Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8317-8318. rész

2017. április 05. 12:00 - Gillotte

Attila és Juli külön lakásban öltöznek, szinte kínos, hogy mennyire komolyan veszik ezt az egészet. A Rózsába tér minden meghívott, és ők is, pap nincs, csak Attila és Juli elmondja egymásnak, hogy mennyi mindent átéltek együtt, blabla, örökké szeretni fogják egymást. Rég nem látott ismerős viszi el a show-t, a szertartás végére ugyanis belép a Rózsába Bandika! (Hogy hogyan jutott be egy zártkörű rendezvényre, azt fedje homály).

bk_marcius10_1_1.png

A nagy hírnévnek örvendő Torday Tibor összefut Petivel és Natasával, mert egy papírost akar eljuttatni Emíliának. Tibor szeretne egy bizonyos témát a fiatalok perspektívájából is szemlélni, és Peti szerint Natasának a dumája is jó lenne, akár vezethetnének közösen műsort Emíliával. Tibornak rettentően tetszik az ötlet, úgyhogy hamar lezsírozza a rádióban az anya-lánya felállást. Bözsi megpillantja az udvaron ezt a Tibort, és nagyon rágerjed, Úristen, egy híresség! Itt a lehetőség, hogy kihúzzon a bakancslistájáról egy tételt, és fotózkodjon egy ismert emberrel, úgyhogy kiáll a ház elé a fényképezőgéppel, és várja, hogy a híresség kilépjen a ház ajtaján. Visszarohan valamiért, és mint Natasától megtudja, Torday pont elment közben, úgyhogy Bözsi utánamegy a nyuggerrobogón. Követi, s kisvártatva ki is lép egy épületből Tibor. Bözsi felé sietve elvágódik a jégen, de a rádiós úriember felsegíti az idős hölgyet, aki jól láthatóan kicsit rá is játszik kínjaira.

bk_marcius10_2_1.png

Bence Tóbiásnál alszik, és egész éjszaka bőg, úgyhogy Alíz rendesen kiakad a kialvatlansága miatt. Tóbiás eléggé maga alá kerül emiatt, úgyhogy örül Kristóf hazatértének, aki az apjánál volt, remélvén, hogy kitárgyalják a régi összezördüléseket. Hát, ez nem sikerül. Tóbiás felveti, hogy elköltözhetnének Kristóf kiadó lakásába, mert elég kínos ez az üvöltő gyerekkel, és igaz, hogy nem minden nap van nála, de akkor is. Sajnos nem jó ötlet, mert Kristóf apjáé a lakás, úgyhogy Kristóf márcsak dacból sem akar semmit kezdeni az apja lakásával, boldogul ő egyedül is.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása