Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8121-8122. rész

2016. október 22. 13:00 - Gillotte

Margó nagyon nyüstöli Kristófot, hogy mondja el, mire kapta a kitüntetést, de Kristóf inkább kettesben, Tóbiással beszélné meg. Margó nem ért a szép szóból, úgyhogy Zsófi leállítja az ex-anyóst, hogy nyugodtság van, ha egyszer Kristóf nem akar erről beszélni, akkor hagyni kell. Margó előhúzza a ,,ne szójjábe’, hisz elhagytad a gyerekedet kártyát” amiből némi vita alakul, Kristóf nem bírja idegileg, úgyhogy észrevétlenül lelép. Miután lenyugszanak a kedélyek, Ádám négyszemközt bocsánatot kér Tóbiástól az utóbbi hetekért, és biztosítja róla, hogy a gyermekelhelyezési-per ellenére ugyanúgy a barátja, mint eddig. Nem tudom, miért csinálsz segget a szádból Ádám, ha amúgy meg Zsófi mellett vagy, és hátba támadó bizonyítékokat találsz Tóbiás ellen. Zsófi eközben Kristóffal beszél, aki beismeri, hogy baromira szégyelli Tóbiás előtt, hogy égési sérüléseket szerzett egy kislány, amiért ő nem találta a szobáját a füstben, hisz Tóbiásnak Kristóf a nagybetűs Tűzoltó. Zsófi szerint nincs mitől félni, Tóbiás szemében semmi nem fog változni akkor sem, ha Kristóf elmondja neki a történteket. A beszélgetés hatására Kristóf elmondja Tóbiásnak a történetet a kislányról akit nem tudott sérülések nélkül megmenteni, s Tóbiás ennek ellenére nagyon büszke rá. Nem is érti az ember, hogy miért kellett ebből olyan nagy ügyet csinálni.

bk_oktober14_1.png

Ági jó szándékkal figyelmezteti Emíliát arra, hogy Félix nem olyan megbízható, mint amilyennek látszik, ugyanis meg akarja venni a Mátyás király téren a lakásokat. Emíliát látszólag nem érinti meg az infó, de azért lemegy kérdezősködni Gizihez, akitől megtudja, hogy igaz a hír, Félix minden megrongálódott lakást meg szeretne venni. Emília Félixnek szegezi a kérdést, hogy miért tervez lakásfelvásárlást. Üzleti ügy, nem mondhatom meg, jobb kettéválasztani az üzleti-és magánéletet – próbálkozik Félix, de Emíliát nem olyan könnyű lerázni, úgyhogy a gyanús férfi beismeri, hogy nem mondhatja el, mi a helyzet, mert akkor elveszítené Emíliát. Jaj, akkor tényleg szereti! Emília szakít Félixszel, de elhatározza, hogy kideríti, mi a férfi titka, hisz az valószínűleg mindenre magyarázatot adna. Mivel Félix szeretne mesélni, csak nem mer, nehogy Emíliának baja legyen, így a pszichológusnő felajánlja, hogy terápiás keretek közt meséljen neki Félix, ugyanis, ha pszichológus és páciens viszony lesz köztük, akkor amit beszélnek, az nem kerülhet ki a szoba falai közül, hisz törvény kötelezi rá Emíliát, hogy tartsa magában amit hall.

bk_oktober14_2.png

Nóra és Attila bejelenti a rendőrségen Miklós eltűnését. Már látom előre, hogy az állandó zsarunő, Olívia is képbe kerül. A rendőrségen semmi biztatót nem mondanak, csak hogy legyenek türelmesek, és várjanak. Mivel nincs meg a teste se élve, se halva egy kórházban, sanszos, hogy valahol már rég elkaparták. Nóra sír, ,,jaj, az nem lehet”… az Istenért, Nóra, gyászold inkább Robit, az legalább érthető lenne! Ezután Mikit mutatják, amint bekötözött végtagokkal egy elhagyatottnak tűnő helyen tér magához. Csend honol a helyen, majd ajtó nyikorgása hallatszik. Tiszta Scooby Doo. Miki lassan szoktatja a szemét a fényhez, s egy férfi alakját pillantja meg. ,,Hol vagyok?” – kérdi Miklós, de a választ csak a következő epizódból kapjuk meg. Vagy nem.

bk_oktober14_3.png

Félix Lacihoz megy, ugyanis Gizit keresi, de Laci biztatja az üzletembert, hogy mondja nyugodtan, elvégre házasok. Félix így bele is vág, megbeszélné a lakás adás-vételét, hisz Gizi azt híreszteli, hogy eladják a lakást. Laci begőzöl, Gizi nem győzi lenyugtatni, hogy ez mind csak elmélet, nem kell előre fosni a medve bőrére, de az tény, hogy a biztosító nem fizet, úgyhogy ez a legjobb megoldás, ha Félix megveszi a lakást. Novák megenyhül, de aludna rá egyet. Csak nyugodtan Laci, van egy egész hétvégéd gondolkodni.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása