Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7889-7890. rész

2016. május 27. 10:00 - Gillotte

Attila békejobbal keresi fel a joghurtoskocsiban éjszakázó Petit, a sértődés újratárgyalását javasolja, de Peti elküldi a fenébe. Ezután Ottó próbálkozik Petinél, még reggelit is visz neki, de Peti őt is elhajtja a búsba. ,,Befogadtalak, és az a hála, hogy kitúrsz az otthonomból?!” – kiabálja Ottó után. Ez elgondolkodtatja Ottót, úgyhogy összepakol és lépni készül, de Attila megkéri, hogy maradjon, hiszen bármilyen szánalmas, jelenleg Ottó az egyetlen, akire számíthat. Miután megbeszélik Ottó maradását Claudia érkezik, úgyhogy Attila felvilágosítja arról, hogy hogyan került Juli börtönbe. A nagyságos asszony nem érti, Attila hogy hagyhatta a dolgokat idáig fajulni, így elmegy Petihez elbeszélgetésre. Kioktatja, hogy ez nem megoldás, hogy Peti éli világát míg, az anyja miatta börtönben ül. Ráadásul Attilával is ki kéne békülni, de Peti erre határozott nemmel reagál, hisz nem fog kibékülni egy olyannal, aki az exével hentereg, míg a felesége a börtönben ücsörög.

bk_majus4_1.png

Emília anyja végignézi az udvaron ahogy Vili kedveskedik Bözsinek. Vilit ezután Alíz öleli át, és Emíliamamának nem tetszik amit lát. Rohan is fel egyetlen lányához kioktatni, amiért rossz férfit nézett ki magának, aki valóságos nőcsábász, hisz valami Bözsivel bájolgott, majd egy huszonéves szőkét ölelgetett. Emília lemegy Zsolthoz és rákérdez a dologra. Elmeséli, hogy a nő, akivel Zsolt tegnap beszélgetett az Emília anyja volt, és látta az anyja reggel Zsoltot cicázni Bözsi nénivel, de Zsolt állítja, hogy ő tutira nem beszélt senkivel tegnap este, és Bözsit sem áll szándékában elcsábítani Vilitől. Emília visszamegy az anyjához a lakásba, és elmondja, hogy ezt nagyon benézte, mert Zsolt még nem is találkozott vele. Ebben maradnak, s elindulnak a városba. Az udvarra érve anyuka elbotlik a Vili által ott felejtett locsolókannában. Emília lekapja Vilit a tíz körméről, hisz könnyen baleset is lehetett volna belőle, de anyuka próbálja csitítani a feleket, hisz nem illik ez két emberhez, akik szeretik egymást.

bk_majus4_2.png

Rudi és Alíz meglepően családi hangulatban reggeliznek, közben Alíz elmondja aggodalmait Bözsi kézremegéséről. Oké, hogy Rudi szerint Parkinson, de más betegség is van, lehet, hogy csak ideges, de a szaglásvesztést már Alíz sem tudja mivel magyarázni, így átmegy a nagyanyjához megkérni, hogy menjen el orvoshoz. Bözsi nem lát a pipától, miért cseszegeti mindenki azzal, hogy baja van, ha remegne a keze tudna takarítani és főzni?! – kérdi felháborodva. Alíz nem nyugszik bele a dologba, így kinyomtatja a netről a Parkinson-kór tüneteit, és kikérdezi Vili bácsit, hogy a tünetek közül melyik jellemző. Csak a szaglás elvesztése és a kézremegés, de Vili említeni se meri, mert Bözsi mindentől a plafonon van. Mikor Alíz megtudja, hogy a tünetek másfél-két hónapja jelentkeztek rögtön ledorongolja Vilibát amiért nem vitte el orvoshoz az imádott nagymamát. Alíz kéri Bözsit, hogy a neten található tesztet csinálja meg: nyújtsa ki a kezét, és mutató-és hüvelykujjával csináljon úgy, ahogy a kismadár csőre csinál amikor magvakat szed fel. Bal kézzel szépen megy, de amikor Rudi a jobb kézre lenne kíváncsi Bözsi felpattan, hogy hagyják őt békén ilyen hülyeségekkel.

bk_majus4_3.png

Lili Ottótól érdeklődik Peti holléte felől, aki elmeséli, hogy Peti kiköltözött a Pusszancsos kocsiba azért, mert Attila bepöccent a drogozás miatt. Ottó azt állítja, nem tudja, ki mondta el Attilának, de azt bevallja, hogy ő indította el Petit a rossz úton az első tablettával, de Peti nem hagyja, hogy segítsen neki. Lili is bepróbálkozok Petinél, aki nagyon makacs, úgyhogy Lili csak azzal tud segíteni, hogy odaadja neki a csövezős korszakából a mini gázpalackot, s sokat látott lányként felkészíti Petit, hogy ez a hontalanság csak egy hétig poén aztán nagyon nagy szívás.

bk_majus4_4.png

Juli kipurcanva tér vissza a magánzárkából, elmesélése szerint nem egy leányálom. Csalódottan veszi tudomásul, hogy távollétében egy levelet sem kapott a családjától, csupán raboktól, akik különböző kérvényeket szeretnének megíratni vele. Látogatója azonban akad, Claudia személyében. Claudia azzal biztatja lányát, hogy bízzon a családban, hisz csak így lehet túlélni, Juli azonban elmondja, hogy úgy érzi, nem csak a rácsok állnak Attila és közé, hisz alig találkoznak, és akkor is veszekednek. Claudia szerint azonban Attila kitart, és mindent megtesz azért, hogy Juli kiszabaduljon.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása