Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grimm 4x20 - Hasfelmetsző

2016. október 06. 15:00 - Kapitánylány

„ Kapj el, amikor tudsz!” – Hasfelmetsző Jack

A kis csapat már csak a kiégett lakókocsihoz ér ki, megállapítják, hogy ez már nem harag, hanem megtorlás. Mindenki visszaemlékszik egy-két lakókocsis élményre, közben felmérik mi élte túl a tüzet, jó pár fegyver, és könyv is megmenekült. Kipakolják a megmaradt holmikat, majd döntenek Juliette lekapcsolásáról is.

Juliette a családi gép elé ül le, sürgős üzenetet küld el Kelly részére, ha nem jön haza, akkor Nick meg fog halni! A válasz nem várat sokáig, Grimm mama siet haza! Juliette egy pohár ital mellett tűnteti el a nyomait.

01.jpg

Útszéli éjszakai pillangók várják a kuncsaftokat, keveréklények, hamarosan mindkettejüknek akad valami a horgára. Az egyikük kocsival hajt el, míg a másikukhoz gyalogosan mennek oda, a kuncsaft szeretné látni a másik énjét. A bemutatkozás után elvonulnak a város egy kietlen részére, a lánynak nem tetszik a dolog, menekülne, de a férfi elvágja a torkát.

02.jpg

Adalind és Rosalee a bájital hozzávalóit morzsolják össze, már csak egy régen halott boszorkányszörny kell hozzá, Adalind anyukája pont jó is lesz, holnap kihantolják. A fiúk megérkeznek a cuccokkal, Juliette nagyon dühös, szóval el kell bújtatni Adalind-ot, hol nem keresnék őt? Hát Bud házában! A jeges hódot kicsit túlterhelik a sok infóval, a lényeg az, hogy senki se tudja meg, hogy Adalind nála van!

Juliette jelent Kenneth-nek, Kelly haza fele tart, igaz a gyerekre nem kérdezett rá, de az már gyanús lett volna. A herceg marasztalja a nőt, van bőven hely, Adalind szobája konkrétan üresen áll.

03.jpg

Nick fegyverrel a kezében megy be a lakásba, a számítógép környékét szemléli meg, gyanúsan figyeli az egeret. Közben Renard arccal lefele egy medence kellős közepén tér magához, épphogy nem fullad bele.

Másnap a gyilkosság helyszínére vonulnak ki, kihallgatják az áldozat barátnőjét is, aki csirkefogó. A holttestet is átnézik alaposan, ekkor veszik észre, hogy a lánynak nem csak a torkát metszették át, hanem a hasát is. Az őrsön Wu érkezik meg a boncolási jegyzőkönyvvel, az eddig történtek kísértetiesen hasonlítanak egy régi gyilkossági sorozatra, valaki Hasfelmetsző Jack-et utánozza?

Adalind az anyja koporsója mellett hogyvoltozza le gyorsan az életét, majd köszönetet mond azért, hogy akkor halott az anyja, amikor pont szüksége van rá, jajj, csúcs ez a nő!

04.jpg

Az áldozat lakótársa újra az utcán keresi kenyerét, a gyilkosunk megy hozzá, aki zokon vette, hogy beszélt a zsarukkal, ott helyben meg is öli a nőt.

A bűbájhoz anyuka különböző testrészei kellenek, végül Rosalee vállalkozik arra, hogy mindent kivágjon. Már a bordáknál tartanak, amikor a fiúk megérkeznek, Jack után akarnak kutatni a megmaradt könyvekben. Nyomra is akadnak, de kiderül, hogy nem féllényről van szó, hanem emberről, akit mintha megszállt volna valami. Mennek is jelenteni a lányoknak, akik közben folytatták a bájital kutyulását, nem sokára el is készül, egy koponya jelenik meg a főzetben, most már csak le kell szűrni. Hívás érkezik Wu-tól, megtalálták az áldozatot, irány a helyszín! Rosalee halkan javaslatot tesz Monroe-nak, ideje hívni Trubel-t!

05.jpg

A bűntett helyén Renard is megjelenik, nagy a nyomás felülről! Hús-vér gyanúsítottuk nincs, de egy ősi erő munkálkodhat a háttérben. A százados értékeli a teóriát, csak ezzel nem állhat a felettesei elé. Vissza a fűszerüzletbe, ahol épp a főzetet szűrik le a boszorkánysüveg segítségével. Kész az ital, most már csak Juliette-tel kell megitatni, könnyű meló lesz az! Adalind bízik benne, mert előtte ő leteszteli, és már meg is húzza az üveget. A főzet hatása gyors, Adalind le is fekszik a pamlagra, majd kéri, hogy fogják le! Az erőlekötés durva, a nő ide-oda hánykolódik, közben az ereje ki is lép a testéből. A hatást ellenőrzik is, Adalind nem képes átváltozni, tárgyakat mozgatni, most már csak Juliette-nek kell szólni!

06.jpg

Juliette a ház, illetve a szomszédok adatait adja meg Kenneth-nek meg az embereinek, készülnek Kelly elfogására. Közben Nick Bud-hoz viszi Adalind-ot, pihennie kell, Hank marad őrizni a házat. Nick otthonról próbálja elérni Juliette-t, de a nő nem veszi fel a telefont.

Renard sajtótájékoztatót tart a polgármesterrel együtt, biztosítanak mindenkit arról, hogy a rendőrség kézben tartja az ügyet. A százados sebei ekkor újra vérezni kezdenek, az öltözőben szenvedve felhív valakit, azonnal találkozniuk kell! Henrietta-hoz rohan, segítségét kéri. A nő kikérdezi a sebeiről, rémálmairól, kiderül, hogy mindig víz közelében tér magához a férfi. Henrietta nem tud rögtön segíteni, Renard dühösen rohan ki a házból. Henrietta gyorsan a könyvekbe temetkezik, amikor a nyílik a bejárati ajtó, de az erejét már nem tudja latba vetni, a gyilkos elvágja a torkát.

07.jpg

Nick érkezik meg az őrsre, feladta a telefonálgatást, épp ekkor csörren meg a vezetékes telefon, Juliette az. Nick mesél a bájitalról, a nő végül beleegyezik abba, hogy a fűszerüzlethez megy. Mindenki feszülten várja a nőt, aki meg is jelenik, a főzet eredetéről érdeklődik. A beszélgetés feszült, próbálják az italt lenyomni a torkán, Juliette át is veszi, de nem issza meg, helyette rátámad mindenkire, összetöri a főzetet, közben fennhangon ordítja, hogy ő szeret ilyen lenni! Nick fegyvert szegez rá, de Juliette erőt gyakorol rajta, és Monroe felé irányítja a Grimmet, majd eldördül egy lövés, de nem látjuk, hogy talált-e…

08.jpg

Címkék: grimm
12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.06. 17:15:00

adalinda megint nagyot ment ebben a részben, ahogy főzetkészítés közben szórta a jobbnál-jobb poénokat, enyhén tiszteletlenül.
XD
zsülit most nem kommentálom. rohadék.

Kapitánylány 2016.10.06. 17:39:55

@Biriksz_Krokiksz!: Adalind-ot egyre jobban kedvelem! Juliette meg egy hülye rib@nc...

2016.10.06. 18:25:24

zsüli, ehhh. végig az évadokban olyan 'seíze-sebűze' volt a csaj (fogadjunk, h döglötthal kézfogása van!), most viszont, hogy kapta ezt az überkúl képességet, pont a korábbi pajtikái és szerelme ellen fordítja, és ebből a szempontból sokkal aljasabb bármelyik goninál, evör. pláne, h a saját kis szaros önérzetének a vélt -VÉLT!- megsértése miatt tesz ilyen oltári nagy szemétségeket (lásd ennek a résznek a vége, és a következő rész, de pofám lapos). értem én, h bosziszörnynek lenni megváltozott tudatállapotot is jelent, de megérteni nem tudom, mivel a barátai végig segíteni akarnak rajta, de ő belegyógyult ebbe az állítólagosan (!!!) megcsalt nő szerepébe. de még ha igaza is lenne, ne így dolgozza már fel, h legyak mindenkit, még gyerekeket is akár. nagyon rühellem a nőt, és elnézést (nem) kérek, de nem vagyok hajlandó vele kapcsolatban szofisztikáltan fogalmazni, mert az iránta való érzéseim sem azok. legszívesebben lekaratéjoznám azt a piszok fejit!!!

szmájli, na az nincs, elfogyott!

Gabba 2016.10.06. 20:39:22

Nincs más megoldás, Julist be kell hagyintani egy sharknadóba :)

2016.10.06. 20:47:08

@Gabba: julis maga a sharknádó, pistám.

Pácsó Ármándó 2016.10.06. 23:31:48

@Gabba: @Biriksz_Krokiksz!: De pont most mikor a Család meg a Szálak vannak műsoron? :-) Tényleg! Mi lett a térképes kulcsokkal? Most hol vannak?

2016.10.06. 23:36:26

@Pácsó Ármándó: haladtál-e előre, és provokáció-e a kérdésed? (tutiiiii)
XD
(nagyon várom már a Családi Szál #kibeszélhetősi hogyvoltot)

Gabba 2016.10.07. 10:02:10

@Biriksz_Krokiksz!: majd jól beleírom a kövi hogyvoltba, ahogy az egyik cápából néz kifele :)

2016.10.07. 11:26:41

@Gabba: jó, de olyan pörölyfejűsbe, mert az úgyis kis csufi már alapból, szegénykémke.
;)

Kapitánylány 2016.10.07. 13:18:21

@Biriksz_Krokiksz!: majd látni fogod a (talán) következő utáni hogyvoltot... ott ki is nyilvánítom Julis iránti érzelmeimet! :D szerintem az írok nagyon mellé nyúltak vele, azért igen erős ez a jóból rossz dolog, Adalind-ot szépen ívelték, és nála legalább mindig meg volt mit miért tesz... Julisnál tényleg sok ez a 180 fokos fordulat, nem így kellett volna, még ha tényleg a bosziszörny mivoltja hozza ezt ki belőle...

2016.10.07. 13:41:41

@Kapitánylány: igen, mintha a fokozatossag hianyozna...oks, varom!
XD

Pácsó Ármándó 2016.10.07. 20:42:14

@Biriksz_Krokiksz!: Nem mentem előre én CaptainGirl írásaiból tájékozódom! :-)

@Kapitánylány: Igen, Adalinde szépen ívelt, elől-hátul :-))
süti beállítások módosítása