Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8453-8454. rész

2017. július 15. 10:00 - Gillotte

Krisztián megemlíti Alíznak, hogy megvette a jegygyűrűjüket, de nem mutatja meg, csak az esküvőkor – már a kettejük esküvőjéig. Nem nagyon van idő ezen pörögni, helyzet van Sári-fronton, mivel a nő nem nagyon hisz Kristóf és Alíz igaz szerelmében, Alíz kitalálja, hogy rendezzenek egy hihető esküvőt, egy igazi bulit. Hjaj az Istenért, nem az a célja ennek a kínlódásnak, hogy ne kelljen sok pénzt költeni az esküvőre?! Tóbiás is így van vele, hát még Krisztián, ugyanis ez már jócskán eltér az eredeti tervtől, hogy aláírják a papírt aztán kész.

bk_junius21_2_1.png

Bandi úgy érzi, jót tett neki a beszélgetés Emíliával, úgyhogy megkéri, hogy ha fizet érte – nem más, ő – járhatna-e Emíliához terápiára. Még jó, hogy Emília mindig mindenki rendelkezésére áll, úgyhogy el is vonulnak beszélgetni. Szóba kerül, hogy Zsuzsa nem tud Bandi viselt dolgairól, és hogy mióta András nincs, leginkább Mikit tekinti Bandi az apjának. Ugyan Emília titoktartás-köteles, ez utóbbi infót elmondja Mikinek, aki délelőtti whiskeybe fojtja a hirtelen nyomást. Annyira furdalja a lelkiismeret amiért ő a felelős András haláláért, hogy nem bírja tovább, elmondja Bandinak, hogy ő tehet róla, hogy idejekorán elvesztette az apját.

bk_junius21_1_1.png

Natasa nagyon maga alatt van Peti miatt, titokban sírdogál valami dél-amerikai szappanoperán. Nagyanyja beszélget el vele, hogy nem kéne sajnáltatni magát, hanem döntse el, mit csinál, de a gödörből már kint.

bk_junius21_3_1.png

Ábel, a szerelmes ügyvéd a tegnapi csók után reménykedve megy Nórához, de az ügyvédnő szigorúan azután hajlandó bármire, hogy vége van a pernek, amiben ellenségek. Ábel kételkedik ebben, mert ő fog nyerni, és Nóra ezután biztos nem akar majd összejönni vele.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása