Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csak színház 2x05 - Lila bársonypárna

2017. március 29. 09:00 - Dzsudibí

Ökör iszik magába' - tudja ezt Sasi is, mégis egyedül áll neki meginni 3 kétcentes mentes vizet a sarki krimóban, hiszen nagy bánat érte az előző részben. Természetesen a legjobbkor bukkan fel a kocsmában kedvenc kritikusa, Sasa barátkozós hangulatban van, ezért megjegyzi, hogy egész csinos egyébként. Má hogy egy kritikushoz képest. Majd ezzel a lendülettel elvágódik, a kritikus kéjesen vigyorog. Másnap reggel persze a kritikus ágyában ébred, pánikroham, szokásos pofára esés nadrághúzás közben, menekülés. 

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

8.png

Petra főz, vagyis megint pizza a vacsi, amit Omega búcsúkoncerteket megszégyenítő köd füstfelhőben kénytelenek elfogyasztani, lévén, hogy az eredetileg betervezett rántotta kissé odakozmált. Később betoppan a Diri is, persze csak Petrát és Miklóst jött ellenőrizni, de ennyire még Petra sem hülye, átlát a szitán, ezért rövid úton kivágja Dénest, mint macskát kullantani. Bence csoszog elő a zajokra megébredvén a hálóból, majd egy rövid beszélgetés az anyjával. Innen üzenném az íróknak, legközelebb legyenek má' olyan kedvesek, és ne adjanak egy ötéves gyerek értelmi szintjéhez illő kérdéseket egy 13-14 éves kiskamasz szájába,  minthogy mikor békültök már ki apával, a klasszikus meddig tart ez még, illetve Fluimucil Ábel szellemét megidéző de miéééééééért. Köszönöm

7.png

A Diri éppen régi képeket nézegetve nosztalgiázik, amikor Sasi ront be, és hüppögve meséli, hogy meghúzott valakit, akit nem kellett volna. A Diri egy megértő állj be a sorba nézéssel nyugtázza a hallottakat, míg Sasi ki nem böki, hogy az illető a kritikus az. A Dirit Sasi lehetséges válásánál sokkal jobban izgatja, hogy a csaj milyen az ágyban, bilincseket és korbácsot vizionál, Sasinak pánikszerűen kell menekülésre fognia a dolgot ismét. 

9_1.png

Tipor félrehívja romantikusan Neo-Dobót, aki azt hiszi, hogy egy hét elteltével a sebhelyes amorózó végre a csókjukat szeretné vele megbeszélni, ehelyett csak a vetkőzős jelenet jár Tipor eszében. Holnap prömier, és ezek még mindig nem próbálták el teljes egészében a darabot ezek szerint, ez speciel nekem egy kicsit hiteltelen. Neo-Dobó azonban nem akar vetkőzni, ellenben szerelmet vall Tipornak, aki "szokásos nálam jobbat érdemelsz", illetve "maradjunk barátok" jeligét mantrázza. Cserébe Neo-Dobó a változatosság kedvéért nem akar vetkőzni. Tipor kezd egy kicsit megmakkanni, ugyanis nem működik a füstgép és a süllyesztő, a színészek nem tudják a szövegüket, a díszlet hiányos, a zene szar, ehhez képest Neo-Dobó szemérmessége már igazán csak ápró tejszínhab cseppecske a malomkő átmérőjű szartortán.

13.png

14.png

Az alábbi jelenetnek nagyjából nincs semmi jelentősége, ha csak annyi nem, hogy a spontán folyosói összeröffenést a kritikus és Sasa között a Diri olyan szóvirágokkal dobja fel, mint hogy "Sasikám, majdnem hanyatt döntötted a hölgyet", illetve "a mi Sasink, aki éjjel nappal szorgoskodik". Sasi homlokán testes izzadtságcseppek indulnak el lefelé, majd a mai napon immáron harmadszorra is elmenekül. DE. Amiért mégis megemlítem az alábbi 2 percet, az az, hogy marha büszke vagyok, mert az ilyen hibákat csak sixx szokta kiszúrni csalhatatlan sasszemeivel: az egyik kameraállásban a kritikus szemüvege még a fejére tolva, a másikban már az orrán ficereg. Tádáááám. Tudom, nem nagy szám, utólag kicsit meg is bántam, hogy ennyit pötyögtem egy ilyen jelentéktelen szarság miatt. 

10_1.png

11_1.png

12_1.png

Edit jelenik meg hirtelen a semmiből, eleinte őrjöng, és megfenyegeti Nórit, hogy többé sehol nem fogják jelmeztervezőként foglalkoztatni. A zaklatott Nórit Kitti próbálja vigasztalni, még a balhét is hajlandó lenne helyette elvinni. Beigazolódik a korábbi gyanúm, Kittinek ugyanis bejön Nóri, aki elég suttyó módon pattintja a lányt, mondván nem tudja még, hogy nő vagy férfi lesz-e a következő partnere, de az biztos, hogy nem egy olyan aljadék gané lesz, mint Kitti. Kitti - jogosan - sértődötten el. Edit balhézna, ám amikor kiderül, hogy Tipor maximálisan elégedett a jelmezekkel, és a kutyát nem zavarta, hogy ő nincs sehol, akkor tovább játssza a korábban elkezdett kis játékát, és úgy tesz mindenki előtt, mintha Nóri ruhái valójában az ő keze munkáját dicsérnék. 

17.png

19.png

Tipor duzzog, Neo-Dobó vigasztalná, de valóban elég szar a szitu. Tipor nem érti mi Neo-Dobó baja, én meg a tv-n keresztül nem tudom megmondani neki, hogy a csaj csak szimulálja a terhességet. Neo-Dobó vetkőzés helyett inkább megcsókolja Tiport, majd zokogva elrohan. Mindenesetre jó kis fospörköltet kanyarintott magának ezzel az álterhességgel, bármi is volt vele eredetileg a célja.  

15.png

16.png

Sasi és Alinda végre egy légtérben, így kénytelenek tisztázni a helyzetet. Sasi mindent bevall a kritikussal történt kis botlásáról, ám a várt féktelen dühroham helyett Alinda leesik a székről a röhögéstől, Sándor azért a biztonság kedvéért ugrásra készen figyeli az események alakulását. Ám Alinda hamar magyarázattal szolgál a nem várt reakciót illetően: a kritikus előző este már üzent neki, hogy nem biztos benne, hogy Sasi eszméletlen vagy halott-e, de jó lenne, ha ez inkább nem az ő lakásában derülne ki, ezért Alinda vigye haza. Alinda azonban már csak reggel látta az üzenetet, ezért nem sietett szegény Sasa segítségére, ám így Sasi fellélegezhet, hiszen nyilvánvaló, hogy ilyen állapotban nem húzhatta meg a kritikust. Azonban ezzel még nincs minden rendben, Sasi ugyanis arra kéri Alindát, hogy szerelmét bizonyítandó, mondja vissza a szerepet az amerikai filmben. 

18.png

(Buksi szerepét vajon szándékosan írták így meg, hogy mindig Forrest Gump női párja jut róla eszembe? Szó se róla, szuperül adja, csak épp azt nem értem, miért ilyenre írták a karaktert.)

20.png

Lottóötös pillanat 1: Enrique visszatér. Petrát pont a színház előtt kapja el, és ugyan Petra estére Miklóshoz ígérkezett el, de szerintem ezek után tuti, hogy dobni fogja szegényt.

21.png

23.png

Lottóötös pillanat 2: Neo-Dobó nem terhes. Nem kicsit kibaszás ez a rendezővel és az egész társulattal egy nappal a premier előtt, Neo-Dobó mégis most érzi elérkezettnek az időt, hogy a vetkőzős jelenetet kihasználva bejelentse ország-világ előtt, hogy egy lila bársonypárnát hordozott eddig a szíve alatt. Jövő héten utolsó rész, de most már nem találgatok többet, hogy mi lesz, mert úgyis készülnek harmadik évaddal.

22.png

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2017.03.29. 21:38:49

"utólag kicsit meg is bántam, hogy ennyit pötyögtem egy ilyen jelentéktelen szarság miatt"
Ne bánd, sőt a dolgozó tömegek egy emberként igénylik: még több continuity errort leleplező észrevételt a hogyvoltba! :)

Az álterhességek után az évadzáróba bekerülhetne egy igazi is, mondjuk Kittinél.

2017.03.30. 07:16:10

Ebből mi lesz?! Szétizgulom magam atomjaimra...Edit remélem kikap! Lopós!

Dzsudibí 2017.03.30. 08:15:37

@Gabba: akkor mostantól minden részt negyvenszer visszanézek :)

Gabba 2017.03.30. 12:25:33

@Dzsudibí: @Biriksz_Krokiksz!: csatlakozom az általános undoritiszhez.
eddig nagyon jól kijöttem az Editekkel, de eztet utálom, mint a kukorica gölödint!

2017.03.30. 16:15:27

@Gabba: dobjuk sharknádóba bele! (Julisunk is megjavult tőle)
süti beállítások módosítása