Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7917-7918. rész

2016. június 09. 10:00 - Gillotte

Rózsa kávéház. A pletykák, s más titkainak megismerésének szentélye. Ahogy kell, Emília is meghallja, amint Hanna és Alíz a lányáról, Natasáról beszél, miszerint Natasa beledumált Hanna szerelmi életébe. Alíz bemegy sminkelni a Rózsa mosdójába míg Natasa is bent van, s a pszichológustanonc kezdeményezne is beszélgetést, hogy kinek lesz a smink, csak nem egy fiúnak, de Alíz rövidre zárja a beszélgetést, mert ugyan szimpi neki Natasa, de úgy hallotta, hogy beledumál mások szerelmi életébe, úgyhogy inkább ne kérdezzen. Natasa eléggé maga alatt van, s később anyja is előhozza a témát, hogy mit hallott lent Alíz és Hanna közt, s kislányom, megtanulhatnád, hogy barátokat nem analizálunk. Akkor hagyjam a fenébe? – kérdezi Natasa. Az sem jó, mert az konfliktuskerülés lenne, úgyhogy valahogy meg kéne oldani.

bk_majus25_1.png

Miki és Nóra nagyon meglepődik Timike hazaérkezésén, hisz a jelenléte általában közepes méretű világégést jelent, vajon ezúttal mi a baj? Semmi – mondja Timike, majd nekiállna mesélni, de szülei félbeszakítják, jaj, hol fog aludni a gyerek, hisz Nóránál telt ház van, jaj, mi lesz? Mire Nóra átmegy a lakásába Irma már megérkezik bőröndöstül, úgyhogy Nóra úgy dönt, hogy Mikihez költözik míg az engedéllyel rendelkező lakásfoglalók el nem mennek. Timi azóta már Tóbiásnál van, elmeséli, hogy nyert egy díjat önkénteskedés miatt, csak eddig a szüleinek nem volt alkalma elmondani. Visszamegy szüleihez, újra megpróbálkozik elmesélni az oklevelét, de megint nem sikerül, szülei beléfojtják a szót, úgyhogy inkább együtt nézik a filmet.

bk_majus25_2.png

Peti győzködi Julit, hogy engedje meg Lili maradását, hisz Ottónak is megengedte. Jó, hogy mondod Petikém, Ottónak is húznia kell, mindenki oldja meg az életét, ha egy mód van rá. Juli itt nem áll meg, kiemeli, hogy Peti sem tini már, talán lassan itt lenne az ideje, hogy ő is önálló életet kezdjen. A fiú nem tud napirendre térni anyja megváltozott magatartása felett.

bk_majus25_3.png

Ádám átmegy fotózni Bencét és Tóbiást, feltételezem, hogy a bloghoz amit Hanna ír róluk. A fotós kicsit noszogatja Tóbiást, hogy szervezze már le a randit a jóképűnek mondott tűzoltóval. Kifogások persze vannak, úgyhogy Ádám tárcsázza a hőst, így Tóbiás kénytelen beszélni vele. Könnyebben megy, mint gondolta, hisz két percen belül megbeszélnek egy randit. A randi a Rózsába szól még aznapra, a tűzoltó, Kristóf meg is érkezik, s megkéri Alízt, hogy a hozott vörösbort hűtse be. Telik az idő, a bor lassan mínusz fokra hűl. Tóbiás félve megérkezik, de csak az ajtóból nézi a neki háttal ülő Kristófot, s végül inkább visszafordul.

bk_majus25_4.png

Éjszaka van, Nóra a hálószobában, Miki a kanapén próbál aludni, de egyikük sem tud. Nóra kimegy egy kis vízért, látja, hogy Miki is ébren van, így nosztalgiás beszélgetésbe kezdenek. A háttérzenéből lehet sejteni, hogy ebből lesz valami, de hopp, mégsem, megcsörren a telefon, Mikit hívják az építkezésről, hogy a kiásott alapot elöntötte a víz, és menjen most azonnal. Tanulság: mindig kapcsoljuk ki éjszakára a telefont, mert nem tudhatjuk, mikor ront el egy hívás egy esetleges összebújást Nórával.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása