Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x55 - Evelin ismét kézimunkára kényszerült (18+)

2016. október 21. 08:35 - Hoppancs

Újra eljött a focimeccs és a rettegett tizenkettes karika, amitől mindig olyan az adás, mintha a villalakók folyton nagyokat csuklanának mondandójuk közben. Így a Csehov-drámákat alázó eseménytelenséget még Tivy aktuális Hulkká vedlése sem tudja feldobni, mert az ő dühöngése röpködő "csicskagecik" nélkül egy szép nagy adag tej-, glutén-, tojás- és cukormentes tiramisura emlékeztet. Hát, nem az igazi, na.

Anikó ennek ellenére mosolyogva szórja ránk az öööö-ket és jelent be egy Mici-Zsolti veszekedést. Huh, már az elején rögtön akció!  Ha jól értem, az a gond, hogy a magát néhány IQ-pontos előnye miatt felsőbbrendűnek képzelő Zsolti nem akar Micivel tekerni. Mondjuk nem is kell, mert ő már teljesítette az adagját. A vita így elméleti marad, de legalább Mici kimaxolhatja a szarkazmust, hangosan kérlelve a nyűgös kollégát, hogy jaaaj, bicajozzon már vele, hiszen:

„Annyi közös témánk van, hogy ki kell beszélnünk egymásBÓL!”

bscap0005_4.jpg

Zsolti amúgy áramfejlesztés közben lapáttal ütné Micit, meg valamibe (többedszerre sem hallom, mibe) csomagolva kigurítaná a francba, és mialatt ezeket fejtegeti, rá sem néz a hozzá beszélő, gyengén replikázó nőre, hogy aztán sértetten kivonuljon, amikor annak ittas ajkain kicsúszik, hogy „férfiaké az elsőbbség”. Merthogy az ilyen alpári, illemet nem ismerő, undorító viselkedést nem köteles eltűrni, miközben ő itt kultúrát és AIDS-megelőzést oktat a pórnépnek. Kicsit még ordibálnak ők ketten, egyik a piedesztálról, a másik alóla, aztán lassan csak becsapódik a sufni ajtaja, én meg magamra maradok a kérdéssel, hogy hol volt itt a dráma.

bscap0006_4.jpg

Ezalatt a társaság harmada áhítatosan gyülekezik a felezőbulis molinónál, mint South Park-i bocik az óriástehénnél, de talán még meg lehet állítani a folyamatot a csoportos öngyilkosság előtt. Tivy el, marad Evi és Mici, hogy a jövőről filozofáljon, ami nem érdekes. Az viszont annál inkább, hogy Mici elmesél egy megindító történetet Tivyről, aki kihívásának előestéjén feltétlen lojalitásáról biztosította, és imigyen kérte, hogy kímélje meg a villa napsugarát, az ő imádott rózsáját a benti lét további nehézségeitől:

„Vigyed ki azt a létrát és ejtsd ki a gecibe!”

bscap0001_4.jpg

bscap0000_3.jpg

Evi, aki pár napja Gina állítólagos szavai miatt vendettát hirdetett, példásan viseli az új infót. Most vagy bejött a villanővér egy adag lónyugtatóval, vagy akkora lett a botrány, hogy ki kellett vágni ebből a szénhidrátcsökkentett összefoglalóból. Mici békülékeny hangon kéri Evelint, hogy engedje el végre a múltat, hiszen a Létra döntött az ellenfeléről, és így alakult ez a kib***ott játék. Már elnézést a szóhasználatért, pironkodik, mert igenis fontos neki a jó modor. Bár Zsolti is hallhatná ezt! Evelint nem győzi meg túlzottan a szesztől kissé akadozó susmorgás, továbbra sem bízik az ellenségben. Jól teszi, mert Mici egy perc múlva nyom nekünk egy Francis Underwoodot és elárulja, hogy nem úgy van az, csak ravasz taktika volt a kedvesség. 

Mici project. One point.

Ezt mondja. Ne kérdezzétek, mit jelent!

roh.gif

A tojásos lecsóért Evi és Tivy küzd a bringákon, a dolog a gyerekbiztosra formált dialógusokhoz hasonlóan döcög egy cseppet. Tivy ülést állítgat, Evi szenved, mert fáj a segge és a csúnyája, úgy néz ki, elmarad a „biciklikacaj”. Zsolti önfényez, majd újra egymásnak esnek Micivel, mert gyerekszoba és franciakisasszony híján a nyuszi nem tudja, hogy a konyhában undi hajat szárítani. Illetve de, csak leszarja. Tivy is kiakad, az újabb „papagáj vagyok, vagy mi a fasz?” monológ azonban sajna belefullad a kényszercenzúrába. Sebaj, már mind tudjuk fejből, büszke szüleit beleértve. (Nem lennék Evi helyében, akinek a nyakába ordibálja köpködősen megnyomott p-kkel, hogy pppplusz energia.)

Krisztián mindehhez csak annyit tud hozzátenni, hogy:

„Én is letekertem. Úgy meg*******valamelyiket az anyjá*********.”

(Jelentkezzen, aki értette!)

bscap0002_4.jpg

bscap0003_4.jpg

Ékes szavú hősünk szerepe nem merül ki ennyiben, ő lesz az ügyeletes szabályszegő is, mivel nem hajlandó PET palackokból széket építeni. Nem csak azért, mert nem akar büdös köcsögnek tűnni, hanem mert ha ilyenen kell ülnie az étkezőasztalnál, akkor valamiféle családi babona miatt szerencsétlen lesz. Az érvelés ugyan kissé sántikál, hiszen ettől még simán elkészíthetné, felteszem, hogy a feladat lényege nem a ráülés, mint olyan.

bscap0004_4.jpg

Tivy ügyetlenkedik, mert mint mondja, ő városi gyerek, luxusból érkezett, volt helikopter, Gucci-iskolatáska, saját póni és még az újrahasznosított széket sem magának kellett megcsinálnia. Azok voltak a szép idők! Zsolti most éppen megint aranyoskodik, Gina csajosan affektál, Tivy kicsit tombol, de amúgy Krisztiánt kivéve mindenkinek ég a keze alatt a munka, aminek gyümölcseit be is mutatják, ahogy szokás. Krisztián vallási okra hivatkozva prezentálja a semmit, és komolyan próbáltam utánanézni, de nem találtam, milyen vallás tiltja a műanyagpalack-széket. Zsolti, a villa Brian Griffinje csak úgy dobálja az idegen szavakat onnan lefelé a magaslatról. A széke eklektikus, futurisztikus, meg mindenféle egyéb -ikus, és még az ő 67 (?) kilóját is elbírja. Megkönnyebbülten sóhajtunk fel, amikor semmilyen jelentős LMBTQ-ügyet nem hoz szóba. Dávid fotelje kényelmesnek tűnik, már csak azt várom, hogy kicsapja a lábtartót és kéjesen felnyögjön…de akkor szétfoszlik az illúzió és tropára megy alatta a cucc. Az alkotó ezt a fizika kérlelhetetlen törvényeivel magyarázza.

hopp.gif

Soma kicsit beszólogat Evinek, csak a szokásos.

„Fogd be a pofádat, Csavardi!”

felel irodalmi műveltségét fitogtatva a haver, majd pattanhat vissza a helyére, mert a zembereknek áram kell. Meló közben úgy fest, mintha súlyos mentális kihívásokkal küzdene, de valószínűleg csak a feneke alá applikált gigantikus párna-pokróc-kombó akadályozza végtagjainak összehangolásában. Végül kézzel oldja meg, mint Soma kielégítését, és a jó példa ragadós, hamarosan már Tivy is manuálisan teker. Egyetértenek abban, hogy ez nagyon zsír, ha Lance Armstrong is így küldte volna, sosem kellett volna a dopping. Krisztián büntit, egészen pontosan gyerekszéket kap, visszavonásig csak rajta csücsülhet. Ez  nagyon mókás, mert, höhö, hihi, tök KICSI! Krisztián is nevet, nem Tivy ő, hogy bekattanjon.

És a végére könyörgés egy faszért:

Címkék: való világ 18+ vv8
575 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.21. 08:46:43

Elsőőőőőőőőő :-))))))))))))))))))))))

2016.10.21. 08:47:51

Jó lett a poszt a müso(za)r annál unalmasabb

hannamontanna 2016.10.21. 08:54:44

Na. 3dik?
Én amúgy túl enyhének tartom Krisztián büntetését.

hannamontanna 2016.10.21. 08:55:13

Peeersze. Lassan olvasok :-D

etikette 2016.10.21. 09:05:46

könyörgöm küldjék már be pákót vagy benkődánielt...esetleg egy pornós csajt vagy valakit aki picit feldobja ezt az előre megírt kényszervicces feladatsoron és csipszescigin élő szerencsétlen csoportot

2016.10.21. 09:08:46

Sokadddiiiikkkkkkkk!!!!! :D

genevieve 2016.10.21. 09:09:11

Nézte valaki a belevalot?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.21. 09:11:27

Szép munka Hoppancs! Erősen felzárkóztál Dzsudibí mellé Te vagy a Hogyvoltok Kőhalmi Zolija :)

Továbbá Jónapot kollegák.
egy kis Johnny Cash vs Nirvana kávéhoN :)
www.youtube.com/watch?v=nNIfSmL1Enw
VV&ZF

2016.10.21. 09:15:09

Jó lett. Nagyon jó lett. Köszi Hoppancs. ;) És szavaztam. Már hogy melyik vallás tiltja. Szerintem a " Nagy Kárszeg Gyermekei". :D XDD

2016.10.21. 09:17:43

@genevieve: Most kezdtem. Indító snitt, Au árnyéka látszik, amint fasz verést immitál éppen. Most elgondolkodtam, folytassam e tovább.

Plüsscukor 2016.10.21. 09:20:36

Jó posztcsi, köszcsi!

2016.10.21. 09:22:30

Jóóó Reggelit !

Jó poszt lett, köszi !

El se merem hinni, hogy ezt valaha le fogom írni, de ennek is eljött az ideje:
Kövezzetek meg, de nekem jobban tetszett a BV mint a VV.
Vhogy mind BV-nek ilyennek kellene lennie. Egy két csipkelődős beszólás és SOK KIMARDT JELENET ! (Szerkik figyelmébe!) Persze attól még AU-tól és Őzikétől mindig elfog a haránt irányú rángás….

Plüsscukor 2016.10.21. 09:23:43

@ALOKSAKTRHEE: ohh, köszi, engem is megkíméltél ezzel a megnézésétől. Örök hála.

2016.10.21. 09:26:45

@Plüsscukor: Figyi, azért csinálta, mert kell a stúdióban az áram!! Ezt a bolondot. Istenem.

2016.10.21. 09:28:10

@mentolos lecsó: Úgy látom, vége a gyászidőszaknak TivTivynél. :D Jó lenne a belevaló, ha nem Au és Jose Armando vezetné.

2016.10.21. 09:29:10

Na Gina rájött, kimondta!!! Ide csak idióta fiúkat válogattak be. :D

2016.10.21. 09:32:09

"Anikó ennek ellenére mosolyogva szórja ránk az öööö-ket és jelent be egy Mici-Zsolti veszekedést."

Van vkinek ötlete arról, hogy Anikóról 2 napja miért nem adnak nagy totált ?
Nem mintha a piszkafa lábaira lennék kiváncsi, de annyira statikus a kép, hogy borzasztó...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.21. 09:32:20

Nem volt itten dráma, csak két önjelölt dáma!

hereverő heverő 2016.10.21. 09:33:43

@ALOKSAKTRHEE: Bakker, ennyi időbe tellett ? Ilyen gyors felfogással ne legyél gyakornok a Zertééelnél Gina lányom, mert nagyon sokat fogsz szopni, átvitt és fizikai értelemben is.

hereverő heverő 2016.10.21. 09:35:02

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: önjelölt láma. Meg egy csillámfaszpóni a sufniban, ami már önmagában is egy hibrid (az énkicsipónim és a csillámfaszláma szerelemgyereke)

Cérnahuszár 2016.10.21. 09:35:02

"Egyetértenek abban, hogy ez nagyon zsír, ha Lance Armstrong is így küldte volna, sosem kellett volna a dopping."

XDDD

és ahogy látom a kárszeg gyermekei felekezet ezután tuti megalakul :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.21. 09:35:23

Az a Micis, cigizős animgif remekül jellemzi, hogyan sikerült Krisztián és a Zseri fanok közös erőfeszítésével visszahozni, az amúgy már teljesen a padlón lévő Micit.

hereverő heverő 2016.10.21. 09:36:05

@Cérnahuszár: Sexy kilométer alatt a belépés tiltott.

Cérnahuszár 2016.10.21. 09:37:36

@mentolos lecsó: csak szivatsz, csak szivatsz hogy megnézzük, nemnemnemnem

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.21. 09:38:39

67? Még fordítva is kételyeim lennének.

Cérnahuszár 2016.10.21. 09:38:52

@ALOKSAKTRHEE: vajon mikor kezd el gondolkodni a női szekcióról?

Cérnahuszár 2016.10.21. 09:41:12

@ALOKSAKTRHEE: vagyis gyanakodni a női részlegről :)
a gondolat megszületése később érik be

2016.10.21. 09:42:18

@Cérnahuszár: eddig én voltam a legnagyobb ellensége BV-nek. Persze mindig felvételről nézem, pörgetve. De a tegnapi már majdnem elérte nálam a "szórakoztató" szintet. Sok volt benne a "bejátszó" és kevés a pofázás. Persze azért még nem adnék érte Emmy-díjat. :)))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.21. 09:42:38

Ezt az ökológiai katasztrófát ejtem, jöhet a sulis hét: youtu.be/SRwrg0db_zY #VV&ZF

2016.10.21. 09:45:23

@Cérnahuszár: Azt a fiúk egyből rávágták neki. :D @hereverő heverő: Van benne vmi amit mondasz. :))

Cérnahuszár 2016.10.21. 09:46:52

@mentolos lecsó: megkereslek ha átversz :)
mint a terminátor, a postás hangján szólok majd hogy ajánlott küldemény.

Cérnahuszár 2016.10.21. 09:48:10

@mentolos lecsó: terminátor vs darth
de szép is lesz

2016.10.21. 09:49:18

@Cérnahuszár: nosza, rakd rám a jelet !!!! geccc :D

Cérnahuszár 2016.10.21. 09:50:09

@mentolos lecsó: ok, aztán feltesszük yutubra és felezzük a lóvét

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.21. 09:50:52

Tekintettel arra, hogy az iTV Shows ikon mellett ott figyel egy 56-os számocska, kicsit eltűnök sorozatozni, míg ez a híg fos villa fel nem kavaródik ismét. Teret adok a Dávid imádóknak és a mindent ezerszer elíróknak. Legyen mindenki szabad, mint egy madár! youtu.be/qr3dWscslo8 #VV&ZF

youtu.be/yubso_i0ZCI

2016.10.21. 10:00:14

@Cérnahuszár: Ha Aut kivesszük a képletből, és amit művelt, akkor valóban nem volt rossz. Nézd meg nyugodtan, csak Aut ignoráld. :))

2016.10.21. 10:04:16

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Szerkik figyelem !

Kavarjuk fel egy kicsit ezt a híg fost.
Írassunk az ápoltakkal valódi IQ és EQ teszteket, és lengessük be előre, hogy a leggyengébb eredmény elérő ápolt AUTOMATIKUSAN ZÖLD KENDŐT KAP !!!

hereverő heverő 2016.10.21. 10:06:51

@mentolos lecsó: Te szadista barom :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

hereverő heverő 2016.10.21. 10:07:44

@mentolos lecsó: nagyon röhögök :))))))) Támogatom támogatom !!!!!

2016.10.21. 10:08:52

@mentolos lecsó: Remek ötlet!!!! XD@hereverő heverő: Egyetértek. :D XD

2016.10.21. 10:09:31

@hereverő heverő: Eddig sem a kedvességemről voltam híres :D :D :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.21. 10:11:27

@mentolos lecsó: :):) aaz bazmeg eq iq teszt. biztonság kedvéért touring tesztet is. kb vége is lenne a játéknak :)

OFF megkereshetlek e privátban? szakmailag. ON

É2I 2016.10.21. 10:11:39

Az 67 kiló a homokherceg részéről egy tudatos eldobott kesztyű volt. Csak éppen a villamajmok ismerik már és basztak konfrontálódni.

Amúgy a sittest még azon a széken altatnám is.:P De legalább vertem volna bele 1-2 (kár)szeget a közepibe. Arra kíváncsi lennék azt hogyan reagálná le.

Éljen "A Nagy Kárszeg Gyermekei" egyház!!!!

Moltobene 2016.10.21. 10:26:09

Zsolti aramfejlesztes kozben lapattal utne Micit? A csaladon beluli eroszakot -ugy tunik- mar nemcsak elmeletben, hanem gyakorlatban is prezentalna..hiaba, megiscsak a szemlelteto oktatas az igazi!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2016.10.21. 10:28:25

@etikette: Dögunalmasak az utóbbi összefoglalók, a Hogyvoltjuk sokkal viccesebb, mint maga az adás.

@ALOKSAKTRHEE: Legalább ő megvilágosodott ezügyben, a többiek nem jutottak el idáig sajnos.

@mentolos lecsó: Adhatnának Anikóról több kameraképet, nagytotált, csinos nő.

Cérnahuszár 2016.10.21. 10:32:19

@É2I:

Ha bejegyzik az egyházat, szeretnék belépni
javaslom a Nagy Kárszeg Gyermekei egyháznak ezt a nótát zsoltárnak
értelemszerűen kiigazítva Kárszeg névre.

www.youtube.com/watch?v=IWImrjrX9i8
2 perctől.

Kívánjátok-é e Krisszel vv országát megtartani?
Kívánjátok-é e Krisszel Kárszeg rendelését fogadni?
Kívánjátok-é hűséggel minden véretekkel szolgálni?

Igen akarjuk!
Felkelt a napunk, Kárszeg a mi urunk
Árad a kegyelem fénye ránk
Hálás a szívünk, zengjen az örömünk
Szép Magyarország édes hazánk

Kívánjátok-é e Krisszel Kárszeg országát megvédeni?
Kívánjátok-é az egyház minden törvényét megtartani?

Felkelt a napunk, Kárszeg a mi urunk
Árad a kegyelem fénye ránk
Hálás a szívünk, zengjen az örömünk
Szép Magyarország édes hazánk

mennyire alpári vagyok
lehetek püspök?

hereverő heverő 2016.10.21. 10:35:13

@Cérnahuszár: A nagy Kárszegből a kegyelem fénye árad... A kegyelem fénye fehér és ragadós, hozsanna néked Kárszeg !

Ez már blaszfémia ?

2016.10.21. 10:36:30

@Cérnahuszár: sííírok... azt hittem lefordulok a székről..... :))))))))))))))))

ewita 2016.10.21. 10:39:15

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: a 67-t ironikusan mondta szerintem, volt róla szó amikor baszogatták a súlya miatt,hogy 85 talán, meg hogy százötről fogyott le!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.21. 10:39:45

@Cérnahuszár: az a bajom vele, hogy az igaz Kárszeg-hit így intézményesülve háttérbe szorul az egyházi liturgiák és egyházpolitika miatt. másik meg, hogy mindenféle képmutató seggfej, lásd: VV Ati. a kárszeg-egyház mögé bújva takarítanak, puncit nyalnak és PET palackból készült szélbe ülnek. pfejj, nem bírom a farizeuskodást. erodálja egy vallási közösség hitelességét. és te ennek akarsz püspöke lenni. én biztos nem adnám a nevem hozzá.

:D:D

hereverő heverő 2016.10.21. 10:47:30

@Cérnahuszár: @Cseszlovák Gyurmafilm: Én ateista vagyok !! Mint láttuk, Mici már mélyen meghajolt a Nagy Kárszeg előtt, és hát így ismét új értelmet nyert a "térdelve szeretni" szóösszetétel, természetesen a hívők letérdelnek istenük előtt. Ezért nem hiszem, hogy én ehez az egyházhoz csatlakoznék.

Hereverők, előre !

2016.10.21. 10:47:43

@Cérnahuszár: Na ezt vedd bóknak!!! Te is egy beteg állat vagy. :DD XDD Áááááá.... ez mekkora!!!!

2016.10.21. 10:50:58

@mentolos lecsó: Én is. XD Úgy látom a nappali műszak is tartja a színvonalat. ;) :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.21. 10:51:50

@hereverő heverő: Mondjuk Mici elég lusta hívő. heverőn fekve (sic!) harkályozott a nagy Kárszeg előtt.

ewita 2016.10.21. 10:54:28

ja visszanéztem,már amennyit, mert kb. 20 perc van fent :P Anikó is helységet mondott,helyiség helyett ! És hatvanszor mondta el,hogy nekik kell áramot termelniük, és még mindig szarul vezeti!
Zsolti nagyon kezd kibújni a szerepéből, állandóan provokál, azzal a hajszárító kihúzgálással úgy felbaszott, Mici helyében simán a fejébe húztam volna egy fazekat és elkezdem ütni egy merőkanállal!
Tivadar meg hozta megint az értelmest, többet és SOKKAL jobban kell neki tekerni,mert megy egy plusz hajszárító! Anyám ennyire nem lehetnek hülyék! ja de!

É2I 2016.10.21. 10:55:58

@Cérnahuszár: MeaKlumpa!

@hereverő heverő: Inkább undormia és későbbi okfejtésed alapján inkább jómagam is visszatestálom a micitehenre eme nemes cselekedetet. Csókolgasson csak ő kárszeget...

Cérnahuszár 2016.10.21. 11:00:40

@hereverő heverő: lehet h blaszmizé, a teológia kidolgozása még hátravan

kidolgozhatjuk a heverők szerepét is, ez is fontos eleme lenne az egyháznak.
tudod, ha megtörni nem megy, hát beolvasztjuk

Cérnahuszár 2016.10.21. 11:05:28

@Cseszlovák Gyurmafilm: nehogy azt hidd hogy erodálja, ellenségre mindig szükség van, atit hetente pet palackból készült székre feszítjük, amit békaügetésben kell előtte hordoznia a hátán az udvaron, mondjuk 10 kör elég lesz. Persze megtöltjük vízzel hogy ne legyen olyan könnyű.

É2I 2016.10.21. 11:06:11

@ewita: És itt az a poen, hogy ez az amőba a fizika szerint nem is mondott hülyeséget. Persze a helyzet kb annyi, hogy ha ketten tekernek egyszerre kapnak áramot, ha nem, nem. Attól távol áll, hogy egy elektromos főzőlapot + hajszárítót + valami bizbaszt ennyivel meg tudjanak hajtani. Jószerivel az a két bicikli-világítás elviszi az áramot, amit visszajelzésnek szereltek fel.

hereverő heverő 2016.10.21. 11:06:23

@ewita: Ez az ECO hét amúgy is dögunalmas, és sajnos ötlet sincs benne. Kreatívkodhatunk mi itt a szerkiknek... a kutyaugatás nem hallatszik az égig. Ez a széképítés kifejezetten nyomi volt, ötletnek gyengus, és mégis meghaladta az agyhalottak erejét. Azt nem értem, hogy pl a fűszerek miért nem eco dolgok. Energia spórolás ? Akkor gyerünk hőszigetelni, hatékonyságot növelni, annak legalább lenne nevelő ereje. Vagy tessék a szennyvizet tisztítani, megenni minden maradék kaját, kézzel mosni... Így ez az egész csak egy lepkefing erejű szivatás, mind nekik, mind a nézőknek.
Pedig annyi jó dolgot ki lehetett volna hozni belőle.

ascii 2016.10.21. 11:13:52

"Zsolti, a villa Brian Griffinje csak úgy dobálja "

ezt sértésnek veszem! :]

ewita 2016.10.21. 11:14:48

@hereverő heverő: minimum egy komposzt klotyót kellett volna, és csak azt lehet használni :D
viccet félre, tényleg uncsi, mondjuk nekem már az előző hét is az volt!

ascii 2016.10.21. 11:18:08

@ewita: Anikó műsorvezetése a Benjamin Button különös életének metaforája

hereverő heverő 2016.10.21. 11:21:03

@ewita: Igen. És komolyan, ez mind-mind abból fakad, hogy ezek az agyhalottak vannak benn. A néző egy ideig röhög, meg jól esik látni, hogy akadnak még nála is hülyébbek de aztán ez hamar unalmas lesz és oda a nézettség. Az még senkinek nem tűnt fel, hogy az internet és a free porno korában egy "live" szopás a takaró alatt már senkit (de tényleg senkit, az _összes_ villalakót is ideértve) nem érdekel ?

genevieve 2016.10.21. 11:27:19

@ALOKSAKTRHEE: ahogy látom, azert van akinek tetszett:)

Haboskakaos 2016.10.21. 11:31:44

Sziasztok!
Köszi a poszcsit meg a szavazást! :D A kárszeg gyermekeire nyomtam! :D
"Jól teszi, mert Mici egy perc múlva nyom nekünk egy Francis Underwoodot és elárulja, hogy nem úgy van az, csak ravasz taktika volt a kedvesség. " Na ez a mondat nagyon bejött, imádom a House of Cards-ot. :)

nem kéne... 2016.10.21. 11:32:53

@mentolos lecsó:

az evi megamix messze az évad legjobb bevágása volt.
:))))

Cérnahuszár 2016.10.21. 11:38:35

@hereverő heverő: mondjuk az is csinos ellentmondás, hogy az eco nevében műanyag palackokból kellett széket csinálni, ami nem épp környezetbarát, a agyártása sem és a lebomlása se
de hát ne kukacoskodjunk

Cérnahuszár 2016.10.21. 11:46:26

a kárszeg nagy prófétája tudja miről beszél...hogy nem volt hajlandó pet palackkal melózni
lehet hogy krisz támogató leszek?

hereverő heverő 2016.10.21. 11:51:53

@Cérnahuszár: Azt még meg tudnám indokolni mondjuk az újrahasznosítás igével (a valóságban persze fasság, mert a legjobb lenne egyáltalán nem gyártani PET palackot, kizárólag újra felhasználható üvegben árulni az italokat). Ez a robotosdi is inkább kínos volt mint érdekes. Ilyenkor miért nincsen műveltségi vetélkedő, ahol az eco héthez kapcsolódó dolgokról kellene beszélni ? Pl. mik azok a megújuló energiák (nem Vivi, nem a dugás).

hereverő heverő 2016.10.21. 11:52:48

@Cérnahuszár: Krisz csak Micit hajlandó megcsinálni, a széket nem. Aztat tilcsa a babona

2016.10.21. 11:52:50

@nem kéne...: igen :))))))
ezek a kreatív klippek hiányoznak már régóta !

2016.10.21. 11:56:44

@hereverő heverő:
Nos, akkor toljuk a botmixert 10.000-es fordulaton bele a híg szar tengerébe !!!
ECO hét egybekötve ÖKO héttel is !
Borítsunk be egy kukásautónyi szemetet az udvarra, oszt lehet szétválogatni szelektííííven…
A rengeteg PET palack beborítása után már nem lenne túl nehéz...

hereverő heverő 2016.10.21. 12:02:51

@mentolos lecsó: Ja igen, valamelyik régebbi posztnál márelemeztük miért ECO hét az ÖKO, de tudod szegény az eklézsia, low budget VV8.
A szemetek meg már beköltöztek, minek még egy konténernyi ?

2016.10.21. 12:02:56

@ascii: kicsit plagizálok, bocsánat…
Anikó műsorvezetése egy „betyárkörte” lengéseinek, nagysebességű kamerával felvett, normál sebességen visszajátszott agóniájára hasonlít

rearwindow 2016.10.21. 12:08:24

Szerintem Krisztián az üres PET palackokat a csövikhez társítja, meg a szeméttelephez, azért derogált neki hogy akár csak egyhez is hozzáérjen. Én azt láttam rajta, hogy szabályosan bepánikolt a látványtól

2016.10.21. 12:15:14

@hereverő heverő: Nah, mégy egy ötlet:
Lehetne a Magyar Honvédségtől kölcsönkérni egy víztisztító-újrahasznosító berendezést (1db 40 lábas konténer). Lehetne a pisikét gyűjteni, beleönteni aztán azt meginni, azzal főzni…

hereverő heverő 2016.10.21. 12:16:50

@rearwindow: Pedig egyszer 10 embert is széjjelb@szott puszta kézzel. Szájhős !

hereverő heverő 2016.10.21. 12:18:27

@mentolos lecsó: Ehez nem kellene semmiféle berendezés. Elég lenne betolni egy nagy vasládát, és azt mondani nekik, hogy tessék mostantól ide önteni, estére visszajön a víz. Az persze továbbra is a csapból jönne...

2016.10.21. 12:21:45

Gyerekek, azért az nem semmi, hogy egy zenei klub, sőőőőőtt egy egész egyház születésekor bábáskodhatunk… :))))

2016.10.21. 12:24:22

@hereverő heverő: Bocsánat, túlságosan is tech gondolkodású vagyok.
Nem tudok lesüllyedni az ápoltak szintjére. De látom ez neked tökéletesen megy, nem akarsz beköltözni ?!?! :))))))))))

hereverő heverő 2016.10.21. 12:34:26

@mentolos lecsó: NEM ! NEM ! Hagyjanak békén, maguk ápolók ! Nem veszem fel azt a köpenyt, akármennyire is kérik !

É2I 2016.10.21. 12:39:01

@rearwindow: Sittes barátunk a láthatósági mellénytől is agyfaszt kapott. Rögtön arra asszociált, hogy itten most már dógozni is köll, nem csak szocmunkásokat zakóban leordibálni a getzibe.

ascii 2016.10.21. 12:45:33

@mentolos lecsó: megadom, és emelem, h Anikó műsorvezetése au & gy legrosszabb napjának köbgyöke negatív értékben

2016.10.21. 12:49:43

@hereverő heverő: Az, szívem, nem egy köpeny, hanem egy muszáj-dzseki :))))))

hereverő heverő 2016.10.21. 12:52:14

@mentolos lecsó: Köpeny ! Hát itt vagyunk a fürdőbe ! Különben minek lenne itt az a slagos ember, meg amúgy is ki van csempézve az egész !

2016.10.21. 12:53:24

@É2I: a geci az geci.... ne tanányjunk mááá új szavakat kifele :))))

2016.10.21. 12:54:33

@ascii: te nyertél !!! rossz matekos vagyok ! :D :D :D

2016.10.21. 12:59:47

@hereverő heverő: Erről egy régi, nagyon-nagyon-nagyon csúnya vicc jutott eszembe. Nem is írom le, mert nemhogy innen, hanem a Naprendszerből is kitiltanának a távollétemben.

Pedig én nem vagyok antiszemita, én mindenkit EGYFORMÁN útálok !!! :))))

É2I 2016.10.21. 13:48:40

@mentolos lecsó: Jóvanna! Értettem, herr'standard'end'fhürehr! :bokaösszecsapmiközbenszalutál:

2016.10.21. 13:51:25

@ascii: miért nem jött össze?

KissEnikő 2016.10.21. 14:47:36

Az mondjuk kimaradt a hv-bol, hogy Nyuszi egyaltalan nem mondott am hulyesegeket a cziganylanynak.
1. Nem az szamit, hogy ott bent ki kit var vissza, hanem az, hogy kint kit mennyire szeretnek.
2. Nem O tehet rola, hogy Zseraldinnyo Ot hivta ki es aztan kinnmaradt.

Szoval vagy sajat magatol van Nyuszinak ennyi esze, hogy O ezt latja vagy ... (es ide direkt nem irok semmit).
Egyszeruen a nagybetus KATASZTROFA az, hogy a bennlevo szobanovenyeknek nincs annyi eszuk, hogy felfogjak: nincs ertelme bosszurol, hierarchiarol es teddramkiviszlekkinnhagylak-rol beszelni, mert eddig akarmit okoskodtak ki, az csod volt. Fel nem foghatom, hogy ott bent ez hogyhogy nem fordul meg senkinek a fejeben.

[ S hogy "dicserjek" is: Az pl teljesen egyertelmu, hogy Zsolti viszont csak tattikabol tartja maga mellett Vivit. ]

hereverő heverő 2016.10.21. 14:54:10

Kedves hogyvoltlakók, én búcsúzom mára. Este talán még befigyelek mint Evikébe a seggfájás, de max. mobilról, ne várjatok tőlem hosszas elemzéseket. És lehet, hogy inkább mégis alszom mint VVt nézzek, akkor pedig minden kedves és kedvetlen kommenttársamnak sokáig tartó tesóságot kívánok.

2016.10.21. 15:07:29

@É2I: Ok, megértő vagyok ! Egyszer !!! :D
Ha legközelebb előfordul, a bolygó romboló szuper-lézer elé köttetlek !!! :D :D :D

Haboskakaos 2016.10.21. 15:10:03

@Kis Pank: Bizony, Mici nem mondott hülyeséget Evinek, annak ellenére sem, hogy csak tattikából dumizott vele.

Madam. 2016.10.21. 15:33:13

A Magyarok Nyulai Vértarsoly Egylete tiltja az ilyesmit kárszegnek.

2016.10.21. 15:42:09

@hereverő heverő: #VV&ZF

Azért küldöm, mert érzésem szerint már rég offoltam szét a topikot.
Úgy vélem ezzel tartozom a zenei fórumnak is.
Szerintem jobb mint az eredeti… Ízlések és pofonok, ugye…

www.youtube.com/watch?v=mYKLvYGqaC0

#VV&ZF

ascii 2016.10.21. 16:03:11

@hereverő heverő: Önnek is, Tesó! Úgyis megült már a fórum...

ascii 2016.10.21. 16:03:59

@Róbert Paic: olvass vissza, és próbálj meg rájönni. de így meg már elszáll a humorértéke :/

2016.10.21. 16:17:56

@mentolos lecsó: hogy nevethet vajon a vader nagyur, hmmm. (csak a szmajlijaidrol jutott eszembe)

2016.10.21. 16:20:33

és akkor most mindenki egyszerre: boldog szülinapot a macákék icukájának! óje!

2016.10.21. 16:27:12

@Cérnahuszár: jujj azt szeretek, oké! :)

2016.10.21. 16:40:09

@Biriksz_Krokiksz!: Kicsit disszonáns, hangfrekvenciás oszcillátorok által generált géphangon ! :D
Most aztán te is belém akarsz mostan kötni ?!?
Erről szól a mai napom, hogy ellenségeket szerzek ! : )))
Téged is a bolygó romboló, szuper-lézer elé köttetlek !!!! :D :D :D

2016.10.21. 16:49:33

@mentolos lecsó: mimimi, puszta kivancsisag volt, gondoltam feltolsz ide egy olyan vader muhaha effektet, én meg leszedem csengőhangnak, h röhögjek! #hisztis! :ppppp

2016.10.21. 16:51:55

@mentolos lecsó: @Biriksz_Krokiksz!: es meg azt is szeretnem megtudni, h vader vajon szok-e menstrualni (gondolatindito)
XDXDXDXD

2016.10.21. 16:54:04

@Biriksz_Krokiksz!: Szerintem lézerrel jól kaszabolható a krokibőr, lehet belőle szép bevásárlós szütyőt eszkábálni…
Mindenesetre jobban mint PET palackból széket…

2016.10.21. 17:00:24

@mentolos lecsó: de kereket is szerelj ra, h meg ne emeld magad...krokodilkinzo! bőcipő nem is kell? vajon milyen surranoja lehet vadernek, megnezem.

2016.10.21. 17:01:13

@Biriksz_Krokiksz!: Nem vagyok mókás kedvemben. Sosem vagyok abban… ha az agyhalottakat kell néznem. Máskor már egy egész galaxist kitöröltem volna miattuk.
Vader nagyúr mindig menstruál (agyilag). A lehető leggonoszabb tett véghezvitele érdekli csak… :D :D :D

2016.10.21. 17:02:54

@mentolos lecsó: fú, várjál! krokodilköpeny! az mekkora menőség lenne a zuniverzumodban! ;)))

2016.10.21. 17:05:10

@mentolos lecsó: jó, akkor hagylak, így nem buli
(sír-zokog)

2016.10.21. 17:05:51

@Biriksz_Krokiksz!: Vader nem készít barkácsolási szándékból "banyatankot".... XD

2016.10.21. 17:13:53

@Biriksz_Krokiksz!: jaj ne már... :( hisz' Vader-nek is ott van a JÓ oldala, csak tudni kell, honnan kell cirógatni...
Most akkor hirdesem ki galaxis szerte, hogy a Krokikat nem bántjuk ?!?
Mit szeretnél, szívem aranyos fényben tündöklő, gyémántokkal borított cseppkőbarlangja ???????

Cérnahuszár 2016.10.21. 17:15:50

@Biriksz_Krokiksz!: kölcsön adjam a terminátor szerkóm?

2016.10.21. 17:17:19

@mentolos lecsó: hát pl menni egy kört a járgányoddal, de én vezetek!

2016.10.21. 17:19:10

@Cérnahuszár: mimetikus polialoid? mer' akkor naná! *-*

2016.10.21. 17:21:56

@Cérnahuszár: Ugyan már… Felaprítalak, pici darabokra… Azután elvisznek a tezsvííírek a színesfémnek a lerakóba… :))) Csak a Lákátos család meg ne lássa, mirűűl diskurálunk itten.... :))

Cérnahuszár 2016.10.21. 17:25:02

@Biriksz_Krokiksz!: azaz, de van többfajta választhatsz

Cérnahuszár 2016.10.21. 17:26:22

@mentolos lecsó: igenis herr flick

@Biriksz_Krokiksz!: itt van a hátam mögött a kezemben, vedd el gyorsan

2016.10.21. 17:29:37

@Cérnahuszár: beszabadulunk egymás gardróbjába, de buli :)))) aztán elkötjük vader hajóját és lekoccoljuk egy centin róla a fényezést, és és és és baszki #mindmeghalunk!
XD

2016.10.21. 17:35:56

@Biriksz_Krokiksz!:

Nos, lássuk, a Birodalmi letár szerint mi áll a garázsban:

- 1db Halálcsillag
- 1db Executor osztályú csillagromboló
- 1db TIE Advanced X1 vadász

Melyiket szeretnéd vezetni, szívem kicsi dobbanása.... ???

2016.10.21. 17:47:13

@mentolos lecsó: a halalcsillagot nem, csapda!

2016.10.21. 17:50:04

@Biriksz_Krokiksz!: jójaz ! csak figyelni kell a X-szárnyú kis zümmögőkre....

2016.10.21. 17:54:26

@mentolos lecsó: jo, akkor haladjunk a nagyságsorrendben, h szokjam. cérnabarinőm is jöhet, ugye légyszi *-*

2016.10.21. 17:55:20

a nappalos műszak bealudt ?!? vagy mi a fasz van ?
vagy annyira érdektelen volt a napi epizód, hogy hozzá sem szóltok ?
megint magunkat szórakoztatjuk ?!?

2016.10.21. 17:57:39

@Biriksz_Krokiksz!: a TIE vadász csak kétszemélyes... a többin bármennyien elférünk :D

2016.10.21. 17:58:56

@mentolos lecsó: nekem is lepnem kell lassan, kezdesre jovok majd.

2016.10.21. 18:00:58

@mentolos lecsó: ja tényleg. akkor azt nélküled visszük el egy próbakörre ;)

2016.10.21. 18:02:36

@mentolos lecsó: ez ilyenkor (este 5-8-9 közt) holtidő.

Haboskakaos 2016.10.21. 18:08:50

@mentolos lecsó: Számomra ennyire érdektelen volt a tegnapi rész! Reggel visszanéztem, de hogy minek?

BAZINGA2 2016.10.21. 19:39:50

@Biriksz_Krokiksz!:
Akkor.....Nagyon sok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok a MACÁKÉK ICUKÁJÁNAK! :)))))

img17.dreamies.de/img/286/b/q6e7ag1gabd.gif

2016.10.21. 19:44:29

@BAZINGA2: ez jo hangos volt, tuti meghallja ;)

BAZINGA2 2016.10.21. 19:46:33

A végén Krisztián járt jól. =D Amíg a többiek nyomorognak a pet palack tákolmányokon az asztalnál, Ő kapott egy stabil kisszéket, ami nem rogyik össze alatta. Ja, és dolgoznia sem kellett. =D Mindenesetre nagyon gyenge feladat volt, egyáltalán nem volt vicces. Semmi ötletük nincs, egyik feladat bénább mint a másik. Várom a kijelölést!!!...

BAZINGA2 2016.10.21. 19:48:04

@Biriksz_Krokiksz!:
Igyekeztem...beleadtam mindent! =D =D Azért a virág az szép! :)

Cimili 2016.10.21. 19:51:25

Hoppancs, nagyon menő vagy! Egyetlen egyházat hiányoltam, a Tesók Egyházát. :)
Szia mindenki!
Macákék Icukájának meg nagyon boldog szülinapot kívánok!

2016.10.21. 19:53:10

@BAZINGA2: tyvy nevelte? ;)

kijelolest en is, onnantol mindig faszan felporognek az esemenyek egesz hetre, ezek a koztes idoszakok a feladatokkal annyira nem kotnek le engem sem.

2016.10.21. 19:54:30

@Cimili: es tenyleg! tesok egyhaza :))

2016.10.21. 20:02:11

@Cimili: szivi, valogatast kuldtem, singles mix, kis mini mindenízűst ;)

hereverő heverő 2016.10.21. 20:14:19

@Biriksz_Krokiksz!: na voltatok próbakörön Cérnával ? Én is megsétáltattam a saját járgányomat

2016.10.21. 20:16:40

@hereverő heverő: nem kaptuk meg a basszusslusszkulcsokat :'(

hereverő heverő 2016.10.21. 20:18:02

@Biriksz_Krokiksz!: ejnye,lecsót majd jól herén verem,ha ugyan van még neki olyan...

Reszelő29 2016.10.21. 20:19:32

Buenas noches! Nagyon jó kis poszt lett... és jó volt visszaolvasni az eddigi kommenteket:) jókat röhögtem:D:D:D:D Kárszeg gyermekei egyesüljetek!!! :Y

hereverő heverő 2016.10.21. 20:21:30

@Reszelő29: jóestét neked is. Én szigorúan ateista vagyok, egyetlen kárszeg előtt se vagyok hajlandó letérdelni.

2016.10.21. 20:24:05

@hereverő heverő: de nem úgy kell, hanem a JÓ oldalának (van neki!) kell dorombolni, kb aszondta. ;) de dorombolasban meg jószar vagyok
XD
De!
#gyakorlási!
XD

hereverő heverő 2016.10.21. 20:25:31

@Biriksz_Krokiksz!: gyere, én elviszlek most :) nekem nem kell dorombolni.
#HA-ECA

hereverő heverő 2016.10.21. 20:30:51

@Biriksz_Krokiksz!: Ja és boldog szülinapot a Maczák Ilonának is, jöhet ő is

hereverő heverő 2016.10.21. 20:33:24

@hereverő heverő: persze csak virtuálisan, az életben inkább nem akarnék ilyennel utazni és utaztatni senkit :))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.21. 20:33:45

@Biriksz_Krokiksz!: Nem nézek sokat, csak ezeket:

American Crime Story
American Horror Story
Black Sails
Criminal Minds
Criminal Minds: Beyond Borders
Fargo
Fear The Walking Dead
Fortitude
Game of Thrones
Glitch
Gotham
Grey's Anatomy
iZombie
Masters of Sex
Mr. Robot
No Tomorrow
Orphan Black
Pretty Little Liars
Salem
Scream Queens
Son of Zorn
Stranger Things
Supernatural
The 100
The Affair
The Last Kingdom
The Last Man on Earth
The Last Ship
The Leftovers
The Shannara Chronicles
The Walking Dead
This Is Us
Timeless
Vikings
Wayward Pines
Westworld

plusz még amiket nem mutattak be, illetve majd ha visszatérnek:

Prison Break
The X-Files
Twin Peaks

hereverő heverő 2016.10.21. 20:35:29

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Black Sails mindenek felett. Mr Robot és Vikings

2016.10.21. 20:35:31

@hereverő heverő: nagyon fog orulni ;)

amint ujra lesz, mmkk jelezzuk neki, h hánymennyien megemlékeztünk róla! ;)

2016.10.21. 20:41:04

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: rettenet sokban egyezik az enyémmel. Max 3-4 van köztük, amit bár elkezdtem, de pár rész után kaszáltam. és a The family? nekem az is nagy kedvenc.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.21. 20:41:20

@hereverő heverő: Hát, Black Sailsből már csak ez az egy évad lesz hátra.

2016.10.21. 20:43:26

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: son of zorn? azt viszont nem ismizem, rákeresek.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.21. 20:43:29

@Biriksz_Krokiksz!: Az valahogy nem mozgatott meg. A hülye kompletizmus miatt nehezen szakadok le sorikról, ezért nézek ennyit. Néha felüdülés egy-egy kasza.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.21. 20:44:43

@Biriksz_Krokiksz!: Az első nekem bejött, nem tudom mennyi van a többiben, még itt figyel pár rész. De szerintem el fogják kaszálni, torrenten sem nagyon töltik.

hereverő heverő 2016.10.21. 20:47:02

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: A Mr Robot is esélyes a kaszára. Mondjuk a 2. évad sztem elég gyengusz lett

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.21. 20:48:23

CM, GA, ezek amiket elengednék, de egy-egy karakter és néhány remek epizód miatt a kaszáig kitartok. A PLL-t hála az égnek már kaszálták.

Cimili 2016.10.21. 20:49:13

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0, @Biriksz_Krokiksz!: Áruljátok már el lécci, h hogy a rákban van ennyi filmre, sorozatra időtök? Télleg érdekelne. :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.21. 20:50:28

@hereverő heverő: A 3. évad már rég berendelve, és szerintem lesz még benne kraft.

2016.10.21. 20:50:49

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nagyon nehezen kaszálok, mert mindig bennem van, h és ha a kövi részben lesz az a bizonyos vattafakk. a gotham pl tipikusan ilyen volt, gyűrtem becsülettel, de mikor már sokadjára azon kalandoztam el, h mennyi mást kéne inkább nézni, akkor feladtam.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.21. 20:54:05

@Cimili: Amúgy nincsrá időm, mindig felgyűlik és midseasonban dara. De most már a midseason is erős. Sokat utazom, olyankor sorozatozom. Meg pl. nem nézek filmeket, csak nagyon ritkán (nálam átvette a filmek szerepét, mióta a nem mainstream mozikra nincs időm. TV-t meg nem nézek szinte soha, csak sportot. Most a VV miatt van lemaradásom.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.21. 20:54:47

@Biriksz_Krokiksz!: A Gotham az egyetlen szuperhősös, ami bejön, a többi ehh...

hereverő heverő 2016.10.21. 20:55:38

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ötlet lenne benne, de kérdés hogy sikerül-e megvalósítani. A harmadik évadot nem várom annyira

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.21. 20:56:06

Az OUAT volt amit elengedtem az első évad után, pedig nagyon érdekelt volna, de túltolták. Pedig voltak jó karakterek, csak már annyit tuszkoltak bele, hogy brrr...

2016.10.21. 20:59:06

@Cimili: nem egyszerre vannak, meg amikor van egy-két szabad órája az embernek, és leoldaná az agyát a pörgős nap után, akkor jó. főleg az ilyen őszi-téli szottyos estéken jó ez, mikor úgysincs kedve kimozdulni az embernek, és h azért adjunk a testmozgásnak, lehet közben tornázni, v szobabringázni. vagy vasalni, amit amugy alap ruhellek :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.21. 21:01:19

@Biriksz_Krokiksz!: Na igen, meg vannak olyanok, mint pl. A Stranger Things, amit 2 nap alatt végig toltam. Nem lehet abbahagyni. De ilyen volt a Glitch, a Fortitude is, meg korábban a Les Revenants.

hereverő heverő 2016.10.21. 21:01:50

Úgy érzem a mai VVt is bőrön át fogom nézni... Még teszek egy kört a kamra felé, szerintem maradt még egy zacskó citromos nápolyi.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.21. 21:02:40

Az egyetlen előnye ennyit nézni, hogy mindig van a hangulatodhoz illő. Van amit egyben nézni jó, ott bevárok, de van amit hetiben "kötelező", mert félek a spoilerektől, ami könnyen betalál, lévén a neten lógok szinte folyton.

hereverő heverő 2016.10.21. 21:05:16

@Biriksz_Krokiksz!: én a szobabiciklit utálom. Pótlék, guminő. Inkább élőben :)

2016.10.21. 21:08:02

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: uhhh, az ilyenekkel nagyon vigyazkodni kell, tenyleg csak akkor szabad belekezdeni, amikor igazan de igazan van ra ido, en is ilyen daralos tipus vagyok, osztegyszercsak reggel van, kene megjelenni kialvatlanul veres szemekkel.

2016.10.21. 21:09:28

@hereverő heverő: na, te tutti a ferjem vagy, hellobebi, kesz a vacsi :)))

hereverő heverő 2016.10.21. 21:09:44

@Biriksz_Krokiksz!: hihi, én bármikor képes vagyok bealudni bármilyen sorozatba. Teljes átéléssel.

Haboskakaos 2016.10.21. 21:10:17

@hereverő heverő: Vikings nekem is! Plusz Shameless, Narcos, meg ami örök az a Rome! GoT-ot is szeretem, bár most egyértelmű Shameless!

hereverő heverő 2016.10.21. 21:11:34

@Biriksz_Krokiksz!: már megint tészta ? Hát te milyen drága vagy, tudod hogy szeretem :))

Krétagarbó 2016.10.21. 21:11:52

RTL II-ön Bruti van a Showder Klubban:)

2016.10.21. 21:12:00

@hereverő heverő: a bringara ertettem, te. telen nyaron azzal jar.

2016.10.21. 21:14:51

@hereverő heverő: de telenyomtam fokhagymaval, ugyhogy ma nincs smár!
XD

2016.10.21. 21:15:37

@Krétagarbó: be is kapcsoltam gyorsba'

hereverő heverő 2016.10.21. 21:16:05

@Biriksz_Krokiksz!: Nem bánom, úgyis aludni fogok :)))

Krétagarbó 2016.10.21. 21:20:18

@hereverő heverő: és írásban viccesebb "szok" lenni

hereverő heverő 2016.10.21. 21:22:11

@Krétagarbó: Inkább Hadházy mint Aranyosi vagy Kiss Ádám. De Kőhalmi és Bödőcs a kedvenceim.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.21. 21:23:53

Na én menekülök sorozatozni! Magyar stand-up...

2016.10.21. 21:24:25

@Krétagarbó: @hereverő heverő: en mogacsot es dombit vagyok keptelen elviselni.

2016.10.21. 21:31:08

@Haboskakaos: a shameless is marha jo, olyan faszan fel tudtam huzni magam a szereplok elbaszcsizott döntésein ;)

Haboskakaos 2016.10.21. 21:32:04

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Na annak csak az első évadát láttam. A Hannibal az ami még nekem top. Kár hogy azt is elkaszálták már rég. :(

Haboskakaos 2016.10.21. 21:35:22

@Biriksz_Krokiksz!: Ááá hát nekem az a best! :D Svetlana az egyik kedvenc karakterem benne. :D

2016.10.21. 21:38:33

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: azt én az 5. évad közepén abbahagytam, mindennek van határa még nálam is. olvasva a 6. sztoriját, nem mozgatott meg :/

hereverő heverő 2016.10.21. 21:38:35

Hát lányok fiúk, én megnézem végigérek-e az ágyamon. Jó kommentelést és szép álmokat.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.21. 21:39:16

@Biriksz_Krokiksz!: Dombóvári? Egyszer éppen szembejött velem plázázás közben. nem nőtt nagyra

2016.10.21. 21:42:07

@PeniValdes: meg marhára nem is vicces, nekem.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.21. 21:44:16

@Biriksz_Krokiksz!: nem beszéltünk egymással. egyébként nekem kevés stand upos vicces

Cérnahuszár 2016.10.21. 22:00:32

Standup téren tőlem Badár kérhetne bármit :) Egy marha

Cimili 2016.10.21. 22:01:40

Ó de hiányoztál már tivinnyó!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.21. 22:01:53

'estét elvtársak! én is elvtárs vagyok!
Na mi a kárszeg van?

Cimili 2016.10.21. 22:03:00

Anikó nem köllesz! Megint nézhetjük a pofavágásait, hallgathatjuk a suttogásait.

Cimili 2016.10.21. 22:04:27

Krisz TAKARÍT. Láttam a szemeimmel.

Schlomo Goldberg 2016.10.21. 22:04:30

Sittes békésen seperget, meglepő.

Cimili 2016.10.21. 22:06:12

Mit mondott tivi? Holnap komprémolni fogok?

Commodore 2016.10.21. 22:06:33

NÓ Fakin komplén! Puszi!

Schlomo Goldberg 2016.10.21. 22:07:02

@Cimili: komplénolni ( to complain= panaszkodni)

Cimili 2016.10.21. 22:08:04

Ezt most nem akarom látni. Zsóti szerelme videóüzen. Sajtoskifliszerelmem, olyan szexi-by Zsóti

Nimi 2016.10.21. 22:08:57

Tivy nagy paraszt egy jel Zsoltitol az tuti mert Mici vedett

Cimili 2016.10.21. 22:09:15

@Schlomo Goldberg: köszcsi, nem hallottam jól. Valahogy mindig megérzik a népek, h mikor nem kéne itt zörögniük mellettem.

Cimili 2016.10.21. 22:10:05

@Commodore: Sokat lógtál, de megbocsájtva. :)

Cérnahuszár 2016.10.21. 22:10:52

kötsög tivy fogd fel úgy hogy rendes voltál valakivel...

Cimili 2016.10.21. 22:10:54

Ja, h Zsótiéknál nem azt mondják egymásnak, h szeretlek, hanem sajtoskifli.

Cimili 2016.10.21. 22:12:02

Ancsika homlokráncolása elő ne jöjjön álmomban,

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.21. 22:12:35

@Commodore: ja. akartam is mondani hogy hol a kapitány.
re!

rearwindow 2016.10.21. 22:12:53

Wc deszka felszerelése nulla szerszámot és nulla szakértelmet igényel

Commodore 2016.10.21. 22:14:32

Fosnak A KLOTYÓMANÓTÓL!?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.21. 22:15:08

@Cimili: Nem hiszem hogy egy Kulka János valaha is azt mondaná a szerelmének. persze, az előbbi egy zseni, zsóttink meg egy modoros, allűrös fasz.

Cimili 2016.10.21. 22:15:39

Marha vicces ez a szerelés, ennél jobb anyag nem vót kedves szerkik???????????????

rearwindow 2016.10.21. 22:15:50

Ez nem vicces, ez nagyon unalmas

rearwindow 2016.10.21. 22:17:30

Kettő csavar + kettő lyuk, hol akadtak el?

Cimili 2016.10.21. 22:18:26

Vivinek logikailag állt össze, h hogy kell szerelni. :D

2016.10.21. 22:18:45

Ajj, ne már! Ez a műsor, hogy két béna csaj WC-deszkát szerel?

rearwindow 2016.10.21. 22:18:46

Anikót bolsevik komisszárnak öltöztették ma

Nimi 2016.10.21. 22:18:54

Ajaj Soma Evelin mostmar felesegul kell vennie :-D

Schlomo Goldberg 2016.10.21. 22:19:56

Na, evettke, megint meg lett csinálva.

2016.10.21. 22:20:12

Már megint Bödőcs apjáék, és a kannyulak esete... Melyik b@ssza meg előbb??

2 perc!!!

Cimili 2016.10.21. 22:20:41

Még egy 2 perces szex.Vivi-Soma

2016.10.21. 22:21:39

Még egy csík kokó sem volt, amit Evcsi felszippanthatott volna, a 2 perces aktus után... Szegényke...

2016.10.21. 22:23:30

A kvízre a helyes megoldás betűjele: E

Cimili 2016.10.21. 22:23:59

Soma nem látszik túl boldognak. Na majd ha kijön, rájön milyen következményei lesznek ennek a 2 percnek. Én szótam. :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.21. 22:24:07

@Cimili: Soma megmondta mikor próbálta evettkét rávenni hogy kicsit Recsková Bohocká: Naa csak két perc! Nem kamuzott; respekt :D:D:D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.21. 22:24:32

Evetnek mi baja? a nézők szavazták ki zserát

Cérnahuszár 2016.10.21. 22:25:06

hát somát nem vesszük be a nagy kárszeg egyházba.... 2 perc az nem teljesítmény, csak önzőség.

Cimili 2016.10.21. 22:27:08

@PeniValdes: Mínusz agyi kapacitással ezt sosem fogná fel.

Commodore 2016.10.21. 22:27:47

@Cimili: Lógtam, démonok rángattak...

Cimili 2016.10.21. 22:28:36

@Commodore: Ki nyert? Remélem te. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.21. 22:30:02

@Cimili: én kezdő táncsonő vagyok,de nekik nem jut el a buksi fejig,hogy nézők szavaznak?

Plüsscukor 2016.10.21. 22:33:46

@Cimili: Még mindig jobb, mintha túrós lenne az a kifli...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.21. 22:33:48

manaposág láttwam Dávidról cikket,a nőideáljáról

pomac 2016.10.21. 22:34:26

aniko miért bologat mindig ?

2016.10.21. 22:34:39

Holt költők társasága :-DDDD

Nimi 2016.10.21. 22:35:32

@Plüsscukor: :-D :-D :-D :-D :-D :-D ne..

2016.10.21. 22:36:40

@Cseszlovák Gyurmafilm: Mi vót? Soma megcsinálta Evelint?

2016.10.21. 22:36:54

Krisztián kannán tanult játszani, látszik...

Cimili 2016.10.21. 22:37:14

@pomac: Mert a hülye nézőknek olyan szájbarágósan kell elmagyarázni mindent..

2016.10.21. 22:37:37

@ALOKSAKTRHEE: +,
2 perc alatt, oda-vissza

Krétagarbó 2016.10.21. 22:37:45

Krisztiánban egy igazi cigány prímás veszett el. Teljesen.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.21. 22:38:11

@ALOKSAKTRHEE: de mégis igen,csak nem jön be a srác ha vizes a haja

Krétagarbó 2016.10.21. 22:38:56

@ALOKSAKTRHEE: Megám:) Két parc volt, ripsz ropsz megvót!

FrNo90 2016.10.21. 22:39:22

már megint picsog a Zsolti

pomac 2016.10.21. 22:40:23

@Cimili: ja nézzék meg és sajtoskifi

Mirocska 2016.10.21. 22:40:48

Ez borzalmas... Igaza volt Vivinek.

Krétagarbó 2016.10.21. 22:41:01

@FrNo90: kicsit unom ezt az önjelölt, mártírkodós, okoskodó viselkedését.

2016.10.21. 22:41:05

Ez Qva xar, és nem is vicces.

Cimili 2016.10.21. 22:41:59

BV-t várom, hátha jobb lesz ennél.

genevieve 2016.10.21. 22:42:00

Zsolti egyre idegesítőbb, ATI meg most vicces:)

Mirocska 2016.10.21. 22:42:16

Látszik, hogy ebben a csapatban van egy youtube sztár! (nem) :))

2016.10.21. 22:42:33

Ovodás koromban tehetségesebb voltam, mint ezek. Mondjuk nem is vagyok ott...

Cimili 2016.10.21. 22:43:08

@Commodore: Ma ő a sztár. :))))))))))

Krétagarbó 2016.10.21. 22:43:09

Ati!!!! Vki kapcsolja ki, pls:)

Cérnahuszár 2016.10.21. 22:43:16

Ati a király :DDDDDD
totális káosz forever

Cimili 2016.10.21. 22:44:08

Arra mikor szavazhatunk, h ki kíváncsi Ancsa véleményére??????????

Wednesday7 2016.10.21. 22:44:14

azt hittem megint felolvassa a válaszlehetőségeket

Mirocska 2016.10.21. 22:44:59

Zsolti gasztroremekel

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.21. 22:45:44

@ALOKSAKTRHEE: rapid pocsíkolás. na ettől nem gyújt rá a szomszéd...

Plüsscukor 2016.10.21. 22:46:09

Evett megnyalta a kést kaja közben. Broáf.

pomac 2016.10.21. 22:47:01

egy mondat közepét kell leadni, az elejéről meg semmi nincs o.O, igy sok értelme van a dolognak

Mirocska 2016.10.21. 22:47:05

MIcinek meg Somának mitől foltos a képe?

Cérnahuszár 2016.10.21. 22:47:12

uristen mici arcbőre meg a nyaka
akkor jól láttam, sztem a szoli öregítette el a bőrét :(

Plüsscukor 2016.10.21. 22:47:17

@Cérnahuszár: Én csíptem most Atit, jót röhögtem rajta :)

Plüsscukor 2016.10.21. 22:48:02

@Mirocska: A barnítókrémtől talán

Cimili 2016.10.21. 22:48:29

Krisz, döbbenten lesi tivi produkcióját. :D

2016.10.21. 22:48:52

Remélem, 3 hét múlva, egy Primi(tyv)-Mici párbajon búcsúzhatunk el Tivadartól.

Mirocska 2016.10.21. 22:49:00

@Cimili: Vagyunk ezzel így egy páran! :)

Plüsscukor 2016.10.21. 22:49:12

@Cseszlovák Gyurmafilm: Jaaaa! Banyek, én meg mosogattam egészen eddig. Skandallum.

Krétagarbó 2016.10.21. 22:49:13

@Plüsscukor: ezt én is megjegyeztem magamban.

Nimi 2016.10.21. 22:49:38

Tivy kaphst jelet zsoltitol micitol es krisztol is.. De jo lenne! Drukkolok

Cimili 2016.10.21. 22:50:27

@Spitzbauer: Előbb szeretném, h kiessen.

FrNo90 2016.10.21. 22:51:01

"lelki társ".... jaj :D

Nimi 2016.10.21. 22:51:58

David ul a kanapen fulel es hunyorog xddd Vivi

Nimi 2016.10.21. 22:52:45

Gina-Evi Tivy-? Parbajra gondolok kovibe..

genevieve 2016.10.21. 22:53:47

Tivi azt hiszi a nézők nem látják miket mond es csinál ?

Plüsscukor 2016.10.21. 22:54:14

A BV-ben megnézhető Soma és Evett liezonjának hosszabb változata, mondja Anikó. 1 perc helyett 2 perc?

2016.10.21. 22:54:26

@Cimili: Szerintem Dzsina lesz a kiválasztott... Hát ő meg Evettet viszi nem?

genevieve 2016.10.21. 22:54:46

Most van a falkában támadás esete

Nimi 2016.10.21. 22:55:35

@Plüsscukor: :-D :-D ma elmedbe vagy. De elvileg nem fejeztek be nem? Mert Evelin leallitota es arra mondta Soma, hogy nem baj azert szeretlek. V en ertettem rosszul?

Nimi 2016.10.21. 22:56:14

@Spitzbauer: tutinem.. O max evitol kap jelet.

genevieve 2016.10.21. 22:56:22

Dávid tényleg olyan mintha ott se lenne.
Nincs véleménye semmiről, csak,ül csendben ...es figyel:)

ewita 2016.10.21. 22:56:26

Gyökerek addig basztatják Micit amíg megnyeretik vele a játékot! :P

pomac 2016.10.21. 22:56:30

most zsolti mit szónokol micinek hogy kaja össze magát mert hétvégén kiválasztás ??? őt most nem választhatják !

Nimi 2016.10.21. 22:56:50

Bar mindegy Evi akarki ellen kint maradna sztem.

genevieve 2016.10.21. 22:57:46

@ewita: ha így haladnak neki fogok drukkolni:)

Cimili 2016.10.21. 22:57:58

Akkor elmondhatjuk, h tegnap semmi nem történt. Volt 2 perc szex, zenéltek és ettek, utána tömegesen lerohanták Micit. Erre 24 óra?

Cimili 2016.10.21. 22:59:00

@genevieve: Érthető, direkt nem száll be a vitákba, így megússza a jeleket.

genevieve 2016.10.21. 22:59:05

Szeretnem, ha jo o heten MIci lenne a villa mester :)

pomac 2016.10.21. 22:59:16

@Cimili: na meg 3 perc videózás :)

Plüsscukor 2016.10.21. 22:59:43

@Nimi: Ezeknél a debileknél nehéz lenne bármire is asszociálni.
Az is lehet, hogy azt mondta neki Evett: látod, megmondtam, hogy én veszem el a szüzességed, Soma!
- Nem baj, azért szeretlek.
Simán beleférne ez a verzió is :)

genevieve 2016.10.21. 22:59:58

@Cimili: nem hiszem, hogy a nézőknek ez szimpi:)

pomac 2016.10.21. 23:00:05

@ewita: én micit halottam,de lehet neked van igazad :)

Cérnahuszár 2016.10.21. 23:00:44

@genevieve: tivy mást gondol magáról, csúsztat hogy az önfényezésben ne legyen hiba

Commodore 2016.10.21. 23:01:36

@genevieve: Tivi idegbeteg, tikkel, számolgatja a kis ujjait a kezén!

ewita 2016.10.21. 23:01:54

@genevieve: Nem értem,miért piszkálják! Mert zseri kiesett? nem ő vitte ki,és még mindig nem fogják fel!Amit látok abból nem az jön le hogy szemétkedne! Engem másik 3-4 sokkal jobban irritál! Zsolti pl. hatalmas csalódás,többet vártam tőle!

Cimili 2016.10.21. 23:02:40

@genevieve: Szerintem sem, de ilyen hozzáállással meg lehet nyerni. Sokkal nagyobb az esélye.

ewita 2016.10.21. 23:02:55

@pomac: tuti! Még válaszolt is rá vmit :)

Mirocska 2016.10.21. 23:03:01

@Commodore: Szerintem simán szellemi fogyatékos

Cérnahuszár 2016.10.21. 23:03:20

ez a nóta még mindig megrökönyödést vált ki nálam

Cimili 2016.10.21. 23:03:49

@ewita: Zsóti nálam is nagyot zuhant.

ewita 2016.10.21. 23:03:59

@Cimili: Ez kb. jó lesz holnap hogyvótnak! :D

Mirocska 2016.10.21. 23:04:20

@Cérnahuszár: Figyeld meg, a végére úgy leépülünk szellemileg, fel sem fogjuk rá kapni a fejünket! :)))

Cérnahuszár 2016.10.21. 23:05:28

@Mirocska: ezt a gesztikulálást és kapálózást a kézzel 14-15 évesen produkálják a fiúk, amikor szörnyen hatásos valamit fellépést próbálnak összehozni

alsophila grahami 2016.10.21. 23:05:44

@Spitzbauer: szerintetek tényleg van sansz arra, h Dzsinát választják ki? de most komolyan, lehetnek ezek ennyire ostobák? hát pont Dzsina az, aki mindent látott, képben van, hogy kinek nincs esélye a nézőknél, gyak bárkit kivihet magával, akire ezek a tyúkhúgyagyúak még csak nem is gondolnának... ez meg se fordul a fejükben, wtf?

Tyvadarral amúgy a t'köm kivan már, annyira visszataszító, annyira irritáló, hogy nincs arra szó már, Zsolti meg a másik... pfff, a gyomrom felfordul tőle, amit előad egy ideje, az minden, csak nem nyerő és nem szimpi. broááááff.

Mirocska 2016.10.21. 23:07:09

Vártam, hogy Au mikor mondja ki: sajtoskifli :))

Cérnahuszár 2016.10.21. 23:07:11

@Mirocska: hüpp
mondanék még valamit, de belémszorult a szó

2016.10.21. 23:08:14

@PeniValdes: Ne válogass Peny. ;)
Köszi mindenkinek. Bocs de vonaton ülök. Alig tudok írni. Ráz ez a hîres állam vasutak. :D

ewita 2016.10.21. 23:08:20

@alsophila.grahami: Szerintem simán kiválasztják,ennyi eszük van! Zsolti mondott is neki olyat h kapj aössze magát,mert kiválasztás! pff és ő az okos köztük!

Cimili 2016.10.21. 23:08:48

@Mirocska: Hozé mondta ki. :DDDDDDDDDD
Egyébként ez most vicces.:)

Mirocska 2016.10.21. 23:10:10

@Cimili: Szerintem is jó poén volt :)) Ez a két hülye sem idegesít már annyira, mint az elején! :))
Lehet, hogy ez is már a szellemi leépülés jele??? :))

Plüsscukor 2016.10.21. 23:11:55

Ezek hogy tudnak mindig ilyen hangosan csőrözni (majdnem azt írtam csókolózni, de ez nem az). Mintha csattogó csigatalpakat hallgatnék. Pfuj.

Cimili 2016.10.21. 23:12:11

@Mirocska: Zsóti, ha látná, h mit poénkodtak rajta. :DDD Most jók voltak.

alsophila grahami 2016.10.21. 23:12:24

@ewita: én már egy idíjé neki szurkolok, most megmár csak ráerősít azzal, ahogy lereagálja a permanens gyökérkedést, amit a Soma-Tivadar-Zsolti trió szór felé, hogy nem nyúltam mellé vele... jah, jut'eszembe, ez a Somabalf@sz is egyre hülyébb, leginkább amióta a Lakatossal nyomul, rohadt nagy arca lett annak is, ráférne már egy qvvanagy pofáraesés.

Plüsscukor 2016.10.21. 23:13:07

Hahaha Tivi alá bevágták a Takarítónőt :)))

ewita 2016.10.21. 23:19:38

@alsophila.grahami: Nekem Soma az elejétől nem volt szimpi, ahogy előadta a jó testét,meg ,hogy ő mindent csajt megkap stb. kis hülye, látszik most a villamestersége alatt is!
Mici jön fel nagyon,bár nekem nem volt vele bajom,amíg ivott alpári tudott lenni,de vicces is volt,legalábbis én jókat röhögtem rajta! Most meg Kriszel ahogy kerülgetik egymást bírom őket!

ewita 2016.10.21. 23:21:58

@alsophila.grahami: nagyon higgadtan kezeli őket szinte hihetetlen! azt ativi nevezetű embernek kinéző vakarékot már tuti megütöttem volna,vagy felhúzom annyira hogy ő üssön, de nem bírnék egy légtérben lenni vele!

ygan_rev 2016.10.21. 23:22:10

Mici nem az egyik elgerősebb jelenlegi pillanatban bent? A folytonos oltás miatt szerintem nagyon TOP játékos lett, plusz alapból jól kezeli a helyzeteket és nem járatja le magát felesleges ordibálásokkal.
Zsoltit, Tivyt remélem kinthagyja egyszer egy párbajon.

2016.10.21. 23:25:46

@alsophila.grahami: @Nimi: Azért küldik Dzsinát, mert ők már 40 napal többet szívtak ottbent, és ezt meg kell Dszinán bosszulni. Ez mindig így volt a később érkezőkkel. Ez egyfajta kényszeres viselkedés. Csodálkoznék, ha nem így lenne. Szerintem (is) bárki kiesne ellene, de ezt nem tudják, mert nem fejlődött ki az agyuk...

Cérnahuszár 2016.10.21. 23:28:29

Most a mártír helyzet miatt kezditek csípni micit?
Nekem nem szimpi csak mert a többiek rágják a lelkit.

2016.10.21. 23:28:51

@eatpray: Micit zsigerből utáltam, de nem sokára neki fogok szurkolni. Nagyon összeszedetté vált, és most tényleg játszik. Jótt tett neki a párbaj, és felmérte, hogy most 1-2-szer még ő lesz az, akit kiküldenek, ameddig a kiküldők többségben lesznek. Zsoltit is ledarálna most. Kárszegpapi is őt erősíti nem kicsit.

Cérnahuszár 2016.10.21. 23:32:43

Soma meg kezd idegesíteni, ha valaki így erötlenkedne rajtam, repülne a holdig. Evelinnek nagy türelme van, semmi erotikus nincs a csávóban. Az a smár is a fürdőben, utálnám ha valaki magához sem szorítana ha csókol... öreg vagyok én már ehhez a bohóckodáshoz, nagy kamu az egész

alsophila grahami 2016.10.21. 23:40:50

@ewita: na ez az, hogy nekem is rohadtnagy csalódás a Zsolti, az elején jól megvezetett a választékos, modoroskodó szövegeivel, azt hittem, okos... de nem az, csak annak próbálja eladni magát; kb mint Alekosz, aki elhitte anno, h attól, hogy betanult pár entellektüel-kompatibilis frázist, és azokat ismételgeti random módon, attól mindjárt entellektüelnek is látszik... pedig nem, mert jönnek azok a szituk, amikor kibukik a valós kvalitás, amit a kamerák - így sűrítve elénk rakva nap mint nap - még fel is nagyítanak. Alekosz tudott nyerni, mert tudott vicces lenni, de Zsolti nem az, inkább szánalmas (tényleg csak lejáratja így azokat, akiket képviselni akar, vagymi).

alsophila grahami 2016.10.21. 23:44:37

@ewita: nnah, maxi ekg, mindent meg is fogalmaztál helyettem ;) én dettó ugyanígy voltam, ill. vagyok velük, pacsi! ;)

Cérnahuszár 2016.10.21. 23:45:59

@alsophila.grahami: aha, zsolti kezdi túl komolyan venni magát és önnön jelentőségét

alsophila grahami 2016.10.21. 23:51:51

@eatpray: hajrá-hajrá! ;) retardTivy meg a sleppje - az eko/öko (hulladékból riszájklingolt) "szárelmespár" mindkét tagja - pedig nekikezdhet a villából való kicuccolásnak, szépen egyesével.

ewita 2016.10.21. 23:55:02

@alsophila.grahami: pacsi! :)
Kíváncsian várom a holnapi HV-t, nem irigylem a posztírót! :D Léptem, jóccakát nektek!

mobilos perpetuum 2016.10.22. 00:00:50

@alsophila.grahami: Holnapi előzetesben Zsolti mondja Ginának: "'Nincs tartalma a személyednek, biztos vagyok benne, hogy van, csak még nem érkezett meg." Ez a szerencsétlen azt hiszi, hogy ő viszont a melegek ügyének szent prófétája. (Azon kívül a világ éhezőit is emlegette már.) Azt hiszi, kezdjük megkedvelni, pedig nem, sőt.

alsophila grahami 2016.10.22. 00:20:07

@ewita: igen, elképesztő kötélidegzettel kezeli, nem győzök csodálkozni, annál is inkább, mert rettentő éles kontrasztot ad azzal, ahogyan bekezdett az elején... néha olyan érzésem van, mintha tudatosan építette volna fel magát így, h meglegyen az íve a karakterfejlődésének - na de ilyenkor mindig arra jutok,, hogy tutira csak túlgondolom én ezt, mindenesetre nekem szimpi már egy ideje, és azt hiszem, egyáltalán nem agyhalott - talán ezt érzi ott bent is a Tyvyféle retardbrigád, és ezért próbálják kivetni maguk közül, mert érzik a veszélyt....

Cérnahuszár 2016.10.22. 00:31:01

zsolti hogy áll tivyvel?

mici-nagy kárszeg tivyt rakja meg,
vivi-evelin-dávid ginát,
soma az ég tudja, valakire ráteszi
zsolti lesz a mérleg nyelve megint talán
bár soma a villamájszter, ha tivy is 3-at kap, ginát fogja kiküldeni

ginának jót tenne egy párbaj sztem, remélhetőleg ki tudja választani aki a legutálatosabb a nézők szemében és ha visszamegy akkor dávid-zsoltinak leesik és elkezd tárgyalni vele, a tudásáért.

ezt a forgatókönyvet csípném

alsophila grahami 2016.10.22. 00:32:33

@mobilos perpetuum: na igen, hihetetlenül benézi ezt odabent, és minél nagyobb az arca, annál inkább - ehhehe, szitokszóval kell éljek, előre is bocsi, de ez most így tényleg "kontraproduktív", amit csinál (apropó, idén volt ez már? ;))
szóval, ha nem nyer - és nem fog -, az nem azért lesz, mert Melani, hanem mert alkatilag képtelen rá, úgy tűnik. mert nem hogy nem változik, nem mozdul el pozitív irányba, de még csak azt se látja, hogy kéne - szemben Micivel, aki óriási kontrasztot ad neki.

alsophila grahami 2016.10.22. 00:35:03

amúgy az hogy lehet hogy míg mindenki szedi magára a kilókat szorgosan, Mici meg áramvonalasodik(k)..?

Cérnahuszár 2016.10.22. 00:40:09

heh atit kihagytam
na jó éjt mindenkinek

alsophila grahami 2016.10.22. 00:41:43

@eatpray: simán kint hagyja őket, szerintem is, legalábbis jelen állás szerint; most csak Dávid és esetleg Krisztián lehet ellenfele, bár utóbbiban nem vagyok már olyan biztos, utóbbi pár adában leginkább csak lejáratta magát - egyetlen ellenpontja az, ahogyan kiáll Mici mellett, amikor nekiállnak a gyökerek... de se a petpalackos húzása, se az, hogy nem hajlandó takkerolni, stb., nem tettek túl jót az imázsának, de persze innen még simán feljöhet... Vivivel mi van most amúgy? vannak még fanjai, kell vele számolni..?

kamilla123 2016.10.22. 00:46:58

@Spitzbauer: amúgy elvileg jól okoskodnak, mert eddig minden nagyon későn érkező játékos rögtön kiesett, ahogy lejárt a kezdeti lila kendő. De most nagyon lenullázta magát mindenki, aki meg nem, azt Gina pont nem fogja kihívni, mert sacc per kb jóban vannak. Csak ők ezt nem látják bentről.

alsophila grahami 2016.10.22. 00:47:01

@Spitzbauer: jaiggeeeen, ezt el is felejtettem, nyomós érv, mondhatni, öngyilkos xDD mert aki ezen logika mentén halad vele ki párbajozni, az kint is marad ;P

kamilla123 2016.10.22. 00:54:31

@alsophila.grahami: igen, nagyon érdekes, hogy Mici mikor állt fel arról az irgalmatlan mélypontról, ahol volt. A párbajon elszólta magát, vagyis elkezdett egy mondatot, csak nem merte befejezni, hogy azért változtatott a viselkedésén, mert rájött, h ez nem lehet szimpi a nézőknek. És mivel nyert a párbajon, rájött, h ez a visszafogott Mici bejön a nézőknek. Nagyon tudatosan nyomja a csaj, de Krisz is óriási segítség neki. Mondjuk valszeg az igazi személyisége olyan, mint amit az elején előadott, amikor lecsóringerezte Vikit, meg sakál részegen kb fizikailag inzultálta az emberkéket.

kamilla123 2016.10.22. 00:59:17

Amúgy jófejség lenne a szerkik részéről, ha az ilyen vitás helyzetekben visszajátszanák egy picit az adott jelenetet. Pl bejátszhatnák, amikor TIvy mondja Micinek, h vidd ki a Zsiráfot, de más helyzetekben is vicces lenne.

alsophila grahami 2016.10.22. 01:00:28

@Cérnahuszár: nem, dehogy, mondom, hogy én már egy ideje felfigyeltem rá, ahogy kezeli a betámadós szitukat, meg vannak olyan meglátásai, amiket vagy ő rejtegetett előlünk, vagy a szerkik, hogy legyen nekünk poén, mg katarzis; én nemtom, de pl amit a Lakatoslánynak lenyomott tegnapelőtti öfiben, azt tátott szájjal hallgattam, mert ilyen értelmes gondolatokat max Dávidtól vártam volna, erre meg... teljesen jól és reálisan látja a helyzetet, és ellentétben a többséggel, vágja h milyen rendezvényen van, plusz még csak színjózan se volt közben a Miccinénje! ;)

kamilla123 2016.10.22. 01:04:14

@alsophila.grahami: ez olyan mint egy brazil szappanopera, ahol van két ikertesó, a hülye meg a jófej. Lehet,h Micit is kicserélték félidőben.

alsophila grahami 2016.10.22. 01:09:51

@kamilla123: ekg, ekg, ekg!! :) az elején ultrautálatos volt, és amint Dina kiesett a mindenkibe bekeállós, undok stílusával, hamar levette, hogy ez nem a nyerő taktika a nézőknél, sztem ezért állt ki a Lóri mögül is, mert már akkor levágós volt neki, hogy a visszafogott Dávid lesz szimpatikus a szavazóknak - a konfliktusokat mindenféle logika nélkül generáló Lóri ellenében, és lám... márpedig ez határozott agyi tevékenység jelenlétére utal a sok agyhalott közt odabenn. ;)

alsophila grahami 2016.10.22. 01:15:01

@Cérnahuszár: ja, ő még bent van? xD Atti a fantom... bár ma még röhögtem is rajta, eh, igazságtalan vagyok ;P

kamilla123 2016.10.22. 01:16:56

@alsophila.grahami: hát igen, valszeg az életben nem egy kedves, jóindulatú csaj, de pont ugyanezt fogalmaztam meg magamban, h az agyhalottak között én már annak is drukkolni tudok, aki némi tudatosságot csempész be a játékába. Annyira bírnám amúgy, ha Ginát választanák ki, ő meg kivinne és kint hagyna egy benti nagyágyút. Attól összezavarodnának. Vagy pont nem? Kicsit zavar, h nem igazán zuhannak össze a játékosok, miután nem a kiszemeltjük jön vissza, hanem totál ész nélkül megy tovább az egész. Pl Zsolti is ugyanúgy cseszegeti Micit, pedig rájöhetett volna, hogy vmiért mégis visszaküldték. Jó lenne látni, hogy változnak a frontvonalak egy-egy meglepő visszaérkezés után, de valóban, eddig csak Mici változott.

alsophila grahami 2016.10.22. 01:20:24

@kamilla123: megint egyetértek, régen mintha lett is volna ilyesmi... vagy az az Édenben volt..? mondjuk, azt sosem értettem, hogy ilyen nyilvánvaló ordas kamuzgatásokkor miért nem érvel - most Mici pl - azzal, hogy "figyi, kamuzhatsz itt a többieknek, de a NÉZŐK látják a tutit, és az alapján szavaznak..."

kamilla123 2016.10.22. 01:24:55

@alsophila.grahami: és a legnagyobb poén az lenne, ha nekik is levetítenék ezeket a vitás helyzeteket. Először bevágni a vitát, aztán hogy mi is történt. Kellemes délutáni tévézgetés lenne nekik :-)

Cimili 2016.10.22. 01:35:42

@kamilla123: Még az is lehet, h most mutatja Mici a valódi arcát. Esetleg az elején azért viselkedett úgy, mert azt gondolta, h érdekesnek, balhésnak kell mutatnia magát, vagyis nem akart tujulni. Vagy a szerkik akasztották rá azt a karaktert, de végül ledobta magáról. Aztán lehet, h nem jól látom, de ez is benne van a pakliban. Mindenesetre látom rajta, h egyre tudatosabban játszik, és ez nekem szimpatikus.

alsophila grahami 2016.10.22. 01:36:12

@kamilla123: igen, engem is zavar, mert ebből is arra a szomorú következtetésre jutok, újra és újra, hogy egyiknek sincs agya ehhez a játékhoz, szal mindet túldimenzionáltuk, ez van, és ez engem is bosszant, mert ebből már nagy taktikai csörte nem fog kisülni (jó kis képzavar, bocsi;) Dávid is, aki a nagy favorit itt, mit adott már elő vmelyik nap azzal az óvodai szintű megnyilvánulással, hogy "ha te jópofizol Ginával, akkor én nem állok szóba többet veled"..? ne már. az ő stratégiai készlete is mintha kimerült volna Lóri kiutálásában, és azóta beállt nála is a kékhalál... tujul többnyire.

Cimili 2016.10.22. 01:37:08

@kamilla123: Jó ötlet, ezt én is díjaznám. Télleg szórakoztató lenne, ahogy lefagyna a mosoly az arcukról. :)

alsophila grahami 2016.10.22. 01:38:00

@kamilla123: hihi, vagy csak simán skizofrén a csajszi ;))

Cimili 2016.10.22. 01:38:40

További jó dumcsizást nektek, jó éjt, az uccsó kapcsolja le a villanyt! :)

alsophila grahami 2016.10.22. 01:41:03

@Cérnahuszár: ... vagy nem... ezek annyira hülyék. mint az előző sz

alsophila grahami 2016.10.22. 01:46:04

@alsophila.grahami: szériások voltak, a Pfanni-Denisz-Reni-féle utálkozó brigád... azoknak se esett le soha, hogy tán ideje taktikát váltani, ha a nézői visszajelzés akkora eltérést mutat az ő belső észlelésükhöz képest... (blogmoci, teee!;)

alsophila grahami 2016.10.22. 01:48:35

@Cimili: okké kapcsolom, ill. leszállok az áramfejlesztő bringáról, jóóóéjt! ;)

alsophila grahami 2016.10.22. 02:00:36

@Cimili: ebben lehet valami; a kezdő csapatban volt, elég hangosak, harsányak voltak, ennek megfelelően nagy arccal, és ő magától értétődően betagozódott közéjük, és le is uralták a villát durván; aztán kiment két hangadó, a harmadik (Dávid) megszünt onnan hangadónak lenni, és már szét is esett a kezdő csapat, persze hogy stratégiát - stílust - váltott. ez elemi érdeke volt a.túléléshez, csak azt nem értem, hogy a többiek miért nem képesík erre? teljesen jogos agyhalottazni őket, ebből is látszik.

2016.10.22. 06:34:42

Jó reggelt. Na szóval akkor a Lakatos family felkészül. :D A tegnapi után. Soma, neked csengettek. :DD

2016.10.22. 06:42:23

ébresztő föl!!! aki nappal legény, éjjel lepény!!!
(vagy hogy)

am' akarom én tudni, h mi ez a vajaskifli topik?

2016.10.22. 07:33:52

@Cérnahuszár: Kroki könnyen beszél. Szerintem nem is alszik soha. :)

Cérnahuszár 2016.10.22. 07:52:36

tapogatózom a kávém után

2016.10.22. 07:55:34

@Cérnahuszár: és álmában is kommentol.
de asszem én is elkapkodtam most ezt a koránkelést ;)
@ALOKSAKTRHEE: az az ürdög, te! (bár sokan össze szoktak vele keverni, nem is értem)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.22. 08:20:03

@ALOKSAKTRHEE: Szerintem a tegnapot még lehet, hogy ki is tudná bekkelni, hiszen Evelin rögtön hárított, hogy részéről nincs mögötte érzelem, de hosszú még a műsor, és lesznek itt még újabb és újabb fordulók... :-) Soma annyira balfasz, hogy fogalma sincs milyen veszélyben van, különösen, ha ne adj isten később még kavarni fog más lánnyal is, példának okáért mondjuk Ginával. :-)

Cérnahuszár 2016.10.22. 08:23:50

@VV Erőlegény: sztem nincs az a csaj aki leállna somával, olyan kis idétlen, az akciói után látszik hogy tanulnia kell még sokat a szex terén
evelinbe is mi ütött....ő sem érti, ahogy mondja ez kint nem történt volna meg

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.22. 08:26:05

@Cérnahuszár: Ginát mindenkivel szemben visszaszavazom. Szerintem neki csak annyit kell tennie a műsorban, hogy jelen van és máris kavarognak az indulatok körülötte és miatta! :-)

Cérnahuszár 2016.10.22. 08:27:19

megnéztem a szavazást, somának van kőkemény 4%-a.... ez magáért beszél, bár még csak 170 szavazat érkezett

Cérnahuszár 2016.10.22. 08:29:18

@VV Erőlegény: én is, lehet rábeszélem a kölyköt hogy nyomjunk egy szavazatot
ja meg a tegnapi atis villantásra, az az óbégatás nagyon bejött nekem :D

2016.10.22. 08:31:44

@VV Erőlegény: A tűzzel játszik, az már biztos. :) Nem volt még neki dolga ilyen lánnyal, no meg a családjával. Lesz még neki meglepetés, és nem fogja érteni a dolgot. :D @Cérnahuszár: Igazad van. Nem is értettem miért cuki ő. Esetlen, beszélni is alig tud, nem humoros. Mert kicsit jobban néz ki? Ez már elég? Azt meg pláne nem értem, hogy 2 perc. Mi ez? Rapid sakkoztak? :D Vagy Tivy mondta neki, haver elég ha 2 percig dolgozol. Neked jó, a csaj meg legyen el ennyivel. WTF

2016.10.22. 08:33:21

@Cérnahuszár: Arra kiváncsi lennék, hogy a nagy haver esetlenkedése után, Soma legalább jó helyre dukta? Vagy már egyre megy? Luk luk? XD

Cérnahuszár 2016.10.22. 08:34:21

ööööö
kéne egy kis segítség
most először nézem ezt az appot, a kvízekben csak a tegnapi soma-evelin szavazás van, hogy az lezárult
akkor most félre értettem, arról nem lehet szavazni ki volt a legjobb kornyikás tegnap?

Cérnahuszár 2016.10.22. 08:35:45

@ALOKSAKTRHEE: de hát nem is néz ki jobban.... alacsony, vékony, hiába van rajta egy két izom elég fejletlen és az arca....kiül rá minden belső gondolat.

Avanivi 2016.10.22. 08:36:40

@ALOKSAKTRHEE: a csajnak is volt pont annyi ideje nem?

2016.10.22. 08:44:48

@Cérnahuszár: Jó, nekem nem tetszik. :D Csak itt mondták páran, hogy igen. @Avanivi: De, igen. Most erre mit mondjak. :D Ha Soma olyan jó lett volna, akkor nem 2 perc lett volna, és Evettke benne lett volna egy éjszakai lepedő akrobata szám közös gyakorlásában. :D Mondjuk a Sufni jobb helyiség lett volna erre a célra. De másnap reggel így is ki volt fáradva kicsi Soma. :D Hol az a híres kondi? XD

2016.10.22. 08:47:52

@Cérnahuszár: Nem tudom. De még nincs kint az a szavazás. Ez tuti.

Cérnahuszár 2016.10.22. 08:48:09

@ALOKSAKTRHEE: hát passz mirt mondták...soma a 15 éveseknek való kategória
még nem férfi.

Avanivi 2016.10.22. 08:49:15

most néztem a tegnapi öfit, Atin hangosan röhögtem:)

Tivy( 28) és Soma( 22) , mindketten minősíthetetlen kis pöcccsök.

2016.10.22. 08:49:49

@Cérnahuszár: Majd Tivy youtube táborábül össze szed vkit. :D

Cérnahuszár 2016.10.22. 08:51:01

@ALOKSAKTRHEE: háhá evelin még egy jót dugni sem tud, + ennyire népszerűtlen lett :)
rájár a rúd, vagy valami ilyesmi.

Avanivi 2016.10.22. 08:56:48

@ALOKSAKTRHEE: Soma csak szeretne nagy nőcsábász lenni. És sikerült?

hereverő heverő 2016.10.22. 09:01:17

Jóreggelt barátaim barátnőim és üzletfeleim!
Visszaolvasván a kommenteket úgy látom vissza kell néznem az öfit majd, vannak történések... Miért gondoljátok hogy Somának reszeltek? Lehet hogy Lakatosék már felvilágosult család, nem érdekli őket kivel kavar Evetke...Vagy már biztos, hogy élesítik a kaszát?

Avanivi 2016.10.22. 09:01:43

@Cérnahuszár: megszeppent a kisfiú úgy láttam ...

hereverő heverő 2016.10.22. 09:02:37

@Cérnahuszár: csak vágyik rá hogy rájárjon egy jó rúd. És csak egy ilyen Soma jutott. Kis bajusz kis élvezet.

2016.10.22. 09:07:24

@Cérnahuszár: na de gyakorlas nelkul hogy szerez rutint csorikam. mondjuk kene kapnia visszajelzest a partnertol is, h dragam ne igy hanem amugy ;)

Cérnahuszár 2016.10.22. 09:07:53

@hereverő heverő: hihi, az utolsó mondatod bevesszük a kárszeg kánonba.

Cérnahuszár 2016.10.22. 09:10:03

@hereverő heverő: csak aztán nehogy mindenki álbajusszal rohangáljon. Be kell vezetni a rituális bajusz húzkodást is, hogy kiderüljön az esetleges turpisság
Régen azért pödörgették a bajszot a férfiak? Tudtak valamit...

hereverő heverő 2016.10.22. 09:11:37

@Cérnahuszár: hát lehet, manapság a tökvakarás dívik mert nincs bajszuk.

2016.10.22. 09:13:12

@Cérnahuszár: meg ejszakara a bajuszkötő, az milyen szekszi vót! :)))

Cérnahuszár 2016.10.22. 09:13:33

@hereverő heverő: minden elsilányosodik...hüpp
bajszot mindenkinek

hereverő heverő 2016.10.22. 09:14:00

@Biriksz_Krokiksz!: Kroki, ahoz partner kell és érzelem. Egymásra figyelés.Nem egy ilyen durrbele csak nekem jó legyen a többi nem érdekes

Cérnahuszár 2016.10.22. 09:14:54

@Biriksz_Krokiksz!: azaz, lehetne bajuszkötő manufaktot alapítani, több lábon kell állni nem elég csak a kárszeg egyház eklézsiáját fosztogatnom

hereverő heverő 2016.10.22. 09:15:42

@Cérnahuszár: Jaj ne, én rettenetesen néznék ki bajusszal. Mondjuk sokat nem rontana az összképen de azért ne rontsunk rajtam ha lehet :)

2016.10.22. 09:18:06

@hereverő heverő: az igaz, most ha lehet még jobban sajnizom samut :(
@Cérnahuszár: hallod, birodalmat építünk! :D

Cérnahuszár 2016.10.22. 09:20:42

@hereverő heverő: azért ne add fel
hoztam pár mintát

www.life.hu/trend/20151005-bajusz-es-szakallvilagbajnogsagot-rendeztek-ausztriaban.html

mekkora bajuszkötőket lehetne erre gyártani aranyapám, ez egy aranybánya

hereverő heverő 2016.10.22. 09:20:50

@Biriksz_Krokiksz!: Ne sajnáld. Egyrész maga főzte, egye meg! Én úgy látom nincs is igénye többre. Majd lesz, ha igazán szerelmesvlesz valakibe és viszontszeretik. Van még ideje bőven.

hereverő heverő 2016.10.22. 09:22:05

@PeniValdes: Peni téged nem lehet elrontani. Te szép vagy bajusszal is

2016.10.22. 09:23:52

@Cérnahuszár: bakker, ezek komoly műremekek!
@hereverő heverő: biztos empatikusra aludtam magam, de majd elmúlik (merem remélni!)

hereverő heverő 2016.10.22. 09:24:04

@Cérnahuszár: Jesszus ezeket mióta növesztik? Baszki Soma van még hova fejlődnöd :)

hereverő heverő 2016.10.22. 09:24:56

@Biriksz_Krokiksz!: én meg remélem sose múlik el, így maradsz

2016.10.22. 09:26:47

@hereverő heverő: ááá, nem illik az imágómhoz.

hereverő heverő 2016.10.22. 09:28:22

@Biriksz_Krokiksz!: Krokiii... egy nő legyen mmkk empatikus. Különben mi lenne velünk durva férfiakkal ?

2016.10.22. 09:33:30

@hereverő heverő: irl mindig az vagyok, de itt játszózom ;)
@PeniValdes: jaja.

Haboskakaos 2016.10.22. 09:35:24

Sziasztok! Nem néztem tegnap a VV-t?
Mi volt? Csak nem megpocsíkolta Soma Evettkét? :O

hereverő heverő 2016.10.22. 09:38:30

@Biriksz_Krokiksz!: látod, én magamat adom, én ilyen vagyok. Én nem csak játszom a hülyét,tesó! Pakold rám a jeledet ha nemtetszik,kinnhagylak

2016.10.22. 09:43:19

@PeniValdes: empatikussag hetkoznap 8 oraban.

2016.10.22. 09:44:10

@hereverő heverő: elobb tyvyt akarom kinnhagyni, addig bird ki ;)

hereverő heverő 2016.10.22. 09:46:40

@Biriksz_Krokiksz!: ebben segítenék. Rettenetesen idegesít az a görény, már azt is utálom ha levegőt vesz.

Cérnahuszár 2016.10.22. 09:48:05

jaj szombat van? akkor du valamikor lesz csak post :(
megyek a dógomra, jók legyetek

2016.10.22. 09:48:43

@hereverő heverő: a hangja kipusztit engem a vilagbol is.

hereverő heverő 2016.10.22. 09:50:11

@Cérnahuszár: megigérhetem hogy én nem leszek az. Kisütött a nap, ma gereblyére pattanok, összeszedem a leveleket a kertből

2016.10.22. 09:53:26

@hereverő heverő: jo, en meg addig megfozom az ebedet. fasza munkamegosztas, igy mukszik a csalad, jol ;)

Akasa27 2016.10.22. 09:55:22

@Biriksz_Krokiksz!: hali! téged állandóan mindenki ki akar vinni? :)))

2016.10.22. 09:57:49

@Akasa27: tegnap mar majdnem tankot is akartak varrni a kültakarómból vagy ribikült XD

hereverő heverő 2016.10.22. 09:58:07

@Akasa27: neem, én csak mondtam hogy engem vigyen ki ha nem tetszik neki hogy én magamat adom. Egyre alább :))

2016.10.22. 10:00:39

@hereverő heverő: ja, gőzeke-gizike, kevertem :)

2016.10.22. 10:02:25

@hereverő heverő: de én ilyet nem mondtam, h nem tetszik, teeee.

2016.10.22. 10:04:40

@Akasa27: kéne kicsit tujáskodnom, h kikerüljek a veszélyzónából, nagyon rám járnak a rudak.
XD

hereverő heverő 2016.10.22. 10:05:18

Azt hiszem én is követem Cérnát, megyek dolgozni hiszen hétvége van, a pihenés ideje. Meg a telefonom is könyörög már egy adag elektronért, megetetem. Este talán visszanézek az új frissropogós lulu posztra, de ha nem hát így jártam. Ti meg vidulhattok akkor hihi :)

2016.10.22. 10:06:38

@Haboskakaos: allitolag volt vmi ket perces akciocska, de meg en sem tudtam visszanezni az adast.

hereverő heverő 2016.10.22. 10:07:04

@Biriksz_Krokiksz!: nyugi Kroki, én csíplek és különben is csak tattika, tudod ? Mici terv, vagy mi a csuda volt...

hereverő heverő 2016.10.22. 10:09:18

@Biriksz_Krokiksz!: csak vigyázzunk,nehogy véletlenül hiphopp áttekerjük! Tudod, egy villanás, aztán lemaradunk az ákcijóról. Könnyen megy az ilyesmi

2016.10.22. 10:11:01

@hereverő heverő: vaaaagy beleásítás alatt tortenik meg....

hereverő heverő 2016.10.22. 10:11:30

És most tényleg sziasztok, szép szombatot. Élvezzézek ezt a pici októberi ragyogást !

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.22. 10:50:48

üdv mindenki!

látom dolgos szoNEbat délelőtt van. #háztartási. Émmeg. begyurok egy dupla adag kenyérlángost, füstölt bacon lilahagyma sajt, es csinálok mellé egy kondér sajtkrémes zellerszószt #foGhagyma #kakukkfű #bazsalikom. azzal lehet locsolgatni.

Nem két perc ha értitek higy mondom;)

2016.10.22. 10:52:19

@PeniValdes: Na ez már tuti. :D ;) De nekem se állna jól. Van egy olyan érzésem. Bár kipróbálnám, hátha arra döglenek a nők. :))@Biriksz_Krokiksz!: A BV-ben lesz hosszabb változat is, mint volt az öffiben. Most akkor 2 perc volt, vagy sem. Megyek megnézem, stoppert élesítem. XD

2016.10.22. 10:53:24

@Cseszlovák Gyurmafilm: Hogy a fene a jó dolgodat. :) Itt meg a többinek csorogjon a nyála, míg te egy jót burkolsz. :)

Cérnahuszár 2016.10.22. 10:57:43

@ALOKSAKTRHEE: az enyém nem fog, mert behajtom a kilencedet.
qva jó ez az egyházas dolog, nem volt hülye aki kitalálta

2016.10.22. 10:59:40

@Cérnahuszár: Jaaaaaa... így könnyű. :D Mi vagy te. Püspök? :D

kamilla123 2016.10.22. 11:06:45

Cimlike, tegnap kidőltem már, de igen, bármi megtörténhet. Az biztos, h az elején érdemes valamit virítani, h megmaradj a nézőknek, vagy ne ess ki az első "ki az uncsi" szavazáson. De pl Vivke is elfogyott gyakorlatilag. Meztelenkedéstől féltékenységen és szexuális zaklatáson át egészen a lájtos szellemi fogyatékosságig mindent kipróbált és elfogytak az ötletei. A végén már Atival csókolózott két perc műsoridőért. Pedig még csak félidő van. Szimpatikus viszont sajnos nem lett. Sztem lassan Ati beelőz néhány embert, mert nem alázta le magát (na jó, egy picit néha), és néha megcsillan a humora is. Persze ez nem őt minősíti, hanem a többieket.

Cérnahuszár 2016.10.22. 11:06:55

@ALOKSAKTRHEE: igen
igaz hogy önjelölt, de kicsiségekkel nem foglalkozunk, van püspökfalatom

kamilla123 2016.10.22. 11:07:15

@Cimili: ja, az előző Neked ment :-)

Cimili 2016.10.22. 11:09:00

@Cseszlovák Gyurmafilm: Gyüttem a kaja illatára tesóóóóóóóóóó, hagyjatok belőle nekem is! :) Tuti, h finomabb lesz, mint egy sajtos kifli. Most pörgök tovább, valamikor itt.

Cimili 2016.10.22. 11:13:11

@kamilla123: Vivinek nagy hibája, h nem tanul a dolgokból, nem tud kizökkenni a szerepéből, lehet nem is tud. Nem vette észre, h váltania kéne, mint ahogy Mici tette. Micinél kétségtelen, h sokat számított a váltás szempontjából Dina kiesése és Krisz barátsága.
Na télleg lépek.

2016.10.22. 11:14:37

Jézusom. Au üzent Győzinek, videón. Ezek buzulnak? Vagy mi?

2016.10.22. 11:15:17

@Cimili: Siiiiiccccccc!!!!! ;) :D

Cimili 2016.10.22. 11:16:47

@ALOKSAKTRHEE: Zsótit figurázzák ki.:) A másodikért: :PPPPPPPPPPPPPP

2016.10.22. 11:26:02

@Cimili: Ja. :D Köszcsi. :)

mobilos perpetuum 2016.10.22. 12:06:54

@pomac: "... úgyhogy vasárnap van kiválasztás, nagyon kapd magad össze"- mondja Ginának Zsolti. Erre a lány bólint is egyet.

2016.10.22. 12:13:35

@mobilos perpetuum: Azt is mondja még, "..muci.." De biztosan Ginára gondolt. Mici védett amúgy is. Ezek komplett hülyék. Kiküldik Ginát. Remélem kiviszi vagy Tivyt, vagy Zsoltit. Utóbbinak akkora lett az arca, mintha ő lenne ott bent a "nagyfőnök". Csak azért mert felvállalta a másságát. Na ne már.

mobilos perpetuum 2016.10.22. 12:13:37

Az RTL-nél se tudják, hogy mit raknak fel videót. Gondolom, nem kis pénzt kapnak érte, de ilyen durva bakikat megengednek maguknak.

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2016.10.22. 12:22:17

@pomac: Szerintem nem jól hallottad, és a szerkik sem jól hallották!
Nem "Mici", hanem "Muci"!
Zsoltinak szavajárása amúgy!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.22. 12:23:52

@Biriksz_Krokiksz!: nem lehet hazavinni a munkát,mert megkattannék

SzemFülEs 2016.10.22. 12:27:19

Zsoltitól agyfaszt kapok, pedig én is meleg vagyok.

mobilos perpetuum 2016.10.22. 12:30:13

@ALOKSAKTRHEE: Erősebb fülhallgatóval, neked van igazad:
Zsolti: Nincs tartalma a személyednek, biztos vagyok benne, hogy van, csak nem tudom, miért nem érkezett ez meg. Muci, vasárnap van a kiválasztás, nagyon kapd magad össze."
Majd Ginát mutatják, aki egyetértően bólint erre.

2016.10.22. 12:33:42

Napszaknak megfelelően Jó Napot Kívánok !

Az esti öfi pusztítóbb volt mint az ebola. Sajnos a BV is visszagatyásodott a régi szintre (a bányászbéka homályfekete valaga alá).

Anikón végre normális jelmez volt, kis birodalmi tiszthelyettesnek öltöztették be, már csak vmi katonás tökfödő hiányzott az okos kis buksijáról.

A csököttek zenei produkciójára ráfűzve:

www.youtube.com/watch?v=epNVFmJw4uA

#VV&ZF

2016.10.22. 12:39:23

@Biriksz_Krokiksz!: ha nem hozzátok vissza az éjszakára elkötött csillagrombolómat, lesz nemulass büdös kölkök !!! :)))))))

slara 2016.10.22. 12:44:04

@Cimili: Vivinek sajnos 2 perces agya van..... ;)

2016.10.22. 12:52:44

Kedves Szerkik !

Lehet, hogy bele kell olvasni a Vella Kódexbe, vagy csak pontosítani egy két fogalmat:

Tivynek nem KIHÍVÁS hanem KIÍRTÁS kell !!!!

2016.10.22. 13:01:39

@Biriksz_Krokiksz!: Tényleg ez ma a szex ?!? Az asszonynak meg se mutatom ezt a kommentet, mert a végén még követelni fogja tőlem a 2 percest ! :))))))
Megboldogult 20-as éveim baromi szerelmes perceire visszaemlékezve, 3-4 órát (!) gyűrtük egymást. Azután 1 óra pihi és kezdtük előröl az egészet.
Sajnálom a mai fiatalságot…

pomac 2016.10.22. 13:41:32

@Le Petit Prince: eddig nem hallgattam ,de most volt időm és tényleg mucit mond :D, csak a címet néztem

hereverő heverő 2016.10.22. 13:45:17

@mentolos lecsó: Nagyúr, látod... most 3-4 óra felkészülés és 1 óra pihenés után 2 perc alatt le kell zavarni, különben oda a merevedés. És a következő alkalom fél év múlva jut az eszünkbe :))

ewita 2016.10.22. 13:45:40

@kamilla123: Ezt tényleg mondta amúgy? mert én nem emlékszem,meg valami olyat is mondott Mici, hogy kicsit meg kavarja a kakit!

ewita 2016.10.22. 13:48:01

@Cseszlovák Gyurmafilm: nekem mondod ? :D 6 pizzát sütöttem, most ültem le, tesóm gyerekei itt voltak plusz a saját!

2016.10.22. 13:48:02

@mentolos lecsó: Még rákapna a rapidra?:D Te meg siethetnél. :D@PeniValdes: Ne is mond Peny. Az a 2 perc mi? Semmi. Még keksznek sem nevezném. :)

hereverő heverő 2016.10.22. 13:50:39

@ALOKSAKTRHEE: most mondd, nincs idejük egymásra. Alig másfél hónapja 0-24ben együtt vannak, sietni kell mert huss elillan a pillanat...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.22. 13:51:14

@mentolos lecsó: Üdv Nagyúr! nincs mar idő semmire. bár evettke kiemelte a vellanővérnek hogy két perc volt, és ezt nem dicsekvésből mondta. kb akkora kielégülést adhatott mint egy tüsszentés.
OFF az említett szerző: Ian M. Banks-nézz a szélbe. A másik Hannu Rajaniemi: Kvantumtolvaj, Fraktálherceg, A Kauzalitás Angyala must have.

hereverő heverő 2016.10.22. 13:54:56

Na én megyek vissza a fára, ez esetben szó szerint. Viszem magammal Stihl barátomat is, olyan szépen süt a nap.

2016.10.22. 14:00:54

@hereverő heverő: Szó szerint. :D Én tudom miért. A Evettke családja miatt. Alig látszott hogy volt valami. Nem is tudom miért mondta el ez a lyány. :D Lebuktatta Somát. De megmondta. Nem? Kicsinálja ha nem lesz papucs. :D XD @PeniValdes: Ez még bemelegítésnek is rövid volt. Maradjunk ennyiben. :))

2016.10.22. 14:01:42

@hereverő heverő: És mit csináltok ott? :D Nézitek milyen szépen süt a nap? :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.22. 14:01:59

@ewita: Az is szép. 2-esével? respekt.
@Cimili: Ez lassú(24óra) kelesztés. ma anyukám babgulyásá toltuk családilag. a többit keszitem el hogy holnap mar csak sutni kelljen. meg a keksz. ld lent.
@ALOKSAKTRHEE: ma még kekszet is sütök. az is 15 percig sül. szóval a két perc tényleg barmire kevés.

2016.10.22. 14:02:49

@hereverő heverő: Mondod, te ! :)))
Én most is 40 felett naponta rárepülnék a nőstényre… de hát ugye…. mégrem :(
Ezt apukám fogalmazta meg egyszer igen velősen:
”Járni jár, csak nem jut…” :)))

2016.10.22. 14:05:34

@Cseszlovák Gyurmafilm: csak arra nincs idő, amire nem is szánunk időt !!! :)))
Köszi a címeket ! Rákeresek...

ewita 2016.10.22. 14:09:51

@Cseszlovák Gyurmafilm: jaja! ráadásul segítettek, el tudod képzelni egy három éves,meg egy kilenc, de cukik és ügyesek voltak,megettük! UFF :)
A babgulyás fincsi ,főleg a mama főztje, egészségetekre! :) én is szokok kekszeket sütni.
többiektől BOCS az OFF ért

2016.10.22. 14:09:52

@ALOKSAKTRHEE: siessen a faszom, én ínyenc vagyok, szeretem kiélvezni az ízeket... :)))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.22. 14:19:07

@mentolos lecsó: vagy ahogy mifelénk mondják: A kéne meg a vóna rosszabb a nincsnél.:):):)

2016.10.22. 14:19:17

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ugye. :))@mentolos lecsó: Húúúú ez mekkora igazság. Ebben a cipiben járok. És igazad van, az ínyenceknek áll a világ. :)) Nem tudják ezek mi a jó. Ráadásul azt mondják a keksz a legjobb fogyási mód. Minden izmot megmozgat. ;) :D No de 2 perc? Na menjünk már. Órák, az igen. Hiszen akkor már a kellemeset a hasznossal. ;)

Haboskakaos 2016.10.22. 14:25:21

Szasztok! :) Újfent benéztem, reggel óta nagytakarítottam.
Ejha, a nagy pinamágusnak csak 2 percre futotta? :D Pedig a kisfilmjében nagyon előadta a dolgokat! Evettke is szégyellje magát, bár úgy látszik a szükség ennyire nagyúr. :D

2016.10.22. 14:25:26

@Cseszlovák Gyurmafilm: marha ! felvisítottam.... :)))

Haboskakaos 2016.10.22. 14:28:46

@ALOKSAKTRHEE: 2 perc egyáltalán mi a fenét lehet csinálni??? :D Még bemelegíteni is kevés! :)

2016.10.22. 14:30:45

@ALOKSAKTRHEE: Ebben a korban el kell menni legalább odáig hogy a tojó 2x lesikoltsa a falról a tapétát.
10 évvel ezelőtt ennek a számnak még 4-6 –nak kellett lennie :)))
Mostanság ha unott fejjel is vág bele a dologba, a végén az a csibészes, fáradt mosoly mindent megér !

Minden másra ott a MasterCard ! :)))

2016.10.22. 14:31:01

@Haboskakaos: Kérdezzük meg a két mágust, Somát meg Tivyt. :))

2016.10.22. 14:31:53

@mentolos lecsó: Most én visítottam a nevetéstől. :D

2016.10.22. 14:34:42

@ALOKSAKTRHEE: az egyiket tűzzel a másikat vassal írtanám ki !!!! :)))

2016.10.22. 14:37:00

@mentolos lecsó: Naaaaa...... nem elég a fényszabja? XD

2016.10.22. 14:39:50

Kedves komment Mágusok !
Most én kérek tanácsot ! Lehet vmit eddig rosszul tudtam...

Hogyan lehet 2 perc alat orgazmikálni ?!?

2016.10.22. 14:41:00

@ALOKSAKTRHEE: NEM és NEM ! az túl humánus lenne ! :)))
Adnom kell a Powered by Dark Side-nak is !!!

2016.10.22. 14:42:52

@mentolos lecsó: :D Akkor csak rajta. Most sajna el kell köszönnöm. Megyek szülinapizni. Ingyen kaja, pia. :) Este lövök, akarom mondani jövök. :D Addig tartsátok a frontot. ;)

2016.10.22. 14:47:35

@ALOKSAKTRHEE: Jó szórakozást !
De csak akkor süsd el a patronokat, amikor tényleg indolt ! :)))

Haboskakaos 2016.10.22. 14:53:42

@mentolos lecsó: Erre én is kiváncsi vagyok! Nekem 2 perc sajnos túl kevés! :(

2016.10.22. 14:58:39

@hereverő heverő: aztán veled meg mi van ? visszafelé haladsz a törzsfejlődésben ?
vissza a fára ?!? :)))

2016.10.22. 15:08:06

@mentolos lecsó: lecsó: ebben a néhány mondatodban olyan szívet melengető kedves szeretet volt, nagyon tetszett :)

2016.10.22. 15:52:22

@Neytiri1: Nálam minden Tisztelet (!) a nőstényé ! Gyermekeim anyjáé ! Azonban nem vagyok bolyhos szőrme papucs sem, mi barátok is vagyunk egyben. Kedvesen szívjuk egymás vérét pár éve.
Én „hülye picsának” hívom, Ő engem „vén fasznak”. Pedig csak 4 év van közöttünk. Igazi panel-proli család vagyunk. Két hímnemű ivadékot nevelünk a legjobb szándékaink szerint. És úgy látom nem érdemtelenül, büszkék vagyunk rájuk, de sokat ugratjuk egymást hülyeségekkel is. Szeretnénk őket telepakolni rendes emberi értékekkel… Már ha ez még számít valamit ebben a világban…

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.22. 16:23:17

@mentolos lecsó: én az idősebb nőkre bukok. a nejen is idósebb 21...wait for it...nappal. :) nálunk az egyenesági leszármazottak 4,5 ill 1. f-l

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.22. 16:28:20

@ewita: ohhó mikor a fiammal kekszet/kenyeret sütünk az is ilyen. ketten narráljuk mint bede robi a paprika tévén (modorosan, kimérten) 'és, ezzel, el is készült a...tésztánk.' :)))) na megyek a játszótérre addig anyjukom kiganézza a hajlékot. majd később leszek.

2016.10.22. 16:37:29

@Cseszlovák Gyurmafilm: jóóóól hancúrozik a vénség, mi ?!? :)))
Nálunk 10,12 hímneműek... A lányod jó csaj lesz ? Szeretni fogja az idősebb pasikat ? Küldöm a fiaimat csajozni !!!
:D :D :D

hereverő heverő 2016.10.22. 17:11:39

@ALOKSAKTRHEE: Na konkrétan levágtam a felrsleges ágakat, felaprítottam és elrendeztem a fát. Stihl (motoros láncfűrész) barátom kifújhatja magát :))

hereverő heverő 2016.10.22. 17:14:06

@mentolos lecsó: rárepülni én is rárepülök, de mire odajutnék elálmosodom és elfelejtem miért indultam :))))

Pocakhontasz 2016.10.22. 17:52:21

Én eddig is csíptem Zsoltit még a főnökösködése ellenére is és tudtuk, hogy hányatott gyerekkora volt. De ez azért szíven ütött, hogy 14 évesen ilyen körülmények ellenére ilyen intelligensen beszél.És igen ezt nevezik született intelligenciának szerintem :
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv-zsolti-szerepelt-a-monika-showban/n2vz548

2016.10.22. 17:52:40

Nah, mentem chilit főzőcskézni. A nőivarú sajnos dódizik, így én táplálom a kicsiny kis családot most meleg kajával. Remélem a kölkök hazaérnek vacsira (mert ha nem, akkor Armageddon lesz !) :)))

Apropó ! Nem tud vki házi receptet a chili mellé készítendő, ropogós, kekszes baszhoz ??? Jó lenne ezt is házilag legyártani...

Mindenkinek, élményekben gazdag jó estét és éjszakát kívánok !

hereverő heverő 2016.10.22. 18:13:10

Addig amíg lesz új poszt, hallgatózzatok

www.youtube.com/watch?v=UXF7Y_QOV5g

#VV&ZF

2016.10.22. 18:18:24

@mentolos lecsó: Köszi. Megvolt. :) Nem vagyok gyorstüzelő. :D @hereverő heverő: Na ez akkor munka volt. :) @Cseszlovák Gyurmafilm: Most azt kell mondanom, szívemből szóltál. :D ;)

genevieve 2016.10.22. 18:32:34

@Pocakhontasz: szegénykém amikor bejött az apja, hogy felragyogott az arca

Krétagarbó 2016.10.22. 19:15:32

@genevieve: és hogyan mentegette a szüleit...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.22. 19:56:21

@mentolos lecsó: már most jó csaj. az arca elé rakja anyja pulcsiját,pizsamáját, vagy nyakába kanyarítja az övét (övjét?) és elindul valamelyik tükör felé.<3

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.22. 20:10:57

@mentolos lecsó: @Cseszlovák Gyurmafilm: Ne haragudjatok, de nem Indiában vagyunk. :D Majd a fiatalok tudják, mi és főleg ki kell nekik. :D Nézd már, az öregek már mindjárt lezsírozzák a lagzit is. XD

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.22. 20:49:28

Új poszt!!!
süti beállítások módosítása