paranoiás nő kezd el hadonászni feléjük a fegyverével, majd zuhan bele a zombikkal teli víztározóba. Persze Madison megmenti, sőt, el is viszi, megmutatja neki a szép stadiont. 

A stadion bizony szép látvány, de sajnos túlságosan is túristacsalogató, mert egy leszedált mad max-konvoj is megtalálta magának, aminek a vezetője egy csávó, akinek a bmx-ére kazettás magnó van felszigszallagozva, hogy arról üvültesse a klasszikus zenét, mire így a stadion előtti parkoló zombijait az egyik kamion csomagterébe terelhesse és így már kényelmesen sörözgethessen a kis székében.

Madisonnak felajánlja, hogy adják át szépen a kulcsokat, különben úgyis az övék lesz a hely. Ez a természet rendje, nem először tolják ezt a hűbéruras dolgot. Nick a másnapi kapálás során látja, hogy a növények richtig nem lettek jobban, úgyhogy talán jobb is lenne, ha a muterja nem ragaszkodna ennyire ehhez a mezőgazdaságilag élhetetlen stadionhoz. De Madisont beszippantották a Stadionok, mint a Felcsúti Akadémia az idegen légiós focistákat, mert a jelenbe ugorva látjuk, hogy éppe lefegyverzik a kommandós autóval utazó Morgant és két újdonsült barátját, az Elrabolva-csajt, és a cowboy-t.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása