Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x56 – Koitusz interruptus volt! I hope! (18+)

2016. október 22. 20:47 - lulu1.0

Anikó felül szűziesben, alul iskolás lánykában köszönt minket és most tényleg összeszedetten. Semmi cinizmus. Azzal kezdünk, hogy meghallgatjuk Vivi és Zsolti otthonról érkező üzeneteit. Ennek bevezetéseként még jön egy pár perces, ki is teker majd pénteken típusú dilemma. A jelenetben Soma feladatot oszt, Mici ágál ellene, Krisztián pedig csendben sepreget!!!? Soma annyiszor emlegeti fel a pénteket, hogy elgondolkodtat. Az előző szériákban többször időzavarban voltak a bentlakók, itt mindig tudják, milyen nap van épp. Sejthetően azt is, hogy konkrétan hányadika.

0_2.jpg

Szóval megérkezik ama bizonyos levél, amely természetesen amennyire öröm, úgy konfliktusforrás is. Ahhoz, hogy a video üzenetek bejöjjenek a villába, bezony tekerni kell. Az aktuális felelősök, Evelin és Tivy reakciója a szokásos, őrjöngés. Jön a ne szo pas sa tok ki szépen tagoltan, hogy mindenki értse, és a manifesztálódó üzenet irigység. Tivy szerint neki is joga van más üzeneteit meghallgatni, abból lelkileg táplálkozni és különben is kiszopjátokafasztdetényleg, majd így fenyegetőzik:

„Komolyan mondom, holnap COMPLAIN-olni fogok, bazzzmeg.”

A szerkik így a műsoridő felénél rá is jöttek, hogy micsoda rejtett tartalékok vannak abban, ha feliratozzák az ismeretlen vagy annak tűnő szavakat. Ezért amolyan kikacsintásként kitolták a képernyőre, hogy

COMPLAIN-olni egyenlő panaszkodni mosolyjel

A Zsoltinak érkezett üzenetben volt affektálás, gyászbeszéd formájában előadott, megnyugtatónak szánt szavak és az elmaradhatatlan kutya elem. A sajtos kifli az a szeretlek szinonimája, vagy egy becenév? Ahogy az várható volt, Zsolti zokogott. Vivi esetében volt egy olyan érzésem, hogy Ő bizony nem azt várta, amit kapott. Apukája, széles terpeszben és fentihez teljesen hasonlatos koreoval „bíztatta” leányát. Gyászos zene, a jövő hét is felsorolva, miszerint puszilják, egy erőtlen hajrá, csak így tovább és persze a kutya.

Közbevetés1: A pszichológusok tuti megmondták, hogy a kutyát simogatós üzenet nyugtatólag hat.

Közbevetés2: Azon valószínűleg még vitatkoznak, hogy kire.

Közbevetés3: Mindkét esetben ugyanaz az eb volt?

Közbevetés4: Mé’ nem adtak legalább az egyiknek macskát!?

Közbevetés5: SAJTOSKIFLI = SZERETLEK

Tivy már jóval az eseményen túl is úgy pörög a tekerés&sértettség témán, mint az egyszeri Ödönke, akit elfelejtettek levenni a ringlispílről. A többiek becsületére legyen mondva, senki nem üvölti a fejébe egy centiről, hogy idióta egomán barom, pedig megérdemelné. Igazuk van, beteg emberrel türelmesen bánunk.

Vivi: Nem is figyeltem rá, amit mondott.

Atti: Lééényegtelen.

Miután kibrűgőztük magunkat, érkezett a WC deszka issue. A mosókonyhában lelhető darab elfáradt és cserére szorult. Soma a feladatot (teljesen logikusan) két lánynak delegálta a következő indoklással.

„Sokan mondják, hogy ez a játék személyiségfejlesztő játék. Hát akkor hadd fejlődjön!”

Somi szókincs készlete a régi időkhöz hasonlatosan ismét megmelengette a szívem, ám abban azért reménykedem, hogy valaki egyszer leül vele szembe és elmeséli, a megalázás sokkal inkább személyiségromboló, mint fejlesztő.  Persze egy wc deszka felszerelésbe még senki sem halt bele, a lányok is túlélték, megugrották, lapozzunk.

6_9.jpg

Anikó jön, és nagyon fel akarja birizgálni a fantáziám. A Tiéteket is. Az enyémet nem sikerült.

Evelin: Jajjj, történt egy kis fura dolog este. SZEXELTEM.

7_9.jpg

Evelin Szívem! Légy erős! Amit eddig csináltál Somival, azt is így hívjuk. Tudod, ez amolyan gyűjtőnév. Ide tartozik minden, ami a nemi egyesüléssel kapcsolatos szexuális tevékenységek tágabb köre, és igen, a koitusz is, ami bizony a női és férfi nemi szerv tényleges egyesülése.

Evelin: Jó volt. Kettő perc volt. Ahogy vége lett a kettő percnek azt mondtam, jééézusom. Na jó, ezt itt most befejezzük.

Nyílt levél a Szerkesztőknek:

Kedves Szerkesztők! A bentlakókat szívesen megnézném egy felvilágosító óra keretein belül. Mivel show must go on, a védőnőt rögtön egy pornóssal párban küldeném be. Továbbá érdekes lehetne egy (szexuál)pszichológus is a hiteles rávilágítás végett. Beszélhetne nekik össze-meg bezártságról, megbillenésről, tartásról, vagy annak hiányáról. Pl. a felmerülő igények kapcsán fontosnak tartanám tisztázni, hogy ugyan nagyon jó dolog számba venni a lehetőségeket és kezelni a kialakult helyzetet (ha értitek, és persze, hogy értitek), ám az sem lenne baj, ha nézőként nem kéne kellemetlenül éreznem magam a takaró alatti riadt, kétperces menetektől. Ha valamit csinálunk, azt csináljuk rendesen! Amennyiben van rá mód és lehetőség, mérlegeljétek eme indítványt. Köszönettel! Én.  

Az ominózus történés másnap reggelén Tivy a felek közé kucorodott. Csak reménykedtem abban, hogy nem a hármasozás gondolatával. Berzenkedésem tovább erősítette a következő párbeszéd (Bevezető kép - Tivy az orrával Soma karját birizgálja, a nem Evelint ölelő karjával pedig a hátát simizgeti.):

Soma: Ne má’ Tivy légyszi! Fejezd már be Tivy!” Fejezd már be, mer’ nagyon fáradt vagyok!

Tivy: Mé’?

Soma: Szarul aludtam.

Tivy: Mé’

Soma: Nem tudom. Majd visszamegyek, jó?

Tivy: Miko’

Soma: Ma

Tivy: De ha akarsz Evelin mellett aludni, aludhatsz!

8_7.jpg

Anikó azt mondja, hogy érdekes, hogy hogyan fog ezek után alakulni Evelin és Soma kapcsolata. Pedig Tivy és Soma kapcsolata sokkal érdekesebb. Értem én, hogy szeretet hiány meg spanoskodás, meg, hogy el vagyunk itt anyátlanodva, ám valahogy mégis típusidegen a magukat heteronak valló fiúk esetében az ilyen jellegű összebújás és együttalvási igény.

Ugrunk az öko hétre. A környezettudatosság jegyében most hangszereket!? kellett készíteni, meg öko bandát bendet kellett alakítani. A csendesen csepergő esőbe Vivi tátátititázása hasít bele. Imádom, hogy képes ritmus közé tapsolni. A lakók lelkesen (nem) keresik a szót meg hangot. Tivy mindeközben itt is folytatja a vergődést, csak most lufit fingat, meg vizes ballonon dobol, illetve gondolkodik, de sanszos, hogy ezt a többiek sem gondolják komolyan. Most pedig a dalalkotási próbálkozásaikból:

Krisztián: Ne szennyezd hát tovább földünk…

Atti: Mert az ilyen kis nyuszik eltűnnek…

Krisztián (sokkot kapva az előző rím ötlettől): Ne szennyezd hát tovább földünk, mert ökölbe szorul gyorsan az öklünk.

Atti: Az is jó!

A másik csapatban mindeközben Dávid azt javasolja, hogy Soma inkább bítbáxoljon, Vivi pedig dj pultot épít. Ékes példája ez egy olyan felnövekvő nemzedéknek, akiknek egy zenekar alapításáról a beatboxing és egy DJ jut eszébe. A (látszólag) Krisztán vezette bandánál, Gina feje priceless, ahogy a fel-felbukkanó ötleteket hallgatja. Az odavizualizált szövegbuborékban ennyi áll: Itt mindenki hülye. Mici viszont legalább aranyosan léggitározik. Az összes közül Atti az, aki nagyon jól érzi magát éneklés és szövegírás közben, pedig a tudása erre nem jogosítja fel. A már kész produkciókról annyit, hogy Zsoltiéké ritmustalan baromság , de legalább rímel, a végén pedig Dávid Ritchie Blackmore-nak képzelve magát (bár erősen kétlem, hogy tudja ki Ő) összezúzza a gitárját. Krisztiánéké népi motívumokkal dúsított, ritmustalan baromság, a változatosság kedvéért. A végén itt is megjelenik az erőszak (sejthetően mindkét csapat kapott valami egyező itinert, miként is kéne megvalósítani a feladatot), ám most a zenéhez sehogy sem köthető Kung Fu Panda életre hívásával.

A vacsorát mutatják, de lehet, hogy ez már egy másik nap!?, mert most Atti és Vivi teker. Zsolti, ha innen kiszabadul, tuti átjelentkezik a Konyhafőnökbe. Saját bevallása szerint napról napra gasztroremekel. Most épp kínai ihletésűt alkotott. A többiek úgy csodálkoztak rá a sült banán méz kombinációra, mintha még soha nem jártak volna kínai büfében, vagy legalábbis nem ismernének onnan mást, csak az édes-savanyú cirkét. A remek vágásnak köszönhetően (ismét) Mici és Evelin látszólag a semmiből előtűnő beszélgetése töri meg az elmélyült falatozást. Zseraldinjó kiesése a topic. Hogy Mici szerint Evelin mancsa is vastagon benne van. Evelni az Ő bájos modorával felkérdezi Micit:

Evelin: Mi a lófasszal járultam hozzá, hogy a Zseráldin kiesett?

Mici: Hát, hogy ilyeneket mondtál.

Evelin: Mi a faszt mondtam???

Mici: Most miért vagy ideges?

Evelin: Mert én nem járultam hozzá, ahhoz, hogy a Zseráldin kiesett.  

Soha nem fogjuk megtudni, hogy mire gondolhatott a költő, jelen esetben Mici, mert Zsolti azzal szakítja félbe a diskurzust, hogy leoltja a lányt:

„Mikike, Te egy síkon vagy geci folyamatosan…”

Majd ezt megfejeli egy örökbecsű életbölcselettel:

„Arra mindig lehet számítani, hogy ha a Micivel probléma van, ott probléma van.”

11_5.jpg

Na bumm! Mici később azt vallja a nyugiban, nem izgatja fel, hogy láthatóan még mindig többen vannak ellene, mint mellette. Inkább kavar még egyet a szaros bödön sokat látott fakanalával. Evelin után Tivyhez fordult és ügyesen beépítette a köztudatba, hogy bizony a srác arra kérte, Zseraldinjót, alias létrát vigye ki egy esetleges kiválasztás során. Kétlem, hogy először hangzott el ez a veretes információ Mici visszajötte óta, Soma mégis úgy bútol, mint egy betöltendő operációs rendszer. Láthatóan elgondolkodtatták a hallottak, de főleg összezavarták. Tivy ismét dedóvós módon viselkedik, zavarban van és félrebeszél. Sejthetően mindenki más is érzi, hogy eme információ birtokában megrogyhat a rühelljükmicit funklub létjogosultsága, így hamarosan erőviszony átrendeződésre számíthatunk.

Anikó a végére elromlott, vagy ki lemerült.

Címkék: való világ 18+ vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.23. 14:21:54

@Cérnahuszár: tegnap kulonosen joszar volt, teljesen bele van pistulva somaba, mint egy ovis ugy ugralt, h szerelmesek mekkmekkmekkmekk, hat basszus.

2016.10.23. 14:23:13

@etikette: akkor kihivja dzsynyt, jol kizug, deal!

2016.10.23. 14:24:36

@hereverő heverő: ti mekkora marhák vagyok !!!! fetrengek a röhögéstől... :D :D :D

Brandy9 2016.10.23. 14:28:55

@PeniValdes: de érthetetlen számomra hogy tudsz véleményt alkotni és elköteleződni egy témában (ami jelen esetben Dávid) mások véleménye/értékítélete alapján. Úgy hogy nem is nézed az adást! Ez vicc. Így nincs semmi alapja a rajongásodnak! Csak annyi h egyszer megnézted Dávidot, megtetszett, utána olvasgatod a blogot, és dicsőíted őt. Nekem ez nem áll össze... Kezdetben olyannak gondoltalak, aki józanul és ésszel áll ki dolgok melett, de jelenleg úgy néz ki, h inkompentens vagy a Dávid témában. Ahhoz h tudd milyen a habitusa, viselkedése, mozdulatai, arckifejezése nem elég hsz-eket olvasni. Ok h írtad feljebb h értelmes és okos vagy, de abból h "nem nézed a vv-t csak olvasod" én nem erre következtetek. Mármint a Dávid témában. Kiderül h a legnagyobb rajongója azt sem tudja mit csinál. Hahhh

hereverő heverő 2016.10.23. 14:28:55

@etikette: Evike Ginára pakol ezért a Petőfipincsi is. Atti is majd Ginára, mert még nem ismeri, nem öribarik és nem magát adja. Krisztián Tivire, Mici egy semlegesre vagy Ginára.

2016.10.23. 14:29:41

@Biriksz_Krokiksz!: Jaj úúúrrrristen ! Azok a formák abban a sztreccs ruciban ! Ahhh… Hát tudtam volna vele asszimilációsat játszani…
De nem nyertél hangszórót, nem ez a kedvenc sorozatom a Szekerekből… :(

2016.10.23. 14:32:17

@hereverő heverő: semmy. sőt! annak is örülnék. evy bécsikapuszája viszont most még bossztantóbb, mert az övé mögött valóban még annyi tartalom sincs, mint társainál, ő ott azoktól számít vkinek, akikkel van. essen csak ki a picsába, és gyengüljenek tovább.

taga20 2016.10.23. 14:32:56

@Brandy9: bakker, ez a napkomentye!:)))))

"Ok h írtad feljebb h értelmes és okos vagy, de abból h "nem nézed a vv-t csak olvasod" én nem erre következtetek. "

bakker, ezek után minden nap benézek ide:)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 14:34:28

@Brandy9: a baj az hogy akkor sem fogod tudni ha nézed,szerintem ugyanis Dávid szerepet játszik,és azt igen jól. tudja hogy a nézőknek a visszafogottság jobban bejön,még akkor is ha közben sírnak a műsorcsinálás után.
másrészt én is szerepet játszom a rajonmgásommal

Mók_Ica 2016.10.23. 14:35:24

sziasztok :) jó a műsor... mármint az itteni :)))
főztem finom gyógyító húslevest a beteg gyermeknek..... kér valaki?

@etikette: mindegy hogy evetke vagy gina lesz a kiválasztott, a másikat fogja kihívni... én ennek a kettősnek a párbaját vizualizálom....

2016.10.23. 14:35:41

@mentolos lecsó: akkor mondjad, ne titokzatoskodjál. különben azt fogom hinni, h az ős-trek, mert nem haladsz a korral, apu!

2016.10.23. 14:36:34

@Biriksz_Krokiksz!: Nah, jó büdös kölkök ! Kaptok egy nem használt csillagrombolót randalírozáshoz, ti tankoljátok, ti takarítjátok…
Így már jó lesz ?!? Egy nap csak egyszer vagyok kedves !!!!!

Mók_Ica 2016.10.23. 14:38:16

@Biriksz_Krokiksz!: szia Krokim, jó formában vagy :)))) teCCCöl :))))

2016.10.23. 14:39:43

@taga20: érzed már a párhuzamot az általad kommentolt, és az itteni blog közt?

2016.10.23. 14:40:58

@Mók_Ica: á hellóka! de örülök neked *-*

etikette 2016.10.23. 14:42:11

@hereverő heverő: :D petőfipincsi lol
@Mók_Ica: ach remélem meglepnek minket ma este mondjuk valaki feladja a játékot vagy neadjisten megbetegszik és egy régi játékost visszaküldenek mondjuk a vikit (szvsz tuti valamit szed ahogy ugrált össze vissza a belevalóban)

2016.10.23. 14:42:20

@PeniValdes: Ahogyan én láttam, a kezelőszervek mind a helyén voltak leltár szerint, igen kívánatos formában… Nyami…
Meg aztán… Mondjál már vkit közölünk itt, aki nem deformált vmilyen formában ?!? XD

etikette 2016.10.23. 14:44:24

Kedves Szerkesztők azt szeretném kérni, hogy legyen egyszer titkos szavazás és ne a tábla előtt hanem mondjuk a riport szobában és csak mi tudjuk meg ők és mindenki árulja be az állítólagos legjobb barátját és őszintén arra szavazzon akitől tart vagy akit utál de sosem merte elmondani :D imádnám!

2016.10.23. 14:45:05

@PeniValdes: van. ott is kommentáltok eseményeket, amire nincs befolyásunk, max 4 évente egyszer.

2016.10.23. 14:45:08

@Biriksz_Krokiksz!: AkkorMostAkkor kiállok céltáblának… a kedvenc Szekeres sorozatom a Deep Space Nine…
Jöhet a sárdobálás !!!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 14:47:03

@mentolos lecsó: aránytalan volt a csaj nagyon. én pl nem vagyok deformált

Mók_Ica 2016.10.23. 14:50:27

@Biriksz_Krokiksz!: :* szeri :)))

@etikette: annak roppantul örülök, hogy vikitől gyorsan megszabadultunk.... őt NE küldjék vissza.... szegénykém borzasztó...a titkos szavazással egyetértek.... kíváncsi lennék a Zőszinte véleményekre.... egyébként BB-ben az volt, ha jól emlékszem.... a riport szobában nyilatkozott mindenki, egyesével...szóval ha már póveredbáj... akkor nem is lenne annyira megvalósíthatatlan....

@hereverő heverő: szia :)))

2016.10.23. 14:51:58

@PeniValdes: ismerem azt a blogot is, ott is kibeszélés megy, reakciók mint itt. de ott sem befolyásol senki semmit, max kipuffogja magát.

2016.10.23. 14:53:33

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): békám, még mindig imizlek, ez örök <3

2016.10.23. 14:56:11

@PeniValdes: nyilván, de ugyanúgy eredménytelenül. Pont olyan játszótér, mint ez itt, nincs sok különbség.

Brandy9 2016.10.23. 14:56:25

@PeniValdes: de az meg sem fordul a fejedben h nem szerepet játszik a visszafogottságával? Nem lehet h valójában ilyen nyomi? Én veled ellentétben legalább megnézem, és ugy alkotok velemenyt. Részedről szerep/nem szerep, akkor sem indokolt ez a fejjel a falnak elfogultsag irányában. Olyan ember mellé adod a nevedet(akar szerep, akar nem) akit még csak nem is nézel! Mondom, nekem ez a legfurabb az egeszben. Plusz azt sem ertem minek neked szerep az itteni "barátaid" előtt? Vagy ezt élvezed? Na mindegy. A lényeg h nem válaszoltad meg a kérdeseimet. Peace.

taga20 2016.10.23. 14:57:47

@Biriksz_Krokiksz!: igen, és köszönöm a leckéztetést.

ma megtanultam, hogy ne ítéljek elsőre.

de bakker, ne nézzétek má eszt a szart!:))))))))))))))))))

2016.10.23. 14:59:59

@PeniValdes: Bocsánat... én egyszerű XY kromoszómás szemmel néztem őt. És levarrtam volna bármelyik fedélzeten… Többször is egymás után… And again.. and again.. :P :P :P

2016.10.23. 15:01:22

@mentolos lecsó: ha most azt mondom, h nekem is, akkor nyallerkodom. inkább kussolok, most kaptam egy rombolót, nem feszítem túl a húrt ;)

2016.10.23. 15:03:38

@taga20: nagyon jószar borg vagy, nem hagyod magad, mi? :)))

Mók_Ica 2016.10.23. 15:04:24

@taga20: nem nézzük..... nincs is tv-nk :))) mi csak szeretünk idejárni és csevegni egymással :))) élvezd te is :)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 15:05:14

@Brandy9: milyen barátaim? itt? ? ez a net,nem a való élet...
nyominak lehet hogy nyomi,de jelenleg neki áll a zászló,úgyhogy ha nyer tényleg,akkorr öhöghet a markába, és joggal.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 15:06:17

@Brandy9: látom nem érted,mert te komolyan veszed a műsort.én nem

taga20 2016.10.23. 15:08:52

@Mók_Ica: kösz. nekem sincs tévém, és csak a nesönelt nézem rajta.

meg a pornócsatornákat:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 15:11:03

@taga20: én a légikatasztrófákat nézem a nesönelen

taga20 2016.10.23. 15:12:25

@Biriksz_Krokiksz!: ha má ilyen egy húron pendülők lettünk, áruldmá el, hogy mi ez a borg marhaság?:)

hereverő heverő 2016.10.23. 15:12:32

@PeniValdes: vigyázz ezzel Peni. Sok netbarátság lett igazi, nem mindenki avatar itt.

Mók_Ica 2016.10.23. 15:12:46

@taga20: akkor nincs más hátra, csetelj és érezd jól magad :)))

2016.10.23. 15:13:33

@PeniValdes: Jó nekem a sima XY-is ! :))) Bárhogy is, az ismeretségi körben a srácok 99%-a azonnal megpocsíííííkolta volna…
A maradék azért nem, mert vagy meleg vagy transzszexuális… :D

taga20 2016.10.23. 15:13:52

@PeniValdes: na! szerintem a felnőtt filmekbe is bele-belenézel:)))

2016.10.23. 15:14:37

@Biriksz_Krokiksz!: elhiszem neked az őszintét ! :D

2016.10.23. 15:15:11

@taga20: star trek borg - a borgok minden fajt asszimilálnak, az a céljuk.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 15:16:06

@mentolos lecsó: én élőben nem tudnék veletek, kb senkivel.kb meg sem szólalnék.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 15:17:15

@taga20: miért nézzek? még ha delfinek lennének benne..akkor talán

taga20 2016.10.23. 15:22:11

@Biriksz_Krokiksz!: ez a trek dolog az amcsi vévé.

szerintem a sztárvorsz az alapmű.

könyvben meg az alapítvány trilógia:)

taga20 2016.10.23. 15:23:47

@PeniValdes: te a delfinpornóra gerjecc? eszt eddig nem mondtad:))

taga20 2016.10.23. 15:25:09

@PeniValdes: húgi ne izéjj má! kártyaleolvasod van? ako ne parázz, kerül csóka is:)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 15:26:13

@taga20: egyik sem akarja a kártyáját a kártyaolvasómba dugni

2016.10.23. 15:26:37

@PeniValdes: Ezt most miért mondod, szívem harmatos könnycseppjén, megcsillanó napfénye ?!?

taga20 2016.10.23. 15:30:12

@PeniValdes: egyre jobban szertelek húgi, meséjj, csak nekem:))

taga20 2016.10.23. 15:31:03

@PeniValdes: nemá! rosszfelé mászkálsz:))

2016.10.23. 15:38:01

@taga20: az alapitvanyt meg kiskroki koromban olvastam, es kene ujra.

2016.10.23. 15:39:51

@PeniValdes: ne basssz kezded megint? :))) egyszer vamp vagy egyszer meg kiscsaj?? :))))

2016.10.23. 15:43:30

@PeniValdes:
Kérlek, cáfolj meg, de ugye nem egy Borg-ra leszel itten nekem féltékeny ?!?

Megnyugtatásul, készítsünk leltárt a segítségeddel:
1. van e eszed ? (a gyengéim az okos nők)
2. van e begyed ? (a méret nem számít, csak kiemelkedjen a síkból)
3. van e aranyos női pocid ? (imádom)
4. van e feneked ? (a méret nem számít, csak kiemelkedjen a síkból)

Van e még kérdésed ?!? XD

taga20 2016.10.23. 15:44:26

@Biriksz_Krokiksz!: én is régen, még talán a seregben olvastam.

viszont ami nagy hatással volt rám, az a madárka.

ja és a francia históriák.

kise nézném magamból, ha odaát lennék, de hát ideát vagyok:))

Madam. 2016.10.23. 15:46:06

Nincs posz? Szimpadi csók nektek

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 15:46:53

@mentolos lecsó:
1. mihez képest?
2. egyszer csak kinőtt
3. van hova pakolnom a csikét
4. na emelkedés nincs
van kérdés?:)

taga20 2016.10.23. 15:47:18

@Biriksz_Krokiksz!: itt is nyomja időnként a két macska vagyok figurát?:))

2016.10.23. 15:52:55

@taga20: csak nem magaval jatszik, es mindig van, akit atbasz, en meg rohogok, mert amugy jol nyomja ;)

taga20 2016.10.23. 15:53:34

@Madam.: ez a posz olyan lehet, mint a kosz?:)

2016.10.23. 15:54:53

@Madam.: dede, van uj poszt, madamka ;)

Cérnahuszár 2016.10.23. 15:55:20

@Biriksz_Krokiksz!: nyilván oda is azért kommentel mert azt hiszi megmondhatja másnak hogy hogyan helyes gondolkodni, viselkedni, élni az életet. Közben ez csak az ő véleménye, akár vv-ről, akár "komoly" témáról van szó, csak csepp a tengerben.
én szívesen bedobnám a villalakók közé, jó lenne

2016.10.23. 15:56:34

@PeniValdes: ezt a kettosseget, ami jellemez. csavarsz minden pasit az ujjad kore, es amint megvannak visszakozol.

Cérnahuszár 2016.10.23. 15:57:43

@Biriksz_Krokiksz!: nem azt beszéltük meg hogy a halálcsillag slusszkulcsának kidumálásáig meg sem állunk? csillagromboló

2016.10.23. 15:59:44

@Cérnahuszár: de kaptunk sajatot, irta apu *-*

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.23. 16:01:08

@mentolos lecsó: Mester. Nagy lelkű vagy. :))
Cserébe intéztem új posztot is. Háát igen, az erő sötét oldala erre is képes. ;) :D
Feltűnt nektek, hogy van új poszt? :P

taga20 2016.10.23. 16:01:40

@Biriksz_Krokiksz!: szerintem te túl gondolod őt.
évek óta a fivére vagyok(csak úgy jáccásiból), és biztosíthatlak, hogy ami a szívén az csak fele van a száján. nem púder amit nyom.

taga20 2016.10.23. 16:08:08

@PeniValdes: húgi ne offoljuk má szét a bloggot. itt nincs moderátor?:)

2016.10.23. 16:14:13

@Cérnahuszár: nah, ez már húrfeszítés megfele !!! XD

Krétagarbó 2016.10.23. 17:23:40

@Biriksz_Krokiksz!: néztem én is, kicsit olyan, mint vki stroke előtt!Oooo

2016.10.23. 17:54:03

olyat még szerencsére nem láttam, (maradjon is így), de a farmhoz képest nagyon durva lett a szeme. arra gondoltam, h ez vmi meghatása lehet a hirtelen izomfelfújós gyúrós szereknek. de nemtom.

2016.10.23. 17:55:08

mellékhatása - typo

Krétagarbó 2016.10.23. 18:26:23

@taga20: a belépőd szar volt, de a francia históriáért egy + pont. Igazából már csak azt nem értem, hogyan tud vki minden nap politikával foglalkozni. Eskü pol fórumon kezdtem, sokáig szinte csak ott kommenteltem, ma már a hiradót sem bírom nézni.

Krétagarbó 2016.10.23. 18:29:35

@Biriksz_Krokiksz!: várjàl már, azt hittem Zsoltiról írsz. Farm Gaben csak kiszedte a szemöldökét sztem.

2016.10.23. 18:36:54

dehogy, gaben szeme volt nagyon furi, egyik feleakkora mint a másik, és végig csak egy oldalról mutatták. :/
süti beállítások módosítása