Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x41 - Vivi menzesze maga a megváltás

2016. október 07. 11:26 - Hoppancs

Anikó már az elején leszögezi, hogy nagyon izgalmas volt a kiválasztás és a párbaj is nagyon izgalmas lesz, hiszen két ősellenség csap össze vasárnap, drámaiságban Batmant és Jokert is porrá alázva. Egyelőre azonban egy hangyányit visszavesznek az idegtépő feszültségből, elvégre Magyarországon már így is túl magas a szívinfarktusok száma. Ennek jegyében az édesdeden alvó Tivyvel nyitunk, miközben Ati arról bölcselkedik tévében szereplő politológusokat megszégyenítve, hogy most már mindegy, ki párbajozik, bárki kieshet, bárki ellen. Soma bevallja, hogy minden este Evelinre gondol lefekvés előtt, de nem úgy, mert azt már biztos mutatták volna. Csak olyan kis ártatlanul. Nem tudni, hogy a lány korábban felfedett kivételes manipulátori képességeit veti be éppen, vagy tényleg szívesen cukiskodik Somával, most mindenesetre olyan erővel düdörögnek és nyáladzanak, hogy Vivit elfogja a heveny hányinger. Nem is hajlandó beszámolni Krisztiánnal folytatott konzultációjáról, helyette csak annyit vet oda, hogy eskáhá, amivel édes nosztalgiát ébreszt bennem, hiszen kisiskolás korom óta nem hallottam ezt a kifejezést. Evelin kiscicásan pofozgatja és gyengéden genyózza barátját, Tivy lehet, hogy már nem is lélegzik, Vivi meg kivonul, mert nem érti, mit kell itt birkózni és enyelegni, ha ezek csak haverok. Örül persze, hogy kibékültek, de azért igazán megdögölhetnének.

bscap0006_2.jpg

 bscap0005_2.jpg

Zseri a még mindig semmi életjelet nem adó Tivyt masszírozza, amikor Soma kezdeményezi  a közte és Mici között fennálló konfliktus rendezését, amit ő, mint ÜGYÉSZ vezényelne le. Valószínűleg mediátort szeretett volna mondani, csak az nem annyira ismerős szó. Nincs itten semmiféle konfliktus, mondja Zseri, és a két érintett nyomban üvöltözni kezd. Soma bólogat, majd szót ad Micinek, figyelmen kívül hagyva, hogy az már rég ott van nála, és amúgy is mindketten tesznek az igyekezetére. A téma egyébként túlságosan összetett ahhoz, hogy itt feltárjam. Vagy az is lehet, hogy egyszerűen csak a nagy semmi. Mici végül hajlandó kezet fogni, de saját bevallása szerint ez nála olyan, mint „halottnak a csók”.

bscap0003_2.jpg

bscap0004_2.jpg

Újabb fordulóponthoz érkezünk, Krisztián ugyanis nyit Mici felé. A kezével. A paplan alatt. Fitymacsattogás nélkül. „Verem folyamatosan”, mondogatja, nehogy azt higgyük, rosszul hallottuk, Mici pedig kacarászik, és minden bizonnyal kislányosan el is pirul, csak ez az esti felvételen rejtve marad. „Fogd meg a kezem, mintha kárszeg lenne”, kéri Krisztián, és szégyellem, de ennek a szép szónak utána kellett néznem. Természetesen péniszt jelent, mert ez egy erotikus pillanat. Ilyenből több is lesz, még a plüssnyúl is belekeveredik, de előtte még ugrunk a Villafirka szerkesztőségére. Evelin a Hajdú Péter-i hagyományt követve saját magát és a közreműködésével keletkezett véresen komoly szerelmi háromszöget tenné a címlapra, Zseri meg kijelenti, hogy ez nem poén ám, most a TÉNYEKET kell közölni. Ebben mindenki egyetért, és a provokatív hangnemben is, hiszen a óriásit kell robbania a villában mindenki által unalomig ismert témáknak.

bscap0001_2.jpg

bscap0002_2.jpg

Eközben Krisztián a játéknyuszi nevében ajánlgatja pélóját Micinek, és megkérdezi tőle, hogy szereti-e a nyuszirudit, amiről valamiért Kanye Westre és a halrudira asszociálok. A szociálisan érzékeny Mici nem feledkezik meg a mentális kihívásokkal küzdő nézőkről sem, ezért tisztázza:

„A nyuszi nevébe’ beszél, de tudom, hogy amit mond, azt ő mondja, és nem a nyusziról van szó.”

Nebassz!

Úgy tűnik, ez a leleplezések napja, mert rövid betekintést nyerhetünk abba is, ahogy Lóri mesterien Soma agyába ülteti a gondolatot, hogy adja Evelinnek a lila kendőt. Mert itt ő irányít. Zsolti helyesli, hogy végül mégsem hívja ki Tivyt, mert az szemétség lenne. Az újságírás legizgibb pillanata az, amikor Dávid elereszt egy pókemberes utalást.

bscap0007_1.jpg

bscap0008.jpg

Pedig ha tudnák a firkászok, hogy mekkora hír van kibontakozóban! Vivinek végre megjött a „menszije”, ezért most nem tud szexelni egy hétig!!!!!!! Soma örül, mert ez a tény nagyobb védelmet jelent számára, mint a világ összes lila kendője egyszerre. Folytatódik Vivi és Soma nem létező viszonyának igen kellemetlen fejtegetése, szegény lány kevésbé képes beletörődni a visszautasításba, mintha érvénytelen lett volna az általa kezdeményezett népszavazás. Dávid rávilágít, hogy a havibaj sem lehet magyarázat a folyamatos beszólogatásra, mire Vivi:

Ti férfiak olyan egyszerűen gondolkoztok.

Dávid tovább feszíti a húrt, amikor arra célozgat hogy nem kéne átmenni Végzetes vonzerőbe, aminek meg is lesz az eredménye. Vivi halálosan megsértődik Somára, majd közli, hogy akkor neki már nem is kell, unja ezt az egészet. Aztán mégsem. Dávid viszont tényleg szeretne leszállni a Soma-Vivi expresszről, hogy új szellemi kihívásokat keressen. Vivi morcos, mert itt a menszije és senki nem érti meg, hogy a nehéz gyerekkora miatt lett szexuális bűnöző. Anikónak nem áll jól az irónia.

bscap0009.jpg

Az elkészült sajtótermék tartalmát Dávid olvassa fel, ismertetve az eddigi eseményeket, melyek azzal a cliffhangerrel zárulnak, hogy vajon Lóri kihívja-e végre őt, vagy esetleg gyáva, mint a szar. Ezután olyan jelentőségteljesen pillant az emlegetett személyre, hogy már  „Nyuszi vagy, McFly? jellegű provokációnak számít. A további cikkek még ennyire sem érdekesek, a Zseri által elrappelt vers pedig immár sokadszor idézi meg Igazságos Izom Tibor szellemét. Dávid elmagyarázza, hogy miért írták meg ugyanazt a témát újra, de igazából ez tök felesleges, mert ezzel csak az átlagos bulvárlap-princípiumot teljesítették be. Ő egyébként tesz a hiteles tájékoztatásra, csak az érdekelte, hogy jól megmondja „Egyenként Kiviszek Mindenkit és Kint Hagyom” Lórinak, hogy merre hány óra.

bscap0010.jpg

Ismét a kihívásnál vagyunk, Soma átadja Evelinnek a lila kendőt, a nő meg majdnem rávágja, hogy igen, de még időben beugrik neki, hogy ez még nem lánykérés, csak majdnem. Lóri minden Dáviddal kapcsolatos sérelmét előadja, melyek közül a legsúlyosabb az isteni Dina iránti őszinte érzelmeinek megkérdőjelezése. Ezután az X-faktor mentorházából jól ismert technikát alkalmazza, és miután minden miniellenséghez intézett pár keresetlen szót, Atihoz fordul, hogy kihívja. Dávidot. Utóbbi kényszeredett mosollyal veszi tudomásul, hogy egy percre túljártak azon a híres nagy eszén, és hogy nem is olyan kiszámítható ez a Lóri, mint amilyennek még tíz másodperccel előtte hitte. Ati és Dávid nyalják kicsit egymás ánuszát, nehogy baj legyen Lóri barátságukat érintő megjegyzéséből.

bscap0011.jpg

A sokktól Tivy is felébred a kómából, és egyértelművé teszi, hogy Dávid mellé fog állni.

„Egy büdös köcsög mellé álljak be, aki izé, elárult engem? Hát ezért kint úgy megbasznám a száját…”

Lóri azt bizonygatja Zserinek és Zsoltinak, hogy Evelint nem is akarta volna kihívni, neki csak eszközszerep jutott a nagy játszmában, aminek végső célja Dávid lila kendőjének levarázsolása volt. Mindeközben Krisztián fontos következtetésre jut, amikor Mici kifejti, hogy ki, miért köpte szembe Dinát.

„Lóri nem Dina, és Dina nem Lóri. Ők nem egy személyiség.”

Ez nagy csalódás lehet azok számára, akik Harcosok klubja-szerű csattanóra számítottak.

Címkék: való világ 18+ vv8
827 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fu Szekh Li 2016.10.08. 14:52:52

@BAZINGA2: Ja Dávidé is fasza:
A lényeg, hogy meglegyen a napi fehérje adag,...
Szombaton meglesz, mert sz...ni fog :D

Milyen rossz szokásaid vannak?
Mindig igazam van, sajnos.
A kis szerény.

Ha állat lehetnél melyik állat lennél és miért?
Elefánt, mert ez a kedvenc állatom: természetes ragadozó, boldog élet.
Hááát: nagy vadász az elefánt, az biztos :D

És a videó, ahol bemutatja a káoszt, amiben él, és bevallja, hogy pancser a lányokkal.

De ha neked ez kell...
(Egyébként szerintem mindegyik adatlapba bele lehet kötni.)

2016.10.08. 14:54:14

@BAZINGA2: inkább Humor:2 intelligencia 2 külső 5 egó 10

2016.10.08. 14:57:19

@Fu Szekh Li: ő legalább csinál valamit, nem csak részeg kvakat dugdos anyuciek lakasaban. Túl öreg lehetek, mert valahogy nem tudok azonosulni azzal az értékrenddel, miszerint az egész élet a lerészegedett baszasrol , meg mások átbaszasarol szól. Tehát ha valakinek sok nője van az király? Grat.

2016.10.08. 14:58:23

@Biriksz_Krokiksz!: Jaj ez a halálom nekem is. Mindig mondom, hogy engem biztos nem fog eltartani az ő gyereke...:D

alsophila grahami 2016.10.08. 14:59:04

@virlane: igazad van, ez mocskosnagy prekoncepció. de attól még érvényes is lehet, mint pl. itt; mert az élettapasztalatom azt mondatja velem, hogy ha vki olyan kétségbeesetten keres párt magának,h még egy a Bencusféle műsorba is képes elmenni bohócnak, és számos - saját bevallása szerint gyak. az összes - próbálkozása nettó kudarc, akkor azért ott érdemes elgondolkodni, hogy valami rendszerszintű hiba van a srácnál, és nem mindig a felhozatalt hibáztatni...

2016.10.08. 15:00:12

Egyébként Lori milyen "edzéseket" tart, amire szeretne ha többen járnának?

2016.10.08. 15:00:24

@alsophila.grahami: :))) gyakorlatilag szinte mind jogász végzettségű, sok politológus-elemző spannal, bármit de bármit megtehetnek, és mivel engem nem érintenek az ámokfutásaik, ezért -de tényleg csak ezért tudok elismerően tapsolni nekik, h baszki ezt kurva profin megcsináltátok a kétharmadnyi bázisotokkal...magánvéleményem meg az, h szarjanak vastag sugárban sok boldog csípős csiliszószt minden reggel.

Mermancs 2016.10.08. 15:01:42

@Motorcity1899: lerészegedett nagy baszásról meg baszott nagy lerészegedésről szól :D

alsophila grahami 2016.10.08. 15:05:56

@virlane: @alsophila.grahami: ja, annyit még, hogy ha lakatosevelinek közt keresgélsz, szükségképpen lakatosevelinekbe botlasz, gondolom, adott a megoldás: keresgélj máshol, és ne mártírkodj, ne a merítést okold, hogy nem érnek fel hozzád.

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:06:27

@Motorcity1899: Ott volt az utolsó sor, remélem eljutottál addig. Egyébként mit csinál? Ja gyúr. Hidd el, aki csinál is valamit, az nem megy be oda bohócnak.

mobilos perpetuum 2016.10.08. 15:06:47

@virlane: www.elokozvetites.com/valovilag-vv8/villalakok-david.html
Ne más, mint Dávid mondja filmjében, ami nekünk, VV nézőknek készült: az már ciki, hogy itt, (konditerem, ahová jár), vannak csinos lányok, de "nem merek odamenni egyikhez se."

2016.10.08. 15:07:41

@alsophila.grahami: ez még a gyerekkori #kövérvoltam gátlás működése lehet, talán a mai napig így látja magát...

2016.10.08. 15:07:55

@Fu Szekh Li: eléggé felhígult a személyi edző szakma.

2016.10.08. 15:08:28

@Mermancs: hat aki az ősember szintjén van annak biztos

MacákékIcukája 2016.10.08. 15:08:51

@mobilos perpetuum: jo, de ha valaki belekot a nickedbe, akkor az illetovel meccseld le inkabb, mert nekem ahhoz semmi kozom.
Igen, Davidnak drukkolok ezerrel de kb en vagyok az egyik legPC-bb drukker, nyugodtan nezd vissza amiket irtam az utobbi par napban. Nem okos dolog mindenkit beskatulyazni, plane h nem is olvasod az osszes kommentet, tok nem fair. 20:59kor irtam ez ala a poszt ala azt a hosszu hsz-t amire nem reagaltal, kerdezz bele vagy cafolj nyugodtan.

2016.10.08. 15:10:29

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): te mmkk a védelmem alatt állsz, ha vki beléd köt, megeszem!

Mermancs 2016.10.08. 15:13:46

@Motorcity1899: sajnos nem, az ősemberek megdolgoztak minden napért és nem lógatták a furkósbotjukat egy luxusvillában... Max a megrohadt gyümölcstől csiccsentettek be :D

2016.10.08. 15:14:17

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): ma egyedül vok, rakott cukkini lesz, amit imádok, és nem lesz, aki lefinnyázza.
XD

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:14:26

@Motorcity1899: Igen, és? Lemaradtam valahol, én még ott tartok, hogy mit is csinál Dávid?

2016.10.08. 15:15:18

@Mermancs: majdnem belefulladtam a csirkemellbe amikor olvastam amit írtál.:d

alsophila grahami 2016.10.08. 15:15:39

@Biriksz_Krokiksz!: erről jut eszembe, h végre egy normálisabb belevalót láthattunk tegnap, ilyennek kéne lennie mindig: párbaj előtt hozzátartozók, párbaj után a kiesett, és az összes többi napon bejátszók tömkelege a kimaradt, bevállalósabb történésekből! akkor még néznénk is rendszeresen, mertvolna miért..

2016.10.08. 15:15:43

@Fu Szekh Li: logisztikai koordinátor

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.08. 15:17:59

@mobilos perpetuum: Valamit jobb ha tudtok. Ezek a kisfilmek nem az igazságot mutatják. Színtiszta színészet és hazugság az egész. Volt ismerősöm az egyik ilyen showban, és a fle sem volt igaz, amit a kisfilmben elmondattak vele. Erről ennyit. Szóval sem Lórira sem Dávidra ne vegyetek mérget, hogy a valóságban ilyenek. Mielőtt még ökölre mentek itt.

2016.10.08. 15:18:43

@Fu Szekh Li: összeszedett és szépen fogalmaz. (meg marha jól néz ki) XD
képernyőképes.
hátránya:
mindezt ki is használja a többiek ellen, és ez nem túl fair.

diómió 2016.10.08. 15:19:02

Azért drukkolnék Dávidnak, mert ő az egyetlen,akinél úgy látom, hogy normálisan tudna bánni 36 millió Ft-al. Egy ilyen buta, jellemtelen alak,aki még mindig Dina hátán utazik és lenézi a nézőket,mit csinálna vele? Bora Borára vinné belőle azt a Dinát, akit a nézők kiszavaztak a játékból?És talán Zsolti kivételével a többi sem tudna kezelni egy ilyen összeget.

2016.10.08. 15:19:56

@Fu Szekh Li: fura logikád van. Én stratégiai elemző vagyok, akkor magyarul....?

alsophila grahami 2016.10.08. 15:19:57

@Biriksz_Krokiksz!: kb. ugyanez, itt is ;)) mondhatni, ekg (y)

virlane 2016.10.08. 15:20:20

@alsophila.grahami: Valószínűleg Dávid eleve nehezebb helyzetben van, mert saját maga mondta, hogy duci kisfiú volt, akit sokat csúfoltak, és elutasítottak a lányok. Azzal, hogy valaki lefogy, a korábbi sérelmei, bizonytalansága nem szűnik meg. Ezt valószínű élete végéig cipelni fogja. Nem látsz bele a lelkébe, sem az eddig életébe.
Téged most egyébként pont azért szólítottalak meg, mert fentebb azt elemezgetted nagy sértődötten, hogy micsoda dolog a leszbi nőket cikizni és mi lesz itten szegény Zsótival, ha neki kell párbajozni és egyébként is a jóérzésű ember ilyen kommentek láttán inkább sarkon fordul stb. Erre 5 kommenttel lejjebb már határozottan állítod, hogy Dávidot belülről eszik a kukacok. Mert csak. Mert az élettapasztalatod azt mondja.....
Te ugyanúgy elítéled finomkodás nélkül a neked nem szimpatikus embert, csak az nem a leszbi vagy a meleg, hanem Dávid. Az a bizonyos kettős mérce ugye..

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:22:23

@Motorcity1899: Van, aki meg tisztasági manager. És?

Mermancs 2016.10.08. 15:23:52

@diómió: Zsolti a 36 millából lehet végleg melánit csináltatna magából :D

alsophila grahami 2016.10.08. 15:23:56

@diómió: már elmondta, hogy a lánytesója miatt harcol meg a 36 milláért, mert nem hagyhatja cserben, de hogy pontosan miről is van szó a lánnyal kapcsolatban, azt nem tudom, nem követtem akkora figyelemmel; talán vki tudja és megírja itt...

2016.10.08. 15:24:45

@diómió: ugyanezen a véleményen vagyok.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.08. 15:24:59

@Fu Szekh Li: és van a humánerőforrás input-output manager

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.08. 15:26:18

@Mermancs: Aztán pedig megszerezné magának Dávidot. :P :))

2016.10.08. 15:26:38

@Fu Szekh Li: édes istenem...nem folytatom, szavazz Lorira es menjel vele Bora Borara.

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:27:47

@Motorcity1899: Túl komolyan veszed magad édes :)

2016.10.08. 15:30:01

@Fu Szekh Li: korral jár, majd ha felnosz te is megkomolyodsz.

2016.10.08. 15:31:08

@alsophila.grahami: a belevalóra rettenet mód haragszom. kezdve a két műsorvezetővel, az már eleve elcseszett döntés volt, akárki is találta ki, csókoltatom
a tegnapi se tetszett, se a zserys-tyvys, (azért külön haragszom, h kedvenc placebo bandám egyik zenéjét vágták be alájuk, még ha volt is kicsit aktualitása), se a krisz-micicicis fürdős jelenet. egyedül értékelhetőnek krisz agymenését tartottam melaniezsótival megcsinálásával kapcsolatban. mert az tényleg hozta, h na ilyen még tényleg nem volt a vv történelemben (most lesz).

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:31:16

@Motorcity1899: Mondták már, hogy ideje felnőnöm, de most kezdjek hozzá ötvenévesen?

MacákékIcukája 2016.10.08. 15:34:45

@Biriksz_Krokiksz!: ahhoz mmkk kell egy kis protein :D en megennem most, ehes vagyok. De inkabb megsetaltatom magam

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.08. 15:35:42

@Fu Szekh Li: az meg a vasúti járműforgalmi ütemező manager.

MacákékIcukája 2016.10.08. 15:36:54

@virlane: ekg a kettos merces kommentedre

alsophila grahami 2016.10.08. 15:37:45

@virlane: tévedsz. nem írtam le elsőre, sőt amikor bement, komoly esélyesnek gondoltam, és tetszett a higgadtsága pl., és a kulturált stílusa is, mígnem szépen, lassan - ahogy a dolgait viszi odabent - foszladozni kezdett a papírmasé maszk, amit magán visel, és itt-ott, egyre több és több helyen előbukkanni látszanak mára már a valódi Dávid-attribútumok.

nem kell személyesen ismernem ahhoz, hogy levegyem, ki rejtőzik a maszk alatt, némi emberismeret és élettapasztalat bőven elegendő ehhez.

Mermancs 2016.10.08. 15:38:05

@ALOKSAKTRHEE: a konditeremben becserkészné ...:D

2016.10.08. 15:39:09

@Fu Szekh Li: hat van aki sajnos soha nem nő fel.

2016.10.08. 15:39:32

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): a te részedre sajt helyett proteint szórok ;) (izééé pont nincs itthon)
XD

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:42:45

@Motorcity1899: Bezony, bezony. Te mikor kaptad el?

2016.10.08. 15:43:53

Első főiskolai tanulmányaim kezdetén.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.08. 15:44:30

@Biriksz_Krokiksz!: én ma pizzát sütöttem. en kelesztettem az illatos kenyértésztát meg minden. es csinaltam rántott húst sütőpapíron légkeveressel. Ágyő sokáig terjengő olajszag MUHHAHAHAHA.

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:45:10

@Motorcity1899: Vigyázz, mert halálos lehet.

hereverő heverő 2016.10.08. 15:45:20

@Motorcity1899: @Fu Szekh Li:
Pl én még nem nőttem fel. És minden szeptemberben elvisznek az ufok, de mivel van rajtam elmegátló, még sose vették ezt észre.
Mit veszekedtek ?

alsophila grahami 2016.10.08. 15:46:03

@Biriksz_Krokiksz!: többek közt... és nekem az sem teszi szimpivé, hogy kb. naponta kinyilatkoztatja - hol a riportban, hol élő adásban - hogy mennyire gyűlöletvezérelt, Lóri hangoztatja folyton a bosszút, mindeközben Dávid az, aki nem csak beszél róla, de valóban tesz is érte, hogy Lórin megbosszuljon valamit, amiről foggalmam nincs, micsoda tképp, de hogy elengedni képtelen, annak naponta hangot ad -- számomra ez kicsinyességről és nem túl magas emberi minőségről vall, ettől nem tudom őt kedvelni már.

BAZINGA2 2016.10.08. 15:46:11

@Motorcity1899:
Egyetértek. Még sosem láttam humorizálni. Állítólag Tivy is rém vicces. Jól titkolja mindkettő.

2016.10.08. 15:46:25

@Fu Szekh Li: téged valószínűleg nem érint nyugi.

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:47:41

@hereverő heverő: Én szórakozom. El kell ütni valamivel az időt főzés közben :D

hereverő heverő 2016.10.08. 15:48:03

@BAZINGA2: Tivy rém. Pont. Itt a mondat vége.

2016.10.08. 15:48:05

@hereverő heverő: van egy rossz tulajdonságom, hogy ki nem állhatom azokat az embereket, akik gyökereket tamogatnak egy egzisztencia megnyerésében.

2016.10.08. 15:48:55

@Fu Szekh Li: remelem Dávid kedvencet csinálod....:d

2016.10.08. 15:50:40

@Cseszlovák Gyurmafilm: pizzát én is szokok sütni, elég gyakran van nálunk filmnézős-kibeszélős barátos hétvégénk, két dolgot mmkk rendelnek per alap, egyik a pizzám, a másik a padlizsánkrémem. (mivel mindkettőt telenyomom hatvan kiló foGhagymával, és utána két napig szellőztetek, sztem tutti szívatnak)
XD

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:50:47

@Motorcity1899: Nem vagyok ideges. Na gyere, folytassuk az új poszt alatt!

BAZINGA2 2016.10.08. 15:50:48

@Fu Szekh Li:
Inkább Ő, mint Lóri! Remélem nem okoz gondot Neked? Rátettem a jelet, Te meg tedd Lórira! Nekem Dávid szimpatikus, meg Soma az összes közül. Csak Soma még gyerek. - ennyi-

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.08. 15:51:12

@Mermancs: Igen igen. De nem szól ám róla, hogy ő ki is valójában. :D Csak miután másnap felébrednek, akkor mondja meg neki. Szia nyuszómuszó, ugye megmondtam a villában, hogy az enyém leszel egyszer. XDDDDDDDDD

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:51:42

@Motorcity1899: Ha a székelykáposzta, meg a vinete az, akkor...

alsophila grahami 2016.10.08. 15:53:29

@Biriksz_Krokiksz!: ekg, és azt én se mondom, hogy maguk a bejátszások jók voltak, hanem a tendencia, hogyvége kisfilmeket adtaksorban, és nem a két félcédulás öncélú bohóckodásait kellett végigszenvedni - mindig valami jobbra várva, ésmindigcsalódottan elkapcsolva -, hanemvégre arra próbálták használni a keretműsort, amire az való. de amúgy igazad van, a bejátszók nem voltak túl érdekfeszítőek, de mit tehetünk? ha a szerkiknek ezek jöttek be... :P

Fu Szekh Li 2016.10.08. 15:53:50

@BAZINGA2: Hát gond lenne, ha gondot okozna.

alsophila grahami 2016.10.08. 15:57:37

@Motorcity1899: hú, akkor mostanság nagyon nehéz lehet neked, mert a jelen adminisztráció egyebet sem tesz... xP (bocsi az offért;)

2016.10.08. 15:58:10

@alsophila.grahami: már nem tudom ki írta a napokban, (macákicura tippelek), hogy ez a két fiú között kakaskodás.
van benne vmi, csak én mind a kettőt bírom - más más okokból, és nagyon mérges vagyok, h ők párbajoznak.
ami viszont ezerszer jobban zavar, és nem csak ebben az évadban: hogy a 'csába nem tudnak találni vállalható külsejű és agyas okosgoni csajt is berakni????

alsophila grahami 2016.10.08. 16:18:55

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): látom, te is más micsodájával szereted verni a csalánt... és mondd, az neked se tűnt fel a nagy ékágézás közepette, hogy én a büdös élétben soha nem említettem olyan ocsmány kontextusban Dávid nevét, mint ahogyan ti beszéltetek a két Lóri-hozzátartozóról? pedig pont te jártál ebben élen "csúcsparaszt" (nomen est omen) kommtársaddal egyetemben... nehogy már párhuzamot akarjatok vonni a kettő között, vicc.

MacákékIcukája 2016.10.08. 16:23:25

@alsophila.grahami: te mirol beszelsz? Nem is irtam semmit lori neveloszuleire.

2016.10.08. 16:26:02

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): @alsophila.grahami: légyszi ne! beszélgessünk inkább arról, h miért nincsenek sose fasza csajok a vv-kben ;)
(új poszt van, pl ott)

alsophila grahami 2016.10.08. 16:26:11

@Biriksz_Krokiksz!: igen, a tuják tizedelését támogatnám én is, nem is értem itt a szerkesztői szándékot most, hogyan engedhették ezt? hogy nem terelgették őket más irányba, ahogyan szokták amúgy? okosgoni csajszinak meg - néha volt olyan érzésem, hogy - talán Dinát szánhatták, csak nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket gonoszkodás terén, azért hagyhatták kiesni, vagy nemtom... okos nő itt darab sincs perpill. sajna.

alsophila grahami 2016.10.08. 16:29:39

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): csak helyeseltél, az nem ugyanaz, igaz is, jó hogy szólsz (nem). a fröcsögésről beszéltem, azt ti ketten toljátok itt jelenleg a legintenzívebben, de legyen nektek, egs, vedd úgy hogy nem szóltam.

2016.10.08. 16:34:53

@alsophila.grahami: tuják tizedelése nem feltétlenül jó, nehéz eldönteni, h ki az aki megfigyelős-kivárós poziban van-e éppen (kisasolja a gyenge pontokat, majd mar, az olyan kobrás!) <3
diana minden megnyilvánulásáról lemaradtam, éppen nagyon nemráérős voltam, amikor volt, de ha őt tartották a faszagoni jócsajnak, akkor baj lehet az értékítéletemmel.
(dehogy)

alsophila grahami 2016.10.08. 16:37:19

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): amúgy nem a nevelőszülei, ha jól emlékszem, miután beköltöztek, első bv-ban említette a szőke nőci, h az ő fiának jóbarátja Lóri, és annyira jó lett a kapcsolatuk időközben, hogy mostanra olyan pótanya-féléje lett, vagy lettek mindketten, most ez már nincs meg pontosan... amúgy nem vagyok se leszbi, se feminista, tőlem ekézhetitek őket, meg másokat is, teszek rá, csak a stílustól forgott a gyomrom, de ez legyen az én bajom...

2016.10.08. 16:38:41

@alsophila.grahami: ilonkámat kérlek ne találd meg, ha engem bírsz :)

alsophila grahami 2016.10.08. 16:47:41

@Biriksz_Krokiksz!: benézték, ennyike ;) összekeverték a nagypofájúságot az okosgonisággal, van ilyen, és nemmaradtál le semmiről, rém egysíkúan tolta a kiccsaje, ideje volt kiesnie, mert rettentőmód elnyomta a többieket - mondom ezt úgy, hogy engem pl. ő nem irritált, és a trágárkodása se volt durvább a többi lányétól, csak mivel őt többet mutatták, szembeötlőbb volt, de azóta má láthatjuk, hogy egyik lány se marad el tőle, sőt, van aki túl is szárnyalja (evetke).
tuják... ha őket se tizedeljük, akkor kiket? ;) kiknek kéne most kimenniük vasárnap? (én am most egy Attit láttam volna szívesebben L mellett, az duplacsavar lehetett volna, ha L menne vissza, mert a kiesése Dávid köreit kavarta volna meg)

alsophila grahami 2016.10.08. 16:50:55

@Biriksz_Krokiksz!: okka :) Ilon: békéjobb és fagyi, megminden! #szerivan ;)

alsophila grahami 2016.10.08. 16:53:01

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): simán lehet, én vissza nem nézem most, de akk pláne békejobb, és bocsi (meg krokkusz kedvéért is;) :)

2016.10.08. 16:54:29

@alsophila.grahami: nekem már az is hatalmas meglepetés volt, h a a villa teljes mellszélességgel dávid mögé állt. ezt pl több mint érdekesnek tartom, és bármekkora balfasz is állítólag a lóri, én ilyet még sosem láttam (tehát nincs és nem is létezik ;)

alsophila grahami 2016.10.08. 17:08:07

@Biriksz_Krokiksz!: xDD én is meglepődtem - volna -, mert az ember azt gondolná, hogy aggyal rendelkező gondolkodó entitásokként levették máraz előző szériákból, hogy az ellenfelet mártírszerepbe juttatni, az pont soha nem a támogatottjuk malmára hajtja a vizet; csakis azért nem lepődtem meg, mert Bencus jó előre lelőtte a poént már az előző napi felkonfjával...

alsophila grahami 2016.10.08. 17:12:24

Bencus, a buligyilkos, monnyon le (neeee! Anyikónál sokkalsokkal-sokkal jobb!!) ;)

2016.10.08. 17:14:23

@alsophila.grahami: bencus, egyemmeg, neki sem sikerült pártatlannak maradnia, miután kifejtette, h most tök sajnálja lórit - magánvéleménye ÉS befolyásolásunk.

moletty 2016.10.08. 17:31:42

@alsophila.grahami: Te furanevű Tesó ! Kurvára EKg vagyok Veled,vágod?
Vasszen a csicska-kutya Dávidéshajrá Lóri !
(Egyébként kifaszom beszélt arról,hogyő nyerje meg a lét, én csak erről a párbajról beszélek!)

virlane 2016.10.08. 17:41:02

@alsophila.grahami: Nem azzal van a baj, hogy te kit látsz esélyesnek és kit nem. Hanem arra mutattam rá, hogy sértődötten kijelentetted, hogy micsoda kommentek születnek itt egyes kommenttársak tollából pl. a leszbi anyukákról a belevalóban. És ezt te mint jóérzésű ember nem bírod elnézni. Majd öt perc múlva kijelented, hogy Dávidot belülről eszik a kukacok, mert te ezt a TV-ből így szűröd le. Te pont annyira ismered Dávidot, mint egy-két kommentelő a leszbi anyukákat. Nekik azok bökik a csőrüket, neked meg Dávid. Ergo másokon olyat kérsz számon, amiben te magad sem vagy különb.
Tipikus az az eset volt, hogy amit szabad Jupiternek azt nem szabad a kisökörnek. De mondhatnám azt is, hogy bort iszol és vizet prédikálsz. Pusztán erre akartam rávilágítani.

moletty 2016.10.08. 17:44:21

@virlane: A leszbi anyukák baromi szarul néznek ki, egy világ omlott össze bennem,már nem is akarok leszbikusokat dugni:(

moletty 2016.10.08. 17:46:36

@alsophila.grahami: És ebben is ! Lehet hogy TE ÉN vagyok ? :)

Costanza 2016.10.08. 18:24:28

@mobilos perpetuum: marmint lori temajara gondolsz.

Mermancs 2016.10.08. 18:59:20

@ALOKSAKTRHEE: de másnap reggel azt már az eredeti férfi hangján mondaná xd höhö

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.08. 21:38:57

@moletty: eddig akartál? ja te a filmekből indultál ki...a valóság valóságosabb tesó:)
süti beállítások módosítása