Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 4x03 - Tőgyek és csöcsök

2014. október 30. 06:23 - sixx

Screen Shot 2014-10-30 at 4.48.17.png

A reggeli kincsvadászat azzal indul, hogy Bunyós Pityu egy orvosságos pipából vagy miafaszból szippant vagy kettőt, ezek szerint asztmás, mág jó, hogy nem valami extrém szár,az környékre vitték őket szívni. A feladat nem egy nagy eresztés, valakit megpörgetnek, aztán meg szédelegve kell bowlingozni, amiért érdemes végignézni az Pityu feje pörgetés közben, tessék, mutatjuk.

pityu.gif

Na ugye. A táborban sokkal érdekesebb dolgok zajlanak, hiszen Éva kezd rételepedni a műsorra, és dirigál, ami a többieknek annyira nem jön be, Bárdost viszont leginkább csak a kulázás érdekli, így egyelőre Éva úgy fut ámokot, ahogy akar, ki fogja megakadályozni, majd a Miley Cyrus lehasznált ikertestvérére hajazó Miss Gyémánt, mi? Éva meg akarja enni a kaját, mármint mindet, ki nem szarja le a többieket, ugye.

A táborba két kecske érkezik, egy anyuka és űbercuki kisgidája, Bárdos meg kiakad, hogy majd összeszarnak mindent, mert baszki, a palinak tényleg kakafétise van, vagy mittudomén. A fejés nagyon vicces kínlódásba torkol természetesen, mert a városi népek (copyright by Pityu) nem nagyon tudják, hogy kell megfogni a kecskét, a tőgyét és az edényt egyszerre, így hárman esnek neki, Éva pedig készségesen magyarázza a tőgytől undorodó Miss Gyémántnak, hogy

olyan, mintha fitymát fogdosnál,

de hiába, mert a permanensen szopásra tátott szájú légtornász élete kemény évei alatt besokallt a faszra csak távolról is emlékeztető dolgoktól, és soha többé, még kesztyűben se.

Screen Shot 2014-10-30 at 4.56.56.png

Az anyakecskét sajnos nem Magdianyusnak nevezik el, pedig. A kincsvadászok fényképezőgépeket nyertek, de erről majd később, először jöjjön a bátorságpróba, amin Éva és Zsuzsa egy akváriumba nyúlkál becsukott szemmel, és ki kell tapintani a benne elhelyezett állatokat. Balázsék persze halálra szopatják őket, Éva többet káromkodik és ugrál ijedten, mint a VV-ben, de összeszednek egy halom csillagot. A legjobb az a rész, amikor az akváriumba alulról Janit tolják be, Éva meg tapogat vakon, és beszól, hogy ez valami veszélyes, Zsuzsa, nyúlj be te is.

Az a lényeg, hogy Aleksánál több csillagunk van, bazdmeg.

A táborba visszaérve eljátsszák, hogy nem hoztak vissza egy csillagot sem, Nyertes Zsuzsa Oscar-díjas alakítást nyújt és sír, meg hisztizik, mindenki bekajálja a dolgot, Pars Krisztián feje egy tanulmány, Bárdos viszont értékeli a szopatást. A délutáni program a fotózás, aminek során pimaszul szexis képetek kel készíteni a nőkről, ennek értelmezése igen nagy gondot okoz a lakóknak, Éva pl. konkrtétan úgy véli, hogy megragad egy tőgyet, és a csöcsét a kecske hátára helyezi, az szexis és pimasz.

Látszik a cicim? Az legyen benne. Meg a fejem is.

Hevesiné egy sziklán vonaglik, Andiról zuhanyzós-vacogós kép készül, Miss Gyémánt spárgázik és pinát-segget pucsít lelkesen, Zsuzsa meg Pars Krisztiánnal és a patakpartról melléjük keveredő Hevesinével egy szürreális kisfilmet ad elő: miközben Zsuzsa egy farönkön egyensúlyozva igyekszik szexisen pimasz vagy pimaszul szexis lenni, Pars Hevesinével vitatkozik a mosogatásról, de előtte divattanácsokat ad Zsuzsának.

Zs: - Hogy áll a hajam?
K: - Tőlem aztán kérdezheted. Mindenki úgy néz ki, ahogy akar.

Perfect. A fotózás után Évát táborkirálynővé koronázták, első intézkedése, hogy Pityut kinevezte intézőnek, majd a budi takarítását rövid habozás után Hevesinére bízta, de esélyes volt Miss Gyémánt is, mert ezzel a kettővel akar kibaszni leginkább - ezt nem én mondom, hanem ő, ott, a dzsungelben, mert nincsen neki szűrő az agya és a szája közé beépítve. Este megkapták a megnyert cuccokat, Zsuzsa főzött, illetve próbált, de nem jött össze neki, Parzs Krisztián olimpiai bajnok meg úgy szívta a cigit, mintha kötelező lenne. És miért van a legnagyobb sírás? Hogy nincs kóla, nem vicc. Miss Gyémánt vacsorája egy darab paradicsom volt, mert vega, Pista meg óvatosan beszólt Zsuzsának, hogy meg kéne sütni rendesen a húst, mert nyersen nem olyan poén a csirkemell. A vacsora végén Puskás Peti gitározott és sajnos énekelt is, ezt nem tudom miért kellett, mindenesetre Éva és Pityu táncolt egy sort a vinnyogásra, Kuki meg moonwalkolt.

A következő bátorságpróbára Kuki megy.

Címkék: celeb vagyok
50 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2014.10.30. 08:39:04

Felébredtem, kellett ez a kávécskához, köszi Sixx!:D
Ennyi nő/asszonyság között nincs egy valamire való főzőasszonka, hát hogy van ez manapság?:)))

Akármi Áron 2014.10.30. 08:41:20

És szó, ami szó Kazal Évike uralja a terepet, de még az a jó, mert elunnánk magunkat két fejés között:D

LoLa 2014.10.30. 09:08:04

Ha jól hallottam, lesz egy új beköltöző. Tartok tőle Pákó lesz az, a rádióban már próbálta bekönyörögni magát, és Balázsék nagyon favorizálják

Skyline79 2014.10.30. 09:13:48

Milyen korai a hogyvót, máskor is legyen!
Nekem nem jön be Éva... lassan nézhetetlen lesz a műsor miatta.Bízom benne, hogy lesznek akik egy kicsit helyreigazítják.
Nyertes Zsuzsának nem szabadott volna bemennie... annyira egyszerű és naív, hogy keserves lesz neki, főleg ha hazajön és visszanézi magát.
Aleska, bunyós teljesen pozitiv nekem

ő-szinte 2014.10.30. 10:09:17

hevesiné divattanácsokat ad zsuzsának... síííííííírokkkk :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
jó lett ;)))

Tertullianus, a filozófus 2014.10.30. 10:32:22

@Skyline79:
Érdekes! Nekem nagyon is bejön Éva, lényegében miatta (meg Aleska miatt) nézem a műsort.

kitikati 2014.10.30. 10:50:09

Nyertes Zsuzsa elvileg színésznő. De hol játszik? Ki ugrott be a szerepeibe a színházi szezon közepén?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.10.30. 10:54:01

Ebből a 2 évadból eddig ez volt a legjobb rész (de esélyes, h az összesből, csak a régiekre már nem emlékszem annyira).

kitikati 2014.10.30. 11:05:21

@MolnarErik: 55 éves! Vagy rokkantnyugdíjas?

kamikaaazeeee 2014.10.30. 12:33:27

@Akármi Áron: De jó neked, kiszavazlak, mehetsz bátorságpróbára, bezzeg nekem hajnal 5-kor semmi hogyvolt :( Más : Nekem lassan kezd fájni ez a történet Évike egy pata... psycho...pata. Ja és a Bárdos által megálmodott pimaszul szexi kompozíció sem esik le neki. Fejem a (vén) kecskét :D Úúú kész vagyok, még mindig nézem ( bevállalom) és nagyon jól szórakozom :)

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2014.10.30. 13:23:52

Sztem Aleska adja el a műsort, mert megosztó. Van akinek bejön, van akinek nem, de vélemény van róla. Személy szerint sajnáltam amikor hozzávágtak a bátorságpróbán egy patkányt, ha az nem lett volna eskü megcsinálja.
Zsuzsa nem tudta mire vállalkozik, nagyon nem való ide, sajnálom őt,remélem hazamegy hamar.
Éva nagyon kavarós, valaki meg fogja verni az bizonyos.
Kuki tényleg képes lenne feldobni a műsort, bki adjatok már neki legalább egy teszkóskólát!

Akármi Áron 2014.10.30. 13:46:54

@kamikaaazeeee: DDD Hát így van ez, pedig két órával később is ittam a kv-t, mintahogy megjelent a poszt, most rontsak rajta?:))))
Én nem kívánok neked ennyire elrettentőtt (bátorságpróba) de drukkolok, hogy Sixx eccer hajnali 5 h-kor tegye fel a posztot, baj-e?:D (Szerintem képes rá!:)))))))

Akármi Áron 2014.10.30. 13:47:48

Jaj, nem múlt idő:) jav. elrettentőt, perszehogy!

kitikati 2014.10.30. 14:47:52

@Akármi Áron: Sixx ifjú férj, mit akarsz tőle reggel 5-kor?

Zsoofka 2014.10.30. 14:59:15

@Van_mikrohullámú_sütőtök?:
Fenét nem tudta. Őt erre szerződtessék, hogy sírjon. Néha bevallja, hogy sírás=szerep, máskor meg nem. Mint ahogy Évát kavarásra szerződtették, Aleskát spárgázni stb... Színház az egész világ.... :)

ő-szinte 2014.10.30. 15:16:13

@kitikati: a művészeti ágazatban 25 év után nyugdíjba lehet menni
(ill korábban így volt, most nem tudom hogy változtatták meg))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.10.30. 15:40:28

@mokamini: szia móka, de régen nem láttalak:-D

@sixx: :-D

@Akármi Áron: megkaptad sz igen választ? :-)

Zsoofka 2014.10.30. 15:44:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Szia! Újra Terápiáziok erre felé :)
És egy kicsit belepofázok ebbe is. Nekem ez tényleg nagyon leosztottnak tűnik. Mint egy Barátok Közt, csak ez épp Fák/Pókok/Kígyók (szabadon választható) Közt.

Akármi Áron 2014.10.30. 15:58:22

@sixx: Azé' annyira véresen komolyan én se gondoltam, csak gondoltam megnyugszik majd ettől Kamikaaazeeee:D (Nem jött be:))) bocs-bocs:D
@kitikati: Mi csak a posztról csevegtünk, ne kombinálj!:)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Igeeeen, de nem duzzogok, talált!:)))

kozi001 2014.10.30. 16:05:19

Valaki beküld egy rekesz páleszt bunkó Évának?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.10.30. 16:27:14

m.origo.hu/teve/20141030-a-dzsungelben-meztelenkedo-bodi-sylvi-beperelne-az-rtl-klubot.html?visitWarning=true

Olvassátok :-)

@mokamini: mint minden ilyen, persze. Benézek oda majd, megnézem, h mit alkotol :-P

@Akármi Áron: igyekszem írni, jó? :-) Vannak fejlemények :-(

Akármi Áron 2014.10.30. 16:36:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Jó! Csupa izgatott lettem......kerek?:))) Jóvan, nálad már nem akarom kihúzni a gyufát ma...:DDD Rosszalkodós kedvembe vótam egész nap, de bírtam:D Puszcsi.

Onereality 2014.10.30. 16:59:08

Szerintem az RTL VV karamjabol szalasztott barmai tonkreteszik a musort. Ok azok, akik harsanyan, izombol eluraljak az esemenyeket, a tobbiek meg nem fognak lemenni kutyaba, hogy tullihegjek oket, ha latjak, hogy itt ez a kaaaaaaarrrooooooooooly, meg amugy se, inkabb leulnek a tuz melle, dumalgatnak, feladatokat kipipaljak, oszt varjak a szabadulast. Nagy kar, mert ebben a csapatban a VVEvaszeru ostoba agymenesnel sokkal tobb lehetoseg van a szorakoztatasra. Szerintem az elozo szerianal is itt ment el a kontroll.

Akármi Áron 2014.10.30. 17:00:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: )))) jaj, nagyon folyik a könnyem.....majd kidumcsizzuk, ahol a helye:D

ő-szinte 2014.10.30. 17:18:15

@kozi001: szerinted nehezen vetkőzi le a gátlásait? :DDDDDDDDDDDD

2014.10.30. 18:00:13

Olyan opció nincs hogy az RTL HD-ről tegyetek fel képeket? Legalább a csöcsöket HD-ben!

mosca.della.frutta 2014.10.30. 18:02:12

elnézve a mai esti előzetest, asszem már nem kérdés, hogy itt szórakoztató faktornak a két lányt, Aleskát és Évát szánták - pontosabban a kettejük közt feszülő kémiát -, a többiek csak kvázi biodíszletek hozzá // na jó, nem mindenki, de majdnem ;) azért látom még a lehetőséget Hevesinében is, Cooky pedig személyes kedvencem -- ugyan sixx nem tette bele az összefoglalóba, de én tegnap rajta vinnyogva röhögtem, ahogy ott támolygott a pörgettyűből kilépve, meg ahogy Pityu is esett-kelt vele, hogy odacipelje a gurítóhelyre, meg az a gurítás... hát... én azon kiégtem; xDD

mosca.della.frutta 2014.10.30. 18:06:47

... mármint a kincsvadászaton, úgy értem, na! ;)

mosca.della.frutta 2014.10.30. 18:08:16

@Tertullianus a filozófus: úrinő pottyantósba' se végzi a dolgát ;P

Tertullianus, a filozófus 2014.10.30. 18:09:22

@mosca.della.frutta:
Azt a támolygást is túljátszotta. Ahogy a "franciázást" is a magyar nyelvben.

mosca.della.frutta 2014.10.30. 18:19:18

@Tertullianus a filozófus: szerintem nem ;P (egyiket sem;) de akárhogy is van, én szakadtam rajta; ami pedig a "fhansziázást" illeti, ismerek olyat, aki kb ugyanilyen akcentussal beszéli a magyart, pedig még gyerekkorban tanulta a nyelvet... mindenesetre ha rá is játszik Cooky, szerintem jól áll neki, én legalábbis bírom a fejét.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.10.30. 18:55:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: nem akarok nagyon paraszt lenni, de olyan kurva nehéz lenne az indexről vagy a commentcomról linkelni az ilyen cikkeket?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.10.30. 20:14:57

@sixx: hát izéééé, indexet nem olvasok, commenten még mindig nem tudok kommentelni (tudom, linkelni igen ), de egyébként jogos :) Amikor ezt olvastam, a commentre még nem jutottam el :) De most pótolom is, és vágyakozom arra, hogy bárcsak tudnék hozzászólni. Máskor majd igyekszem a megfelelő sajtóorgánumból linkelni. :D

Cimili 2014.10.30. 21:17:10

Uncsi a mostani celeb csapat. Legjobban Hevesi Tamásné irritál, Bárdos András szimpi viszont. Na lássuk mi lesz ma.

kozi001 2014.10.30. 21:46:15

@Tertullianus a filozófus: Nincs ezzel semmi gond. Itt úrinőt alig látni!

Skyline79 2014.10.30. 22:27:45

Nah... osztják Évát, bíztam benne, hogy azért nem süllyed mindenki a szintjére. Talán nek is leesik, hogy ez nem a vv.... meg nem Alekosz....

DerBroCode 2014.10.30. 22:31:43

Nem hiszem el de az RTL megsajnáltatott velem egy olyan csajt akit láttam szétkurni egy TRX kötélen

egyemakisszíved 2014.10.30. 23:29:50

Háhá! Most bizonyos szempontból Bárdos András lett Krasznai Tünde, hiszen kilóg a sorból, másmilyen, mint a többi. De őt nem olyan könnyű letiporni. Mindjárt nagyobb becsülete lett a külön útnak, az egyéni akaratnak a közösségi meneteléssel, egyformasággal szemben. A másik csapatban ketten is leoltották Tündét, mert nem pattant elég gyorsan tornázni, aztán meg több térdhajlítást akart csinálni, mikor a többiek már más mozdulatnál tartottak. Most meg Puskás Peti majdnem mellé állt szolidaritásból, mikor a kendő felvétele ellen harcolt. Úgy nézem, divatba hozta az ellenállást, a egyén szabadságharcát az egész csapatban.

lac64 2014.10.31. 08:12:04

@egyemakisszíved: Más a körítés.Gyanítom, Krasznai nem tornázásának (lázadásának?) is más lett volna a megítélése, ha Baukó csicskáztatja őket előtte.

egyemakisszíved 2014.10.31. 11:47:46

@lac64: Hát épp ez az, hogy a tett maga azonos. Ami a különbség, hogy a hierarchiában magasabbra taksált személy megy szembe a többséggel, Bárdos magasabb státuszú a többiek szemében, ezért nem merik ledorongolni. Másrészt nem csupán saját egyéniségének, akaratának elfogadását, méltánylását kéri a többiektől, hanem elveket is tud rendelni az ellenkezéséhez, ami mellé könnyebb társakat szerezni és elhinteni vele a lázadás szellemét. Ráadásul korábban Zsófi, Sylvi vagy Angéla őszintén hitt az autoriter hatalomban, a büntetés, a szidalom nevelő hatásában, az „Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére” igazságában. Éva meg valójában maga is renitens, aki játékból önkényuralkodóskodik, hogy a nyomás alá helyezze a többieket a szórakoztató műsor kedvéért. De valójában becsüli, aki ellenáll, aki nem igazodik, így nem is tud jó elvi alapokat adni, ideológiailag védelmezni, közösségi maszlaggal, gondoskodással, jóakarattal felruházni a tekintélyuralmat.

lobster thermidor 2014.10.31. 16:24:51

Ez a vakegérszemüveg Éván, és Zsuzsán nagyon odab@szott.
süti beállítások módosítása