Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 8. hét

2016. február 29. 12:00 - lulu1.0

Adélt meg akarják leckéztetni, de végül Ő leckéztette meg az ifjúság további képviselőit. Keller gazdasági igazgató lesz, amitől Roland nagyon berág. Bandi hazatér az Ő Böbéjéhez, állítólag a nélkül, hogy megnézte volna a békítő videót, hiszen igazából már Ceglédnél leszállt volna ama távolodó buszról. Roland megvallja Betty-nek, hogy valójában már régóta gondolkodott azon, vajon milyen lenne nekik együtt és talán még jó párossá is válhatnak a jövőben. Mondjuk, azt valaki elárulhatná, hogy a csaj miért hangosította ki a telefont eme vallomás elhangzásának idején, apja és Keller társaságában. Mintha direkt akarná hergelni az amúgy is szívroham közelében járó jó édes apját.

8_het_1_bekezdes.jpg

Miután Adél, Big nyomásának engedve mégis megvallja Milánéknak, hogy Ő nyúlta le a pénzüket, mindenki meghatódik. Olyan nagyon, hogy még a barátságukat is felajánlják az egyébként ettől egyelőre erősen ódzkodó lánynak. Konkrétan győzködni kell minden oldalról, hogy fejezze már be az önsajnálatot meg a lelkiismeret furdalást. A kapcsolat tényleges rendezésében sokat segít, hogy előkerül Boriék bújkáló papája, aki úgy gondolja, hogy egy szűk sikátorban a legcélszerűbb arra kérni a lányát, vegye rá az anyját, hogy visszavonja az ellene tett feljelentést. Várható módon a lány ezzel mélyen nem értett egyet. Aztán amikor azt is megosztotta apucival, hogy vadbaromként gondol rá, és talán mindenkinek jobb lenne, ha megrohadna a sitten, a férfira rájött a rángathanék meg az üvöltözhetnék. Ekkor érkezett Adél, és mint egy superwoman, Bori védelmére kelt. Nemesebbik testrészen rúgta annak támadólag fellépő apját, majd elrángatta onnan a lányt.

8_het_2_bekezdes.jpg

Milán ezt követően csali lesz. Kitalálják, hogy ha már amúgy is megüzente az apjuk a húgával, hogy pályázik rá, megkönnyítik a dolgát. Igaz meglehetősen nagy erőket kell mozgósítaniuk, hogy a rájuk vigyázó rendőröket, vagy a Rolandék által védelmükre delegált Fidót lerázzák, azért csak megoldják. Ugyan Big még egy ideig együtt kóricál a fiúval valami kiserdőben, de ahogy szétválnak a hős testőr orvul és hátulról kapja a tarkócsapást. Apa és fiú egy időre édes kettesben maradnak. A bájos csevejhez bicska is jár, feszültség fokozás okán, azonban valahogy nincs kétségem afelől, hogy Gabiék mindjárt betoppannak és elveszik a bácsi kedvét a szurkálástól.

8_het_3_bekezdes.jpg

Bandi szerelőműhely iránti vágyakozása fogyatkozni látszik. Valahogy a visszatérte után rájött, hogy nagyon hiányozna neki a kórházi közösség. Ráadásul mintha mindenkinek most lenne kedve Őt az egekbe magasztalni, direkte presszúrálják szegényt. Orsi lánya sem segít a döntésben. Hol arról beszél neki, hogy a mostani munkahely kialakult rutinja és emberi kapcsolatai nagyon fontosak, hol meg arról, hogy a szerelés Bandi igazi fő profilja. Csoda, ha szerencsétlen egyre kétségbeesettebben pislog, mint hal a szatyorban?

8_het_4_bekezdes.jpg

A hét nagy dobása Rolandék háza táján történt. Azzal, hogy Betty az egy éjszakásnak indult kaland után át is cuccolt hozzá, igen huszáros vágás. Barbara csak üldögél a hotelszobában és várja, hogy Roland bömbölve esedezik majd bocsánatért, de ennek a fiúnak most valahogy más ötlete támadt. Tény, hogy talán kevés gusztustalanabb háromszög szituáció létezik ennél, viszont az is tény, hogy ha már így történtek a dolgok, akkor kinek és miért lenne jobb a további tiszteletkörök megfutása. Ők a sokkterápiában hisznek. Betty már azt is tudni véli, hogy azért nem lesz örök élet a haragszom rád. Picit most durcizik majd mindenki, de egyrészt a szerelem mindenekelőtt, másrészt a nővére kitette a lábát a birtokról, senki ne csodálkozzon, hogy Ő meg gyorsan becsúsztatta cipellője orrocskáját a még be sem csukódott ajtón, úgy képletesen. Ilyen ez.

8_het_5_bekezdes.jpg

Péter szerencsétlen nagyon szenved. Ebben a helyzetben jogos. Haragszik Rolandra, hogy így elbánt a lányaival. Haragszik Betty-re, hogy ennyire nem érdekli testvérének szenvedése, sőt még fokozza is, ha lehet. Aztán van, hogy nem haragszik annyira, mert beugranak képek arról, hogy szerették el egymástól saját legjobb barátjával Alexát, oda-vissza. Roland feszültségoldásként távozik a gazdasági igazgatói székből, de nagy truváj nem történik, mert mint tulajdonos, kb így is - úgy is belepofázik majd mindenbe. Jó, az egy picit megbirizgálta az idegeit, hogy Keller került a helyére, de nagyon azért nem esett kétségbe. Mind Péter, mind Nándi esetében felhívta a figyelmet, hogy a jó édes anyjukkal szórakozzanak, továbbá úgy is az övé az utolsó szó mindenben, ami kórház. Mondjuk az felelőtlen húzásnak tűnik, hogy nem gondolt arra, ami viszonylag nyilvánvalóan és menetrendszerűen érkezik. Barbara bosszúja. Mivel a lány a záró képben már Nándi whiskys poharát szopogatja záporozó könnyeivel küszködve, mi talán meg sem lepődünk, hogy elhagyja száját a kérdés. Tud-e valamiben segíteni a jövőben Roland megbuktatásával kapcsolatban. Egy ilyen felajánlásra épeszű ember nem mond nemet.

 

 

Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása