Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x41 - Vivi menzesze maga a megváltás

2016. október 07. 11:26 - Hoppancs

Anikó már az elején leszögezi, hogy nagyon izgalmas volt a kiválasztás és a párbaj is nagyon izgalmas lesz, hiszen két ősellenség csap össze vasárnap, drámaiságban Batmant és Jokert is porrá alázva. Egyelőre azonban egy hangyányit visszavesznek az idegtépő feszültségből, elvégre Magyarországon már így is túl magas a szívinfarktusok száma. Ennek jegyében az édesdeden alvó Tivyvel nyitunk, miközben Ati arról bölcselkedik tévében szereplő politológusokat megszégyenítve, hogy most már mindegy, ki párbajozik, bárki kieshet, bárki ellen. Soma bevallja, hogy minden este Evelinre gondol lefekvés előtt, de nem úgy, mert azt már biztos mutatták volna. Csak olyan kis ártatlanul. Nem tudni, hogy a lány korábban felfedett kivételes manipulátori képességeit veti be éppen, vagy tényleg szívesen cukiskodik Somával, most mindenesetre olyan erővel düdörögnek és nyáladzanak, hogy Vivit elfogja a heveny hányinger. Nem is hajlandó beszámolni Krisztiánnal folytatott konzultációjáról, helyette csak annyit vet oda, hogy eskáhá, amivel édes nosztalgiát ébreszt bennem, hiszen kisiskolás korom óta nem hallottam ezt a kifejezést. Evelin kiscicásan pofozgatja és gyengéden genyózza barátját, Tivy lehet, hogy már nem is lélegzik, Vivi meg kivonul, mert nem érti, mit kell itt birkózni és enyelegni, ha ezek csak haverok. Örül persze, hogy kibékültek, de azért igazán megdögölhetnének.

bscap0006_2.jpg

 bscap0005_2.jpg

Zseri a még mindig semmi életjelet nem adó Tivyt masszírozza, amikor Soma kezdeményezi  a közte és Mici között fennálló konfliktus rendezését, amit ő, mint ÜGYÉSZ vezényelne le. Valószínűleg mediátort szeretett volna mondani, csak az nem annyira ismerős szó. Nincs itten semmiféle konfliktus, mondja Zseri, és a két érintett nyomban üvöltözni kezd. Soma bólogat, majd szót ad Micinek, figyelmen kívül hagyva, hogy az már rég ott van nála, és amúgy is mindketten tesznek az igyekezetére. A téma egyébként túlságosan összetett ahhoz, hogy itt feltárjam. Vagy az is lehet, hogy egyszerűen csak a nagy semmi. Mici végül hajlandó kezet fogni, de saját bevallása szerint ez nála olyan, mint „halottnak a csók”.

bscap0003_2.jpg

bscap0004_2.jpg

Újabb fordulóponthoz érkezünk, Krisztián ugyanis nyit Mici felé. A kezével. A paplan alatt. Fitymacsattogás nélkül. „Verem folyamatosan”, mondogatja, nehogy azt higgyük, rosszul hallottuk, Mici pedig kacarászik, és minden bizonnyal kislányosan el is pirul, csak ez az esti felvételen rejtve marad. „Fogd meg a kezem, mintha kárszeg lenne”, kéri Krisztián, és szégyellem, de ennek a szép szónak utána kellett néznem. Természetesen péniszt jelent, mert ez egy erotikus pillanat. Ilyenből több is lesz, még a plüssnyúl is belekeveredik, de előtte még ugrunk a Villafirka szerkesztőségére. Evelin a Hajdú Péter-i hagyományt követve saját magát és a közreműködésével keletkezett véresen komoly szerelmi háromszöget tenné a címlapra, Zseri meg kijelenti, hogy ez nem poén ám, most a TÉNYEKET kell közölni. Ebben mindenki egyetért, és a provokatív hangnemben is, hiszen a óriásit kell robbania a villában mindenki által unalomig ismert témáknak.

bscap0001_2.jpg

bscap0002_2.jpg

Eközben Krisztián a játéknyuszi nevében ajánlgatja pélóját Micinek, és megkérdezi tőle, hogy szereti-e a nyuszirudit, amiről valamiért Kanye Westre és a halrudira asszociálok. A szociálisan érzékeny Mici nem feledkezik meg a mentális kihívásokkal küzdő nézőkről sem, ezért tisztázza:

„A nyuszi nevébe’ beszél, de tudom, hogy amit mond, azt ő mondja, és nem a nyusziról van szó.”

Nebassz!

Úgy tűnik, ez a leleplezések napja, mert rövid betekintést nyerhetünk abba is, ahogy Lóri mesterien Soma agyába ülteti a gondolatot, hogy adja Evelinnek a lila kendőt. Mert itt ő irányít. Zsolti helyesli, hogy végül mégsem hívja ki Tivyt, mert az szemétség lenne. Az újságírás legizgibb pillanata az, amikor Dávid elereszt egy pókemberes utalást.

bscap0007_1.jpg

bscap0008.jpg

Pedig ha tudnák a firkászok, hogy mekkora hír van kibontakozóban! Vivinek végre megjött a „menszije”, ezért most nem tud szexelni egy hétig!!!!!!! Soma örül, mert ez a tény nagyobb védelmet jelent számára, mint a világ összes lila kendője egyszerre. Folytatódik Vivi és Soma nem létező viszonyának igen kellemetlen fejtegetése, szegény lány kevésbé képes beletörődni a visszautasításba, mintha érvénytelen lett volna az általa kezdeményezett népszavazás. Dávid rávilágít, hogy a havibaj sem lehet magyarázat a folyamatos beszólogatásra, mire Vivi:

Ti férfiak olyan egyszerűen gondolkoztok.

Dávid tovább feszíti a húrt, amikor arra célozgat hogy nem kéne átmenni Végzetes vonzerőbe, aminek meg is lesz az eredménye. Vivi halálosan megsértődik Somára, majd közli, hogy akkor neki már nem is kell, unja ezt az egészet. Aztán mégsem. Dávid viszont tényleg szeretne leszállni a Soma-Vivi expresszről, hogy új szellemi kihívásokat keressen. Vivi morcos, mert itt a menszije és senki nem érti meg, hogy a nehéz gyerekkora miatt lett szexuális bűnöző. Anikónak nem áll jól az irónia.

bscap0009.jpg

Az elkészült sajtótermék tartalmát Dávid olvassa fel, ismertetve az eddigi eseményeket, melyek azzal a cliffhangerrel zárulnak, hogy vajon Lóri kihívja-e végre őt, vagy esetleg gyáva, mint a szar. Ezután olyan jelentőségteljesen pillant az emlegetett személyre, hogy már  „Nyuszi vagy, McFly? jellegű provokációnak számít. A további cikkek még ennyire sem érdekesek, a Zseri által elrappelt vers pedig immár sokadszor idézi meg Igazságos Izom Tibor szellemét. Dávid elmagyarázza, hogy miért írták meg ugyanazt a témát újra, de igazából ez tök felesleges, mert ezzel csak az átlagos bulvárlap-princípiumot teljesítették be. Ő egyébként tesz a hiteles tájékoztatásra, csak az érdekelte, hogy jól megmondja „Egyenként Kiviszek Mindenkit és Kint Hagyom” Lórinak, hogy merre hány óra.

bscap0010.jpg

Ismét a kihívásnál vagyunk, Soma átadja Evelinnek a lila kendőt, a nő meg majdnem rávágja, hogy igen, de még időben beugrik neki, hogy ez még nem lánykérés, csak majdnem. Lóri minden Dáviddal kapcsolatos sérelmét előadja, melyek közül a legsúlyosabb az isteni Dina iránti őszinte érzelmeinek megkérdőjelezése. Ezután az X-faktor mentorházából jól ismert technikát alkalmazza, és miután minden miniellenséghez intézett pár keresetlen szót, Atihoz fordul, hogy kihívja. Dávidot. Utóbbi kényszeredett mosollyal veszi tudomásul, hogy egy percre túljártak azon a híres nagy eszén, és hogy nem is olyan kiszámítható ez a Lóri, mint amilyennek még tíz másodperccel előtte hitte. Ati és Dávid nyalják kicsit egymás ánuszát, nehogy baj legyen Lóri barátságukat érintő megjegyzéséből.

bscap0011.jpg

A sokktól Tivy is felébred a kómából, és egyértelművé teszi, hogy Dávid mellé fog állni.

„Egy büdös köcsög mellé álljak be, aki izé, elárult engem? Hát ezért kint úgy megbasznám a száját…”

Lóri azt bizonygatja Zserinek és Zsoltinak, hogy Evelint nem is akarta volna kihívni, neki csak eszközszerep jutott a nagy játszmában, aminek végső célja Dávid lila kendőjének levarázsolása volt. Mindeközben Krisztián fontos következtetésre jut, amikor Mici kifejti, hogy ki, miért köpte szembe Dinát.

„Lóri nem Dina, és Dina nem Lóri. Ők nem egy személyiség.”

Ez nagy csalódás lehet azok számára, akik Harcosok klubja-szerű csattanóra számítottak.

Címkék: való világ 18+ vv8
827 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ewita 2016.10.07. 11:41:21

dög unalom volt a tegnapi ezekkel a szerelmetes évődésekkel, a nyuszis párbeszédet meg egyenesen kínos, és kellemetlen volt nézni, legalábbis nekem! :P
Lóri milyen fasza kis médium, meg kéne kérdezni tőle a lottószámokat is! pff. ő irányít és előre tudta mi fog történni! aha röhejes a magyarázkodása....

hannamontanna 2016.10.07. 11:45:08

Lóri a nagy taktikus. Remélem pofára esik. Nem mintha nem lenne mindegy ki esik ki, de marhára unom a köhögését. :-) Meg szeretném, ha együtt lehetne a szerelmespár. Ha. Ha.

MacákékIcukája 2016.10.07. 11:45:12

Do you like fishsticks? Jo poszt, rohogok, koszonom szep'! :)

MacákékIcukája 2016.10.07. 11:49:00

@ewita: ja, sztem is uncsi volt, de valszeg tenyleg kellett a nyugis ofi a keddi-szerdai sokkolas utan.
Ha kellenek a lottoszamok, akkor elobb ki kell szavazni ot a villabol, utana nyaggathatod hedvedre, hogy josolgasson neked :))))

BAZINGA2 2016.10.07. 11:50:11

Dina, az este bejelentette, hogy Dávid kiesik...és Lóri megy vissza. Gratulálok nekik Bora Borához!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.07. 11:53:28

"Örül persze, hogy kibékültek, de azért igazán megdögölhetnének." ezen nagyon röhögtem.
Krisztián és Mici meg. hát virágozzék ezer virág, de azért az ismerkedésnek ez a módja hát na.
ez a "Verem folyamatosan" olyan nyomatékosító. Attól tarthatott, hogy ha "Éppencsak verem" nem lesz elég ennek a nőnek a megszerzéséért. :DDD

BAZINGA2 2016.10.07. 11:56:50

Vivit az elején bírtam, de mára irritál. Lóri egy beképzelt, hazug ostoba majom. Dávid nyer 70-30 arányban. Remélem, így lesz, megérdemelné! Most szavaztam életemben először....

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.07. 12:02:14

@PeniValdes: Úgyvan.

Ja igen! Ma kiderült hogy egyik kolléganőmnek Dávid osztálytársa volt középiskolában.
mondott dolgokat.

hereverő heverő 2016.10.07. 12:02:24

@BAZINGA2: Nekem ez még mindig nem lépi át az ingerküszöbömet. Nemszavazok, és különben is így szoktam leszállni !

Birkusz 2016.10.07. 12:07:38

@Cseszlovák Gyurmafilm: Én meg a főnöke voltam fél évig, csak miatta nézem a műsort :) Rendes gyerek, megérdemelné, hogy megnyerje

nika222 2016.10.07. 12:07:55

Annyira szeretném, ha ez a szép pár egymásra találna és elutaznának Bora-Borára. A Fókusznak remek anyagot szolgáltatnának.
Remélhetőleg már a jövőhéten!!!

hereverő heverő 2016.10.07. 12:09:47

@nika222: Ahhoz előbb kellene a 36 milka.

nika222 2016.10.07. 12:18:15

@hereverő heverő: majd állja a Fókusz :))) Felőlem mehetnek akárhová csak minél előbb.

hereverő heverő 2016.10.07. 12:19:53

@nika222: Ne már! Bora Bora tök szép hely, ne ba..uk már el velük.

rearwindow 2016.10.07. 12:25:16

@Cseszlovák Gyurmafilm: add már tovább mit mondott, ne hagyd lógva a tesóidat!!! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.07. 12:30:03

Tegnap már az öfi elején elaludtam, de Hoppancs beszámolója alapján azt hiszem, hogy értek mindent... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.07. 12:31:49

@MacákékIcukája: Hát nem Dikkre készen frissítetted fél percenként a Hogyvolt blogot ? :-)

2016.10.07. 12:36:37

Hoppancs ma is jó volt.
Viszlát Lóri.

2016.10.07. 12:37:22

@nika222: annyi pénzük ezeknek SOSEM lesz

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.07. 12:37:44

Furcsa, vajon Dávidra miért nem gerjed benn egy nő sem a villában, ráadásul még Zsóti érdeklődése is alábbhagyott...

ewita 2016.10.07. 12:38:54

@MacákékIcukája: le akartam tölteni az appot, hogy tudjak szavazni , de ez a vacak azt írja hogy frissítsem a szoftvert, egy ájfón4-es úgy kaptam, nem tudom hogy kell, meg nem akarok mindent lementegetni róla, így Dávidnak nélkülem kell küzdenie :D de szerintem menni fog neki ;)

patburnsred 2016.10.07. 12:38:55

"„Lóri nem Dina, és Dina nem Lóri. Ők nem egy személyiség.”

Ez nagy csalódás lehet azok számára, akik Harcosok klubja-szerű csattanóra számítottak."

Viszont valami nagy baj lehet a Villa gépezetében, mert erre eddig csak Krisztián jött rá... valami Westworld-ös frissítés bugra tippelek első körben.

2016.10.07. 12:39:08

@VV Erőlegény: Nem nagyon gerjedt Dávid sem egyik legalja fehérnépre, úgyhogy a kérdés érvényét vesztette :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.07. 12:39:38

no jó. annyit tudtam meg hogy igen valóban a dagi csendes gyerek volt ő. nulla szociális megnyilvánulással. egyébiránt egy versenyistálló középsuliba járt Szegeden.
olyan kis teszetosza tüskeböki a való életben is. Normális, meg ezek között az ápoltak között nyilván ő a legnormálisabb, de életben azért más. pl ő baltázta el hogy kihullott az orvosiról.
meghogy nem is ott lakik ahol a bemutatkozó kisfilmje van forgatva.
szerinte, már a kolléganőm szerint Ő a tégla.

(bár személyes véleményem szerint csak egy önbizalomhiányos díszfasz némi álszentséggel megfűszerezve)Nem mondanám hogy utálom nem antipatikus, és ha foglalkoznék ilyen hiábavalóságokkal akkor rá szavaznék Lóri ellenében.

hereverő heverő 2016.10.07. 12:51:02

"Evelin nekem már napok óta a fejemben van, minden lefekvés előtt gondolok rá" ezért már nem nagyon lehet összehajtani a paplanomat, mert nagyokat reccsen.

MacákékIcukája 2016.10.07. 12:51:45

@VV Erőlegény: nem, de mar nagyon vartam az uj posztcsit :))) Masik hsz-edre: Davidra gerjedtek a csajok, o nem gerjedt senkire

@ewita: ja, tudom mirol beszelsz. Menj a beallitasok menube -> altalanos -> frissites (nekem 5S van es lehet h 4-esen is ugyanaz a menu) -> ranyomsz es kiadja a frissitest. iOS szoftverre gondol a telefon, igy tudod megcsinalni

@Cseszlovák Gyurmafilm: a filmjeben asszem azt m ondta h idokozben rajott, hogy az orvosi palya nem neki valo. Sztem ezzel nincs gond. Nem hiszem h David tegla (nem hiszek a teglakban), azt viszont siman el tudom kepzelni, hogy mindenki hazudgal a kisfilmjeben, ill. rtl is megvarial 1-2 dolgot, hogy erdekesebbnek tunjenek a jatekosok. VV5 Attinal is varialtak asszem

rearwindow 2016.10.07. 12:52:48

@patburnsred: elég sok itteni kommentelő agya is erre jár, ekkor születnek azok az elméletek, hogy "Soma tábora" majd Dávidra szavaz, meg "Vivi tábora" amarra szavaz.... ami szerintem hülyeség, azért mert szimpatikus nekem - teszem azt - Soma, baromira nem jelenti azt, hogy egy párbaj során az ő kebelbarátjára TivadarMálnára szavaznék

ewita 2016.10.07. 12:54:13

@Cseszlovák Gyurmafilm: ha az orvosira ment utána, akkor gondolom a Radnótiba járt
@patburnsred: meglepődtem Krisztiánon! :) nem is értem ezt a dinkázást, kiesett kész passz, komolyan ezen nyígni ennyi ideje kurvára idegesítő, mici is hogy jaj mert mit fog szólni stb ,ki nem sz@rja le?

2016.10.07. 12:56:07

Krisztián szerintem egyébként Micinél jó tattikával próbálkozott, láthatóan előhozta belőle a szűzkurvát, aki majd csak rápironkodik K farkára nagy vihogások közepette kis idő múlva még - kíváncsi leszek bejön-e a tippem.

rearwindow 2016.10.07. 12:56:47

@MacákékIcukája: szerintem az RTL applikáció frissítésére "gondol" a telefon. Azt meg az AppStore ikon megnyomásával, alul jobbra Updates kattintással tudja előcsalogatni

yoga girl 2016.10.07. 12:57:30

@Cseszlovák Gyurmafilm: A kisfilmjében is ugyanezeket mondta hogy dundi volt és antiszoc, meg az orvosit is említette beköltözéskor.

A lakást én nem tudhatom, de ha belegondolok tegnap Evelint is Diószegy utcásnak nevezték ami nem tudom a származására utalt-e, mindenesetre az ő kisfilmjében se egy nyóckeres lakást láttunk. Szóval ebben lehet valamit.

hereverő heverő 2016.10.07. 12:59:55

@pávör dragonfruit: Már a múltkor csorgatták egymásra a nyálukat a szaunában. Krisztián már akkor felajánlotta Micinek, hogy segít ha már túl nyugtalan lenne.

Szunya 2016.10.07. 13:00:03

@pávör dragonfruit: Csodálkoznék, ha nem jönne be

ewita 2016.10.07. 13:00:22

@MacákékIcukája: de jó, megpróbálom köszi!

yoga girl 2016.10.07. 13:01:12

@ewita: igen, még egyszer meghallom Lóritól hogy "a Dinát a Dinát" sikítok egyet.. :D Krisztiánnak van igaza, Dina és Lóri nem egy személyiség, Dina már nincs itt, ne takarózzon MINDEN alkalommal az ő nevével bármit tesz. Bár megmondta hogy Dina hátán akart az elején felkapaszkodni, látom tényleg őszintén állította ezt, hisz most is ezt csinálja.

yoga girl 2016.10.07. 13:04:48

egyébként én már az elején összetettem Krisztiánt Micivel, a kigyúrt börtönviselt kopasz fickó + a szőke, nagymellű plázacica, szerintem összeillenek :D Azóta mondjuk jobban megismertem a személyiségüket és az talán annyira nem passzol.... azért kíváncsi leszek mi lesz ebből :D

rearwindow 2016.10.07. 13:04:53

@hereverő heverő: én nő vagyok és szeretném férfikommentelők véleményét megkérdezni: Mici szexuálisan vonzó?

Stuart 2016.10.07. 13:05:36

A jó öreg kárszeg :D

2016.10.07. 13:05:38

@hereverő heverő: Igen, K nagyon segítőkésznek mutatta magát csak akkor zserinek is felajánlotta de micit elejétől fogva sztem is úgy nézegette még mondta is a fiúknak, hogy egy pornóban benne lenne vele (asszem így fogalmazott)
@Szunya: Mindig kell egy két tuti karakter akikre lehet számítani e téren :D
@yoga girl: Majd a párbajon :)

2016.10.07. 13:06:21

@yoga girl: Au tegnap megmondta: b*szás

Birkusz 2016.10.07. 13:08:12

@MacákékIcukája: igen, tényleg :) Valóban dagi kisgyerek volt aki rendesen kipattintotta magát, gyakorlatilag az edzés mindenek felett van nála, reggel-délben-este nyomta. A kisfilmben bemutatott kecón én is meglepődtem, egész jóban voltunk anno, de nem jártam nála soha. Viszont halványan dereng pár kép amit az arckönyvre rakott ki, ott egy panelnak tűnő lakás felújításán munkálkodott épp nagy erőkkel :)
Mikor először találkoztam vele akkor azt hittem, hogy egy tipikus agyatlan izomtibi, de elég hamar kellemesen csalódtam benne, tök normális és értelmes srác a való életben is.

BAZINGA2 2016.10.07. 13:17:53

@hereverő heverő:
Végignéztem a Big Brothert, a Való Világot és csak olvastam, nem jelentkeztem be. Ennél a VV-nél írok be először, azt is ritkán. Nem szeretem a vitát, mert mindenkinek lehet saját véleménye, és utálom a beszólogatást, meg amikor valaki a saját véleményét akarja ráerőszakolni másokra. Olyankor inkább csak olvasok. Eddig nem szavaztam, lehet ezután sem fogok, de nem bírom Lórit, meg a hazugságait, a köhécselését, a nagyképűségét stb.

KapitányG 2016.10.07. 13:19:56

@yoga girl: Már megint ez a "börtönviselt" ! Valamelyik - magát humorosnak képzelő - agyatlan kitalál valami hülyeséget, a többi meg tényként viszi szét a nagyvilágba, és az isten se mossa már le szerencsétlenről.

yoga girl 2016.10.07. 13:21:17

@KapitányG: Hát én arra mondtam hogy pont úgy néz ki mint a tipikus kigyúrt, kopasz rosszfiúk, nem feltétlenül az előéletére.

Cérnahuszár 2016.10.07. 13:22:55

jaj ez nagyon jó volt, szétkuncogtam magam vivi ábrázolásán

"Vivi halálosan megsértődik Somára, majd közli, hogy akkor neki már nem is kell, unja ezt az egészet. "
sokadszorra :D
"Vivi morcos, mert itt a menszije és senki nem érti meg, hogy a nehéz gyerekkora miatt lett szexuális bűnöző."

Lóri is jó,

"Úgy tűnik, ez a leleplezések napja, mert rövid betekintést nyerhetünk abba is, ahogy Lóri mesterien Soma agyába ülteti a gondolatot, hogy adja Evelinnek a lila kendőt. Mert itt ő irányít."
háháhá, rendesen csúsztat a csávó, mintha nem zsarolta volna meg előtte somát hogy tivyt viszi ki ha ráteszi evelinre
csupa ellentmondás a fijú, soma jól bele is gabalyodott, sóhajtva közölte hogy lórin nem lehet kiigazodni

amúgy sztem micit és zsoltit is megpiszkálta ezzel, lehet hogy bekajolták amit lóri akar sugallni, hogy ezt az egészet így akarta? Amúgy nem semmi ahogy lazán hazudik Lóri, kíváncsi leszek elég-e ez arra hogy visszaszavazzák a nézők, mert ők is bekajolják, ez elég jó skill

Dávid is ott van a cicaharcban, mert ez már az, hiába fiúk:
"Dávid Ezután olyan jelentőségteljesen pillant az emlegetett személyre, hogy már „Nyuszi vagy, McFly? jellegű provokációnak számít."

MacákékIcukája 2016.10.07. 13:23:51

@Birkusz: @Cseszlovák Gyurmafilm: jaaa, akkor lehet, hogy ezert lakik abban a lyukban, ideiglenesen. Ezt jo hallani :) persze vv-bol is kiderult mar, nagyon kedves lelek es okos is :)

@pávör dragonfruit: en meg ekg a tiedre (Mici + Krisz), sztem osszeillenek es Krisz biztos asszonyt faragna belole :)))) ma megbigyozom a profilom otthon es valaszolok a pm-edre :)

@ewita: szivi, irj hogyan sikerult! (vagy hogyan nem)

@yoga girl: ehhh ezt en sem ertem, Dinat egy honapja ismerik es mar reg kiesett a villabol, mit csicskulnak neki? Ki a tokomet erdekel h mit szol ahhoz, hogy kit tamogatnak? Egy paraszt random csaj vs 36 milla, hat hulyek ezek?! "Jaj mit fog szolni....." ebbol is latszik, hogy a villalakok tobbsege mennyire ostoba. Droton lehet rangatni oket baszki.

KapitányG 2016.10.07. 13:25:39

@yoga girl: a "tipikus kigyúrt, kopasz rosszfiú" a "börtönviselt" szinonimája lenne?

MacákékIcukája 2016.10.07. 13:27:10

@Cérnahuszár: igen, az. Annyit pofazik es annyira ossze-vissza, hogy a franc se tudja megjegyezni, mit mondott eredetileg. Zsoltit talan nem tudja behalozni, nekem ugy tunt h Zserit etette meg ezzel.

yoga girl 2016.10.07. 13:27:26

@KapitányG: nálam igen, mert egy barátnőm imádja ezt a típust, mindig ilyen pasijai voltak és mind volt börtönben, így az én baráti körömben így mondjuk esetleg "maffiózó típus"-nak. de szerintem túlpörögsz egy szót amit egyáltalán nem rosszindulatból írtam, pláne hogy Krisztián a kedvenc játékosom. :)

KapitányG 2016.10.07. 13:32:51

QA "maffiózó típus" sokkal jobb, illik is rá! Ha jól rémlik, valami maffia kezdetű szóval volt kidekorálva az a bizonyos tábla, amit viselt a nyakában a nyolcas számmal a rangsorolás utáni napokban.

2016.10.07. 13:34:06

@KapitányG: Cosa Nostra?
@MacákékIcukája: Csak nyugodtan, ráérek :D

Cérnahuszár 2016.10.07. 13:37:08

@MacákékIcukája: lehet zserit is, de én azt vettem észre hogy zsolti és mici megijedt tőle, mert veszélyesnek gondolják
zseri meg kellemes csalódás, simán lerázta, odabökte hogy na én most inkább elmegyek enni vagy valami ilyesmi

Cérnahuszár 2016.10.07. 13:38:55

@Cérnahuszár: mici meg zsolti szótlanul és nézett maga elé utána, elővették a gondterhelt nézést

mobilos perpetuum 2016.10.07. 13:42:14

@KapitányG: www.elokozvetites.com/valovilag-vv8/villalakok-krisztian.html Krisztián saját magáról. " nem titok, hogy volt börtönbüntetésem.

ewita 2016.10.07. 13:45:15

@MacákékIcukája: frissítettem, naprakésznek írja 7.1.2 , de az app telepítéséhez 8.4-est kér ! utána olvastam le lehet tölteni, de nem töltöm le, túl sok szabad hely kell neki 5-7 GB, nekem van kb 2 :) törölgetnem kellene ,annyit nem ér, és nem is igazán jó, mert ez kifejezetten a hatoshoz lett tervezve!
Megleszek nélküle :D De köszönöm, hogy próbáltál segíteni!!!

Cérnahuszár 2016.10.07. 13:45:41

asszem bevállalom krisztián szekrényének kutatását a jelmezek után, épp most tüntettem el az ujjlenyomataimat mert megfogtam a krumplisütőt
de a nyuszis mutatvány után lehet ez felesleges is, most már tuti hogy szereti a szerepjátékokat

MacákékIcukája 2016.10.07. 13:54:12

@ewita: gyors kigugliztam, 4-esre mar nem is adnak ki a 8as iOSnal ujabb verziot, sajnalom :( Nincs mit! Esetleg vmi androidon probald meg (ha van es meg mukodik), sztem sim kartya nelkul is le lehet tolteni - mar amennyiben mindenkeppen szeretnel szavazni :)

@Cérnahuszár: aha, ez lemaradt (mar megint a kommenteles, hehe). Nyuszi es Krisz sem egy nagy eszleny, mindig kell valaki aki megmondja nekik a tutit, meg h mi merre hany meter.

MacákékIcukája 2016.10.07. 13:56:25

@Cérnahuszár: pfff mar megint nem figyelek oda h mire valaszolok, azt hittem h Kriszrol es Micirol beszelsz es nem Zsoltirol es Micirol. Bocsiii nyusssziiii
Egyertelmu h vissza kell neznem a tegnapit is, mert Zsolti beetetese is lemaradt :D

KapitányG 2016.10.07. 13:57:35

@mobilos perpetuum: Két hét fogda nem börtönbüntetés
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/ket-hetig-ult-de-vegul-kiengedtek-a-zsaruk-a-vv8-nehezfiujat/q829715
A videón valamit motyog, de elharapja, nehezen érthető börtönbüntetésnek, mert akkor is sokkal rövidebb ennél az a szó, amit kimond, ha figyelembe veszem, hogy hadar. Utána pedig azt mondja, hogy "bezártak ide a köztörvénybe", és rámutat egy épületre, valószínűleg a rendőrkapitányság épületére, ahol a fogda van - mert tudomásom szerint Hatvanban nincs semmiféle büntetésvégrehajtó intézet.

KapitányG 2016.10.07. 14:14:32

@pávör dragonfruit: Cosa Nostra vagy valami más :) Valami maffia, nem tudtam megnézni jobban, mert Krisztiánt csak egy pillanatig mutatták. Már azt sem tudom megmondani, hogy melyik összefoglalóban. Nem túl rég, talán a kiválasztáskor valamelyik bejátszásban. Dávid táblája látszott még, az így volt kiegészítve: 10/10.

hereverő heverő 2016.10.07. 14:16:22

@rearwindow: Nem tudom az összes férfikommentelő véleményét. Engem nem vonz, de nekem nem csak a külső számít, hanem az egész lény (lány) egyben. Lehet valaki szupercsinos, ha amúgy csak egy héj, és lehet valaki közepes, ha a lelke csodaszép. Ez borzasztó közhelyes, de vállalom, vigyél ki ha nemteccik dikk. Ha mint escortra gondolok rá, akkor sem kéne, de ez teljesen egyénfüggő - nekem a természetes nők tetszenek. Miciben semmi más természetes nincs csak a sok alkohol.

hereverő heverő 2016.10.07. 14:23:16

@BAZINGA2: Remélem nem személyes támadásnak vetted. Nekem egyik VV vagy BigBráner sem ér annyit, hogy szavazzak, úgy vagyok vele, hogy nélkülem is eldől a játék. Nézni nézem, bár jópár évadot nem láttam. Bár régebben más siteokon más nickkel már jelen voltam, de kommentelni is most kommentelek először, ennél a szériánál, habár már régóta figyelem a hogyvoltot. Ezt a nicket most regeltem be, és csak erre a célra, de végül is maradhat.

virlane 2016.10.07. 14:24:57

@KapitányG: Azért ne akarjuk szentté avatni. Baráti simogatásért senkit nem visznek be 1 órára sem, nemhogy két hétre fogdába, börtönbe vagy csak a rendőrségre.
A másik, hogy ő az egyik, aki látványosan visszafogja magát. A szemén látszik, hogy időnként szétveti a düh és csak nyel nyel. Nem teljesen az aminek láttatni akarja magát.
Nekem az sem igazán tetszik amit a nőkkel csinál. Mikor Zseri bement, nem volt hajlandó vele aludni, mondván barátnője van. 2 napra rá bedobta, hogy pornózna Micivel. Tegnap vagy tegnapelőtt a szaunában értetlenkedett, hogy miért nem kupakolnak a fiúk és majd ő mindenkit megcsinál a lányok közül. A tegnapi plüssnyuszis performansz volt a mélypont. Tényleg nincs rá jobb szó, mint hogy kínos. Most akkor van kint párja vagy nincs? Akkor húzza elő a barátnő kártyát, ha neki érdeke. Ha éppen nem, akkor Micinek ajánlgatja a kárszeget. Felettébb érdekes....
Nekem a hoteles héten az is feltűnt, hogy ő akkor érezte jól magát, mikor a többiek sem tudtak kommunikálni a két indiaival. Akkor megnyugodott. A riportban is nyilatkozta. Vagyis nem azért érezte magát kellemetlenül, mert ő semmilyen nyelven nem beszél, hanem akkor volt elégedett, mikor a többi sem tudott velük angolul kommunikálni.
És arról még nem is esett szó, hogy takarítani, vagy bármiféle házimunkát végezni derogál neki, mert lóg valami a lába között...
Mondjuk ki, egy töklógató lusta fickó, aki sok mindent akar, csak dolgozni nem.

KapitányG 2016.10.07. 14:31:07

Krisztián édesapja Hatvanban a kisebbségi önkormányzat elnöke, Krisztián pedig kisebbségi önkormányzati képviselő. Ismerik őket városszerte, így nem hiszem, hogy az édesanyja meg merne kockáztatni egy ilyen hazugságot.

2016.10.07. 14:36:09

- Vóri mekkora stratéga, te! A riportba mondhatta volna legalább, hogy persze, hogy Evcsit akarta kivinni, de hát nem lehetett ugye, és ezért jön ezekkel az ordasnagy hazugságokkal, hogy levetette a kendőt Dáviddal, pfö!
- Mici fogyott. Egész jól kezdene kinézni, ha nem lenne 2 méteres műszempillája. Egyébként, továbbra is hulladék.
- Remélem Kriszián megpocsékolja ;-)
- Dávid Atusra gerjed, és mivel mind a kettő jó erőben van, nem mer senki sem közéjük állni. (Neeeem! :-)
- Hajrá Dávid! A végtelenbe és tovább... !
Mai (első) kérdésem:
- Mi az az esháká?

MacákékIcukája 2016.10.07. 14:36:33

@KapitányG: anyukaja olyan cuki, tobbszor betelefonalt mar a BV-be :)

2016.10.07. 14:38:32

@KapitányG: Akkor volt amikor a sorszámokat kapták és a nyakában lógó sorszámra írta rá :)

rearwindow 2016.10.07. 14:39:47

@KapitányG: ja? így már értem hogy dolgozhat a hatvani önkormányzatnak közmunkafelügyelőként. Welcome to Hungary

2016.10.07. 14:39:51

@KapitányG: Te KapitányG! Te rokona vagy Krisztiánnak? Itt szemezgeted azt a börtönözést, rögtön lecsapsz az ártatlan hozzászólókra, mikor tényleg Krisz mondta.
Senki más nem akad fenn ezen te meg pörögsz itt rajta mint a bádoglavór.

2016.10.07. 14:40:59

@MacákékIcukája: Nahát, ilyen csúnyán visszaválaszolni! Mi az hogy semmi közöm hozzá, mi?
Ja esháká :-DDDDDDDDD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.07. 14:43:58

@rearwindow: Micirül. Vonzó is lehetne. csak iszik. túltolja a sminket, és nem valami okos. az a pluszsúly ami rajta van, nem szempont. kivéve, azoknak, akik felültek a reklámipar fasságainak.

MacákékIcukája 2016.10.07. 14:44:16

@Spitzbauer: hehehehe behuztalak a csobe bibibibi :DDDDDD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.07. 14:45:06

@Spitzbauer: Először en is azt hittem h beszól. Aztán olvastam fennebb.:)))

KapitányG 2016.10.07. 14:50:02

@Spitzbauer: Ha valaki valóban börtönviselt, és már kinn van - tehát letöltötte a büntetését, vagy feltételesen szabadult -, akkor is hatalmas bunkóság a börtönviseltségét emlegetni. Nem kell senki rokonának lennem ahhoz, hogy ez legyen a véleményem.

hereverő heverő 2016.10.07. 14:50:54

@Spitzbauer: na azt a pocsíkolást megnézném :) Csak óvatosan, mint a lovak.

MacákékIcukája 2016.10.07. 14:51:53

@Cseszlovák Gyurmafilm: mindenkit megvezetek, ezentul hivjatok csak Lorinak! :DDD
(pfff ez meg viccnek is rossz)

KapitányG 2016.10.07. 14:52:40

@pávör dragonfruit: Biztos akkor írta rá, de mintha pár nappal ezelőtt is láttam volna a kidekorált táblával valamilyen bejátszásban :)

hereverő heverő 2016.10.07. 14:54:04

@KapitányG: Viszont nem is erény... Nekem is volt börtönviselt kollégám, akit azért zártak be mert elütött egy részeget, aki 8 napon túl gyógyult. Nem verekedés, mégis börtön.

KapitányG 2016.10.07. 15:02:17

@hereverő heverő: és azóta az ismerősei mindig hozzáteszik a nevéhez, ha róla van szó, hogy "a börtönviselt"?
Senki nem mondta, hogy erény. Viszont olyasvalakit emlegetni börtönviseltként, aki nem is börtönviselt, ugyancsak nem erény.

2016.10.07. 15:04:12

@Cseszlovák Gyurmafilm: Most Vóri becenevét keresitek (?), mert nem tudom visszaugratni, de a tiédről az az asszociáció jött be, hogy L'Oreál.

Van is egy olyan hasonlat, hogy feszeng, mint Tommy Lee Jones a L'Oreal reklámban... :-)

hereverő heverő 2016.10.07. 15:05:48

@KapitányG: még ő maga is sittesként hivatkozott magára, és mindenkinek elmondta, hogy büntetett előéletű. Pedig sok évvel ezelőtt történt, azóta elévült és erkölcsi bizonyítványt is kapott. De neki ez valahogy természetes volt, meg tanulságnak is szánta a többiek felé.

2016.10.07. 15:15:23

@KapitányG: Lehet :) én azt nem láttam :)

KapitányG 2016.10.07. 15:21:17

@hereverő heverő: Forrást is tudsz?
Egyébként ha elévült, akkor az illető mentesült a büntetett előélethez fűződő hátrányos következmények alól, és ebbe az is beletartozik, hogy senki nem beszélhet róla úgy, mint börtönviselt személyről. Nyilvános fórumon pláne nem

KissEnikő 2016.10.07. 15:31:07

Sziasztok kedves kommentelo pajtikak, mar regota olvasom a hv-t es a csicsergest, de kommentelesre csak most vetemedtem (amig nincs 500 teljesen OFF komment :D ).

Nemtudom volt e mar rola korabban szo, de a szerkik vajon miert nem juttatnak be hamis infokat azert, hogy kicsit megmozgassak az allovizet?
- Pl ugye TivTivTivTivtIvadar meg van rola gyozodve h neki mekkora tabora van (es ezt a tobbiek el is hiszik es felnek tole mint a tuztol). Ezt siman lehetne ellensulyozni pl azzal, hha vmi bejelentkezes alkalmaval erdekessegkeppen elmondana CsobotBence, hogy hetek ota szavaztatjak a nezoket "virtualis" parbajokon es soksok millio szavazat erkezik es mennyire nepszeru a VV8 es blabla, s hogy kialakult egy sorrend, hogy ki ki ellen menne vissza vagy nem. S ott teljesen fake adatkent el lehetne ejteni, h a nezok szerint: Tivadal csak Ati ellen menne vissza, mindenki mast erosebbnek tartanak a nezok. (De ofc mas jatekosokkal kapcsolatban is el lehetne ezt mondani, csak sztem o van a legnagyobb tevedesben)

A masodik otletem pedig az, hogy miert nem hagyjak oket magukra par napra? Nincs level, nincs riportszoba, nincs minden nap friss kaja,cigi es piaszallitmany.. Kapjanak het elejen mindenbol 3x annyit, mint szoktak, onnantol kezdve pedig oldjak meg.
Ugyanezen vonal menten miert mindig ugyanazon a napon van a kivalasztas/kihivas/parbaj? (Oke, a parbajt meg talan ertem, gondolom az lehet a legnezettebb + arra elo musor is van) De legyen mar egyszer olyan, hogy ne szamithassanak arra, hogy ma lesz a kivalasztas/kihivas. Hanem egyszer csak random idopontban jelentkezzen be vki, hogy helllllllllllllllooooo villalakok, hozzatok be a tablat, kivalasztunk, bumm! Aztan ra 3 orara megint lehet sokkolni oket, hellllloooo villalakok, itt a kihivas ideje.

Ujabb otletem az, hogy legyen karomkodas es csunyaszo tilalom. Kuldjenek be nekik egy levelet a tiltott szavakkal es ahanyszor megszegik, annyi napig nincs cigi. (Somanak vmi mas bunti, mert o nem bagos (pl csak a fiukkal beszelhet/egyedul kell aludnia a szaunaban/barmi))
Tuti nem birnak ki, foleg ha valami feladat is lenne kozben, amivel az agysebeszek felbasszak magukat es beindulna a csicskagecicunami.

Aztan... Meg anno az elso BigBrotherben volt az, amikor egy futopadon virtualisan el kellett futniuk Romaba (?). S feltetel volt az, hogy valakinek mindig futni kell. Ugyan a mostaniakbol nem nezem ki Micicibol/Vivibol hogy tudnanak futni akar egy lepest is, de be lehetne rakni konnyiteskepp egy szobakerekpart is, de az azzal megtett kilometereknek csak a tizede szamit. Itt vegre tenyleg el lehetne faradni es kiderulne az is, h ki mennyit vallal be a csapatert.

Velemenyek? :)

KissEnikő 2016.10.07. 15:31:41

Bocs, hogy ilyen hosszu lett :D

hereverő heverő 2016.10.07. 15:31:52

@KapitányG: Nagyon rugózol ezen. Persze hogy tudok forrást, ismerem az illetőt. Őt nem zavarta, hogy börtönviseltként hivatkoztak rá, téged miért zavar ? Hogy Krisztiánról miért beszélünk így ? Mert ő most bement egy kalickába, odadobták nekünk koncként. Minden jogunk megvan minden tulajdonságát kiemelni, megbeszélni, csámcsogni rajta és kihajítani, elfelejteni ha vége a szériának. Mindenkinek van egy-két beceneve ami általában nem hízelgő, de a showbiznisz már csak ilyen. Nem hiszem, hogy Mici nagyon örülne a Miss Röfi névnek, de akár örül akár nem, megkapta. Aki kurvának megy, ne sírjon ha ba..ák.

Avanivi 2016.10.07. 15:42:45

Krisztián két hétig volt előzetesben az semmi. Ez a mi kis hazánk, a múltkor olvasta, egy éve van előzetesben egy gyerek aki csokit lopott.

Más:
A Miccci ahogy öltözik az katasztrófa. Olyan ruhákba tuszkolja bele magát amilyenre még ránéznie sem volna szabad.

Cérnahuszár 2016.10.07. 15:45:21

@Kis Pank: hát ha örjöngő lakókat akarsz nézni, vedd el a cigijüket tényleg és dobj be az udvarra egy csomó iszapot aztán meglátjuk mi lesz :D

a futás különben tetszik

2016.10.07. 15:47:38

@Avanivi: Fiatalos stílus.
:D

hereverő heverő 2016.10.07. 15:52:40

Na nekem elég volt a hétből, meg épp eleget építettem már a GDPt. A délutáni és esti kommentelőknek kellemes estét, meg szórakoztató öfiket.
Penit külön is megölelem :)

2016.10.07. 16:01:49

Lórinak az állandó köhögése egyik ismerosomre emlékeztet,aki mikor ideges volt,zavarban volt,vagy kellett egy kis idő amíg válaszol valami kínos kérdésre mindig kohogott. Én meg Tivyt is szívesebben néznem mint öt. Ez a kamu hazugság dolog is, nem látott ő előre semmit, nincs neki túl sok esze. Egyébként a Kunu Márió nevű magyar énekes ismeri az apjat/anyját es a féjszbúkk oldalán kérte a rajongóit, hogy szavazzanak Lorira. Sokakat letiltott akik olyat mertek írni, hogy mi alapon ker ilyet stb stb... olyan emberről van szó, akinek rengeteg nem túl intelligens Vv nézője van, es a legnézettebb YouTube zeneinek nézettsége 3-4 millió. Mellesleg enis kezdem elhinni a beépített ember dolgot, szerintem Dávid most a retekklub miatt kintmarad. Es PszichonullaiqeqLori megnagyobb arcát kell lesni a döntőig.

KissEnikő 2016.10.07. 16:06:58

@Cérnahuszár:
Mindenkepp izgalmasabb lenne nemi "orjenges", mint ez a teljesen ertelmetlen _szerelmi_ civodas a teraszon (Soma+Ev), a haloban (K + Micici), mindenhol ( Lori+Dina).

2016.10.07. 16:10:28

A Lori es egy régen kiesett villalako taktikaromancanal mindenképpen izgalmasabb lenne pl. cigi,vagy smink, vagy alkohol elvetel. Kiderülne mindenkiről milyen is valójában.

KissEnikő 2016.10.07. 16:13:03

@Motorcity1899:

Pontosan errol beszelek en is.

ewita 2016.10.07. 16:15:07

@Kis Pank: az első nekem nem tetszik, de volt hogy nézői véleményeket küldtek be nekik,persze nem olyanokat amik tök egyértelműek voltak! :)
A második meg behalna, kb. ennének meg aludnának,tegnap láthattuk akinek nincs semmi dóga az döglik,mondjuk nem tudom mibe fáradnak el, rohadtul unatkoznak gondolom!
A futópados jó ötlet,emlékszem VV-kből arra is hogy kellett nekik összerakni kisszékeket, asztalokat lefesteni, valami óvodát támogattak, meg ingyen konyhára krumplit pucoltak,több mázsát.
A káromkodásos verzióddal egyetértek, meg a kiválasztás-kihívásossal is , azzal is lehetne variálni! :)

Én pl. szeretnék olyat mint ami a farmban volt,hogy a két kezükkel állítanak elő valamit,és az abból kapott pénzből gazdálkodhatnának. Azért konflikt lenne ott is rendesen, pl: ki evett a tányérkámbóól?! volt ilyen az utóbbiakban?

MacákékIcukája 2016.10.07. 16:20:13

@ewita: tenyleg, csinalhatnanak valami jotekonykodos bigyot. Legyen mar vmi hasznuk ha ott doglenek bent egesz nap

KissEnikő 2016.10.07. 16:22:43

@ewita:

Pont az a lenyeg, h olyan fake infokat kell bekuldeni, amitol megbolydul az addigi villarend es mindenki elkezd maskepp viselkedni. Mert hiaba mondjak a faszsagaikat, hogy "mostantol indul a jatek", "taktikazok", "en vagyok a nagy manipulator".. Lofasz nem tortenik. Punnyad mindegyik a luxusban es mar a reggelihez energiaitalt isznak, alszanak, cigiznek, alszanak, eszek, bebasznak, nyuszizas... Ha maguktol nem kepesek osszehozni valamit, akkor fel kell kavarni az allovizet. A Tivys pelda csak egy otlet, de siman be lehet dobni akar azt is, hogy rovidebb lesz a musor, ezert minden heten lesz egy kivalasztas/kihivas/parbaj jovo hettol kezdve - ettol tuti elkezdenenek porogni egy kicsit es tenyleg beindulna valami.

Igen, az elso par napban biztosan eves+alvas+unalom lenne, de amikor mar a 6. napja nem nyilik az ellatmanykamra es nincs level, nincs kivalasztas, nincs semmi, akkor mar nem lennenek annyira nyugodtak sztem. Sot, tovabbmegyek, a paros napokon az aramot, a paratlan napokon a vizet kapcsolnam le naluk..

2016.10.07. 16:26:59

@Motorcity1899: Nem kell izgulni, legfeljebb nem nézzük onnantól.

KapitányG 2016.10.07. 16:46:45

@hereverő heverő: Azt kérdeztem, hogy amit Krisztiánról állítasz, annak mi a forrása.
Jogotok van, de kis tisztesség, némi önmérséklet sem ártana mellé.
Ha te nem érzed a Miss Röfi és a börtönviselt közötti különbséget, az téged minősít.
(Igen, ha vége a szériának, sok mindent elfelejt az ember. A következő széria kezdetekor csak a jópofa beszélgetésekre emlékszik, a sok primitív, közönséges, sértő, mocskolódó stb. kommentre nem.)

Avanivi 2016.10.07. 17:11:09

@pávör dragonfruit: abban a piros tütükében .......... Még fogy egy kicsit és akkor már mindent fölvehet, vagy levehet.

Rémület 2016.10.07. 17:14:29

Beépített embernek nem cukipofa tuját küldenék be. Dávid túl népszerű lett. Akorát nem tudnak csalni, hogy kihozzák, mert büntet a néző.

2016.10.07. 17:18:34

@Rémület: Olivér sokkal népszerűbb volt, mégis...

2016.10.07. 17:19:33

@Spitzbauer: Hat én mar attól is kivagyok, hogy a többségi társadalom nem taszítja ki magából az ilyen Cs. Lorándfeleket.

moletty 2016.10.07. 17:23:56

@KapitányG: Ne rugózzál már ezen végig Tesó baszd meg. Ha sittesnek hívjuk, akkor úgy hívjuk. Ha igazságtalanok vagyunk , akkor azok vagyunk. Ki nem szarja le ?
Én mentem be oda baszakodni 36milláért ? Nem, ők mentek be, akkor meg tűrjék azt csá !

2016.10.07. 17:36:59

Ha Krisztián nyomatja ezt a sittes dolgot,márpedig az ő kisfilmjében szerepel akkor nem értem miért kene megsértődnek ezen. Tan KapitanyGvel együtt volt Sitten,hogy ennyire védi?

Rémület 2016.10.07. 17:47:44

@Motorcity1899: Szerintem ő azért elég megosztó volt. Tegnap láttam valami szavazást. 19%-on állt Lóri. Ebből nehéz lesz ötvenegyet összehozni. Ahhoz Dávidnak még kéne valakit erőszakolnia. Vagy a párbajon nagyon gusztustalanul viselkednie. Ha ezek megtörténnek, elhiszem, hogy beépített.

2016.10.07. 17:49:18

@Motorcity1899: Ő csak egy buta fiatalember, aki ideig-óráig el tudja hitetni magáról, hogy kemény, mint a kád széle. Most is belefingott a nulláslisztbe, de mondjuk inkább Dávid, aztán most pislog mint ha a szatyorban.
Meg ő ilyen kis bosszúálló típus. Már kisfilmjében is az volt, hogy volt valami luvnyája, asztat 12-en megpocsékolták amíg Vórival járt, oszt ő azóta permanente bosszút áll a nőkön. Hát ez is már milyen volt, nem? Aki nem látta, tehát az a bosszú, hogy mindenkive egyéjszakás kalandba kezd, meg beleürít vagy mi, még egy patron, stb. Köcsög ez a gyerek, egy szardarabka, na. De úgy is nézhetjük, hogy hosszú kapcsolatot csak úgy tud kialakítani, ha azért közben valaki vagy valakik rendesen karbantartják a nőjét. Igaza van, az egyéjszakásoknál nincs ilyen gond.

Hétkilenced 2016.10.07. 17:51:00

Dina az elejétől kezdve Atit tartotta a leggyengébbnek. Lóri rábeszélte, hogy Dávidot vigye, ki is esett. Majd Lóri a saját hülye döntésük okán vendettát kiált és kihívja Dávidot arra a valakire hivatkozva, akit viszonylag nagy különbséggel kiejtett, de előtte még megfenyegeti a többieket, ha nem viheti a legnagyobb riválist, kiviszi Dina egyik benti legjobb barátját szintén Dinára hivatkozva. He? Gratulálok apukám, hatalmas stratéga vagy!

Továbbá az lenne a kérdésem, Zseraldin mikor köpi ki végre azt a cukrot a szájából, amitől egy szavát sem lehet érteni.

MacákékIcukája 2016.10.07. 17:51:11

@Motorcity1899: de akkoriban meg a focsatornan ment a VV4, fomusoridoben es Alekosz is ott volt. Akkor meg "megtehettek" (faszom a manuperalasukba), hogy beraknak meg kivesznek egy teglat (bar en meg mindig szkeptikus vagyok ezzel a tegla-elmelettel kapcsolatban, emlekszem h Oli sokat sirt anno mert ki akart menni), nem nagyon valtoztatott a nezettsegen. Manapsag rtl2 este 10 utan, oromukben f*szt vernek ha csinalnak 7%-ot sztem. Ha kivesznek egy nepszeru jatekost, drasztikusan lecsokken a nezettseg, kevesebben nezik a reklamokat is, kevesebb lesz a bevetel. Szoval sztem nem lenne logikus.

2016.10.07. 17:55:08

@Spitzbauer: Nem tudom, hogy hogy tud bárki az ő személyiségével azonosulni, illetve miért adnának egy ilyen embernek 36 millát. Nekem ő kb a VV7 Laci szint, csak ő a csajozasara verte a nyalat leginkább, Lori meg azt is hiszi hogy okos, de legalább buzisan beszél. Hat a csajat azt állandóan megpocsekolta valaki amíg együtt voltak. Lori meg átbaszott nem egy embert pénzzel.
De hat tudom , régimódi vagyok. Ő csak "ügyeskedik"

Funk You 2016.10.07. 17:56:46

én nem értem ezt a beépített emberes elméletet. mindenkit úgy instruálhatnak a riportban, ahogy akarnak, bárki kaphat bármilyen titkos feladatot. mi értelme lenne egy külön beépített embernek? egyébként Simon írta itt valamelyik poszt alatt, hogy nincs beépített ember.

Rémület 2016.10.07. 18:13:39

Amúgy én nagyon reméltem, hogy Lóriból előjön a megfontolt, okos játékos, ha leszakad a szerelmi szálról Dina kiesésével. De csak bóklászott bent Dina szellemével a hátán, csinált egy r3szeg műsort, ami kb. olyan gáz volt, mint Micié szokott lenni, majd taktika címen össze-vissza csapkodott. Kár.

2016.10.07. 18:19:23

@Funk You: Ezt csak David egyetlen ellendrukkere hangoztatja.

2016.10.07. 18:21:31

@Avanivi: "oriasi" volt a tütüben...

Funk You 2016.10.07. 18:30:20

@pávör dragonfruit: olvastam már többször másoktól is, és úgy általában minden évadban felmerül valamelyik játékosról, hogy ő a beépített. én nem találok benne semmi logikát az egészben.

Berborosz 2016.10.07. 18:31:56

Pável Furtonfurt nagyon el van tévedve...

nika222 2016.10.07. 18:50:37

@Funk You: én pl. a beépítettet úgy értem, h Olivér mint tv-s azért jobban képben lehetett, mint egy mezei villalakó és azért Dávidnak is van már tv-s múltja, még ha kevéske is, de ki tudja milyen ismeretségeket kötött akkor?
Elég ha beetették a castingon valami szöveggel, esetleg meglengettek neki valami melót későbbre, máris másként áll hozzá dolgokhoz. Lehet azért merte levenni a kendőt, mert úgy gondolja neki mindegy, h kint v. bent van. Kint is jól járhat.
Olyat én sem tudok elképzelni, hogy egy valakit mindenben instruálnak, hogy mit mikor hogyan csináljon.

Mermancs 2016.10.07. 18:54:44

@Kis Pank: a vizet lekapcsolni, hogy mosakodáshoz, főzéshez,"takaritáshoz" palackozott vizet használjanak és ezzel is hozzájárulni a pazarláshoz? Azért ezt te sem gondoltad komolyan :)

nika222 2016.10.07. 18:55:14

@Funk You: igen nekem írta ezt: "nincs beépített ember :) olivér viva tv-n vezetett egy zenei műsort . jobban képben volt, már amennyire lehet. a képernyő rutint érezhetted. :) utána viszont nem kapott felkérést belevaló vezetésére, a könyvét is szépen elkaszálták valamiért... vele egy hatalmas élmény volt találkozni. nagyon jó srác, sokkal inkább helye lett volna/lenne a képernyőn, mint sok más félanalfabétának. lásd helyette nyomatták young g-t anno a 6-os széria háttérműsorában. most győzikét rtlesítik kicsit. ott van még benne az X (=pénz) amúgy játékosok zömét casting adatbázisokból kutatják föl, vagy ismerősi körből, de ez a két halmaz eléggé fedi/metszi egymást :) beköltözés előtt telebeszélik a fejed, hogy "csináld a showt és nyersz". ezért produkálja sok ember magát bent és nagyrészt a kameráknak játszik. persze, lehet ösztönösen és tudatosan is csinálni. kinek mi jutott. a mostani dávid szimplán csak kezd rácsavarodni a történetre. pihenés és kaja kilőve. plusz műveltebb, mint a többiek. nekem anno azt mondták és az nagyon tetszett, hogy "tudod mi a különbség közted és a többiek között?" " hogy több könyvet olvastál". és tényleg. aki bekerül az mind labilis emberke, ha úgy tetszik deviáns. a vadnarancsok könyv 21. századi szereplői. :) a tegnapiba belenéztem és fület "szórt" h dávid a kanapén beszélt pont arról, hogy kezd paranoiássá válni. kb. itt már érzékelhető, hogy a karakter kifulladt, és egy "nagyon szoros" párbajban alul is marad és jobban is jár minden szempontból ha itt befejezi. majd rájön :) álommeló utáni citromos sörözésben vagyok, fogalmazást is gyakorolnom kell. de már így marad. simon mondta."

Háááát Dávid nem maradt alul. :) akkor.

2016.10.07. 19:06:40

@Mermancs: Tényleg az egyik "bejátszó"-ban (szakadok a röhögéstől a bejátszÓ hallatán/láttán) egy csomó 1.5/ 1.75/ 2 literes PET palackban kétes eredetű löttyök voltak felhalmozva az étkezőasztal mellett. Azok már az általad vízionált vízmegvonás miatt voltak ott, mint aranytartalék? Vagy mi a faxomnak voltak ott?

mobilos perpetuum 2016.10.07. 19:09:18

@Hétkilenced: Stratégia és taktika ezek előtt ismeretlen fogalmak. A taktika szót ugyan kimondták, de talán csak magukkal akarták elhitetni, hogy tudnak taktikázni.
Próbálj valami ésszerűséget felfedezni ezekben:
Dávid a Viki-Lóri párbaj előtt, a többiekkel együtt beáll Viki mögé, akire a jelet tették, hogy nem kívánnak vele együtt élni a villában.
Dávid gondol egyet, mégis átáll Lóri mögé.
Dávid tanácsokat ad Vikinek, és a riportszobában közli, mégis a lányt várja vissza.
Dávid odamegy Dinához, akit állítólag utál, és Lórihoz, aki a vetélytársa, és közli velük, hogy Evelint akarja párbajra vinni, ezért tegyék rá a jelet, párbajra mehessen.
Evelin ezt megtudva szitkozódik, hogy Dávid milyen.
Dina párbajra hívja Dávidot, aki mögé Evelin odaáll, és ez ellen nicsak, semmi kifogása.
Dávid a védettségét is feláldozza, hogy Evelint megmentse (még ekkor nem tudhatta, hogy Lóri tényleg a lánynak adja a lila kendőt). Evelin és Dávid kapcsolata "semmilyen", barátkozás, vagy "túl a barátságon" lenne valami, ilyet nem látunk.

Szerintem ő (sem) tudja, milyen játékban vesz részt.

2016.10.07. 19:11:35

@nika222: Hát azért Simon egy kretén volt. Lássuk be, Simon egy kretén. Vagy lássuk be, hogy Simontól nem áll messze a gondolat, hogy kretént játsszon. Sőt Simon túljátszotta a kretént. Attól még lehet alapjában is kretén.

Itt jókat (is) írt, de egy kretén véleményére ne (mindig) adjunk...

Lehet, hogy én is kretén vagyok. :-D

2016.10.07. 19:14:13

@mobilos perpetuum: Egy-két tárgyi tévedés van ugyan az irományodba, de meg kell valljam, hogy tényleg...

... rossz :-)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.07. 19:22:19

@Cseszlovák Gyurmafilm: mintha magamat látnám,csak én nem voltam dagi,de a többi elég hasonló. Dávid igazi rút kiskacsa:)

nika222 2016.10.07. 19:22:24

@Spitzbauer: nos én egy másodpercet sem láttam a vv6-ból és 7-ből, ezért fogalmam sincs ki ez a Simon. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.07. 19:24:18

@rearwindow: van akiknek igen,szerintem azoknak akik az übernőieséget szeretik,nekik bejön

nika222 2016.10.07. 19:24:23

@PeniValdes: a legrútabb :) Csak tudnám akkor miért szeretem annyira nézni! :)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.07. 19:30:13

@nika222: átvitten.
rút kiskacsa--hattyú
dagi fiú----vonzó férfi

Mermancs 2016.10.07. 19:41:21

@Spitzbauer: azok lehet a hoteles hétből maradtak ott?! Mert gondolom akkor a vendégek miatt mindenből még több kellett...
Vagy egyszerűen túlrendelik magukat. Nem tudom emlékszel, de mikor Vivi volt a villaboss, csak a fagyasztott kajából annyit rendeltek, hogy nem fért be a hűtőbe, pfejj

KissEnikő 2016.10.07. 19:43:05

@Mermancs: De, pontosan ezert gondolom komolyan. Mert ha elhasznaljak a vizet ilyesmire, akkor nem lesz mit inniuk.

BAZINGA2 2016.10.07. 19:44:09

@hereverő heverő:
Dehogy bántottál! Én sem szavaztam eddig senkire, és nem is fogok. Párbaj után törlöm magam, mert nem érdekel, hogy ki nyeri meg. Csak most az egyszer szántam rá magam Lóri miatt. Unom ezt a zsarolást, Dinázást, a pislogását, a köhögését. Unom a Dina elemzéseit a Belevalóban, a Lóri nevelőszüleit, azt sem tudtam ki az anyja? Igaz, annyira nem is érdekelt, mert mindkettő borzalmas volt, pláne amelyik olyan teleszert nadrágot viselt. Tivy és Vivi is megért a távozásra, remélem lassan rájuk is sor kerül! Aztán nyerjen meg akinek sikerül!

BAZINGA2 2016.10.07. 19:45:47

@BAZINGA2: ..............Aztán nyerje meg akinek sikerül!...(sajtó hiba!)

KissEnikő 2016.10.07. 19:47:43

Ha a szerkesztoknek lenne esze (vagy erdeke?) akkor hetrol hetre millio dologgal lehetne izgalmassa es mozgalmassa tenni a villalakok eletet. Aminek hatasara valszeg tobb nezojuk is lenne.

Mert (a kis tulzassal hardcore rajongokon kivul) aki veletlenul odakapcsol vagy elolvassa a hv-t, az nem fog se ottragadni, se a kovetkezo nap foglalkozni azzal, hogy aktualisan epp hol fetreng 10+ ember a luxusban es csicskagecizik azon, hogy epp ki mit mondott/nem mondott.

Ellenben ha lenne mindig feladat, tortenet, kihivas, barmi, akkor szerintem meg tobb nezot oda lehetne kotni.

KissEnikő 2016.10.07. 19:50:10

Es a Villa Firka, ami most volt, az kurvara nem volt se feladat, se kihivas. Csak az, amit eddig egyenileg elmondtak egymasnak/egymasrol, azt most le kell irni es fel kellett olvasni (Mar akinek ment ugye az olvasas...).

BAZINGA2 2016.10.07. 20:00:40

@KapitányG:
Elnézést, hogy beleszólok! De ha egyszer nem volt elítélve...mert az ügye nem jutott el a bíróságig, és csak előzetesben volt 2 hétig, amíg kivizsgálták az ügyet, utána ki is engedték mivel Őt támadták meg és úgy került verekedésbe, akkor mitől börtönviselt??? Miért kellene neki erkölcsi bizonyítványt kapnia, amikor nem volt elítélt? Amúgy az Önkormányzatnál dolgozik, és nemcsak " a lába közti micsodáját lógatja!" ahogy írta itt valaki...Házimunkát nem végzett eddig, mert van 4 nő a családban akik elvégzik! Különben nem egy munkakerülő!!!

2016.10.07. 20:01:19

@BAZINGA2: Abszolúte igaz. Én csak attól félek, hogy Vóri bosszút áll majd Dinkán, mert az mondta neki, hogy kiken álljon bosszút a villában, de mivel kiesik majd, azt meg kell bosszulni. Mint bátor-jó szőr Robin... Bruhaha.

Egyébként Dinkát rühelltem, de ezt a Leszbiffy L'Oreálmajmot még ő sem érdemli. Ez tól nagy büntetés.

2016.10.07. 20:02:25

@Spitzbauer: Igen a "tól" lehetne stól is, the itt túl-t akartam írni.

2016.10.07. 20:19:20

@Funk You: Irta egyik poszt alatt ő tolja több nicken, tudod, kinek mire van igenytelensége.

Ay Mama, Que paso 2016.10.07. 20:19:32

Soma nyeri a Dzsudzsák effektus miatt.
Pláne egy ilyen éjszak után ami sosem érhet végett.
És Soma még hasonlít is Balira.

Ha azt írom, hogy Gáspár Győző (42) fizet azért, hogy ő vezethesse a műsort (17), akkor hülye (29) vagyok?

2016.10.07. 20:22:02

Szerintem egy Soma sokkal erősebb mint egy Lori. Ő kis cuki fiúnak számít, különösebb genyo dolgai nem voltak stb stb. Nem hiszem, hogy egy Lori karakternek odaadnak a fődíjat

Cimili 2016.10.07. 20:22:15

@eatpray: Mé tolod ezt a képünkbe, ha nem láccik, h hogy áll a szavazás? Jusse szavazok! :P

Mermancs 2016.10.07. 20:23:55

@Ay Mama, Que paso: Dzsudzsák effektus ...:DDD ezjo

Cimili 2016.10.07. 20:24:05

@Motorcity1899: Igen, Soma télleg cuki, de várjuk ki a végét, mennyire fogja irányítani Lakatos Evetke.

Mirocska 2016.10.07. 20:26:35

@Cimili: Nálam látszik. 60-40 Dávidnak

BAZINGA2 2016.10.07. 20:27:50

@Spitzbauer:
Akkor majd egymást bosszulhatják! Dinának Lóri ajánlotta Dávidot, hogy vigye ki párbajra! Most meg Dina nagyon örült, hogy Lóri kiviszi bosszúból Dávidot. Úgy csinál mintha Lórinak már a zsebében lenne a 36 milla. Igaz, hogy most Lóri irányít a villában...szerinte! Csak az felejti el mindkettő, hogy bármit csinálhatnak, a néző szavaz, hogy ki marad, kire kíváncsi...

mobilos perpetuum 2016.10.07. 20:28:47

@Spitzbauer: Ez a sok gyűlölet, fröcsögés nem tesz jót neked.
Valaki, aki azt hitte, szomorkodom Dina kiesése miatt, a múltkor azt javasolta, kiránduljak. Ebben a rossz időben nem tudok neked ötletet adni.
Nem is akarok, hisz én sem vettem jó néven az ilyen tanácsokat.
Megoldódik a problémád, Lóri kiesik.
Vagy nem. Ha jós lennék, a lottószámokat beikszelném ahová kell.:))

BAZINGA2 2016.10.07. 20:30:08

@Spitzbauer:
Érthető volt úgy is! :)

BAZINGA2 2016.10.07. 20:32:55

@Cimili:
60 : 40 az állás Dávid javára!

2016.10.07. 20:36:07

Hihetetlen, hogy csak 60-40, az itt levők valamivel ertelmesebbek szerintem mint az átlag szavazó, es meg így is 40% szavazna arra a növény föld alatti tapanyagfelvevojere. Elképesztő, nem tudom mit láttok abban a szerencsetlenben.

BAZINGA2 2016.10.07. 20:37:08

Máskülönben ez úgy sem számít...majd a vasárnapi, az igen! :)

2016.10.07. 20:41:52

@mobilos perpetuum: El voltam utazva egész héten, nagggyon jó időben voltam, jó borokat ittam, xar volt a net, szóval kirándultam... :-D Fröcsögés is volt, tegnap esett az eső ott (is). :-DDD Csak 15 fokkal melegebb volt.

Köszi, hogy aggódsz értem, értékelem.

Commodore 2016.10.07. 20:43:38

Sportos estét! Kezdődik!

Ay Mama, Que paso 2016.10.07. 20:45:52

@PeniValdes: jól teszed. Látod én is hová jutottam egy kis imával.

2016.10.07. 20:49:24

@eatpray: De ki az a 41%? Fel nem foghatom.

2016.10.07. 20:53:28

@Spitzbauer: megismered a bamba, üres tekinteterol, feldagadt szajarol, kahogasarol, meg hogy borzalmas színészi alakítások közepette el akarja játszani hogy van esze. Arany málna díjat nyernek majd alakításai.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.07. 20:54:08

@PeniValdes: ??? én meg ott tartottam h eddig.is :)

ygan_rev 2016.10.07. 20:54:37

@Spitzbauer: igazából már 57-43 :D úgyhogy valakik vakon vannak

Mermancs 2016.10.07. 20:56:18

@Motorcity1899: a málna díj azt hittem Tivynek jár :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.07. 20:58:39

@Cseszlovák Gyurmafilm: igen,de eddig csak külsőleg,de most rájöttem,hogy én vagyok Dávid

MacákékIcukája 2016.10.07. 20:59:49

@mobilos perpetuum:
A dolgok tobbseget amit felsoroltal Davidrol en is igy lattam (ha nem igy volt vmi, akkor cafoljatok meg), bar nem kovettem az elso kb 10-15 napot eloben, de a Loris parbaj elotti idoszakbol kb kepben vagyok. Az elso honap (szoval tkp minden amit felsoroltal a hsz-edben) az ismerkedessel telik, az emberek probalnak baratkozni, helyezkedni, tattika-partnert keresnek (David is ezt csinalta, csak nem nagyon jott neki ossze), vagy azt nezik h kivel dughatnanak.
Ilyenkor meg nagyon keplekeny minden, minden szeriaban ez volt eddig. Eleg ritkan van olyan, hogy a jatek legelejetol kezdve mindvegig kitart egymas mellett ket jatekos, minden nap tortenik valami ami miatt megvaltozhat egymasrol a velemenyuk es barmikor szembefordulhatnak egymassal. Megint csak azt mondom, mint legutobb, hogy felesleges itt elvarni, hogy szent emberkent viselkedjenek, mert 36millioert versenyeznek.
Szerintem itt megint az ervenyesul amit (asszem) tegnap(elott) irtam, hogy flexibilisnek kell lenni ebben a jatekban - nezokent is. Foleg a jatek elejen.
Davidban es Loriban is az ertekelheto, hogy ertelmesebbek (Zsolti is), mint a tobbi. Mind a ketten probalnak jatszani tobb-kevesebb sikerrel es mostanra mar kiforrottan ellenfelek lettek. Ez tok jo lenne (en konkretan ezt szeretem es akarom latni a vv-ben, a szerelmi szalakat leszarom), csak sajnos Lori az utobbi idoszakban sorozatosan hibakat kovet el a taktikajaban, rossz donteseket hoz es valoszinuleg ez lesz a veszte (jelzem, sztem tul koran). David annyival van elorebb, mint Lori, hogy a nezok szemevel tudja szemlelni az esemenyeket (de sztem ezt is irtam legutobb).

"Dávid a védettségét is feláldozza, hogy Evelint megmentse" - ebben nincs igazad. David nem Evelint akarta megmenteni (mert szarik ra), hanem meglatta, hogy mattot adhat Lorinak. Mondjuk teny s valo baromi kockazatos mattot, de remelem jol fog elsulni, habar mindenkeppen sajnalni fogom h Lori kiesik. Tul korai ez a parbaj, en kedvelem a "pozitiv" es "negativ" taktikusokat is (bar ez tok egyenileg dol el h nezokent kit kedvelunk, ergo nincs objektiv pozitiv-negativ). Az alpari bunkokat nem tudom elviselni.

2016.10.07. 21:02:33

@Motorcity1899: Neeeem. Kik azok az emberek, akik a szavazók 41%-át, mostmár allítólag 43%-át kiteszik? Én kérek elnézést.

MacákékIcukája 2016.10.07. 21:06:25

@Commodore: @Biriksz_Krokiksz!: teljesen beparaztam bakker es erobol rafekudtem a stream linkjere :DDD Commodore itt ijesztget :D

Commodore 2016.10.07. 21:08:37

@Biriksz_Krokiksz!: Csitt! (svejcet verjük!, foci)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.07. 21:09:02

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): hű. hosszabb név, hosszabb komment :))) amugy jobbára EKG

2016.10.07. 21:09:19

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): lékeljük meg a hajóját!
XD
ehhhe, uj nicked lett, jovvvan!

Daniel la 2016.10.07. 21:09:24

van egy másik easypolls...ott már 3000nél többen szavaztak...az állás 27-73

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.07. 21:11:27

de Dávidomnak kell nyernie,mert ő szépséges,és fényességes

2016.10.07. 21:11:30

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Kristály tisztán levezetted.

Persze, hát többször elhangzott, hogy nem akarja a pislogó, köhéncselő, bosszúálló Dale-t még hetekig nézni... Evcsit lexarja.

(Dale a Chip és Dale-ből:
orig08.deviantart.net/3026/f/2015/351/1/9/cute_chip__n_dale_portraits_by_sk8eryena-d9kgx8w.jpg
Csak azért mert a foga olyan, illeteve Dale volt az együgyü, persze a mi Vórink nem ilyen aranyos azért)

2016.10.07. 21:12:10

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): csak focizik. akkor bekapcsolom neki a porszivot, es eldugom a sörét.
XD
(és mindmeghalok)
XD

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.07. 21:15:45

@PeniValdes: :))) svejcet csak finomam visszautaltam Kriszofóró társas recskájára amikor narrálta Micinek hogy epp hogyan alakul a cselekmemy a paplan alatt.

MacákékIcukája 2016.10.07. 21:16:54

@Biriksz_Krokiksz!: helyes, megerdemli! Bar sztem inkabb kapcsold ki az aramot, hogy ne nezhesse >:-P

@Cseszlovák Gyurmafilm: @Spitzbauer: koszcsi :)))

@PeniValdes: ezen hangosan felrohogtem

MacákékIcukája 2016.10.07. 21:21:26

@PeniValdes: nem tudom, eloszor a gyaszidoszakot kell majd tulelnunk :(

MacákékIcukája 2016.10.07. 21:31:36

@PeniValdes: nezzuk majd a falat es odakepzeljuk Davidot meztelenul, bociszemekkel, es gloriaval a fejen. Ugy jo lesz?

Cérnahuszár 2016.10.07. 21:35:51

@Spitzbauer: el a kezekkel simontól, mert...mert... mert harapok
simon csodálatos volt :D

küldök neked egy zenét, ez ment tegnap vivi alatt is
www.youtube.com/watch?v=bd2B6SjMh_w

hereverő heverő 2016.10.07. 21:41:28

@PeniValdes: Michelangelo már kifaragta nektek egyszer márványbul

2016.10.07. 21:46:27

@hereverő heverő: :))))))))))) ez de szép vót! :))

malevil2050 2016.10.07. 21:50:43

Micikém vigyázzá bé ne kapd a legyet! Kuki hiány ide v oda , csak ügyesen! hihi

Lora Sawyer 2016.10.07. 21:52:34

sziasztok! én eddig csak olvastalak titeket, de a napi hv és a hozzászólások sokkal érdekesebbek, mint maga a műsor, szvsz. :D
a párbajt illetően látom nagy a Dávid fan klub.. kétségtelen, hogy ő emberileg sokkal inkább megérdemelné a továbbjutást. DE a voksomat viszont azért tenném Lórira, mert nekem valahogy a negatív karakterek mindig is szórakoztatóbbak voltak, már a hófehérkében is a gonosz királynőnek drukkoltam és masszív Ramsay Bolton fan vagyok. :D nekem ő szórakoztatóbb. óriási önbizalommal rendelkezik, nagyon elhiszi, amit bemesél magának, szerintem teljesen vakon van (mint Dinát, mint a taktikáját illetően).. de megmondom őszintén, sajnálatot is érzek iránta, ez a gyerek mesterien utáltatja meg magát gyakorlatilag bárkivel, fél perc alatt. de még így is inkább neki adnék esélyt, mert Dávid nekem rémesen unalmas karakter, ide-oda csapong, hősködik feleslegesen (nem az lenne a cél, hogy minél tovább bent maradjon és elkerülje a párbajt? dehogynem..), egyszerűen nem szórakoztat. menjen csak vissza Lóri, mindenkinek leesik az álla legalább, felkavarja az állóvizet. megnyerni nem fogja a milliókat, de hadd higgye csak el, hogy igen. :D
csak könyörgöm ezt a retardált idegbeteg tivyt tegyék ki végre, hát komolyan mondom, már lassan átragad rám az agressziója, annyira képes vagyok felhúzni magam néha az idióta megnyilvánulásain. remélem egy tujAti ellen fog kiesni, az lenne csak igazán szép. :D

Cimili 2016.10.07. 21:53:53

@Commodore: Meghallottam, h kajabálsz, rohanok, erre sehol semmi. Ejnye no! :)
Sziasztok mindenki. Ja láttam, h a szavazás eredménye már látszik. Eddig sose látszott, már más is reklamált. Amúgy meg hajrá Lóri! :)

Commodore 2016.10.07. 21:56:09

@Cimili: most eltaposok egy svejcicsokit! de közben 1-1 Bocsi off! yess

KapitányG 2016.10.07. 21:56:40

@BAZINGA2: Attól kérdezd, hogy miért, aki ilyesmit állít.

Cimili 2016.10.07. 21:58:14

@Commodore: Lökjed csak az eredményt, had tudjuk mi is! :) A csoki nem volt fer! :)

moletty 2016.10.07. 21:59:09

@Lora Sawyer: EKG TESÓ !Tivy miatt meg 1000xEKG !

Mók_Ica 2016.10.07. 21:59:41

hajrá Dávid :))) hajrá Magyarország :))) hajrá hétvége :))))

szasztok kommentlakók :)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.07. 22:02:45

Hajrá Lóri, a többi stimmel.

Ja, azért az ovisoknak elmondanám - hacsak már előttem valaki nem okosította ki őket - , hogy a Mikulás időszak alatt is simán lehet kexelni, szóval Soma csak óvatosan Vivivel...

Cimili 2016.10.07. 22:03:05

@Mók_Ica: Szijja Icus! :) Hajrá Lóri! :)

Mók_Ica 2016.10.07. 22:03:51

mi történt, ami még eddig soha nem volt a vv-ben??? lássuk, ki ki mögé áll???

Cimili 2016.10.07. 22:03:57

@Commodore: Nincs 2 tvd, oszt szimultán?

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:03:57

Szep estet a most erkezoknek :)

Mók_Ica 2016.10.07. 22:04:31

@Cimili: sziamiau :)) hajrá Dávid :)))

@Commodore: puszi :*

WICKEDWITCH 2016.10.07. 22:04:52

@hereverő heverő: hát, az se rossz, de az én ízlésemnek egy kicsit hideg... :)

Amúgy jó estét, jó szurkolást mindenkinek (csatlakozom Mókicához: Hajrá Dávid! Hajrá Magyarország!), csak sajnos most semmit nem tudok nézni, de majd ti leírjátok a lényeget. :)

Mók_Ica 2016.10.07. 22:05:31

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): hajrá Dávid :)))

lehet, hogy senki nem fog Lóri mögé állni??? óóóóó

Plüsscukor 2016.10.07. 22:06:49

'Estét, emberek!

Kissé hülyén mutat, hogy a banda fele szponzorköntösben, a másik fele szponzordzsekiben leledzik a villában egész nap. Most akkor a köntös olyan, mint egy kályha, vagy a dzsekik ilyen szarok, hogy nem melegítenek? Megannyi kérdés...

Cimili 2016.10.07. 22:06:51

@Mók_Ica: Azé az tök jó, h az esti műszak nem marakodik azon, h Dávid v. Lóri.:)

naezjó... 2016.10.07. 22:07:06

Na, Lóri gyün vissza.

Mók_Ica 2016.10.07. 22:07:16

Dávid és Lóri is szép zőőőőd köntösben áll.....

tényleg nem áll senki Lóri mögé?????????????? óóóóóóó

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:07:31

@Mók_Ica: ahh ez sajnalatos. Meg nem is jo jel

Cimili 2016.10.07. 22:08:26

@pávör dragonfruit: Söndörögtél ma, vagy mi a szösz?

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:09:07

@Cimili: nappali muszak sem marakodik bar sztem csak magambol indulok ki :))))

2016.10.07. 22:09:30

@Cimili: sergőztem! :D
Mr Sergő honvan?

Schlomo Goldberg 2016.10.07. 22:10:02

Lóri a kiközösített. Remélem nem lesz belőle mártír.

rearwindow 2016.10.07. 22:10:15

Ha még sokat fölényeskedik dávidka, mehet haza folytatni a panelfelújítást

naezjó... 2016.10.07. 22:10:21

Jó lenne a Dina nevet idén már nem hallani többet.

2016.10.07. 22:10:22

Lolli de szararc vagy.

Nimi 2016.10.07. 22:10:30

Hjaj.. Remelem Dávid megy vissza és nem jön be ez az önsajnálat Lórinak.

Ay Mama, Que paso 2016.10.07. 22:10:33

@naezjó?: benne van a pakliban. épp a pikk kettes és a treff hetes közt
Mártírországban mártírok mártírodnak mártírok napján

Mók_Ica 2016.10.07. 22:10:58

@WICKEDWITCH: írjuk mindenképp :)))

@Cimili: én senkivel nem fogok marakodni csak mert másnak drukkol, mint én :)))

@naezjó?: remélem nem fogják ezért megsajnálni Lórit.... ezért "megdolgozott" és sok dologban vakon van.....

Cimili 2016.10.07. 22:11:01

@pávör dragonfruit: Ja, télleg. Nemtom, talán tisztíccsa a sergőtöket. :D

Rémület 2016.10.07. 22:11:02

A sorverseny el érdekesek lesznek. :))

ygan_rev 2016.10.07. 22:11:05

Annyira ostobák. 2-3 ember beállhatott volna Lóri mögé, ha azt akarják ne Lóri menjen vissza. Ez rossz ómen. Dávid is minek örül???? Azt hittem van esze.

ewita 2016.10.07. 22:11:26

ajjajj ez még rosszul is elsülhet :P

Töröltfelhasználó (törölt) 2016.10.07. 22:12:01

Nostradamus a cigiskanapén, ő ezt már megmondta Dinának.

Rémület 2016.10.07. 22:12:02

A sorversenyek érdekesek lesznek. :))

naezjó... 2016.10.07. 22:12:26

@Ay Mama, Que paso: egy csipetnyi "kibaszok ezekkel höhö" feelingel :)

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:12:30

@rearwindow: igen, most kell kibaszottul behuznia a feket. Remelem lesz annyi esze miutan elmulik a kezdeti orome.

@Cimili: igyekszem :) Amugy sajnalom most Lorit de javareszt ezt maganak koszonheti :(

Mók_Ica 2016.10.07. 22:12:52

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): @Cimili: ez sztem nem olyan, hogy utálatos kiközösítés.... ez Lóri saját f@szsága miatt alakult így....

Nimi 2016.10.07. 22:13:13

Lòri ezt pont ìgy tervezte :-D várom, hogy ezt nyilatkozza.

moletty 2016.10.07. 22:13:23

Kaptunk egy baszott nagy gólt , de már lesnek mondjuk :D :D

Mutyuer 2016.10.07. 22:14:20

Vv eva mondta regebben valami videoban (asszem dopemannel beszelgetett), hogy kaptak utasitasokat. Mas, rohogni fogok ha mici nem adja be a derekat krisztiannak, a piedesztalra emelt szuzies zserike meg mar ugye tett ezt-azt, evelinke is, vivi meg ugye csak a lehetosegre var... Ha nem tudnam ki escortozott siman vivire gondolnek eloszor...vagy evelinre... Zseribol csak siman nem neznem ki

Mók_Ica 2016.10.07. 22:14:24

@Rémület: röhögök :)))))

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): igen, ügyesnek és okosnak kell lennie

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:14:54

@Mók_Ica: igen, sajna. Figyelnie kellett volna arra h maradjon szovetsegese Dina kiesese utan

@Ay Mama, Que paso: besirtam :,S

Cimili 2016.10.07. 22:15:00

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Pontosan. Nagyon rosszul tattikázott, vagy inkább sehogy. De azért én őt várom vissza.

naezjó... 2016.10.07. 22:15:06

Vivien nem volt alpári, Lóri előre látta, Mici őszinte, Tyvyt meg hülyék veszik körül. Fordítva vannak bekötve :)

Mirocska 2016.10.07. 22:15:11

Már VV Attila is a párbajjal foglalkozik

Mók_Ica 2016.10.07. 22:15:20

@WICKEDWITCH: gyerekem mondja, hogy már 2-2 :)))

moletty 2016.10.07. 22:16:23

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Én nem sajnálom Lórit,mert egy fasz de HAJRÁ LÓRI !

Plüsscukor 2016.10.07. 22:16:46

Uhh, Zseraldin milyen gáz ezzel a tapadással

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:16:57

@Ay Mama, Que paso: rossz volt a smiley, ezt akartam -> :,D

@Cimili: taktikazott o, csak nem gondolta egeszen vegig. Mint irtam feljebb (a hosszu hsz-ben) kar erte

Mók_Ica 2016.10.07. 22:17:00

wazze..... Tivy Zseri keksz kipurcanásig???? áááááááááááááááááááá

rearwindow 2016.10.07. 22:17:08

Zserbót nem tivitől hanem saját magától kell megmenteni

2016.10.07. 22:17:13

Zseri milyen kis kikapòs.

Nimi 2016.10.07. 22:17:14

Zseri Tivy megint..

Ay Mama, Que paso 2016.10.07. 22:17:15

@Mirocska: csak annyira alacsony a költségvetés, hogy ex VVsekre nincs nyersanyag, felvenni kit várnak vissza

Cimili 2016.10.07. 22:17:40

Kicsi Zserbó. :DDDDD

Mók_Ica 2016.10.07. 22:17:47

@Mirocska: mit ír a mi drága Attink?

2016.10.07. 22:18:49

@Cimili: Nem gondoltam Zseri jobban szereti a faxt mint micu evi vivi...

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:19:38

@Cimili: "vv attila hivatalos oldala" facebookon

2016.10.07. 22:19:56

Lolli nem tud érvelni csak en nem de nem nem nem hangzik el.

Töröltfelhasználó (törölt) 2016.10.07. 22:20:00

Dina, Dina, Dina

naezjó... 2016.10.07. 22:20:08

Túltolod ezt Dávid... mondom én, Lóri akkor a legerősebb, ha meg sem szólal.

Ay Mama, Que paso 2016.10.07. 22:20:37

ezt a párbajt már csak Tyvy szavazótábora tudja megfordítani

Cimili 2016.10.07. 22:20:43

Dávidnak mi a f... köze van Lóri és Dina kapcsolatához?

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.07. 22:21:30

@Mók_Ica: egy nagyon intenziv 5 percre datálom, cigivel kávéval ;D

rearwindow 2016.10.07. 22:21:47

Dávid tenyérbemászó, engem nagyon irritál

Nimi 2016.10.07. 22:21:53

Xdddd ki cirogatja Ati fejèt?

2016.10.07. 22:22:02

@Commodore: Vegul is lehet Szepesi a peldakepe..

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:22:44

@Mók_Ica: kerdezi h most kinek drukkolunk es miert

Ay Mama, Que paso 2016.10.07. 22:22:53

mennyivel jobb lenne egy Krisztián Attila párbaj

Cimili 2016.10.07. 22:23:10

@rearwindow: Ezt most köszi, ezt a szót kerestem mostanáig! :)

ewita 2016.10.07. 22:23:43

basszus én már a hangot is leveszem ha gyükér lóri beszél! broáááf

WICKEDWITCH 2016.10.07. 22:23:47

@Mók_Ica: na, jól van, így tovább :)))
@pávör dragonfruit: egyik nap én is megjegyeztem, hogy milyen már, hogy még Mici éli a legszűziesebb életet a villában :D

rearwindow 2016.10.07. 22:24:28

Nya mindenki sáfárkodjon és garázdálkodjon amíg tart a reklámblokk

2016.10.07. 22:25:08

@Nimi: Ő már úgy ment be szegény.

Mók_Ica 2016.10.07. 22:25:27

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): mennyire kigyúrta magát :))) jól néz ki.... hmmmmm :))))) még mindig a kedvencem.... :)))))

2016.10.07. 22:25:51

@WICKEDWITCH: Igen, de K kapacitalja h csak a hegyét kapja be, röhögök rajtuk :D

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:25:54

Sztem ez a kettejuk szemszogebol mar reg nem arrol szol h melyikojuk mit tett, hanem siman kakasharc. Ket legvonzobb szingli him osszefeszul, azt' annyi

Btw akarom latni h Mici es Krisz osszejonnek :))))

rearwindow 2016.10.07. 22:26:17

@WICKEDWITCH: Micimackó ingyé nem tol műsort :-D

Cérnahuszár 2016.10.07. 22:26:38

hugica kártya :(
a hugomért mindent megteszek... ha már ezt is bedobja akkor érzi hogy kevés ő

Mók_Ica 2016.10.07. 22:27:24

@Cseszlovák Gyurmafilm: de csak mert sokáig bírta :)))))

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:27:24

@Mók_Ica: Attis? Ugye hogy ugye? :))))))

ewita 2016.10.07. 22:27:37

@yoga girl: most meg azt mondta soha nem ő hozza fel! pff

2016.10.07. 22:27:40

@Cérnahuszár: Pont erre gondoltam, szánalmas.

Cérnahuszár 2016.10.07. 22:27:50

hát meg az a kettős mérce, ha dávid hozza fel dinát az uncsi meg miért jön megint ezzel, ha meg ő + bosszúállás, az rendben van...

Cimili 2016.10.07. 22:28:16

@Cseszlovák Gyurmafilm: Neked is! Csak tudnám, h most jössz, v mész? :)

2016.10.07. 22:28:19

Ilyen érvet hogy nekem több okom van nyerni lòfasz.

Mók_Ica 2016.10.07. 22:29:10

@Cseszlovák Gyurmafilm: hová hová ilyen korán???? jó pihit :)))

@Cérnahuszár: ki a huga????????????

@Mirocska: köszi cicus, közben megtaláltam :))))

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): óóóó.....igen :))))

2016.10.07. 22:29:58

@Mók_Ica: Ikertesòròl tudunk.

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:30:58

szar a stream-em, akadozik

WICKEDWITCH 2016.10.07. 22:31:53

@Cseszlovák Gyurmafilm: jó éjt! :)
@rearwindow: legalábbis olyat nem. Másmilyet azt nem átall. :D

2016.10.07. 22:31:59

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): valamit irnak es romanotara fogjak eloadni

Cimili 2016.10.07. 22:32:21

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Csapjál rá, mint régen a tévékre, ha szaladt a kép! :)

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:32:22

Hehe a borviragos arc leginkabb az alkoholizmushoz kotheto de mindegy, davidunk mar megint diplomatikus

2016.10.07. 22:32:57

jajjjj lori baszod, fel labammal beallok moged, de csak mert nagyon száni, h egyedül maradtál, amit csak magadnak köszönhetsz.

Commodore 2016.10.07. 22:32:59

Faszombazmeg!! áá! 2-3

2016.10.07. 22:33:15

Mici - K évődés

Cimili 2016.10.07. 22:33:21

Mici hogy elpirult, becarás. :DDDDDD

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:33:51

@pávör dragonfruit: koszi :* megy csak neha megall 1-2 mpre

@Cimili: ajjaj :D de akkor nem fogok tudni vv-t nezni

Mók_Ica 2016.10.07. 22:34:06

na, bassz.... Lóri szerint ez kreatív feladat..... pfff

2016.10.07. 22:34:37

@Cimili: szüzkurvi mint tegnap

Rémület 2016.10.07. 22:35:05

Dávidon amúgy nem nagyon látom a győzni akarást. Nem fog kétségbeesni, ha hazamehet végre.

Na, mindkét párbajozónak gyönyörű hangja van.

Mók_Ica 2016.10.07. 22:35:34

@Mirocska: csak Attit néztem :))))

@pávör dragonfruit: @Cimili: hamarosan nyuszi bekap vmit.....

mindeközben Soma és Vivi évődik(k) óóóóóóóóóóóóó

Plüsscukor 2016.10.07. 22:35:44

Jájj de retkes az a kanapé.... broáf

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:35:52

@pávör dragonfruit: @Cimili: amnyira vicces sztem ahogy evodnek, es sztem tok jol csinaljak. Nem olyan gyerekesek mint a tobbiek es tok cukik

2016.10.07. 22:36:32

@Rémület: Te másik müsort nézel mint én :D

Schlomo Goldberg 2016.10.07. 22:36:55

Vivi 95%-ban biztos benne hogy Soma akarja őt.
Csak 95%-ban téved.

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:37:06

@Rémület: David sztem probalja visszafogni magat (remelem)

Mók_Ica 2016.10.07. 22:37:12

@Plüsscukor: még anno Maci is ezen töltötte a napjait, míg bele nem betegedett.....

Plüsscukor 2016.10.07. 22:37:56

Ritmusérzék hova lett Dávidnál?

Mók_Ica 2016.10.07. 22:38:26

@Mirocska: tudom :)))) csak jó volt leírni... :))))

@pávör dragonfruit: majd a paplan mindent eltakar..... ha már mulatós est van ;)))))

Cimili 2016.10.07. 22:38:32

X faktoros hang.:DDDD

rearwindow 2016.10.07. 22:39:04

Minden villalakó (Dáviddal az élen) 100%-on lóri visszaszavazásán dolgozik

Mók_Ica 2016.10.07. 22:39:29

Dávid hóna alatt autentikus izzadságfolt is van.... áááááá :))))))))))))))

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:39:45

@pávör dragonfruit: sztem szornyu :D de azert vicces

Soma kommentje epic :DDd

2016.10.07. 22:40:21

Kis kapoanhangú Lolli

Mók_Ica 2016.10.07. 22:40:49

becsi-becsi-becsinálsz majd hirtelen..... sírok :)))))))))))))))

Commodore 2016.10.07. 22:41:20

Lórypapagáj becsinál hirtelen.

Cimili 2016.10.07. 22:41:36

Lóri jobban énekel, neki köll visszamennie vasárnap.

Plüsscukor 2016.10.07. 22:41:51

Soma milyen kis sportszerű :)

Mirocska 2016.10.07. 22:42:14

Az egyik nagykabátban, a másik félmeztelenül... :))

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:42:17

@Mók_Ica: olyan szar, belemegy a fejembe es ezt fogom dudolni :)))))))

Mók_Ica 2016.10.07. 22:42:19

kétlem hogy elég lesz az értelem...... :((((

FrNo90 2016.10.07. 22:42:21

A végén a köhögés :D

ewita 2016.10.07. 22:42:24

én ezt nem bírom nézni!!! szerintem szünetet tartok,majd a párbajra bekapcs,most meg ki!

2016.10.07. 22:43:07

@Mirocska: Bammeg nála van a dinnyém. Már csak ezért is lollinak kell kiesni :DDD

Mirocska 2016.10.07. 22:44:24

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Jajj, tényleg! Az enyémbe belement! :)))

@pávör dragonfruit: :DDDDDDDDD

2016.10.07. 22:44:26

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Nekem lolli olyan ellenszenves hogy nem tudok rajta nevetni.

Nimi 2016.10.07. 22:44:29

Ellensègek de nem ellenfelek :-D

Mók_Ica 2016.10.07. 22:44:40

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): énekeljünk együtt?? :))) (bár nekem is "bár" hangom van.... )

WICKEDWITCH 2016.10.07. 22:44:48

@Commodore: mi történt? 2-2-nél tartok...

Ay Mama, Que paso 2016.10.07. 22:45:32

@ewita: nekem is hiányzik Zsófi. nyugi

Rémület 2016.10.07. 22:45:56

Mi van Lóri kisnjgával?

Mirocska 2016.10.07. 22:46:03

Lóri elkezdett a szociális érzékenységünkre hatni. Bedobta a kishúgom kártyát...

Cimili 2016.10.07. 22:46:05

Mi van a Lóri kishúgával? Erről lemaradtam.

Mók_Ica 2016.10.07. 22:46:15

Lórit senki más nem érdekli a villából Dinán kívül..... ki a kishuga??? kint van? az ikertesóján kívül???

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:46:52

@Mirocska: Bencus meg ra is erositett azzal h felszolitott h enekeljunk itthon

Sztem Mici at fog allni, Lori meg probalja a nezoket manuperalni epp, David csapata pedig ellene dolgozik (gyokertivy)

rearwindow 2016.10.07. 22:48:12

Csirkepörkölt csirkemellfiléből???????? Broáffff

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:48:22

@Commodore: meg mindig benne van a fejemben

Commodore 2016.10.07. 22:49:01

csirkepöri! próbálja menteni a ...

2016.10.07. 22:49:08

Egyszeruen nem birjak a pofadat Lolli.

Plüsscukor 2016.10.07. 22:49:54

Nagyon gyerekes viselkedés ez a nem beszélünk az "ellenséggel", meg nem eszünk a főztjéből. Miciben most pozitívan csalódtam.

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:50:32

@Nimi: lehet

Amugy faszom nem kellene ezt a kikozositos szart csinalniuk, ez kurva rossz jatek

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.07. 22:51:12

szeretem,ahogyan Dávid eszik,olyan aranyos

Cimili 2016.10.07. 22:51:17

@Plüsscukor: Sztem ő át fog állni, meg talán Krisz is.

rearwindow 2016.10.07. 22:51:24

A szénhidrátcsöntett liszt az miből van?

Nimi 2016.10.07. 22:51:30

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): elegge.. Mi ez a zenei alafestes? Mintha megmergezte volna.

FrNo90 2016.10.07. 22:51:39

Lórit benn akarja tartani az rtl vezetőség.

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:52:11

@Plüsscukor: ezt adom de lehet h tenyleg ennyire eleguk lett Loribol. Bar ha igy folytatjak, elerik a vv7 Zsu effektet, ostoba majmok mind

Lora Sawyer 2016.10.07. 22:52:15

@moletty: :)) pacsi! meg amúgy gondoljunk csak bele, kit fognak ők bent utálni, ha kiesik a Lóri, kire tesznek majd jelet? na és ti kit fogtok utálni? :D tivyt nem ér mondani, őt szerintem csak a butább tizenéves és/vagy hasonló értékrenddel rendelkező emberek szeretik, egyébként meg egyértelmű a megítélése.
egyébként nézem most a negyedik szériát (Olit jaj de nagyon szerettem) nosztalgiából és hát összevetve a kettőt.. régen feladatokat kellett megszavazni, nem pedig véleményt nyilvánítani... ennyire nem kreatív a stáb, hogy semmit sem tudnak kitalálni? bünti is volt a csúnya beszédért (ami amúgy is ritkán történt, vagy legalábbis nem vágták be), sokkal színesebb volt az egész műsor. sajnálatos.. ja, és nekem nagyon hiányzik Balázs és Lilu, nagyon szerettem azt a fajta iróniát, amivel ők ezt a műsort vezették. :D

Cérnahuszár 2016.10.07. 22:52:32

lóri nokedli terrora XDDDD
azért nem semmi hogy megették, nem akarták megbántani

2016.10.07. 22:52:56

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Egyszeruen nem birjak, nem kell ezt tulagyalni.

Plüsscukor 2016.10.07. 22:52:58

Dávid csapata tényleg teljes erővel azon dolgozik, hogy a nézők Lórival kezdjenek el szimpatizálni.

Nimi 2016.10.07. 22:53:44

Kimaradt ami volt az elozetesben h Krisz mondja h sajnalja Lorit mert egyedul van

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:53:47

@Nimi: ez az amit @FrNo90: irt, retekklub bent akarja tartani. Bar most mar neki nem lesz ez jo hosszutavon, ebbe bele lehet roppanni. Raadasul o azert eleg szocialis beallitottsagu

Mirocska 2016.10.07. 22:53:58

Muzsika TV sztárja a Belevalóban! :))))

Cimili 2016.10.07. 22:54:32

@Lora Sawyer: Hol lehet visszanézni a régieket? Bár mindet láttam, de az Attisat újra megnézném.

Plüsscukor 2016.10.07. 22:54:39

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Azt elfogadom, hogy elegük lett belőle, nekem sem szimpi sok húzása, de azért megpróbálhatnának felnőttként viselkedni

Mirocska 2016.10.07. 22:55:10

@Cimili: RTL Most-on néztem én.

Mók_Ica 2016.10.07. 22:55:27

@Nimi: hmmmm.... már többször előfordult, hogy kimaradt az öfiből, amit leadtak előzetesben és izginek tűnt.... :((((((((((((

Nimi 2016.10.07. 22:55:35

Ati kiakadt es o is Zserire :-D :-D miert mindenki ot talalja meg

2016.10.07. 22:55:39

@Plüsscukor: Ennyitől még nem fognak.

Cimili 2016.10.07. 22:56:29

@Mirocska: Olyan régi is fent van náluk?

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:56:43

@Nimi: ja a Micinek mondta. Multkor is kihagytak amikor tivy viselkedeset kritizalta vivinek

@Rémület: ja, kinos

@Plüsscukor: ekg

MacákékIcukája 2016.10.07. 22:58:30

@Cimili: ja nezd meg, tuti fent van meg. Itten eszakon szarul megy az rtl most, szal en letoltottem anno.

malevil2050 2016.10.07. 22:59:11

Dögunalom ez kaszni. Nyevegés,nyögés,nyávogás , színvonaltalan szar. Nulla produktum.

Ay Mama, Que paso 2016.10.07. 23:00:24

@malevil2050: nekem tetszett a hotel hét is és ez a hét sem rossz

Rémület 2016.10.07. 23:00:54

@Lora Sawyer: pl. Vivi Dávidot fogja utálni, ahogy most is. Dina párbajánál is az ment, hogy ki fogja csinálni a műsort, ha kiszórja a nép. Holnap Ati fog ordibálni Zserivel. A balhé kódolva van az összezártság miatt. Majdnem mindegy, kik vannak bent.

Mirocska 2016.10.07. 23:01:49

Győzike ingétől kiég a retinám

MacákékIcukája 2016.10.07. 23:02:34

@Cimili: szuper!

Rtl a mai epizoddal jol megmanuperalta a nezoket. Meg a sok hulye aki david melle allt, azok is.
David gondolkodj, ghecccciiiiii

Nimi 2016.10.07. 23:02:38

Belevaloban tivy zseri takaratlanul es mici krisz zuhany ahol mici gyozi szerint dugni akar

mobilos perpetuum 2016.10.07. 23:03:15

@Commodore: Dávid már kínosan mosolygott. Szerintem be is csinált.

MacákékIcukája 2016.10.07. 23:03:23

@Mirocska: annyira csini, hat nem?
Mar megint ez a fosszar kivansagmozsar

FrNo90 2016.10.07. 23:03:26

Zseri mindig az aktuális lábtörlő mindenki számára. :D

Cimili 2016.10.07. 23:03:39

@Mirocska: Nekem a hajától. A dirié is hasonló. Most komolyan kérdem, ez tetszik valakinek?

Plüsscukor 2016.10.07. 23:05:06

Vivi énekelt: zimme zumm zimme zumm, recefice bum bum bum

WICKEDWITCH 2016.10.07. 23:05:32

Én elköszönök mára, jó éjt, és köszi az infókat! :)

Mók_Ica 2016.10.07. 23:06:04

minden hímneműnek egyforma a frizurája???? győzi, josh, zsóti, au.... misi mókus haj.... pffff

Commodore 2016.10.07. 23:06:24

Háát ez qrva kínos lesz!

Lora Sawyer 2016.10.07. 23:06:41

@Cimili: a sorozatbarát oldalon vannak fent évadok, bár lehet, hogy nem az összes rész. de amúgy meg házi videotéka ;)

Mók_Ica 2016.10.07. 23:07:19

@WICKEDWITCH: szép álmokat :)))

@Cimili: hehe... én is ezt írtam.... ekg

MacákékIcukája 2016.10.07. 23:07:45

@PeniValdes: persze, en sem allok at!! Csak izgulok mint az allat. Nem olyan egyertelmu h ki nyer.

@WICKEDWITCH: joejt! :)

Brandy9 2016.10.07. 23:08:38

Engem borzasztóan idegesít és irritál Dávid önelégültsége és maga az egész ember... Letörölhetné azt a gúnyos vigyort a fejéről...

Commodore 2016.10.07. 23:08:40

josh9 örökre megbánta ezt a műsort

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.07. 23:09:18

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): én akkor sem fogom elhagyni,ha kiesik,akkor is ő lesz Dávid

Cimili 2016.10.07. 23:09:41

@WICKEDWITCH: Jóccakát, szép álmokat! :)

MacákékIcukája 2016.10.07. 23:09:49

@PeniValdes: ja ugy ertettem elobb h a villalako egybitesek rosszabbitjak a helyzetet a viselkedesukkel es ez alapjan elpartolhatnak david szavazoi. Most latom h baromira nem volt egyertelmu amit irtam

Mók_Ica 2016.10.07. 23:10:00

győzőn miért van kesztyű????

zsóti énekel :)))))))))))))

Cimili 2016.10.07. 23:10:31

@Mók_Ica: Misimókushaj. :DDDDDDDDD Ezt lopom asszem. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.07. 23:10:36

@Brandy9: én imádom azt a mosolyt,mert egy volt kedves ismerősömre emlékezetet. az is így nézett

Mirocska 2016.10.07. 23:10:40

Fiúk főznek, mosogatnak. Hol vannak a lányok?

Nimi 2016.10.07. 23:11:36

@Mirocska: az udvaron enekelnek berugva :-D

Cimili 2016.10.07. 23:11:41

@Lora Sawyer: Igen köszi, már megtaláltam! Ott szoktam megnézni minden sorozatot, már ha van időm.

Mók_Ica 2016.10.07. 23:11:55

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): én értettem.... igazad van.... mindezek mellett / ellenére remélem, hogy Dávid nyer

Cimili 2016.10.07. 23:12:18

Ó istenem, hallottátok? Másfél tonna csoki.

MacákékIcukája 2016.10.07. 23:13:31

@Mók_Ica: akkor jo, megnyugodtam :)))

@PeniValdes: aranykoronat a selymes barna hajara!!!

MacákékIcukája 2016.10.07. 23:14:04

@Cimili: milyen csoki? Annyira szar a bv h nem tudok odafigyelni

Rémület 2016.10.07. 23:14:37

@PeniValdes: én nem pártolok el. Öribari?

Lora Sawyer 2016.10.07. 23:15:22

@Rémület: szerintem izgalmasabb, ha van egy kimondottan negatív karakter a villában. a felsoroltak egyike sem az. de persze igaz, konfliktus mindig lesz. :) meg azért az sem mindegy, hogy hogyan érvelnek egy vita során. csicskagecizni bárki tud, Lóri legalább (a többiekhez képest) szépen beszél és amúgy higgadtan érvel. még ha hülyeség is, de legalább összeszedett gondolatai vannak. :D

rearwindow 2016.10.07. 23:16:02

@Mók_Ica: kábé 3 éve minden "trendi" fütyivel rendelkező polgártársunk ilyen frizurát vágat

Mók_Ica 2016.10.07. 23:16:16

a szerkik "állatok" :)))) milyen zenét nyomnak Zseri és Tivy matatása alá..... i am ready..... i am fine.... sírok :)))))

Plüsscukor 2016.10.07. 23:16:38

Ez a zene Tiviék alatt :)) I am ready, I am fine... :-D :-D

Cimili 2016.10.07. 23:17:48

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Énsenem, csak megütötte a fülem, h ez a diri azt mondta.

Lora Sawyer 2016.10.07. 23:17:57

@Cimili: én is, enyhe sorozatfüggőségben szenvedek szerintem. de hát mindenkinek vannak hibái.. :DD

Commodore 2016.10.07. 23:20:53

Micinéni profin mossa a nunit, útszélén ásványvizes pillepalackkal gyakorolt.

MacákékIcukája 2016.10.07. 23:21:01

Tok cukik ezek a rajzolt davidlori figurak a kepernyo aljan es fuj de gusztustalan ez a tusolos jelenet

Mók_Ica 2016.10.07. 23:21:02

@Mirocska: óóóóóó.... téLLeg :))))

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): majd vasárnap nyugszunk, amikor Dávid nyer :))))

@PeniValdes: :)))))))))))

@rearwindow: vki mondja meg nekik, hogy nem áll jól.....

Mici megmosta..... Krisz megszagolta.... hmmmm.....

MacákékIcukája 2016.10.07. 23:22:15

@Mók_Ica: uhhh baszki remelem

Gyozi frusztralt, menjen mar haza Bejaasszonyhoz! @Commodore: tessek betelefonalni es megmondani neki!

Mók_Ica 2016.10.07. 23:23:47

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó...................Krisz magyarázza, hogy miért lenne jó, ha Zsótival kekszelne..... mer' még mi (nézők) nem láttunk ilyet..... hát én nem is szeretnék..... szóval inkább NE!!!!!!!!!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.07. 23:24:38

ez a Dávid teljesen fel...
kell vki

MacákékIcukája 2016.10.07. 23:25:39

Mi a tokomrol beszel ez a hulyegyerek, evett mindenki a porkoltbol???
Es Gyozi mi a tokomrol vakeral h holnap lesz a titanok osszecsapasa???? Nem vasarnap lesz?

Cimili 2016.10.07. 23:28:26

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Én is úgy láttam, h evett mindenki belőle. Néma csöndben, mintha zárdában ültek volna.

Mók_Ica 2016.10.07. 23:29:28

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): a végén jól otthagyták Lórit egyedül az asztalnál.... ez valóban udvariatlan volt..... győzi enyhén elmeroggyant, a párbaj vasárnap lesz :))))))))

Mirocska 2016.10.07. 23:29:34

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): A pörkölttel nem is nagyon volt bajuk. csak a nokedli nem ízlett.

Cérnahuszár 2016.10.07. 23:30:25

úgy vélem lórit nagyon nyomja a csatorna, lehet hogy rosszul áll?
az app állást mikor mutatják először?

Mók_Ica 2016.10.07. 23:33:59

jó éjt mindenkinek :))) holnap alhatunk.... míg fel nem ébredünk :)))

MacákékIcukája 2016.10.07. 23:35:08

@Cimili: @Mirocska: nem tudom miert engednik meg a vendegeknek h pontatlan informaciok mondjanak

@Mók_Ica: igen, udvariatlan volt. Egy kva koszonombe meg senki nem halt bele. Drukkolok davidnak h gyorsan osszerakja a puzzledarabokat a fejeben.
Gyozi egy gyoker

@Cérnahuszár: vagy nagyon rosszul all, vagy baromi szoros. Kb akkor mutatjak amikor eszukbe jut :-/

Plüsscukor 2016.10.07. 23:35:55

Jó éjt mindenkinek, próbáljunk elvonatkoztatni Krisztián Zsoltis eszmefuttatásától, mielőtt elalszunk.

Mirocska 2016.10.07. 23:36:20

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Hát, mert a műsorvzető is pontatlan információkat mond....

Cimili 2016.10.07. 23:47:36

@Mók_Ica: Jó éjt, lépek én is, sziasztok!

Brandy9 2016.10.07. 23:47:45

@PeniValdes: ha nem lenne olyan fölényes és tenyérbemászó az a mosoly, akkor nem lenne vele baj. Amúgy az utóbbi időben teljesen kiábrándultam Dávidból. De ezt pont jónak mondom

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.07. 23:49:27

@Brandy9: hát én szívesen puzzleznék vele is:)

Brandy9 2016.10.07. 23:52:31

@PeniValdes: hát ezt valahogy sejtettem

mobilos perpetuum 2016.10.07. 23:57:20

Amikor itt többen szememre vetették, hogy Dávidot támadom, mert Dina távozásán nem tudom magam túltenni. Két kérdés:
1. Miért a Lóri-Dina kapcsolatról szólt a Dávid első párbaja?
2. Miért a Lóri-Dina kapcsolatról nem tud Dávid leakadni, és láthatólag a második párbaján is ez lesz a téma?
A dolog egyszerű: Dávidnak nincs a másik nemmel semmilyen kapcsolata. Zavarja őt, hogy Lóri egy férfi. (Hibáival együtt.) Ő is szeretne férfi lenni, de nem mer. Dinánál próbálkozott, de megijedt, és távozásához kapóra jött Evelin megjelenése. Az a kapcsolat zátonyra futott, és valahol még mindig bántja, hogy nem ő jött össze Dinával.

mobilos perpetuum 2016.10.08. 00:00:20

@Plüsscukor: Krisztián elvágta magát előttem. Ha mégis volt börtönben, sokszor elejtette a szappant a fürdőben. :(((

DrMengele 2016.10.08. 00:26:02

@mobilos perpetuum: itt egy másik magyarázat:
Dávid ahogy visszajött Lóri idegbetegmód (Tivyvel együtt) elkezdte kutyázni Dávidot(jó Tivy őt konkrétan nem), a nézőket, meg úgy mindenkit kb + BOSSZÚT esküdött (wtf, ezt hadd ne kelljen magyarázni miért ostobaság), majd minden mellett vagy ellen is akár az volt az érve hogy DINÁÉRT, DINA EMLÉKÉÉRT, DINA mit szólna ehhez, ezzel szembeköpöd DINÁT...
elfogultság ide vagy oda... ezt nem akarom elhinni hogy te nem láttad meg hallottad! mert hogy ezek tények
hogy miért szól bele Dávid??? eggyel jogosabb kérdés hogy Lóra miért szólhat bele bárkinek bármilyen döntésébe Dinára hivatkozva?
a többi amit írtál elfogadom, nem értek vele egyet, de aki Dávid ellen és/vagy DinaLóri mellett elfogult attól ez egy érthető vélemény

mobilos perpetuum 2016.10.08. 02:10:57

"elkezdte kutyázni Dávidot" légyszi egy napot, eseményt, hogy rákereshessek. Ha így lenne, miért tette helyettesévé a hotelben? Ha engem kutyáz valaki, megvédem magam, és nem várok vele, hátha rám teszik a kendőt. (Merthogy megtörténhetett volna, hogy nem ez történik.)
A férfi, azért férfi, hogy magát, a feleségét, a gyermekeit is megvédi, ha úgy alakul.
Dávid fizikailag-biológiailag férfi, irányultsága hetero, lélekben maradt az a kövér kisfiú, akit a nők kiröhögtek.

Mermancs 2016.10.08. 03:58:28

@Mók_Ica: @MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): lehet hogy megköszönték a vacsit, de nem lett bevágva....mert minek, ha Lórit kell nyomatni? "Szegény" gyerek főzött egyet, ezek a villatársak meg meg sem köszönik...

Costanza 2016.10.08. 04:57:44

@KapitányG: azt mondja, hogy "utkoztem a torvenybe"

Costanza 2016.10.08. 05:01:34

@KapitányG: es szerintem int valakinek, videken igy koszonnek kifele kocsibol

2016.10.08. 05:46:39

Sziasztok. Le vagyok maradva két adással is. Világosítson már fel vki, hogy most Tivy és Zseri újra egymáséi lettek? Krisztián befűzte Micit? Mi van most?????? :D Azt felfogtam, hogy Lóri mögé nem állt senki. Erre ő vagy előtte előhúzott a tarsolyból egy kis húgicát? Ezt eddig miért titkolta? Vagy most palira akar venni mindenkit? Vagy ennyire így érzi, hogy nem áll jól? Ne talántán a csati leadta neki a fülest? Ahogy itt olvastam, eléggé elkezdték felhúzni Lórit. Akkor a végén Dávidnak még meszelnek. Az nem jutott senkinek eszébe, hogy a szerkik olvashatnak minket, és látják mennyire Lóri ellenesség van itt is, mint ahogy minden jel szerint nagy valószínűséggel a nézők körében is. Mi van ha pont ezért Lórit nyomják vissza. Amit itt egyesek mondtak is, kell egy negatív karakter bent, különben ki fog balhézni, kavarni.
Birisz Krokisz!! Ezt neked küldöm. :D Megláttam, és na mondom magamban, bepasiztál, megfogtak, szó szerint!! XDDDD Majd görgess kicsit lefelé. Egy képet keress. Egy krokist. ;)
index.hu/nagykep/2016/10/07/nem_eleg_boldognak_lenni_annak_is_kell_latszani/

KapitányG 2016.10.08. 05:51:42

@Costanza: Jobb a füled, mint az enyém.

2016.10.08. 05:54:39

@PeniValdes: Peny. Azért készülj fel arra az eshetőségre, hogy ne adj isten Dávid kiesik. Ami lehet neked nem is lenne olyan rossz, mint gondolod. Elmondom miért. Akkor kint lesz, és ráhajthatsz!! ;) :)) @Mók_Ica: WTF!!!!!!!! Krisz és Zsolti?? Na a fene a Krisz gusztusát.

Costanza 2016.10.08. 06:12:40

Most nem arrol volt szo a show elejen, hogy ez a lori volt a legunalmasabb, meg se nyikkant? Biztos ki lett neki adva parancsba, hogy nyilatkozzon meg, csak a hulye ahelyett hogy beallt volna katonanak, jatsza itt a taktikus strategat.
Semmi baj a logikajaval, csak egy koztes lepcsofok kimaradt az agyaban a nagy tervekhez, tehat ketto meg ketto az hat.
Heee??

2016.10.08. 06:49:35

@ALOKSAKTRHEE: :))))) fene a jó dógomat! köszi ;)

Costanza 2016.10.08. 07:01:38

ez a tivy meg milyen egy komplexusos pocs, meg faszveres kozben is csak a rajongotaborara kepes gondolni, meg a nem letezo imidzsere :D

mobilos perpetuum 2016.10.08. 08:37:31

@Costanza: Nem hiszem ,hogy észrevetted, de Dávidnak nincs más témája, Mint Dina, Dina, Dina.
Ezen akar rugózni a párbajon.
Saját sikerei? Ja, olyanok nincsenek.

mobilos perpetuum 2016.10.08. 08:44:00

@hoppancs
DRMENGELE nicket kérem törölni. A név miatt. Köszönöm.

Cérnahuszár 2016.10.08. 08:49:45

@mobilos perpetuum: nem tudom észrevetted-e hogy lórinak nincs más témája mint dina dina dina
ja és bosszú dina miatt
Saját sikerei? Ja, olyanok nincsenek.

2016.10.08. 08:53:27

@mobilos perpetuum:
Szerintem, a Lórikád rugózik a Dinkán. Vagy lehet, hogy mi nem is ugyanazt a műsort nézzük???
Szerintem, te egy másik műsorhoz kommentelsz itt (rossz helyen).

Cérnahuszár 2016.10.08. 09:03:48

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): hát ma már mutatniuk kell valami százalék állást, szombat van
kíváncsian várom, én szorosra számítok, meglepne ha nagy a különbség

2016.10.08. 09:04:36

@Spitzbauer: sztem meg siman szurkoljon mindenki annak, akinek akar, nem kell h mindenkinek ua legyen a velemenye, es miert ne mondhatna el, h o hogy latja. ne legyunk mar velemenyterroristak.
XD

mobilos perpetuum 2016.10.08. 09:04:56

@Spitzbauer: Rossz helyen. Ez így van. A "Hogyvolt" cikkeket kedvelem, azért mégsem rossz hely.
Pl. Jelenlegi cikkíróntól, Hoppancstól idézek: (Lóri) " kihívja. Dávidot. Utóbbi kényszeredett mosollyal veszi tudomásul, hogy egy percre túljártak azon a híres nagy eszén, és hogy nem is olyan kiszámítható ez a Lóri, mint amilyennek még tíz másodperccel előtte hitte. Ati és Dávid nyalják kicsit egymás ánuszát, nehogy baj legyen Lóri barátságukat érintő megjegyzéséből."

2016.10.08. 09:05:44

ez is milyen mar, h aki nem davidnak szurkol, az nem lesz bariteso...beszaras.

Rémület 2016.10.08. 09:05:49

Lórit azért óva inteném, hogy előrántson a párbajon egy kishúgos sztorit, bármennyire könnyfakasztó is, mert visszatetsző lesz.

2016.10.08. 09:06:56

@Biriksz_Krokiksz!: véleményezni és ferdíteni nem ugyanaz
@mobilos perpetuum: csak nem homofób is vagy a téveszméd mellett?

2016.10.08. 09:10:40

@Biriksz_Krokiksz!: Sokan le tudják ezt a tények kiforgatása nélkül is írni, egyiküket sem láttam itt támadni. Cimili is másnak drukkol de én bírom a kis zöld nyelvűt, mert cuki.

2016.10.08. 09:11:44

@pávör dragonfruit: ok, akkor zavarjuk el, mert az a megoldas, es igy kell erett felnottul viselkedni, ertem ;)

2016.10.08. 09:13:57

@Biriksz_Krokiksz!: én spec ignorálom aki ferdít, de lszi te se ferdítsd azt amit írok

Rémület 2016.10.08. 09:14:03

@Cérnahuszár: hát... Én kétféle szavazást láttam. Mindkettőben rosszabbul áll Lóri Dina negyven százalékánál. 28-72, 33-67.

Akasa27 2016.10.08. 09:17:08

@Commodore: ez de gyönyörű kép! :)))))))))) vizuális alkat vagyok! :) megvidámítottad a reggelemet!!!!

Cérnahuszár 2016.10.08. 09:19:59

@Fu Szekh Li: az egyik 19 a másik hámhúsz :)

2016.10.08. 09:22:42

@pávör dragonfruit: nem ferdítek semmit. egyszerűen úgy látom, h mintha kezdene megismétlődni a vvzsu vs vvedina miatti klikkesedés, amikor a komitársak kicsit egymásnak is feszültek, időnként elég bántó módon. és én nagyra értékelném, ha ez idén ebben az évadban elmaradna a komm szekcióban.

Cérnahuszár 2016.10.08. 09:25:20

@Biriksz_Krokiksz!: nem zavarjuk, hanem ráküldöm a mővérem, ma a frász jött rám ahogy lejött az emeletről hajnalban és ryuknak volt öltözve
mennek a mondokonra
littleanimeblog.com/2016/04/15/death-note-anime-ryuk-returns-in-2016-live-action/

2016.10.08. 09:25:48

@Fu Szekh Li: én is dávidos vagyok, de a tegnapi adásban a villalakók kicsit túltolták a bicajt,, akár szerkis szerkesztéssel történt, akár nem.

2016.10.08. 09:26:40

@Cérnahuszár: ez de durvaaaaaaa :))))))))))))) ott a helyem! XD

Fu Szekh Li 2016.10.08. 09:26:45

@pávör dragonfruit: Tavaly olyan szép viták voltak itt a tényekről meg a véleményekről, hogy azóta is sajnálom azt az őrültet, akit 1/2 8 körül elküldtek a nyugdíjas otthonban aludni, de addig folyamatosan nyomta itt a 'bizonyítsd be' szövegeket...
Ő Zsút utálta annyira, mint Ti Lórit :D

2016.10.08. 09:27:15

Na a nappali műszak kezdi a marakodást. Sebaj. Majd az éjszakás befejezi. :)
Igazából nem is értem ezt, miért megy. Elmondom miért. A Lórit kedvelők nem egyszer elmondták, hogy Dávid nem az az ember, akinek mutatja magát. Szerepet játszik. Sunyi meg még mit tudom én milyen jelzőket használtak rá. Lóri mellett azzal érvel egy két ember, hogy azért menjen vissza, mert ha kiesik, nem lesz aki kavarja a "kakit". De kérdem én, ha Dávid olyan mint amilyennek mondják ők, akkor ha vissza megy, ő nem fogja tudni kavarni?
Szerintem igen. Lóri csak a Dinás sztorival jön. De azt mindenki elfelejti, hogy nagyban hozzájárult a kedvese kieséséhez. Mert ő maga javasolta neki Dávidot. Ha ő azt mondja vigye Atit inkább, Dina hallgatott volna rá. Szóval nem értem, mire fel ez a nagy bosszú dolog. Mind Dina, mind Lóri részéről. Egymás hülyeségének köszönheti csak, ja meg Dina beszédstílusának, remélem szépen fogalmaztam. :)

2016.10.08. 09:29:28

@Fu Szekh Li: ö ugyanaz mint perpetum mobile, vegul is ha van energiatok erre kerlek szepen :)

Akasa27 2016.10.08. 09:30:07

@ALOKSAKTRHEE: a hugicán én is fennakadtam. :) lehet, hogy ő is érzi a dinázás már kevéske lesz? nem tudom eldönteni, hogy segghülye vagy minket néz annak...

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.08. 09:30:15

@Biriksz_Krokiksz!: De akkor kerlek ne nekem cimezd ha lehet.

2016.10.08. 09:30:23

@Cérnahuszár: igen, én is erre tippcsiznék, h vagy szarul áll, vagy szoros.

Fu Szekh Li 2016.10.08. 09:30:28

@Biriksz_Krokiksz!: Itt a blogon már előbb megtörtént ez. Yoga girl a VV-t nézi pszichológiai szempontból, én meg a hozzászólásokat :) Olyan szép egyhangúak (egy-két kivételtől eltekintve).

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.08. 09:30:31

@Akasa27: mindketto

2016.10.08. 09:32:51

@pávör dragonfruit: ja, azt hittem szabadon beszélgetünk, ne hari, ha félreértettem!

2016.10.08. 09:34:41

@Fu Szekh Li: mindig van olyan időszak, ami felkorbácsolja az indulatokat ;)

2016.10.08. 09:36:40

@Akasa27: Lehet van egy húgica valóban. De akkor miért csak most huzakodik elő vele? Mert ha mégsem, akkor ez elég hamar kiderül, és akkor lesz aztán a nézők szemében unszimpatikus. Szóval így nem látom értelmét, hogy hazudna. De akkor továbbra is ott a kérdés. Miért most? Leadták neki a drótot, hogy rosszul áll, kell valami?

Cérnahuszár 2016.10.08. 09:38:19

Engem egy dolog zavar, ha valaki kifogásol olyat az egyik karakterben, ami a másikban is ugyanúgy benne van.
a kettős mérce nem ok.

pávör dragonfruit (törölt) 2016.10.08. 09:39:47

@Biriksz_Krokiksz!: Bocs de nekem erre nincs de idom se energiam.
Tovabbi jo kommentalast mindenkinek.

Cérnahuszár 2016.10.08. 09:41:13

@ALOKSAKTRHEE: sztem bizonytalan már magában
az előzetesben mintha azt láttam volna hogy sírni is fog ma
az elszigeteltség mégsem pereg le róla ahogy szeretné beállítani, ez hoz majd neki szavazatot mert lesz aki együttérez vele, más meg igazolást lát abban hogy megjátsza magát, nem is olyan kőporos a mellkasa és biztos magában

2016.10.08. 09:42:27

@pávör dragonfruit: Naa ne menj már. :) Maradj.

Fu Szekh Li 2016.10.08. 09:42:36

@Biriksz_Krokiksz!: Itt most folyamatosan olyan időszak van ;)

2016.10.08. 09:44:18

@Cérnahuszár: Meglátjuk. :) Ma vissza nézem a kimaradt részeket. Képben kell lennem. Mondjuk Krisztián és Mici évődését már láttam, videón. Mici mint valami szemérmes kis lány. :DD Na de majd Krisztián levarrja rendesen. XD Kezdi már beadni a derekát a leányzó. :DD

Akasa27 2016.10.08. 09:44:20

sokan arra hivatkoznak, hogy kell a "gonosz" a villába.......jelzem, hogy még tivy is ott van. miciről nem is beszélve......
itt kérdezném meg azoktól, akik dávidot letujázzák, hogy miben is különbözik lóri tőle tujaságban? ha a dina szálat kivesszük a képletből ő sem csinál semmi érdekeset.ha már itt tartunk az egyetlen "szórakoztató" a vivi. nem vagyok dávid fan, de ha már a főnyereményről beszélünk inkább egy olyan embernek adnám, akinek van esze. (hiába, minden ember a magafajtát favorizálja.:D)

2016.10.08. 09:44:27

@Fu Szekh Li: azért folyamatosan talán nem...de nagyon sajnálnám, ha ez a mostani párbaj az itteni hangulat rovására menne.

MacákékIcukája 2016.10.08. 09:46:41

@Biriksz_Krokiksz!: A baritesos beszolas csak vicc volt, elotte/kozben irtunk egy csomo hulyulos kommentet :D
Gyerekek, szombat van! Menjetek mar aludni meg egy kicsit :D

Akasa27 2016.10.08. 09:49:21

@ALOKSAKTRHEE: nem hinném, hogy hazudik. érzi a vesztét, ezért próbál mindenkibe kapaszkodni......szánalmas a vergődése.....még tán egy féllábú kiskutya is előkerül a kalapból.
de mit lepődünk meg, hisz a dina sztori is ezzel kezdődött, mármint, hogy az ő "hátán" akart előre jutni. a sok sírás meg bocsánatkérés is ezt szolgálja, ezzel akarja manipulálni az embereket, csak akinek van egy kis agya az legyint egyet.

Akasa27 2016.10.08. 09:50:30

@Cérnahuszár: erre mondaná vv ati, hogy ne csináljatok belőle mártírt!

2016.10.08. 09:52:02

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): persze tudom, én meg kicsit sarkosan fogalmaztam,mert birkózószőnyegen aludtam, és majd ha tyvy lesz terítéken megint összekovácsolódik a csapi egységfrontba
XD

Akasa27 2016.10.08. 09:52:14

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): mennék én, de a főnököm kiakadna. :((((((

Fu Szekh Li 2016.10.08. 09:52:18

@Biriksz_Krokiksz!: Hát nem tudom. Ha benézek ide, hetek óta azt látom, hogy túlnyomórészt a 'Dávid jó, Lóri rossz' szöveg megy. Tavaly azért néztem élőben a VV-t, mert 9 és éjfél között nagyon jókat lehetett itt dumálni. Most meg olyan, mintha egy szurkolótábor közepén ülnék.

MacákékIcukája 2016.10.08. 09:52:21

@Akasa27: David most mar nem tuja, a legfrissebb jelzok a "sunyi es bekepzelt".

Egyebkent aki tud ra szavazni es szereti, tegye meg, mert kulonben vasarnap meszeltek neki.
A facebookon a kommentek egy pillanat alatt megfordultak a tegnapi Lorit sajnaltatos epizodtol

Cérnahuszár 2016.10.08. 09:53:11

@ALOKSAKTRHEE: mici-krisztián nekem hátborzongató XD
medve anyám jaj :))))

azon filózom hogy soma ha kicsit rámozdulna vivire, lehet evelinnnél beindulna a mindentelpusztít hadművelet hogy szétválassza őket, együtt erősek lennének
soma ezzel kicsit kibillentené evelint az illúzióból hogy soma a zsebében van

2016.10.08. 09:56:39

@Akasa27: hát mivel nincs semmi fegyvere a párbajra, kénytelen ilyen kalapból előrángatott mondvacsinált dolgokat előhúzni, amivel kisajtolhat némi szimpátiát / sajnálatot a mártíromságával. neki már csak ez maradt...

2016.10.08. 09:58:12

@Fu Szekh Li: beültél a Bé középbe, szotyit remélem hoztál??
XD

2016.10.08. 09:58:48

@Akasa27: de látod az itt kommentelő Lorisok sem látják gaznak ezt az állandó martirkodast, Edina majmolast. A kis húg dolog meg übergaz. Kit érdekel?!. Ha annyira segíteni akarna neki, menjen el tanulni dolgozni, ne vvskedjen itt,bár lehet nincs akkora protekciója máshol,mint a retekklubnal. Legalább a kamukohogese miatt szavazzatok mar ki legyszi!

Funk You 2016.10.08. 10:01:14

@ALOKSAKTRHEE: nem Lóra védelmében, de nekem úgy tűnt, ez a kishúgos sztori nem ismeretlen a villában. Legalábbis abból, hogy csak félszavakban beszélt róla és Mici bólogatott rá, nekem az jött le, hogy már beszélt róla, csak nekünk nem mutatták. Úgyhogy inkább az a kérdés, hogy a szerkik miért most találták elérkezettnek az időt a kishúgos vonal felvillantására, de ez is csak költői, mert ezt meg sejtjük :)

2016.10.08. 10:01:39

@Fu Szekh Li: mert dávid tényleg jól nyomja, és ráadásul jó ránézni, én is nagyon bírom. nekem -hangsúlyozom: nekem- a vvlakók tegnapi viselkedésével volt gondom, a kiközösítéssel, ezt remélem -dávid érdekében-, h befejezik, mert tartok tőle, h őt gyengítik így.

Cérnahuszár 2016.10.08. 10:04:00

ja, az veszélyes üzem ha valaki mögé sokan beállnak, visszaüt
az ember megsajnálja és menteni akarja aki épp nyomorult helyzetben van mert nincs mögötte senki

Funk You 2016.10.08. 10:07:33

@Cérnahuszár: nem lesz gond, Dávid majd beáll Lóri mögé, mint a múltkor, az meg sűrű biluxolás közepette elmondja a riportban, hogy pont így tervezte :D

rearwindow 2016.10.08. 10:09:10

Én Lórira szavaztam. Nem azért mert "Lóris" vagyok, hanem mert Dávid látványától feláll a szőr a hátamon. Lórit se kedvelem. De Dávidot még kevésbé

hereverő heverő 2016.10.08. 10:09:52

@Biriksz_Krokiksz!: gyengítik mindkettőt. Dávidot a túlzott önbizalom, meg Lóri mártírsága, Lórit meg a saját elszigeteltségébe vetett túlzott hit és a tanácstalanság.

2016.10.08. 10:12:10

@Biriksz_Krokiksz!: @mobilos perpetuum:
Persze, én szeretem, ha Pemó a Lolkának szurkol, csak egyfajta értetlenséggel állok/ülök azelőtt, hogy miért ír ilyen bődületes demagóg baromságokat?
Mert ha csak simán mosolyogva trollkodik, és várja, hogy ki ugrik rá az aktuális "véleményére", akkor lehetne viccesebb. Sokkal.
Ha meg tényleg így látja a dolgokat, akkor nagyon elmentek neki otthonról. És nem arról van szó, hogy a Vóri ilyen meg olyan, hanem hogy a tényeket elég marginálisan jelenítik meg az írásai.
Persze, én meg minek írok egyátalán: DON'T FEED THE TROLL!

2016.10.08. 10:12:42

@Funk You: jaja, lóri, a master of puppets (se!) pár nappal ezelőtt ezt is pont írtam, h marhára el van tévedve, mert dávid az, aki inkább irányít, nem véletlenül tudta maga mellé állítani a lakókat, ledobva magáról a korábban ráaggatott tujacímkét is.

2016.10.08. 10:16:37

@hereverő heverő: szerintem is. és jó ez a hét, nekem bejön. mondjuk az ingerküszöbömet annyira nem érte el, h szavazzak is, mert mindkettőt sajnálni fogom, kit ezért, kit azért, mikor kiesik.

2016.10.08. 10:23:20

@Spitzbauer: én továbbra is úgy látom, h perpetó egy agent provokátor
XD

2016.10.08. 10:26:04

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Ha Vóri nyer, megszabadultok tőlem, mert nem fogom nézni, meg olvasni sem.

Pl. iszonyat nagy Barátok közt néző voltam, de egyszer amikor a 26-odik zabigyerek került elő a semmiből, úgy éreztem, hogy nagyon meg vagyok vezetve, és azóta egsyetlen részt sem néztem. Most látom néha, hogy megy a tévében, nem is ismerem már a szereplőket sem...

A retek, egyébként azt akorja szerintem, hogy nem legyen nagyon csúfos, illetve hogy szoros legyen. Csak nehogy szaros legyen! :-))

Undorító, ahogy a buzinőkkel is puncsolt Au tegnap meg DJ Őzike vendége drukkolt (mérsékelt átéléssel és meggyőződéssel) Vórinak. Teper a retek, teper a retek. Kiváncsi vagyok, ma mennyire fények fel ezt a kis butust (Vórit). Ha nagyon, akkor legalább holnap vesztegetem ezzel a műsorral meg ezzel a bloggal utoljára az időmet.

És azt sem kell megvárnom, hogy sixx milyen indokkal nem ír hogyvoltot hétfőn :-DDDDD

2016.10.08. 10:26:45

@Biriksz_Krokiksz!: Akkor több élcet, ha lehetne (nem lehet :-)

MacákékIcukája 2016.10.08. 10:29:23

@Spitzbauer: ekg. En sem tervezem a maradast
Rtl undoritoan nyomja lorit

2016.10.08. 10:31:01

@Spitzbauer: sztem még tanulja a "szakmát" és itt gyakorol
XD
lórival vagy anélkül, de maradjál később is, én csipázlak téged IS.
XD

Funk You 2016.10.08. 10:32:37

@Biriksz_Krokiksz!: na, azért Lóra kb mindent megtett, hogy senki se álljon mögé, ez a saját érdeme, ne adjuk Dávidnak :) (bár engem nem fog meglepni, ha valaki ma vagy holnap átáll)
de az tényleg vicces, hogy Lóra megpróbálja elhitetni, hogy minden úgy történt, ahogy eltervezte. Lófüttyöt :)

Akasa27 2016.10.08. 10:33:21

@Biriksz_Krokiksz!: de kis butus vagy! megmondta a lóri, hogy a lila kendőt is ő vetette le dáviddal! csak mi hülye nézők nem vettük észre!
most is minden úgy történik, ahogy ő akarja.
amikor kiesik arra is azt fogja mondani, hogy direkt volt, mert már nem bírta a dina, a húga, a tengerimalaca, bora-bora stb. nélkül. ufff

2016.10.08. 10:33:57

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): baszki, szavazok dávidra, meg végigtelefonozok mindenkimet, h szintén szavazzanak, ha nézik-ha nem, nehogy már ezen múljon a maradásotok!
(most már kezdem szétizgulni az agyam, belém állítottátok az ideget)
XD

2016.10.08. 10:35:38

@Akasa27: :)))))))))) önmarketing, nagyon profi!!!!
XD

mobilos perpetuum 2016.10.08. 10:36:59

@Spitzbauer: Lehet-e, érdemes-e valakivel vitázni, aki még a nickjébe is beleveszi: hajrá Dávid? Érdemes-e hatszáz hozzászólást elolvasni, ahol a normális 62:38 (jelenlegi állás szerint) csak egyfajta véleményeket találunk (Lóri köpködése)? Ha egy oldalon Dávid-fanok azon versenyeznek, ki tud még mikroszkóppal valamit észrevenni valami hibát Lórin, amit a többi kórus-tag nem vett észre?

hereverő heverő 2016.10.08. 10:37:36

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): pont ezért nem szavaztam én soha senkire. Egyrészt annyira nem érdekel az eredmény, nyerhet bárki. Másrészt a karakterek érdekeltek de már szériák óta csak a taplók és a gyökerek kerülnek be, ami annyira nem improvizál nekem.

hereverő heverő 2016.10.08. 10:39:34

@mobilos perpetuum: higgadj le légyszíves. Nem csak fekete vagy fehér létezik.

2016.10.08. 10:41:17

azon gondolkodtam még, h dávid azért is tudja "ellazázni" (más szóhasználat szerint elfölényeskedni) ezt a párbajt, mert vele vannak későbbi tervei a csatornának, nem kell feltétlenül tepernie a 36misiért.
ha vótmá' itt ez a teória, akkor csak ismételek a tudás anyjaként. meg ekg-zok.

2016.10.08. 10:44:38

@Akasa27: :)))) hüje :)))) am' nagyon szeretek magázódni, attól olyan komoly felnőttnek érzem magam, meg modorbirinek
XD

Akasa27 2016.10.08. 10:47:20

@Biriksz_Krokiksz!: én a csndőrpertut szeretem. :))))))))

2016.10.08. 10:50:05

@Akasa27: a legjobb! máris nagyon bírlak!
XD

2016.10.08. 10:50:47

@pávör dragonfruit: hozok neked dinnyét bécsből, ezzel is kinyilvánítva, h sem nem beszóltam, sem nem bántottalak, deal?

Daniel la 2016.10.08. 10:51:23

@mobilos perpetuum: nem vagyok dávid fan...csak ebben a párbajban neki szurkolok...lóriról kérdeztél...emlékszel a sufnis evelines storyra?....és utána a dinás kapcsolatára, hogyan kezdődött?...tényleg csak egy csók volt?...képzeld magad a helyzetbe...
én pl. az biztos, hogy a dina helyében az első faszira rámásznék aki szembe jön, mikor visszanézném az eseményeket a "csókról"

Akasa27 2016.10.08. 10:54:44

@Biriksz_Krokiksz!: ez kölcsönös! de majd mingyá kapunk a pofánkra, hogy egymás egóját nyalogatjuk, ahelyett, hogy marakodnánk.:)

2016.10.08. 10:55:13

sufniról jut eszembe...zsótimelany miért alszik kint a többiektől távol a sufniban?

Akasa27 2016.10.08. 10:57:13

@Biriksz_Krokiksz!: mert a hálóban nincs elég meleg! :D

2016.10.08. 10:57:18

@Akasa27: majd akkor magunk mellé fordítjuk őket, mert mindenkit beveszünk a buliba!

Akasa27 2016.10.08. 10:59:55

@Biriksz_Krokiksz!: mindenki egóját akarod nyalogatni??? végre egy gruppen!!!!

MacákékIcukája 2016.10.08. 11:00:09

@Biriksz_Krokiksz!: hahaha aranyos vagy :D mar en is idegbe' vagyok, parbajt sem fogom nezni

@hereverő heverő: igen, a taplo karakterek nekem is egy csalodas. Szoval David nelkul nem latom ertelmet a vv-nek, akkor inkabb alszom este tiztol :)))

@mobilos perpetuum: most komolyan a nickembe kotsz bele?! Tegnap irtam neked egy gyonyoruen levezetett hsz-t objektiv ervekkel, arra bezzeg nem reagaltal. Meg annak ellenere sem, hogy kifejezetten te kerted h erveljunk a mocskolodas helyett. Plane hogy te akartal engem kibaszni a tizenkettedikrol! Hat gratulalok.

2016.10.08. 11:01:24

@Akasa27: ja, de a szex-szag közben beleng mindent, el is hiszem, ha zavarja.
XD
tegnap azt hittem, h krisztián neki is el fogja mondani a férfiszerelem monológját, amit leadott somsoméknak, mikor odaültette maguk mellé zszsomelcsit, de elvették a képet...
XD
illetve
#szomisági
:'(

2016.10.08. 11:01:49

@Funk You: Értem, köszi. :) Én ezt nem si tudtam. :D Nem vagyok vmi hardcore rajongó. :)) Igen, tudjuk. A csati lehet Lórit akarja vissza. Csak nem igazam lesz a beépített dologban? :D

2016.10.08. 11:04:00

@Akasa27: olyan szép színes egók vannak, a fagyispultnál is mindig nehezen választok, mert MIND kell-akarom.
XD

Akasa27 2016.10.08. 11:08:30

@Biriksz_Krokiksz!: mici1 és mici2 utazik a liftben:
- hű, de sperma szag van!
- mivanmá' böfögni se szabad?
erre a krisztiános monológra nem emlékszem, mentségemre szolgáljon, hogy kicsit belikőröztünk a lyányokkal vv nézés közben. :)

Akasa27 2016.10.08. 11:10:08

@Biriksz_Krokiksz!: én a kolbászos pultnál vagyok így, ha érted mire gondolok.:))))))))))))))))

2016.10.08. 11:12:19

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): nézném, de nem fogom, mert attól félek, h túlpörögnék, az meg mindig az alvásmennyiség rovására megy. (meg amúgy is már más van betervezve) komikat fogom visszaolvasni, meg majd a posztot róla. max másnap este visszanézem, ha kell és érdemes.

2016.10.08. 11:16:44

@Akasa27: faszaládé-szafaládé! a dzsordi sót nemtom szoktad-e nézni (imádós), ott az egyik méretes szerszámmal rendelkező srácéra mindig paszternákként hivatkoznak a csajok
XD
amúgy kezdünk szörnyen undik lenni :)))))))))))

2016.10.08. 11:21:24

@hereverő heverő: eddig egy-kettő(?) volt, azokat nem véletlenül nem is néztem vissza, ez a mostani viszont mégis csak izgalmasnak tűnik, persze ha elég infot sikerül majd összegereblyéznem a visszaolvasásból, akkor nem tartom valószínűnek, h megsasolnám visszamenőlegesen. meglátjuk! #kivárásisági.

Fu Szekh Li 2016.10.08. 11:25:52

@Biriksz_Krokiksz!: Házibulira készültem, sört hoztam :D

2016.10.08. 11:26:20

off: azt a mindenit, kicsinálták a népszabadságot! óóóóóóó

2016.10.08. 11:27:38

@Fu Szekh Li: de biztos csak magadnak, vagy nem elegendő mennyiséget, az volt a baj, látod!
XD

Akasa27 2016.10.08. 11:35:24

@Biriksz_Krokiksz!: a népszabaccságot is lóri tervei alapján csinálták ki!!!!

2016.10.08. 11:35:38

@Akasa27: geordie shore a hivatalos neve, ez az amerikainak a brit változata, pusztulat :))))

2016.10.08. 11:36:54

@Fu Szekh Li: Szurkoljunk most Dávidnak, és utána (már csak 34 óra, ha jól számolom) megszűnik a szurkolótábor, és lehet jókat "beszélgetni".

Ha Dávid nyer, akkor teljes átrendeződés veszi kezdetét, mert ki kell majd alakulni 2-3 új tábornak.
Ha Pislogó Hal A Szatyorban (ezt az indián nevet adnám neki) nyer, akkor meg sok szurkoló eltűnik innen, és megintcsak lehet jókat "beszélgetni" a maradókkal.

2016.10.08. 11:37:21

@Akasa27: te figyi, akkor mégis csak lóryra kéne szavazni, nehogy mi is kicsinálódjunk!
(#rettegési)

MacákékIcukája 2016.10.08. 11:39:22

@Biriksz_Krokiksz!: ahh tudom, en is tulporgok :))) nalam is marad a posztolvasas, annyit nem er meg h minden nap fel ejfel utan keruljek agyba.

Fu Szekh Li 2016.10.08. 11:42:28

@Biriksz_Krokiksz!: Elő se szedtem, mert mindenki csak szotyizott.

2016.10.08. 11:48:11

@Fu Szekh Li: este volt pár loris-pártos kommenttel, életemben most először, de hozzám se szóltak a barijaim
ide most megint teszek egy sírósemójit:
.'(

Akasa27 2016.10.08. 11:49:05

@Biriksz_Krokiksz!: akasa nem fél, hisz ő a kárhozottak királynője.......mindenkit kicsinál! :)

Akasa27 2016.10.08. 11:51:14

@Biriksz_Krokiksz!: "ne ríjjjá kisg*ci! veszek neked gyikospollót! ":))))))))))))))))))))))))))))))

2016.10.08. 11:52:28

@Spitzbauer: Ezzel azt mondod te is elmennél, ha Dávid vesztene? Szerintem az a lehető legrosszabb lépés lenne. Ha ez megtörténik, akkor is itt kell maradni, és lehet osztani Lórit. Persze normális keretek között.

2016.10.08. 11:55:10

@Spitzbauer: a szatyorban pislogó halika a lóry? itt nincs nagy tábora, erősen kisebbségben vannak.
nekem nincs vele bajom, de én eleve vakon vagyok, mert sok részt nem láttam, nagyon későn későn kezdik, h parallell nézzem, másnapra meg már nem mindig izgatnak az elolvasott történések annyira, h megnézzem utólag. először talán akkor volt ilyen, mikor olvastam, h vivi elkezdett szexuális bűnöző lenni somsom zaklatásával.

2016.10.08. 11:57:14

@Akasa27: áhhh, hagyjad, seccpecc lefoszlik az érdes bőrömről, meg átveszi a mocsárszagot
XD

Fu Szekh Li 2016.10.08. 11:58:09

@Spitzbauer: Én több fantáziát látok Lóriban, de nem fogom felvágni az ereimet, ha nem ő nyer. Abban sem vagyok biztos, hogy lenne átrendeződés, szerintem utána a két tuja nagy barátságban elüldögélne a döntőig, amit nem biztos, hogy érdemes lesz nézni. Dávid kiesése csak azért nem lenne jó, mert akkor Ati siránkozását kéne látnunk egy darabig.

2016.10.08. 11:58:45

@Akasa27: ha nagy leszek, én Mazikeen leszek majd.

2016.10.08. 12:14:09

@Akasa27: @Biriksz_Krokiksz!: ő e-e-e itten. <3 <3 <3 leszek majd nagy koromban.
és sztem vmi távolirokonságban lehetünk emiatt mi ketten te meg én
XD
hogyvolt.blog.hu/2016/09/05/lucifer_1x05_sweet_kicks#gallery-1472976119_1

mobilos perpetuum 2016.10.08. 12:41:42

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Bocsi, hogy szóvá tettem, kicsit az az érzésem, hogy ilyen nick-kel nem várhatom, hogy bármit el fogsz fogadni, ami Dávidra negatív, vagy Lórira pozitív. Nyilván mindenki olyan nicket választ, ami neki tetszik, végül is igazad van.
Akkor már durvább az, hogy az én nickemmel szórakoznak: Pemó. Spriccbájernek szólítanám pl. az illetőt? Ennyire ne süllyedjünk már le.
Napi hatszáz hozzászólást, ha akarnám, se tudnám elolvasni, mert máshol is kommentelek. Sorry, hogy tegnap ezek szerint lemaradtam a válaszodról, rákeresek.

alsophila grahami 2016.10.08. 12:43:01

pfff, látom, ide már a párbaj lecsengéséig nem érdemes benézni többet - nem hogy beszélgetni, de szimpla olvasgatás erejéig se -, mert mindahányszor megpróbálkozom vele, olyan érzés fog el kb., mint amikor Evetke az ágyon fetrengve tartott értekezést Somsom legnemesebb szervét nyalogat

alsophila grahami 2016.10.08. 12:46:39

ó nagymamájáróll, amitől nekem szem. szerint felfordult a gyomrom olyannyira, hogy inkább levettem a hangot a tévéről... itt is ez lesz, mert néhány hangadó itt má olyannyira elvétette a mértéket gyűlölködés és stílus tekintetében, hogy arra nehéz szavakat találni.

2016.10.08. 12:51:50

@alsophila.grahami: és ez baj, és ez ellen vagyok, és személy szerint azért próbálok itt a magam módján lavírozva kicsit fésülgetni a szálakon, h ne legyen már utálkozás a két tábor között. az a halálom.

alsophila grahami 2016.10.08. 12:55:39

... jobbérzésű - ízlésű - ember benéz ide,beleolvas pár kommentbe, és fordul is ki nyomban, ez normális így? tényleg így kell ezt? mert oké, rühelljük együtt az aktuális kiközösítettet, de ott volt a két ún. pótanyja a belevalóban... most tényleg alázni kell őket itt a khmm, hogy is fogalmazzak finoman... nemi identitásuk miatt? tényleg itt tartunk 2016-ban, mert akkor ez nagyon gáz... és mi van akkor Zsoltival, ha ő lesz terítéken, mire számítsunk majd mi lesz itt, verbális lincselés? most komolyan, én kérek elnézést.

Fu Szekh Li 2016.10.08. 13:00:41

Apropó vita: engem eléggé zavart tegnap az, ahogy Dávid vitatkozott. Sose szerettem azt, ha valaki nem képes végighallgatni a másikat, és folyamatosan a másik szavába vág. Értelmes emberek meg tudják várni azt, hogy ellenfelük befejezze a mondandóját.

alsophila grahami 2016.10.08. 13:09:39

@Biriksz_Krokiksz!: látom :) és fogadd minden elismerésem mellett az összes együttérzésem is, mert nincs könnyű dolgod, és mert mintha totál egyedül lennél ezzel a törekvéseddel... nekem ez sajna nem megy, nincs se időm, kedvem meg pláne nem itt hadakozni senkivel, az említett hangnem pedig... én az ilyet már egyszerűen intézem, "leveszem a hangot" és szeva, bele nem megyek már, kinőttem az ilyesmiből, úgy érzem (talán szeretett kormányunk gyűlöletkampánya is emiatt nem tudott beszippantani a recommended módon, nemtom..;P),de az biztos, hogy ide alapból nem ezért jönnék, és még az sem kizárható, hogy nem vagyok egyedül (vagyis veled együtt ketten) ezzel...

2016.10.08. 13:14:09

@Fu Szekh Li: ez sztem emlékezethez is köthető dolog lehet (kinek meddig terjed ki), muszáj azonnal riposztozni, nehogy elkanyarodjon a másik más témára közben, és a végén kimarad valami reagálás, ami éppen akkor, és azzal kapcsolatban jutott eszébe.

alsophila grahami 2016.10.08. 13:18:34

@mobilos perpetuum: most hogy említed, tényleg, ez az adekvát kifejezés: a stíl bájeres (az idő is májámi;) érik a lovagkereszt...

Fu Szekh Li 2016.10.08. 13:20:04

@Biriksz_Krokiksz!: Háde ő a legértelmesebb, nem? :D Csak képes megjegyezni, mit mondott a másik egy perccel azelőtt.

2016.10.08. 13:20:49

@Fu Szekh Li:
@Biriksz_Krokiksz!: ja, vedd úgy, h általános alanyt használtam, mert nem kizárólag dávidra írtam.(am' a vitakultúra nagyon beszédes tud lenni - szintén általánosságban)

alsophila grahami 2016.10.08. 13:22:18

@Biriksz_Krokiksz!: de ez kívülről nézve nagyon gáz és irritáló, ahogy darálja és darálja megállíthatatlanul... én pl. előző párbajnál ezen a pontom tettem át a szavazatom Dináról Dávidra, pedig addig a riposzt-csörtéig igen csak tujaellenes voltam., de ott meggondoltam magam...

2016.10.08. 13:27:20

@Fu Szekh Li: ok, akkor kiegészíteném azzal, h csípőből márpedig nem reagálunk, néha kell hagyni a magas labdát is elpattogni magunk mellett, nem lecsapva. értem ezt úgy, h mindenki de mindenki dávid mögé állt be, és ez nem feltétlenül az ő érdeme, hanem lóri a saját maga ellen folytatott kitartó hosszas aknamunkájának eredménye.
földön fekvőt viszont nem rugdosunk. (én legalábbis)

alsophila grahami 2016.10.08. 13:29:10

@Fu Szekh Li: ez a plain hengerelés technika, vmiért azt gondolják, ez nyerő, pedig mára már rég lejárt az mlm és az utcai termékbemutatók ideje, keveseket lehet ezekkel a sarokbaszorítós módszerekkel már bepalizni...

moletty 2016.10.08. 13:34:42

Csicskageci kutya fasszopó mind aki Dávidra szavaz ! Hajrá Lóri,hajrá Lóri !

moletty 2016.10.08. 13:36:02

Mi a fasz van a népszabival ?

Mermancs 2016.10.08. 13:36:42

@Biriksz_Krokiksz!: sokan nem akarnak fekvot rugdosni, lehet vegul ez lesz David veszte

2016.10.08. 13:39:45

@moletty: felfüggesztették a kiadást meg online elérhetőségét, tulajdonos váltás szag terjeng a levegőben, olyan #kormányosi.

2016.10.08. 13:43:14

@Mermancs: ha így is lenne, akkor ezt mmk a villatársak tegnap leadott viselkedésének köszönheti majd. de rettenet bizonytalan vagyok, h mi lesz hogy lesz...
egyiket sem akarnám, h kiessen, az a gondom
XD

moletty 2016.10.08. 13:47:20

@Biriksz_Krokiksz!: A büdös kurva anyját a telibevert kis csicskagecinek és a rohadt kutya bandájának ! Hogy basszák szájba a halott kurva anyjukat a ravatalon !
Elnézést az OFF-ért:)

alsophila grahami 2016.10.08. 13:49:15

@Akasa27: xDD állom a felét ;) @Biriksz_Krokiksz!: ettől most lelkifurkám lett, csuhúnyamanipulatív kroki! :P ami a népszabit illeti, várható volt, nyomtatott médiának nincs manapság keletje már, anyagi okokból főleg, na meg azinternet... az ellenoldalnak meg nem para a veszteséges működés, combos szponzoraik vannak (mi/közpénz), az lenne a vadafakk, ha a jelen viszonyok közt életben maradnának még mellettük mások is...

Mermancs 2016.10.08. 13:55:27

@Biriksz_Krokiksz!: egyetertek, bar a "Lori most egyedul fog sorversenyezni.." vicces volt, na :( :D

Fu Szekh Li 2016.10.08. 13:55:53

@alsophila.grahami: Így is lehet mondani, de én csak simán bunkóságnak nevezném. Dávid már a kihívás alatt sem tudott viselkedni, ott is több megjegyzést tett, míg Lóri beszélt.

moletty 2016.10.08. 13:56:00

HAJRÁ LÓRI vesszen ÁDÁM, hajrá LÓRI vesszen DÁVID !

BAZINGA2 2016.10.08. 13:57:49

@Biriksz_Krokiksz!:
Zsolti, nem egyedül alszik a sufniban! Vivivel kibékültek tegnap, és mindketten ott aludtak.

alsophila grahami 2016.10.08. 14:00:56

@moletty: ugyan, ennél ON-abb hogy lehetnél? (hirtelen asztem Llórit méltatod te is;))

alsophila grahami 2016.10.08. 14:04:15

@Fu Szekh Li: igen, de neki szabad ezt is, mer ő intelligencs, felsőfokúja van üzleti rigóból... rá más szablyok érvényesek mint a telepi prolikra :P

2016.10.08. 14:04:29

@alsophila.grahami: igény a nyomtatott sajtó vásárlására sztem korosztályhoz (is) köthető , és nem is bánom, ha kikopna lassan. mmint ez a mindent kinyomtatunk szemlélet. de én eső után a járdára odakolbászolt gilisztákat - csigákat is visszapaterolom a zöldbe, előtte nyilván komoly útvonalelemzést végzek, h honnan hova akartak eljutni, nehogy kibasszak velük, és lelkesen visszapakoljam mindet az origójukba, aztán elküldenek a kenyámba
XD
@moletty: :)))))) de amúgy ja.

2016.10.08. 14:05:16

@moletty: Sokat csiszolódott a stílusod az utóbbi időben :-DDD

alsophila grahami 2016.10.08. 14:06:06

@moletty: Ádám? az meg kijatököm? xD

2016.10.08. 14:06:37

@Mermancs: hacsak micici és krisztián át nem áll. ;)

BAZINGA2 2016.10.08. 14:08:36

Dávid ne énekeljen!... Lóri se! - Játszanak inkább!!! - Zseri megint rámászott Tivyre, nem 100-as a csaj. - Dina rajongók! ...Este a BV- ben nézhetitek a Dinát, Ő lesz Győző vendége!

Fu Szekh Li 2016.10.08. 14:08:53

@alsophila.grahami: Háezigaz, meg különben is milyen szépfijú :D

2016.10.08. 14:09:48

@BAZINGA2: jó, de vivi csak követte, kibékülési szándékból.

Mermancs 2016.10.08. 14:10:16

@Biriksz_Krokiksz!: Soma is fél lábbal már ott van

alsophila grahami 2016.10.08. 14:10:53

@Biriksz_Krokiksz!: maxi ekg erre is, csakis az onllááj felületért vérzik a szügyöm nekem is, azért kár, de sokminden másért is szal... plusz egy tétel a veszteséglistán, számít még valamit..? (má mindegy)

2016.10.08. 14:13:04

@Fu Szekh Li: nagyon szép amúgy, nekem is esetem.

2016.10.08. 14:14:36

@Spitzbauer: semmit se!!! pusztulok érte / tőle :)
XD

Fu Szekh Li 2016.10.08. 14:16:09

@Biriksz_Krokiksz!: Nekem mondjuk nem, de én pasi vagyok :D

alsophila grahami 2016.10.08. 14:18:57

@Fu Szekh Li: ahahahaa xDD #ízlésdóóga ;) nekem nemteccős, talán mert mostanra már jól kiütközik a "belsője"; de már a Bencus műsorában is gyanús volt, hogy első blikkre jól mutat, akkor csak belül kell rágják kukacok, ha ennyire nem talál nőt magának (és azóta se). :P

alsophila grahami 2016.10.08. 14:20:47

@Biriksz_Krokiksz!: Micici eléggé sanszos a tegnapi öfivégi promó alapján...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.08. 14:24:59

@Fu Szekh Li: ez m a n a p s á g már senkit sem érdekel. felnőtt ember vagy oldd meg es szeress bele ^_^

2016.10.08. 14:26:21

@alsophila.grahami: én csak pislogok, ahogy nyírnak/ellehetítenek minden más fórumot, pedig ellenzék mindig van, és mert igenis kell hagyni szót és teret a más szűrőn keresztül nézett vélemény-nyilvánítás lehetőségének. (még mindig a sajtóról beszélek, még mielőtt)
:)

2016.10.08. 14:29:17

@Fu Szekh Li: nemtom, majd megkérdezem tőle, h akar-e szavazni.
XD

2016.10.08. 14:33:42

@Biriksz_Krokiksz!: De előtte a nyuszi bekapatja, de csak a hegyét. XD Áááá most láttam, és vesszek meg, nekem tetszett ahogy Krisztián felvezette. :DD Mici meg egészen gondolkodóba esett. Biztosan elképzelte ahogy nyalókázik egyet. :DDDDD

Fu Szekh Li 2016.10.08. 14:34:16

@Cseszlovák Gyurmafilm: Spitzbauert is így beszéltétek rá?

2016.10.08. 14:34:22

@moletty: Hat Ilyen csodálatos értelmi képességekkel megáldott szavazói vannak Vórinak? Irigylésre méltó.

BAZINGA2 2016.10.08. 14:39:24

Lóri bemutatkozott! =D ....Értékeli magát 1 - 10!
Intelligencia - 9 ; Humor - 10 ; Vonzó : 9 ; ...szerintem nem is beképzelt. Több mint 100 nője volt ....10 nőből, 8-at hazavitt. Ezek után biztos halálosan szerelmes Dinába! =D Alul a videó mindent visz!!! .... Hajrá Lóri! Győzzön a jobbik, amúgy én Dávidra szavaztam. Szép a mosolya. :)

2016.10.08. 14:40:09

@ALOKSAKTRHEE: krisztián most zsoltiban gondolkodik, olyan nézettségi-faktor emelés témájában. sztem erre még nem érett meg a világ, h ez tényleg megtörténjen, és nem tudtam eldönteni, h részéről ez viccvót-e. részemről viszont tartom továbbra is, h virágozzék minden virág.

virlane 2016.10.08. 14:41:53

@alsophila.grahami: Most függetlenül attól, hogy ki megy vissza, mert nekem édesmindegy, de miből gondolod, hogy ha valaki X ideig nem talál partnert, vagy nincs párkapcsolata, akkor "belülről rágják a kukacok"???
Nem biztos, hogy mindenki a Miciféléknek akar Cayenne-t vásárolni, vagy nem mindenki gerjed a mocskos szájú Lakatos Evelinekre. Nem olyan egyszerű olyan párt találni, akivel belemegy az ember egy komoly párkapcsolatba. És nem mindig mindenki a numerát keresi, mert viszked neki, ahogy az escortos Micike, akinek már lassan tökmindegy, hogy ki, csak farka legyen.

2016.10.08. 14:45:37

@Biriksz_Krokiksz!: Na ezt nem értem. Olvastam már itt ezt, de nem láttam az öffiben. Mit néztem én?? XD Basszus. Mikor volt ez? :D

2016.10.08. 14:47:36

@virlane: nagyon szerizem ezt a témát. ennél csak egy jobb van: miért nincs gyereked??? biztos mert karrierista önző dög vagy, egyedül fogsz megrohadni és a MI gyerekünk fog eltartani!!!
XD

alsophila grahami 2016.10.08. 14:48:50

@Biriksz_Krokiksz!: persze ;) hamár demokráciáról megy a hablaty, úgy illene, de nem is tiltanak be semmit direktben, sokkal humánusabb eszközökkel élnek, a gazdasági ellehetetlenítés mennyivel szofisztikáltabb már, de nem? fogjuk a piacra, ahol láthatóan nincs igény ellenzékből megfogalmazott gondolatokra, ééés: ennyi...

2016.10.08. 14:50:31

@ALOKSAKTRHEE: bocsesz, ez a belevalóban volt tegnap, nem az öfiben: azaz már a sima öfiben sem adták le magát a beszélgetést.

2016.10.08. 14:52:26

@Biriksz_Krokiksz!: Jaaaaaaa!!! Akkor ezt nm fogom látni. Se Győzit, se Arturóóóót nem vagyok képes megnézni. :(

Fu Szekh Li 2016.10.08. 14:52:52

@BAZINGA2: Ja Dávidé is fasza:
A lényeg, hogy meglegyen a napi fehérje adag,...
Szombaton meglesz, mert sz...ni fog :D

Milyen rossz szokásaid vannak?
Mindig igazam van, sajnos.
A kis szerény.

Ha állat lehetnél melyik állat lennél és miért?
Elefánt, mert ez a kedvenc állatom: természetes ragadozó, boldog élet.
Hááát: nagy vadász az elefánt, az biztos :D

És a videó, ahol bemutatja a káoszt, amiben él, és bevallja, hogy pancser a lányokkal.

De ha neked ez kell...
(Egyébként szerintem mindegyik adatlapba bele lehet kötni.)

2016.10.08. 14:54:14

@BAZINGA2: inkább Humor:2 intelligencia 2 külső 5 egó 10

2016.10.08. 14:57:19

@Fu Szekh Li: ő legalább csinál valamit, nem csak részeg kvakat dugdos anyuciek lakasaban. Túl öreg lehetek, mert valahogy nem tudok azonosulni azzal az értékrenddel, miszerint az egész élet a lerészegedett baszasrol , meg mások átbaszasarol szól. Tehát ha valakinek sok nője van az király? Grat.

2016.10.08. 14:58:23

@Biriksz_Krokiksz!: Jaj ez a halálom nekem is. Mindig mondom, hogy engem biztos nem fog eltartani az ő gyereke...:D

alsophila grahami 2016.10.08. 14:59:04

@virlane: igazad van, ez mocskosnagy prekoncepció. de attól még érvényes is lehet, mint pl. itt; mert az élettapasztalatom azt mondatja velem, hogy ha vki olyan kétségbeesetten keres párt magának,h még egy a Bencusféle műsorba is képes elmenni bohócnak, és számos - saját bevallása szerint gyak. az összes - próbálkozása nettó kudarc, akkor azért ott érdemes elgondolkodni, hogy valami rendszerszintű hiba van a srácnál, és nem mindig a felhozatalt hibáztatni...

2016.10.08. 15:00:12

Egyébként Lori milyen "edzéseket" tart, amire szeretne ha többen járnának?

2016.10.08. 15:00:24

@alsophila.grahami: :))) gyakorlatilag szinte mind jogász végzettségű, sok politológus-elemző spannal, bármit de bármit megtehetnek, és mivel engem nem érintenek az ámokfutásaik, ezért -de tényleg csak ezért tudok elismerően tapsolni nekik, h baszki ezt kurva profin megcsináltátok a kétharmadnyi bázisotokkal...magánvéleményem meg az, h szarjanak vastag sugárban sok boldog csípős csiliszószt minden reggel.

Mermancs 2016.10.08. 15:01:42

@Motorcity1899: lerészegedett nagy baszásról meg baszott nagy lerészegedésről szól :D

alsophila grahami 2016.10.08. 15:05:56

@virlane: @alsophila.grahami: ja, annyit még, hogy ha lakatosevelinek közt keresgélsz, szükségképpen lakatosevelinekbe botlasz, gondolom, adott a megoldás: keresgélj máshol, és ne mártírkodj, ne a merítést okold, hogy nem érnek fel hozzád.

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:06:27

@Motorcity1899: Ott volt az utolsó sor, remélem eljutottál addig. Egyébként mit csinál? Ja gyúr. Hidd el, aki csinál is valamit, az nem megy be oda bohócnak.

mobilos perpetuum 2016.10.08. 15:06:47

@virlane: www.elokozvetites.com/valovilag-vv8/villalakok-david.html
Ne más, mint Dávid mondja filmjében, ami nekünk, VV nézőknek készült: az már ciki, hogy itt, (konditerem, ahová jár), vannak csinos lányok, de "nem merek odamenni egyikhez se."

2016.10.08. 15:07:41

@alsophila.grahami: ez még a gyerekkori #kövérvoltam gátlás működése lehet, talán a mai napig így látja magát...

2016.10.08. 15:07:55

@Fu Szekh Li: eléggé felhígult a személyi edző szakma.

2016.10.08. 15:08:28

@Mermancs: hat aki az ősember szintjén van annak biztos

MacákékIcukája 2016.10.08. 15:08:51

@mobilos perpetuum: jo, de ha valaki belekot a nickedbe, akkor az illetovel meccseld le inkabb, mert nekem ahhoz semmi kozom.
Igen, Davidnak drukkolok ezerrel de kb en vagyok az egyik legPC-bb drukker, nyugodtan nezd vissza amiket irtam az utobbi par napban. Nem okos dolog mindenkit beskatulyazni, plane h nem is olvasod az osszes kommentet, tok nem fair. 20:59kor irtam ez ala a poszt ala azt a hosszu hsz-t amire nem reagaltal, kerdezz bele vagy cafolj nyugodtan.

2016.10.08. 15:10:29

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): te mmkk a védelmem alatt állsz, ha vki beléd köt, megeszem!

Mermancs 2016.10.08. 15:13:46

@Motorcity1899: sajnos nem, az ősemberek megdolgoztak minden napért és nem lógatták a furkósbotjukat egy luxusvillában... Max a megrohadt gyümölcstől csiccsentettek be :D

2016.10.08. 15:14:17

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): ma egyedül vok, rakott cukkini lesz, amit imádok, és nem lesz, aki lefinnyázza.
XD

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:14:26

@Motorcity1899: Igen, és? Lemaradtam valahol, én még ott tartok, hogy mit is csinál Dávid?

2016.10.08. 15:15:18

@Mermancs: majdnem belefulladtam a csirkemellbe amikor olvastam amit írtál.:d

alsophila grahami 2016.10.08. 15:15:39

@Biriksz_Krokiksz!: erről jut eszembe, h végre egy normálisabb belevalót láthattunk tegnap, ilyennek kéne lennie mindig: párbaj előtt hozzátartozók, párbaj után a kiesett, és az összes többi napon bejátszók tömkelege a kimaradt, bevállalósabb történésekből! akkor még néznénk is rendszeresen, mertvolna miért..

2016.10.08. 15:15:43

@Fu Szekh Li: logisztikai koordinátor

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.08. 15:17:59

@mobilos perpetuum: Valamit jobb ha tudtok. Ezek a kisfilmek nem az igazságot mutatják. Színtiszta színészet és hazugság az egész. Volt ismerősöm az egyik ilyen showban, és a fle sem volt igaz, amit a kisfilmben elmondattak vele. Erről ennyit. Szóval sem Lórira sem Dávidra ne vegyetek mérget, hogy a valóságban ilyenek. Mielőtt még ökölre mentek itt.

2016.10.08. 15:18:43

@Fu Szekh Li: összeszedett és szépen fogalmaz. (meg marha jól néz ki) XD
képernyőképes.
hátránya:
mindezt ki is használja a többiek ellen, és ez nem túl fair.

diómió 2016.10.08. 15:19:02

Azért drukkolnék Dávidnak, mert ő az egyetlen,akinél úgy látom, hogy normálisan tudna bánni 36 millió Ft-al. Egy ilyen buta, jellemtelen alak,aki még mindig Dina hátán utazik és lenézi a nézőket,mit csinálna vele? Bora Borára vinné belőle azt a Dinát, akit a nézők kiszavaztak a játékból?És talán Zsolti kivételével a többi sem tudna kezelni egy ilyen összeget.

2016.10.08. 15:19:56

@Fu Szekh Li: fura logikád van. Én stratégiai elemző vagyok, akkor magyarul....?

alsophila grahami 2016.10.08. 15:19:57

@Biriksz_Krokiksz!: kb. ugyanez, itt is ;)) mondhatni, ekg (y)

virlane 2016.10.08. 15:20:20

@alsophila.grahami: Valószínűleg Dávid eleve nehezebb helyzetben van, mert saját maga mondta, hogy duci kisfiú volt, akit sokat csúfoltak, és elutasítottak a lányok. Azzal, hogy valaki lefogy, a korábbi sérelmei, bizonytalansága nem szűnik meg. Ezt valószínű élete végéig cipelni fogja. Nem látsz bele a lelkébe, sem az eddig életébe.
Téged most egyébként pont azért szólítottalak meg, mert fentebb azt elemezgetted nagy sértődötten, hogy micsoda dolog a leszbi nőket cikizni és mi lesz itten szegény Zsótival, ha neki kell párbajozni és egyébként is a jóérzésű ember ilyen kommentek láttán inkább sarkon fordul stb. Erre 5 kommenttel lejjebb már határozottan állítod, hogy Dávidot belülről eszik a kukacok. Mert csak. Mert az élettapasztalatod azt mondja.....
Te ugyanúgy elítéled finomkodás nélkül a neked nem szimpatikus embert, csak az nem a leszbi vagy a meleg, hanem Dávid. Az a bizonyos kettős mérce ugye..

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:22:23

@Motorcity1899: Van, aki meg tisztasági manager. És?

Mermancs 2016.10.08. 15:23:52

@diómió: Zsolti a 36 millából lehet végleg melánit csináltatna magából :D

alsophila grahami 2016.10.08. 15:23:56

@diómió: már elmondta, hogy a lánytesója miatt harcol meg a 36 milláért, mert nem hagyhatja cserben, de hogy pontosan miről is van szó a lánnyal kapcsolatban, azt nem tudom, nem követtem akkora figyelemmel; talán vki tudja és megírja itt...

2016.10.08. 15:24:45

@diómió: ugyanezen a véleményen vagyok.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.08. 15:24:59

@Fu Szekh Li: és van a humánerőforrás input-output manager

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.08. 15:26:18

@Mermancs: Aztán pedig megszerezné magának Dávidot. :P :))

2016.10.08. 15:26:38

@Fu Szekh Li: édes istenem...nem folytatom, szavazz Lorira es menjel vele Bora Borara.

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:27:47

@Motorcity1899: Túl komolyan veszed magad édes :)

2016.10.08. 15:30:01

@Fu Szekh Li: korral jár, majd ha felnosz te is megkomolyodsz.

2016.10.08. 15:31:08

@alsophila.grahami: a belevalóra rettenet mód haragszom. kezdve a két műsorvezetővel, az már eleve elcseszett döntés volt, akárki is találta ki, csókoltatom
a tegnapi se tetszett, se a zserys-tyvys, (azért külön haragszom, h kedvenc placebo bandám egyik zenéjét vágták be alájuk, még ha volt is kicsit aktualitása), se a krisz-micicicis fürdős jelenet. egyedül értékelhetőnek krisz agymenését tartottam melaniezsótival megcsinálásával kapcsolatban. mert az tényleg hozta, h na ilyen még tényleg nem volt a vv történelemben (most lesz).

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:31:16

@Motorcity1899: Mondták már, hogy ideje felnőnöm, de most kezdjek hozzá ötvenévesen?

MacákékIcukája 2016.10.08. 15:34:45

@Biriksz_Krokiksz!: ahhoz mmkk kell egy kis protein :D en megennem most, ehes vagyok. De inkabb megsetaltatom magam

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.08. 15:35:42

@Fu Szekh Li: az meg a vasúti járműforgalmi ütemező manager.

MacákékIcukája 2016.10.08. 15:36:54

@virlane: ekg a kettos merces kommentedre

alsophila grahami 2016.10.08. 15:37:45

@virlane: tévedsz. nem írtam le elsőre, sőt amikor bement, komoly esélyesnek gondoltam, és tetszett a higgadtsága pl., és a kulturált stílusa is, mígnem szépen, lassan - ahogy a dolgait viszi odabent - foszladozni kezdett a papírmasé maszk, amit magán visel, és itt-ott, egyre több és több helyen előbukkanni látszanak mára már a valódi Dávid-attribútumok.

nem kell személyesen ismernem ahhoz, hogy levegyem, ki rejtőzik a maszk alatt, némi emberismeret és élettapasztalat bőven elegendő ehhez.

Mermancs 2016.10.08. 15:38:05

@ALOKSAKTRHEE: a konditeremben becserkészné ...:D

2016.10.08. 15:39:09

@Fu Szekh Li: hat van aki sajnos soha nem nő fel.

2016.10.08. 15:39:32

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): a te részedre sajt helyett proteint szórok ;) (izééé pont nincs itthon)
XD

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:42:45

@Motorcity1899: Bezony, bezony. Te mikor kaptad el?

2016.10.08. 15:43:53

Első főiskolai tanulmányaim kezdetén.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.08. 15:44:30

@Biriksz_Krokiksz!: én ma pizzát sütöttem. en kelesztettem az illatos kenyértésztát meg minden. es csinaltam rántott húst sütőpapíron légkeveressel. Ágyő sokáig terjengő olajszag MUHHAHAHAHA.

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:45:10

@Motorcity1899: Vigyázz, mert halálos lehet.

hereverő heverő 2016.10.08. 15:45:20

@Motorcity1899: @Fu Szekh Li:
Pl én még nem nőttem fel. És minden szeptemberben elvisznek az ufok, de mivel van rajtam elmegátló, még sose vették ezt észre.
Mit veszekedtek ?

alsophila grahami 2016.10.08. 15:46:03

@Biriksz_Krokiksz!: többek közt... és nekem az sem teszi szimpivé, hogy kb. naponta kinyilatkoztatja - hol a riportban, hol élő adásban - hogy mennyire gyűlöletvezérelt, Lóri hangoztatja folyton a bosszút, mindeközben Dávid az, aki nem csak beszél róla, de valóban tesz is érte, hogy Lórin megbosszuljon valamit, amiről foggalmam nincs, micsoda tképp, de hogy elengedni képtelen, annak naponta hangot ad -- számomra ez kicsinyességről és nem túl magas emberi minőségről vall, ettől nem tudom őt kedvelni már.

BAZINGA2 2016.10.08. 15:46:11

@Motorcity1899:
Egyetértek. Még sosem láttam humorizálni. Állítólag Tivy is rém vicces. Jól titkolja mindkettő.

2016.10.08. 15:46:25

@Fu Szekh Li: téged valószínűleg nem érint nyugi.

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:47:41

@hereverő heverő: Én szórakozom. El kell ütni valamivel az időt főzés közben :D

hereverő heverő 2016.10.08. 15:48:03

@BAZINGA2: Tivy rém. Pont. Itt a mondat vége.

2016.10.08. 15:48:05

@hereverő heverő: van egy rossz tulajdonságom, hogy ki nem állhatom azokat az embereket, akik gyökereket tamogatnak egy egzisztencia megnyerésében.

2016.10.08. 15:48:55

@Fu Szekh Li: remelem Dávid kedvencet csinálod....:d

2016.10.08. 15:50:40

@Cseszlovák Gyurmafilm: pizzát én is szokok sütni, elég gyakran van nálunk filmnézős-kibeszélős barátos hétvégénk, két dolgot mmkk rendelnek per alap, egyik a pizzám, a másik a padlizsánkrémem. (mivel mindkettőt telenyomom hatvan kiló foGhagymával, és utána két napig szellőztetek, sztem tutti szívatnak)
XD

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:50:47

@Motorcity1899: Nem vagyok ideges. Na gyere, folytassuk az új poszt alatt!

BAZINGA2 2016.10.08. 15:50:48

@Fu Szekh Li:
Inkább Ő, mint Lóri! Remélem nem okoz gondot Neked? Rátettem a jelet, Te meg tedd Lórira! Nekem Dávid szimpatikus, meg Soma az összes közül. Csak Soma még gyerek. - ennyi-

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.08. 15:51:12

@Mermancs: Igen igen. De nem szól ám róla, hogy ő ki is valójában. :D Csak miután másnap felébrednek, akkor mondja meg neki. Szia nyuszómuszó, ugye megmondtam a villában, hogy az enyém leszel egyszer. XDDDDDDDDD

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:51:42

@Motorcity1899: Ha a székelykáposzta, meg a vinete az, akkor...

alsophila grahami 2016.10.08. 15:53:29

@Biriksz_Krokiksz!: ekg, és azt én se mondom, hogy maguk a bejátszások jók voltak, hanem a tendencia, hogyvége kisfilmeket adtaksorban, és nem a két félcédulás öncélú bohóckodásait kellett végigszenvedni - mindig valami jobbra várva, ésmindigcsalódottan elkapcsolva -, hanemvégre arra próbálták használni a keretműsort, amire az való. de amúgy igazad van, a bejátszók nem voltak túl érdekfeszítőek, de mit tehetünk? ha a szerkiknek ezek jöttek be... :P

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:53:50

@BAZINGA2: Hát gond lenne, ha gondot okozna.

alsophila grahami 2016.10.08. 15:57:37

@Motorcity1899: hú, akkor mostanság nagyon nehéz lehet neked, mert a jelen adminisztráció egyebet sem tesz... xP (bocsi az offért;)

2016.10.08. 15:58:10

@alsophila.grahami: már nem tudom ki írta a napokban, (macákicura tippelek), hogy ez a két fiú között kakaskodás.
van benne vmi, csak én mind a kettőt bírom - más más okokból, és nagyon mérges vagyok, h ők párbajoznak.
ami viszont ezerszer jobban zavar, és nem csak ebben az évadban: hogy a 'csába nem tudnak találni vállalható külsejű és agyas okosgoni csajt is berakni????

alsophila grahami 2016.10.08. 16:18:55

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): látom, te is más micsodájával szereted verni a csalánt... és mondd, az neked se tűnt fel a nagy ékágézás közepette, hogy én a büdös élétben soha nem említettem olyan ocsmány kontextusban Dávid nevét, mint ahogyan ti beszéltetek a két Lóri-hozzátartozóról? pedig pont te jártál ebben élen "csúcsparaszt" (nomen est omen) kommtársaddal egyetemben... nehogy már párhuzamot akarjatok vonni a kettő között, vicc.

MacákékIcukája 2016.10.08. 16:23:25

@alsophila.grahami: te mirol beszelsz? Nem is irtam semmit lori neveloszuleire.

2016.10.08. 16:26:02

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): @alsophila.grahami: légyszi ne! beszélgessünk inkább arról, h miért nincsenek sose fasza csajok a vv-kben ;)
(új poszt van, pl ott)

alsophila grahami 2016.10.08. 16:26:11

@Biriksz_Krokiksz!: igen, a tuják tizedelését támogatnám én is, nem is értem itt a szerkesztői szándékot most, hogyan engedhették ezt? hogy nem terelgették őket más irányba, ahogyan szokták amúgy? okosgoni csajszinak meg - néha volt olyan érzésem, hogy - talán Dinát szánhatták, csak nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket gonoszkodás terén, azért hagyhatták kiesni, vagy nemtom... okos nő itt darab sincs perpill. sajna.

alsophila grahami 2016.10.08. 16:29:39

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): csak helyeseltél, az nem ugyanaz, igaz is, jó hogy szólsz (nem). a fröcsögésről beszéltem, azt ti ketten toljátok itt jelenleg a legintenzívebben, de legyen nektek, egs, vedd úgy hogy nem szóltam.

2016.10.08. 16:34:53

@alsophila.grahami: tuják tizedelése nem feltétlenül jó, nehéz eldönteni, h ki az aki megfigyelős-kivárós poziban van-e éppen (kisasolja a gyenge pontokat, majd mar, az olyan kobrás!) <3
diana minden megnyilvánulásáról lemaradtam, éppen nagyon nemráérős voltam, amikor volt, de ha őt tartották a faszagoni jócsajnak, akkor baj lehet az értékítéletemmel.
(dehogy)

alsophila grahami 2016.10.08. 16:37:19

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): amúgy nem a nevelőszülei, ha jól emlékszem, miután beköltöztek, első bv-ban említette a szőke nőci, h az ő fiának jóbarátja Lóri, és annyira jó lett a kapcsolatuk időközben, hogy mostanra olyan pótanya-féléje lett, vagy lettek mindketten, most ez már nincs meg pontosan... amúgy nem vagyok se leszbi, se feminista, tőlem ekézhetitek őket, meg másokat is, teszek rá, csak a stílustól forgott a gyomrom, de ez legyen az én bajom...

2016.10.08. 16:38:41

@alsophila.grahami: ilonkámat kérlek ne találd meg, ha engem bírsz :)

alsophila grahami 2016.10.08. 16:47:41

@Biriksz_Krokiksz!: benézték, ennyike ;) összekeverték a nagypofájúságot az okosgonisággal, van ilyen, és nemmaradtál le semmiről, rém egysíkúan tolta a kiccsaje, ideje volt kiesnie, mert rettentőmód elnyomta a többieket - mondom ezt úgy, hogy engem pl. ő nem irritált, és a trágárkodása se volt durvább a többi lányétól, csak mivel őt többet mutatták, szembeötlőbb volt, de azóta má láthatjuk, hogy egyik lány se marad el tőle, sőt, van aki túl is szárnyalja (evetke).
tuják... ha őket se tizedeljük, akkor kiket? ;) kiknek kéne most kimenniük vasárnap? (én am most egy Attit láttam volna szívesebben L mellett, az duplacsavar lehetett volna, ha L menne vissza, mert a kiesése Dávid köreit kavarta volna meg)

alsophila grahami 2016.10.08. 16:50:55

@Biriksz_Krokiksz!: okka :) Ilon: békéjobb és fagyi, megminden! #szerivan ;)

alsophila grahami 2016.10.08. 16:53:01

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): simán lehet, én vissza nem nézem most, de akk pláne békejobb, és bocsi (meg krokkusz kedvéért is;) :)

2016.10.08. 16:54:29

@alsophila.grahami: nekem már az is hatalmas meglepetés volt, h a a villa teljes mellszélességgel dávid mögé állt. ezt pl több mint érdekesnek tartom, és bármekkora balfasz is állítólag a lóri, én ilyet még sosem láttam (tehát nincs és nem is létezik ;)

alsophila grahami 2016.10.08. 17:08:07

@Biriksz_Krokiksz!: xDD én is meglepődtem - volna -, mert az ember azt gondolná, hogy aggyal rendelkező gondolkodó entitásokként levették máraz előző szériákból, hogy az ellenfelet mártírszerepbe juttatni, az pont soha nem a támogatottjuk malmára hajtja a vizet; csakis azért nem lepődtem meg, mert Bencus jó előre lelőtte a poént már az előző napi felkonfjával...

alsophila grahami 2016.10.08. 17:12:24

Bencus, a buligyilkos, monnyon le (neeee! Anyikónál sokkalsokkal-sokkal jobb!!) ;)

2016.10.08. 17:14:23

@alsophila.grahami: bencus, egyemmeg, neki sem sikerült pártatlannak maradnia, miután kifejtette, h most tök sajnálja lórit - magánvéleménye ÉS befolyásolásunk.

moletty 2016.10.08. 17:31:42

@alsophila.grahami: Te furanevű Tesó ! Kurvára EKg vagyok Veled,vágod?
Vasszen a csicska-kutya Dávidéshajrá Lóri !
(Egyébként kifaszom beszélt arról,hogyő nyerje meg a lét, én csak erről a párbajról beszélek!)

virlane 2016.10.08. 17:41:02

@alsophila.grahami: Nem azzal van a baj, hogy te kit látsz esélyesnek és kit nem. Hanem arra mutattam rá, hogy sértődötten kijelentetted, hogy micsoda kommentek születnek itt egyes kommenttársak tollából pl. a leszbi anyukákról a belevalóban. És ezt te mint jóérzésű ember nem bírod elnézni. Majd öt perc múlva kijelented, hogy Dávidot belülről eszik a kukacok, mert te ezt a TV-ből így szűröd le. Te pont annyira ismered Dávidot, mint egy-két kommentelő a leszbi anyukákat. Nekik azok bökik a csőrüket, neked meg Dávid. Ergo másokon olyat kérsz számon, amiben te magad sem vagy különb.
Tipikus az az eset volt, hogy amit szabad Jupiternek azt nem szabad a kisökörnek. De mondhatnám azt is, hogy bort iszol és vizet prédikálsz. Pusztán erre akartam rávilágítani.

moletty 2016.10.08. 17:44:21

@virlane: A leszbi anyukák baromi szarul néznek ki, egy világ omlott össze bennem,már nem is akarok leszbikusokat dugni:(

moletty 2016.10.08. 17:46:36

@alsophila.grahami: És ebben is ! Lehet hogy TE ÉN vagyok ? :)

Costanza 2016.10.08. 18:24:28

@mobilos perpetuum: marmint lori temajara gondolsz.

Mermancs 2016.10.08. 18:59:20

@ALOKSAKTRHEE: de másnap reggel azt már az eredeti férfi hangján mondaná xd höhö

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.08. 21:38:57

@moletty: eddig akartál? ja te a filmekből indultál ki...a valóság valóságosabb tesó:)
süti beállítások módosítása