Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8081-8082. rész

2016. szeptember 24. 13:00 - Gillotte

Mikinek kis híján felrobban a kopasz feje annak hallatán, hogy Ági csak a cég egy bizonyos százalékáért cserébe nem mondja el Attilának, hogy Juli Mikitől terhes. Miki elzavarja Ágit, majd Julival tárgyalja ki a dolgot: hogy lehetett ilyen hülye, hogy pont Áginak számol be erről a kényes dologról?! Azok után, hogy Juli 40 éves nő létére a védekezés semmilyen formájára nem gondolt, nem értem, Miki miért lepődik meg. Julit ez annyira nem érdekli, viszont fáj neki, hogy Miki ennyire tojik arra, hogy amúgy valaki testében fejlődik épp a gyereke. Juli azért átmegy Ágihoz kikérni magának, hogy felhasználja a legféltettebb titkát a személyes bosszújára, de Ágiban nem mozdul meg a lelkiismeret. Ráadásul minden jól alakul, hisz Miki végül úgy dönt, hogy ideiglenesen beveszi őt a cégbe, de csak addig amíg Juli terhes.

bk_szeptember15_1.png

Gizinek nem tetszik a trambulin, oké, hogy okozzunk örömet a gyereknek, de normális keretek közt kellett volna tán. Stella kilopódzik trambulinozni kicsit, s Bözsi nézi, ahogy a kislány ugrál. Stelláért jön Gizi, aludni zavarja, de Stella felajánlja Bözsinek, hogy ugráljon picit a trambulinon, a műtét előtti idegeit csillapítandó. Bözsi némi hezitálás után ültében rugózik párat, és rendkívül élvezi. Hamar eljön azonban a másnap, amikor Bözsit hevesen dobogó szívvel tolják be a műtőbe.

bk_szeptember15_2.png

Peti és Ottó eredeti, kézzel készített rózsafa székeket rendelnének egyenesen Indiából, darabját 25 ezer forintért. Natasa, aki fedezi ezt az egészet, köpni-nyelni nem tud az összeg láttán, és felszólítja a fiúkat, hogy ne szórják a pénzt, ugyanis kicsit durva 25 ezret elkölteni egy nyomorult székre. Peti és Ottó bevágják a durcát, amiért a jelek szerint az a döntéshozó aki tejel, és faképnél hagyják Natasát. A lány hamar megbánja, hogy olyan hirtelen volt a fiúkkal, bizonyára fáradt a tetőterasz és az egyetemi projekt miatt. Néz hát ő maga székeket, 53 centi magas, az biztos jó lesz, rendel is 40-et, majd elmegy a Fittlaborba átvenni őket. Közben Peti és Ottó otthon kajál, továbbra is durcázva, de Hanna rábeszéli őket, hogy talán nem kéne agyatlanul szórni a pénzt, helyette inkább csapatként kéne dolgozni.

bk_szeptember15_3.png

Stella megállás nélkül ugrál a trambulinon, de a Rózsa vendégeit zavarja más boldogsága, így szólnak Gizinek, hogy szállítsa le a gyermeket a játékszerről. Gizi utasítja Lacit, hogy szabaduljon meg az ajándéktól, mert persze, érezze Stella jól magát, de ők nem haverok, hanem szülők. Aznapra még maradhat az ugráló-eszköz, de kár volt így dönteni, ugyanis háló híján Stella leesik a trambulinról, és annyira fáj a csuklója, hogy kórházba kell vinni. De mi lesz, ha a gyámügy megtudja, hogy Stellának balesete volt Laci gondatlansága miatt? Hisz ki vesz trambulint háló nélkül…

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julie0812 2016.09.24. 22:01:39

Ki ki, hat a Novak Laci XD
A tegnapi kepek maradtak bent... :)

Gillotte 2016.09.24. 22:05:40

@julie0812: Áá, basszus, tényleg, köszi, hogy szóltál! De hogy a fenébe, pedig vannak új képeim. Nem engedi kicserélni őket...bocs :S

Almaka 2016.09.24. 22:08:47

Milyen jók ezek a Berényi testvérek mindig csinálnak egymásnak egy kakukkfiókát.
Beltenyészet semmi ehhez képest.
süti beállítások módosítása