Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8129-8130. rész

2016. október 29. 12:00 - Gillotte

Miki körbe-körbe ,,rohangál” mankójával, mint tyúk a tojása körül, mikor János végre megjön a gyógyszerrel. Miki menne is a dolgára, hiszen aláírta a kérvényt, de az nem úgy megy, ugyanis legalább 1-2 nap, de legfeljebb egy hét az átfutási idő, addig Mikinek maradnia kell. Hát igen, lehet, hogy előre le kellett volna fektetni a feltételeket. János távozása után Miki felméri a terepet, hogy mégis mik a lehetőségei. Az ott lévő régi kredencben semmi hasznos nincs, a mankóval nem lehet feltörni a zárat… egy valamit azonban talán fel lehet törni: János fejét. Lesben is áll hát Miki, míg fogvatartója vissza nem tér, majd amint az ajtó nyílik, Miki suhint egyet a mankóval, viszont erő nem igazán van benne, a felkaron találatot kapó János éppen hogy megtántorodik, míg Miki a padlóra hull, és ordít fájdalmában, ugyanis épp az egyik sérülésére esik. János nagyon begőzöl, alig bír az indulataival, úgyhogy hoz egy láncot, és mint egy kutyát, kiköti az ordítozva könnyező Miklóst.

bk_oktober20_1_1.png

Félix azzal az örömhírrel megy át Emíliához, hogy elintézte a dolgot, hamarosan megkezdődik a felújítás, és visszaköltözhetnek a lakók. Ez le van zsírozva, de mi lesz kettőjükkel? Emília nem tudja, hogy megbocsásson-e, de Félix nem kertel, kimondja, hogy ő szerelmes, és ha kell, évekig is vár Emíliára. Jaj, de romantikus!! Félix elmegy, Emília őrlődik, és kiönti a szívét Natasának. Szíve szerint újrakezdené a férfival, de látja, hogy a lakók hogy gyűlölök, és hogy néz már ki, hogy a párja szálka mindenki szemében. Tudom, hogy túl modern vagyok, de nem opció, hogy házon kívül találkoznak? Natasa nem érti, hogy anyja kitől vár engedélyt, a halott férjétől, a lakóktól, vagy saját magától? Mert ha saját magától, akkor szarjon nagy ívben mindenkire, és legyen végre boldog!

bk_oktober20_2_1.png

Attila kinyomozta, hogy a Berényi Víz egy másik cégé lett, és egy Kiss János nevű emberhez került, de az ürge semmit nem tud arról, hogy kinevezték a projekt vezetőjévé. Tovább nyomoznak, s azt is megtudják, hogy Szomszédok Jánosé lett a Berényi Víz (ennélfogva nem tudom, a Kiss Jánosos infó miért volt fontos, de mit nekem, legyen benne). Attila itt sokall be, hát milyen dolog már, hogy Miki nyaralgat valahol, mindenki aggódik érte, erre ő simán átíratja a vizet, innentől oldja meg maga. Julinak gyanús a dolog, úgyhogy fogja a szerződést, amit Miki a víz átadásával kapcsolatban aláírt, és összehasonlítja Miki egyéb szerződéseivel, s látszik, hogy általában Berényi Miklósként írja alá, most azonban csak Berényit vetett a papírra. ,,Ez egy jel!” – mondja Juli, de Attila szerint ez csak kombinálás, Miki csak elkapkodta az aláírást, aztán kész. Ági is gyanúsnak tartja a dolgot, sőt, visszaemlékszik, hogy Miki aznap tűnt el, amikor ő elment Félixszel a Herrel, vagy Jánossal találkozni…kérdezzék hát meg Félixet, hogy kihez ment, és mit tud erről. Félix hamar ott terem a Rózsában, és miután Ági elmeséli, hogy tud ám a lopott festményekről, amiket Félix otthon tartogat, úgyhogy okosabb, ha csicsereg arról, hogy mit tud a Miki dologról.

bk_oktober20_3_1.png

Peti Mátéval tanul, de most minden fontosabb a gyereknek, hisz folyton Stella jár a fejében, ugyanis elköltöznek, és a távkapcsolatok nem működnek. Peti meg sem próbál nem röhögni, de azért ad néhány tanácsot: e-mail, egymás látogatása, van azért megoldás a bajra. A megoldás úgy érkezik, ahogy Máté nem számítana rá: Novákék mégsem költöznek, úgyhogy Stella mégis helyi lakos marad. Máté nagyon megöleli a lányt a hír hallatán.

bk_oktober20_4_1.png

Krisztián eléggé ki van akadva Félixre emiatt a robbanásos mizéria miatt, és Rudit sem kell kétszer kérni, ha bunyóról van szó, úgyhogy megbeszélik, hogy a következő részben kicsit helyre teszik a jóembert.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása