Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 9x04 - Bűntudat

2016. március 10. 16:00 - Hoppancs

Szexszel indítunk, nehogy elfelejtsük, mi adja a sorozat lelkét. Meredith szokásos párjával hentereg, Cristina a jó kedélyű Parkert szórakoztatja, a visszaszüzesedni készülő Kepnernek pedig ma is lesz oka az imára. Richard kirittyenti magát, és nem hiába, mert előkerül Catherine "Jackson Mamája" Avery is. Arizona titokban ugrik be a kórházba dr. Moore-hoz, a humoros protetikushoz, aki segít majd neki műlábat választani. Egyelőre nem lelkes, de legalább már nem otthon fekszik a pisijében. Meredith éppen Cristina minnesotai szexkalandjait és Thomasszal kialakított barátságának izgalmas történetét hallgatja, amikor gyakornoka, Heather Brooks valami meglepővel rukkol elő.

bscap0005_1.jpg

Catherine is nagyot néz, amikor Richard megmutatja neki a férfit, akinek akkorák a heréi, mint a South Park Randyjének, miután betette őket a mikróba. Yang és Thomas közben kitűnő komikus párossá csiszolódott, de egyelőre csak a szívbetegek körében turnézhatnak. Meredithék kevésbé tudják megnevettetni páciensüket, aki életveszélyes tumora miatt kesereg. Shep tanítaná a fiatalokat, de látszólag csak dr. Ross (höhö) érdeklődik, ő viszont olyan mélyen benyal, hogy az már a mesternek is kellemetlen. Ráadásul béna is, jól kinyírja a gyakorláshoz használt műemberkét.

bscap0006_1.jpg

Richardék titkolni igyekszenek kavarásukat, különösen Jackson előtt. Karev a protetikusnál érdeklődik Arizonáról, de utóbbi erről nem tudhat, mivel hivatalosan ott sincs.  Catherine a szex stresszoldó hatását fejtegeti Aprilnek, miközben a gigantikus heréket nézegetik. Arizona Moore előtt ordibál Torresszel, semmi extra. Meredith úgy tesz, mintha oké lenne, hogy Derek nem műthet, mert a tanítás is ugyanolyan menő. Owen és Torres kénytelen együtt leinni magát.

bscap0000_2.jpg

Yang kérdőre vonja Parkert egy korábbi, Thomasra tett megjegyzése miatt, mire a férfi kiböki, hogy nyugdíjazni akarják a bácsit. Yang éppen arra kellett, hogy kontrasztot képezve rámutasson, az öreg mennyire nem halad a korral. Na, ezzel végképp Thomas oldalára löki Cristinát, aki el is kezdi haverja korszerűsítését. A magabiztos Meredithnek nincs könnyű dolga a beavatkozás elől menekülő betege meggyőzésével, pláne, hogy már a férfi is tudja, hogy gőze sincs, mit talál majd a belsejében. De ez nem para ám, ennél a kórságnál senki sem jósolhatja meg a tutit, szóval tessék szépen lenyugodni, kimosni a kakis gatyót, aztán ugrás a műtőasztalra, szól a bölcs Meredith.

bscap0007_1.jpg

Callie Arizona által rojtosra szaggatott idegei nehezen viselik Karev kérdéseit és a tényt, hogy ezekről talán felesége is értesülhet. Biztosítja a kollégát, hogy neki nem kell tartania a féllábú asszony haragjától, mert az nem is tudja, hogy Alex szikéje csonkította meg.  Moore magára hagyja a hisztiző Robbinst, hátha a lábprotézisek közti csendes üldögélés kiöli belőle a sárkányt. A gyakornokok lebuktatják Mereditht, aki nem tájékoztatta urát aktuális tumorszeleteléséről. Cristina már nem biztos benne, hogy jó ötlet volt újfajta eljárásra biztatni Thomast, a kárörvendő vigyorú Parker ugyanis csak egy hibára vár.

bscap0009.jpg

Owent éppen elnyomná a buzgóság Mer műtétje alatt, amikor befut a feleség titkolózása miatt nyavalygó Derek. Hunt felvilágosítja barátját, hogy neje talán attól tart, hogy bánatában megint elbujdosik, és neki kell kirángatnia a lábszagú önsajnálatból. Egyelőre azonban a daganatot kellene kirángatni az ijedős páciensből. Cristina támogatása meghozza a gyümölcsét, Thomas rövid pánikot követően már nagyon fainul bánik a modern eszközökkel. Karev szó szerint leveszi a lábáról az éppen álldogálással kísérletező Arizonát, ennyit arról, hogy nem szabad összefutniuk. Meglepő módon elmarad a vérengzés, sőt, Alex elgondolkodtatja a sérültet, aki végre rendesen szóba áll Moore-ral. Parker és Yang érzelemmentes románcának vége, a nő inkább Thomasszal iszogat. Avery kettős beszéddel próbálkozik Richardnál, aminek lényege, hogy a szex nagy erő, de az anyját nem szabad megbántani, mert baj lesz. Shep biztosítja Mert, hogy nem kell elhallgatnia a cool műtéteit, Arizona pedig hajlandó együtt tévézni a riadt Torresszel. A legendás lakókocsit Hunt veszi birtokba, most ő a soros remete.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása