Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7893-7894. rész

2016. május 28. 10:00 - Gillotte

Miki kitér a hitéből azt hallván, hogy Nóra lefeküdt Attilával. Nóra szerint ez a gyász miatti depresszió következménye. Jól néznénk ki, ma minden özvegy így dolgozná fel a gyászt. Az özvegy továbbra is sopánkodik azon, hogy ha nem lenne elég a rovásán, még a cég is miatta ment tönkre, de Miki megsajnálja, így elmondja, hogy ő volt az, aki tönkretette a kft-t. Miki töviről-hegyire elmeséli, hogy nem bírta nézni, hogy az Ági és Herr-félék beleszólnak a cég ügyeibe, úgyhogy ez tűnt a legjobb megoldásnak: csődbe vinni a céget, hogy mindenki kiszálljon, így a maradék az övé legyen, amit ő újraépíthet. Ezen elgondolkozva indul a boltba Nóra, de útközben összefut Attilával, aki bocsánatot kér, amiért ő is rászállt Nórára a kft bukásával kapcsolatban. Nóra megint előadja sérelmeit a férje haláláról, arról, hogy nem praktizálhat ügyvédként a tagság kifizetésének elmulasztása miatt, ráadásul két nem túl közeli ismerőse is ott csövezik nála. Ezt mondjuk tán nem kéne felróni, ugyanis Nóra ajánlotta fel a lakást amikor Emíliáék menni akartak.

bk_majus6_1.png

Juli éjszaka álmatlanságtól szenved, hisz nem tud napirendre térni afelett, hogy Peti drogozik. Piros továbbra is azt tanácsolja, hogy jusson ki, mert Peti a börtönben úgysem tudna droghoz jutni.

bk_majus6_2.png

Zsolt átvinné Emíliának a Két Lotti könyvet, de csak az anyját találja Nóra lakásában, aki örömmel találkozik végre valahára Zsolttal. Bemutatkozik, s kézcsókot vár. Csak kézrázást kap, de ettől még örömmel jövendöli Zsoltnak, hogy reméli, egyszer vendégül láthatják. Miután Zsolt elmegy, anyuka (akiről kiderül, hogy Irmának hívják) nekiáll olvasgatni a könyvet, majd amikor lánya hazajön felvilágosítja, hogy végre találkozott a sokat emlegetett lovaggal, Zsolttal. Kezdeményezi, hogy rendezzenek egy vacsorát Zsolt tiszteletére, hogy jobban megismerhesse. Miután ezt megtárgyalják Irma lefelé menet Vilmossal fut össze, és bocsánatot kér, amiért összekeverte Zsolttal. Ebből Bözsi csak annyit lát, hogy beszélgetnek, és ez elég, hogy felmenjen benne a pumpa. Meg is kapja a magáét Vili ezért a pár perces beszélgetésért.

bk_majus6_3.png

Lilit végre látjuk amint elkezdi a munkát amit pár hete harangozott be még Ádámnak. A kerületi újságot hordja, ami a földre esik, és hogyhogy nem pont annál a résznél nyílik ki, ami arról tudósít, hogy Ádám megnyerte az utcalányos fotópályázatot, sőt, mi több, a cikk a Liliről készült képekkel van illusztrálva. Nyilván az egész ház kapja a lapot, úgyhogy már mutatják is Lacit amint olvassa az újságot, s Gizi le is vonja a megfelelő következtetést, miszerint Lili prosti. Meg is ragadja az alkalmat, hogy megmutassa a Rózsa pincéreként dolgozó Rudinak, akit nem igazán érdekel a szarkeverés más háta mögött. Közben Lili is eljut Ádámhoz és jól lebarmolja amiért azt mondta, hogy nem nyert a fotókkal. Ádám egy szál rózsával kér bocsánatot, s Lili megbocsát. Rudi érkezik haza, poénból figyelmezteti Lilit, hogy a kuncsaftokat ne oda hordja, mert Zsolt megemeli a lakbért, de Ádám a poén ellen is pattan.

bk_majus6_4.png

Nóra átmegy Mikihez az irodába, s csak annyit mond: ,,csináljuk, benne vagyok!” Több, mint talányos, de mielőtt Miki félreérthetné, kifejti, hogy csatlakozni akar az új céghez, ugyanis nincs se férje, se családja, se munkája, és vissza kell szereznie a 25 milliót amit beleadott a cégbe, úgyhogy ha Miki beveszi Nóra nem mondja el senkinek, hogy Miki vitte csődbe a céget. Miki örül is az együttműködésnek, azonban bánatára benne van az alkuban, hogy nem küldheti el Attilát a fenébe, amiért összejárt Nórával Juli távollétében. Az egyezség megköttetik, úgyhogy Nóra lemegy Lacihoz lebeszélni arról, hogy feljelentse az uzsorást, aki megverte, hisz így nyilván keresztbe tenne nekik.

bk_majus6_5.png

Claudia búcsúzik Attilától, de nem állja meg, hogy ne hívja fel Attila figyelmét, hogy tud ám a románcról ami Nórával volt, és bár nem hiányzik Julinak most ez az infó, megérdemli, hogy tudja, mi történt. Claudia reménykedik, hogy Juli eme információ birtokában elhagyja Attilát, ugyanis sokkal jobbat érdemel. Attila ezután bemegy Julihoz, aki hevesen azzal indít, hogy bent volt nála Claudia, és érdekes dolgokat mesélt, kár, hogy megelőzte a meséléssel Attilát. Még azelőtt kiderül a félreértés, mielőtt Attila önként bevallaná, mit tett. Juli tanácstalan Peti drogozását illetően, s Attila megkönnyebbülésében minden Juli távollétében adódott problémát magára vállal. Juli még meg is hatódik, hogy Attila nem mondott semmit, nyilván azért, hogy őt, Julit kímélje. Milyen megható. Juli kimondja, hogy ha Attila nem találja meg Lizát, akkor Juli kénytelen Peti ellen vallani, hogy a börtön biztonságába helyezze a drogok elől…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása