Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7951-7952. rész

2016. június 30. 10:00 - Gillotte

Laci és Vilibá be vannak tojva, hogy esetleg Zsolt kifizetteti velük a Rózsa betört cégtábláját, hát kellett az udvaron focizni, mint két kölyök?! Drága lenne kiperkálni az üveget, Bözsinek kétheti gyógyszer kijönne belőle, úgyhogy kamuzni kell. A viharos szél miatt tört el az üveg? Áh, baromság, az udvarba nem tud befújni olyan erős szél. Akkor legyenek vandálok! Ezen teóriát megerősítendő nekiállnak még nagyobb rumlit csinálni az udvarban. Ottó érkezik a tett színhelyére, végighallgatja a sztorit a vandalizmusról, majd hálát ad a felszerelt kameráknak, amik biztosan rögzítették az esetet. Kár tovább titkolni, Vili bevallja, hogy ő ment át Gerába, és talált célt. Zsolt is résen van, megy tőle az sms Ottónak, hogy a kamerák képe egyenesen a lakásba vezet, úgyhogy mindent látott, és hallott, viszont neki is van szíve, meghívja a két focistát egy koktélra, és a kárt sem kell megtéríteni, mégiscsak Viliéknek köszönhető, hogy Gizi kijutott Lindához Londonba.

bk_junius17_1.png

Ádám együtt sétálgat Zsófival, hisz megérti a gyermekét nélkülöző anyukát. Zsófi videót szeretne látni Bencéről, s mekkora szerencse, Ádámnál van is egy. Hiányzik neki a babaszag, és Ádám jófejül tesz róla, hogy Zsófi érezhesse a hiányzó illatot. Felrohan Tóbiásékhoz egy mondvacsinált ürüggyel, s a pálya ugyan nehezített, mert Kristóf is ott van, azért sikerül elcsenni egy kisruhát Zsófi legnagyobb örömére. Annak viszont nem örül, hogy Kristóf ennyit van Tóbiásnál, ezek szerint már van pótanyuka… A ruha Zsófinál marad, Ádám pedig megy vissza Tóbiásékhoz, ahol áll a bál, mert eltűnt az oroszlános ruhácska. Nincs se a szennyesben, se a szárítón, pedig az Bence kedvence. Mivel Kristóf intézte a mosást Tóbiás kis híján leszedi a fejét, Ádám pedig majd’ elsüllyed, így fájdalom, vissza kell kérnie Zsófitól a kisruhát. Zsófi kiborul, rájön, Bence nélkül semmit nem ér az élete, muszáj látnia. Milyen kár, hogy erre csak most jössz rá Zsófikám…

bk_junius17_2.png

Miki és Nóra továbbra is pörög a telek kérdésen, s Nóra elmeséli, hogy Gigivel összefutottak egy kétségbeesett emberrel aki elmondta, hogy János telkén van egy elkerített kút, amihez korábban a környékbeliek jártak vízért, és most kétségbe vannak esve, ugyanis nem jutnak hozzá a vízhez, csak pénzért. Miki szagot fog, így elmegy az említett területre a kúthoz, s rögtön meg is találja a faluba vizet hordó embert, aki szolgálhat némi információval.

bk_junius17_3.png

Alíz és Rudi valami horrort néznek Bartha nappalijában. Ági kimegy a csürhéhez egy könyvért. Alíz lehalkítaná a tévét, ugyanis meg kell tanulnia a kulturált viselkedési formát, de Ági miatt nem kell, ugyanis elköltözik. Rudi is beleszól a beszélgetésbe, s még Alíznak is feltűnik, hogy szerelme és az úrinő tegeződik. Rákérdez a dologra, de Ági csak sejtelmesen azt válaszolja, hogy volt egy helyzet, amikor úgy alakult, hogy jobb tegeződni. Több, mint talányos. Az említet úrinő Zsolttal is beszél, aki dolgozik, s Ági a saját haját simogatva flörtöl a telefonon keresztül ,,kis butus” s egyéb hasonló szavakat használva. Hangosan gondolkozik, hogy vajon mikor költözhetne be a Kákoczky lakásba, de hamar leolvad arcáról a mosoly, ugyanis Emília anyja már kifizette Zsoltnak az előleget, úgyhogy innentől sajnos nem opció, hogy Ágié lehet. Ahogy Ági, úgy lepődik meg Emília is, amikor Irma értesíti, hogy kifizette Zsoltnak a foglalót, így övék a lakás. Emília teljesen meghatódik édesanyja nagylelkűségétől. Ugyan még hiányzik 10 millió a szomszédos lakáshoz, de Irma majd eladja a sajátját, és összeköltözik lányával és unokájával. Mindenki örül – meglepő mód.

bk_junius17_4.png

Alíz és Rudi palacsintát sütnek, s közben jó reggelihez szól a nóta, de Ági kikapcsolja a magnót, és emlékezteti lakótársait a felsőruházat kötelező viseletére a közös helyiségben, továbbra a lárma mérséklésére. Nem értik a fiatalok, miért nem mindegy ez Áginak, ha egyszer költözik, de mindkettejük bánatára ugyebár ez nem így lesz.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása