Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x43 - Piros vs. Rózsa

2018. január 17. 10:00 - BBrigusz

Piros épp a random kórházban fekvő csajt bámulja, amikor befut a kórterembe a frissen szerzett barinő-nővérke, akitől megtudjuk, hogy a csajt Rózsának hívják és kómában van fél éve. Na állj, mindenki állj! Azt még valahogy nagy nehezen el tudom fogadni, hogy az alkotók kijátsszák a klasszikus brazil szappanoperás kómában fekvő, majd nagy valószínűséggel abból csodás módon felébredő gyönyörű lány-kártyát, de azt egész egyszerűen nem vagyok képes feldolgozni, hogy komolyan Rózsának kellett elnevezni a csajt. Így most Kornélunk valszeg egy Piros és egy Rózsa között fog örlődni, én meg esküszöm tököm szúrom magam menten.
1.jpg

 Márk a múltkori pincércsaj-felfedezettjével dolgozik a lakásán, akinek az arcában van valami bántóan fura, ami miatt az egész csaj úgy fest, mint egy barlanglakó. Dóra ő, az új felfedező felfedezett, Kálmán is hazaér, de Márk gyorsan megjegyzi, hogy tiplizni kellene, mert jön valami stúdiózós emberke. Anyu szer felett zabos Bélára, még Jancsi sem tudja menteni a helyzetet.

Kornél kapja a fülest Piros kórházi magánakcióját illetően, rögtön idegállapotba is kerül. Márk érkezik Angélához a szalonba, ajcsit hozott neki, egy nyakláncot, plusz még randira is hívja, de a csaj elküldi, és csendben örömködik a meglepijével.
2.jpgJános kapja az ívet Bélától, mekkora egy segg vagy te gyerek, szerezzed vissza a lóvét estig, mert kicsinállak. Kornél hívja Pirost telón, aki a kórházban bőg éppen, és közli a fiúval, hogy mindenről tud és kocc van, mert kurvára unja, hogy folyton kamuzik neki.
3.jpgJani tesz még egy szánalmas próbálkozást a bukinál, hogy visszaszerezze az elveszített pénzt, aki persze kis odapörkölés után elhajtja, így kénytelen szívességet kérni telefonon egy Vili nevezetű fószertől. Kornél flashbackel, Rózsával porondon volt anno a gyerek téma, amiért ő nem igazán rajongott. Itt Kornél még fésülködött, és a romizásban is jártasabb volt. A producer (?) egy MILF,Zsuzsa aki ráharap Márkra, így a kis Dórát lepattintva egymásra is gerjednek. Vili egy igazi telepi suttyó makkos cipőben fuxszal a nyakában, az a terv, hogy jól meg fogja verni a bukit.
4.jpgAnyu Angélának siránkozik Béláról, aki meg is erősíti, hogy ez egy faszkalap, hagyja a picsába. Márk rendes hímringyóhoz méltóan összekeveredik a MILF-el, a cél szentesíti az eszközt alapon. Kornél folytatja a visszaemlékezést, további cukiskodást láthatunk rózsával. Vili és Jani elkapják a bukit, indul a bulivonat, igazi keményfickós beszólogatások közepette előkerül a vipera is.
5.jpgNa, Zsuzsa megdugva, Dóra bekajáltatva, buki megverve, pénz visszaszerezve, csak haladjunk már ezekkel a felesleges eseményszálakkal pörgősen. Angéla csenget Márkhoz, hogy visszaadja a nyakláncot, kis arcoskodás, adok-kapok, neizéljmár Márk, hagyjál békén, szia. Lehel menten bezárta a boltot és rohant, amint megtudta, hogy Piros sír, na basszus ezért megy ennyire szarul az üzlet. Piros elhogyvoltozza az eseményeket, közös szomizás. Kornél sztorijában ott tartunk, hogy Rózsa kihallgatja amint a gyerek-témát fikázza, és egy veszekedés közepette rendkívül élethűen, ismétlem rendkívül élethűen kizuhan az erkélyről. 

6.jpg

7.jpg Béla a lányok lakásánál könyörög Anyunak, amikor Jani leszállítja a frissen szerzett pénzt. Anyu már éppen számlálná a ropogós tízezreseket, amikor feltűnnek neki a vércseppek és ismét kibukik. El is zavarja Bélát a faszba. Márkhoz Zsuzsa kopog, de Noémi nyit ajtót, így a nő Márk családi állapotának megismerése után megpattan. Jön is az apukák gyöngye, és a MILF után rohan, az utcán zajlik a magyarázkodás, amit Angéla meghall, dob is egy üzit Márknak, csak, hogy a srác is tudja, miből élünk.  Az epizód záróakkordjaként Kornél Rózsa ágyánál bőg.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása