Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8137-8138. rész

2016. november 04. 12:00 - Gillotte

A tárgyaláson Gedeon ugyebár megkérdezte Ádámot, hogy szerinte Tóbiás alkalmas-e arra, hogy gondját viselje Bencének. Ádám igennel válaszol, mire Zsófi teljesen kikel magából. Ha ez nem lenne elég, Gedi előhozza a Jolly Jokert: érthető, hogy Zsófi így reagál, ugyanis az utóbbi időben nem szedte a gyógyszereit, ím, itt vannak a be nem váltott receptek másolatai. Újabb szünet, a felek hazamehetnek. Zsófinak az első dolga, hogy elküldje Ádifiút a búsba, hozzáteszi, hogy egyébként nem is szereti, úgyhogy ennyi volt, vége. Tóbiás eközben Gedeont tolja le, amiért kérése ellenére be lettek dobva a receptek, ám Gedi előre jelezte, hogy szükséges lesz ízléstelen eszközökhöz folyamodni, hogy megnyerjék a pert, még jó, hogy neki mindenhez van gyomra. Hazaérve Tóbiás és Zsófi megindító háttérzene közben beszélik meg, hogy ezt úgy, ahogy van, nagyon elcseszték.

bk_oktober26_1.png

Alíz szanaszét fényképezi a telefonjával Bözsit, mert ugye titokban kell, nehogy tudjon róla, hogy szervezkedés megy a háta mögött. Értem én, hogy titokban, de hamár szórólapra vagy mit tudom én mire megy a fénykép biztos, hogy egy kérdéses minőségű telefonnal kell a pixeles képeket csinálni? A Rózsában nézik meg a gépen a képeket, és sikerül egy elég szerencsétlen kép, de Krisztián szerint azt kell választani, ugyanis pénzt csak megható dologgal lehet gyűjteni, úgyhogy minél nyomorultabb a képen Bözsi, annál jobb. Alíz Hannához, az újságíróhoz is elmegy, megkéri, hogy jelentessék meg Bözsi képét a helyi lapban, és az eseményt is hirdessék meg. Hanna szerint ez nem úgy megy, hisz az adott személynek is tudnia kell róla, de Alíz meggyőzi, hogy ez a meglepetés része, és a nagymama odáig lesz tőle.

bk_oktober26_2_1.png

Peti még mindig vergődik, hogy szóljon-e Ottónak arról, hogy Erika társkeresőn van regisztrálva, de Hanna biztatja, hisz így a tisztességes, és tudjuk, hogy Hanna erről híres, hogy mindig tudja, mi a helyes. Mivel Rudi is azt mondja, hogy egy jó barát esetében nem kéne sumákolni, így Peti úgy dönt, elmondja Ottónak, hogy a nője valszeg megcsalja, vagy legalábbis szándékában áll megcsalni őt. Peti szépen felvezeti a dolgot, még sört is ad Ottónak, és végül kinyögi, mi a baj, ám a kívánt hatás elmarad, ugyanis Ottó egyáltalán nem lepődik meg A lényeg az, hogy Peti ne repüljön rá Erikára, mert az fura lenne, de amúgy már az elején megbeszélték, hogy nyitott kapcsolatban nyomatják. Peti annyira megrökönyödik a mai fiatalok hozzáállásán, hogy még az Ottó által megkezdett sört is visszaveszi saját magának. Hanna hazaér, megérdeklődi mi volt, s eddigre Peti lenyugszik, és belegondol, hogy igazából lehet, hogy Hannával ők ketten tovább bírták volna, ha valamivel lazábbak, akkor az sem lett volna baj, hogy Hanna összejött Balázzsal, meg az sem, hogy Peti lefeküdt Alízzal. Elgondolkodtató, söröznek is egyet rá.

bk_oktober26_3_1.png

Juli ápolja Mikit, hamár ő ütötte el, kell törleszteni. Miki örül, hogy mindenki túlélte a balesetet, de Juli méhe szomorúan húzódik össze, ugyanis nem, nem élte mindenki túl. Könnyek közt adja Miki tudtára, hogy közös gyermekünk úgy döntött, hogy nem áll szándékában a BK-ban szerepelni. Miki reakcióját nem látjuk, de feltételezhető, hogy nem sírja tele a párnája sarkát bánatában. Inkább átmegy Emíliához, akitől megtudja, hogy Nóra Timihez ment látogatóba, és az is kiderül hogy Nóra valamiért eléggé megharagudott Mikire. Miki telefonon próbálja elérni volt feleségét sík idegen, ugyanis jogi tanács kell: egy hallottól kell visszaszerezni a Berényi Vizet, úgyhogy mondhatni mission impossible. Juli nyugtatja, hogy kitalálnak valamit, ám Miki annyira ideges, hogy semmi jó szó nem ér célt.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása