Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Young & Hungry 2x01 - Young & Too Late

2016. január 11. 11:00 - Lilac Scorpion

Új év, nagy kihívások, második évad. Toljuk neki, mielőtt unalomba fullad az egész (ezt úgy az első epizód közepe felé már garantálni lehet). Egy idegesítően vernyogó női hang hogyvoltozza nekünk 30 másodpercben az első évadot – ja, nem, csak a két főszereplőnk őrlődését egymással, csak épp ezzel marhára nem tudta kitölteni a fél percet. Ez azért eredmény, na. Ezután Elliotot üdvözölhetjük a Kaminsky-lakásban, aki épp Yolandával kötözködik. Nem feleslegesen amúgy, mert a nőnek pletykája van, és mint kiderül, az évadzárót hogyvoltozza ő is. Remélve, hogy Josh végre eldöntötte, mit akar, és alaposan meghajtotta Gabit előző este, felsurrannak a főnök szobájához. Valóban, szöszi Josh-sal az ágyban, Yolanda és Elliot elégedetten somolyognak – egészen, míg meg nem látják Gabit, aki ebben a pillanatban lép be a konyhába. Miafasz?

01.jpg

Elliot vázolja, mi történt előző este, míg Gabi Cooperrel smazicott otthona békéjében. A csaj épp fennakadna rajta, mennyire sajnálja Josht, és rohan a hálószobába – ebben a házban tényleg az összes beosztott betörhet a főnök magánéletébe? Josh bújtatná a paplan alá legfrissebb egyéjszakás ribijét, de Gabi meglátja. Nem akad ki annyira, mint sejtettem, vagy nem feltűnően, végül is hozzászokhatott a szituhoz egy évad alatt. A főcím új, by the way, és sokkal jobb, mint az eddigi. Kövezzetek meg, de bírom azt a „fehér ruhában kajadobálás” koncepciót, ami megy itt.

02.jpg

Gabi teljes értetlenséggel kezeli a történteket, közben össze vissza kutyulva Josh reggelijét. Elliot bejelenti az esti randiját, mintha bárkit is érdekelne, Josh pedig végre kidugja az orrát a takaró alól. Gabi rohan is magyarázkodni, de Josh azonnal tereli a témát, át egy egészen kényesre, mi szerint ki mit csinált előző éjjel? Esetleg egy nagy, romantikus gesztus, ablakba felmászás egy csokor rózsával? Nem…? Senki? Nos, akkor te mivel töltötted az időt, Gabi? Talán visszatért nagy szerelmed Kínából, hogy újra összejöjjetek? Gabinek nagyjából bólintani van ideje, máris áll a bál: Josh zavarodottan hadar, Yolanda kiakad, de erre sincs idő, mert megjelenik az éjjeli csaj, Lauren, akinek úgysem jegyezzük meg a nevét.

03.jpg

Gabi otthon találja Sofiát, és jobb híján neki hogyvoltozza az évadzárót – ha ezt a pár mondatot valaki még egyszer elmeséli, belelövök a képernyőbe. Sofia bújik is azonnal a pszichiáter köpenyébe, hogy pár verbális pofonnal észhez térítse kedves barátnéját. Ó, nem. Attól, hogy Josh lefújta az esküvőt, nem biztos, hogy érez irántad bármit. Hogy miért? Mert egy másik nővel kufircolt az éjjel, és mert NEM tűnt fel az ajtódban, hogy elmondja, mit érez! Az ugyanis Cooper volt. Gabi már épp beleegyezne, csak egy jelet akar Josh-tól, hogy nem kell neki, amikor befut… nem Josh. Sofia itt mondja fel a szolgálatot, ugyanis Cooper az. Szmokingban. Indulna az esküvőre, ééééés hozott Gabinek is egy repjegyet, hogy amíg Josh nászúton van, ő a csajt elvihesse magával Kínába. Gabi hárít, de végül belemegy, hogy megkérdezze, hátha mégis kaphat három hét szabadságot. Ezek után Gabi léleknyugalommal felkötheti magát, mert ebből a két pasiból már az életben nem gabalyodik ki. Hajrá, hajrá, hozom a kötelet.

04.jpg

Josh teljes kétségbeesésében Yolandát vonja felelősségre a rossz tanácsért, amit kapott tőle, de persze senki nem ajánlotta neki, hogy tátott szájjal bambuljon Gabi ablakában ahelyett, hogy vallomást tesz. Yolanda esküszik rá, hogy Gabi szereti Josht, a csaj pedig épp befut, és beszélni akar a főnökkel. Josh vért izzadva magyaráz az egyéjszakás vigaszcsajról, Gabi dadog, az egész beszélgetés a hátán pörögve breakel unalmában. Végre Gabi kinyögi, amit kérdezni akar: Kína vagy nem Kína? Hát annyira Kína, hogy Josh dühében még a kötött ajándék takarót is hozzávágja. Otthon Sofia óvatosan tapogatná ki Gabi érzéseit – végül is kiderült, hogy Josh adott jelet: nem kell neki a szöszi. Gabi egyáltalán nem tűnik csalódottnak emiatt sőt: az éppen érkező Cooper nyakába veti magát. Irány Kína!

05.jpg

Yolanda ritka ideges hangulatban találja Josht a teraszon, aki ezúttal nem kér a tanácsokból, a nő szerint viszont kell valaki, aki mellette marad estére. Elliot sem szívesen vállalja a babysittelést a randija miatt, de persze megoldja, így Josh rövid úton egy meleg bárban köt ki Elliot és legfrissebb partnere, André karmai között. André pont leszarja Elliotot, és látványosan Josh érdekli jobban, akinek viszont szüksége van rá, hogy kiöntse a lelkét. Tehát indul a randivonat három személlyel.

06.jpg

Gabi és Cooper útra készek: amint kilépnek az ajtón, Sofia előadja az epizód legszórakoztatóbb magánszámát melltartópörgetéssel és hangos énekléssel az egyedül lakás örömeiről. Pechére Gabi visszajön még egyszer megköszönni neki, amit érte tett, de az útlevelét otthon felejti. Sofia épp ezt dobja utána a tűzlépcsőről, amikor megtalálja Josh kesztyűjét, a belevarrt monogrammal együtt. Na, leesett végre, csajok?

07.jpg

Josh közben a lelkét önti ki a teljes melegbár-közönség (mellesleg igen lelkes és empatikus) füle hallatára, míg Elliot magányosan duzzog oldalt. Sofia futva érkezik Josh kesztyűjét lobogtatva, André pedig a boldog, romantikus befejezés reményében azonnal elköpi, mit keresett az Gabiék tűzlépcsőjén. Sofia a fejét fogja, hiszen ő küldte el Gabit Cooperrel, Joshra pedig hirtelen rá jön a szerelmet vallhatnék. Elliot a maga érdekében is Gabi után a reptérre küldi főnökét, aki pedig rohan, Sofiával együtt.

08.jpg

Josh össze-vissza bénázik a recepciós pultnál, majd torkaszakadtából Gabi után üvöltözik – ha Sofiának ezután a hisztéria után maradt egy csepp józan esze is, nagyon tisztelem. Cooper és Gabi közben épp felszállnak a gépre, persze a mobilokat átállítva repülő üzemmódra, így Josh már nem éri el a szöszit. Hangpostára mondja fel az egész vallomást, miközben Gabi mögött becsukódik a boarding ajtaja. Hatásos pillanatok, egész elismerően bólogatok.

09.jpg

És ahogy azt az utsó egy percből megtudhatjuk, azt az üzenetet Gabi jó három hét múlva hallgathatja csak le majd. Gratulálok, összehoztátok. Máris látom, újabb évadnyi rinyálás következik feleslegesen. Clapclap!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása