Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Affair 1x04 - Az első menet (18+)

2015. augusztus 14. 09:00 - AaannnaaA

Part One: Noah
A részt a jelenben kezdjük, hősünk telefonon át tanácsokat ad fiának (Trevornak), iskolai dolgozatával kapcsolatban a rendőrség udvarán állva; aztán le kell tennie, mert Jeffries nyomozónak további kérdései vannak hozzá. A rendőr hallotta a beszélgetést, meg is jegyzi rögtön, hogy neki ikerfiai vannak, de elváltak a feleségével, nem láthatja őket mindig.

A kezdeti kitérő után visszatérünk a múltba, Noah és Alison együtt hajóznak egyelőre ismeretlen úti cél felé. A férfi kávét vinne a korlátnál álló nőnek, mikor ismeretlen idős hölgy lép hozzá, így annak háta mögött egy biccentéssel jelzi a férfinak, hogy inkább ne csatlakozzon. Az mindenesetre jól viseli a szitut, némán várja a kikötőben, míg Alison taxiba ülteti az ismerőst, és végre vele is tud foglalkozni. Úgy nézem a könyvéhez jöttek anyagot gyűjteni, de előbb beugranak egy ruhaüzletbe, mert Noah leöntötte az ingét kávéval a hajón, azt kellene lecserélni. A boltban kapható helyi póló feliratáról tudjuk meg, hogy Block Island-ra hajóztak át körülnézni. Ha már ruhaüzletben járnak, a nő is választ magának egyet, bemegy a próbafülkébe, aztán behívja hősünket ’segíteni’. Vad csókolózásba kezdenek, de az eladó pár pillanat múlva bekopog, hogy segíthet-e valamit, így ebből most nem lesz öltözőszex. Ezután fagyiznak (ahogy elnézem mindketten meg- majd felvették a fülkében próbált ruhákat), aztán elmennek a világítótoronyhoz, ahol már tényleg anyagot gyűjtenek a férfi könyvéhez.

1.jpg

Utána sétálnak egyet a környéken, egészen a tengerpartig, közben Noah elmondja, hogy tiniként nem volt túl társasági ember, lévén beteg édesanyját ápolta; Alison pedig a nagyapjáról mesél, akit nagyon szeretett. Az öreg mutatta meg neki itt a parton, hogy hol süllyedt el egy hajó. Sőt azt tette hozzá, ha alaposan fülel hallhatja, amint Pán Péter hívja őt Sohaországba. A sztorizgatást heves csókolózással zárják, majd egy bárba ülnek be beszélgetni és iszogatni. Vekengenek egy kört maguk körül, aztán Noah kiböki, hogy ő még sosem csalta meg az asszonyt (Alison sem a férjét), úgyhogy jó lenne kitalálni mit keresnek ők most mégis itt. Alison arról suttog, hogy mennyire vonzza őt a férfi, ám a turbékolásnak utóbbi mobiljának csörgése vet véget.

2.jpg

Helen hívja, miszerint az anyjával nem stimmel valami, de Noah innen most nem tud hazarepülni, a komp meg pár óra múlva indul, szóval este találkoznak, akkor megoldják a problémát együtt. Miután így kénytelenek voltak lejönni a felhőkből Alison berág, és elrohan, egészen a komp pénztáráig, vesz egy jegyet a kövi hajóra (ami nem is hazafelé megy), a férfi hiába trappol utána, és kérleli, hogy ne menjen. A lány úgy érzi, ő feltárta az érzéseit, őszintén megmondta, hogy vele akar lenni, de nem kapott cserébe hasonlót, ezért inkább lelép.

Noah elkenődve kullog vissza a szigetre, bemegy egy házba, ami valamiféle helytörténeti múzeum, a „teremőr” pedig nem más, mint az idős hölgy, aki Alisont köszöntötte a kompon. Hősünk kap az alkalmon, és elkotyogja az asszonynak, hogy van egy közös ismerősük, ám a kérdésre, hogy honnan ismeri hősnőnket nem az igazat mondja, hanem azt, hogy a felesége barátnője jógáról. Az öreglány viccesen megjegyzi, hogy a mai fiatalok jógáznak, ahelyett, hogy dugnának, de azért az ismeretség örömére nem kér pénzt a belépésért, hanem int, hogy nyugodtan nézzen körül. Odabent aztán érdekes festményeket lát, köztük azt is, ami a tengerparton elsüllyedt bárkát ábrázolja.

3_1.jpg

3_2.jpg

Miután kinézelődte magát elhagyja az épületet, ekkor hívja Harry, apósa ügynöke, akinek nemrég elküldte új könyve első fejezetét. Nos, úgy látszik a férfi dicséri a művet, mert hősünk nagyon boldog lesz a beszélgetéstől. Innen visszamegy a ruhaüzletbe, ahol korábban kettesben jártak, épp venni akar valamit a fiának, mikor az eladónő közli, hogy csak egy perce ment el a felesége. Megdöbbenni sincs ideje, egy pillanattal később Alison robban be az ajtón, miszerint itt hagyott valamit. Egymásra néznek, majd Noah hozzá lép, és megcsókolja.

A következő útjuk egy szállodába vezet, ahol szobát vesznek ki (szigorúan kápéban, hogy nyoma ne maradjon), hogy aztán odafent a férfi szabályokat fektessen le (mielőtt a nőt fektetné meg). Eszerint a zasszony nem tudhatja meg, nem derülhet ki, usw. Mikor a nő minderre bólint, kezdődhet a vetkőztetősdi.

4.jpg

Part Two: Alison
Hősnőnk részét most rendhagyóan kezdjük, ugyanis nem nézzük végig az ő szemszögéből kettejük útját az ágyig, hanem ott folytatjuk, ahol Noah-ét abbahagytuk: a vetkőztetősdi vad, ám rövid szexben folytatódik. Utána Alison kissé megviselten jön elő a fürdőszobából, úgy nézem lelkileg megborult a megcsalás tényétől. Mivel a férfi közben beverte a szunyát, megpróbál sunyiban felöltözni, de nem jön össze – partnere felébred, és visszahízelgi az ágyba. Ő azonban meglehetősen feszült, ezért a férfi ablakot nyit, hogy azzal enyhítsen a helyzetén.

Ekkor visszatérünk a jelenbe, ahol Alison némán mered maga elé, miközben Jeffries nyomozó visszabámul rá. Végül ő töri meg a csendet, és szünetet javasol, amit a nő örömmel fogad, és kitrappol a kihallgatóból. Miközben az udvarra lohol felhív valakit, aki nem veszi fel, így csak a rögzítőjére kaffog rá: hol vagy, engem most hallgatnak ki a rendőrségen – azzal leteszi. A nyomozó persze utána jött, így gyorsan cigit vesz elő, mintha csak ezért jött volna. Jeffries beszélgetős hangulatában van, a feleségéről mesél pár szót, miszerint 25 éve házasok, de még mindig úgy élnek, mintha most kerültek volna össze. Hm, érdekes, Noahnak rohadtul nem így adta elő…

5_1.jpg

5_2.jpg

Kamaty után hőseink a tengerparton méláznak, a nő gyerekkoráról kérdezgeti szeretőjét, arról hol és hogyan tanult meg úszni. Aztán megmutatja a helyet, ahol a nagyapja szerint az elsüllyedt bárka található. Sőt, állítólag ha fülel hallja, ahogy egy, a hajóval elsüllyedt kisfiú az anyját hívja. Eszerint ő úgy emlékszik ezeket a dolgokat a szex utáni sétájukon beszélték meg, és most a hajó története is egészen más.

Alison kijelenti, hogy a férfi akár lököttnek is gondolhatja, de ő szokta hallani a kisfiú hangját (ami a saját gyermeke halála körülményeinek ismeretében nem igazán meglepő), ám Noah megnyugtatja, hogy nem lökött, mert ő meg a rég elhunyt anyja hangját hallja néha, bár azt, hogy mit mond nem érti. Szavaitól Alison újra felenged, csókolózni kezdenek, majd a férfi a vállára kapja, és nevetve visszaszalad vele a szállodába.

6.jpg

A szépen induló újbóli szeretkezés azonban csúf véget ér, amikor a felizgult Noah a nő belső combját csókolgatva észreveszi a penge nyomait, és rákérdez, hogy „ez mi?”. Alison vágya egyből elmúlik, eltolja magától a férfit és zavart arccal a ruháit kéri. Társa szintén zavarban van, nem érti mi rosszat tett, de a nő nem óhajtja felvilágosítani. Végül rákérdez a vágásokra, és biztosítja Alisont, hogy megbízhat benne, ám ő gúnyosan visszavág: megbízni egy négy gyermekes apában, aki épp most csalta meg a nejét? Na ettől elszakad a cérna, Noah dühösen belerúg az első útjába eső bútordarabba, majd elrohan.

Egy perccel később visszajön, lepakolja a komódot amibe belerúgott, és kéri Alisont, hogy segítsen elcipelni. A szomszéd szobáig viszik, ugyanis észrevette, hogy épp takarítás van, és ott nyitva maradt az ajtó, ezért kicserélik az abban a szobában található ugyanolyan komóddal. Miért is? Hát mert a rúgástól megsérült, és nincs nála több pénz, hogy kifizesse. Az akció vége önfeledt vihorászás lesz, így nagy egyetértésben, közösen távoznak a hotelből, a kompig konkrétan futnak, mint a lebukástól félő óvódások.

7_1.jpg

7_2.jpg

Visszafelé hajókázás közben Alison elnézést kér a szobában rendezett jelenetért, és a szavakért, amivel megbántotta a férfit, aztán felveti, hogy hagyják ennyiben a kapcsolatukat. Noah bepörög, és letolja rendesen: nem tartja a lányt könnyűvérűnek, aki csak egy kalandot akart, és nem tudja mit rejteget, de bármi is az, őt nem taszítja, hanem inkább vonzza – ezzel elszáguld. Alison megrendülten oldalog az utastérbe, lezuttyan egy székre, miközben üzenetet kap az urától. Cole képet küldött egy lóról, hogy lássa milyen szép, és alig várja, hogy felesége is találkozhasson vele. Választ nem küld, csak magába roskadva mélázik.

Érkezéskor lekullog a hajóról, biciklijéhez sétál, ám a lakatot nem tudja kinyitni (nem jut eszébe a kód). Ekkor lép hozzá Noah és elrebegi, hogy sajnálná, ha többé nem találkoznának, mert neki ez a nap igenis sokat jelentett. Mikor nem kap választ csendben elsétálna, de ahogy visszanéz látja, hogy a nő szinte reszket annyira kiborult, ezért gyengéden felszólítja, hogy igenis hazaviszi, mert szeretné tudni, hogy egészben hazaért. A bicikli kiszabadult, becsapják a csomagtartóba, aztán irány haza.

8_1.jpg

8_2.jpg

Útközben Alison végre kiböki zaklatottsága okát: volt egy kisfia, aki két éve vízbe fulladt. A döbbent Noah leállítja a kocsit egy útszéli parkolóban, hogy kicsit beszélgessenek. A nő könnyek között mesél a gyermekéről, milyen csodálatos volt, és mennyire szerette; és igen miatta vagdossa a combját, mert ez segít kicsit kiengedni a borzasztó feszültséget, amit érez. Ehhez nem igazán van mit hozzáfűzni, ezért némán indulnak tovább.

Alison házánál Noah látja, hogy Cole nincs otthon, ezért rákérdez, hogy merre van. Elutazott egy paciért – jön a válasz – így a férfi is kiszáll az autóból. Kiszedi a cangát a csomagtartóból, aztán elkullogna, de a nő kérdezni szeretne valamit, ami megállítja. Azt akarja tudni, hogy mit lát benne, talán a halált? Hát persze, hogy nem, jön a válasz egy gyengéd csók kíséretében, majd kiadós szex következik a Bailey-Lockhart házaspár ágyában. Pff…

Címkék: 18+ The Affair
14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2015.08.14. 19:28:53

Elárulod egy tudatlannak, hogy mi az az "usw"?

AaannnaaA 2015.08.14. 19:31:38

@Pácsó Ármándó: Pont pár napja volt @tinipumának ugyanez a kérdése :) Stb - németül.

Pácsó Ármándó 2015.08.14. 19:38:54

@AaannnaaA: No de miért pont németül? :-)
Tini micsoda? :-))

AaannnaaA 2015.08.14. 19:40:57

@Pácsó Ármándó: Mer' azt tanúta az Anna többet :)

Pácsó Ármándó 2015.08.14. 19:54:30

@AaannnaaA: Gracias señorita :-)
Lehet, hogy ebbe a részbe belenézek.

AaannnaaA 2015.08.14. 19:55:29

@AaannnaaA: Hajrá! Aztán majd meséld el hogy tetszett!

Pácsó Ármándó 2015.08.14. 20:21:41

@AaannnaaA: És nekem is mond(játok) el! :-)

Pácsó Ármándó 2015.08.14. 20:40:29

@AaannnaaA: Belenéztem. Ez a nő nagyon zavaros, de talán ez teszi érdekessé. És hangulatos a nyaralóhelyi építészet és lakberendezés.

AaannnaaA 2015.08.14. 20:43:17

@Pácsó Ármándó: Hm. Furi lehetett így egy random részt megnézni. Olvasni gyere vissza a többit :)

Pácsó Ármándó 2015.08.14. 20:50:46

@AaannnaaA: Mindenképp beleszólok ezután is :-)
Bizonyára remek sorozat, de nem én vagyok a célközönsége

Gabba 2015.08.15. 08:50:41

A nyomozóbácsi rendesen beülteti őket a hintába...

A komódos jelenet vicces volt. Az meg milyen, hogy majdnem nem tudtak szobára menni, mert Noahnál nem volt elég kápé? Szerencsére Alison be tudott szállni a hiányzó ötvenessel.

Pácsó Ármándó 2015.08.15. 11:07:50

@Gabba: Nem mindenki olyan felkészült, mint ... öö.. mások :-)

AaannnaaA 2015.08.15. 11:12:44

@Gabba: Ja, és itt már nem kell vitatkoznunk, hogy a maszatolás volt-e, vagy répafényezés :)
süti beállítások módosítása