Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x35 - Büdös Nuni vs. Miss Csöcsi (18+)

2014. december 21. 12:25 - sixx

screen_shot_2014-12-21_at_9_47_50.png

A villában uralkodó feszültséget meglovagolandó a szerkesztők tegnapelőtt beküldték a bikát, ami acélból volt ugyan, de így is ki híján megmihálylott Maci segge alatt, komolyan, ennyire durván még velem soha, senki nem érzékeltette, hogy mit jelent az, ha valaki túlsúlyos, kösz RTL II, azonnal elkezdek fogyókúrázni. Naszóval a rodeós játéknak volt tétje, és ugyan ezt akkor amikor a bikán lovagoltak, csak 12ker csapata fogta fel, a tegnapi műsorban Reniéknek is rá kellett jönniük, hogy van olyan, hogy szopóroller, és arra éppen őket állították rá, hogy hajtsad, genyó, hajtsad egyre!

A szopás a lakók két csoportra, pontosabban kovbjokra és indiánokra osztása, értelemszerűen a kovbojok a civilizáltak, azaz övék a háló és a fürdőszoba, a primkó indiánok meg hurcolkodhatnak ki a nyugiba, meg a mosókonyhába. A nappali és a konyha egyelőre közös terület, az udvar meg tán az is marad, viszont azt, hogy az egyes csapatok hogy ne jussanak be a másik területére, azt nekik kell megszervezni, azaz nem jár büntetés azért, ha ha valaki belopakodik a fürdőszobába, és hideg vízzel gyorsan pinát és a segget mos, mint Fanni tette kicsivel később a műsorban. Daniék lettek a kovbojok, kalapot és kockás inget kaptak, Reniék meg az indiánok, poncsóban, a fejükön fejdísszel. És indián nevekkel. Sajnos. Fanni = Büdös Nuni. Zsu = Miss Csöcsi. Nem folytatom.

page_1.jpg

page_2.jpg

page_3.jpg

untitled_5.jpg

A kettéválasztás során mindkét csapatból volt, aki rájött, hogy abban a 15 percben, amíg az indiánok átcuccolnak a nyugiba, szabad rablás van, azaz a konyhából és a fürdőből mindenki azt visz el, amit akar. Kaját, tisztálkodószereket, budipapírt zsákolnak be gyorsan, egy kis oda-vissza beszólongatás is kialakul, de semmi extra, tán csak egy faszomgeci volt, az meg olyan itt, mint az és. A kovbojoknál hiába Dani a seriff, az ész, az igazi irányító Zsu lett, őrség szerveződik a villa védelmére, kétóránként váltják egymást és akadályozzák meg az indián portyákat, ők kurva komolyan veszik ezt az egészet, míg a másik oldal nagyjából szarik a farmra, és csak nyüszög, Fanni ideges, mert megint ő lett a csöves, és büdös nunával nem tud létezni, de szerencséje van, mert reggel valaki akkorát kulázott a mosókonyha budijába, hogy az eldugult, így a Villanővér megengedi nekik, hogy a bent WC-t használják, ő meg a szarás előtt(!!!) gyorsan megmossa magát alul.

untitled.jpg

A kajálás is külön megy, az urak bent, a csóró bennszülöttek kint, ráadásul csak konzervet kapnak, amiből Maci betermel vagy hatot gyorsan a fogyókúra jegyében, de nem ő az egyetlen, aki a kovbojok szerint túl sokat eszik: Ádám és Laci röhögve kutyázza Fannit, és dicséri saját magát, úgy, hogy közben eszükbe sem jut, hogy azzal, hogy a helyzetükkel visszaélve gyökérkednek, szimpátiát ébresztenek az indiánok iránt, és ezzel Reni helyzetét erősítik, bár a jelen állás szerinti 25%-75%-os állást nem lehet megfordítani szerintem. Laci és Edina az éj leple alatt ráadásul még ki is rabolja az indiánbagázst, mert azok picsányi nyugiba nem nagyon tudnak semmit pakolni, a mosókonyhát meg nem őrzik - Laciék mindent ellopnak túlük, amit csak tudnak.

untitled_2.jpg

page_1_1.jpg

page_2_1.jpg

Az összefoglaló második felében Zsu kapva kap azon az idei újításon, hogy ha valakinek a villamester feladatot ad, és az nem hajtja végre, akkor be lehet mószerolni, és büntetést lehet kérni rá: miután az indiánok látványosan szarnak rá, és nem takarítják fel az udvart, a nyugit és a mosókonyhát, megkongatja a harangot összehívja a villatanácsot, majd 6-5 arányban megszavaztatja a kollektív büntetés kiszabását. Három lehetőség közül kell választaniuk: vagy elveszik a gyümölcsöt is az indiánoktól, vagy fényben kell aludjanak, vagy adnak egy indiánt a kovbojoknak, csicskának. Utóbbira esik Zsuék választása, az indiánok meg Macit küldik, mert majd horkol, és azzal kibasznak a kovbojokkal is. A csicskáztatás nem szép dolog persze, és Zsuból, Ádámból és Laciból kihozza a gyökeret, Dani taktikai döntést hozva, Edina meg lelkiismereti okból nem vesz részt benne.

page_1_3.jpg

page_2_3.jpg

page_3_1.jpg

Itt egy random pina, hejj!

 

Maci csicskáztatása alatt van egy jelenet, amiben Renivel közösen egymás vállán sírnak, és esküszöm elhangzik a “szeretlek” is, de remélem nagyon rosszul hallottam. Az utolsó esemény tegnap Dani születésnapja, van torta, léggömb, ajándék, és Fanni-Ádám kurvaanyázás, amiben a faszi elég rondán legusztustalankurvázza a csajt, szerintem igen hamar ki is megy majd párbajozni, ahol max. Robin ellen lenne esélye, de őt meg nem fogja kivinni. A Dani-Röné összecsapás nem ma lesz, mert az X-Faktor döntője ellen nem tolják be, csak hétfőn, 21:30-tól.

page_1_2.jpg

page_2_2.jpg

Címkék: 18+ vv7
598 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morcz 2014.12.22. 00:23:54

Dani szerint a holnap párban tulajdonképpen egy Zsu-Reni párbaj.

Aharon 2014.12.22. 00:24:03

@Morcz: Nem, ez valami archaikus dolog. Utálnak még csak gondolati szinten is osztozkodni... nyilván nem mindenki, de én még csak ilyesmivel talákoztam... viszont sok mindennel kompenzálják, olyasmikkel, amiket Pesten lámpással kell már lassan keresgélni.
Mesélnék, de off lenne nagyon.

csincsilla72 2014.12.22. 00:25:40

Dani bizonytalan a párbaj kimenetelét illetően? Ne egyen:-)

Morcz 2014.12.22. 00:26:54

Dani Zsuval beszélget. Szerinte Maci tart tőle, nem nyit felé.
(egyébként félelmetes hogy Zsu soha nem tud lazítani, folyton olyan mint egy karót nyelt picsa)

kamilla123 2014.12.22. 00:27:31

@csincsilla72: igen, és ez kissé már érzelmi zaklatás szagú is, hogy rámászom, és azt mondogatom neki, hogy te hülye vagy, mert nem értékelsz. Aztán meg őrjöngök egy sort, ha nem azt látom, ami nekem tetszene. Utána meg kb bezsarolom érzelmileg a környezetemet, hogy "tudom,h te sosem tennél ilyet, hogy összejössz vele, mert nem lépnél át rajtam". Úristen, a legdurvább és egyben leggyerekesebb fegyvereket veti be.

Morcz 2014.12.22. 00:27:40

@Aharon: akkor írd meg priviben. :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 00:27:45

Dani énekel,miközben taktikai fejösszedugás megy Zsu-val.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 00:28:48

Fanni szerint Laci egy művészeti agyagedény.... neki ki nem az? :D

szmoti 2014.12.22. 00:30:29

@Morcz: nálad is? Én azt hittem a fülesem romlott el :)

Morcz 2014.12.22. 00:30:38

Fanni és Ádám egy asztalnál...Fanni szerint még két perc és össze fognak veszni...
és kezdődik...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 00:30:42

Robint lemelegezték ??? :D Fanni és Ádám veszekednek ezen,Dennis tette fel neki a kérdést.

csincsilla72 2014.12.22. 00:31:40

@kamilla123: Igen, ezt én is utálom.
Edinka most iszonyú rossz irányba mozdult el. Nem várhatja el a barinőtől sem, hogy az ne kezdjen semmilyen kapcsolatba Lacival, ha egyébként kölcsönös a dolog.

Basszki, valaki csapja már le Fannit!

Morcz 2014.12.22. 00:32:19

@Köcsöglány: Ádám megint provokálja Fannit.

csincsilla72 2014.12.22. 00:33:04

Mellesleg Fannika télleg csúnyán hízni kezdett. A lila-rózsaszín összeállításban kifejezetten rosszul nézett ki.

spinks 2014.12.22. 00:34:03

@kamilla123: nagyon jól látod. Az ilyen Edina típusnak kb még két alkoholos buli kell és meglatjuk a legordenárébb oldalát. Lesz mèg itt megátkozás is...Csak megfelelő alkoholmennyiség kérdése.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 00:34:05

Fanni megint annyira logikátlan. Meg annyira utálom,hogy mindenki szavába belevág és kiabál. Fél ez? :D Ő egy önálló nő. Ádám tök nyugis,de persze Fanni szerint nem az. Nem szőrös a segge. Fanni tovább pampog Ádámnak,aki tök higgadtan reagálja le. Robint(akinek szarul esett hogy lemelegezték) Ádám megvédi,de Fannika leszarja,mert kemény hete volt,letört a körme,kint volt a hidegben. Fannika affektál Ádámnak hisztis stílusban. Kivagyok ettől.

Ay Mama, Que paso 2014.12.22. 00:34:10

kiabálás
2 vodkánk van öntsétek
Fanny ötször halottad lesz, mint most
de ő megérdemli, mert kint é e rezervátumban
körbe állnak és koccintani fognak, Reni is iszik
megszólal a zene a saloonban, amerikai a zene természetesen, mi más lenne
Wild Wild West magyarul Vadiúj Vadnyugat
kaptak breezert is állapítja meg Maci, miközben a jó a rossz és a csúf zenéjét kéri
direkt adnak itt ennyi piát, én már rajöttemezik Dennis (ez a fejlődés!!)
kinek a lovakhoz és rágyújtanak, gratulálnak egymásnak a rabláokhoz, amig kiderültek és amik nem Dani és Laci el akarta lopni a mosógépet, pedig az indiánok patakban mostak, nem értem
szar volt a békepipa, rágy volt, kevés volt benne a dohány, de még mindig ezt szívják
Snoopy -sziú- Lion érkezik a hangfalból
Edina ismét z ablak tükörbe csodálja magát és a kérdésre elmondja, hogy azért van ez mert 14 évig balettozott és ott tükör előtt táncoltak
Daninak ha konflikutsa van azt ki és megbeszéli és így nem marad benne harag
zaklatottnak tünik Robin szerint
Dani nem az de a holnapi párbaj már benne van
Dani elbeszélgetett a Macival
eze kabszólút érdekes dlgok meséli Dani
az nem tetszik neki benn ehogy elkomolytalankodja a dolgokat és nem érzi őszintének, de még nem találtak MAcin támadási felületet
de majdnem szól Robin,
de arról nem tudunk beszélni, mondja Dani és hozzáteszi, hogy benne és Maciban az a közés, hogy nincs rajtuk fogás
majd Dani elmondja, hogy holnap igazából Zsu Reni párbaj lesz és győzni e kell mert nincs más választás
Zsu egy székben ül és táncol a felsőteste éneke is, olyan tátogósat, most már dobol is az asztalon
ZSu nem érzékeli, hogy párbaj lesz, négy énnel, és négy ízével sem érzékeli hogy le kell búcsúzni Danitól, Danin is dobol és Zsu szerint itt még pár embert ki kell még csináljanak
Dani ismét MAcit említ, hogy valamilyen szinten tart tőle és azt érezteti, hogy nem érti riválisának, de a szíve mélyén érzi, hogy tartani kell Daitől, eldumáltak, nem agresszívan, hanem mint két játékos, Zsu szerint őt sem tartja ellenfelének, pedig az ellent tisztelni kell
Dani énekel borzasztó hamis, és kevesli a bort, ami eltűnt az elmúlt napok jegyében
majd Dani visszaélve hatalmával adjatok a sheriffnek bort
Fannyka szerint minél többet iszik annál intelligensebb lesz (háthát nahát)
nem fognak bebaszni mondja Dani és utal a kevés piára
Fannyka , aki Ádám mellett ül szeirnt össze fognak vesszni kettő öt percet ad maguknak
Ádám kérdezi, hogy szerinte gáz volt-e hogy lemelegezte Robint
Fannyka mintha valami másra válaszolna
összevesztek, nem volt két perc
nem értik egymást, Ádám nem buzizott, csak pinásozta Robint
Fannyka nem uszított és nem is kérdezett
Ádám nem melegezte le Robint egyszer sem, viszont vannak fura szokásai
Dóri szerint is Fannyka senkinek nem az utánfutója
a Dani ZSu páros és a Fanny Ádám duó megküzdhetne életre halálra mert
egy is sokk belőlük pl. Fannynak kemény hete volt:mert letört a körme és babkonzervet evett, majd hozzáteszi, hogy neki igaza van mindig
egymás elemzik

Morcz 2014.12.22. 00:34:12

Fanni komoly héten van keresztül: letört a körme, kinnt volt a hidegben, stb. nem érdekli ez a Robinos téma. :D
Ádám meg folyamatosan idegesíti meg kiforgatja szavait (szvsz pofánvágnám az Ádámot)

csincsilla72 2014.12.22. 00:34:21

Ádám álljon már fel és húzzon onnan. És ezzel végre vége lenne.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 00:34:36

@Morcz: Én pont fordítva látom,már a hanglejtése is provokáló Fanninak

csincsilla72 2014.12.22. 00:36:03

@Köcsöglány: jaja. Most egy tarkónvágást kiutalnék ennek a hülye tyúknak

Morcz 2014.12.22. 00:36:50

szerintem érik egy Fanni-Ádám párbaj....

spinks 2014.12.22. 00:36:53

Fanni ösztönössége generál szinte minden eseményfolyamot a villában.

Morcz 2014.12.22. 00:39:05

Na most kiderült, hogy Ádám Basszájba parancsára állt rá ennyire Fannira.

Morcz 2014.12.22. 00:40:03

Edina is magyarázza a bizonyítványt meg játssza a pártatlant.

Morcz 2014.12.22. 00:40:45

@spinks: igen. Ádám meg csak Laci utánfutója/pincsikutyája

Morcz 2014.12.22. 00:41:37

Na most Ádiná meg Ádámmal flörtöl...

nátrium glutamát 2014.12.22. 00:42:07

@spinks: ösztönösen nyávog? :D

Közben azon gondolkoztam, hogy Ádám részéről ez a próbálkozás még a stratégia része, vagy tényleg megbeszélős hangulatban van?

Edinka valahogy nem nőies. Nincs benne semmi szexi. Csak én látom így?

Morcz 2014.12.22. 00:42:43

Ez az Ádiná-Ádám dialóg egy dögunalom...

Morcz 2014.12.22. 00:43:52

@nátrium glutamát: nem csak Te látod így , abszolút nem nőies, és még csak nem is aranyos.
Ádám stratégiából csinálta.

nátrium glutamát 2014.12.22. 00:44:57

Röné érezte már jól magát valaha életében? Durván bulizik. (csoda mondjuk, hogy ébren van)

csincsilla72 2014.12.22. 00:45:26

Reni "bulizik". Istenem, de unalmas a csaj.

kamilla123 2014.12.22. 00:45:35

Reni bulizik. Behúzott nyakkal kuporog egy széken

Morcz 2014.12.22. 00:47:40

Én eddig bírtam mára, további jó online nézést, jó éjt nektek, bízom benne hogy történik valami izgalmas....

nátrium glutamát 2014.12.22. 00:48:11

Pöcöknek virít a lelke :))))
Ha zenéből táplálkozik hagyják gyorsan abba! Szinte naponta nagyobb a sonkája.

spinks 2014.12.22. 00:48:28

@nátrium glutamát: nincs benne semmi nőies. Én nem nyúlnék hozzá az tuti.

kamilla123 2014.12.22. 00:48:46

@spinks: "nagyon jól látod. Az ilyen Edina típusnak kb még két alkoholos buli kell és meglatjuk a legordenárébb oldalát. Lesz mèg itt megátkozás is...Csak megfelelő alkoholmennyiség kérdése."

Én is erre várok, mikor jön ki belőle. Csak az a baj, hogy a többiek, főleg Zsu, állandóan ott van és csitítja vagy védi, meg a többiek is lefogják, elrángatják stb.. Zsu-nak lehetne annyi esze, hogy pont hagyja kijönni Edinkának ezt az énjét, mert ez az egyetlen esélye ellene. Kíváncsi lennék, h ha senki nem fogta volna le most a csajt, mekkora őrjöngést rendezett volna.

nátrium glutamát 2014.12.22. 00:51:26

@kamilla123: "Zsu-nak lehetne annyi esze, hogy pont hagyja kijönni Edinkának ezt az énjét"
ha ez így van, akkor ráér még vele egy kicsit.

nátrium glutamát 2014.12.22. 00:52:59

@spinks: na ezért van mindig barátzónában, akárcsak Dani a másik oldalról. :)))

kamilla123 2014.12.22. 00:53:13

@nátrium glutamát: persze, csak ki tudja, meddig tart ez a lángolás még Laci iránt.

spinks 2014.12.22. 00:54:56

@kamilla123: hát még csititják. Tudod ez a " barátod vagyok, óvlak téged " effektus. Persze ez kamu. Műaggódás.

kamilla123 2014.12.22. 00:57:12

@spinks: igen, de arra jó, h lenyugtassák, amikor pedig átlendülne az önkontrollon.

Amúgy hihetetlen, h Denisz és Robin mekkorákat röhögnek kint. Kár, h egy büdös szót sem lehet érteni, hogy min.

nátrium glutamát 2014.12.22. 00:58:08

@kamilla123: amíg Laci nem veszi elő vele szemben is a tajparasztot.

kamilla123 2014.12.22. 00:58:51

@kamilla123: mert Reni és MAci faszságait kell hallgatni

MacákékIcukája 2014.12.22. 00:59:03

Ahh, Robin es Denisz tok viccesek ezzel a pialopassal, kiment Zsu es egy pillanatra elult a buli es most mar a hulye jabbat es renit mutatjak :(

kamilla123 2014.12.22. 01:00:12

@nátrium glutamát: ha Laciból kijön a tajparaszt, az nem jó,mert akkor Edinkából lesz a mártír. Mint anno, amikor Dóri halálra szopatta Lacit, amiből ő jött ki jól

MacákékIcukája 2014.12.22. 01:00:29

@kamilla123: keves piat kaptak es valakinek a borat elcsortak es kolaval akarjak felhigitani

kamilla123 2014.12.22. 01:01:54

@MacákékIcukája: köszi. igen, de a konkrét poénokat is sokkal szívesebben hallgatnám, mint MAci és Reni unalmas nyáladzását

csincsilla72 2014.12.22. 01:02:06

Jabba búcsúztatja Rönét. Közben simi-simi, ölelkezés és puszihegyek.

MacákékIcukája 2014.12.22. 01:03:14

@kamilla123: Detto, tiszta ideg vagyok ettol a Reni-Maci parostol

csincsilla72 2014.12.22. 01:03:43

Röné vicces és nevetgél. Egészen új dolog.

kamilla123 2014.12.22. 01:04:58

ezek szándékosan nem azt a párbeszédet mutatják, ami érdekesnek tűnik??

csincsilla72 2014.12.22. 01:05:39

@MacákékIcukája: holnaptól nem kell nézni. Kapunk helyette egy depresszióba süllyedt kanapét. Ajjaj.

kamilla123 2014.12.22. 01:07:07

egyébként én örülnék, ha Fanni és Dóri elővennék a Dóri csábítsa el LAcit projektet. Sztem Dórinak egy buli alatt összejönne a dolog. Ezt elkezdték, csak aztán meghalt Dóri nagymamája és elfelejtődött.

MacákékIcukája 2014.12.22. 01:07:35

@kamilla123: Igen, szidom a vagokat rendesen. Kimondottan erdekelt volna az a kinti hulyules.
@csincsilla72: Az legalabb nem beszel :D (remelhetoleg)

nátrium glutamát 2014.12.22. 01:08:06

lenyúlták a lenyúlt piát... legalább ne hőzöngenének! :D
érdekes ahogy ketten-ketten összefognak a különböző táborokból

csincsilla72 2014.12.22. 01:08:35

@MacákékIcukája: Hát, ebben nem vagyok biztos. Maximum nem halljuk:-)

Ay Mama, Que paso 2014.12.22. 01:12:04

Ádámnak nincsenek belső értékei - értékeli magát Ádám
Fannynak szőrős a picsája - vág vissza Fanny
Fanny szerint Ádám menjen oda Dennishez, és kérdezze meg, hogy uszították-e Robint Ádáam ellen
Fanny síktava síkit mert jön a kedvenc száma, kár hogy nem megy el Fannyval együtt
Ádámnak egy régi verekedésből van egy heg a szemöldökén, elemzik a villa taktikai életet Lacival és Edinával
Ádám elmeséli az előző Fanny s beszélgetését
és nem akar Robinnal ma Dóris témát? Edina kérdezget de nem válaszolnak neki
Laci nem is érti mi a fasz van és erre esküdözik is
semmi mondja Ádám
Edina köti a Robint a csevelyhez Ádám elárulja hogy menjen rá Dórira egy kicsit Robin
Fanny Dóri Dennsi egy bomba most
Dóri a háttérben táncol, de felénk arccal
Fannyak előtt eül és a sex and i'm know it c. opusra pont úgy ül, ahogy Lajosbá a huszonharmadik kisfröccse után Bélatelepen, még a tornacipőjük is hasonló
Edinának kevés fiú tetszett eddig, Laci sem úgy tetszik, csak lát benne fanta ziát
Edina sík ideg volt mileőtt bejött és lefogyott, négy nap és KOba van
Ádám szerint ahogy kimegy innen kihasználja a lehetőségéeket
a beszélgetésnek a sheriff vett végett és dugi piát kinál nekik a szobában, ahová ezért be is küldi őket
Dóri Fanny hagot kér én mást adnék nekik, a hangot természetesen nem kapják meg
Maci légszintetizátorozik Reninek, közben fütyül is
hangot, hangot - hangoztaja Dóri, de Fanny szerint sztrájkolnak és azért nincs hang
Maci szerint nyomják meg jól, Reni úgy ül mellette, mint aki az utolsó huszonnégy óráját tölti a villában
Fannynak virit a lelke, ha zenét hall és boldog is, nekem is és ezzel ki is merültek a közös tulajdonságaink Fannyval
Fannya a zenével táplálkozik, én étellel (mondtam)
Zsu eltette hogy odaadja Levinek mert szereti (lehet tippelni mit nem láttam)
Jaj Istenem, istenem - imádkozik MAci és megköszi hog ynincs több pia mert nem akar részeg lenne, de sajnos "énekelni" azért tud, hisz azt Maci Welcome to Saint Tropez - ami Maci szerint francia zene, amin magyarok is dolgoztak és maci, nekem a wlcome nem felétlen franciának tűnik, de maci a dj
zöldre váltott a bejárat!!jön Szandi!!!!!!!! (másra nem tudok gondolni, a költségvetés miatt sem)
Robin és Dennis isznak kint, szerintem ellopták a piát és azt iszogatják, tesztelgetik jó előkóstolóként, kizárólag baráti alapon
kijön Zsu, Dani utóbbi cigit lejmol, röhögnek mert vicces volt
(Szandi még mindig sehol, lehet nem tudja megoldani a kilincs által elé állított labirintust)
kint isznak
Reni és MAaci sétálni indulnak, Maci szerint Reni bepasizott
Maci betakarja Renit a pokróccal és körbevezi az udvaron és poénkodik uvfénylövölde(szoli)
Robin és Dennis nagyon röhögnek, lehet boldogok, Dennsi valami prankre készül és most már biztos hogy ellopták a vodkát
Robin nem húzzák tovább a lopást, és megy az alku mi legyen, ők már részegek és tetszik is neki a lopott pia
Zsu kijön és rágyújt, Reniék már a mosókonyháig sétáltak, elérnek a baszobához, amit sátorként emlegettek, Maci továbbra is a humorát használja
elérkeznek a szaunához, majd az ajtóhoz, lesz mit bevágni Reni búcsúfilmjébe
MAci szerint nem így lesz, mert REninek kell visszajönnie és MAci megtervezi, hogy lesz ma este a Reni visszatérése, de ez sci-fi (Maci úgy megpörgeti a fejét úgy hog yleszakd, ha nem Reni jön AMci letérdel és meghal, szóval holnap kettő lesz egy csapásra)
Maci szerint Reni a legtollasabb csaja eddig, szerintem nem a csaja
Macink hat éve nem volt fontos ennyire egy nő se és már ezért is vissz akell jönni Reninek
együtt akarnak karácsonyozni jön az utolsó ölelés és ígérd meg hogy visszajössz

bazdmeg ez nem is az szól Dóri
valaki lenyúlta piát és egyből számon is kéri Dennsit, aki a többes szám használatának jogosulatlan előtérbe kerülésére hívja el Dóri figyelmét és persze tagad
Dóri most mér vagy ilyen ismétlegeti
Reni az életéért fog küzdeni a párbajon, és megkérdi Macit, hogy tud-e korcsolyázni
a választ az olvadó fantáziájára bízom
Maci Batmenhez hasonlítja magát, Reni el is ismeri, hogy mindketten feket ruhában vannak
Edina is keresi a piát háttérben Dóri már az életére esküszik, hogy nem fogja visszamondan
Maci tudja ki volt - de amikor kérdik azt mondja csak hülyézik
Dóri Danit gyanúsítja és mivel ez a piagate összefoglalógyanús be is vágnak
ahol Laci becsmérli Auréliót, de a pialopás begyűrűzik a saloonba, mindenki kérdez, ak nem az tagad
Ádám mgfelezi a vodakkólát Danival, igazi cowboy indián testvéri szelmben, majd azt hazudja, hogy másnak is kell
háttérben még mindig keresik a vodkát, Dóri teszteli az italjukat majd rögzíti a tényállást, valaki ellopta a vodkáját és kicserélte kólára
Dennis őszintén néz a szemébe és hazudja, hogy nem látta
Dani likvidálná a bulit amíg nincs több pia

üzeneted hosszabb mint ötezer karakter, pedig ez nem is üzent és vajon egy karakter milyen hosszú??

Ay Mama, Que paso 2014.12.22. 01:12:53

ez lemaradt az előző végéről:
Fannyka poncsóban és bugyiban rázza, Maci nyomd meg jólozik
Zsu is táncol, az ő szettje egy kicsit jobb, de még mindig a nem látod akkor jársz vele jobban kategória
Dani Dóri bent a szobában, majd Dóri Zsut kérdi, aki szerényen megjegyezi, hogy ő mindent tud és a villa legnagyobb intrikusa, és ezek ellenére nem adja ki Dóri csapattársait

kamilla123 2014.12.22. 01:13:18

amúgy Edinka egyfolytában Laci fél méteres vonzáskörzetében ül, és a két fiú, Ádám és Laci bármit mondanak egymásnak, rögtön megkérdezi, hogy mi van, és meg van sértődve, ha ő nem tud vmiről. Kíváncsi vagyok, mikor megy a fiúk agyára teljesen. Az utóbbi napokban pedig olyan fejeket kezdett el vágni, mint Vikcsu az utolsó napjain, amikor már mindig lefelé görbült a szája, Edina most már akár Fannika, akár Dóri táncikál, akár a színen átmegy egy csaj, úgy néz, hogy olvasni lehet az arcáról, mennyire féltékeny és rosszindulatú. Lehet, h alapból nem az, csak a szerelem hozza ki belőle persze.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 01:14:02

Azért figyeltétek PVC két témáját:
1, Hangot! Hangooooot! HANGOT!!! HAAANGOOOOT!!!!!!!!!!!!
2, Ki lopta el a piát? Halljátok? KI LOPTA EL A PIÁT? Te loptad el a piát? Zsu,ki lopta el a piát? KI LOP-TA EL AAAA PIII-ÁÁÁÁT????!!!
:D :D

csincsilla72 2014.12.22. 01:18:35

No, ennyi volt. Én loptam el a piát, úgyhogy jóccakát:-)

Ay Mama, Que paso 2014.12.22. 01:34:03

Végre!!
Dóri és Robin csérélnek nyálat!!! (csókról, mivel nincs érzelem szó sem lehet)
Dennis és Robin a majonézzel való főzés szakácskönyvéhez gyűjtenek ötleteket
amikor valaki (talán Dani )elesik és Robin röhögőgörcsöt kap
el is veszik a streamet, hogy az ügyeletes orvos befusson a görcsoldóval, mielőtt Robin teljesen begörcsöl

kamilla123 2014.12.22. 01:36:58

amúgy mi volt ez a Robin meleg beszólás?

ő-szinte 2014.12.22. 01:39:15

véreim, van online? :DDDDDDDDDDDD

nátrium glutamát 2014.12.22. 01:48:58

ne igyál Robin, mert szőkepicsa leszel! :)))

Ay Mama, Que paso 2014.12.22. 01:50:47

másodszor húzod meg az üres üveget mondják Daninak
Dani megmagyarázza, hogy az üres üvegben mindig van még
Robin tökrészegen Fannykával beszél és azt mondja hogy furcsa dolgokat hall
és annyira részeg, hogy elhiszi amit Fannyka mostanában lát
Robin mindenen nevet, amit nevetségesnek talál, most ez általában ő maga
Fannyka mögött más van amit mutat állapítja meg Robin, Fanny mögött az üveg van szerintem
Robin szerint alakul ahogy alakul, Fanny szerint ő szimpatikus Robinnak, csak Robin mindig azt mondja hogy utálja de a teste mást mond,
Robinnak megváltozott a véleménye Dóriról, Fanny is Alejandro c. szám szól, Fannyka imádja, de nincs olyan passzban hogy táncoljon(????????????????)
Robin megkérdezi, hogy Fannyka örül-e boldog-e hogy itt lehet
igen - szól Fanny, de a szart kipumpálni a wcből az más
Fanny lát Robinban némi rafkósságot, mindig molyosra áll az arca és a szája
Robin szerint Fannyra mindig, Fannykát nem tudja Robin zavarba hozni Fanny szerint
Robin adna Fannyka véleményére, Fannyka szereti ha pozitívan csalódnak benn
ezért ő mindenkihez úgy áll hozzá hogy szar vagy, és ha fel tujda építeni akkor nem tud negatívan csalódni
de ezt hogy ennyi idősen - csodálkozik Robin
Dórinál tévedtem - szó Fanny
sebhelyekkel menőznek, de csak oszlopnak mentek és ágyról estek le
új fejezet nyílt kettejük közt, és egyetértenek, hogy így megnyíltak, Fannyka szerint a sors volt az, és minden okkal történik, és mindennek oka van
aztán lehet nem így van - lép szintet Fanny
Fanny szerint Robin nagyképű, de egy napig gondolkodott és rájött, hogy Robin csak betartja a dohányzási etikettet - Robin meg is ijed, hogy ennyire átlátnak rajta
Dani esett el az előbb és el is veszik emiatt? a streamet

kamilla123 2014.12.22. 01:51:04

Robin és Fannika teljesen összespannoltak. Amúgy Robinnak nagyon hülyén vágták le a haját, hogy oldalt majdnem kopasz.

kamilla123 2014.12.22. 01:51:45

@Ay Mama, Que paso: te tudod, h ki mondta Robinra, h meleg?

ő-szinte 2014.12.22. 01:51:59

@tvbuzi: remélem minket olvas ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.12.22. 01:56:07

fürdő
Laci: szörnyűek ezek a nők
Robin: kikészítenek
Laci gyere ide te hülye, mi van így a szomszéd szokott ölelni amikor be vagyok rúgva
Robin szerint nem akarja Laci hogy megismerjék az igaz énjét, Laci szerint így van , de ő vár hogy ki az aki mellette van jóban és rosszban,
tipikus részeg, szeretlek, imádlak, tökös vagy duma

pomac 2014.12.22. 01:57:29

@kamilla123: egy feladatban valószinü denis mondta neki csak azt akarta kideriteni ádám hogy ki mondta denisnek valami ilyesmi volt majd 1-2 nap mulva kiderül ha nem akkor beborul :D

kamilla123 2014.12.22. 01:59:18

@pomac: köszi:-) amúgy ez az Ádám nekem egyre ellenszenvesebb. Se íze, se bűze, de príma szarkeverő.

pomac 2014.12.22. 02:02:24

@kamilla123: de valószinü az lehet a dolog mögött hogy mikor bementek ádám bizost beszélt valakivel (laci?) hogy lehet langyi a robin és ezt most visszamondták neki :D de nem biztos

pomac 2014.12.22. 02:07:25

mindenkit bennt látok a villába bulizni csak renit nem :D

Ay Mama, Que paso 2014.12.22. 02:12:50

Wild Wild WEst
Táncolnak, Robin tapsol is
ZSu Danival táncol leveszi a kalapját, azzl is táncol, majd visszateszi
Zsu valami mond de nem jön ki a száján, csak a ajkáig jut a szó
Robin nagyon nevet
Fannyka eszik és nem jött rá hogy milyen játékot játszik valaki (Ádám)
Maci gombolyagot teker fel
Pamut szemű Joe és ordítás
Dant Zusut pörgeti (én félek)
Maci Dórival járja a karhajlatbaölelős pörgőst

Dennis Fanny beszélgetnek, Ádám azért kapta a hétlövetű jelzőt mert több vasat tarta tűzbe (a vastartó akkor jobb lett volna.........)
az Ádám nagyon játszik
Danics Dórázik Dennis, Fannyka megkérdezi ki az de ő nem néz ilyeneket
Dennis megkérdezi ki nyerhette az X faktort
Fanyn szerint Ádám gonosz, Dennis szerint egyiksem ér fel hozzá
Fanny megkérdezi miért ilyen nagyképű
Dennis szerit ez álarc, a taktikai dugás is elhangzik, Dennis tagadja, így indultál és ez lett belőle
nagy részeg Dóri hang, utálnak azt gondolom - részeg szuszogós hanglejtéssel
és kik azok kérdezi Robin
VV Folytatjuk ismét titkolózik, pedig nem kéne

Ay Mama, Que paso 2014.12.22. 02:14:19

@kamilla123: nem tudom, nem tudtam pontosan kivenni

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 02:31:30

Dóri ma sem lett nekem szimpibb,egyre inkább olyan Teosnak érzem,még sokszor a mozdulataik is hasonlóak. Fanniban idegesít, hogy mindenkiben a szar embert látja,aki nem esik hanyatt tőle. Nem tetszik,hogy folyamatosan gusztustalan,gonosz,rossz embernek titulálja Ádámot,de azért belemegy a flörtbe. Robin teljesen kész van ma este:D Amúgy Reni néhányszor elmosolyodott,meglepődtem. De nem értem,hogy fér össze nála az a dolog,hogy bírálja folyton a többiek viselkedését,mindenféle lelki,értéktelen szennynek lehordja őket,magát és a holdudvarát tiszta,jó személyiségnek tartja,emellett pedig kint szeretne a Playboyban levetkőzni. Tényleg nem értem ezt a hozzáállást.

Ay Mama, Que paso 2014.12.22. 02:50:15

Laci, Edina részeg kajálás
Reni is fent van még
Laci bővíti a főzzünk majonézzel szakácskönyv Halak c. fejezetét
Edina paradicsomot is tenne "bele" de Laci ledumálja

udvaron Dennis Maci beszélnek Fanny hallgatózik és ki is nyitja a sátor ajtaját
Fannnyknának mondták, hogy tudták, hogy hallgatózik, Dennis Fanny kapcsolatról beszélnek
Reni búcsúzkodik, ölei Dennist
bemennek
Reni Fanny takarítja a sátrát, van is mit
Fannyka ideges Dennisre
káosz van
Edina melltartóban követi Lacit, Edina is hízott de szerintem vért még nem adhatna
Laci hashajtót oszt, MAci Edinával képeket nézeget, Maci szerint Edina tökéletes
Maci nem érti hogy Dóri miért nem hízott, Dóri szerint hízott
Ádám segít Fannyéknak bepakolni, Fannykának nincs fogkeféje mert ellopták
nem Ádám volt
semmitmondó semmitmondás
.
.
.pakolnak
helló Dóra megyünk a tóra?, milyen tóra? a szoptatóra - mondj Ádám a levegőbe
.
.
.pakolnak befelé
Dennis panaszkodik, hogy most nem tud kint aludni, pedig most aludna vele Zsu
Dennnis szerint átlátszó a Cinkostárs BT, mret "nem feltűnő", hogy ZSu Dennisre nyomul, Ádám pedig Fannyra,
Dennis elmondja hogy ne igynak bele akármibe mert foszatótablettát tett néhány üvegbe
REeni aggódik, hogy Daninak ne, mert ne tegye tönkre a párbaját
Fannny és Dennis összevesznek, igen a semmin
Dennis alig várja hogy Fanny összejöjjön az Ádámmal
Reni szerint nem lesz ilyen
Robin leszakította a polcot, pedig csak rárakta a dobozt, vagy rosszul volt felrakva a polca, tehát Robin nem hibás
Laci egy nagy zsákba talál egy csomó romlott kaját
suttognak a Zsu Dennis alvásról
Ádám megkérdezi erről Fanny véleményét, Fannynak nincs róla, mert mindenki azt csinál amit akar
Ádám Fannyt akarja megmasszírozni miközben egy lufit simogat, holnap lesz a masszázs
fogat mosnak
meguntam

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 09:20:16

@Ay Mama, Que paso: "gratulálnak egymásnak a rabláokhoz, amig kiderültek és amik nem Dani és Laci el akarta lopni a mosógépet, pedig az indiánok patakban mostak, nem értem..."

"Edina is hízott de szerintem vért még nem adhatna"

"meguntam" :D:D:D:D

Olyan jó mazsolázni a mocsokban, köszönöm! :D

lacuna666 2014.12.22. 11:43:59

@Rémület: Amy Lee és Cristina Scabbia :)

Gia 2014.12.22. 11:49:20

@Ay Mama, Que paso: Remek volt,köszönjük szépen! :-)

mosca.della.frutta 2014.12.22. 13:40:05

csak most jutottam odáig, hogy sixx hv-ját elolvassam - "kicsit" (nagyon) közönséges lett, de erről nem ő tehet, az alapanyag sajnos adott, abból pedig a maximumot kihozta -, és a komikat se böngésztem még vissza, így elnézést, ha olyat írok, ami volt már, de azt nem bírom szó nélkül hagyni, hogy a mocsárlakók iránt sajnos még az sem bír bennem minimális szimpátiát sem ébreszteni, ha történetesen éppen ők vannak a szopórolleren (by sixx), legnagyobb döbbenetemre, még azt is szarul csinálják, valami hihetetlenmód ellenszenves brigád.
Zsu viszont nálam határozottan kezd feljönni Dani mellé a szimpátialistámon, korrekt, gondoskodó, karakán csajszi, sajnos Ádina meg csúszik lefelé a lejtőn... egyre ostobább, közönségesebb oldaláról mutatkozik be, amit inkább nem akartam volna látni, hiszen szurkoltam neki; na és arra is rávilágított a tegnapi öfi, hogy a dumája ellenére mi az, amiért valójában fúrja Kiskunt Daninál - a zsigeri féltékenység Lacc miatt, és semmi más!!!
majd belepusztul, hogy Lacinak láthatóan bejön a nála jóval nőiesebb, viszont ugyanannyira gondoskodó, közben mindent erős kézben tartó "főnökasszony"-style Kiskun, nyilván levágós neki, hogy ezzel ő nem versenyezhet, mert egyik paramétert sem hozza, semmilyen szinten, ugyanakkor végtelenül gyerekes, nőként nem komolyan vehető - és most már azt látom, korrekt játékos-cinkostársként sem.

ez pedig: "Dani taktikai döntést hozva, Edina meg lelkiismereti okból nem vesz részt benne..." szimplán nem igaz, még egy négyéves óvodásnak is levágós kellett legyen, hogy mennyire falsul hangzott, amit újra eljátszott - pontosan úgy, ahogy Vikács párbaja körül - ott is átláttak rajta még a buta mocsárlakók is, itt pedig még nyilvánvalóbb volt, hogy kamuzik, hogy megjátssza magát, szintúgy taktikai megfontolásból.

a két Bolji - Ádám és Robin Hood - ritka gusztustalan, gerincmentes figura, nagyjából a kanapémedve szintjét hozzák, hamar menni fog mindkettő; Lacc viszont határozottan kezd szimpátiát ébreszteni bennem, de azért... továbbra is: hajrá Dani, remélem, ma 70%-nál többet fog ráverni a gyűlölködő sunyi Renyagenyára!

mosca.della.frutta 2014.12.22. 14:13:08

@csincsilla72: istenem, annyira a szívemből beszélsz, pontosan ezt hiányolom én is, hogy ne folyton a semmiről se szóló, értelmetlen bammegelések menjenek le az öfikben, amik ezredszerre ismétlődnek, tökcéltalanul, miközben láthatóan vannak bent történések, amikből az egyes karaktereket több oldalukról is megismerhetnénk, hiszen vannak rá utalások az öfikben is, gondolok itt pl. olyanokra, hogy különböző elszólásokból lehet csak tudni, hogy a villában a rend és a rendszer kizárólag Kiskunnak köszönhető, hogy Danit is rávette, hogy tartson maga körül civilizált körülményeket, ami eddig senkinek nem sikerült, etc... vagy kíváncsi lennék olyan beszélgetésekre, amikből - mint a régebbi szériákban - többet meg lehetett tudni egyes játékosok kinti életéről, és ezáltal a személyiségükről - de könyörgöm én is: NE a Pennisz-Fannyi-féle halottunalmas agyatlan vernyogást kelljen már nézni/hallgatni, mert abból volt elég, és az is sok volt!! a többieket, please! :P

mosca.della.frutta 2014.12.22. 14:23:31

@kamilla123: ahhaha ez nagyon jó volt xDDDDD amúgy osztom amit írsz, Edina lába alól kicsúszni látszik a talaj, pontosabban, eddig tartott ki a kamuflázs, eddig bírta cérnával az álcát, mostanra nagyrészt lefoszlott róla, mondhatni "kijött a vére" ;P ostobábbnál ostobábbakat lép, miközben Kiskun taktikai gyöngyszemet villantott ebben az említett kis beszélgetésben, amikor burkoltan "befenyítette" Ádinkát, hogy eszébe nem jusson kifúrni őt a triumvirátusból, mert abban a minutumban megy rá az ő szívszerelme-nemérdekel-nemakaroktőlesemmit-Laccikájára, vagyis addig érezheti magát Ádinka Laccinál birtokon belül, amíg a hármasuk sértetlen, ügyes! ;)

mézescsók 2014.12.22. 14:34:13

@sixx:Tudom, hogy van új poszt, de itt kérdeztek, itt válaszolok.

@kamilla123: A nem kutyások pokolian unhatják és igazuk van. Engem a halak hagynak hidegen. Másokat a kutyák.És nem esik nagyon jól írni róla.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: @Morcz:
Bár meghatározó személyisége sosem voltam a hv-nak, de tény, időnként belehúztam.
Megpróbálom összeszedni, hogy most miért is nem írogatok, de figyelem, már most szólok, elég maszatos lesz, mert igazából nem gondoltam végig, hogy mit is nem szeretek ebben a szériában, inkább csak olyan villanásfélék, érzések. És attention: hosszú leszek.

Szerintem tulajdonképpen ott cseszték el, amikor bement Robin bement. (Hé, valaki meg tudja nekem magyarázni a sok terapeuta között, hogy mi a túrónak akarok folyton Boriszt írni??? Pláne, hogy úgy emlékszem, először Daniként mutatkozott be, aztán íziben javította. Végülis mindegy, .) Dani azt a feladatot kapta, hogy készítsen egy táblázatot a lakók felállásáról. Megcsinálta, többé-kevésbé úgy, ahogy én is láttam, de aztán belemerevedtek a formációba. Elfogadták, hogy ők márpedig a fehér csapat, a másik meg a fekete, és nem mozdultak ki belőle. Annyira a játék elején voltak még, hogy ezt nem lett volna szabad hagyni.A korábbi Vv-k idején több olyan feladat volt, amit vagy közösen kellett megoldani, vagy ad-hoc kialakult csapatokkal. Nem tudom, hogy a szerkik lustaságának vagy ötlettelenségének köszönhetően - arra már gondolni sem merek, hogy tudatosan, mert akkor rendesen ki...tak a nézőkkel -, idén kimaradt egy fázis, és ezzel nekünk ártottak. Sokkal több lehetőség lett volna akár az egyes lakók személyiségének kibontakozására (tudom, agyhalottak, nincs is személyiségük, de hát azért már hadd higyjek benne!), akár a játék érdekesebbé tételére, akár más személyi kötődések kialakítására.

A másik: a játékosok. Most nem tudom, hogy a casting ennyire szar volt-e vagy ennyire jó.
Hogy miért kaki? Mert van pár ember, akiről gőzöm nincs, mit keres ott. Mit reméltek, mire lesz képes? Mivel fog szórakoztatni bennünket? pl. Robin, Ádám, előtte Dávid, és pl. Reni.
Reni a bemutatkozó filmjében elmondta, hogy ő akaratos lény, nem könnyű vele együtt élni, ő nem kérdezi a vőlegényétől, hogy mennek-e moziba, hanem közli, hogy moziba mennek. Kiderült az is, hogy nem egy partiarc. Hát, nem. Ezek után mit vártak, mit fog alakítani? Bulizik ezerrel, műsort csinál? Kavar, felpezsdít?
Másik felől jó is lehetett a casting: hoztak néhány szélsőséges arcot (Fanni: ledér őszinteségével, Zsuzsa: számomra szinte ijesztő céltudatosságával és gátlástalanságával (nem a Dávid afférra gondolok), Kisbéka: végletességével - hol naíva, hol rafkós némber, hol fülig szerelmes féltékeny fúria, Dani okosságával és ostobaságával, stb.). És vannak, akikkel nem kezdtek semmit: Dórában én többet látok egy kitömött libánál, Dennisben sem a farka a leglényegesebb (ezt félve mondom, ezért hozzáteszem: talán). És Laci - külön eset. Maci is. Fo

És végül: a hozzászólók.Nem vagyok széplélek, átéltem ezt-azt, tapasztaltam is és nyilván még sok minden előttem áll.
Amikor első munkahelyemen bírósági fogalmazóként először vetettek be büntetőügyben jegyzőkönyvezni - valami szóváltással indult perpatvar volt, ami késelésben csúcsosodott ki a groteszk módon "Béke" elnevezésű kiskocsmában - ledermedtem és nem tudtam, hogy írják helyesen, hogy "szopd le anyádat", vagy a "rák marja ki a p...-dat" . Azt sem hittem, hogy ez le kell írni, hogy szabad-e szószerint, nem inkább körülírva ...Szóval azóta tanultam ezt-azt.
Eddig is voltak, akik visszafogottabban írtak, mások szabadszájúbban, nem zavart. Most többször olvasok olyan elvakult gyűlölettel teli, szélsőséges, elvadult hsz-t, mint korábban soha. Anno Vv Vera sem volt piskóta, kapott eleget, szolgáltatta is a műsort hozzá rendesen. De amit itt egyes játékosok kapnak, azt nem értem. Illetve a stílust nem értem. Az okát nem. Ma amikor kinyitottam az oldalt, valami Zsolt útszéli ribancozta le Fannit. Oké, ne szeresse. Az is tény, nem Teréz anya reinkarnációja. Még az is lehet, hogy ribanc, de muszáj ezt zsigeri indulatokkal? Hét db Vv után illene tudni, hogy ez egy játék és erősen manipulatív. És még az is lehet, hogy Fanni nem ribanc, hanem egy szokatlan, a szexualitást eddig nem látott stílusban felvállaló nő. Ordenáré, persze, néha röhögök rajta, néha a fejemhez kapok, hogy jaj, ne, kislány. Amit látunk belőle a korosztályában nem ritka. Hogy jól nézzek ki, hogy a központban legyek, hogy hódítsak, hogy nőnek nézzenek, hogy vegyék tudomásul, nem nő vagyok, hanem vaginával rendelkező pasi, hogy amit akarok, azt kimondom, hogy holnap majd megbánom, vagy nem. A nézők persze jobban csípnék, ha könnyes vagy lesütött szemekkel szemérmeskedne, de az ne ő lenne.
Vagy Zsuzsa: most jobban áll a szénája, mint a kezdetén, de sokan azért idegenkedtek tőle, mert nem szokták meg ezt a fajta céltudatos nőt. Ő másféleképpen ordas.

És akkor a szerkik manipulálásairól nem is szóltam.
És nem is fogok, elfogyott a karakterem.

Krétagarbó 2014.12.22. 14:35:42

@mézescsók: a menhelyes kutyusok nagyon hálásak. nekünk is volt onnan egy olyan "lőtéri" keverék (talán pumi-uszkár keverék volt a doki szerint), imádtuk, és ő is minket...

Krétagarbó 2014.12.22. 14:37:43

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: mondjuk én megértem, nekem cicám nincs mostanában hasonló okok miatt pedig nagyon szeretem őket...

mézescsók 2014.12.22. 15:30:06

@Krétagarbó: Nincsenek olyan allűrjeim, hogy nekem csak fajtiszta kutya kell, bármilyen keverék jó nekem, ha szerelembe esünk egymással. Nem kiállításra kell, nem is, hogy kitapétázhassak a pedigréjével, nem villogni akarok vele, hanem hogy szeressük egymást. Az sem baj persze, ha mondjuk jó házőrző, de nem ez a fő szempont. Amúgy tisztelem a tenyésztők munkáját, de a tiszteletnél jobban sajnálom azokat a kitett szerencsétleneket. Viszont még nincs itt az ideje. Majd megírom, ha lesz új kutyám.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.23. 19:41:39

@Schlomo Goldberg:
Toljad ezeket a félperceseket!!!!
Szerintem Örkény, Moldova és Rejtő összecuccoltak a tudatalattidban :D
"- Uram! A késemért jöttem!
- Hol hagyta?
- Valami matrózban.
- Milyen kés volt?
- Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta?
- Várjunk... Csak lassan, kérem... Milyen volt a nyele?
- Kagyló.
- Hány részből?
- Egy darabból készült.
- Akkor nincs baj. Megvan a kés!
- Hol?
- A hátamban.
- Köszönöm...
- Kérem... "

spinks 2014.12.28. 11:04:28

Nem az a finomkodó post...:) Én nagyon szeretem amikor a dolgok ki vannak mondva. Hát itt ki van :) respect.
süti beállítások módosítása