Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x35 - Büdös Nuni vs. Miss Csöcsi (18+)

2014. december 21. 12:25 - sixx

screen_shot_2014-12-21_at_9_47_50.png

A villában uralkodó feszültséget meglovagolandó a szerkesztők tegnapelőtt beküldték a bikát, ami acélból volt ugyan, de így is ki híján megmihálylott Maci segge alatt, komolyan, ennyire durván még velem soha, senki nem érzékeltette, hogy mit jelent az, ha valaki túlsúlyos, kösz RTL II, azonnal elkezdek fogyókúrázni. Naszóval a rodeós játéknak volt tétje, és ugyan ezt akkor amikor a bikán lovagoltak, csak 12ker csapata fogta fel, a tegnapi műsorban Reniéknek is rá kellett jönniük, hogy van olyan, hogy szopóroller, és arra éppen őket állították rá, hogy hajtsad, genyó, hajtsad egyre!

A szopás a lakók két csoportra, pontosabban kovbjokra és indiánokra osztása, értelemszerűen a kovbojok a civilizáltak, azaz övék a háló és a fürdőszoba, a primkó indiánok meg hurcolkodhatnak ki a nyugiba, meg a mosókonyhába. A nappali és a konyha egyelőre közös terület, az udvar meg tán az is marad, viszont azt, hogy az egyes csapatok hogy ne jussanak be a másik területére, azt nekik kell megszervezni, azaz nem jár büntetés azért, ha ha valaki belopakodik a fürdőszobába, és hideg vízzel gyorsan pinát és a segget mos, mint Fanni tette kicsivel később a műsorban. Daniék lettek a kovbojok, kalapot és kockás inget kaptak, Reniék meg az indiánok, poncsóban, a fejükön fejdísszel. És indián nevekkel. Sajnos. Fanni = Büdös Nuni. Zsu = Miss Csöcsi. Nem folytatom.

page_1.jpg

page_2.jpg

page_3.jpg

untitled_5.jpg

A kettéválasztás során mindkét csapatból volt, aki rájött, hogy abban a 15 percben, amíg az indiánok átcuccolnak a nyugiba, szabad rablás van, azaz a konyhából és a fürdőből mindenki azt visz el, amit akar. Kaját, tisztálkodószereket, budipapírt zsákolnak be gyorsan, egy kis oda-vissza beszólongatás is kialakul, de semmi extra, tán csak egy faszomgeci volt, az meg olyan itt, mint az és. A kovbojoknál hiába Dani a seriff, az ész, az igazi irányító Zsu lett, őrség szerveződik a villa védelmére, kétóránként váltják egymást és akadályozzák meg az indián portyákat, ők kurva komolyan veszik ezt az egészet, míg a másik oldal nagyjából szarik a farmra, és csak nyüszög, Fanni ideges, mert megint ő lett a csöves, és büdös nunával nem tud létezni, de szerencséje van, mert reggel valaki akkorát kulázott a mosókonyha budijába, hogy az eldugult, így a Villanővér megengedi nekik, hogy a bent WC-t használják, ő meg a szarás előtt(!!!) gyorsan megmossa magát alul.

untitled.jpg

A kajálás is külön megy, az urak bent, a csóró bennszülöttek kint, ráadásul csak konzervet kapnak, amiből Maci betermel vagy hatot gyorsan a fogyókúra jegyében, de nem ő az egyetlen, aki a kovbojok szerint túl sokat eszik: Ádám és Laci röhögve kutyázza Fannit, és dicséri saját magát, úgy, hogy közben eszükbe sem jut, hogy azzal, hogy a helyzetükkel visszaélve gyökérkednek, szimpátiát ébresztenek az indiánok iránt, és ezzel Reni helyzetét erősítik, bár a jelen állás szerinti 25%-75%-os állást nem lehet megfordítani szerintem. Laci és Edina az éj leple alatt ráadásul még ki is rabolja az indiánbagázst, mert azok picsányi nyugiba nem nagyon tudnak semmit pakolni, a mosókonyhát meg nem őrzik - Laciék mindent ellopnak túlük, amit csak tudnak.

untitled_2.jpg

page_1_1.jpg

page_2_1.jpg

Az összefoglaló második felében Zsu kapva kap azon az idei újításon, hogy ha valakinek a villamester feladatot ad, és az nem hajtja végre, akkor be lehet mószerolni, és büntetést lehet kérni rá: miután az indiánok látványosan szarnak rá, és nem takarítják fel az udvart, a nyugit és a mosókonyhát, megkongatja a harangot összehívja a villatanácsot, majd 6-5 arányban megszavaztatja a kollektív büntetés kiszabását. Három lehetőség közül kell választaniuk: vagy elveszik a gyümölcsöt is az indiánoktól, vagy fényben kell aludjanak, vagy adnak egy indiánt a kovbojoknak, csicskának. Utóbbira esik Zsuék választása, az indiánok meg Macit küldik, mert majd horkol, és azzal kibasznak a kovbojokkal is. A csicskáztatás nem szép dolog persze, és Zsuból, Ádámból és Laciból kihozza a gyökeret, Dani taktikai döntést hozva, Edina meg lelkiismereti okból nem vesz részt benne.

page_1_3.jpg

page_2_3.jpg

page_3_1.jpg

Itt egy random pina, hejj!

 

Maci csicskáztatása alatt van egy jelenet, amiben Renivel közösen egymás vállán sírnak, és esküszöm elhangzik a “szeretlek” is, de remélem nagyon rosszul hallottam. Az utolsó esemény tegnap Dani születésnapja, van torta, léggömb, ajándék, és Fanni-Ádám kurvaanyázás, amiben a faszi elég rondán legusztustalankurvázza a csajt, szerintem igen hamar ki is megy majd párbajozni, ahol max. Robin ellen lenne esélye, de őt meg nem fogja kivinni. A Dani-Röné összecsapás nem ma lesz, mert az X-Faktor döntője ellen nem tolják be, csak hétfőn, 21:30-tól.

page_1_2.jpg

page_2_2.jpg

Címkék: 18+ vv7
598 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 12:34:19

@beacska: írtam neked még az előző poszt alá Izával kapcsolatosan amúgyképpen :)

kamilla123 2014.12.21. 12:38:30

a legjobb a képregényben, amikor Robin azt mondja: én még sok mindent nem tudok eldönteni:-))

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.21. 12:38:31

Kínzó kérdés.
Fannikah miért csak lefekvéshez húzza fel a szemüveget,holott egész nap nincs rajta ????????

Tegnap ismét kiderült, hogy Laci a geci, ez a csóka nem fog megváltozni, a lelek nigga még mindig.

kamilla123 2014.12.21. 12:41:02

@Köcsöglány: hali, írtam neked az előző poszthoz, h köszi az éjszakait:-)

perszepolisz 2014.12.21. 12:42:30

Ezt sz udvartakarításos bünti nem értem. Miért nem az a büntetés, hogy tényleg fel kell takarítani az udvart? Vagy azt is meg kellett csinálni? A tények kedvéért azért hozzátenném, hogy Zsu nem nagyon akarta megkongatni azt a harangot vagy mit. Laci és Ádám baszogatták érte.

kamilla123 2014.12.21. 12:43:55

@perszepolisz: pontosan. utána meg ő lett kikiáltva zsarnokoskodónak, pedig a csapat erőszakoskodott ezzel

Aharon 2014.12.21. 12:45:36

"Te most rám morzsinkálsz? És Te?"

Wááááááááááááááááááááááááááááááááá :)

köszi Sixx!

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 12:53:42

@kamilla123: igazán nincs mit,mert sajnos semmi nem volt :D

kamilla123 2014.12.21. 12:54:48

Sixx is bedőlt Edinka undorító trükkjének, amit állandóan alkalmaz. Alapvetően a fiúk követelték Zsu-tól, h kérjen büntetést a csapatnak, nem Zsu ötlete volt. Amikor a szerkik beküldték a dolgot, hogy mi legyen a bünti, akkor a csapat szavazta meg a hármast, nem Zsu találta ki. Sőt, Edina maga is elmondta utólag a riportban, hogy ő is erre szavazott. Ádám és Laci tényleg fensőbbséges módon kezdték el ugráltatni MAcit (amit ő már alapból csomószor megtett, pl Zsuval szemben is, hogy takarítsa le a konyhapultot). Kint meg Edina elkezdi mondani, hogy ő ezt nem tudja csinálni. Persze először sutyiba, Daninak. Szóval így Zsu jött ki szarul az egészből, mert ő meg kért egy kávét Macitól, ahogy azt meg is szavazták, Edinka is. Edina meg kijöhetett erkölcsi győztesként. Rafinált kis béka, remélem, ráfázik ezekre egyszer, ha máshol nem, az életben.

Csak ügyesen! 2014.12.21. 13:01:45

@kamilla123: Edinka szépen előadta a nagyjelenetet (eltúlozva, teszem hozzá, mert igen lájtos csicskáztatás volt), húzta le a saját csapatának tagjait is. Persze, miért ne tenné, ez a játék lényege (csak egy nyer), amivel Edina maximálisan tisztában van, bár egy idő az se lesz túl szimpatikus, h kétpercenként mondja el, h ő őszinte, megh neki mennyire fontos a csapata, közben meg taktikázik ezerrel és egyikért se sírna. Viszont ezt most eltúlozta, nem volt meg a kellő arány.

tvbuzi 2014.12.21. 13:01:48

@kamilla123: Vikácsunak és Zsunak is a nyakába borult párbaj előtt, hogy várja őket vissza:)))))

perszepolisz 2014.12.21. 13:05:55

@kamilla123: Nem trükk volt ez Edinka részéről, csak kihasználta az adódó lehetőséget hogy saját magát jobb színben tüntesse fel. Ez ügyeskedés lehet. Olyan ez mikor egy társaság egy tagjával mindenki másnak gondja van, de én nem szólok neki érte, hanem megvárom hogy más tegye meg. Megoldódik az én problémám is és nem is kell konfrontálódnom.
Ha van egy lehetőség akkor valóban nem igen áll ki soha senkiért és ez lehet zavaró.
De nem gerjesztette a feszültséget, vagy nem akart pl büntetést sem a másik csapatnak, választani kellett egy büntetést. Ezt választotta. A többi sem lett volna jobb. Lehet hogy már úgy gondolta, hogy legyen a csicskáztatás, de valójában majd nem fogok csicskáztatni.

kamilla123 2014.12.21. 13:09:24

@Csak ügyesen!: @tvbuzi: annyira örülök, h van, aki még átlát ezen a színjátékon. És közben meg másokat szararcnak tud kihozni ezzel a nagy jósággal, az a gáz.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 13:10:51

Sajnos nem tudhatjuk,hogy valójában mekkora volt a csicskáztatás mértéke,amire már azt mondták,hogy na ezt én már nem vagyok hajlandó vele megcsinálni,hiszen öfikből és on-ból sem lakunk soha jól,így nagyon nehéz reálisan megítélni,hogy kinek van "igaza",na de na! Azért nehogy már Jabbát sajnáljuk meg a másik csapatot. Annyi vér nem volt Röné pucájában sem,hogy feláldozza magát a párbaj oltárán,úgy kell nekik. Bárki önként vállalhatta volna a csicska szerepét,már csak taktikai szempontból,ha másért nem. Hülyék ezek mind,az a meglátásom. Ilyen helyzeteket kihagyni....én csakazértis mentem volna,és minden kérésüket teljesítettem volna. Ki jöhet ebből jól ki? Csak az,aki bevállalja ezt a szerepet. Jabbának felesleges volt átmennie,előre látható volt,hogy megint mártírkodni fog,és egy mártírkodó Jabba számomra csak még hányingerkeltőbb. Miért is kéne sajnálni?
Amúgy meg akinek derogál a takarítás,az szopjon csak,hát hogy néz ki az a vella,kérem szépen? Az on-okban is szinte csak Zsu-t lehet látni,ahogy folyton takarít,és ezzel egy percig sem akarom védeni,de én már régen kiosztottam volna mindenkit a szerkik helyében. Gusztustalan,voltam koleszos,de az csillivilli volt ezekhez az állapotokhoz képest. Az igénytelenség netovábbja.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 13:11:58

Edinkában meg ugyanúgy benne van a csibész hajlam,mint mondjuk Lacciban,nem értem,mi volt ez a tegnapi riportszobás biszem-baszom.

kamilla123 2014.12.21. 13:12:57

@perszepolisz: igen, értem, amit mondasz, de úgy könnyű jónak lenni, hogy semmiért nem vállalod a feszkót és felelősséget, a harcokat más vívja helyetted, a balhét mindig más viszi el helyetted, te meg rebegtetheted a szempilládat, h "én olyan jó vagyok és olyan őőőőszinte"

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 13:13:59

Ja,és még egy gondolat: Ádám és Faszni iszonyatosan parasztok voltak mind a ketten. Hát hogy nézett már ki az a jelenet,hogy állnak Déniel tortájával egy szép sorban,és ott egymásnak esnek. Primkó ösztönlények,még egy esemény előtt sem tudják visszafogni magukat,Faszni ment is duzzogni. Egyik kutya,másik eb.

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.12.21. 13:15:09

@kamilla123: "annyira örülök, h van, aki még átlát ezen a színjátékon. És közben meg másokat szararcnak tud kihozni ezzel a nagy jósággal, az a gáz."
Nézőpont kérdése! :D Azt lehet kihozni "szararcnak", aki valahol tényleg az! Másrészt: a lehetőség adott! Őt is ki lehetne hozni annak...ja, hogy a többieknek ehhez nincs elég eszük?
C'est la vie! :D

nátrium glutamát 2014.12.21. 13:15:44

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: mert napközben kontaktlencsét visel. aszonta neki a zorvos, hogy amikor nincs bent a lencse, vegyen szemüveget !important! :D

kamilla123 2014.12.21. 13:16:05

Amúgy Nektek nem tűnt fel, hogy Röné egyszer sírt már korábban, amikor azt hitte, hogy MAci átállt a másik csapatba anno, és most is, hogy Macit csicskáztatják. Mintha lenne valami extra kapcsolata Macival Lehet,h kintről ismerik egymást?

kamilla123 2014.12.21. 13:16:37

@CsigaBiga: na ezzel egyet kell,h értsek

perszepolisz 2014.12.21. 13:17:19

@Köcsöglány: Én soha nem értettem ,hogy miért kell erőltetni ezeket a szülinapokat a villában. Miér t akarna bárki is olyan emberekkel szülinapozni akik az elmúlt hetekben kurvaanyázzák. Ez nekem soha nem tetszett.
Emlékeztel VVAttila szülinapjára? na az tetszett.:D

perszepolisz 2014.12.21. 13:18:25

@kamilla123: Max egy családi titkok castingról.

kamilla123 2014.12.21. 13:19:19

@perszepolisz: miért, ott mi volt? azt a vv-t csak félig meddig követtem

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.21. 13:19:44

@kamilla123: mi ezzel a probléma? lehet elítélni a jellemét, de szerintem az ő játéka a legügyesebb a mezőnyben, pont azok miatt, amiket leírsz. hasonlóan kifinomult játékot csak Atitól láttam eddig, mondom ezt úgy h nem volt kedvencem soha, de még én is elismerem a munkásságát. Én a magam részéről örvendek, hogy Edina nem egy lábtörlő lett, mint azt hittem első benyomás alapján, hanem egy tudatos, okos játékos.

perszepolisz 2014.12.21. 13:22:56

@kamilla123: Attila elmondta, hogy nem akar szülinapot, mert ez is csak egy olyan nap mint a többi. Ott jött ki a legdurvábban az antiszociális énje. Egyszerűen csak nyűgnek érezte azt hogy mindenki vele foglalkozzon. Egész nap búvalbélelt képpel járt-kelt, de aztán a szerkik valahogy meggyőzték, hogy ez nem lesz így jó és mégiscsak volt valami torta.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 13:24:16

@perszepolisz: Amikor beengedték a kutyust és Atti összeomlott? Imádom azt a csávót,nekem ő a fav az összes eddigi szériából

perszepolisz 2014.12.21. 13:25:45

@Köcsöglány: Kutyára nem emlékszem, arra emlékszem, hogy Attila valóban akkor nagyon sebezhetőnek tűnt.

kamilla123 2014.12.21. 13:27:06

@foxwiththegloves: akkor egyetértünk. Pontosan csak elítélem a jellemét, ahogy mondod.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 13:27:45

@perszepolisz: igen,szerintem egy kicsit ott nyerte meg a játékot. Egyébként én is meglehetősen antiszoc vagyok,ezért maximálisan átéreztem,hogy tényleg nem akart szülinapozni.
És igazad van,ki akarna ilyen emberekkel együtt ünnepelni? De úgy gondolom,ha már ez volt a helyzet,akkor igazán visszafoghatták volna ott,akkor magukat.

bobby.ewing 2014.12.21. 13:28:58

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: mert azt mondta neki az orvos, hogy mindig legyen rajta vagy kontaktlencse, vagy szemüveg. Mivel éjszakára kiveszi a lencsét, felveszi a szemüveget.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.21. 13:30:35

@malevil2050:

De akkor ne éjjel használja a takaró alatt mikor villany leo :O
Ez nála olyan mint másnál az éjszakai fogszabályzó ,reggel jobb lesz a látása ha éjjel hordja ?
Szegény olyan sötét, hogy már értem miért hiányzik neki a szoli fény.

perszepolisz 2014.12.21. 13:31:20

@Köcsöglány: Teljesen egyetértünk most mindenben. De vissza a mostanihoz. Kíváncsi vagyok, hogy az RTL beszél-e a játékokkal Karácsony előtt, miszerint hanyagolni kéne egymás kutyázást pár napra. Nyilván igen. Úgyhogy pár napra igen lájtos öfik lesznek.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.21. 13:31:47

@bobby.ewing:

De abban alszik, álmában mit akar nézni a szemüveges fejével ???

kamilla123 2014.12.21. 13:33:07

@perszepolisz: én meg azon gondolkodtam, h a karácsonyt is három nappal később adják majd le?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.21. 13:33:37

@perszepolisz:

Vagy az összes öfiből kivágják a fényevőt, mert ő még karácsonykor is így küldené : Mindenkinek kibaszott kellemes karácsonyt kívánok, és kinyalhatjátok a..... ! kb így :P

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 13:33:54

@perszepolisz: ebben is egyetértünk,biztos nagy szeretet és béke lesz,meg valami spec. feladat is szerintem. Nem baj,majd töltött káposzta zabálás után lesz min szundikálni :P

RockSolid 2014.12.21. 13:35:31

"Akinek inge, ne vegye magára" by Kazal! :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 13:36:28

Bakker,ezt a VV4 minimalacot már elfelejtettem :D

vikitutáló vagyok 2014.12.21. 13:36:58

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: A szemorvos azt mondta neki,ha nincs bent a kontaktlencsé.je,akkor tegyen fel szemüveget:)) Ő meg szó szertnt értette.

Agape Satori 2014.12.21. 13:40:14

Talán valaki hasznát veszi: RTL II live stream:
livestreamhunter.org/onlinetv/hungary
(a sorban az első RTL II logora kell klikkelni, Flash Player szükséges hozzá. Közvetlen linket nem tudtam kinyerni az oldalból...)
Nálam napok óta működik. A képarány eléggé el van bökve, de jobbat nem találtam.

Sargabogre 2014.12.21. 13:52:39

egyébként nem értem, miért kell felháborodni a büntetésen, amikor leszarták Zsut, nem csináltak semmit. az ő stílusa meg elég bicskanyitogató, de az indiánok hajlamosak megfeledkezni róla, hogy a legtöbb szopatást/büntetést maguknak köszönhetik, a lopkodást is ők kezdték. ezek után Maci teljesen őszintén azt gondolja, hogy ők az ártatlan, szenvedő fél, és meg fogják torolni a mosókonyha kifosztását.

párnaevő 2014.12.21. 14:06:19

Most is, mint a munkahéten jól kijött, hogy mennyire szerencsétlen gyökerek ezek, képtelenek ellátni egy kiszabott feladatot és meg vannak sértődve, mert hát csak a kanapén döglés és a zabálás tetszik. Igazából kezd is unalmas lenni.

Egyedül az olyan dolgok érdekesek még, hogy most kiderült, Laci, Ádám azért közelebb állnak személyiségben a Dennis, Dóri, Fanni vonalhoz. Emberileg normálisnak Dani maradt, Zsut néha nehéz hova tenni, mert szereti vinni a balhét, ami árt neki, csak még nem vette észre, Robin talán, de ő keveset szólal meg, illetve hát Edina, akiről meg mostanában inkább az derül ki, hogy semmi nem biztos vele kapcsolatban, egyre inkább ő tűnik a velejéig kétszínű típusnak. Ami a játékban persze jól jöhet taktikázáshoz, csak hát kifelé is egyre jobban észrevehető, repedezik az ártatlan lányka képe.

párnaevő 2014.12.21. 14:11:27

@kamilla123: hát nagyon egyetértünk, úgy néz ki :D

tvbuzi 2014.12.21. 14:14:04

Fancsa anyukájának már biztos kihullott a haja.

kamilla123 2014.12.21. 14:20:51

@tvbuzi: igen, az vicces volt, h fannika anyja mindenhol zokogva nyilatkozik, Fannika meg kijelenti: "abban biztos is vagyok, h az én anyukám büszke rám." Ezt azért a helyében kiingáznám,h anyám büszke e rám.

Csak ügyesen! 2014.12.21. 14:22:08

@párnaevő: "Egyedül az olyan dolgok érdekesek még, hogy most kiderült, Laci, Ádám azért közelebb állnak személyiségben a Dennis, Dóri, Fanni vonalhoz."

Ez mondjuk szerintem eddig is tök egyértelmű volt, csodálkozni se lehet rajta, ugyanaz a közeg, ahonnan jöttek, ezt ismerik. Dani abszolút nem, Zsu se igazán, bár nyilván nem Dani-közeg, Dóri szvsz elég jól jellemezte, h felkapaszkodott parasztlány :), Edina meg akárhogy is nézzük, kilóg abból a szempontból, h nem idevalósi. Mindez persze nem érdem, vagy értékítélet, van a Fanni-Dennis-Dóri-Laci-Ádám csoportból is olyan, aki akár lehetne Dani is, ha oda születik, ahová nem született. De nem véletlen, h eredetileg Laci Dennis-szel volt jóban, csak aztán mivel több esze van alapból, mint a Fanni-Dennis-Dóri & co csoportnak, rájött, h krvára nem a jó oldalon áll a játék szempontjából, így szépen átszambázott, megtartva azért a távolságot a Dani-Zsu-Edina féle csapattól is, Ádámot meg vitte magával.

Robinról nem tudok mit mondani, arról a srácról nekem még semmi se derült ki.

beacska 2014.12.21. 14:22:38

nnna, a tegnapi nagy felháborodás miatt visszanéztem. Nem volt ebben semmi megaláztatás. Komolyan kéne venni a feladatokat, és akkor nem mindig ugyanazok kerülnek szopóágra...ennyi...

ééés...Fannika lelke nem egyszerű dolog. megértem, ha megunják az ápolgatását..

ééés Zsu kifejezetten jó vezető. aminek persze semmi köze ehhez a játékhoz, de tény. nem tudom, h van-e köze ahhoz, h édesanya, de gyanítom, h igen. Bár vannak igen szétesett anyák is... ő nem az....+1 nekije

Csak ügyesen! 2014.12.21. 14:24:54

@párnaevő: Azzal egyébként egyetértek, h nem tetszik annyira ez az idei vonal, amit a szerkik képviselnek, h az öfikben csak a látványsztorik vannak (szex,szerelem,veszekedés), miközben sokkal érdekesebbek a csapatdinamikai, meg beszélgetős dolgok. Kiváncsi vagyok, h leadnak-e bármit is a Laci-Edina bzzsélgetésből, vagy a Dani-Zsu-Edina feszkóból. Az előbbiből valszeg nem fognak, az utóbbira talán még van esély.

kamilla123 2014.12.21. 14:25:40

@beacska: igen, még azt is néztem, hogy Daninak is úgy adta át a tortát, mintha Dani egy kisfiú lenne, akinek az anyukája szülinapi tortát ad. Nem csoda, h nem vonzódik hozzá, mert lelkileg az anyja lehetne sok szempontból.

kamilla123 2014.12.21. 14:27:52

@Csak ügyesen!: ezen pont ma gondolkodtam el. hogy csak a veszekedés és szex vonal fér bele abba a nettó 30 percbe naponta. És ezért rossz, h az éjszakait is leveszik teljesen, mert így egy csomó mindent nem is tudunk összerakni, Sztem itt azért elég jó megfigyelőképességű, meg pszichológia iránt érdeklődő emberek vannak a kommentelők között, de olyan kevés infóból rakunk össze dolgokat, hogy az tényleg nem fedheti a valóságot.

Csak ügyesen! 2014.12.21. 14:31:17

@beacska: Nekem semmi gondom Zsuval, kemény, normális csaj szerintem. Ugyan nem annyira intelligens, mint amennyire azt hiszi magáról, de a Villában magasan veri a lécet :)

Copfos Gizi 2014.12.21. 14:33:18

A tegnapi napon során volt egy Fancsika imádás vs nem imádás. Részemről furcsa léleknek tartom az említett hölgyet. Egyet azonban igen is nagyon megfigyeltem, hogy hogyan szárítja a haját. Ugyanis nekem is ilyen hullámos a hajam, de amint megfésülködök hajmosás és száradás után, nekem eltűnnek belőle ezek a nagy hullámok, és én azokat pediglen szeretem, de ha nem fésülködök, akkor nagyon ápolatlan a kinézetem :D
Szóval ezt az egyet kipróbáltam tőle, nem igazán jött össze. Majd még gyakorlom.
Nőként én téglalap arcúnak látom, aki festi magát. Nekem nem gyün be.
Egyébként. Nem hiszem, hogy az az érvelés, hogy minden pasi őt akarja megsunázni, az éppen, hogy előny lenne a többi nővel szemben O.O
Még is miért lenne ez a pozitívum. Csak arra kellene a pasiknak, mert másra nem jó. Vetélytársként meg azért nem tekintenék rá, mert teljesen más körökben mozoghatunk. Ő amolyan bulikirálynője, én inkább kocsmázni szeretek, és nagyokat beszélgetni :D

Azon, hogy meg van borulva, mert hízott, Én is meglennék. A többieket érdekes, hogy nem zavarja. Mondjuk én bevinnék a szerkik helyébe egy mérleget, Jabba esetében egy mázsálót, és az öfibe durván bevágnám, hogy ki mennyit hízott :D
Aztán szépen mindenféle segédeszközt az edzéshez telepítenék. Ha jól tudom korábban volt ilyen már. A szoli helyett mehetett volna futópad.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 14:34:12

@kamilla123: ááá,ez nagyon jó! Dani abszolút nincs felnőve még Zsu-hoz,fogalma sincs arról,mit jelent gyereket nevelni,takarékoskodni,helytállni emellett nőként is. És azért ahhoz képest,hogy Zsu szül,nekem messze leginkább az ő alakja tetszik a villában. Kedvelem Danit,mert ugyan taktikus és okos,mégis egy gyerek valahol. Erről meg Zsu nem tehet,hogy ezt látja benne,arról viszont igen,hogy egyes esetekben ezt kihasználja.
Nekem pillanatnyilag Dani az,akit nyertesként tudnék elképzelni,és nem érdekel a családja anyagi helyzete. Nyilván nincsenek rászorulva a nyereményre. De ez nem is tartozik ide,nem kell mindig egy "szegény sorsúval" megnyeretni minden műsort.

ruzs54 2014.12.21. 14:40:37

@Sargabogre: ..."hogy ők az ártatlan, szenvedő fél, és meg fogják torolni a mosókonyha kifosztását." ==Mimózamedve D
. @foxwiththegloves: "Én a magam részéről örvendek, hogy Edina nem egy lábtörlő lett, mint azt hittem első benyomás alapján, hanem egy tudatos, okos játékos" .... dettó
@Köcsöglány:és @beacska: Szerintem nagyon jól látjátok a dolgokat.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 14:41:43

@Copfos Gizi: nekem is az a gondolatom,hogy aki Fannit akarja,és neki ez a nőtípus jön be,az valószínűleg teljesen más közegben él,mozog,mint én vagy mások mondjuk,akiknek nem szimpi Fanni. Nekem nem kellenének az ilyen Dennis féle fickók pl. El sem tudom képzelni,hogy 10 percnél többet beszéljek vele,mert nekem már a bemutatkozó kisfilmjében is suttyónak tűnt,és továbbra sem látom másként. Olyan nőket nem tudna meghódítani,akik legfőképpen az intelligenciára,a személyiségre buknak,és a külső másodlagos szempont még egy "laza kapcsolat" esetén is. Ez a különbség.

kamilla123 2014.12.21. 14:45:51

@Köcsöglány: én is abszolút Daninak szurkolok, de ha vmiért nem nyerheti meg, akkor pedig egyértelműen Zsu-nak örülnék még. Remélem, hogy úgy lesz, hogy az egyik megnyeri, a másik pedig kap vmi jó kis tévés lehetőséget. Úgyis erre vágynak mindketten.

beacska 2014.12.21. 14:47:03

@kamilla123: én nem tudom, h Dani mire "vágyik". kiderült már?

kamilla123 2014.12.21. 14:49:42

@Köcsöglány: egyébként nekem Denisz az a típus (bár hála a szerkiknek, meg a folyamatos on hiánynak, valójában fogalmam sincs :-D, szóval nekem ő úgy jön le, hogy egy szórakoztató figura lehet. Nekem az is szimpi volt benne pl, hogy össze tudta rakni azokat a seprűket, meg néha tényleg vicces, én párszor már hangosan felnevettem a poénjain (persze nem azokon, amiket a riportban nyom, mert az majomkodás). Szóval pasiként nekem sem jön be és tud gonosz lenni, meg abszolút nem a szimpi vonalhoz tartozik alapvetően, de én el tudom képzelni, hogy ha vele élsz együtt, akár még jó fejnek is láthatod.

kamilla123 2014.12.21. 14:50:31

@beacska: amikor beköltözött, akkor mondta BEncuséknak, hogy médiában szeretne dolgozni, mint műsorvezető.

beacska 2014.12.21. 14:52:08

@kamilla123: hááát, az olvasás is nehezen megy neki néha - meglepő módon....rosszul tagolja a mondatokat..tagmondatokat rosszul hangsúlyozza

párnaevő 2014.12.21. 14:53:00

@Csak ügyesen!: Dani attól, hogy ő 12ker még pont lehetne egy menőzős, fellengzős köcsög, de egyelőre nem az. Bp legjobb kerületeiből sem csupa okos és jó jellem kerül ki, ahogy Kiskunfélegyházán sem mindenki ilyen Zsu féle :)
Ádám és Laci persze korábban mutatták már, hogy milyenek (Ádám tuja-korában kevésbé azért), de meglepően gyengék a játékban most, amikor épp fölényben vannak, például Ádám Fannit meghódító taktikájával mi van? Így azért elég nehéz egy nőt megszerezni, szerintem :)

kamilla123 2014.12.21. 14:55:32

@beacska: igen. elhúzza a szavakat és nem jó az orgánuma, de ez sztem ma már sajnos nem akadály a műsorvezetésben

Copfos Gizi 2014.12.21. 14:58:42

@Köcsöglány: Na igen. Ha a benti pasik közül kellene választanom, akkor az egyik Dani lenne. Mert lehet vele beszélgetni! A másik talán Robin, de annyira kevés amit mutat, hogy nem tudom milyen lehet. Bár egy-két megnyilvánulásából én egy értelmes, intelligens srácot szűrök le, remélem nem tévedek :D

Dönisz az a fajta akit messze elkerülök. Az egyetemen untig elég volt ez a fajta. Ott ugye kényszerből volt összezárva vele az ember a koleszban, elkerülhetetlen a találkozás. Főleg kis egyetem kollégiuma az ilyen gyűjtőhely.

Laci. Hát Ő az a srác, akit mi annó egyéjszakásnak neveztünk a szobatársammal. Idővel tuti megszelídül, és normális lesz, bár már most mutatkoznak jelek arra, hogy nő be a feje lágya.

Ádám. Nekem nem kéne, ha utánam dobnák se.

Jabba. Ő sem. Én utálom a kövér ( az ilyen ) embereket, mert mindig másokat okolnak a saját kövérségük miatt. A tükörbe nézés nem derogál, ráadásul a lelke is ocsmány. Ismerek szerethető kövér embert. Aki eszméletlen, hogy hogy lefogyott. És még szerethetőbb lett, mert hiába volt korábban egy kedves, aranyos, humoros srác, lefogyva ehhez hozzájött az is, hogy jóképű is lett!
Egyébként Jabba arcát nézve, ha leszedjük a több kiló hájat róla, nem lenne csúnya ember. De hát a külső és belső nála..khm. Biztos van aki az ilyet szereti...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 15:00:22

@kamilla123: igen,azért be kell látnom,hogy szórakoztató figura tud lenni,meg azért eszesebb Fanninál,de nekem mégis kissé korlátolt a gondolkodása. Ezért el tudnék nyilván lenni vele,ha muszáj lenne,de önként 10 percnél többet nem töltenék el vele,és nagy valószínűséggel kerülném akkor,ha ott lennék mondjuk a villában. Tehát a közös feladatokon röhögnék a poénjain,meg szándékosan nem lennék vele bunkó,de inkább közömbös lenne. Engem az öfikben leginkább a beszélgetések érdekelnek,múltkor tetszett a bikás feladat is,de inkább a szálakat szeretném jobban átlátni,és azt megérteni,ki hogyan gondolkodik. Már aki... :D Mert én magamról nem tudom elképzelni,ha bent lennék,akkor nem próbálnék meg minél sokoldalúbb lenni pozitívan,tehát nem tujaként viselkedni,hanem kitalálni közös játékokat vagy akár énekelni a magunk szórakoztatására. Nekem ez valahogy nagyon hiányzik és egyszerűen nem hiszem el,hogy ezek bent ülnek egész nap,cigiznek,alszanak,reszelnek,ha feladat van,akkor max 5órás elfoglaltság,ha buli van,akkor egész reggelig dorbézolás heti 1,max 2x és ennyi. Valaminek még lennie kell,miért nem látjuk,hogy edzenek (nem gépeken,akár csak fekvőtámasz,felülés,stb),vagy bármi értelmeset csinálnak?
Na,jól elkanyarodtam,bocsi :D

kamilla123 2014.12.21. 15:00:56

olyan béna, hogy még egyet kell aludni a párbajig. komolyan, jobban várom, mint a karácsonyt :-)))

kamilla123 2014.12.21. 15:05:08

@Köcsöglány: nem kanyarodtál el, én is ezeket gondolom. amúgy sztem biztos, hogy beszélgetnek érdekes dolgokról is, csak azt nem vágják be. Amúgy ez lehet,h nem is csak a szerkik hibája, csak nehéz lehet egy átlagos beszélgetést betenni valakitől, a másiktól meg semmit, és annyi műsoridő nincs. Ezt lehetne pótolni az éjszakai adásokkal. Csak hát azt meg kikapcsolják, mint tegnap sajnos te is láttad. Bár emlékszem, hogy egyszer akkor néztem éjszakait, amikor a Fannika-féle női brigád még Vikcsuval, plusz Robin bent ültek a a szanuában, és az az agyhalott beszélgetés, hát esküszöm, megsajnáltam a szerkiket :-)))

Copfos Gizi 2014.12.21. 15:11:31

@Köcsöglány: Valamelyik nap elmorfondíroztam azon, hogy mit vinnék én be magammal a vellába. Merthogy ugye nekem is az jött le, hogy ezek egész nap rohadtul nem csinálnak semmit.
És arra a megállapításra jutottam, hogy mivel könyvet!!! is lehet bevinni, H. P. Lovecraft összeset!
Elég nehéz a nyelvezete olykor, és nagyon tömény egyszerre több novellát is elolvasni tőle, ugyanakkor nem unalmas :P Nos én hasznosan tölteném az időm.
Illetőleg takarítanék, mert utálom a retket. Mosogatni meg alapból szeretek, jókat lehet gondolkodni közben.

kamilla123 2014.12.21. 15:14:12

@Copfos Gizi: tutifix, hogy könyvet nem lehet bevinni.

TomFerramentiBarátja 2014.12.21. 15:14:41

@Copfos Gizi: ja ja az nagyon izgalmas lenne egy könyvolvasó nőt nézni főműsoridőben

TomFerramentiBarátja 2014.12.21. 15:15:54

már csak azért se mert sok való világ fannak külön magyarázatot kéne adni mi ez a tevékenység

Copfos Gizi 2014.12.21. 15:16:30

@kamilla123: Neee! halál komoly úgy olvastam lehet... :O A lakóknál, amikor az utolsó sorban ott van, mit vinnél be, van felsorolásban, hogy könyv. Onnan gondolom, hogy a lehetőség az olvasásra adott. Más kérdés, hogy kvázi senki nem élt vele :O

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 15:17:08

@Copfos Gizi: na,hát akkor én is megpróbálom jellemezni a srácokat női szemmel,úgyis hulla fáradt vagyok és ki sem mozdulok ma az ágyból.
Dani: hm. Számomra inkább a legjobb barát kategóriába esne,mert én elég temperamentumos nő vagyok,és teljesen kioltana egy kapcsolatban,hogy Dani kissé "lassú víz partot mos" típusú srác.Ugyanakkor nagyon értelmesnek tartom,ami vonzó. Nekem a külsejével nincs bajom,egy kis odafigyeléssel még helyesnek is tudnám mondani. A mosolya tetszik.
Robin: amennyit eddig láttam belőle,az alapján biztos nem őt választanám,mert kicsit tutyimutyinak tartom,de néha meg előjön a vicces és flörtölős oldala,pl valamelyik éjszaka dórival vicceskedett. Jól néz ki,de nem "jön át" az a plusz.
Dennis,mint írtam,szóba sem jöhetne,semleges emberként is.
Ádám szintén,sokszor butának,és "bólogató kutyának" tartom,tegnap meg lealacsonyodott Pöcökhöz a szememben.
Jabba: mivel én ezzel is foglalkozom elég komolyan,számomra kizáró ok a túlsúly,és nem előítéletek miatt,hanem mert a kövérek 98%-a saját magának köszönheti,hogy úgy néz ki,ahogy. Jabba is zabál ezerrel,nem a genetikája rossz. Igénytelennek tartom,és visszataszító,hogy egyértelműen a lustasága miatt dagadt(ki látta már tornázni úgy evör?),ezért frusztrált,megkeseredett és ezt másokra vetíti ki.
Laci: lelkileg és személyiséget illetően is inkább őt választanám a bentiek közül,mert nagyon tetszik,hogy őszinte,odamondós és higgadtan le tudja rendezni a konfliktusokat. Viszont van benne egy kis csibészes,rosszfiús dolog,ami meg nem tetszik.
Összegezve: Dani külseje+Laci személyisége-rosszfiússág+Dani gondolkodásmódja,realitásérzéke. Így lenne jó :D

Csak ügyesen! 2014.12.21. 15:17:09

@párnaevő: Szerintem Ádámnak nem kell Fanni, az elején még lehet, h kellett volna, de elég nehéz nem észrevenni h mostanra lenézi. Fannika azt rontja el nagyon, h azt hiszi, h az hogy ilyen laza csaj és h ennyien megfektetnék, az menő, pedig valójában ettől még Dennis is, Ádám is (meg Laci is), csak egy kis ribancnak tartják. Dennist ez nem izgatja, lehet h kinn Ádámot és Lacit se izgatná (mármint arra az egy menetre), de itt benn igen, nem fognak lesüllyedni hozzá. És Ádám ahhoz meg túl buta, h ettől még viccesen eljátssza ezt a szálat.

Laci mondta, h ő egy VV-t sem látott még, ez szerintem látszik, Edinka tálcán kínálja fel neki a szimpatikus sztoriszálat, de még ott tart, h neki Edina nem az esete, bár beszélgetni jó vele. Bár, ahogy látom, ebből még lesz ennél több is :) Azt mondjuk szintén nem adták le, h Laci ki volt akadva, h Edina és Dani teljesen kisajátították maguknak a kampányt, és Zsu+Ádám+ő feleslegesnek érzik magukat, szóval repedések, repedések! ;) Csak ezt egyelőre vmiért a szerkik titkolják a nagyérdemű elől :)

Copfos Gizi 2014.12.21. 15:18:06

@TomFerramentiBarátja: Attól függetlenül, én azt vinnék be :) Napi egy óra ( hahaha ) kultúra még senkinek nem ártott :)

TomFerramentiBarátja 2014.12.21. 15:20:59

@Köcsöglány: "Összegezve: Dani külseje" neked is lehet egy eltorzult ízlésed ha az a nyerge lufifejű gyerek az etalon.
( a pokrócos macit nem azért kéne szerintem basztatni mert épp kövér, az elég tirpák dolog)

perszepolisz 2014.12.21. 15:21:20

Szerintem:10 óra alvás. készülődés alváshoz és felkelés plusz 1-1 óra. Aztán tiszálkodás, szükségletek, evés 2 óra. Cigizés biztosan van napi 1 óra .Így eleve órát kell elütni. És a feladatok elvisznek szerintem úgy 5 órát. Így marad még 4 óra, amit azért semmittevéssel el lehet ütni pl plusz 2 óra heverészés, alvás, vagy bemászni a jakuba, ott dekkolni.
Mondjuk nem hónapokon keresztül.

kamilla123 2014.12.21. 15:22:35

könyvet nyilván nem vihetnek be, hiszen akkor unalmukban olvasgatnának és nem egymást baszogatnák, amiből a műsor van, és sztem a futópadot is ezért nem rakják be állandóra, mert akkor a feszkót le tudnák ott vezetni. Így meg helyette őrjöngenek vagy szexelnek. Én ilyen szempontból megértem a szerkiket.

jóskapistuka 2014.12.21. 15:23:10

Szerintem a Zsu rá akar bukni a Lacigyerek farkára.

jóskapistuka 2014.12.21. 15:24:18

Amúgy úgy gondolom, hogy tegnap Laci és Ádám elég nagy köcsög volt Fannival is és Macival is.
Szívlapátot mindkettőnek!

perszepolisz 2014.12.21. 15:25:03

@kamilla123: A VV6-ban voltak szobabiciklik, de ha egyszer ültek rajta a lakók szerintm sokat modok. :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 15:25:14

@perszepolisz: nekem ez nem menne,minimum napi 1óra mozgásra azért igényem van. Akár otthon,akár kondiban,az már lényegtelen.Plusz napi 100kört biztos reggelente lekocognék azon a kis udvaron is,nekem szükségem lenne arra az időre,hogy kicsit tisztán tudjak látni és kiadjam a feszkót. Az edzőcuccom lenne az,amit mindenképpen bevinnék,plusz a konyhai mérlegem,mert szeretem írni,hogy mennyit eszem,ilyen tudatosan :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 15:26:32

@TomFerramentiBarátja: nem ő az etalon,de nem bírok elvonatkoztatni attól,hogy messze ő a legintelligensebb srác a villában.

pomac 2014.12.21. 15:31:27

jajjj csak futópadot meg bringát neee, az elözöben is arra ment el a fele alibi on hogy azt mutatták a beszélgetések helyett, meg a zuhanyt meg a fogmosást ,erre idén még ráfejeltek jabba halálhörgésével

kamilla123 2014.12.21. 15:37:37

@perszepolisz: tényleg? erre nem is emlékeztem

filina 2014.12.21. 15:51:07

Edinát sokan félre értelmezik.Ha jártatok erdélyben akkor tudhatjátok,hogy bizony ott még nagyon jó lelkek laknak. Kicsit már ez az UNIÓS szarság ott is bekavar a fiataloknál , de a többség nagyon őszinte jólelkű ember. Mi már itt el sem tudjuk azt képzelni ,hogy létezik önzetlen jóság is. Én abbol idulok ki hogy Edina még inkább őszinte és és naívka ,mint sunyi.Ez a sunyiság távol áll az erdélyi ember tipustól . ( Kivételek lehetnek persze ,de nekem Edina nem annak tűnik )

filina 2014.12.21. 15:56:17

@perszepolisz: Kíváncsi lennék ,ha reggel egy sakk készlet állna az asztalon,vajon ki-kik ülnének oda játszani először.Vagy ugy járnánk evvel is mint a csigatésztával ,hogy nem ismerik .

kamilla123 2014.12.21. 15:56:39

ezt láttátok? milyen már, hogy Edinka ki akarja sajátítani Lacit? Ha a kinti életben lennének sztem elzárná a szekrénybe, nehogy más nőt is láthasson. Danit is magának akarja Edina és Lacit is.
rtl.hu/rtl2/valovilag/edina-feltekeny-zsura-laci-miatt

beacska 2014.12.21. 15:59:41

@Copfos Gizi: nem engednék. anno Peti könyvet kapott karácsonyra, nem adták oda neki

astryle 2014.12.21. 16:01:31

Ádám szegény most nagyon beégette magát, de szerintem már gyűlt benne a szar és most telt be a pohár. Fannika direkt provokál, hogy kihozza a másik félből a parasztot és magát beállítja tündérkének. Sajnos ismerem az ilyen fajta picsákokat, tényleg helyre kell rakni őket, de a finom, a magázós fajtából.

(Beküldeném nagyon szívesen neki az újságcikket, hogy a családja ég miatta, mint a reisztág, anyukája folyamatosan szégyenkezik és sír, a tesóját ekézik a pisisek és, hogy az apukája letagadja, úúúúgy megnézném ezután a fejét).

Aztán amit a Laci és az Edina csináltak rablást éjszaka aranyos volt, lehetett látni benne a csínyt ellenben Fasznika gonosz kacajával. Egy kérdés azonban felmerült bennem, az indiánok miért jártak át fürdeni? nem a mosókonyha van nekik? Az, hogy Dórika akkorát kulázott, hogy eldugította a wc-ét az az ő bajuk. Hiányolom a szabályszegési büntiket.

Szerintem Maci már +10 kilo minimum. Amit magára terít pokróc, hogy takarja a méteres csülkeit meg gagyi, a riportszobába úgy is látjuk :D Szerintem, nem gáz, hogy a súlyával jövünk, az rtl is azért válogatta be, meg ő is mindig ezen lovagol. Régen a VV Laci biztonsági őr reggeli tornázott, itt még a szándékot se látom.

Robin, hát mit is mondja... egyáltalán kiderűlt már róla valami? (Sixx rtl-ben megmondta a tutit, tuja azt jónapot)

Dani nagyon óvatos most, nem akar egy indokot se, hogy ne rá szavazzanak. A születésnapi bulin meg nem elfogadni a torát egyszerűen parasztság volt. Ilyennel jönni, hogy ez nem diétás amikor liter számra isszák a sok colát meg nesteat aminek a negyede cukor.. haggyuk már.

A sokat ekézett Zsú viszont jól teszi, hogy él a büntetéssel. Nagyon sok dolguk tényleg nem lehet a luxusböribe, szívjanak egy kicsit szerintem is.

Végezetül amit én nagyon hiányoltam a VV6-ből is,és ahogy elnézem a gyárkéményeket... hol a cigi leszokásos rész amikor több hétig nikotinhiányban szenvednek? A munkás héten is 1 nap megvonás után már elvonási tüntetben szenevdtek :D

beacska 2014.12.21. 16:03:33

@filina: a múltkoriban Iza és Krisz malmoztak. csináltak maguknak táblát pölö

kamilla123 2014.12.21. 16:04:38

@astryle: egyébként sztem ez az a széria, ahol a legkevesebben dohányoznak. Kb csak Dani, Zsu és Edinka. Igaz, ők úgy tűnik, hogy sokat bagóznak. De a korábbi szériában szinte mindenki cigizett.

beacska 2014.12.21. 16:05:31

@astryle: a torta nem elfogadásáról annyit, h éppen Túró Rudit igyekeztek lopni a diétázó lányok :)

beacska 2014.12.21. 16:06:28

@kamilla123: a vége felé egyre többen. anno Attila is csak azért, mert ott volt a társaság, az infó...

kamilla123 2014.12.21. 16:08:05

@beacska: ja, lehet, azért tűnik úgy, h sokat cigiznek, mert akkor történnek az érdekes beszélgetések, ezért azokat a jeleneteket mutatják

perszepolisz 2014.12.21. 16:08:13

@filina: Mindenképpen megfontolandó lenne a szerkik efajta trollkodása. Pl. választhatnának egy dolgot, amit megkapnak 2 napra és közösen használhatnák. Na ott lenne konfliktus. Remélem VV5 Vikinek lesz valami jó ötlete.

csincsilla72 2014.12.21. 16:08:21

A tegnap esti összefoglaló újfent meggyőzött, hogy Edinán és Danin kívül senki sem gondolkodik. Zsuzsát is beleértve. Megint egy játék, amiből ki lehet jönni jól is és rosszul is. Naná, hogy sikerült megint hülyeséget csinálni. Se Zsuzsa, se Laci nem gondolkodnak el azon, hogy a nagyérdemű hogyan értékel egy ilyen csicskáztatást. Mert oké, indiánék csesztek megcsinálni, amit kell, erre jött a bünti. Jogosan. De nem az volt a feladat, hogy alázzák szét Jabbát, hanem az, hogy adjanak faladatokat, amiket el kell végeznie. Ezt lehet normálisan is kezelni és akkor poén az egész vagy lehet bunkó és közönséges módon, amiből a csicskáztató jön ki rosszul. Dani és Edina nem azért tiltakozott (minden bizonnyal) mert nem érezték a büntetést jogosnak, hanem az ész nélküli szemétkedést nem akarták bevállalni.
Én sem vállaltam volna.
Hihetetlen, mennyire hiányzik a józan ész és a mérték mindkét oldalon. Remélem, Zsuzsa sem fog meglepődni, ha rövid úton repül haza.

kamilla123 2014.12.21. 16:10:14

@csincsilla72: konkrétan mikor láttad, hogy Zsuzsa csicskáztatott?

kamilla123 2014.12.21. 16:12:05

@perszepolisz: én is abban bíztam, h VV Viki olyan jól kavarta bent a szart, hogy majd remek ötletei lesznek. ebből mondjuk még egyet sem véltem felfedezni. Sőt, csomó ziccert kihagynak.

astryle 2014.12.21. 16:13:36

@csincsilla72: Szerintem Macira ráfért, hogy egy kicsit mozgott. Az, hogy kávét főzzön meg takarítson az nem csicskáztatás. Ez a büntetés amiért nem takarítottak, vállalják a következményeket. A szerkik a 3 választási lehetőséggel(gyümölcs elvétel, fényben alvás, trollkodás) egyértelműen céloztak :P

mézescsók 2014.12.21. 16:32:30

Szerintem csak Fanni, Maci és talán Reni nem dohányzik. Ádám még lehet kérdéses, talán csak ott bandázik. Nem biztos, hogy jobb az arány.

filina 2014.12.21. 16:45:01

Mindenkinek beadni egy 3 ezres puzzle-t és haladjanak ám ,mert minden berakott darab érne valamit. Pl. 100 db=1szál cigi

lawabidingcitizen 2014.12.21. 16:59:18

"mert reggel valaki akkorát kulázott a mosókonyha budijába" kész, meghaltam.
Amúgy ki volt az? Zsírdisznómedvét gyanúsítanám :)

beacska 2014.12.21. 17:00:39

@csincsilla72: 3 verzióból kellett választaniuk. NEM ők találták ki, és szerintem a legfájdalommentesebbet választották. Amit mutattak az az volt, h Macinak italt kellett felszolgálni, és h kitalálták, h szedje le a szárítóról a ruhákat, h elszakítsák Renitől...vagy volt vmi különösen kegyetlen, amit én kihagytam? Wc-t kellet pucolnia, vagy segget törölni?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 17:02:26

@beacska: szerintem azt élte meg a legnagyobb megalázásként,hogy el kellett szakadnia a kanapétól :D

párnaevő 2014.12.21. 17:03:35

@csincsilla72: Vicces, hogy ezek a dolgok valahogy mindig Zsura vetülnek, pedig a büntetést is a srácok akarták ("túl jószívű vagy"), ők mondogatták, hogy kongasson büntetésért, miközben Zsu hagyni akarta az indiánokat enni (és emészteni). Kért Jabbától egy kávét - hát ez igazán nem nagy cucc. Persze Zsu saját maga is tehet róla, hiszen ő akar minden konfliktusban ott lenni, hogy szerepeljen.

beacska 2014.12.21. 17:07:59

@Köcsöglány: :D alighanem...és az megvolt, h Reni kapásból macira tolta a feladatot, dennis meg a felszolgálás közben mondta, h "de kár, h nem én vállaltam be, jól megadtam volna nekik" Egyedül Fanniban volt mersz :D

beacska 2014.12.21. 17:09:46

@párnaevő: nem csak azért, h szerepeljen. alighanem Dani alapban olyan tutyi-mutyi, h nincs türelme kivárni, míg lép. vannak ilyen emberek, akik maguk szeretnek mindent csinálni, még ha a piszkosmunka, akkor is, mert legalább úgy lesz megcsinálva, ahogy ő szeretné

Juvegrande85 2014.12.21. 17:12:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Nem feltétlenül. Lehetne komolyabb tétje. Mondjuk megmondani Fanninak, hogy a TV-n visszaszámláló óra azért indult visszafelé mert ha elért nullára és még nincs kirakva... akkor gombnyomásra felrobbantjuk a szoláriumot. :)
Mondjuk kötve hiszem, hogy tudná értelmezni a feladatot.

filina 2014.12.21. 17:23:21

@Juvegrande85: A feladatokat lehet variálni ,nehezíteni,bonyolítani ,csupán ötletek kérdése az egész.Gondolom erre van egy egész csapat akit fizetnek.Na akkor tessék.....

csincsilla72 2014.12.21. 17:35:19

Visszanéztem az esti videókat (így a karácsony előtti nagytakarítás után:-), és ezennel megkövetem az illetékeseket: valóban nem volt ez olyan durva, mint amilyennek elsőre tűnt.
Lacinak volt egy-két bunkóbb beszólása, de Zsuzsa valóban nem csicskáztatott.
Jabbát mondjuk egy percig sem sajnáltam, megérdemli. Tény, hogy iszonyatos mocsokban élnek és nem zavarja őket. A büntetés jogossága nem kérdés.
Dani érthető okokból nem akar konfliktusba kerülni a párbaj előtt, ezért nem akarta Macit ugráltatni. De Edina megtehetett volna annyit, hogy szimplán csak nem kér semmit Macitól, nem volt szükséges a Nagy Bejelentés.
Feltéve, hogy tényleg csak ennyi történt és nem arról van szó, hogy a több órás szemétkedésből láttunk két percet. Mert azt is el tudom képzelni simán.

csincsilla72 2014.12.21. 17:41:24

@beacska: Reni fejében szerintem meg sem fordult az a lehetőség, hogy esetleg ő álljon be dolgozni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.21. 17:44:07

@Copfos Gizi:"... elmorfondíroztam azon, hogy mit vinnék én be magammal a vellába...."

Én tutira füldugó-készlet-hegyeket.

csincsilla72 2014.12.21. 17:47:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Azt nem kérhetnek utólag? Gondolom nem hónapokra kellett tampont-betétet-sampont-szappant magukkal vinniük. Vagy szivatásból nem kapnának?

Juvegrande85 2014.12.21. 17:49:32

@filina: Egyetértek. Szerintem full félreértik ezt a lányt itt páran. Én sem mondom, hogy egy ma született bárány mert nem az. Ezzel szerintem felesleges is ellene érvelni mert a saját magáról alkotott megnyilvánulásaiból is kiderült, hogy ő sem tartja magát annak. Van neki egy gyerekes énje mint amikor például Lacival lerabolja az indiánokat de látszik rajta, hogy ezt ő full bulira veszi és nem az jár a fejében, hogy de jól kibaszunk most velük. :) Alapvetően egy tiszta lelkületű embernek gondolom. Olyan szinten amit valóban sokan már nem tudnak elképzelni, hogy létezhet. E mellett egy kicsit naiv ugyan de olyan szinten megvan azért a magához való esze amire az elején azért legalább annyira nem számítottam mint, hogy Fanni olyan szinten hülye mint amilyen. Ami miatt meg unszimpatikussá vált egyesek szemében az alapvetően pont ezekből fakad. Megpróbál ösztönösen a saját értékrendje szerint is jól dönteni és a játék szempontjából se elbaszni a dolgait.
Vikcsutól ugye azért távolodott el mert vele ellentétben nem állt be ő is kutyázni Zsut. Árulónak kiáltották ki, miközben az elejétől a végéig Ő volt az egyetlen aki ki állt Vikcsu mellett. Még az után is miután vállalhatatlanná vált. Csak ezt egyedül ő tudta felfogni a többi idióta mellett.
Lacis történet. Ott egyértelműen kissé féltékeny kezd lenni Zsuzsára. Valószínűleg ő azért tényleg picit többet érez iránta mint amennyit szeretne. Pedig a Laci részéről biztos nem lesz ez viszonozva. Jobban járna ha rövid időn belül elfelejtené. Azért kíváncsi leszek mi lesz ha kibukik majd ez a dolog Edina és Zsu között mert ki fog. Kötve hiszem, hogy teljesen kifordul majd magából mint ahogy azt remélik páran. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.21. 17:51:31

@Gia:
A szívlapát, az ok, csak ugye nem használhatnád arra, amire szeretnéd :)

@csincsilla72:
lehet, hogy ilyesmit adnak kérésre, csak gondoltam biztos, ami sicher, Kazalka hanglejtése 2 hét után az őrületbe kergetne (a tartalomról nem is beszélve).

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.21. 17:53:47

@Csak ügyesen!: "...Szerintem Ádámnak nem kell Fanni, az elején még lehet, h kellett volna, de elég nehéz nem észrevenni h mostanra lenézi..."

Így látom én is. Az is baj, hogy Ádám még nem jött rá, hogy egy kocsist soha sem fog tudni túlkáromkodni.

csincsilla72 2014.12.21. 17:57:15

@Juvegrande85: Edina nagyon ügyesen taktikázik, nekem mondjuk baromira nem szükséges mindig egyenesnek sem lennie. Miért kellene? Csak szerintem ő nem manipulál olyan ügyesen, mint Dani. De majd belejön.
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: egyetértünk, mert mi van, ha olyat kapok, ami nem maci- vagy kazalbiztos?:-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.21. 17:57:57

@Köcsöglány:"... plusz a konyhai mérlegem,mert szeretem írni,hogy mennyit eszem..."

Igenám, de se papír, se íróeszköz.

Gia 2014.12.21. 18:01:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Legyünk találékonyak.Valamilyen kajacsomagolás+szemceka.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 18:01:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: egy gyakorlott mérlegező már nagyjából tudja fejből,hogy 100g csirkemellben,almában,rizsben,ilyesmikben nagyjából mennyi kcal van,sőt még a szénhidrát-fehérje-zsír arányt is nagyjából :D

dr. sziszi 2014.12.21. 18:02:03

Mondhattok amit akartok, sztem Zsu igencsak számító, rafinált , kétszinű csaj!Ráadásul még smucig is , nem lennék az üzlettársa! Edina , konkrétan olyan sötét pont amilyennek látszik az általa frappánsnak hitt kőrmondataival.Fannika meg egyszerű mint a képregény. Ennyi. Lehet ezt szépíteni de ez az igazság

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.21. 18:02:40

@filina: "...Én abbol idulok ki hogy Edina még inkább őszinte és és naívka ,mint sunyi.Ez a sunyiság távol áll az erdélyi ember tipustól . ( Kivételek lehetnek persze ,de nekem Edina nem annak tűnik )..."

Tiltakozom a kollektív (pro és contra) minősítés miatt.

dr. sziszi 2014.12.21. 18:05:47

aki a vellába kicsit is több mint egy agysejtel rendelkezik , az nem más mint Dani.És akkor nem azt mondtam , hogy okos, csak egy hangyafasznyival jobban megérti az ottlétük értelmét

bobby.ewing 2014.12.21. 18:07:29

@filina: "a sunyiság távol áll az erdélyi ember tipustól "
Ó, wazze, mert genetikailag alkalmatlan rá, ugye?

Hát pedig de!

Ne csak turistaként menj oda, kezd el üzletelni velük, aztán majd rájössz. Ott is van jó is, rossz is.

csincsilla72 2014.12.21. 18:09:03

@dr. sziszi: És akkor melyikük a fény az éjszakában? (Már így magukhoz képest, persze)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.21. 18:09:15

@Gia: Hú, mennyi eszed van :). Láccik, hogy én alkalmatlan lennék :D

Juvegrande85 2014.12.21. 18:10:49

@csincsilla72: Messze a legösszetettebb karakter a lakók közül és ebbe benne van bizonyos mértékű taktikai érzék is. Bárki bármit mond bent mindenki taktikázik egyébként csak van aki iszonyú szarul csinálja. A teljes mértékű egyenesség persze nem feltétel, de ahogy eddig látom azért amennyire lehet ő a józan ész határain belül törekszik erre. Meglátásom szerint jól is teszi.

csincsilla72 2014.12.21. 18:10:59

@bobby.ewing: Ez nem lakóhely-függő. Miért ne lehetne egy erdélyi kétszínű sunyi? Mondjuk én nem ilyennek látom a kiscsajt, de feltételezem, hogy ott is pont annyi barom van, mint bárhol máshol.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.21. 18:11:11

@Köcsöglány: "...egy gyakorlott mérlegező már nagyjából tudja fejből..."

Ja, így igen. Azt hittem vezetni akarnád az egész listát mondjuk 3 hónapig.

csincsilla72 2014.12.21. 18:13:01

@Juvegrande85: Igen, asszem az az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy igyekszik mindent a józan ész határain belül csinálni. Ez mondjuk sokuknak kihívás.

beacska 2014.12.21. 18:14:18

@dr. sziszi: Zsu miért is kétszínű?

csincsilla72 2014.12.21. 18:21:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Macinak a kanapéja robbanna fel, Reninek a pirosítója. Dórinak a műmelle, Edinának, Zsuzsának és Daninak egy havi cigiadagja.:-)

Gia 2014.12.21. 18:24:57

Kíváncsi vagyok,hogy ma éjjel fogják-e a lakók hiányolni a párbajt.Hiszen ők mára várják.

Juvegrande85 2014.12.21. 18:29:25

Mondjuk Maci kedvéért máglyát rakunk a plédekből, takarókból és törülközőkből... Robint legalább 12 órán keresztül megállás nélküli beszédre kényszeríteni... Dennis kapna meglepetésvendégeket a nyugiban az exe családjának férfitagjai szemében... Persze ő megkaphatná ha kirakja ha nem. Ha nyerne még jobb lenne, azt hinné jutalom jön. Aztán nyílna az ajtó és mint pókember kimászna a kupolán át. Stb. Volna még egy két ötletem. :)

famme fatalista · http://mindenamino.blog.hu/ 2014.12.21. 18:30:41

SZABADSÁG, TE SZÜLJ NEKÜNK FANNIT!

A Valótlan Világok legtüneményesebb nője, sokak számára nem várt módon a VV7-ben bukkant fel...

mindenamino.blog.hu/2014/12/21/szabadsag_te_szulj_nekunk_fannit

ruzs54 2014.12.21. 18:30:47

@filina: Nahát én is pontosan ezt gondolom.Tökéletes a meglátásod!Szívemből ("szóltál") írtál.

malevil2050 2014.12.21. 18:38:54

Csudi szép az élet amiko nincsenek a docensek,öröm olvasni benneteket!

csincsilla72 2014.12.21. 18:42:13

@Gia: csak szólnak nekik, nem? Vagy ott fognak ülni holnap estig?

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2014.12.21. 18:51:57

@kamilla123: Szerintem annyira felszines a fickó, hogy 2 óra alatt halálosan unalmas lehet. De nem 'tom, nem vagyok nő.

beacska 2014.12.21. 18:57:34

@RAMBO: láttam a videoklippjét, ami miatt eladósodott...háááát, nem semmi. ajánlom mindenki figyelmébe, aki meg szeretné érteni Dennis lelkivilágát

nátrium glutamát 2014.12.21. 18:59:41

@RAMBO: +1.
fogalmam sincs miről beszélgethetnék vele (és még sorolhatnék pár nevet) hónapokon keresztül, ha bezárnának oda engem.
Lehet, hogy Robinnal is ez a baja?

mézescsók 2014.12.21. 19:02:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Elengedem lassan. Néha még körülnézek, hogy merre lehet és nagyon sz...r úgy elmenni bárhova is, hogy nem köszönünk el egymástól, ha hazajövök, akkor nem rohan elém farokcsóválva, hogy majd' hasraesek benne (ha nincs kutyád, akkor már most szólok arra az esetre, ha lesz, hogy először mindig őt kell üdvözölni, mert ő ér hozzád oda akkor, amikor még otthon sem vagy). De ez van. Már nem bőgök, mint egy albánszamár. Ez is fejlődés.
Valamelyik nap itt a hv-n szidták néhányan a tűzijátékosokat, petárdásokat. Mi tavaly bosszúból lepisiltük az árus bódéját!!!
Bocs, hogy hosszú voltam. Utoljára írtam róla. Talán másról is.

Gia 2014.12.21. 19:03:02

@csincsilla72: Igazad van.Biztos szólnak a két párbajozónak,hogy ma még ne tollászkodjanak,mert felesleges.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.21. 19:23:05

@famme fatalista: Te hány nicket vagy képes regelni, hogy ezt a marhaságot terjeszthessed?
Faszent, Fűrész, Mária, Brr... Ozáis, mit felejtettem ki?

párnaevő 2014.12.21. 19:24:41

@beacska: lehet, hogy olyan ez, mint Pennisnek a közömbös. Nem tudjuk mit jelent, de jól hangzik :D

párnaevő 2014.12.21. 19:30:26

@beacska: Most, hogy mondod, tényleg van ilyen Zsuban. Ezt elég könnyen ki is lehet használni mások részéről, egyszerűen csak hagyják, hogy ő végezze a "piszkos munkát", ők meg ellavírozhatnak a szimpatikusabb vonalon. A szerkik persze megtehetnék, hogy nem hagyják punnyadni a népet, kiemelnék néhányszor figyelemfelkeltőbb pozikba a tujákat pl.

Krétagarbó 2014.12.21. 19:31:02

@Gia: én is ezen gondolkoztam. Vajon szóltak nekik, hogy nem ma lesz? Csak szóltak nekik...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.21. 19:38:59

Tóth Gabit ma BB.Évinek fazonirozták, csak szólok.

dr. sziszi 2014.12.21. 19:39:48

@beacska: mert az, kétszínű érdekember.

csicserierika 2014.12.21. 19:39:53

úrisN ! Brrr visszatért

beacska 2014.12.21. 19:40:28

@dr. sziszi: miért? mit tett? vagy nem tett?

dr. sziszi 2014.12.21. 19:41:07

Egyébként zsu az a fajta ember aki a saját anyját is lefejezné ha az érdekei ezt kivánnák

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.21. 19:43:02

@csicserierika: a múltkor még hogy ki volt akadva, hogy szegény Kingát a Gonosz, Bűnös Attila hogy kizsákmányolja, meg sárba tiporja női mivoltjában... most meg nyájas egyetértéssel bólogat, hogy Denszi kamerák előtt prostituálja azt a szerencsétlen Fannit.

csicserierika 2014.12.21. 19:45:55

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): eddig nem is tudtam hova tenni éppen ezért , de megvilágosodtam

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.21. 19:46:28

"Fanni nemrég azon meditált, hogy ő esetleg az űrből jött, illetve sanszos, hogy a Marsról, majd miután elidőzött egy darabig a hang terjedésének felfoghatatlan csodáján, kijelentette, hogy aki a szolit feltalálta az egészen bizonyosan Isten." :D:D:D:D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.21. 19:50:41

@csicserierika: egyből fel lehet ismerni, akárhány néven is irkál (eleinte oké, közvetlen, "normális", aztán ahogy rákattan valakire bármilyen előjellel, azonnal szétesik) de most már tuti, mert akkoriban is abba a mindenaminő-blogba irkált...

tvbuzi 2014.12.21. 19:54:46

Hol kéne indítványozni, hogy K. Medve kapjon egy takarót ha kimegy párbajozni? Amikor beül a székbe ne érezze magát meztelennek.

csincsilla72 2014.12.21. 19:57:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Denisz esetében egy exbarinő-látogatást tudok én is elképzelni. Mondjuk az udvaron, hogy mindenki hallja:-)

csincsilla72 2014.12.21. 19:58:35

@tvbuzi: Vagy kitolhatnák kanapéstól.:-)

malevil2050 2014.12.21. 19:59:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Igen azóta edda rajongó de legalább is pataky művész úr fan.

csicserierika 2014.12.21. 19:59:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): lehet, de én többnyire ugrottam. Jaj de dili vagy az idézettel :D

malevil2050 2014.12.21. 20:00:24

@tvbuzi: Szerintem menjünk el majd és vigyünk neki ,de olyan jófajta lópokrócot

malevil2050 2014.12.21. 20:01:42

@dr. sziszi: Csak úgy szinházilag gondoltad ugye?

Mók_Ica 2014.12.21. 20:02:38

@malevil2050: meg egy kanapét, nehogy beleszoruljon abba a kicsi székbe.... :)))

Mók_Ica 2014.12.21. 20:05:02

na, ádám próbál békülést kezdeményezni fáncsival..... de ahogy látom nem sok eredménnyel.....fáncsi bevonul a nyugiba és sírva fakad.... a történéseket pedig teljesen másképp adja elő rönének.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.21. 20:05:31

@malevil2050: De nem Dóri volt az, aki a piramisokról, meg ufókról beszélt a fiúknak? Vagy Fanninak is volt valami ilyesmi agylövése? (hogymije?:D)

malevil2050 2014.12.21. 20:05:47

@Mók_Ica: Jól értesült forrásból tudom h a zertél már rendelt 15 mázsa cementet és ebből lesz a srác ülő alkalmatossága.

fran7 2014.12.21. 20:06:39

Robin mozog. Ez lassan a CNN-en is hír lesz.

Mók_Ica 2014.12.21. 20:06:39

edinka megint túltolja kicsit lacccival... :(((

malevil2050 2014.12.21. 20:07:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Huuu, ha én ezt mindet követni tudnám jó lenne... vagy nem.

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 20:08:02

Fannikával nem lehet így beszélni, még ha kurva lenne akkor sem.

Mók_Ica 2014.12.21. 20:08:16

@malevil2050: kicsit kemény lesz az... még jó, hogy kanapémedve jól ki van párnázva :)))

tvbuzi 2014.12.21. 20:08:59

Fanni milyen combos.

Mók_Ica 2014.12.21. 20:09:17

ez az éjszaka volt, amikor berepült az ominózus papírrepülő..... 2 napja... :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.21. 20:09:41

Fanni jól kicombosodott....

Edina meg szerelmes..

Mók_Ica 2014.12.21. 20:10:14

@tvbuzi: a képernyő kövérebbnek mutat mindenkit :)))

bakkker, mennyi habot toltak a jacuba....

Mók_Ica 2014.12.21. 20:11:31

edinka most miért balhézik????

pomac 2014.12.21. 20:11:36

nem szabad inni adni nekik :D

fran7 2014.12.21. 20:12:05

Reni ma is befurakodott a műsorba.

Mók_Ica 2014.12.21. 20:13:09

fáncsi is túltolja.... a semmit.....

fran7 2014.12.21. 20:13:46

Robin is keresi a kamerát. Mint Joey a Jóbarátokban.

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 20:14:17

fannikát bebasznám a hidegzuhany alá

tvbuzi 2014.12.21. 20:14:34

Fanni ahogy mutogat, rémes..

Krétagarbó 2014.12.21. 20:15:18

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem az a madárcsontú típus, most még jól néz ki, de elhízhat hamar...

Mók_Ica 2014.12.21. 20:16:58

milyen szép kis csoportos balhé :))) vihar a biliben :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.21. 20:17:17

@tvbuzi: egyszer valaki biztos lecsavarja a mutogatós ujját és seggébe dugja neki... Végtelenül irritáló.

Mók_Ica 2014.12.21. 20:18:44

@Krétagarbó: kívülről nézve, pláne józanul, elég vicces mindegyik arcoskodása..... :)))

ádi rávilágít edinánál: féltékeny vagy zsura :)))

perszepolisz 2014.12.21. 20:19:30

Ádám beszerepli magát a villában még vagy két hónapra.

Krétagarbó 2014.12.21. 20:21:52

Olyan smacizós baszós zene indult, azt hittem már...

Zsolt Pallagi 2014.12.21. 20:22:09

fannika, uh, egyszerűen vállalhatatlan riherongy kis ribanc, de nyugodtan lehetne kurva is, de annyi esze sincs hogy kint pénzért dugjon. Egyszerűen debil. Smink nélkül meg egyenesen ronda.
A stílus maga az ember, az elcseszte Ádám, de igaza van. ha majd ez a ribanc visszajön valamelyik párbajról, (mert lesz ilyen, kell a műsorba) akkor mekkora vadparaszt lesz.

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 20:22:24

Zsu nedvesedik Lacira de tekintettel van Ádinára.

fran7 2014.12.21. 20:22:29

@perszepolisz: Valami hasonlót akartam mondani. Közben Zsu bevallja vonzódik Lacihoz. Free Dani. Finally.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.21. 20:22:37

@Krétagarbó: ja, olyan kis formás, combos-faros tipus...de ha nem vigyáz tényleg elvastagodik idővel.

perszepolisz 2014.12.21. 20:22:41

@Krétagarbó: Az Zsu Edina a fürdőben? Én azt hittem csak az egyik megy ki élve.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.21. 20:22:47

Edina meg emiatt a szar miatt fogja elrontani a játékát, fasza.

Mók_Ica 2014.12.21. 20:25:17

@perszepolisz: csak ádinkának volt gyilkos tekintete.... zsu normális volt.... sztem

csincsilla72 2014.12.21. 20:25:58

Edina itt most tök feleslegesen csinált magából hülyét.

perszepolisz 2014.12.21. 20:26:23

@Mók_Ica: Igen de ha Edinka beleharap az arcába(volt rá esély!) akkor azért lett volna cicaharc.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 20:27:20

na,bakker,a feléről lemaradtam,azt hittem,ma is 10kor lesz :D

Rémület 2014.12.21. 20:27:33

@Mók_Ica: szerintem meg nevetett kiabálás közben Edina. Legalábbis bent a nappaliban.

LájkLány 2014.12.21. 20:29:48

Ha Edinkó így folytatja az nem vezet jófele. A nővel így nem beszélünk duma meg nagyon unalmas. Nevetséges ahogy alpári csajok ezt kijelentik. A férfi mindig férfi csak a nő legyen hozzá elég útszéli. :)

csicserierika 2014.12.21. 20:31:19

na végre a hintaló. Rég láttam

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.21. 20:31:48

@beacska: "...Zsu miért is kétszínű?..."

Te meg csak folyton tényeket akarsz :D:D:D

Krétagarbó 2014.12.21. 20:32:03

@Köcsöglány: Azert mondhattak volna tegnap azt is, hogy ma elobb kezdik, nem csak a holnapi parbaj idopontjat.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.21. 20:32:22

@csincsilla72: ez már nem az a szitu h felesleges, elgurult nála a kontroll és ez csak szarabb lesz. Nem fogja kibírni, ha lesz valami Zsu meg Laci között, jelenleg ezáltal ő a leggyengébb játékos.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 20:34:16

Lacci nem érzi az életét,olyan fáradt :D hát én is

tvbuzi 2014.12.21. 20:35:20

Nincsenek kitakarva a Mizo termékek. :D

Mirocska 2014.12.21. 20:36:57

@Köcsöglány: És ő nem is takarít karácsonyra... :-D

fran7 2014.12.21. 20:37:41

@tvbuzi: Romániában nem árulják. Így nem reklám. Talán.

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 20:37:59

egyszer valaki elmagyarázhatná Pincsinek hogy a fehér bőrhöz nem megy a kötelező kék színű tornanaci

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.21. 20:39:26

@Krétagarbó: ha képes lenne rá h elhatárolódjon ettől és megőrizze a nyugalmát, én már azért neki adnám a fődíjat, nagyon drukkolok neki.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 20:39:39

Szerintem Zsu most elég korrekt azért.

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 20:39:42

Ádinká, az a szakmunkásbajusz oly kacér

Csak ügyesen! 2014.12.21. 20:40:37

Oké, szóval Zsu közölte, h ha Edina nem lenne itt, akkor mehet a Laci-hancúr? :)

Azt mondjuk nem értem, h Edina mi alapján formál jogot arra, h Zsu és Laci között ne legyen semmi?

Csak ügyesen! 2014.12.21. 20:41:24

@foxwiththegloves: Á, az ilyen szitukból mindig a pasi jön ki szarul. Majd figyeld meg, itt is Laci fog, még ha nem is csinál majd semmit.

Mók_Ica 2014.12.21. 20:41:49

@perszepolisz: zsu visszafogja magát.... úgy érzem megtanulta a leckét Attitól...

@Rémület: ezt nem láttam :(

@Krétagarbó: holnap fél 10kor kezdődik !!!

perszepolisz 2014.12.21. 20:42:02

Zsu most azt mondta el, hogy ugyan most szövetségesek vagyunk, de a végén már nyilván nem leszünk. Ami igazából egy Attila-i meglátás.

Gia 2014.12.21. 20:42:19

Lilun mi ez a kinőtt kardigán?:-D

Krétagarbó 2014.12.21. 20:43:05

@foxwiththegloves: Nem hiszem, hogy meg tudná őrizni a nyugalmát, ez nem lesz jó így...

perszepolisz 2014.12.21. 20:43:45

@Mók_Ica: Egyre gondoltunk. Zsu rohadt sokat nyert azzal párbaj felkészítéssel.

tvbuzi 2014.12.21. 20:43:47

Asszem láttam Robint.

fran7 2014.12.21. 20:43:58

Reni miért azték indiánnak öltözik miközben a többiek észak-amerikai indiánnak?

Mók_Ica 2014.12.21. 20:44:14

csak én érzem kicsit képzavarnak, hogy az indiánok készítettek "wanted" körözvényt??? ezt anno a sheriff tette ki... de soha nem az indiánok...... röné beszéde érdektelen, monoton, semmi tartalom.... felejtős

csincsilla72 2014.12.21. 20:44:45

Reni iszonyat. Ma is. Csak finnyogni tud ez a picsa.
Játékba hozza magát. Azaz alszik rá egyet:-)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 20:44:54

Vááá,Röné hanglejtésétől a hideg rázott megint.

fran7 2014.12.21. 20:44:56

@tvbuzi: Patricia Arquette te fogsz szerepelni a Médiumban. Ez már biztos.

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 20:46:18

Röné nehezményezi Pincsi higiéniás szokásait, úgymint nem mindennapfürdés, koszos alsógatya stb

Mók_Ica 2014.12.21. 20:46:31

@perszepolisz: igen, eddig jól alkalmazza a tanultakat, feszkó esetén :)))

@tvbuzi: számoljuk :)) látni én is láttam, de nem hallottam....

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.21. 20:46:41

@Csak ügyesen!: szerintem nem (ide most nem tudom milyen szmájlit tegyek)
@Krétagarbó: én sem hiszem:( össze vannak zárva, és gyakorlatilag a szeme előtt fog kialakulni a románckodás, ez óriási kínzás. Agyilag meg ő is pontosan tudja h szar amit csinál és nincs joga kiborulni, de ezzel semmire sem megy.

perszepolisz 2014.12.21. 20:47:24

@Schlomo Goldberg: Na végre egy érdekes adalék. :D

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 20:47:38

Röné nem hajlandó elfogadni semmilyen kritikát és igaza volt, majd meglátjuk

nátrium glutamát 2014.12.21. 20:47:43

most komoly, hogy nem engedik elmondani Daniéknak amit akarnak?!
mekkora bunkó már ez a nő? Daniék szépen végig bírták hallgatni.

csincsilla72 2014.12.21. 20:47:47

Reni skorpió. Ha nem mondja, akkor is rájövünk.
Nehezen veszi a kritikát:-)

tvbuzi 2014.12.21. 20:47:51

Röné csak kioktató tud lenni. És a véleménye vitathatatlan. Tök gáz.

Krétagarbó 2014.12.21. 20:47:58

Miért nem hallgatja vegig Reni Danit, mint ahogy az fordítva törtent??

Mók_Ica 2014.12.21. 20:48:13

röné saját maga szerint nem agresszív..... hát pedig de!!! fáncsika szerint röné maga a nyugodt elegancia.... hihihihihihhi

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 20:48:31

Reni tényleg azt hiszi,hogy a verbális erőszak nem létező jelenség? Gyűlölködő és agresszív.

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 20:48:46

@perszepolisz: valami lehet benne, Pincsit mindig csak ugyanabban az alsógatyában láttam eddig

csincsilla72 2014.12.21. 20:48:54

Ennyire bunkó ez a nő. Katasztrófa.
Ha kijön, majd meglátja, mi a vélemény róla:-)

tvbuzi 2014.12.21. 20:51:10

Dennis sztem mindent egy kézzel csinál, a másik folyamatosan foglalt a faszfogdosás miatt.

Csak ügyesen! 2014.12.21. 20:51:12

Felkaptam a fejem, h ez meg ki... aztán rájöttem, h Robin!!!

Robin első kifakadása két zsemle miatt történt, jegyezzük ezt fel :D :D

Mók_Ica 2014.12.21. 20:51:17

@Krétagarbó: danit még le is ugatta, hogy hagyja végigmondani a mondandóját...... pfffff a titokszobában pedig agresszív fejjel tagadja, hogy agresszív lenne és hogy daniék keverik a fogalmakat...

robin megszólalt!!! keresi a zsömlét döniszen.... nincs a hűtőben kaja..... az indiánok mindent elloptak??? jááááááááááájjjjj, plasztik milyen paraszt.... nem volt kötelező adni kaját, amikor kértem..... ez tényleg hülye....

csincsilla72 2014.12.21. 20:52:00

Renáta nem érti az agresszív kifejezést. Őt pofán kell verni ahhoz, hogy felfogja?

fran7 2014.12.21. 20:52:10

Reni elegáns? Akkor milyen szót találjunk Audrey Hepburnre?

csincsilla72 2014.12.21. 20:52:45

Renáta nem érti az agresszív kifejezést. Őt pofán kell verni ahhoz, hogy felfogja?

Krétagarbó 2014.12.21. 20:52:50

@csincsilla72: Nana:)
Bár Fanni is az, kicsit el kell gondolkodnom:))

fran7 2014.12.21. 20:53:28

Dennisnek ez az arca kb. a 8 évesek sajátja, mikor nem értik mi történik.

csincsilla72 2014.12.21. 20:54:32

@Krétagarbó: ugyanmá, az én legjobb barátnőm is az. Tudom, milyen az:-)

Gia 2014.12.21. 20:55:14

Mindig lespórolnak 5 percet az adásidőből..

Mók_Ica 2014.12.21. 20:55:22

@fran7: vagy ő sem tudja mit jelent az agresszív vagy a zsömle szó.... vagy esetleg meglepődött, hogy robin megszólalt :)))) mindenesetre elég értetlen feje volt...

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 20:55:41

Na, ma este beharangozó sem jár már, faszom a Megafaktorba

Mók_Ica 2014.12.21. 20:56:00

@perszepolisz: lekeverték, hát kő' tartani a pontos reklám kezdést :DDDD

Rémület 2014.12.21. 20:56:35

@Csak ügyesen!: hát... Kicsit többet vártam volna Robintól első megszólalásként. :)))

Gia 2014.12.21. 20:57:55

@Rémület: Ezt is Izától tanulta.(Sonkagate..)

tvbuzi 2014.12.21. 20:58:30

Csak nehogy a holnapi párbaj végét is lekeverjék, akkor nem tudom meg mi lett Rönével :D

malevil2050 2014.12.21. 20:58:39

Jól van kicsi lány jáccad csak,jobb vagy minta gáborzsazsa.

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 20:58:39

Kétzsömlés Lobin elvesztette a fejét, de megértem, mindennek van határa.

csincsilla72 2014.12.21. 21:00:30

@malevil2050: Rönébaba most gyakorol. A szemforgatás már megy neki. Ösztönösen.

Gia 2014.12.21. 21:01:11

@Schlomo Goldberg: Farkasházy Tivadar személyesen? :-D

Krétagarbó 2014.12.21. 21:01:44

@malevil2050: Szavazz Danira, legyen egyszámjegyű Röni százaléka :)

tvbuzi 2014.12.21. 21:01:54

Azt hittem Au megnyalja a tesztet.

Mók_Ica 2014.12.21. 21:02:13

@Schlomo Goldberg: le vele, a földle, de dulván :)))

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 21:03:09

@Krétagarbó: a hűtőszeklény üles volt, üles, teljesen üles, hálom embelle való maladt, amikol a egész nemzeti tizenegyle küldtek kaját a laktálba

Gia 2014.12.21. 21:04:01

@Schlomo Goldberg: :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Mók_Ica 2014.12.21. 21:04:28

@tvbuzi: de megszaglászta!!! az is elég undi volt.....

malevil2050 2014.12.21. 21:05:28

@csincsilla72: Ezt a játékot nagyon elcseszte ( néha tényleg azt hiszem h vannak kiosztott szerepek) - de ha valóban ilyen ,akkor miért nem jáccik ezzel a stílussal?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.21. 21:06:46

Ezek most tényleg a villalakók szemetében turkálnak gázálarcban? :D:D:D:D

malevil2050 2014.12.21. 21:06:57

@Krétagarbó: Rajta vagyok,lenullázzuk a jégkirálynőt.

Mók_Ica 2014.12.21. 21:07:22

milyen vicces.... megint megtalálta au a tesztet....

tvbuzi 2014.12.21. 21:08:12

Még szerencse, hogy Dennis és Fanni nem használnak kotont. Nem szeretem volna látni ahogy Viki belenyúl véletlenül a cuccba.

pomac 2014.12.21. 21:09:42

"az én fiamat meg mered becsteleniteni " fanni :DDDDDDDDDDD

csincsilla72 2014.12.21. 21:14:04

@malevil2050: mert OKJ-s színésznő csak. Ezt a stílust majd a következő turnusban oktatják. Ő meg még nem tudja, hogy neki arra nem kell majd bejárnia.:-)

Mók_Ica 2014.12.21. 21:14:49

sanyi a szkájpon... sztárvendég romániából..... és rönének drukkol..... hát ez nóóóóórmális???

bobby.ewing 2014.12.21. 21:16:39

Sanyika volt-e már Ádinával?!
Hát éget a csávó, annyira langyi

Mók_Ica 2014.12.21. 21:17:27

@tvbuzi: há' mer jó matekból.... :))) pont, mint au :)))

@csincsilla72: ráadásul ismeri edinkát.... és szereti.... :))))))))))))))

Mók_Ica 2014.12.21. 21:18:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): meg bunyós pityuról :)))

@bobby.ewing: és szép hangja is volt :))))

bobby.ewing 2014.12.21. 21:18:21

@tvbuzi:
statisztikusnak tetszik lenni?

tvbuzi 2014.12.21. 21:18:34

Most fogom kihányni a vacsorát bazz.

csincsilla72 2014.12.21. 21:19:47

@Mók_Ica: @Krétagarbó: jaja. De mi volt ez a 60-30? Erre tippelt végeredményként? :-)

Mók_Ica 2014.12.21. 21:19:56

kanapémedve most ágymedve és rönével beszélgetnek édesen.... cuki-mukik.... tipi-tapi.... medvemancs röné lábán, medve..... könnyek a szemében..... lávsztori :)))

tvbuzi 2014.12.21. 21:20:15

@bobby.ewing: sanyika szerint az arányok. Vajon a maradék 10 hová lett?:D

Mók_Ica 2014.12.21. 21:20:50

@csincsilla72: a sztárszkájpos sanyika ezt jósolta a párbaj eredményének :))

bobby.ewing 2014.12.21. 21:21:07

@tvbuzi:
bocs, 3 perc késéssel nézem az adást

malevil2050 2014.12.21. 21:21:22

@csincsilla72: Sokkal okosabban kellett volna a negatív énjeimet alkalmazni - mert azt is lehet - de hát itt a végtermék.Számára hétfőn legördül a függöny.

csincsilla72 2014.12.21. 21:22:15

@Mók_Ica: óbasszki, és Röné fog nyerni?
Ehh, most nem tudom nézni. Lemaradtam Sanyikáról.

Mók_Ica 2014.12.21. 21:23:06

@csincsilla72: au lenyúlja.... nem kerül az a 10% a medvéhez :)))))))))))))))

Krétagarbó 2014.12.21. 21:23:06

@csincsilla72: volt már ilyen a világtörténelemben...
Én mondjuk nem nézem, az X faktor bevonzott:)

tvbuzi 2014.12.21. 21:23:33

Mit bírnak ezek Rönén?

csincsilla72 2014.12.21. 21:23:54

@malevil2050: Nem baj, Röné most úgyis valami Playboy-szereplésben reménykedik, ha jól értem. Szeretném látni a piros arcát, amikor mondjuk Kiskunt látja meg a címlapon.:-)

Mók_Ica 2014.12.21. 21:24:38

@csincsilla72: csak sztársanyika szerint!!!!

csincsilla72 2014.12.21. 21:24:53

@tvbuzi: Olyan szépen picsog és duzzog. Mi nem tetszik rajta?:-)

Gia 2014.12.21. 21:25:05

@Krétagarbó: Én is x-ezem és nem értem,hogy miért kaptak olyan számot,amiben olyan magas hangok vannak,amiket csak torzan,hamisan lehet kiénekelni..

Krétagarbó 2014.12.21. 21:25:23

@Schlomo Goldberg: minek adtál nekem, amikol kéltem, he?

csincsilla72 2014.12.21. 21:25:42

@Mók_Ica: meg vagyok nyugodva. Már kezdtem aggódni, hogy valami fatális tragédia van készülőben.

Krétagarbó 2014.12.21. 21:26:38

@Gia: nagyon nem tetszik ez a győztes dal.. Julinak jobban is feküdt a magas hangok miatt. Én Andinak szurkolok...

Rémület 2014.12.21. 21:27:27

@Gia: ja. Nagyon szar dalt írtak nekik. Az Andit le kellett halkítanom, annyira idegesítő volt.

malevil2050 2014.12.21. 21:27:42

@csincsilla72: Nem tudom él még ez cájtung egyáltalán? - ma már amikor lassan a windóz bejelentkező képe is akt lesz,lehet e még ezzel érvényesülni?

tvbuzi 2014.12.21. 21:28:18

Vége. Most mit nézzek?

Mók_Ica 2014.12.21. 21:28:23

@csincsilla72: előre röné 1számjegyes %-áért :)))) hajrá dani :)))

@Krétagarbó: há' melt kéltél.... :)))) lobin ilyen lendes, ő nem latol :)))

Mók_Ica 2014.12.21. 21:29:36

@Krétagarbó: én is... szerinted nyerhet?

@tvbuzi: xfaktor végét.... mingyá lesz győztes hirdetése :)))

malevil2050 2014.12.21. 21:29:42

Különben lassan de bíztosan a két töltelékjátékos is kezd feljönni.

csincsilla72 2014.12.21. 21:31:30

@malevil2050: ugyanmá, a kiskamaszoknak egyszerűbb a paplan alatt a plébojra recskázni, mint a tabletre.

Krétagarbó 2014.12.21. 21:31:57

@malevil2050: Ma Ádám határozottan megérkezett a játékba...(by dr. Lilu)

csincsilla72 2014.12.21. 21:32:43

@Mók_Ica: én már nyomtam. A családom viszont nem osztja annyira a lelkesedésemet, hogy letöltsék az appot. Úgyhogy sajnos nem rajtunk fog múlni:-(

Rémület 2014.12.21. 21:32:50

@Mók_Ica: mindjárt? Még 45 perc van a műsorból.

tvbuzi 2014.12.21. 21:33:22

@Mók_Ica: az még fél óra, annyit nem birok belőle nézni :D
De kösz a tippet, kedves tőled:)

malevil2050 2014.12.21. 21:34:36

@csincsilla72: Hát azt nem mondom h kipróbálom,de lehet h igazad van.Hátha jön valaki aki szakavatott...

Mók_Ica 2014.12.21. 21:34:42

@Rémület: ib is azt mondta, hogy pillanatokon belül kiderül.....

@csincsilla72: tudod, hogy az rtl dönt :)))

Krétagarbó 2014.12.21. 21:34:44

@Mók_Ica: bízom benne. Horányi nekem kicsit megjátszós. Meg nagyon tolja ezt az utolsó esély dumát...

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 21:35:21

Imádkozom hogy véget érjen a Megafaktor mert a süket öreglány alattam nagyon rá van pusztulva. Hangerő kimaxolva, kezek a magasba'. Eh, panel élet, de szép élet.

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 21:36:35

@csincsilla72: én már nem is emlékszem mikor vertem ki utoljára papírra nyomtatott pinára.

malevil2050 2014.12.21. 21:37:43

@Krétagarbó: Igen de picit elkésett. Lehet h a következő csörte egyik alanya lesz úgyh. igyekezni kell.

Mók_Ica 2014.12.21. 21:37:55

@Krétagarbó: milyen utolsó esély??? egyébként ő sem rossz, de Andika nagyon állat :)))

@Schlomo Goldberg: szegénykém..... vigasztaljon, hogy ez az utolsó.... :)))

@tvbuzi: az sem rossz :)) jó szórakozást :))) comedy-n stand up megy :))

csincsilla72 2014.12.21. 21:38:35

@Mók_Ica: Az ertéel már döntött. Rönének emberi arcát már nem látjuk hetek óta:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.21. 21:39:08

@Schlomo Goldberg: halihó :D

@mézescsók: ne már, írjál csak, bírunk mmkk.
Figyelj, nekem ezért is van mindig két kutya. Tessék mihamarabb egy újat beszerezni, mert az új nagyon sokat segít a lelkednek.

@foxwiththegloves: szegény :(

Krétagarbó 2014.12.21. 21:39:27

@malevil2050: sztem is, mondjuk a következő Párbaj Macival?

csincsilla72 2014.12.21. 21:39:51

@Schlomo Goldberg: a csajoknak egyszerűbb a dolga. Nekünk elég csak elképzelni. Nem kell holmi mankó. Se nyomtatott, se digitális:-)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 21:40:46

Amúgy off: a kiscsaj és Horányi között ég és föld a különbség, míg az egyik erőlködik,addig a másik ösztönös, született tehetség.

Gia 2014.12.21. 21:44:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Azt hiszem Mézescsóknak maradt még kutyuja.Persze az elvesztettet nem pótolják.

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 21:47:09

@Mók_Ica: akkor használt az a sok miatyánk meg a rózsafüzér kombó
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: szép jó estét, kis domina
@csincsilla72: bizony, bizony, csak azok a fürge ujjak

Krétagarbó 2014.12.21. 21:47:50

@csincsilla72: @Köcsöglány: melyik melyik szted?

Mók_Ica 2014.12.21. 21:48:29

@csincsilla72: én is így látom, legyen így!!! :))))

@Krétagarbó: és akkor szted ádám esne ki?? medve sem zavar bent túl sok vizet.....

Mók_Ica 2014.12.21. 21:50:06

@Schlomo Goldberg: isten szeret téged :))) ezért kapsz egy bentley-t is :)))))

Krétagarbó 2014.12.21. 21:50:12

@Mók_Ica: nem, sztem Ádám Maci ellen visszamenne. Más ellen nem nagyon.

Gia 2014.12.21. 21:51:10

Azt várom a legjobban amikor Röné megláthatja a százalékkülönbséget..

Mók_Ica 2014.12.21. 21:51:10

@Köcsöglány: sztem is.... és ezzel Juli sem veszít, mert sztem be fog ő is futni.... bár ő inkább egy réteg irányzatot képvisel

Krétagarbó 2014.12.21. 21:51:16

Ez a Horányi gólyalábakon áll?

Mók_Ica 2014.12.21. 21:52:05

@Krétagarbó: én is így érzem most :)

@Gia: szép lesz a kis arcpirosítója..... :))) fáncsika hisztizni fog-e??

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 21:52:14

Ha kiderül hogy Plaszikhörcsög spájzolta el a zsemléket, csak hogy fel tudja magát szívni a téli álom előtt, Robin akár még egy jelrakáson is elgondolkodhat. Komoly a tét.

csincsilla72 2014.12.21. 21:52:36

@Krétagarbó: Maci szerintem senki ellen sem menne vissza. Talán Robin ellen, de az kétesélyes.

Mók_Ica 2014.12.21. 21:54:25

és igen, Andika nyert :))))

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 21:54:47

Kanapémedve senki ellen nem menne vissza, úgy gurítanák.

Rémület 2014.12.21. 21:55:08

Andika nyert. Én a Julinak drukkoltam.

Mók_Ica 2014.12.21. 21:56:33

nem tudom ki ez a kislány.... de nekem fura volt, hogy szikora egyáltalán beválogatta.... akkor még nem tűnt ennyire ki a lányok közül..... de az élőshow-kban mindig nagyot énekelt.... meg is lepődtem..... plusz most már szikora mentoráltnak kellett nyernie :)))

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 21:58:13

Azt megfigyeltétek hogy a hűtőszekrény - kanapé - wc szentháromszög csapásain megsüllyedt a padlózat. Kanapémedvére gyanakszom.

Mók_Ica 2014.12.21. 22:00:55

@Schlomo Goldberg: hüJJJJJJJe :)))) (röhögök) akkor majd ott jól el fognak esni a többiek :)))

Krétagarbó 2014.12.21. 22:01:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: :)))) Úgy sír, mint egy kisgyerek:) Remélem, normális menedzsert+szakembereket fog ki, nem ölik ki belőle azt, ami benne van a későbbiekben.

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 22:02:30

Röné arca hogy meg lesz vetemedve holnap este ilyenkor, mintha Picasso festette volna

Rémület 2014.12.21. 22:02:42

@Mók_Ica: És akkor most abbahagyja a sulit, kiad egy gagyi lemezt, énekel a falunapokon és ennyi? Túl korán jött ez neki. Ennél csak lejjebb lesz, attól félek. Hogy fogja feldolgozni, amikor rájön, hogy mégsem sztár?

Mók_Ica 2014.12.21. 22:05:29

@Krétagarbó: @Rémület: remélem sikerül neki :) tóth gabi is érettségi előtt futott be... radics gigi is.....úgy láttam a szülei normálisak... drukkoljunk neki

Krétagarbó 2014.12.21. 22:05:39

@Rémület: eléggé komoly, korához érett a gondolkodása, ha csak nem kerül nagyon rossz kezekbe, sztem nem lesz vele baj...

Mók_Ica 2014.12.21. 22:06:33

@Krétagarbó: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: nemáááááááááá.... röhögök.... még a végén leesek a kanapéról!!!! :))))))))))))

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 22:07:59

@csincsilla72: nem tudom ilyen tablet támaszt avagy "mankót" láttál -e már. Zseniális megoldásnak tűnik. apina.biz/126608.jpg

Mók_Ica 2014.12.21. 22:16:02

@Schlomo Goldberg: ha rendelkezésre áll egy ilyen támasz, minek más mankó???? :))))

csincsilla72 2014.12.21. 22:16:28

@Schlomo Goldberg: ez nagyon jó:!
Ön dönt. Olvas vagy kézimunkázik!:-)

párnaevő 2014.12.21. 22:22:09

Szóval kértek (és kaptak) és loptak is kaját az indiánok, de azért nekik áll feljebb, amikor Robinnak ez nem tetszik. És azt hiszik minél többen mondják hangosan a sületlenséget, akkor majd nekik lesz igazuk. Aha :)
Egyébként tényleg sokkal érdekesebb lesz a játék, ha kiesnek az agyhalottak, és a picikével értelmesebbek kezdenek egymással versengeni.

csincsilla72 2014.12.21. 22:26:44

@párnaevő: Én is ezt mondom. Ha abbamarad az ösztönlények által generált Maunika-só, akkor kezdődik az igazi taktikázás. Lesz ott mozgás bőven!

malevil2050 2014.12.21. 22:32:59

@Krétagarbó: Nahh akko leszek bajba kire tegyem a az appomat?,de ott visszafogott leszek csak szerényen.

Csak ügyesen! 2014.12.21. 22:42:45

Ha már app, azt meg tudja nekem mondani vki, h nekem miért nem működik? Örökké azt kéri, h küldjem el az érvényesítő SMS-t, miközben már elküldtem...

kamilla123 2014.12.21. 22:44:28

@mézescsók: nyugodtan írjál róla máskor is, ha jól esik. Én még a jelenlegi "új" kutyusomat vagy egy évig sokszor automatikusan az előző kutyám nevén szólítottam, annyira nem tudtam elszakadni tőle. Ez természetes, a kutyus családtag. Csak sokszor még több is, mert soha nem genyózik veled és feltétel nélkül szeret.

Csak ügyesen! 2014.12.21. 22:45:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Ja, az lesz. Sajna ezt a harcot nélkülem kell megvívnia Daninak :)

Rémület 2014.12.21. 22:45:57

@párnaevő: Dóri meg azt bírta benyögni, hogy nem volt kötelező adni. Szegény Robin. Lassan az álmaiból is kikopik Dóri. Akkor szerintem szól, hogy ő most már inkább hazamenne.

Mók_Ica 2014.12.21. 22:50:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: én még nem :))) holnap és holnapután szabin vagyok :))))))))))))

kamilla123 2014.12.21. 22:51:46

ha Reni még egyszer azt mondja, hogy "azmiatt", tökön lövöm magam

kamilla123 2014.12.21. 22:52:17

@kamilla123: most nézem a ma esti öfit

Schlomo Goldberg 2014.12.21. 23:00:23

@kamilla123: azmiatt azért ne, nem ér annyit

Csak ügyesen! 2014.12.21. 23:03:36

Az elejéről lemaradtam, én is most nézem vissza, Edinka tényleg nagyon hülye volt.

lacuna666 2014.12.21. 23:03:38

@csincsilla72: én is skorpió vagyok és minden kritikát meghallgatok,még ha nem is esik jól. Bár én már 34 vagyok. :)

Morcz 2014.12.21. 23:03:50

Sziasztok!

A mai öfi kimaradt, de elolvasva a hivatalos oldalon a történéseket nem vesztettem semmit. Tegnap volt on?

MacákékIcukája 2014.12.21. 23:08:25

@Morcz: szia, lemaradtal Robin elso konfliktusarol :)))

Mók_Ica 2014.12.21. 23:13:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: helyes :) bár a két ünnep között megyek.... akkor durva lesz.... meg még utána is egy jó pár napig.... de most örülünk a két nap + karácsonynak :)))))

lacuna666 2014.12.21. 23:14:05

@Rémület: igazad van. kicsi ő még ehhez. anno amikor én 14 voltam és el akartak vinni énektanárhoz,azt mondta,17 éves kor előtt nem ajánlott,mert rengeteget változik a hang. És igaza lett. Operával kezdtem,ma dark gothic metált nyomok :)

Onereality 2014.12.21. 23:14:20

Nekem kimaradt par ofi es hv, ezt most elolvastam, es kimarad meg jo nehany...olvasni is szar volt, nem meg nezni...ez a budos picsazos, budos seggezos tema nekem nagyon nem gyerebe, alpari aljadek az egesz.
haragszom, mert akartam nezni ezt a VV-t, de nem megy, szamomra teljesen erdektelenek a temak, a karakterek meg a talalasuk... :(((

MacákékIcukája 2014.12.21. 23:15:40

@Morcz: nem volt zsemle, ellopta a plasztikhorcsog! :D szaraz kenyeret kellett ennie :(

mézescsók 2014.12.21. 23:15:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: @Gia: @kamilla123: Jelen pillanatban egy sincs. Volt egyszerre három, de sorban elmentek, mindegyik sokáig élt. Mindegyik elvesztése nehéz volt. Most még a lányomnak sem kell másik.Az első volt, akit látott meghalni és ez sokkolta. Talán nyár felé majd megérik arra a helyzet, hogy elballagjunk egy állatmenhelyre - nem spórolásból, hanem mert érzelgős liba vagyok és sajnálom őket - aztán kiválasszunk egyet-kettőt. Kösz az együttérzést és kedvesek vagytok, de nem akarok írni róla. Okos volt és gyönyörű, örülök, hogy együtt élhettem vele.
A hv-ba nem miatta nem írok.

Morcz 2014.12.21. 23:18:52

@MacákékIcukája: de sajnálom... :D

@mézescsók: pedig régebben sokat írtál, és hiányzol is.

Rémület 2014.12.21. 23:22:25

@lacuna666: Amy Lee kolleganője vagy?

MacákékIcukája 2014.12.21. 23:22:35

@Morcz: Aranyos volt egyebkent, a feketek elkezdtek szidni, de o ennek ellenere sem ment le alpariba.
Remelem bent marad sokaig, valszeg jobban ki fog tudni bontakozni, ha ezek a nagyszajuak kiesnek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.21. 23:24:08

@Mók_Ica: lelkitársak vagyunk, úgymond, figyeled? :D

@mézescsók: hm, kutyaharapást szőrivel. Gyerekkoromban nekem mindig sokat segített egy új kutya. Persze ti tudjátok.

A hogyvoltba miért nem akarsz írni?

csincsilla72 2014.12.21. 23:35:13

@Onereality: Engem az egészben az dühít, hogy csak az éjszakai stream történéseiből sokkal jobb öfit lehetne összerakni. Nem hiszem el, hogy ezek a nap 24 órájában picsáznak és bazdmegelnek. Ennél még az is sokkal jobb lenne, ha legalább egy-egy hosszabb beszélgetést leadnának, ha már annyira nem történik semmi. És most nem a Kazal-Komisz félórás ámokfutásra gondolok.

kamilla123 2014.12.21. 23:58:16

na, megnéztem a mai öfit, Edinka übergáz volt, Zsu meg tök jól kivágta magát a beszélgetésben. Mondjuk ha én egy alfahímnek vélt figurát igyekeznék becserkészni, lehet, hogy legyantáztatnám a bajszomat első körben.

Ay Mama, Que paso 2014.12.21. 23:59:16

Ó Uram! Aranyozd be a vasárnapunk is, ne csak a boltok polcait!!Hozd el nekünk a Szent Stream fényét, és annak bölcs tanításait!Dicsértessék a hallelujah!!Ingyom!!Bingyom!!Máliber!!
Tuta liber Máliber!!!

spinks 2014.12.22. 00:01:38

@kamilla123: az Edinànak tényleg "kijött a vére "... Ahogy Laci mondta.

Morcz 2014.12.22. 00:01:51

na megint "folytatjuk" van....

spinks 2014.12.22. 00:03:17

@Ay Mama, Que paso: Ogle? Lemaradtam valamiről? :)

tvbuzi 2014.12.22. 00:03:24

Vajon mit csinál holnap ilyenkor Röné?

kamilla123 2014.12.22. 00:04:51

@spinks: igen, ez a mentalitás amúgy elég lohasztó lehet Lacinak. Még egy két ilyen, és Edinka maga löki Lacit Zsu karjaiba. Pedig sztem lehetett volna talán vmi a kapcsolatukból.

Aharon 2014.12.22. 00:05:34

@kamilla123: Mondjuk az enyém szokott genyózni, de a többi stimmel :) Pontosan tudja, hogy tilos a környező állatvilágot ritkítania, és nem bír a vérével, megteszi. Tudja, hogy nem szabad cipőt és könyvet rágcsálni, de ha fel akarja hívni magára a figyelmet, mert véletlenül 10 percig nem volt vele foglalkozva, gond nélkül megteszi, és meg sem tudom büntetni, mert olyan bociszemekkel néz, hogy röhögni kell, de persze a rágást nem hagyja abba.... és mégis imádja az ember. Ilyenek ezek :)

tvbuzi 2014.12.22. 00:07:27

@kamilla123: itt valaki írta már és szerintem igaza van: Lacinak ciki Edina, neki valami Dóri félét kell felmutatnia..

tvbuzi 2014.12.22. 00:08:01

@csincsilla72: igazad van, hülye kérdés volt:D

csincsilla72 2014.12.22. 00:08:07

@spinks: Hát, Fáni ma egészen rettenetes volt. Nyávogott, hogy vele aztán nem lehet így beszélni. Ő persze extrabunkó mindenkivel, de az belefér.
Hát nem. Nem baj, majd anyukája elmagyarázza, hogy a tisztelet kikövetelése ott kezdődik, hogy ő maga is megadja a másiknak. Vagy csitu van.

Aharon 2014.12.22. 00:08:19

@kamilla123: nem lett volna, max egy ráfanyalodós dugás, arra meg nem volt szüksége a kiscsajnak. Vagyis bioritmus szabályozás és a megfelelő endorfin szint beállítása végett talán, de utána nagyobb lett volna az ár. Azt én sem értem, hogy mit vergődik azon, hogy dugna e Basszájba Zsuval, vagy sem, tökmindegy, nem? De annyira erdélyi, annyira fogós, hogy az a kijött a vére beszólás az nagyon telitalálat volt.

csincsilla72 2014.12.22. 00:09:40

@tvbuzi: Röné ott ült abban az iszonyat disznóólban a nyugiban, amíg a többiek buliztak. Kicsit hasznossá tehette volna magát.

Morcz 2014.12.22. 00:09:55

@Aharon: mit értesz fogós alatt?

csincsilla72 2014.12.22. 00:11:56

@Aharon: Az mondjuk azért gáz volt, amikor lecseszte Lacit, amiért az nem hajlandó belészeretni. Tudomásul kellene vennie az elutasítást, mert el fogja bukni a játékot.

Morcz 2014.12.22. 00:12:56

buli van, Fanni Macit ölelgeti

pomac 2014.12.22. 00:13:04

megint balhé lesz mert kaptak piát :DDDD

Aharon 2014.12.22. 00:13:54

@Aharon: Amúgy a múltkor már írtam, hogy látványos kölcsönös évődés megy Lacc és Zsu között, és páran lehülyéztek. Na kérem, itt a coming out, ami amúgy kurvára a fejükre van írva, és Ádám elmondása szerint bent is tudja és látja mindenki. Tekintve, hogy Zsunak kb. garantált a Playboy címlap, Dórinak meg már megvolt, az a suttyó csak ebből a kőrből fog válogatni, mert buta, mint hat segg, és ahogy Edina mondta, nem lát a szemétől, de ez legyen az ő baja. Csak azt remélem, a kiscsaj hamar elengedi a dolgot, mert egyre rosszabb hatása van a játékára.

kamilla123 2014.12.22. 00:14:02

@Aharon: @tvbuzi: egyébként sztem LAci már majdnem belezúgott Edinába, amikor azt az ominózus első kiborulását pordukálta a csaj. Látszott akkor a srácon, h óriásit csalódott, és tényleg szarul esett neki. Edina nem túl szép csaj finoman szólva, bár - már erről beszéltünk - kis munkával nagyon jó csajszi válhatna belőle. Csak hát ugye a válhatna belőle és az, h most milyen, az két különböző dolog,mert ugye Maci is adonisz lenne, ha fogyna 150 kilót. De nem is ez a lényeg, mert Edinának a stílusa, dumája, meg hogy mennyire szereti és elfogadja Lacit, sztem simán elvitte volna a dolgot, és bejött volna a srácnak, de a csajszi teljesen elcseszi ezekkel a jelenetekkel. És sztem balhézós, meg ittasan balhézós, meg féltékenykedő-számon kérő-mindennek lehordós nő egy pasinak sem kell. És Edinkánál ezt a viselkedést még a szépsége sem kompenzálja.

Morcz 2014.12.22. 00:14:17

mindeni egyszerre beszél, alig lehet érteni ki mit mond.
Azt üneplik, hogy véget ér a cowboy-indián dolog.

kamilla123 2014.12.22. 00:15:43

@Aharon: egyébként sztem abban nincs igazad, h Lacitól elvárjátok, hogy ő csak a belső értékekre bukjon, de Edinka is a kigyúrt, izmos, szép fejű Lacira bukott rá, nem MAcira vagy Danira. Szóval ne kérjük már akkor Lacitól számon, h ő miért nem a csúnyácska csajba szeret bele.

Aharon 2014.12.22. 00:16:02

@Morcz: Tapadnak, mint a fene, akkor is, ha tudja, hogy három napig vagy még a környéken, és sose látjátok egymást, és egyértelmű volt, hogy csak egy kis kölcsönös öröm a kapcsolat alapja. És sokszor féltékenykednek is, elképesztő.... tapasztalat. Edina nagyon hozza azt, amivel magam találkoztam arrafelé.

Morcz 2014.12.22. 00:16:39

Maci a Jó a Rossz és a Csúf zenéjét kérte.

MacákékIcukája 2014.12.22. 00:17:26

Robin beszolt valakinek!!! :-O

pomac 2014.12.22. 00:18:53

annyira idegesit hogy csak a bal hanszoron jön a hang nem tudom ennek mi értelme van..

Morcz 2014.12.22. 00:19:09

@Aharon: ja értem. Csak mire jó ez a nagy tapadás? El akarják magukat vetetni vagy mi?

Közben a teraszon: Dani, Dennis, Edina, Zsu, Robin koccintanak

Edina panaszkodik, hogy neki nem jó a buli.

spinks 2014.12.22. 00:20:45

@kamilla123: ezt komolYan elhiszed, hogy Lacinak tetszik az Edina? Szimpla pótcselekvés a vele való flört. Az Edina abszolút nem egy vonzó nő. Kérdezd körbe a férfi fórumtársakat. Nem gondolom, hogy nagy tolongás lenne érte. Elég apolatlannak is tűnik. A stílusról nem is beszélve. Egyértelmű hogy a mártír szerepre játszana rá, de ahogy Laci mondta... Időnként "kijön a vére ".

Aharon 2014.12.22. 00:20:54

@kamilla123: Bocsánat, én nem várom el Lacitől, hogy viszonozza, ha nem, nem. Edina csak nyer vele, ha nem lesz dolga avval a surmóval. Az, hogy miért Laci, hát ki nem fanyalodna rá? Kurva szép a teste, a feje is, a tetkó nekem mondjuk sok, de belülről rohad, hogy klasszikusokat idézzek, és Edina, akármilyen hülye is tud lenni italosan, másnap macskajaj után legalább belátja. Most már csak azt kéne belátnia, hogy tök hiába szerelmes, és tényleg kurva gyorsan elengedni, mert már engem is zavar az értelmetlen vergődése.... legalább önbecsülésből.... de szerintem pár hét és annyi a dolognak.

csincsilla72 2014.12.22. 00:22:04

@kamilla123: Evvel nagyon egyet kell, hogy értsek. Azonkívül abszurd elvárás a másikkal szemben, hogy az hirtelen érzelmeket növesszen irányunkba.Csak mert én azt akarom.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 00:23:13

Na,Robin és Dani beszélgetnek a párbajról,tök jó

Morcz 2014.12.22. 00:23:54

Dani szerint a holnap párban tulajdonképpen egy Zsu-Reni párbaj.

Aharon 2014.12.22. 00:24:03

@Morcz: Nem, ez valami archaikus dolog. Utálnak még csak gondolati szinten is osztozkodni... nyilván nem mindenki, de én még csak ilyesmivel talákoztam... viszont sok mindennel kompenzálják, olyasmikkel, amiket Pesten lámpással kell már lassan keresgélni.
Mesélnék, de off lenne nagyon.

csincsilla72 2014.12.22. 00:25:40

Dani bizonytalan a párbaj kimenetelét illetően? Ne egyen:-)

Morcz 2014.12.22. 00:26:54

Dani Zsuval beszélget. Szerinte Maci tart tőle, nem nyit felé.
(egyébként félelmetes hogy Zsu soha nem tud lazítani, folyton olyan mint egy karót nyelt picsa)

kamilla123 2014.12.22. 00:27:31

@csincsilla72: igen, és ez kissé már érzelmi zaklatás szagú is, hogy rámászom, és azt mondogatom neki, hogy te hülye vagy, mert nem értékelsz. Aztán meg őrjöngök egy sort, ha nem azt látom, ami nekem tetszene. Utána meg kb bezsarolom érzelmileg a környezetemet, hogy "tudom,h te sosem tennél ilyet, hogy összejössz vele, mert nem lépnél át rajtam". Úristen, a legdurvább és egyben leggyerekesebb fegyvereket veti be.

Morcz 2014.12.22. 00:27:40

@Aharon: akkor írd meg priviben. :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 00:27:45

Dani énekel,miközben taktikai fejösszedugás megy Zsu-val.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 00:28:48

Fanni szerint Laci egy művészeti agyagedény.... neki ki nem az? :D

szmoti 2014.12.22. 00:30:29

@Morcz: nálad is? Én azt hittem a fülesem romlott el :)

Morcz 2014.12.22. 00:30:38

Fanni és Ádám egy asztalnál...Fanni szerint még két perc és össze fognak veszni...
és kezdődik...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 00:30:42

Robint lemelegezték ??? :D Fanni és Ádám veszekednek ezen,Dennis tette fel neki a kérdést.

csincsilla72 2014.12.22. 00:31:40

@kamilla123: Igen, ezt én is utálom.
Edinka most iszonyú rossz irányba mozdult el. Nem várhatja el a barinőtől sem, hogy az ne kezdjen semmilyen kapcsolatba Lacival, ha egyébként kölcsönös a dolog.

Basszki, valaki csapja már le Fannit!

Morcz 2014.12.22. 00:32:19

@Köcsöglány: Ádám megint provokálja Fannit.

csincsilla72 2014.12.22. 00:33:04

Mellesleg Fannika télleg csúnyán hízni kezdett. A lila-rózsaszín összeállításban kifejezetten rosszul nézett ki.

spinks 2014.12.22. 00:34:03

@kamilla123: nagyon jól látod. Az ilyen Edina típusnak kb még két alkoholos buli kell és meglatjuk a legordenárébb oldalát. Lesz mèg itt megátkozás is...Csak megfelelő alkoholmennyiség kérdése.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 00:34:05

Fanni megint annyira logikátlan. Meg annyira utálom,hogy mindenki szavába belevág és kiabál. Fél ez? :D Ő egy önálló nő. Ádám tök nyugis,de persze Fanni szerint nem az. Nem szőrös a segge. Fanni tovább pampog Ádámnak,aki tök higgadtan reagálja le. Robint(akinek szarul esett hogy lemelegezték) Ádám megvédi,de Fannika leszarja,mert kemény hete volt,letört a körme,kint volt a hidegben. Fannika affektál Ádámnak hisztis stílusban. Kivagyok ettől.

Ay Mama, Que paso 2014.12.22. 00:34:10

kiabálás
2 vodkánk van öntsétek
Fanny ötször halottad lesz, mint most
de ő megérdemli, mert kint é e rezervátumban
körbe állnak és koccintani fognak, Reni is iszik
megszólal a zene a saloonban, amerikai a zene természetesen, mi más lenne
Wild Wild West magyarul Vadiúj Vadnyugat
kaptak breezert is állapítja meg Maci, miközben a jó a rossz és a csúf zenéjét kéri
direkt adnak itt ennyi piát, én már rajöttemezik Dennis (ez a fejlődés!!)
kinek a lovakhoz és rágyújtanak, gratulálnak egymásnak a rabláokhoz, amig kiderültek és amik nem Dani és Laci el akarta lopni a mosógépet, pedig az indiánok patakban mostak, nem értem
szar volt a békepipa, rágy volt, kevés volt benne a dohány, de még mindig ezt szívják
Snoopy -sziú- Lion érkezik a hangfalból
Edina ismét z ablak tükörbe csodálja magát és a kérdésre elmondja, hogy azért van ez mert 14 évig balettozott és ott tükör előtt táncoltak
Daninak ha konflikutsa van azt ki és megbeszéli és így nem marad benne harag
zaklatottnak tünik Robin szerint
Dani nem az de a holnapi párbaj már benne van
Dani elbeszélgetett a Macival
eze kabszólút érdekes dlgok meséli Dani
az nem tetszik neki benn ehogy elkomolytalankodja a dolgokat és nem érzi őszintének, de még nem találtak MAcin támadási felületet
de majdnem szól Robin,
de arról nem tudunk beszélni, mondja Dani és hozzáteszi, hogy benne és Maciban az a közés, hogy nincs rajtuk fogás
majd Dani elmondja, hogy holnap igazából Zsu Reni párbaj lesz és győzni e kell mert nincs más választás
Zsu egy székben ül és táncol a felsőteste éneke is, olyan tátogósat, most már dobol is az asztalon
ZSu nem érzékeli, hogy párbaj lesz, négy énnel, és négy ízével sem érzékeli hogy le kell búcsúzni Danitól, Danin is dobol és Zsu szerint itt még pár embert ki kell még csináljanak
Dani ismét MAcit említ, hogy valamilyen szinten tart tőle és azt érezteti, hogy nem érti riválisának, de a szíve mélyén érzi, hogy tartani kell Daitől, eldumáltak, nem agresszívan, hanem mint két játékos, Zsu szerint őt sem tartja ellenfelének, pedig az ellent tisztelni kell
Dani énekel borzasztó hamis, és kevesli a bort, ami eltűnt az elmúlt napok jegyében
majd Dani visszaélve hatalmával adjatok a sheriffnek bort
Fannyka szerint minél többet iszik annál intelligensebb lesz (háthát nahát)
nem fognak bebaszni mondja Dani és utal a kevés piára
Fannyka , aki Ádám mellett ül szeirnt össze fognak vesszni kettő öt percet ad maguknak
Ádám kérdezi, hogy szerinte gáz volt-e hogy lemelegezte Robint
Fannyka mintha valami másra válaszolna
összevesztek, nem volt két perc
nem értik egymást, Ádám nem buzizott, csak pinásozta Robint
Fannyka nem uszított és nem is kérdezett
Ádám nem melegezte le Robint egyszer sem, viszont vannak fura szokásai
Dóri szerint is Fannyka senkinek nem az utánfutója
a Dani ZSu páros és a Fanny Ádám duó megküzdhetne életre halálra mert
egy is sokk belőlük pl. Fannynak kemény hete volt:mert letört a körme és babkonzervet evett, majd hozzáteszi, hogy neki igaza van mindig
egymás elemzik

Morcz 2014.12.22. 00:34:12

Fanni komoly héten van keresztül: letört a körme, kinnt volt a hidegben, stb. nem érdekli ez a Robinos téma. :D
Ádám meg folyamatosan idegesíti meg kiforgatja szavait (szvsz pofánvágnám az Ádámot)

csincsilla72 2014.12.22. 00:34:21

Ádám álljon már fel és húzzon onnan. És ezzel végre vége lenne.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 00:34:36

@Morcz: Én pont fordítva látom,már a hanglejtése is provokáló Fanninak

csincsilla72 2014.12.22. 00:36:03

@Köcsöglány: jaja. Most egy tarkónvágást kiutalnék ennek a hülye tyúknak

Morcz 2014.12.22. 00:36:50

szerintem érik egy Fanni-Ádám párbaj....

spinks 2014.12.22. 00:36:53

Fanni ösztönössége generál szinte minden eseményfolyamot a villában.

Morcz 2014.12.22. 00:39:05

Na most kiderült, hogy Ádám Basszájba parancsára állt rá ennyire Fannira.

Morcz 2014.12.22. 00:40:03

Edina is magyarázza a bizonyítványt meg játssza a pártatlant.

Morcz 2014.12.22. 00:40:45

@spinks: igen. Ádám meg csak Laci utánfutója/pincsikutyája

Morcz 2014.12.22. 00:41:37

Na most Ádiná meg Ádámmal flörtöl...

nátrium glutamát 2014.12.22. 00:42:07

@spinks: ösztönösen nyávog? :D

Közben azon gondolkoztam, hogy Ádám részéről ez a próbálkozás még a stratégia része, vagy tényleg megbeszélős hangulatban van?

Edinka valahogy nem nőies. Nincs benne semmi szexi. Csak én látom így?

Morcz 2014.12.22. 00:42:43

Ez az Ádiná-Ádám dialóg egy dögunalom...

Morcz 2014.12.22. 00:43:52

@nátrium glutamát: nem csak Te látod így , abszolút nem nőies, és még csak nem is aranyos.
Ádám stratégiából csinálta.

nátrium glutamát 2014.12.22. 00:44:57

Röné érezte már jól magát valaha életében? Durván bulizik. (csoda mondjuk, hogy ébren van)

csincsilla72 2014.12.22. 00:45:26

Reni "bulizik". Istenem, de unalmas a csaj.

kamilla123 2014.12.22. 00:45:35

Reni bulizik. Behúzott nyakkal kuporog egy széken

Morcz 2014.12.22. 00:47:40

Én eddig bírtam mára, további jó online nézést, jó éjt nektek, bízom benne hogy történik valami izgalmas....

nátrium glutamát 2014.12.22. 00:48:11

Pöcöknek virít a lelke :))))
Ha zenéből táplálkozik hagyják gyorsan abba! Szinte naponta nagyobb a sonkája.

spinks 2014.12.22. 00:48:28

@nátrium glutamát: nincs benne semmi nőies. Én nem nyúlnék hozzá az tuti.

kamilla123 2014.12.22. 00:48:46

@spinks: "nagyon jól látod. Az ilyen Edina típusnak kb még két alkoholos buli kell és meglatjuk a legordenárébb oldalát. Lesz mèg itt megátkozás is...Csak megfelelő alkoholmennyiség kérdése."

Én is erre várok, mikor jön ki belőle. Csak az a baj, hogy a többiek, főleg Zsu, állandóan ott van és csitítja vagy védi, meg a többiek is lefogják, elrángatják stb.. Zsu-nak lehetne annyi esze, hogy pont hagyja kijönni Edinkának ezt az énjét, mert ez az egyetlen esélye ellene. Kíváncsi lennék, h ha senki nem fogta volna le most a csajt, mekkora őrjöngést rendezett volna.

nátrium glutamát 2014.12.22. 00:51:26

@kamilla123: "Zsu-nak lehetne annyi esze, hogy pont hagyja kijönni Edinkának ezt az énjét"
ha ez így van, akkor ráér még vele egy kicsit.

nátrium glutamát 2014.12.22. 00:52:59

@spinks: na ezért van mindig barátzónában, akárcsak Dani a másik oldalról. :)))

kamilla123 2014.12.22. 00:53:13

@nátrium glutamát: persze, csak ki tudja, meddig tart ez a lángolás még Laci iránt.

spinks 2014.12.22. 00:54:56

@kamilla123: hát még csititják. Tudod ez a " barátod vagyok, óvlak téged " effektus. Persze ez kamu. Műaggódás.

kamilla123 2014.12.22. 00:57:12

@spinks: igen, de arra jó, h lenyugtassák, amikor pedig átlendülne az önkontrollon.

Amúgy hihetetlen, h Denisz és Robin mekkorákat röhögnek kint. Kár, h egy büdös szót sem lehet érteni, hogy min.

nátrium glutamát 2014.12.22. 00:58:08

@kamilla123: amíg Laci nem veszi elő vele szemben is a tajparasztot.

kamilla123 2014.12.22. 00:58:51

@kamilla123: mert Reni és MAci faszságait kell hallgatni

MacákékIcukája 2014.12.22. 00:59:03

Ahh, Robin es Denisz tok viccesek ezzel a pialopassal, kiment Zsu es egy pillanatra elult a buli es most mar a hulye jabbat es renit mutatjak :(

kamilla123 2014.12.22. 01:00:12

@nátrium glutamát: ha Laciból kijön a tajparaszt, az nem jó,mert akkor Edinkából lesz a mártír. Mint anno, amikor Dóri halálra szopatta Lacit, amiből ő jött ki jól

MacákékIcukája 2014.12.22. 01:00:29

@kamilla123: keves piat kaptak es valakinek a borat elcsortak es kolaval akarjak felhigitani

kamilla123 2014.12.22. 01:01:54

@MacákékIcukája: köszi. igen, de a konkrét poénokat is sokkal szívesebben hallgatnám, mint MAci és Reni unalmas nyáladzását

csincsilla72 2014.12.22. 01:02:06

Jabba búcsúztatja Rönét. Közben simi-simi, ölelkezés és puszihegyek.

MacákékIcukája 2014.12.22. 01:03:14

@kamilla123: Detto, tiszta ideg vagyok ettol a Reni-Maci parostol

csincsilla72 2014.12.22. 01:03:43

Röné vicces és nevetgél. Egészen új dolog.

kamilla123 2014.12.22. 01:04:58

ezek szándékosan nem azt a párbeszédet mutatják, ami érdekesnek tűnik??

csincsilla72 2014.12.22. 01:05:39

@MacákékIcukája: holnaptól nem kell nézni. Kapunk helyette egy depresszióba süllyedt kanapét. Ajjaj.

kamilla123 2014.12.22. 01:07:07

egyébként én örülnék, ha Fanni és Dóri elővennék a Dóri csábítsa el LAcit projektet. Sztem Dórinak egy buli alatt összejönne a dolog. Ezt elkezdték, csak aztán meghalt Dóri nagymamája és elfelejtődött.

MacákékIcukája 2014.12.22. 01:07:35

@kamilla123: Igen, szidom a vagokat rendesen. Kimondottan erdekelt volna az a kinti hulyules.
@csincsilla72: Az legalabb nem beszel :D (remelhetoleg)

nátrium glutamát 2014.12.22. 01:08:06

lenyúlták a lenyúlt piát... legalább ne hőzöngenének! :D
érdekes ahogy ketten-ketten összefognak a különböző táborokból

csincsilla72 2014.12.22. 01:08:35

@MacákékIcukája: Hát, ebben nem vagyok biztos. Maximum nem halljuk:-)

Ay Mama, Que paso 2014.12.22. 01:12:04

Ádámnak nincsenek belső értékei - értékeli magát Ádám
Fannynak szőrős a picsája - vág vissza Fanny
Fanny szerint Ádám menjen oda Dennishez, és kérdezze meg, hogy uszították-e Robint Ádáam ellen
Fanny síktava síkit mert jön a kedvenc száma, kár hogy nem megy el Fannyval együtt
Ádámnak egy régi verekedésből van egy heg a szemöldökén, elemzik a villa taktikai életet Lacival és Edinával
Ádám elmeséli az előző Fanny s beszélgetését
és nem akar Robinnal ma Dóris témát? Edina kérdezget de nem válaszolnak neki
Laci nem is érti mi a fasz van és erre esküdözik is
semmi mondja Ádám
Edina köti a Robint a csevelyhez Ádám elárulja hogy menjen rá Dórira egy kicsit Robin
Fanny Dóri Dennsi egy bomba most
Dóri a háttérben táncol, de felénk arccal
Fannyak előtt eül és a sex and i'm know it c. opusra pont úgy ül, ahogy Lajosbá a huszonharmadik kisfröccse után Bélatelepen, még a tornacipőjük is hasonló
Edinának kevés fiú tetszett eddig, Laci sem úgy tetszik, csak lát benne fanta ziát
Edina sík ideg volt mileőtt bejött és lefogyott, négy nap és KOba van
Ádám szerint ahogy kimegy innen kihasználja a lehetőségéeket
a beszélgetésnek a sheriff vett végett és dugi piát kinál nekik a szobában, ahová ezért be is küldi őket
Dóri Fanny hagot kér én mást adnék nekik, a hangot természetesen nem kapják meg
Maci légszintetizátorozik Reninek, közben fütyül is
hangot, hangot - hangoztaja Dóri, de Fanny szerint sztrájkolnak és azért nincs hang
Maci szerint nyomják meg jól, Reni úgy ül mellette, mint aki az utolsó huszonnégy óráját tölti a villában
Fannynak virit a lelke, ha zenét hall és boldog is, nekem is és ezzel ki is merültek a közös tulajdonságaink Fannyval
Fannya a zenével táplálkozik, én étellel (mondtam)
Zsu eltette hogy odaadja Levinek mert szereti (lehet tippelni mit nem láttam)
Jaj Istenem, istenem - imádkozik MAci és megköszi hog ynincs több pia mert nem akar részeg lenne, de sajnos "énekelni" azért tud, hisz azt Maci Welcome to Saint Tropez - ami Maci szerint francia zene, amin magyarok is dolgoztak és maci, nekem a wlcome nem felétlen franciának tűnik, de maci a dj
zöldre váltott a bejárat!!jön Szandi!!!!!!!! (másra nem tudok gondolni, a költségvetés miatt sem)
Robin és Dennis isznak kint, szerintem ellopták a piát és azt iszogatják, tesztelgetik jó előkóstolóként, kizárólag baráti alapon
kijön Zsu, Dani utóbbi cigit lejmol, röhögnek mert vicces volt
(Szandi még mindig sehol, lehet nem tudja megoldani a kilincs által elé állított labirintust)
kint isznak
Reni és MAaci sétálni indulnak, Maci szerint Reni bepasizott
Maci betakarja Renit a pokróccal és körbevezi az udvaron és poénkodik uvfénylövölde(szoli)
Robin és Dennis nagyon röhögnek, lehet boldogok, Dennsi valami prankre készül és most már biztos hogy ellopták a vodkát
Robin nem húzzák tovább a lopást, és megy az alku mi legyen, ők már részegek és tetszik is neki a lopott pia
Zsu kijön és rágyújt, Reniék már a mosókonyháig sétáltak, elérnek a baszobához, amit sátorként emlegettek, Maci továbbra is a humorát használja
elérkeznek a szaunához, majd az ajtóhoz, lesz mit bevágni Reni búcsúfilmjébe
MAci szerint nem így lesz, mert REninek kell visszajönnie és MAci megtervezi, hogy lesz ma este a Reni visszatérése, de ez sci-fi (Maci úgy megpörgeti a fejét úgy hog yleszakd, ha nem Reni jön AMci letérdel és meghal, szóval holnap kettő lesz egy csapásra)
Maci szerint Reni a legtollasabb csaja eddig, szerintem nem a csaja
Macink hat éve nem volt fontos ennyire egy nő se és már ezért is vissz akell jönni Reninek
együtt akarnak karácsonyozni jön az utolsó ölelés és ígérd meg hogy visszajössz

bazdmeg ez nem is az szól Dóri
valaki lenyúlta piát és egyből számon is kéri Dennsit, aki a többes szám használatának jogosulatlan előtérbe kerülésére hívja el Dóri figyelmét és persze tagad
Dóri most mér vagy ilyen ismétlegeti
Reni az életéért fog küzdeni a párbajon, és megkérdi Macit, hogy tud-e korcsolyázni
a választ az olvadó fantáziájára bízom
Maci Batmenhez hasonlítja magát, Reni el is ismeri, hogy mindketten feket ruhában vannak
Edina is keresi a piát háttérben Dóri már az életére esküszik, hogy nem fogja visszamondan
Maci tudja ki volt - de amikor kérdik azt mondja csak hülyézik
Dóri Danit gyanúsítja és mivel ez a piagate összefoglalógyanús be is vágnak
ahol Laci becsmérli Auréliót, de a pialopás begyűrűzik a saloonba, mindenki kérdez, ak nem az tagad
Ádám mgfelezi a vodakkólát Danival, igazi cowboy indián testvéri szelmben, majd azt hazudja, hogy másnak is kell
háttérben még mindig keresik a vodkát, Dóri teszteli az italjukat majd rögzíti a tényállást, valaki ellopta a vodkáját és kicserélte kólára
Dennis őszintén néz a szemébe és hazudja, hogy nem látta
Dani likvidálná a bulit amíg nincs több pia

üzeneted hosszabb mint ötezer karakter, pedig ez nem is üzent és vajon egy karakter milyen hosszú??

Ay Mama, Que paso 2014.12.22. 01:12:53

ez lemaradt az előző végéről:
Fannyka poncsóban és bugyiban rázza, Maci nyomd meg jólozik
Zsu is táncol, az ő szettje egy kicsit jobb, de még mindig a nem látod akkor jársz vele jobban kategória
Dani Dóri bent a szobában, majd Dóri Zsut kérdi, aki szerényen megjegyezi, hogy ő mindent tud és a villa legnagyobb intrikusa, és ezek ellenére nem adja ki Dóri csapattársait

kamilla123 2014.12.22. 01:13:18

amúgy Edinka egyfolytában Laci fél méteres vonzáskörzetében ül, és a két fiú, Ádám és Laci bármit mondanak egymásnak, rögtön megkérdezi, hogy mi van, és meg van sértődve, ha ő nem tud vmiről. Kíváncsi vagyok, mikor megy a fiúk agyára teljesen. Az utóbbi napokban pedig olyan fejeket kezdett el vágni, mint Vikcsu az utolsó napjain, amikor már mindig lefelé görbült a szája, Edina most már akár Fannika, akár Dóri táncikál, akár a színen átmegy egy csaj, úgy néz, hogy olvasni lehet az arcáról, mennyire féltékeny és rosszindulatú. Lehet, h alapból nem az, csak a szerelem hozza ki belőle persze.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 01:14:02

Azért figyeltétek PVC két témáját:
1, Hangot! Hangooooot! HANGOT!!! HAAANGOOOOT!!!!!!!!!!!!
2, Ki lopta el a piát? Halljátok? KI LOPTA EL A PIÁT? Te loptad el a piát? Zsu,ki lopta el a piát? KI LOP-TA EL AAAA PIII-ÁÁÁÁT????!!!
:D :D

csincsilla72 2014.12.22. 01:18:35

No, ennyi volt. Én loptam el a piát, úgyhogy jóccakát:-)

Ay Mama, Que paso 2014.12.22. 01:34:03

Végre!!
Dóri és Robin csérélnek nyálat!!! (csókról, mivel nincs érzelem szó sem lehet)
Dennis és Robin a majonézzel való főzés szakácskönyvéhez gyűjtenek ötleteket
amikor valaki (talán Dani )elesik és Robin röhögőgörcsöt kap
el is veszik a streamet, hogy az ügyeletes orvos befusson a görcsoldóval, mielőtt Robin teljesen begörcsöl

kamilla123 2014.12.22. 01:36:58

amúgy mi volt ez a Robin meleg beszólás?

ő-szinte 2014.12.22. 01:39:15

véreim, van online? :DDDDDDDDDDDD

nátrium glutamát 2014.12.22. 01:48:58

ne igyál Robin, mert szőkepicsa leszel! :)))

Ay Mama, Que paso 2014.12.22. 01:50:47

másodszor húzod meg az üres üveget mondják Daninak
Dani megmagyarázza, hogy az üres üvegben mindig van még
Robin tökrészegen Fannykával beszél és azt mondja hogy furcsa dolgokat hall
és annyira részeg, hogy elhiszi amit Fannyka mostanában lát
Robin mindenen nevet, amit nevetségesnek talál, most ez általában ő maga
Fannyka mögött más van amit mutat állapítja meg Robin, Fanny mögött az üveg van szerintem
Robin szerint alakul ahogy alakul, Fanny szerint ő szimpatikus Robinnak, csak Robin mindig azt mondja hogy utálja de a teste mást mond,
Robinnak megváltozott a véleménye Dóriról, Fanny is Alejandro c. szám szól, Fannyka imádja, de nincs olyan passzban hogy táncoljon(????????????????)
Robin megkérdezi, hogy Fannyka örül-e boldog-e hogy itt lehet
igen - szól Fanny, de a szart kipumpálni a wcből az más
Fanny lát Robinban némi rafkósságot, mindig molyosra áll az arca és a szája
Robin szerint Fannyra mindig, Fannykát nem tudja Robin zavarba hozni Fanny szerint
Robin adna Fannyka véleményére, Fannyka szereti ha pozitívan csalódnak benn
ezért ő mindenkihez úgy áll hozzá hogy szar vagy, és ha fel tujda építeni akkor nem tud negatívan csalódni
de ezt hogy ennyi idősen - csodálkozik Robin
Dórinál tévedtem - szó Fanny
sebhelyekkel menőznek, de csak oszlopnak mentek és ágyról estek le
új fejezet nyílt kettejük közt, és egyetértenek, hogy így megnyíltak, Fannyka szerint a sors volt az, és minden okkal történik, és mindennek oka van
aztán lehet nem így van - lép szintet Fanny
Fanny szerint Robin nagyképű, de egy napig gondolkodott és rájött, hogy Robin csak betartja a dohányzási etikettet - Robin meg is ijed, hogy ennyire átlátnak rajta
Dani esett el az előbb és el is veszik emiatt? a streamet

kamilla123 2014.12.22. 01:51:04

Robin és Fannika teljesen összespannoltak. Amúgy Robinnak nagyon hülyén vágták le a haját, hogy oldalt majdnem kopasz.

kamilla123 2014.12.22. 01:51:45

@Ay Mama, Que paso: te tudod, h ki mondta Robinra, h meleg?

ő-szinte 2014.12.22. 01:51:59

@tvbuzi: remélem minket olvas ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.12.22. 01:56:07

fürdő
Laci: szörnyűek ezek a nők
Robin: kikészítenek
Laci gyere ide te hülye, mi van így a szomszéd szokott ölelni amikor be vagyok rúgva
Robin szerint nem akarja Laci hogy megismerjék az igaz énjét, Laci szerint így van , de ő vár hogy ki az aki mellette van jóban és rosszban,
tipikus részeg, szeretlek, imádlak, tökös vagy duma

pomac 2014.12.22. 01:57:29

@kamilla123: egy feladatban valószinü denis mondta neki csak azt akarta kideriteni ádám hogy ki mondta denisnek valami ilyesmi volt majd 1-2 nap mulva kiderül ha nem akkor beborul :D

kamilla123 2014.12.22. 01:59:18

@pomac: köszi:-) amúgy ez az Ádám nekem egyre ellenszenvesebb. Se íze, se bűze, de príma szarkeverő.

pomac 2014.12.22. 02:02:24

@kamilla123: de valószinü az lehet a dolog mögött hogy mikor bementek ádám bizost beszélt valakivel (laci?) hogy lehet langyi a robin és ezt most visszamondták neki :D de nem biztos

pomac 2014.12.22. 02:07:25

mindenkit bennt látok a villába bulizni csak renit nem :D

Ay Mama, Que paso 2014.12.22. 02:12:50

Wild Wild WEst
Táncolnak, Robin tapsol is
ZSu Danival táncol leveszi a kalapját, azzl is táncol, majd visszateszi
Zsu valami mond de nem jön ki a száján, csak a ajkáig jut a szó
Robin nagyon nevet
Fannyka eszik és nem jött rá hogy milyen játékot játszik valaki (Ádám)
Maci gombolyagot teker fel
Pamut szemű Joe és ordítás
Dant Zusut pörgeti (én félek)
Maci Dórival járja a karhajlatbaölelős pörgőst

Dennis Fanny beszélgetnek, Ádám azért kapta a hétlövetű jelzőt mert több vasat tarta tűzbe (a vastartó akkor jobb lett volna.........)
az Ádám nagyon játszik
Danics Dórázik Dennis, Fannyka megkérdezi ki az de ő nem néz ilyeneket
Dennis megkérdezi ki nyerhette az X faktort
Fanyn szerint Ádám gonosz, Dennis szerint egyiksem ér fel hozzá
Fanny megkérdezi miért ilyen nagyképű
Dennis szerit ez álarc, a taktikai dugás is elhangzik, Dennis tagadja, így indultál és ez lett belőle
nagy részeg Dóri hang, utálnak azt gondolom - részeg szuszogós hanglejtéssel
és kik azok kérdezi Robin
VV Folytatjuk ismét titkolózik, pedig nem kéne

Ay Mama, Que paso 2014.12.22. 02:14:19

@kamilla123: nem tudom, nem tudtam pontosan kivenni

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 02:31:30

Dóri ma sem lett nekem szimpibb,egyre inkább olyan Teosnak érzem,még sokszor a mozdulataik is hasonlóak. Fanniban idegesít, hogy mindenkiben a szar embert látja,aki nem esik hanyatt tőle. Nem tetszik,hogy folyamatosan gusztustalan,gonosz,rossz embernek titulálja Ádámot,de azért belemegy a flörtbe. Robin teljesen kész van ma este:D Amúgy Reni néhányszor elmosolyodott,meglepődtem. De nem értem,hogy fér össze nála az a dolog,hogy bírálja folyton a többiek viselkedését,mindenféle lelki,értéktelen szennynek lehordja őket,magát és a holdudvarát tiszta,jó személyiségnek tartja,emellett pedig kint szeretne a Playboyban levetkőzni. Tényleg nem értem ezt a hozzáállást.

Ay Mama, Que paso 2014.12.22. 02:50:15

Laci, Edina részeg kajálás
Reni is fent van még
Laci bővíti a főzzünk majonézzel szakácskönyv Halak c. fejezetét
Edina paradicsomot is tenne "bele" de Laci ledumálja

udvaron Dennis Maci beszélnek Fanny hallgatózik és ki is nyitja a sátor ajtaját
Fannnyknának mondták, hogy tudták, hogy hallgatózik, Dennis Fanny kapcsolatról beszélnek
Reni búcsúzkodik, ölei Dennist
bemennek
Reni Fanny takarítja a sátrát, van is mit
Fannyka ideges Dennisre
káosz van
Edina melltartóban követi Lacit, Edina is hízott de szerintem vért még nem adhatna
Laci hashajtót oszt, MAci Edinával képeket nézeget, Maci szerint Edina tökéletes
Maci nem érti hogy Dóri miért nem hízott, Dóri szerint hízott
Ádám segít Fannyéknak bepakolni, Fannykának nincs fogkeféje mert ellopták
nem Ádám volt
semmitmondó semmitmondás
.
.
.pakolnak
helló Dóra megyünk a tóra?, milyen tóra? a szoptatóra - mondj Ádám a levegőbe
.
.
.pakolnak befelé
Dennis panaszkodik, hogy most nem tud kint aludni, pedig most aludna vele Zsu
Dennnis szerint átlátszó a Cinkostárs BT, mret "nem feltűnő", hogy ZSu Dennisre nyomul, Ádám pedig Fannyra,
Dennis elmondja hogy ne igynak bele akármibe mert foszatótablettát tett néhány üvegbe
REeni aggódik, hogy Daninak ne, mert ne tegye tönkre a párbaját
Fannny és Dennis összevesznek, igen a semmin
Dennis alig várja hogy Fanny összejöjjön az Ádámmal
Reni szerint nem lesz ilyen
Robin leszakította a polcot, pedig csak rárakta a dobozt, vagy rosszul volt felrakva a polca, tehát Robin nem hibás
Laci egy nagy zsákba talál egy csomó romlott kaját
suttognak a Zsu Dennis alvásról
Ádám megkérdezi erről Fanny véleményét, Fannynak nincs róla, mert mindenki azt csinál amit akar
Ádám Fannyt akarja megmasszírozni miközben egy lufit simogat, holnap lesz a masszázs
fogat mosnak
meguntam

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 09:20:16

@Ay Mama, Que paso: "gratulálnak egymásnak a rabláokhoz, amig kiderültek és amik nem Dani és Laci el akarta lopni a mosógépet, pedig az indiánok patakban mostak, nem értem..."

"Edina is hízott de szerintem vért még nem adhatna"

"meguntam" :D:D:D:D

Olyan jó mazsolázni a mocsokban, köszönöm! :D

lacuna666 2014.12.22. 11:43:59

@Rémület: Amy Lee és Cristina Scabbia :)

Gia 2014.12.22. 11:49:20

@Ay Mama, Que paso: Remek volt,köszönjük szépen! :-)

mosca.della.frutta 2014.12.22. 13:40:05

csak most jutottam odáig, hogy sixx hv-ját elolvassam - "kicsit" (nagyon) közönséges lett, de erről nem ő tehet, az alapanyag sajnos adott, abból pedig a maximumot kihozta -, és a komikat se böngésztem még vissza, így elnézést, ha olyat írok, ami volt már, de azt nem bírom szó nélkül hagyni, hogy a mocsárlakók iránt sajnos még az sem bír bennem minimális szimpátiát sem ébreszteni, ha történetesen éppen ők vannak a szopórolleren (by sixx), legnagyobb döbbenetemre, még azt is szarul csinálják, valami hihetetlenmód ellenszenves brigád.
Zsu viszont nálam határozottan kezd feljönni Dani mellé a szimpátialistámon, korrekt, gondoskodó, karakán csajszi, sajnos Ádina meg csúszik lefelé a lejtőn... egyre ostobább, közönségesebb oldaláról mutatkozik be, amit inkább nem akartam volna látni, hiszen szurkoltam neki; na és arra is rávilágított a tegnapi öfi, hogy a dumája ellenére mi az, amiért valójában fúrja Kiskunt Daninál - a zsigeri féltékenység Lacc miatt, és semmi más!!!
majd belepusztul, hogy Lacinak láthatóan bejön a nála jóval nőiesebb, viszont ugyanannyira gondoskodó, közben mindent erős kézben tartó "főnökasszony"-style Kiskun, nyilván levágós neki, hogy ezzel ő nem versenyezhet, mert egyik paramétert sem hozza, semmilyen szinten, ugyanakkor végtelenül gyerekes, nőként nem komolyan vehető - és most már azt látom, korrekt játékos-cinkostársként sem.

ez pedig: "Dani taktikai döntést hozva, Edina meg lelkiismereti okból nem vesz részt benne..." szimplán nem igaz, még egy négyéves óvodásnak is levágós kellett legyen, hogy mennyire falsul hangzott, amit újra eljátszott - pontosan úgy, ahogy Vikács párbaja körül - ott is átláttak rajta még a buta mocsárlakók is, itt pedig még nyilvánvalóbb volt, hogy kamuzik, hogy megjátssza magát, szintúgy taktikai megfontolásból.

a két Bolji - Ádám és Robin Hood - ritka gusztustalan, gerincmentes figura, nagyjából a kanapémedve szintjét hozzák, hamar menni fog mindkettő; Lacc viszont határozottan kezd szimpátiát ébreszteni bennem, de azért... továbbra is: hajrá Dani, remélem, ma 70%-nál többet fog ráverni a gyűlölködő sunyi Renyagenyára!

mosca.della.frutta 2014.12.22. 14:13:08

@csincsilla72: istenem, annyira a szívemből beszélsz, pontosan ezt hiányolom én is, hogy ne folyton a semmiről se szóló, értelmetlen bammegelések menjenek le az öfikben, amik ezredszerre ismétlődnek, tökcéltalanul, miközben láthatóan vannak bent történések, amikből az egyes karaktereket több oldalukról is megismerhetnénk, hiszen vannak rá utalások az öfikben is, gondolok itt pl. olyanokra, hogy különböző elszólásokból lehet csak tudni, hogy a villában a rend és a rendszer kizárólag Kiskunnak köszönhető, hogy Danit is rávette, hogy tartson maga körül civilizált körülményeket, ami eddig senkinek nem sikerült, etc... vagy kíváncsi lennék olyan beszélgetésekre, amikből - mint a régebbi szériákban - többet meg lehetett tudni egyes játékosok kinti életéről, és ezáltal a személyiségükről - de könyörgöm én is: NE a Pennisz-Fannyi-féle halottunalmas agyatlan vernyogást kelljen már nézni/hallgatni, mert abból volt elég, és az is sok volt!! a többieket, please! :P

mosca.della.frutta 2014.12.22. 14:23:31

@kamilla123: ahhaha ez nagyon jó volt xDDDDD amúgy osztom amit írsz, Edina lába alól kicsúszni látszik a talaj, pontosabban, eddig tartott ki a kamuflázs, eddig bírta cérnával az álcát, mostanra nagyrészt lefoszlott róla, mondhatni "kijött a vére" ;P ostobábbnál ostobábbakat lép, miközben Kiskun taktikai gyöngyszemet villantott ebben az említett kis beszélgetésben, amikor burkoltan "befenyítette" Ádinkát, hogy eszébe nem jusson kifúrni őt a triumvirátusból, mert abban a minutumban megy rá az ő szívszerelme-nemérdekel-nemakaroktőlesemmit-Laccikájára, vagyis addig érezheti magát Ádinka Laccinál birtokon belül, amíg a hármasuk sértetlen, ügyes! ;)

mézescsók 2014.12.22. 14:34:13

@sixx:Tudom, hogy van új poszt, de itt kérdeztek, itt válaszolok.

@kamilla123: A nem kutyások pokolian unhatják és igazuk van. Engem a halak hagynak hidegen. Másokat a kutyák.És nem esik nagyon jól írni róla.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: @Morcz:
Bár meghatározó személyisége sosem voltam a hv-nak, de tény, időnként belehúztam.
Megpróbálom összeszedni, hogy most miért is nem írogatok, de figyelem, már most szólok, elég maszatos lesz, mert igazából nem gondoltam végig, hogy mit is nem szeretek ebben a szériában, inkább csak olyan villanásfélék, érzések. És attention: hosszú leszek.

Szerintem tulajdonképpen ott cseszték el, amikor bement Robin bement. (Hé, valaki meg tudja nekem magyarázni a sok terapeuta között, hogy mi a túrónak akarok folyton Boriszt írni??? Pláne, hogy úgy emlékszem, először Daniként mutatkozott be, aztán íziben javította. Végülis mindegy, .) Dani azt a feladatot kapta, hogy készítsen egy táblázatot a lakók felállásáról. Megcsinálta, többé-kevésbé úgy, ahogy én is láttam, de aztán belemerevedtek a formációba. Elfogadták, hogy ők márpedig a fehér csapat, a másik meg a fekete, és nem mozdultak ki belőle. Annyira a játék elején voltak még, hogy ezt nem lett volna szabad hagyni.A korábbi Vv-k idején több olyan feladat volt, amit vagy közösen kellett megoldani, vagy ad-hoc kialakult csapatokkal. Nem tudom, hogy a szerkik lustaságának vagy ötlettelenségének köszönhetően - arra már gondolni sem merek, hogy tudatosan, mert akkor rendesen ki...tak a nézőkkel -, idén kimaradt egy fázis, és ezzel nekünk ártottak. Sokkal több lehetőség lett volna akár az egyes lakók személyiségének kibontakozására (tudom, agyhalottak, nincs is személyiségük, de hát azért már hadd higyjek benne!), akár a játék érdekesebbé tételére, akár más személyi kötődések kialakítására.

A másik: a játékosok. Most nem tudom, hogy a casting ennyire szar volt-e vagy ennyire jó.
Hogy miért kaki? Mert van pár ember, akiről gőzöm nincs, mit keres ott. Mit reméltek, mire lesz képes? Mivel fog szórakoztatni bennünket? pl. Robin, Ádám, előtte Dávid, és pl. Reni.
Reni a bemutatkozó filmjében elmondta, hogy ő akaratos lény, nem könnyű vele együtt élni, ő nem kérdezi a vőlegényétől, hogy mennek-e moziba, hanem közli, hogy moziba mennek. Kiderült az is, hogy nem egy partiarc. Hát, nem. Ezek után mit vártak, mit fog alakítani? Bulizik ezerrel, műsort csinál? Kavar, felpezsdít?
Másik felől jó is lehetett a casting: hoztak néhány szélsőséges arcot (Fanni: ledér őszinteségével, Zsuzsa: számomra szinte ijesztő céltudatosságával és gátlástalanságával (nem a Dávid afférra gondolok), Kisbéka: végletességével - hol naíva, hol rafkós némber, hol fülig szerelmes féltékeny fúria, Dani okosságával és ostobaságával, stb.). És vannak, akikkel nem kezdtek semmit: Dórában én többet látok egy kitömött libánál, Dennisben sem a farka a leglényegesebb (ezt félve mondom, ezért hozzáteszem: talán). És Laci - külön eset. Maci is. Fo

És végül: a hozzászólók.Nem vagyok széplélek, átéltem ezt-azt, tapasztaltam is és nyilván még sok minden előttem áll.
Amikor első munkahelyemen bírósági fogalmazóként először vetettek be büntetőügyben jegyzőkönyvezni - valami szóváltással indult perpatvar volt, ami késelésben csúcsosodott ki a groteszk módon "Béke" elnevezésű kiskocsmában - ledermedtem és nem tudtam, hogy írják helyesen, hogy "szopd le anyádat", vagy a "rák marja ki a p...-dat" . Azt sem hittem, hogy ez le kell írni, hogy szabad-e szószerint, nem inkább körülírva ...Szóval azóta tanultam ezt-azt.
Eddig is voltak, akik visszafogottabban írtak, mások szabadszájúbban, nem zavart. Most többször olvasok olyan elvakult gyűlölettel teli, szélsőséges, elvadult hsz-t, mint korábban soha. Anno Vv Vera sem volt piskóta, kapott eleget, szolgáltatta is a műsort hozzá rendesen. De amit itt egyes játékosok kapnak, azt nem értem. Illetve a stílust nem értem. Az okát nem. Ma amikor kinyitottam az oldalt, valami Zsolt útszéli ribancozta le Fannit. Oké, ne szeresse. Az is tény, nem Teréz anya reinkarnációja. Még az is lehet, hogy ribanc, de muszáj ezt zsigeri indulatokkal? Hét db Vv után illene tudni, hogy ez egy játék és erősen manipulatív. És még az is lehet, hogy Fanni nem ribanc, hanem egy szokatlan, a szexualitást eddig nem látott stílusban felvállaló nő. Ordenáré, persze, néha röhögök rajta, néha a fejemhez kapok, hogy jaj, ne, kislány. Amit látunk belőle a korosztályában nem ritka. Hogy jól nézzek ki, hogy a központban legyek, hogy hódítsak, hogy nőnek nézzenek, hogy vegyék tudomásul, nem nő vagyok, hanem vaginával rendelkező pasi, hogy amit akarok, azt kimondom, hogy holnap majd megbánom, vagy nem. A nézők persze jobban csípnék, ha könnyes vagy lesütött szemekkel szemérmeskedne, de az ne ő lenne.
Vagy Zsuzsa: most jobban áll a szénája, mint a kezdetén, de sokan azért idegenkedtek tőle, mert nem szokták meg ezt a fajta céltudatos nőt. Ő másféleképpen ordas.

És akkor a szerkik manipulálásairól nem is szóltam.
És nem is fogok, elfogyott a karakterem.

Krétagarbó 2014.12.22. 14:35:42

@mézescsók: a menhelyes kutyusok nagyon hálásak. nekünk is volt onnan egy olyan "lőtéri" keverék (talán pumi-uszkár keverék volt a doki szerint), imádtuk, és ő is minket...

Krétagarbó 2014.12.22. 14:37:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: mondjuk én megértem, nekem cicám nincs mostanában hasonló okok miatt pedig nagyon szeretem őket...

mézescsók 2014.12.22. 15:30:06

@Krétagarbó: Nincsenek olyan allűrjeim, hogy nekem csak fajtiszta kutya kell, bármilyen keverék jó nekem, ha szerelembe esünk egymással. Nem kiállításra kell, nem is, hogy kitapétázhassak a pedigréjével, nem villogni akarok vele, hanem hogy szeressük egymást. Az sem baj persze, ha mondjuk jó házőrző, de nem ez a fő szempont. Amúgy tisztelem a tenyésztők munkáját, de a tiszteletnél jobban sajnálom azokat a kitett szerencsétleneket. Viszont még nincs itt az ideje. Majd megírom, ha lesz új kutyám.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.23. 19:41:39

@Schlomo Goldberg:
Toljad ezeket a félperceseket!!!!
Szerintem Örkény, Moldova és Rejtő összecuccoltak a tudatalattidban :D
"- Uram! A késemért jöttem!
- Hol hagyta?
- Valami matrózban.
- Milyen kés volt?
- Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta?
- Várjunk... Csak lassan, kérem... Milyen volt a nyele?
- Kagyló.
- Hány részből?
- Egy darabból készült.
- Akkor nincs baj. Megvan a kés!
- Hol?
- A hátamban.
- Köszönöm...
- Kérem... "

spinks 2014.12.28. 11:04:28

Nem az a finomkodó post...:) Én nagyon szeretem amikor a dolgok ki vannak mondva. Hát itt ki van :) respect.
süti beállítások módosítása