Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 7627-7632-ik rész

2015. október 23. 13:00 - Gillotte

7627-7628-ik rész:

Ági férje, Herr Ludwig be akarja fúrni magát a Berényi cégbe Ági tulajdonának a felével így látogatást tesz Attilánál, hogy mint jövendőbeli tulajdonos érdeklődne a könyvelés iránt. Attikám, mint a cég szellemi vezére nem hajlandó megmutatni a papírokat, így a Herr Ágit repíti rá az ügyre.

bk_okt19_1.png

Tóbiás bevallja, hogy nem érzi a jobb oldalát, és szenvedésén nem segít az anyja és Zsófi állandó ápolhatnékja sem. Próbálják tartani a lelket Tóbiásban, Gizi unszolására Tóbi mama is próbál derűlátóbban hozzáállni Tóbiás állapotához. Zsófi azzal buzdítja Tóbiást a gyógyulásra, hogy emlékezteti, mennyi mindent átéltek ketten, példának okáért a konditerem megnyitását is, mely valóban mérhető egy bénuláshoz, ügyes példa Zsófi!

bk_okt19_2.png

Balázs és Hanna rövid összezártság és spagetti fogyasztás után egymásnak esnek, s ez esetben még Ádám telefonja sem zavarja meg őket.

bk_okt19_3.png

Peti afelett érzet bánatától vezérelve, hogy Balázs tökösebben udvarolt Hannának, mint ő leissza magát, majd pókerben jól elvereti magát Rudival. A kiutat abban látja, hogy félrevezeti a feleket: Balázst azzal találja meg, hogy Hanna live happily ever after-ben gondolkodik, ugyanakkor annyi korrektség van benne, hogy figyelmezteti Balázst, inkább most hagyja faképnél Hannát, mint később, mikor jobban fáj. Később Hannának azt állítja Peti, hogy nem látta még Balázst ennyire belezúgva egy lányba, úgyhogy a szar két irányból van meglazítva. Már csak szembesülniük kell egymással a feleknek, ami rövidesen meg is történik, mikor Hanna Peti szavaitól felbuzdulva előrevetíti a háromszobás jövőt, mert két szoba nem lesz elég hosszútávon, mire Balázs visszavonulót fúj, és bejelenti, hogy kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot, és inkább lép.

bk_okt19_4.png

Ági mindeközben Attila gépéről elküldi a Herrnek a céges könyvelést, majd Juli unszolására sejtelmesen azt mondja, hadd higgye a Herr, hogy ő a főnök…

7629-7630-ik rész:

Balázs még mindig magyarázza, hogy miért nem tud Hannával maradni. Állítása szerint kapott egy bécsi reklámügynökségnél egy soha vissza nem térő lehetőség. Hannában két nap leforgása alatt akkora érzelmek alakultak ki, hogy teljesen kiborul Balázs távozása miatt. Balázs lejmolna is pénzt Miklóstól, hogy el tudjon menni, hiszen minden pénzét Ritának adta, hogy ne törje össze Hanna szívét. Erre Miklós felteszi Balázsnak az elgondolkodtató kérdést, miszerint most ki is töri össze Hanna szívét?

bk_oktober20_1.png

Ági arra a látványra tér haza, hogy férje, Herr Ludwig kedélyesen iszogat régi ellenségével, Brigittával. Számon kéri férjét, hogy mit keres ott a nő, de a Herr biztosítja, hogy nem ok nélkül hívta át, csak bízzon benne, ugyanis fondorlatos tervet eszelt ki Brigitta ellen. A Berényi cég papírjai közt kiszúrja, hogy Brigittának elmaradása van, majd gálánsan felajánlja neki, hogy szívesen kisegíti egy áthidaló kölcsönnel, hisz barátok közt ez így szokás.

bk_oktober20_2.png

Rudi szavaival élve „egy liba a Babából” a Rózsába lebben, segítséget kér költözéshez. A fiúk, Krisztián és Rudi persze elhajtják, de Laci a könnyen szerzett pénz reményében felajánlja szolgálatait.

bk_oktober20_3.png

Mikor Balázs közli Petivel, hogy elutazik, Peti számon kéri, hogy ismét elhagyja Hannát. (Nem ez volt a cél?) Peti kever még egyet, és elmegy Hannához tippet adni, hogy neki nem esne jól, ha elutazna, és a barátnője nem akarna vele menni. Elülteti a bogarat Hanna fülében, hogy ajánlja fel Balázsnak, hogy elutazik vele Bécsbe. Hannának sem kellett több, egyből jelzi Balázsnak, hogy rajta nem múlik, szívesen vele tart, bárhová is megy. Balázsnak erre is van válasza: maximum másfél évre menne el, mert ő azt szeretné, hogy mindene meglegyen Hannának, és ezt könnyebben eléri nélküle. Hanna erre bedurcázik, és faképnél hagyja Balázst.

bk_oktober20_4.png

Laci eközben nekiáll költöztetni a Babás Valit. Vali lelkesen udvarol Lacinak, biztatja, hogy egy ilyen erős férfi, mint ő bizonyára könnyedén átköltözteti az apróbb bútorait. Amikor a második kör bútorért mennek vissza a lakáshoz egy rosszarcú fickó sétálgat arrafelé, s Babás Vali nem mer kiszállni az autóból. Nagy nehezen beismeri, hogy igazából csak a ruhái sajátok, a többi cucc a volt pasijáé, aki éppen ott sétálgat, úgyhogy el kéne húzni a csíkot, de nagyon gyorsan. Mivel a fickó két évet vett el az életéből, és Vali tartotta el, jogosnak érzi kirámolni a lakást, mert két év ennyit ér. Laci erről nincs meggyőződve, teljesen kétségbe esik, hogy rablásban vett részt, és a fickó még a rendszámát is kiszúrhatta, de Vali mindent bevet, hogy elaltassa Laci rossz érzéseit és kifejezze a háláját, azonban Laci nem kér belőle, mert felesége van, akit szeret.

bk_oktober20_5.png

Ági „megérzéseire” hivatkozva elhinti az irodában, hogy Brigittának elmaradásai vannak a bérletfizetéssel. Julinak sem kell több, hogy számon kérje Brigittán a csúszást. Attilának persze gyanús a dolog, úgyhogy elbeszélget Ágival, hogy bármire készül, meg fogja akadályozni.

7631-7632-ik rész:

Ismét Hanna és Balázs vergődésével indítunk, Hannát kezdi elővenni a lelkiismerete amiért megcsalta Ádámot. Most már azt is kínosnak érzi, hogy erőltette, hogy hadd menjen Balázzsal Bécsbe, de csak Peti ötlete volt, magától eszébe sem jutott volna. Ekkor áll össze Balázsnak a kép, hogy Peti kavart be, hiszen ő maga sosem említette, hogy igényt tartana Hannára Bécsben.

bk_oktober21_1.png

Gizi nagyon kíváncsi, hogy kit költöztetett Laci, csak nem egy lányt a Babából? Laci hárít, nem meri bevallani Gizinek az igazat, csak odaadja neki a keresett pénzt. A titokra azonban fény derül, mert Babás Vali nem lép ki a képből, Lacit keresvén a kisboltba megy, mert hiányt szenved egy harisnyás dobozban amit a költözés közben hagyhatott el, ám Laci helyett Gizivel fut össze. Ekkor derül ki Gizi számára, hogy nem volt alaptalan a megérzése, Laci tényleg sumákol valamit. Gizi felajánlja Valinak, hogy megvárhatja Lacit, addig pedig sztorizgatnak a Babáról. Amikor Laci négy szem közé kerül Valival Vali azt mondja, csak bocsánatot akar kérni amiért megpróbálta lesmárolni Lacit, és elkéri a számát, hogy ha valamelyik ismerőse költözne, akkor továbbadhassa azt, hiszen úgyis gyűjtenek Gizi perui útjára. Nem sokkal később Vali már telefonál is, hogy talált munkát Lacinak... na de milyet?

bk_oktober21_2.png

A Herr legnagyobb örömére Brigitta kénytelen hozzá fordulni kölcsönért. Itt jön elő a Herr az adu ásszal: a 300 ezer eurós kölcsönért Brigitta kétmillió eurós házát kéri fedezetnek. Brigitta először nem akar belemenni, de a Herr arra hivatkozik, hogy ha visszakapja a pénzt úgyis tárgytalan a dolog, így Brigitta beadja a derekát, hiszen a pénz nagy úr. Alá is írják a papírokat, Brigitta felteszi a házat fedezetként, s a Herr azzal bocsájtja el, hogy pár órán belül átutalja a kölcsönt Brigittának. A terve valóban az, hogy átutalja a pénzt, ugyanakkor fel is hívja Brigitta összes hitelezőjét, hogy mind egyszerre rohanják le a nőt, s így a ház a Herrékre szálljon. Ki van ez találva! Attila azonban tapasztalt üzletemberként tudja, hogy akkor szállnak rá egyszerre a hitelezők az emberre, ha valaki felnyomja az adóst, s sejtelmes tekintettel átitatva kijelenti, ki akarja deríteni, ki volt az.

bk_oktober21_3.png

Balázs és Hanna számon kéri Petin a ,,kavarást”. A két kiskakas azon veszekszik, hogy ki szereti jobban a szemétdombot (Hannát) de Hanna úgy érzi, a legegyszerűbb, ha egyikőjükkel sincs együtt. Peti is igyekszik túllépni a lányon, mondván, nem képes állandóan megfelelni neki, s egyúttal nyertesnek érzi magát Balázzsal szemben, ám Balázs rávezeti, hogy mindketten vesztesek, hisz az áhított lány nincs velük.

bk_oktobre21_4.png

Balázs érzékeny búcsút vesz Hannától, csók is csattan, amit Peti nagyon a szívére vesz, ám a bosszú sincs már messze, mert Ádám éppen akkor viszonozza Peti fogadatlan hívását Amerikából…

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna Kisfaludiné Baán 2015.10.23. 13:27:43

nagyon régen nem nézem, de már a sorozatszámtól is kiráz a hideg, más ötlet nincs? mikor lesz vége?

ancsika 2015.10.23. 14:19:10

majd ha a nézettség 500k alá csökken...
süti beállítások módosítása