Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8455-8456. rész

2017. július 15. 12:00 - Gillotte

Gizi le van törve, amiért vége a kedvenc sorozatának, Laci próbálja átsegíteni ezen a nehéz időszakon. A helyzet nem egyszerű, ugyanis meg sem tudják nézni az utolsó részt, mert menni kell a Berényi Víz megnyitójára. Laci rá is kérdez Mikinél, hogy milyen öltözet ajánlott, és Miki csak hadovál, úgyhogy Novák rögtön levágja, hogy elfelejtették meghívni, úgyhogy megsértődik. Sebaj, van másik program, Alízék esküvője, arra majd mennek. Kár, hogy mint megtudják, arra sincsenek meghívva, úgyhogy hurrá, lehet nézni a szappanopera utolsó részét. Néha én sem bánnám, ha egy bizonyos szappanopera utolsó részét nézhetném…

bk_junius22_1_1.png

Luca jelenik meg, mint segítő az esküvőben, és Úr Isten, kislány, mi történt veled?! Hol van a kis szőke, hullámos hajú kis cukiság?! De hamar felnőnek… Luca Milán segítéségét is igénybe veszi, de jó, hogy lassan az egész ház tud az esküvőről! Luca és Milán helyszínt keresnek, s közben Milán kifejti a véleményét, miszerint ez, amit Alíz csinál nagyon gáz, mert mindenképp csak szerelemből szabad házasodni. Alíz közben csak az esküvőn pörög, hisz tökéleteset akar, fotós, virág, torta, anyámkínja, Krisztiánnak már kezd tele lenni a töke a nagy felhajtással, holott az alap felállás az volt, hogy két tanú, papír aláírása, azt’ csá. Egyébként minden le van szervezve, egy dolgot felejtettek el: a gyűrűket, jaj, mi lesz most?! Mintha gyűrű nélkül nem engednék házasodni az embert… Alíz a pofátlanság fogalmát kimerítve nem mástól, mint Krisztiántól kéri el a jegygyűrűket, amit amúgy Krisztián nyilván a saját esküvőjükre vett.

bk_junius22_2_1.png

Mikinek végül inába száll a bátorsága, úgyhogy csak annyit mond Bandinak, hogy ő mondta Andrásnak, hogy menjen el a bankettre, ahol végül meghalt, és emiatt nyilván nem haragszik Bandi, hisz e szerint mit tudhatta Miki, hogy András balesetet szenved. Miki nem tud továbbmenni a gondolattal, úgyhogy whiskeyzik egyet, abból baj nem lehet.

bk_junius22_3_1.png

Hanna próbálja felmelegíteni a káposztát, úgyhogy pikniket szervez Petinek, és elmondja a jó híreket: még egy hetet marad, és már elkezdett lakásokat nézegetni Hannoverben, sőt, filmes sulikat is, hogy Peti képezhesse magát. Peti arcán nem őszinte mosoly látható, pedig még egy pár cipőfűzűt is elosztanak egymás közt, ezzel szimbolizálva az összetartozásukat. Peti kénytelen elmondani valakinek a baját, aki nem más, mint Ádám. Hát nem vennék rá mérget, hogy nála biztonságban vannak a titkok…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása