Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8407-8408. rész

2017. június 04. 08:43 - Gillotte

Gizi átadja az infót Kertészéknek, miszerint Alízéknak nincs pénze nagy lagzit csapni, úgyhogy így négyen kitalálják, hogy majd ők szerveznek a fiataloknak egy világra szóló lakodalmat. Persze előtte nem lenne baj, ha megeredne Alízék nyelve, és ők mondanák el, hogy helyzet van. Mivel Bözsinek nem sikerül kihúzni Alízból semmit, a megoldás Bözsi szerint az, hogy Vili és Krisztián iszogassanak egy kicsit. Benyomott Vili bácsi, de jó lesz a következő rész!

bk_majus18_1_1.png

Rudi odaégeti a grillcsirkét, de jön a felmentő sereg Irma személyében, aki annyira hálás Rudinak amiért a múltkor megvédte az úgymond emberrablótól, és látván, hogy oda a vacsora, menten felajánlja Rudinak, hogy csinál neki egy ,,fő levest”, ami talán az ázsiai pho leves? Irma Tóbiást is hívja, hogy csatlakozzon, így hárman töltik el az estét.

bk_majus18_2_1.png

Liza és Ottó elhúznak kirándulni pár napra, így Peti szíve szerint bezárná addig a KisSzéket, akár el is mehetne Hannához – gondolja. Ezt megtudván Natasa elrohan a KisSzékbe, mert nagy esőt mondanak, és nyilván senki nem pakolt el a teraszról. Ehhez képest mikor Natasa megérkezik, Peti ott van, és jól összevesznek, hogy Natasát mindig kihagyják mindenből, ellenben Peti azzal érvvel, hogy persze, mert a lány mindig csak tanul. Ahogy várható volt, majdnem elcsattan egy csók, csak azért ugranak szét, mert a szakadó eső miatt Ottó és Liza visszafordultak a kirándulásból, így megjelennek a KisSzékben.

bk_majus18_3_1.png

Félixet elbizonytalanítja, hogy Irma szerint a lánya még nem áll készen egy újabb házasságra, úgyhogy inkább kihagyja a könyvklubot, és elmegy moziba. A könyvklubon így csak Nóra, Juli és Emília vesz részt, viszont betoppan Miki, Nórát keresve, úgyhogy őt is marasztalják, bár fogalma sincs az est témájáról, a Büszkeség és balítéletről, mert csak a filmet látta moziban Timikével. Hát azt nem csodálom, hogy nem tetszett, a sorozatot kellett volna látnod, Colin Firth, meg minden! Emília kihasználja az alkalmat, és megkéri Mikit, hogy nyisson tiszta lapot Félixnek, fogadja el, hogy ott lakik a házban, és Miki csakis Emília kedvéért belemegy a dologba.

bk_majus18_4_1.png

Kristófot meglátogatja a húga, Sára, és elújságolja, hogy a férjével találtak egy nemzetközi céget, aki megvenné a csokigyárat, Kristóf azonban ezt nem akarja hagyni, mert szerinte nem szabad elherdálni az apjuk egész életének a munkáját, és mindent meg fog tenni azért, hogy megmentse a gyárat. Veled vagyunk, Kristóf!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása