Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x55 - Evelin ismét kézimunkára kényszerült (18+)

2016. október 21. 08:35 - Hoppancs

Újra eljött a focimeccs és a rettegett tizenkettes karika, amitől mindig olyan az adás, mintha a villalakók folyton nagyokat csuklanának mondandójuk közben. Így a Csehov-drámákat alázó eseménytelenséget még Tivy aktuális Hulkká vedlése sem tudja feldobni, mert az ő dühöngése röpködő "csicskagecik" nélkül egy szép nagy adag tej-, glutén-, tojás- és cukormentes tiramisura emlékeztet. Hát, nem az igazi, na.

Anikó ennek ellenére mosolyogva szórja ránk az öööö-ket és jelent be egy Mici-Zsolti veszekedést. Huh, már az elején rögtön akció!  Ha jól értem, az a gond, hogy a magát néhány IQ-pontos előnye miatt felsőbbrendűnek képzelő Zsolti nem akar Micivel tekerni. Mondjuk nem is kell, mert ő már teljesítette az adagját. A vita így elméleti marad, de legalább Mici kimaxolhatja a szarkazmust, hangosan kérlelve a nyűgös kollégát, hogy jaaaj, bicajozzon már vele, hiszen:

„Annyi közös témánk van, hogy ki kell beszélnünk egymásBÓL!”

bscap0005_4.jpg

Zsolti amúgy áramfejlesztés közben lapáttal ütné Micit, meg valamibe (többedszerre sem hallom, mibe) csomagolva kigurítaná a francba, és mialatt ezeket fejtegeti, rá sem néz a hozzá beszélő, gyengén replikázó nőre, hogy aztán sértetten kivonuljon, amikor annak ittas ajkain kicsúszik, hogy „férfiaké az elsőbbség”. Merthogy az ilyen alpári, illemet nem ismerő, undorító viselkedést nem köteles eltűrni, miközben ő itt kultúrát és AIDS-megelőzést oktat a pórnépnek. Kicsit még ordibálnak ők ketten, egyik a piedesztálról, a másik alóla, aztán lassan csak becsapódik a sufni ajtaja, én meg magamra maradok a kérdéssel, hogy hol volt itt a dráma.

bscap0006_4.jpg

Ezalatt a társaság harmada áhítatosan gyülekezik a felezőbulis molinónál, mint South Park-i bocik az óriástehénnél, de talán még meg lehet állítani a folyamatot a csoportos öngyilkosság előtt. Tivy el, marad Evi és Mici, hogy a jövőről filozofáljon, ami nem érdekes. Az viszont annál inkább, hogy Mici elmesél egy megindító történetet Tivyről, aki kihívásának előestéjén feltétlen lojalitásáról biztosította, és imigyen kérte, hogy kímélje meg a villa napsugarát, az ő imádott rózsáját a benti lét további nehézségeitől:

„Vigyed ki azt a létrát és ejtsd ki a gecibe!”

bscap0001_4.jpg

bscap0000_3.jpg

Evi, aki pár napja Gina állítólagos szavai miatt vendettát hirdetett, példásan viseli az új infót. Most vagy bejött a villanővér egy adag lónyugtatóval, vagy akkora lett a botrány, hogy ki kellett vágni ebből a szénhidrátcsökkentett összefoglalóból. Mici békülékeny hangon kéri Evelint, hogy engedje el végre a múltat, hiszen a Létra döntött az ellenfeléről, és így alakult ez a kib***ott játék. Már elnézést a szóhasználatért, pironkodik, mert igenis fontos neki a jó modor. Bár Zsolti is hallhatná ezt! Evelint nem győzi meg túlzottan a szesztől kissé akadozó susmorgás, továbbra sem bízik az ellenségben. Jól teszi, mert Mici egy perc múlva nyom nekünk egy Francis Underwoodot és elárulja, hogy nem úgy van az, csak ravasz taktika volt a kedvesség. 

Mici project. One point.

Ezt mondja. Ne kérdezzétek, mit jelent!

roh.gif

A tojásos lecsóért Evi és Tivy küzd a bringákon, a dolog a gyerekbiztosra formált dialógusokhoz hasonlóan döcög egy cseppet. Tivy ülést állítgat, Evi szenved, mert fáj a segge és a csúnyája, úgy néz ki, elmarad a „biciklikacaj”. Zsolti önfényez, majd újra egymásnak esnek Micivel, mert gyerekszoba és franciakisasszony híján a nyuszi nem tudja, hogy a konyhában undi hajat szárítani. Illetve de, csak leszarja. Tivy is kiakad, az újabb „papagáj vagyok, vagy mi a fasz?” monológ azonban sajna belefullad a kényszercenzúrába. Sebaj, már mind tudjuk fejből, büszke szüleit beleértve. (Nem lennék Evi helyében, akinek a nyakába ordibálja köpködősen megnyomott p-kkel, hogy pppplusz energia.)

Krisztián mindehhez csak annyit tud hozzátenni, hogy:

„Én is letekertem. Úgy meg*******valamelyiket az anyjá*********.”

(Jelentkezzen, aki értette!)

bscap0002_4.jpg

bscap0003_4.jpg

Ékes szavú hősünk szerepe nem merül ki ennyiben, ő lesz az ügyeletes szabályszegő is, mivel nem hajlandó PET palackokból széket építeni. Nem csak azért, mert nem akar büdös köcsögnek tűnni, hanem mert ha ilyenen kell ülnie az étkezőasztalnál, akkor valamiféle családi babona miatt szerencsétlen lesz. Az érvelés ugyan kissé sántikál, hiszen ettől még simán elkészíthetné, felteszem, hogy a feladat lényege nem a ráülés, mint olyan.

bscap0004_4.jpg

Tivy ügyetlenkedik, mert mint mondja, ő városi gyerek, luxusból érkezett, volt helikopter, Gucci-iskolatáska, saját póni és még az újrahasznosított széket sem magának kellett megcsinálnia. Azok voltak a szép idők! Zsolti most éppen megint aranyoskodik, Gina csajosan affektál, Tivy kicsit tombol, de amúgy Krisztiánt kivéve mindenkinek ég a keze alatt a munka, aminek gyümölcseit be is mutatják, ahogy szokás. Krisztián vallási okra hivatkozva prezentálja a semmit, és komolyan próbáltam utánanézni, de nem találtam, milyen vallás tiltja a műanyagpalack-széket. Zsolti, a villa Brian Griffinje csak úgy dobálja az idegen szavakat onnan lefelé a magaslatról. A széke eklektikus, futurisztikus, meg mindenféle egyéb -ikus, és még az ő 67 (?) kilóját is elbírja. Megkönnyebbülten sóhajtunk fel, amikor semmilyen jelentős LMBTQ-ügyet nem hoz szóba. Dávid fotelje kényelmesnek tűnik, már csak azt várom, hogy kicsapja a lábtartót és kéjesen felnyögjön…de akkor szétfoszlik az illúzió és tropára megy alatta a cucc. Az alkotó ezt a fizika kérlelhetetlen törvényeivel magyarázza.

hopp.gif

Soma kicsit beszólogat Evinek, csak a szokásos.

„Fogd be a pofádat, Csavardi!”

felel irodalmi műveltségét fitogtatva a haver, majd pattanhat vissza a helyére, mert a zembereknek áram kell. Meló közben úgy fest, mintha súlyos mentális kihívásokkal küzdene, de valószínűleg csak a feneke alá applikált gigantikus párna-pokróc-kombó akadályozza végtagjainak összehangolásában. Végül kézzel oldja meg, mint Soma kielégítését, és a jó példa ragadós, hamarosan már Tivy is manuálisan teker. Egyetértenek abban, hogy ez nagyon zsír, ha Lance Armstrong is így küldte volna, sosem kellett volna a dopping. Krisztián büntit, egészen pontosan gyerekszéket kap, visszavonásig csak rajta csücsülhet. Ez  nagyon mókás, mert, höhö, hihi, tök KICSI! Krisztián is nevet, nem Tivy ő, hogy bekattanjon.

És a végére könyörgés egy faszért:

Címkék: való világ 18+ vv8
575 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cérnahuszár 2016.10.22. 09:48:05

jaj szombat van? akkor du valamikor lesz csak post :(
megyek a dógomra, jók legyetek

2016.10.22. 09:48:43

@hereverő heverő: a hangja kipusztit engem a vilagbol is.

hereverő heverő 2016.10.22. 09:50:11

@Cérnahuszár: megigérhetem hogy én nem leszek az. Kisütött a nap, ma gereblyére pattanok, összeszedem a leveleket a kertből

2016.10.22. 09:53:26

@hereverő heverő: jo, en meg addig megfozom az ebedet. fasza munkamegosztas, igy mukszik a csalad, jol ;)

Akasa27 2016.10.22. 09:55:22

@Biriksz_Krokiksz!: hali! téged állandóan mindenki ki akar vinni? :)))

2016.10.22. 09:57:49

@Akasa27: tegnap mar majdnem tankot is akartak varrni a kültakarómból vagy ribikült XD

hereverő heverő 2016.10.22. 09:58:07

@Akasa27: neem, én csak mondtam hogy engem vigyen ki ha nem tetszik neki hogy én magamat adom. Egyre alább :))

2016.10.22. 10:00:39

@hereverő heverő: ja, gőzeke-gizike, kevertem :)

2016.10.22. 10:02:25

@hereverő heverő: de én ilyet nem mondtam, h nem tetszik, teeee.

2016.10.22. 10:04:40

@Akasa27: kéne kicsit tujáskodnom, h kikerüljek a veszélyzónából, nagyon rám járnak a rudak.
XD

hereverő heverő 2016.10.22. 10:05:18

Azt hiszem én is követem Cérnát, megyek dolgozni hiszen hétvége van, a pihenés ideje. Meg a telefonom is könyörög már egy adag elektronért, megetetem. Este talán visszanézek az új frissropogós lulu posztra, de ha nem hát így jártam. Ti meg vidulhattok akkor hihi :)

2016.10.22. 10:06:38

@Haboskakaos: allitolag volt vmi ket perces akciocska, de meg en sem tudtam visszanezni az adast.

hereverő heverő 2016.10.22. 10:07:04

@Biriksz_Krokiksz!: nyugi Kroki, én csíplek és különben is csak tattika, tudod ? Mici terv, vagy mi a csuda volt...

hereverő heverő 2016.10.22. 10:09:18

@Biriksz_Krokiksz!: csak vigyázzunk,nehogy véletlenül hiphopp áttekerjük! Tudod, egy villanás, aztán lemaradunk az ákcijóról. Könnyen megy az ilyesmi

2016.10.22. 10:11:01

@hereverő heverő: vaaaagy beleásítás alatt tortenik meg....

hereverő heverő 2016.10.22. 10:11:30

És most tényleg sziasztok, szép szombatot. Élvezzézek ezt a pici októberi ragyogást !

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.22. 10:50:48

üdv mindenki!

látom dolgos szoNEbat délelőtt van. #háztartási. Émmeg. begyurok egy dupla adag kenyérlángost, füstölt bacon lilahagyma sajt, es csinálok mellé egy kondér sajtkrémes zellerszószt #foGhagyma #kakukkfű #bazsalikom. azzal lehet locsolgatni.

Nem két perc ha értitek higy mondom;)

2016.10.22. 10:52:19

@PeniValdes: Na ez már tuti. :D ;) De nekem se állna jól. Van egy olyan érzésem. Bár kipróbálnám, hátha arra döglenek a nők. :))@Biriksz_Krokiksz!: A BV-ben lesz hosszabb változat is, mint volt az öffiben. Most akkor 2 perc volt, vagy sem. Megyek megnézem, stoppert élesítem. XD

2016.10.22. 10:53:24

@Cseszlovák Gyurmafilm: Hogy a fene a jó dolgodat. :) Itt meg a többinek csorogjon a nyála, míg te egy jót burkolsz. :)

Cérnahuszár 2016.10.22. 10:57:43

@ALOKSAKTRHEE: az enyém nem fog, mert behajtom a kilencedet.
qva jó ez az egyházas dolog, nem volt hülye aki kitalálta

2016.10.22. 10:59:40

@Cérnahuszár: Jaaaaaa... így könnyű. :D Mi vagy te. Püspök? :D

kamilla123 2016.10.22. 11:06:45

Cimlike, tegnap kidőltem már, de igen, bármi megtörténhet. Az biztos, h az elején érdemes valamit virítani, h megmaradj a nézőknek, vagy ne ess ki az első "ki az uncsi" szavazáson. De pl Vivke is elfogyott gyakorlatilag. Meztelenkedéstől féltékenységen és szexuális zaklatáson át egészen a lájtos szellemi fogyatékosságig mindent kipróbált és elfogytak az ötletei. A végén már Atival csókolózott két perc műsoridőért. Pedig még csak félidő van. Szimpatikus viszont sajnos nem lett. Sztem lassan Ati beelőz néhány embert, mert nem alázta le magát (na jó, egy picit néha), és néha megcsillan a humora is. Persze ez nem őt minősíti, hanem a többieket.

Cérnahuszár 2016.10.22. 11:06:55

@ALOKSAKTRHEE: igen
igaz hogy önjelölt, de kicsiségekkel nem foglalkozunk, van püspökfalatom

kamilla123 2016.10.22. 11:07:15

@Cimili: ja, az előző Neked ment :-)

Cimili 2016.10.22. 11:09:00

@Cseszlovák Gyurmafilm: Gyüttem a kaja illatára tesóóóóóóóóóó, hagyjatok belőle nekem is! :) Tuti, h finomabb lesz, mint egy sajtos kifli. Most pörgök tovább, valamikor itt.

Cimili 2016.10.22. 11:13:11

@kamilla123: Vivinek nagy hibája, h nem tanul a dolgokból, nem tud kizökkenni a szerepéből, lehet nem is tud. Nem vette észre, h váltania kéne, mint ahogy Mici tette. Micinél kétségtelen, h sokat számított a váltás szempontjából Dina kiesése és Krisz barátsága.
Na télleg lépek.

2016.10.22. 11:14:37

Jézusom. Au üzent Győzinek, videón. Ezek buzulnak? Vagy mi?

2016.10.22. 11:15:17

@Cimili: Siiiiiccccccc!!!!! ;) :D

Cimili 2016.10.22. 11:16:47

@ALOKSAKTRHEE: Zsótit figurázzák ki.:) A másodikért: :PPPPPPPPPPPPPP

2016.10.22. 11:26:02

@Cimili: Ja. :D Köszcsi. :)

mobilos perpetuum 2016.10.22. 12:06:54

@pomac: "... úgyhogy vasárnap van kiválasztás, nagyon kapd magad össze"- mondja Ginának Zsolti. Erre a lány bólint is egyet.

2016.10.22. 12:13:35

@mobilos perpetuum: Azt is mondja még, "..muci.." De biztosan Ginára gondolt. Mici védett amúgy is. Ezek komplett hülyék. Kiküldik Ginát. Remélem kiviszi vagy Tivyt, vagy Zsoltit. Utóbbinak akkora lett az arca, mintha ő lenne ott bent a "nagyfőnök". Csak azért mert felvállalta a másságát. Na ne már.

mobilos perpetuum 2016.10.22. 12:13:37

Az RTL-nél se tudják, hogy mit raknak fel videót. Gondolom, nem kis pénzt kapnak érte, de ilyen durva bakikat megengednek maguknak.

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2016.10.22. 12:22:17

@pomac: Szerintem nem jól hallottad, és a szerkik sem jól hallották!
Nem "Mici", hanem "Muci"!
Zsoltinak szavajárása amúgy!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.22. 12:23:52

@Biriksz_Krokiksz!: nem lehet hazavinni a munkát,mert megkattannék

SzemFülEs 2016.10.22. 12:27:19

Zsoltitól agyfaszt kapok, pedig én is meleg vagyok.

mobilos perpetuum 2016.10.22. 12:30:13

@ALOKSAKTRHEE: Erősebb fülhallgatóval, neked van igazad:
Zsolti: Nincs tartalma a személyednek, biztos vagyok benne, hogy van, csak nem tudom, miért nem érkezett ez meg. Muci, vasárnap van a kiválasztás, nagyon kapd magad össze."
Majd Ginát mutatják, aki egyetértően bólint erre.

2016.10.22. 12:33:42

Napszaknak megfelelően Jó Napot Kívánok !

Az esti öfi pusztítóbb volt mint az ebola. Sajnos a BV is visszagatyásodott a régi szintre (a bányászbéka homályfekete valaga alá).

Anikón végre normális jelmez volt, kis birodalmi tiszthelyettesnek öltöztették be, már csak vmi katonás tökfödő hiányzott az okos kis buksijáról.

A csököttek zenei produkciójára ráfűzve:

www.youtube.com/watch?v=epNVFmJw4uA

#VV&ZF

2016.10.22. 12:39:23

@Biriksz_Krokiksz!: ha nem hozzátok vissza az éjszakára elkötött csillagrombolómat, lesz nemulass büdös kölkök !!! :)))))))

slara 2016.10.22. 12:44:04

@Cimili: Vivinek sajnos 2 perces agya van..... ;)

2016.10.22. 12:52:44

Kedves Szerkik !

Lehet, hogy bele kell olvasni a Vella Kódexbe, vagy csak pontosítani egy két fogalmat:

Tivynek nem KIHÍVÁS hanem KIÍRTÁS kell !!!!

2016.10.22. 13:01:39

@Biriksz_Krokiksz!: Tényleg ez ma a szex ?!? Az asszonynak meg se mutatom ezt a kommentet, mert a végén még követelni fogja tőlem a 2 percest ! :))))))
Megboldogult 20-as éveim baromi szerelmes perceire visszaemlékezve, 3-4 órát (!) gyűrtük egymást. Azután 1 óra pihi és kezdtük előröl az egészet.
Sajnálom a mai fiatalságot…

pomac 2016.10.22. 13:41:32

@Le Petit Prince: eddig nem hallgattam ,de most volt időm és tényleg mucit mond :D, csak a címet néztem

hereverő heverő 2016.10.22. 13:45:17

@mentolos lecsó: Nagyúr, látod... most 3-4 óra felkészülés és 1 óra pihenés után 2 perc alatt le kell zavarni, különben oda a merevedés. És a következő alkalom fél év múlva jut az eszünkbe :))

ewita 2016.10.22. 13:45:40

@kamilla123: Ezt tényleg mondta amúgy? mert én nem emlékszem,meg valami olyat is mondott Mici, hogy kicsit meg kavarja a kakit!

ewita 2016.10.22. 13:48:01

@Cseszlovák Gyurmafilm: nekem mondod ? :D 6 pizzát sütöttem, most ültem le, tesóm gyerekei itt voltak plusz a saját!

2016.10.22. 13:48:02

@mentolos lecsó: Még rákapna a rapidra?:D Te meg siethetnél. :D@PeniValdes: Ne is mond Peny. Az a 2 perc mi? Semmi. Még keksznek sem nevezném. :)

hereverő heverő 2016.10.22. 13:50:39

@ALOKSAKTRHEE: most mondd, nincs idejük egymásra. Alig másfél hónapja 0-24ben együtt vannak, sietni kell mert huss elillan a pillanat...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.22. 13:51:14

@mentolos lecsó: Üdv Nagyúr! nincs mar idő semmire. bár evettke kiemelte a vellanővérnek hogy két perc volt, és ezt nem dicsekvésből mondta. kb akkora kielégülést adhatott mint egy tüsszentés.
OFF az említett szerző: Ian M. Banks-nézz a szélbe. A másik Hannu Rajaniemi: Kvantumtolvaj, Fraktálherceg, A Kauzalitás Angyala must have.

hereverő heverő 2016.10.22. 13:54:56

Na én megyek vissza a fára, ez esetben szó szerint. Viszem magammal Stihl barátomat is, olyan szépen süt a nap.

2016.10.22. 14:00:54

@hereverő heverő: Szó szerint. :D Én tudom miért. A Evettke családja miatt. Alig látszott hogy volt valami. Nem is tudom miért mondta el ez a lyány. :D Lebuktatta Somát. De megmondta. Nem? Kicsinálja ha nem lesz papucs. :D XD @PeniValdes: Ez még bemelegítésnek is rövid volt. Maradjunk ennyiben. :))

2016.10.22. 14:01:42

@hereverő heverő: És mit csináltok ott? :D Nézitek milyen szépen süt a nap? :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.22. 14:01:59

@ewita: Az is szép. 2-esével? respekt.
@Cimili: Ez lassú(24óra) kelesztés. ma anyukám babgulyásá toltuk családilag. a többit keszitem el hogy holnap mar csak sutni kelljen. meg a keksz. ld lent.
@ALOKSAKTRHEE: ma még kekszet is sütök. az is 15 percig sül. szóval a két perc tényleg barmire kevés.

2016.10.22. 14:02:49

@hereverő heverő: Mondod, te ! :)))
Én most is 40 felett naponta rárepülnék a nőstényre… de hát ugye…. mégrem :(
Ezt apukám fogalmazta meg egyszer igen velősen:
”Járni jár, csak nem jut…” :)))

2016.10.22. 14:05:34

@Cseszlovák Gyurmafilm: csak arra nincs idő, amire nem is szánunk időt !!! :)))
Köszi a címeket ! Rákeresek...

ewita 2016.10.22. 14:09:51

@Cseszlovák Gyurmafilm: jaja! ráadásul segítettek, el tudod képzelni egy három éves,meg egy kilenc, de cukik és ügyesek voltak,megettük! UFF :)
A babgulyás fincsi ,főleg a mama főztje, egészségetekre! :) én is szokok kekszeket sütni.
többiektől BOCS az OFF ért

2016.10.22. 14:09:52

@ALOKSAKTRHEE: siessen a faszom, én ínyenc vagyok, szeretem kiélvezni az ízeket... :)))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.22. 14:19:07

@mentolos lecsó: vagy ahogy mifelénk mondják: A kéne meg a vóna rosszabb a nincsnél.:):):)

2016.10.22. 14:19:17

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ugye. :))@mentolos lecsó: Húúúú ez mekkora igazság. Ebben a cipiben járok. És igazad van, az ínyenceknek áll a világ. :)) Nem tudják ezek mi a jó. Ráadásul azt mondják a keksz a legjobb fogyási mód. Minden izmot megmozgat. ;) :D No de 2 perc? Na menjünk már. Órák, az igen. Hiszen akkor már a kellemeset a hasznossal. ;)

Haboskakaos 2016.10.22. 14:25:21

Szasztok! :) Újfent benéztem, reggel óta nagytakarítottam.
Ejha, a nagy pinamágusnak csak 2 percre futotta? :D Pedig a kisfilmjében nagyon előadta a dolgokat! Evettke is szégyellje magát, bár úgy látszik a szükség ennyire nagyúr. :D

2016.10.22. 14:25:26

@Cseszlovák Gyurmafilm: marha ! felvisítottam.... :)))

Haboskakaos 2016.10.22. 14:28:46

@ALOKSAKTRHEE: 2 perc egyáltalán mi a fenét lehet csinálni??? :D Még bemelegíteni is kevés! :)

2016.10.22. 14:30:45

@ALOKSAKTRHEE: Ebben a korban el kell menni legalább odáig hogy a tojó 2x lesikoltsa a falról a tapétát.
10 évvel ezelőtt ennek a számnak még 4-6 –nak kellett lennie :)))
Mostanság ha unott fejjel is vág bele a dologba, a végén az a csibészes, fáradt mosoly mindent megér !

Minden másra ott a MasterCard ! :)))

2016.10.22. 14:31:01

@Haboskakaos: Kérdezzük meg a két mágust, Somát meg Tivyt. :))

2016.10.22. 14:31:53

@mentolos lecsó: Most én visítottam a nevetéstől. :D

2016.10.22. 14:34:42

@ALOKSAKTRHEE: az egyiket tűzzel a másikat vassal írtanám ki !!!! :)))

2016.10.22. 14:37:00

@mentolos lecsó: Naaaaa...... nem elég a fényszabja? XD

2016.10.22. 14:39:50

Kedves komment Mágusok !
Most én kérek tanácsot ! Lehet vmit eddig rosszul tudtam...

Hogyan lehet 2 perc alat orgazmikálni ?!?

2016.10.22. 14:41:00

@ALOKSAKTRHEE: NEM és NEM ! az túl humánus lenne ! :)))
Adnom kell a Powered by Dark Side-nak is !!!

2016.10.22. 14:42:52

@mentolos lecsó: :D Akkor csak rajta. Most sajna el kell köszönnöm. Megyek szülinapizni. Ingyen kaja, pia. :) Este lövök, akarom mondani jövök. :D Addig tartsátok a frontot. ;)

2016.10.22. 14:47:35

@ALOKSAKTRHEE: Jó szórakozást !
De csak akkor süsd el a patronokat, amikor tényleg indolt ! :)))

Haboskakaos 2016.10.22. 14:53:42

@mentolos lecsó: Erre én is kiváncsi vagyok! Nekem 2 perc sajnos túl kevés! :(

2016.10.22. 14:58:39

@hereverő heverő: aztán veled meg mi van ? visszafelé haladsz a törzsfejlődésben ?
vissza a fára ?!? :)))

2016.10.22. 15:08:06

@mentolos lecsó: lecsó: ebben a néhány mondatodban olyan szívet melengető kedves szeretet volt, nagyon tetszett :)

2016.10.22. 15:52:22

@Neytiri1: Nálam minden Tisztelet (!) a nőstényé ! Gyermekeim anyjáé ! Azonban nem vagyok bolyhos szőrme papucs sem, mi barátok is vagyunk egyben. Kedvesen szívjuk egymás vérét pár éve.
Én „hülye picsának” hívom, Ő engem „vén fasznak”. Pedig csak 4 év van közöttünk. Igazi panel-proli család vagyunk. Két hímnemű ivadékot nevelünk a legjobb szándékaink szerint. És úgy látom nem érdemtelenül, büszkék vagyunk rájuk, de sokat ugratjuk egymást hülyeségekkel is. Szeretnénk őket telepakolni rendes emberi értékekkel… Már ha ez még számít valamit ebben a világban…

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.22. 16:23:17

@mentolos lecsó: én az idősebb nőkre bukok. a nejen is idósebb 21...wait for it...nappal. :) nálunk az egyenesági leszármazottak 4,5 ill 1. f-l

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.22. 16:28:20

@ewita: ohhó mikor a fiammal kekszet/kenyeret sütünk az is ilyen. ketten narráljuk mint bede robi a paprika tévén (modorosan, kimérten) 'és, ezzel, el is készült a...tésztánk.' :)))) na megyek a játszótérre addig anyjukom kiganézza a hajlékot. majd később leszek.

2016.10.22. 16:37:29

@Cseszlovák Gyurmafilm: jóóóól hancúrozik a vénség, mi ?!? :)))
Nálunk 10,12 hímneműek... A lányod jó csaj lesz ? Szeretni fogja az idősebb pasikat ? Küldöm a fiaimat csajozni !!!
:D :D :D

hereverő heverő 2016.10.22. 17:11:39

@ALOKSAKTRHEE: Na konkrétan levágtam a felrsleges ágakat, felaprítottam és elrendeztem a fát. Stihl (motoros láncfűrész) barátom kifújhatja magát :))

hereverő heverő 2016.10.22. 17:14:06

@mentolos lecsó: rárepülni én is rárepülök, de mire odajutnék elálmosodom és elfelejtem miért indultam :))))

Pocakhontasz 2016.10.22. 17:52:21

Én eddig is csíptem Zsoltit még a főnökösködése ellenére is és tudtuk, hogy hányatott gyerekkora volt. De ez azért szíven ütött, hogy 14 évesen ilyen körülmények ellenére ilyen intelligensen beszél.És igen ezt nevezik született intelligenciának szerintem :
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv-zsolti-szerepelt-a-monika-showban/n2vz548

2016.10.22. 17:52:40

Nah, mentem chilit főzőcskézni. A nőivarú sajnos dódizik, így én táplálom a kicsiny kis családot most meleg kajával. Remélem a kölkök hazaérnek vacsira (mert ha nem, akkor Armageddon lesz !) :)))

Apropó ! Nem tud vki házi receptet a chili mellé készítendő, ropogós, kekszes baszhoz ??? Jó lenne ezt is házilag legyártani...

Mindenkinek, élményekben gazdag jó estét és éjszakát kívánok !

hereverő heverő 2016.10.22. 18:13:10

Addig amíg lesz új poszt, hallgatózzatok

www.youtube.com/watch?v=UXF7Y_QOV5g

#VV&ZF

2016.10.22. 18:18:24

@mentolos lecsó: Köszi. Megvolt. :) Nem vagyok gyorstüzelő. :D @hereverő heverő: Na ez akkor munka volt. :) @Cseszlovák Gyurmafilm: Most azt kell mondanom, szívemből szóltál. :D ;)

genevieve 2016.10.22. 18:32:34

@Pocakhontasz: szegénykém amikor bejött az apja, hogy felragyogott az arca

Krétagarbó 2016.10.22. 19:15:32

@genevieve: és hogyan mentegette a szüleit...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.22. 19:56:21

@mentolos lecsó: már most jó csaj. az arca elé rakja anyja pulcsiját,pizsamáját, vagy nyakába kanyarítja az övét (övjét?) és elindul valamelyik tükör felé.<3

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.22. 20:10:57

@mentolos lecsó: @Cseszlovák Gyurmafilm: Ne haragudjatok, de nem Indiában vagyunk. :D Majd a fiatalok tudják, mi és főleg ki kell nekik. :D Nézd már, az öregek már mindjárt lezsírozzák a lagzit is. XD

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.22. 20:49:28

Új poszt!!!
süti beállítások módosítása