Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7971-7972. rész

2016. július 15. 13:00 - Gillotte

Zsófit némiképp sokkolja az infó, hogy Tóbiás nem is tud a visszatértéről, hisz így sokkal nehezebb a dolga, mint eddig gondolta, ugyanis Tóbiás tudtával nem láthatja a gyerekét. ,,És a tudta nélkül?” – próbálkozik Ádámnál, de már Ádám is kezd elbizonytalanodni, hisz ez Tóbiással szemben nem fair amit csinálnak. Ekkor Zsófi sírva fakad, úgyhogy Ádám megígéri, hogy kitalál valamit. Elsőként nekiáll puhatolózni Hannánál, onnan indít, hogy hogy jön ki Natasával Hanna, Zsófi magasra tette a lécet barátnőként. A lány hallani sem akar Zsófiról, mert egy nő ilyet nem csinál, hogy ott hagyja a gyerekét, és a szülés utáni depresszió sem kifogás, mert bárkitől kérhetett volna segítséget. Egyből semmi.

bk_julius1_1.png

Alíz elküldi a bánatba Irmát, aki át akarja venni a szeretett nagymama helyét. Bözsi is kijön, lehűti unokáját, ugyanis ő hívta át az újdonsült szomszédot. Irma is biztosítja arról Alízt, hogy ő csakis a férjét szerette, neki nem kell senki más. Alíz duzzogva elvonul, elmeséli Hannának, hogy a nagymamája a halála után Irmára akarja hagyni Vili bácsit. Hanna nem a legmegfelelőbb partner, ugyanis szerinte hiába tűnik hülyeségnek, okos Bözsitől, hogy készül arra, hogy Vili jó kezekben legyen, ha Bözsi már nem lesz. Alíz ezen elgondolkozik, de még így sincs rendben semmi, hisz Rudi nem is hívta, és még a randija se sikerült. Bözsi eközben folytatja az oktatást: a pörköltbe kell paradicsom, de Vili nem szereti a héját, így ő le szokta húzni, továbbá Vili nokedlivel szereti, és fokhagymás uborkasalátával, de Luca például kovászos uborkával. Irma megirigyeli a dolgot, milyen jó dolog ez a főzés, sok mindenből kimaradt azzal, hogy nem főzött. Bözsi szerint minden étel titka a szeretetben rejlik, ugyanis megérződik az, ha szeretettel készítették.

bk_julius1_2.png

Hanna átmegy Tóbiáshoz, és leteszi elé a villa kulcsait. Jó sokat hagyhatott rá az apja, ha egy lakást tudott venni, és még a villát is féláron. Mindenesetre most úgysem költözik be, átadja a lehetőséget Tóbiásnak, és Bencének, akinek szüksége lesz a kertre. Tóbiás szóhoz sem jut, de egy hirtelen melóra hivatkozva áthívja Kristófot, hogy vigyázzon Bencére, majd ott hagyja a lakásban. Váratlan telefon érkezik, Kristófot behívják dolgozni a tűzoltóságra, úgyhogy lepasszolja Ádámnak Bencét, aki némi átgondolás után felhívja Zsófit azzal, hogy szabad a pálya. Nem sokkal később Tóbiás és Kristóf is hazaér, és mivel jó kezekben tudják Bencét Ádámnál ezért Tóbiás elviszi Kristófot a meglepetés vacsorára, amit a villában készített elő. Tóbiás a gyertyák fényében bocsánatot kér Kristóftól, amiért nehezen vállalta fel nyíltan a kapcsolatukat. Kristóf szerint ez nem múlt idő, hisz most sem egy zsúfolt étteremben vannak, hanem ketten, nehogy bárki meglássa őket. Tóbiás vázolja a helyzetet: a villát megkapták, lakhatnak benne akár hárman is: ő, Bence, és Kristóf, együtt. Eközben Ádám és Zsófi Bencét sétáltatja, Zsófi győzködi Ádámot, hogy kérje Tóbiást, hogy hadd vigyázzon Bencére gyakrabban, hivatkozzon arra, hogy régen látta Magdika lányát, és Bencét látva kevésbé hiányzik. Ádám szerint ez baromság, és vissza kéne fognia magát Zsófinak, hisz Tóbiás megoldotta az életet nélküle, élvezze ki Bencét ahogy tudja, de ne akarjon többet annál, mint ami emberileg lehetséges. Zsófinak ez nem elég, úgyhogy fogja magát, és eltolja a gyereket. Ádám visszatartaná, de Zsófi nem akarja hagyni, hogy mások gondoskodjanak a fiáról. A dráma a következő részben folytatódik.

bk_julius1_3.png

Miki megtudja, hogy üzlettársuk palackoztatni akarja a kút vizét, őket pedig befüröszti a szálloda-projekttel. Összeülnek hát Julival tervet kovácsolni. Arra jutnak, hogy Gigi lesz a célpont, ő úgysem tudja, hogy a helyszínrajz, amin a kút van hamisítvány-e, vagy nem. Áthívják a fiatal asszonyt, szembesítik vele, hogy tulajdoni lapon hamis adatok vannak, ami közokirat hamisításnak minősül, amiért viszont börtön jár. Két választás van: vagy hivatalos útra terelik az ügyet, vagy Gigi eladja nekik a területet, és mindenki szépen elfelejt mindent. Miközben Gigi kétségbeesetten aláírja a papírt Miki és Juli cinkos pillantást vált. Gigi az aláírás után pityeregve rohan át Nórához, és szégyenkezve elmeséli, hogy muszáj volt eladnia Mikinek a földterületet, hiába beszélte már meg Nórával, mert a papírok hamisak, és nem akar börtönbe kerülni. Nóra persze megmondja a magáét Mikinek, de ezúttal higgadtan: kiszáll, és Miki feldughatja a Nórától kapott kölcsön 20 milliót, a becsület többet ér, mint a pénz.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása