Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x37 - Mindenki randizik

2018. január 05. 10:00 - BBrigusz

Manfréd próbálja lenyűgözni Angélát, én pedig még nem döntöttem el, hogy vajon ezt most komolyan gondolja-e a csaj, vagy csak szívózik Törpojácával. Márk szerint ő tette túl magasra a lécet Angélánál, ezért vigasztalódik most a csaj mással, de azt nem hiszi el Jancsinak, hogy az illető igaziból miniatűr, mivel hozzá egy igazi macsó illik. Kornél a lift hívógombját szereli, amikor érkezik Piros, és megbeszélnek egy közös strandolást. El is újságolja Angélának a randi hírét, aki ad neki az új szupertitkos napvédő kenciből, és még az is kiderül, hogy ő is randizik Manival, tyűűűha.
1.jpg

Jani jön Hajnihoz a Büróba, aki éppen az online társkeresőt űzi, de csak gázarcokat talál. A srác ezen felbátorodva esti vacsira invitálja kedvenc krákogós pincérnőnket, aki igent mond a meghívásra. Remélem ugyan oda mennek, mint ahova Maniék. Ha ha. Márk jön a szalonba, de ahelyett, hogy beszélne Angélával, kihallgatja amint Manfréddel egyeztet az estéről, és megdöbbenve veszi tudomásul, hogy Jani nem tévedett, az újdonsült vetélytársa tényleg aprócska.
2.jpgPiros a Büróban kéri Hajni véleményét a bikinijéről, amikor Hajni is elcsiripeli neki, hogy ő is talált estére egy randipartnert a társkeresőn, aki helyes és szexi. (…) Piros örvend, hogy akkor mindannyiuknak randija lesz, amint Hajnal nyilván duzzogva fogad. Lehel befut Piroshoz, egy nagy adag SOS melóval, de ahelyett, hogy otthon maradna és megírná a kártyákat, magával viszi a vízpartra, csak hogy ne maradjon el a randi Kornéllal.

Hajni Karolának meséli Piros elszólását, aki szerint Hajni túlpörgi a témát. Piros és Kornél épp cukiskodnak, amikor ellopják a fiú motorját, ruhák nyilván a csomagtartóban, mobil nincs náluk. Szilvia közli Angélával, hogy zárás után lesz egy tárgyalás, amin ő is részt vesz, ergo ugyanabban az időpontban, amikor Manival randizna. Hagy is egy üzenetet a lovag rögzítőjén, hogy késni fog, várja meg a Büróban. Piros szokásához híven a rábízott ültetőkártyákat is tönkrebassza, Kornélnak az a nagy ötlete támad, hogy menjenek haza stoppal. Végülis egyszerűbb, mint segítséget kérni mondjuk egy közeli büfében. Ja, nem.
3.jpg
4.jpgKarola szívét büszkeség tölti el a randevúra készülő fiacskája láttán. Márk elrángatja magához Angélát egy kamuindokkal, amire a csaj nyilván rájön, Márk pedig Manfrédről kérdezi, szeretne meggyőződni róla, hogy Angélát csak az érdekei vezérlik a hódolóval kapcsolatban. A csaj tagad, és be is oltja kicsit a fiút.

Piros és Kornél hazaérve nekiülnek az ültetőkártyák elkészítésének, Jani mindeközben hiába várja Hajnit a Büróban. Cserébe érkezik Márk, aki közös lerészegedésre készül. Manfréd Hajnitól kér útba igazítást, amikor Angélát keresi, aki érthető módon nem igazán akar hinni a szemének.
5.jpgHajni megérkezik a Büróba, és közli Jancsival, hogy full elfelejtette amit megbeszéltek, és ő most éppen mással fog talizni. Aucs. Hajni csávója az utolsó percben lemondja a randit, ezért Pirosnak nyavalyog egy sort, aki nyilván csepegtet némi infot Maniról, így Hajni összerakja a képet. Angéla késve ugyan, de befut végül a Büróba, pont addigra, amikorra szeretett hugicája ismét munkába áll. Érkezik is felvenni a rendelést egy jó adag bunkó beszólogatás kíséretében, de úgy tűnik Mani állja a megpróbáltatásokat.

6.jpg

7.jpg

8.jpgLehel jön az elkészült ültetőkártyákért, és hitetlenkedve hallja, hogy Piros és Kornél között megint nem történt semmi. Angéla és Mani közös erővel offolják Hajni idióta beszólásait, aki sértődötten elvonul, hiszen ebben a legjobb , mint tudjuk. Nocsak, bimbózik a szerelem.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása