Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8405-8406. rész

2017. június 02. 14:00 - Gillotte

Alíz ecseteli Krisztiánnak az esküvővel kapcsolatos terveit: csipke menyasszonyi ruha, unikornisok, és hintóval begördülés a szocreál polgármesteri hivatal elé. A vőlegény próbálja visszarántani a földre: ez rohadt drága mulatság lenne, most akkor lakást akarunk venni, vagy világraszóló lakodalmat tartani? Alíz belátja, hogy kell a pénz a lakásra, elpanaszolja hát Gizinek, mert ő már úgyis tud az esküvőről. Gizi sajnálkozik, majd hívásra rohan Bözsihez, aki úgy örül annak, hogy kihallgatta amint Krisztián és Alíz a titkos házasságról beszélnek, hogy rögvest pezsgőzni akar Novákékkal.

bk_majus17_1_1.png

Az ügyvéd fickó azt javasolja Nórának, hogy kérdezze meg Bandit még egyszer az igazságról, mert ha Nóra arra épít, hogy önvédelemből ütötte le Bandi a srácot, könnyen elveszíti a pert. Nóra megfogadja a tanácsot, és kéri Bandit, hogy ha még van valami, amit mondani tudna, beszéljen. Bandi persze hallgat, de látjuk rajta, hogy van ott még valami, amit nem mond el.

bk_majus17_2_1.png

Félix Büszkeség és balítéletet olvas az esti könyvklubra, s Natasa e magányt kihasználván felhívja a férfi figyelmét arra, hogy amúgy tud a gyűrűről amit Félix dugdos, és biztosítja róla, hogy áldását adja rájuk. Félix ezen felbuzdulva megkéri Irmától Emília kezét, aki nem bánja a dolgot, de azért figyelmezteti, hogy Emília nagyon megszenvedte a férje halálát, és nem biztos, hogy készen áll újra megházasodni.

bk_majus17_3_1.png

Ádám és Zsófi rendesen összebalhézik, ugyanis Ádifiú hiúságát rettentően bántja, hogy Zsófi nem az ő képeivel nyitja meg a galériáját. Zene ez Gigi füleinek, ugyanis ő szította a viszályt.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása