Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7813-7814. rész

2016. március 30. 10:00 - Gillotte

Alíz teljesen bepánikol a betört ablak hangjától, mert habár nem a maffiavezér akart rájuk törni, akár ő is lehetett volna, ezért Rudi és Alíz úgy döntenek, hogy lelépnek, és viszik magukkal Lucát is, az a biztos. Alíz az első adandó alkalommal lemegy a Kertész-lakba összepakolni. Nagyanyját nem lehet hülyére venni, úgyhogy a lány kénytelen kitálalni, hogy menniük kell. Ezután Bözsi és Luca eszegetik az enyhén odakozmált sütit, amiről Vili még a sülés során megjegyezte, hogy szerinte éppen odaég, de Bözsinek nem tűnt fel. Vili hazatér a parkból, elázott, mint az ürge, és még Cukit sem találta meg. Éjszaka sem tud aludni a lelkiismeretfurdalás miatt, s Luca is csatlakozik az aggódáshoz. Tanácsolja, hogy ha reggelre nem jön haza Cuki, plakátolják ki a környéket a blöki fotójával. Ez jó lenne, ha lenne róla fénykép.

bk_marcius8_1.png

Attila próbálja tartani a lelket Juliban, hisz Ottó is Budapesten van, lehet, hogy általa hamarabb kikerül Juli a börtönből. Mire Juli visszamegy a cellába, Piros, a cellatárs megint rendezkedik, és még Juli családi fotóját is összegyűri, jót röhögve. Julinál itt telik be a pohár, megragadja a cellatárs haját, és ingerülten felszólítja, hogy ne érjen többé a családjához. Cicaharc ezzel OFF, Piros bocsánatot kér Juli fotójának összegyűréséért, de ettől még figyelmezteti Julit, hogy ne bízza rá magát, majd elvonul szunyókálni. Juli eközben rendet tesz a cellában, s talál Piros ágya alatt egy papírt, amit kidobás előtt még elolvas. Tartalma szerint a papíros egy Piros által írt fellebbezési kérelem vázlata. Ahogy Piros felriad a papír csörgésére durcázva kitépi Juli kezéből, mondván, ne üsse bele az orrát a más cuccába.

bk_marcius8_2.png

Balhé van Tóbiásnál és Zsófinál, Tóbiás kikéri magának, hogy Zsófi elküldte Tóbimamát. Az újdonsült anyuka nagyon sajnálja, de ez az első napjuk hármasban, és elég, ha Tóbimama akkor segít, amikor igény van rá, mi van, ha bujkál benne valami, nehogy Bence elkapja. Tóbiás szerint Zsófi túlzásba viszi az aggódást. Tóbimama eközben a Rózsában előadja Gizinek, hogy milyen jót játszik a kis Bencével, és hogy Zsófi milyen ügyes a babával, nem kéne zavarnia Giziéknek.

bk_marcius8_3.png

Ottó megint a villába megy Ági hívására, aki stratégiát váltott, s ezúttal össze akar fogni a fiúval. Ági kéri Ottót, egy kicsit frissítse fel az emlékezetét, hogy hogy is volt Robi meggyilkolásának estéjén, s e kérést egy pénzzel teli borítékkal is alátámasztja. Ottóban azonban meglepő módon van gerinc, nem éri meg a pénz a hamis tanúzást, úgyhogy faképnél hagyja Ágit. A Herr is meg van lepve azon, hogy Ottó visszautasította a pénzt, de Ági legújabb ötletén még inkább meglepődik, miszerint Petit kéne becserkészni, és lefizetni, hogy ne állítsa azt, hogy az anyja ártatlanul ül börtönben. Ez már a Herrnek is sok, másokat lefizetni tényleges bűncselekmény, és nem tudhatják, Peti hogy reagál, az is lehet, hogy ő jelenti fel Ágiékat, amiért megpróbálták lefizetni.

bk_marcius8_4.png

Cuki, a kutya nem tér haza az első kakasszóra, úgyhogy Vili saját készítésű szórólapokat ragasztgat ki, s mivel nem volt kép a kutyáról, ő maga rajzol egyet. Olyan is. Számos jelentkező érkezik spánielekkel, tacskókkal, s egyéb, kutyára hasonlító egyedekkel, de nincs köztük a nyertes. Az öregek becammognak a lakásba, s Bözsi nekiáll felszolgálni az ebédet. Panaszkodik, hogy nem érzi az illatát, reménykedik, hogy nem azért, mert náthás lesz. Én meg reménykedem, hogy nem azért, mert Alzheimer-kóros lesz. Feltűnt, hogy szeretik fontos dolgokra felhívni a figyelmet néha, lehet, hogy ez is ilyen, hisz nem feltétlenül tudja mindenki, hogy a szagok nem érzékelése a korai Alzheimer-kór egyik jele lehet, viszont sokan nézik a sorozatot, s így, Bözsi kárán megtanulhatják. Azért remélem, csak a falra festem az ördögöt! Vili kajálás közben is a kutya miatt sopánkodik, de végül megszánják az írók, s Cuki vakkantása hallatszik, hazatért.

bk_marcius8_5.png

Zsófi küszködik az újszülött ellátásával, Tóbiást is hazahívja a Fittlaborból, mert semmi nem jó a gyereknek, nem tud vele mit kezdeni. Végül nagy nehezen csak elalszik a gyermek, Zsófi teljesen ki van merülve, úgyhogy Tóbiás betakargatja, hadd aludjon. Zsófi úgy kialussza magát, hogy lefej egy adag tejet, és Tóbiást a gyerekkel magára hagyva elhúz masszíroztatni. Gratulálok Zsófi, ezért érdemes volt gyereket szülni, hogy a második napon már menekülj előle!

bk_marcius8_6.png

Ádám csövezése nem tartott túl sokáig, már otthon is van, és nézegeti a képeit amiket csinált. Pontosabban nézegetné, ha meg nem jelenne Ági, aki meg szeretné nézni az esküvőn készült fotókat, csakúgy, mint jópáran előtte.

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2016.03.30. 11:44:39

Az Alzheimer tuti biztos. Szegény Bözsi mama. Kipécézték.

julie0812 2016.03.30. 21:22:40

@hannamontanna: ohh, ne mar... Szegeny Bozsi. De szerintem is az lesz, az osszetort vaza is ezt erositi... Bocs a spoilerert... :)

Gillotte 2016.03.31. 20:15:54

@julie0812: Igen tudom, eléggé le vagyok maradva, csak sok a munka, de igyekszem!

julie0812 2016.03.31. 22:36:47

@Gillotte: tudom, mirol beszelsz :)) kell hozza lelkiero :)
süti beállítások módosítása