Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8261-8262. rész

2017. február 13. 12:00 - Gillotte

Hannáék megtalálják Carlo Papa pizzériáját, ahonnan a lányok rendelnek a titkos házba pizzát. Zsófinak nem csak az új haja, hanem a stílusa is nehezen tolerálható, nagyon érezteti Gigivel, hogy mennyire megveti. Érkezik a Zsaru, kiszűrték, hogy hova rendeltek nagyobb mennyiségben pizzát, azt tudják, hogy nagy házat keresnek, úgyhogy három ingatlan jöhet csak számításba. Mivel a Zsaru fel van függesztve, nem rohanhatják le egyik ingatlant sem, úgyhogy bentről kéne körülszimatolni. Ádám felajánlja, hogy pizzafutárnak álcázza magát, és így bejut a házba. Zseniális, és honnan szerzed meg Carlo papa egyenruháját? Ugorjuk át ezt a részt, sosem tudjuk meg, a lényeg, hogy Ádám bejut, előtte írott üzenetben, webkamerán keresztül felhívja a benti csajszi figyelmét arra, hogy mikor érkezik a pizzával. Ádámot jól átkutatják a stukkeres gyökerek a házban, de Bobeket, a másik pizzásfiút várták volna. Már épp hívnák Carlo Papát, mikor érkezik a csajszi, és jelzi, hogy ő rendelte a pizzát, úgyhogy minden olajozottan megy.

bk_januar31_1.png

Habár Juli nem mutatja Miki előtt, azért elég rendesen kicsinálja a hír, hogy Attila a barátnőjéhez költözött. Nekiáll összepakolna Attila minden egyes cuccát, és megbeszéli vele, hogy vigye el minél hamarabb, a lakás nem raktár. Még az ágyat is szétszedeti Petivel, amin Attila aludt (és amin legutóbb egymásnak estek) mint egy korszak lezárását.

bk_januar31_2.png

Üzleti útjáról visszatér Félix, Irmának egy szobrocskát, Emíliának egy nyakláncot hoz, nagyon kedves, de Emília inkább a viszontlátásnak örül. Átmennek meglátogatni Ágit és a Herrt, Ági előadja, hogy mennyire örül, hogy gondozhatja a férjét, és reméli, hogy hamarosan rendbe jön. Míg Emília a mosdóban van, Ági felszólítja Félixet, hogy fizesse ki a Herr tartozását, természetesen neki. Félixnek nem fűlik hozzá a foga, amúgy is a Herrnek tartozott, nem Áginak. A nőnek nincs ideje válaszolni, de nagyon úgy tűnik, hogy ez a meccs még nem dőlt el. Távoznak, de később Emília visszamegy a nyitott bejárati ajtón, mert ott felejtette a sálját. Meglátja, amint a Herr magatehetetlenül, fülén a fülhallgatóval hallgatja az üvöltő metált, és a fal felé fordítva tengődik. Hát Ági nem örül a viszontlátásnak, meg kell hagyni.

bk_januar31_3.png

Judit sms-t kap arról, hogy fizettek a kártyájával a Filharmonia Palotába, s mivel Peti elmondja neki, hogy Ottó egy hangversenyen volt, rögtön összeáll neki, hogy ő fizette, persze a tudtán kívül. Meg is adja Ottónak a magáét, az udvar kellős közepén barmolja le, de Ottó azzal védekezik, hogy ő nem akart rosszat, még mondta is Nórának is, hogy vissza fogja adni a pénzt. Elég kínos, hiszen Nóra úgy tudja, hogy őt meglopták, úgyhogy elő is adja csak úgy mellékesen Nórának, hogy milyen jó új pénztárcát vett a meguntcuccok.hu-n, és nem is mondta eddig, hogy van másik bankkártyája, igaz, hogy alig van rajta pénz, de legalább egy kávé nem okoz gondot. (Ja, és még olcsóbb lenne, ha otthon főznéd…) Nóra továbbadja a fura benyomását Mikinek, miszerint Juditnak nem is lopták el a pénzét, de a férfi szerint ez túl meredek, úgyhogy erről ennyit.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása