Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 9x16 - Versenyben az idővel

2016. augusztus 01. 13:00 - Hoppancs

Meredith optimista, Cristina ideges, a buliból kimaradt Alex pedig nem érti, mi ütött a barátaiba. Utóbbiak nem mondhatnak semmit, mert akkor meg kéne ölniük. Murphy és Ross a Seattle Grace Mercy West sorsát próbálják megjósolni, Bailey a süllyedő hajó elhagyására készül. Owen kapitány efölötti kétségbeesésében a kórház szívének nevezi az állásinterjúhoz öltözött doktornőt. Jackson mamája máris kész megmondani, mit kéne tennie kicsi fiának. Elhúzni innen Bostonba, de sebesen. Webber segít az elvileg felnőtt Averynek, hogy kiálljon magáért. Karev durcás, mert nem kell Jónak, de úgy tesz, mintha csak a szakmai gondok nyomnák a vállát, mert ő egy erős, öntudatos férfi. A lázadó csapat puccba vágva várakozik a Julian Crest nevű milliárdos nagyember irodája előtt, de Mer telefonon azért konzultál Heatherrel, akire a betegeit hagyta. Brooks azt hazudja a fortyogó Baileynek, hogy a mamája hívja, de nem Bailey lenne, ha ez érdekelné. Főleg most, hogy a süllyedő hajóra egy bekrepált veséjű, kétgyermekes anyuka is felszállt.

bscap0000_5.jpg

Alana mosolyogva közli, hogy mégis lesz szerződés, nem is olyan egyszerű lerázni a repülő lovat. Hunt feldobottan köszöni meg a segítséget. Derek gyönyörű beszédét csak Crest két lóti-futijának adhatja elő, de Stan szerint ezzel nincs baj, a félistenhez több lépcsőn át vezet az út. Mer eközben a kimerült vénájú betegek mesterséges artériával való ellátását említi Heathernek, aki ezt továbbítja is. Jackson feltárja az őt őrülten imádó Stephnek anyuci ajánlatát, majd szemöldökráncolva konstatálja, hogy egyik műtétjét megint elhalasztották. Alexék aktuális betege egy kisfiú, aki Philnek hívja a daganatát. Ha Huntnak nem lenne elég baja, egy fickó még le is hentesezi, mert szerinte miatta tapadnak össze-vissza a belei. Pedig nem is, ez gyakori komplikáció, amit Owen most egy újfajta eljárással kezelne. A páciens arcmérete három számmal csökken, amikor April vidám hangon közli vele, hogy e nélkül neki kampec.

bscap0002_5.jpg

Avery műtét közben kérdésekkel zaklatja Richardot azzal kapcsolatban, hogy mitől olyan derűlátó. Hát azért, mert rajtakapta Torreséket a szervezkedésen, és ez nem jelenthet rosszat. Az emlegetett személyek már a Cresthez vezető második lépcsőfokon állnak. Miután az orvosi blablát mellőzve végre pénzügyi tervet villantanak, kapnak is egy tizenöt perces találkozót, mielőtt a nagyember lelép Dubaiba. Heather véletlenül meghallja, ahogy Alana gondterhelten taglalja Robertának a Seattle Grace jövőjét. Ami tulajdonképpen nem lesz, mert az egészet szétszedik, és mindenkit jól kirúgnak. Leadja a drótot Mernek, úgyhogy nagy a pánik a Crest kegyeit leső társaságban. Hogy a kórházban még ne legyen, Bailey nyomatékosan megkéri Heathert, hogy tartsa vissza a friss infót. Brooks így is tesz, de még mielőtt nem terjesztené, elmondja a fiókáknak. Avery és Alex „Miért Nem Mentem A Hopkinsba” Karev éppen szkeptikusan hallgatja Richard teóriáját, amikor utóbbi is meghallja rezidenséktől, hogy gáz van. Mindenki az utolsó műtétjére készül, Bailey sajnálja, hogy nem lehet már vezető sebész.

bscap0004_5.jpg

Kórházvásárlóék már Crest színe előtt referálnak a kitűnő befektetési lehetőségről, és magabiztos mosollyal bólogatnak, amikor az üzletember rákérdez,  hogy tényleg ők akarják-e vezetni az intézményt. Crest rátapint a lényegre, miszerint egyikük sem csinált még ilyet hosszú távon, és valószínűleg úgyis csak nyűg lenne nekik, mivel vagdosni szeretnek, nem menedzselni. Úgyhogy jöjjenek vissza, ha már van egy rendes főnökjelöltjük. Ideje mégis beavatni Owent és Richardot. Miranda pipa, amiért Meredith félrehívja a neki asszisztáló Webbert, mire Heather felvilágosítja, hogy a mesterséges artéria ötlete a fekete báránytól származott. Baileyt nem érdekli, mert ő a kórház szíve, neki senki ne dumáljon. Shane két másodperc alatt kottyantja el Huntnak, mit tudtak meg – közvetve - Alanától. Owen összeomlik, mert bírta a csajt. Hogy betege ne járjon ugyanígy, April veszi át, amíg ő lelép kérdőre vonni haverját.

bscap0005_5.jpg

Jo és Karev kioperálja Philt. Steph kesereg, mert Avery látványosan telefonálgat Bostonba. Leah próbálja észhez téríteni, hogy ne legyen olyan lány, aki kockás hasú félistenek után rohan lihegve. Mer feltárja a szitut Richard előtt: vezetői tapasztalat kéne, meg amúgy 175 millió, ha esetleg az is akad. Hunt Cristina vallomása után a tanácshoz siet, hátha ők is belemennének. Steph és Jackson orrplasztika közben romantikázik. Alex elmeséli a frissen műtött gyereknek, hogyan tépte le Phil fejét, amin mindenki nevet, kivéve Jót. Ő pityereg, hivatalosan csak azért, mert nem tanulhat már többé ilyen fasza mentornál, amúgy meg azért mert szereti Alexet. Owen beront a Pegasus-tárgyalásra az új vevő hírével. Egy napot kér, hogy benyújtsák az ajánlatot, ami sajna mégsem születik meg, mert Crestet nem hozta lázba a projekt.

bscap0006_5.jpg

Ross ajánlólevelet kérne Apriltől, de utóbbi inkább elmeséli neki az elrontott életét. A dialízises páciens remekül van. Végre Alexet is beavatják, Richard pedig az ágyban számol be Catherine-nek. Ez csodás ötletnek bizonyul, mert a néni, pontosabban a Harper Avery Alapítvány hajlandó beszállni Torresék bulijába, ha lehet egy képviselője az igazgatóságban. A társaság örömködik, de azért kicsit gyanús lesz nekik, amikor anyuci közli az elkerekedett szemű Jacksonnal, hogy vett neki egy kórházat. Ja, mert hogy ő lesz ám az alapítvány embere.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása