Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x12 - Spaghetti con calamari

2017. november 17. 12:00 - BBrigusz

Piros reggelizik, Angéla is kijön, már megint ilyen nyakbaakasztós szar van rajta. Ismét Kornél a téma, hogyisvót ez a bocsikérés meg úgy általában minden érdekli Angélát. Köszi, hogy beszélgetsz velem. Szivi.
1.jpg

Hajni mindig flancos kajákat csinál, pedig ez egy kis kávézó, mondja Karola. Jancsika is itt van, szokásához híven tolja az ingyen kaját, bezzeg a pakolásban nem tud segíteni anyukának. Tasliért kiált.

Jajj Angéla milyen figyelmes vagy, mondja Szilvia, csak hoznád már a lóvét de nyomban. Na, irány férjet keresni.

Márk tárgyal egy pasival, közben Hajnival szemez, én meg hányok mindjárt. No, ismét el kéne mennie hamarabb, Karola meg el is engedi ahogy kell. Meg is kéri a csávót, hogy beszéljen Janival, mert kéne neki nő.

Kornél Angélánál szereli a csapot a szalonban, csöpög ugyanis, és szerintem nincs más a városban, aki értene hasonlóhoz. Szilviának is megakad a szeme Kornélon, öcsém milyen kiéhezett vénlány itt mindenki.

Piros összefut Karolával aki bögréket selejtez, meg még a feje is fáj. Márk Mimiről kérdezgeti Janit, Jani meg Hajniról érdeklődik. Hajnalunk meg salátát főz éppen a Büróban, Márk már itt rontja a levegőt, este vacsizni mennek, Hajni meg még kaját is akar lejmolni a munkahelyéről. Remek munkaerő.
Hajni meg akarja hívni Angélát a romi vacsira, mert mostanában tök szomi. Fasza, ok.
2.jpgKornél, a szegény ember MacGyver-e már meg is javította a csapot. Karola meg Istvánnak is elmeséli, hogy új bögréket rendelt. Anyám, de jó sztori. Márk el is zavarja aput otthonról, kell neki a kecó estére. Angéla is jön, dehülyevagyfiam.

Anyám olyan gyorsan ugrálunk a jelentéktelenebbnél jelentéktelenebb jelenetek között, hogy csak kapkodom a fejem. Ismét Karola és István, Büróban ezúttal, kávé, doki hív, teló kinyom.

Elég furcsa ez a csap-problematika, mondja Kornél, de nem igazán van lehetősége egy művészi monológban kifejteni gondolatait, Angéla ugyanis rögtön ráveti magát egy ingyen masszázzsal. Hagyjál már te, Piros is befut, helló.
3.jpg
A bögre-cég kamu, mondja István, Karola kártyával fizetett, úgyhogy bukó. Karola hiszti, húzzál már innen.
4.jpgHajni vacsit főz, Piros hazaér, morci, látta Kornélt Angélával, és úgy álltak ott, hogy úgy. Mi van ha a kastélyra hajt? Na ne. Angéla egy geci, meséli Márknak Hajni, majd ismét elbassza a szövegét. Romizás, Márknak új szerződése van, és jajjj behívták estére dolgozni. Dugás előtt Hajninak bevillan a megcsalás és szomi lesz, ezt nem igazán értem, előző nap még nem zavarta.
5.jpgPiros jön, szia Karola, teltház, wow. Kornélhoz megint jön a mami, anya mi a faszt kavartál, semmit becsszó.

Hajni hazaér, Angéla otthon, létezik, hogy rányomulsz a testvéred szerelmére? Mi vót ez a Kornél téma? Csak szerelt. Ti meg hülye kurvák vagytok, hogy basztattok.

Karola nem kap bögréket, elbaszta a rendelést,így járt. Márk jön Angélához, mit hetyegsz mindenkivel? Közöd? Szálljál le rólam.
6.jpgHajni visszatér a Büróba, még tintahalat is visz, Karol szörnyűlködik, ne fossá’, fasza lesz. Janika túrja is, nyilván, ingyen van. Karolánál felszáll a hisztikopter, végre elmondja Hajninak, amit minden rendes főnök már rég megtett volna a valóságban. Be van feszülve,vigyed innen a szaros tintahaladat amit az én pénzemen főztél, le is esik a székről.

Piros haza, Angéla dumálni akar, de Piros szerint egy szemét dög, Angéla szerint pont, hogy ő nem az, ez túlkombinálás. Angéla még áltatja is kicsit a hugit, Kornél rád van indulva, mondta. Aha.

István jön, Karola, veled meg mi a fasz van? Kussoljál, rendeltem neked bögrét. Ja, akkor jó. Lesz itt még összejövés.
7.jpgMárk stúdiózik, jön Hajnal, hozza a tintahalat, meg még környezetváltozást is akar, bár az esküvő utánra terveztek összeköltözést. Mi? Ez csak nekem nem tiszta? Na mindegy, Hajnal Franciaországba akar költözni. Vége.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása