Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Quantico 1x17 - Care

2016. december 03. 13:00 - Scott Pilgrim

A jelenben indítunk, Simon találkozik egy kocsmában Ryannel. Ad egy fülest neki, hogy egy CIA fogoly után nyomoz. Majd amikor elbúcsúznak, valamit észrevétlenül Ryan zsebébe csen. Kiderül, hogy nyomkövető, és Alex megbízására találkozott Ryannel. Ugrunk a múltba, és a diákoknak kell választaniuk egyet az 56 irodája közül az FBI-nak, ahol majd dolgozni akarnak. Kiderül, hogy Shelby még mindig nem beszélt a szüleivel. Az Amin ikres projektet meg Miranda távozásával lefújták. Viszont az Amin ikrek nem akarják ezt annyiban hagyni. Drew és Alex közt alakulni kezd némi érdeklődés, amikor váratlanul betoppan Ryan új tanárként, Miranda-t helyettesíteni. Ugrunk a jelenbe, Liam megkapta Hannah pozícióját. Ryan elmondja Liamnek, hogy Alex egy CIA fogoly után nyomoz, ki kell derítenie, hogy miért. Liam felajánl egy szívességet, hogy elintéz vele egy titkos találkozót. Mindezt Alex és Simon is hallja, mert a nyomkövető lehallgató is. Kiderül, hogy az az utolsó küldetésük, hogy ezt a foglyot eljuttassák a Hangnak, a találkozóhoz egy menedékházba fogják szállítani a foglyot, onnan kellene ellopniuk, egyúttal kifaggatni, hogy mi köze lehet az egészhez, hogy kiderítsék a terrorista tervét.

vlcsnap-2016-11-29-22h57m58s811.png

Ryan Nimah-t választja partnernek, 10 percet fog kapni a menedékházban a fogollyal. A lehallgatónak köszönhetően Alexék megtudják a menedékház címét. Ugrunk a múltba, és az új vizsgájuk, hogy kamu útlevelek közt kell megtalálni az igaziakat. Aztán autókban kell megtalálni, hol és hogyan csempésztek benne embereket. Közben Alex kitalálta, hogy Shelby szüleit, Kanadába viszik, hogy ott találkozni tudjanak Shelby-vel, és így Shelby-nek sem kell kihagynia a vizsgáit így, a kiképzés vége felé közeledve, Shelby pedig belemegy némi unszolásra. Később kiderül, miért Kanadába, azon túl, hogy a szülei nem léphetnek be az Egyesült Államokba, különben oda lenne az álcájuk. Kiderül, hogy a feladatuk a tanult módszerekkel illegálisan átjutni párokat alkotva Kanadából Amerikába útlevél nélkül megadott időpontig, akiknek elsőre sikerül, kiválaszthatják, hova helyezzék őket, akinek egyáltalán sikerül, annak figyelembe veszik a kérését, hogy hova helyezzék ki. Drew és Alex nem egy csapatba kerülnek, szerintük Ryan miatt, de úgy döntenek, akkor is együtt fognak dolgozni. Az Amin ikrek pedig lehetőséget látnak a feladatban, hogy meggyőzzék Liamet, hogy szüksége van a projektjükre. Ugrunk a jelenbe, Alex és Simon Ryannek és Nimah-nak adják ki magukat, hogy bejussanak a menedékházba. Kiderül, hogy a CIA fogoly nem műs, mint Will Olsen. Kiderül, hogy nem tud a támadásokról, 7 hónapja tartják fogva. Ugrunk a múltba, Shelby találkozik egy szállodai szobában a szüleivel, Caleb leszervezte.

vlcsnap-2016-11-29-22h58m42s676.png

A szülei elmondják, hogy az általuk tervezett fegyverek tálib kézre jutottak a tudtuk nélkül, 9/11 után viszont tudták, hogy ki fog törni a háború és az ő fegyvereikkel fognak harcolni. Ez miatt valószínűleg ki fogják hallgatni őket, akár el is ítélni, és elveszítenek mindent, úgyhogy mivel ők tervezték a repülők biztonsági rendszerét is, felcsalták a nevüket az utaslistára és elhagyták az országot másnap. Nem akarták, hogy Shelby-nek velük kelljen bujkálnia és veszélyben legyen, ezért hagyták ott. A kamutesót azért találták ki, hogy általa kapcsolatban maradjanak a lányukkal. Ugrunk a jelenbe. Lövéshang, berohan a két ügynök, Simon azt állítja, hogy kijátszotta a társát, elvette a fegyverét Will, és most túszként menekül vele a fehér furgonnal, és meglőtte őt. Viszont Simon áramszünetet csinált, a fehér furgon villanyszerelő furgon, így elég sok fehér furgon van a környéken, így el tudnak menekülni Alexék. Ugrunk a múltba, Alex és Drew gyalog vágtak neki az útnak. Kiderül, hogy nem Ryan cserélte meg a csapatokat, hanem maga Drew. Caleb meg kideríti lehallgatással, hogy Shelby szülei a pénzre mennek, és innentől Calebből próbálnak pénzt kicsórni, sajnáltatva magukat. Ugrunk a jelenbe, Ryanék megérkeznek a menedékházhoz, és szembesülnek vele, mi történt. Kiderül közben, hogy Will azért kellhet a terroristának, és azért is tartják fogva, mert feltőrte az NSA rendszerét és memorizálta az összes katonai kódot. Simonnak ki kell derítenie, mi lehet az összefüggés a Columbiai egyetem raktárának kirablásával, addig Alex elindul elintézni Ryant.

vlcsnap-2016-11-29-22h59m41s905.png

Alex bemegy Ryanhez és Liamhez, Ryan megvádolja, hogy ő lopta el a foglyot, Alex mondja, hogy egész nap az irodában volt, nézze meg a rendszerben. Liam megnézi és hisz Alexnek. Viszont ha nem kerítik elő a foglyot, ő és Ryan is ráfázik. Ugrunk a múltba, Caleb szembesíti Shelby szüleit azzal, amit megtudott. Végül alkut ajánl, azonnal átutal 5 milliót a számlájukra, ha soha többé nem beszélnek Shelby-vel. Ha nem mennek bele, feldobja őket az FBI-nál. Közben az Amin ikrek teljesítik elsőként a küldetést csapatban dolgozva, lenyűgözve Liamet. Will és Iris kitalálja, hogy nyilvános meztelenséggel elérik, hogy deportálják őket Amerikába. Alex és Drew egy elhagyott faházban húzza meg magát éjszakára. Kiderül, hogy Drew azért akart más csapatban lenni, mert folyton csak Alexre gondol és ez miatt nem tud koncentrálni a feladatokra. Nyilván ezután hupákolnak a házban. Ugrunk a jelenbe. Este van, megkapják a Hangtól az átadás koordinátáit Alextől, és még mindig nem sikerült rájönniük, mi a kapcsolat a rablás és a kódok közt. Will felajánlja, hogy belülről segít nekik, trójai lóként. Ugrunk a múltba, az Amin ikrek projektje megmenekül. Ugrunk a jelenbe, elmennek az átadásra, és kiderül, hogy Alexnek ugyan ez az utolsó küldetése, de Simonnak nem, neki is be kell ülnie a kocsiba el Willel menni. Végül át kell adnia a sofőrnek a telefont. Legördül az autó ablaka, és kiderül, hogy Shelby a sofőr. Alex ledöbben, ezzel pedig vége.

Címkék: quantico
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása