Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8489-8490. rész

2017. augusztus 08. 12:00 - Gillotte

Miki nem lát a pipától, képtelen felfogni, hogy valójában megtörtént, amit Nóra csinált, hogy képe volt sírva könyörögni a bírónak, hogy mentsék fel Bandit. Vili magát okolja, minek kellett igazat mondania, de Nóra elismeri, hogy egyedül az ő hibája, kár lenne mentegetőzni. Miki be akarna menni Bandihoz, ám a fiú senkit nem akar látni, annyira ki van borulva. Ábel mintha mi sem történt volna, közeledik Nórához, de az ügyvédnő teljesen ki van akadva, mégis hogy képzeli ezt a férfi, és magát hibáztatja, a szakmaiatlanságát és az erkölcsi érzékét, hiszen Ábellel hentergett ahelyett, hogy Vilibát felkészítette volna. Ábel majdhogynem szerelmet vall, de Nórát ez sem érdekli, ő nem tudja szétválasztani a magánéletet a munkától. Megy is hát dolgozni, különböző telefonokat ereszt meg ki tudja kiknek, hátha el tudják érni, hogy Bandi kikerülhessen az előzetesből, ugyanis Nóra azzal érvel, hogy Bandi lelkileg hamar össze fog törni a börtönben. Hiába minden erőlködés, Nórának azzal kell szembesülnie, hogy rég nem látott kollégája, Petrik Gedeon érkezik a házba, ugyanis Miki őt bízta meg Bandi védelmével, Nóra helyett. Igaz, hogy ez már pénzbe kerül, de mit számít az!

bk_julius17_1.png

Megkezdődik Alízék nászútja Sárival és a férjével kiegészülve. Alízék megoldanák azzal, hogy ki sem mennek a szobájukból, de Sáriék ragaszkodnak a közös vacsorához. Tóbiás és Krisztián halálra izgulja magát értük, de végre Alíz telefonál, hogy elmondja, hogy szuper minden, Kristóf épp jakuzzizik. Az otthon maradottak egyre kevésbé sajnálják párjaikat, akik úgy tűnik, élvezik ezt a kínzó nászutat a sógornővel. Sőt, belegondolnak, hogy mi van, ha Kristóf meg Alíz úgy megszeretik a házasságot, hogy összejönnek. Picit nevetségesnek érzem ezt az elképzelést, és még hergelik is egymást a hülyeséggel.

bk_julius17_2.png

Rudi áthívja Natasát náluk lakni arra az időre, míg lenyugszanak a kedélyek közte és Emília közt. A többieket szerencsére nem zavarja, hisz a lakás, mint mindegyik a házban, tetszőleges mértékben tágítható, és mindig képes a plusz egy fő befogadására, persze feltételezhetjük, hogy Rudi egyfajta udvarlási célzattal ajánlotta fel Natasának a kérót, hátha lesz belőle valami. Krisztián mint említettem, belemegy, amúgy is más gondja van, ugyanis mivel Alíz és Gizi is elhúzott, egyedül viszi a Rózsát, és majd’ beledöglik, úgyhogy megkéri Ádámot, hogy segítsen be, és az ex-Rózsás persze, hogy beáll, biztos uborkaszezon van a fotóművésznél.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása