Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7143-7146 - Atikám, a nagyfőnök

2014. október 29. 15:55 - julie0812

Ott tartottunk, hogy Bartha jól kiröhögte Miklóst a gangon lezajlott jelenet miatt, még a minikutya seggét is az orra alá dugta heccből. Miklósnak nem támad röhöghetnékje, jól felfújja magát és juszt is elhatározza, hogy megszerzi Zsófi elől az ingatlant.

1.jpg

Ildikó folytatja ördögi tervét, hogy rávegye Vilibát a lakáseladásra: először lenyúl egy tízest a pénztárcájából, majd amikor az öreg keresni kezdi, azt mondja, hogy biztos átverték valahol és észre sem vette. Meg amúgy sem kéne ennyi kápét magánál tartania, a nyugdíjat is inkább bankszámlára kellene utaltatni. Vilibá gyorsan túlteszi magát a pénz elvesztésén és lelkesen nekiáll paprikás krumplit főzni, a jeles ebédre áthívja Novákékat is. Ildikó visszakapcsolja a tűzhelyet, így a krumpli odaég és Giziéknek már csak a füst marad. Vilibá váltig állítja, hogy ő lekapcsolta, de Ildikó elkezd sápítozni, ebben a korban már veszélyesek ezek a dolgok, még a végén magára gyújtja a lakást, amilyen szenilis.

2.jpg

Zsófi megint alázza magát, kimegy az épülethez, ahol összefut Miklóssal és újabb kiabálás helyett most könyörögni kezd, hadd legyen az övé a ház, még bocsánatot is kér. Miki szerint ezért nem lesz belőle jó üzletasszony, túl érzelmes. Zsófi beszél Julival és próbálja meggyőzni róla, hogy Miki nem akar neki jót, csak bosszút akar állni, mert leégette Zsolt előtt. Juli megkéri Miklóst, hadd legyen Zsófié az épület, de Mikire nem hatnak a szép szavak. De aztán Atikám pontot tesz az ügy végére, kijelenti, hogy a Kft befejezte a licitálást, mert átszámolta a projektet és nem éri meg. Slussz. Zsófi a fellegekben jár, hogy sikerült a vétel, menne is mulatni azonnal. Tóbiás mondjuk már kevésbé bizakodó.

3.jpg4.jpg

Luca még mindig a tuskó apja miatt szomorkodik, ezért hogy feldobja a kedvét, Alíz kirakatnézegetésre akarja vinni a kislányt. Ádám némi lóvéval is hozzájárul a programhoz, úgy az igazi, ha vesznek is valamit. Vesznek is: élete első magassarkúját, aminek Alíz örül a legjobban, Luca már attól is boldog, hogy valahogy sikerült benne hazabotorkálnia. Szegény aztán jól el is vágódik az udvaron, de Enikő megint kéznél van, megszakérti a sérült bokát: nincs eltörve. Alíz magát ostorozza, mert megint rossz anya volt és elrohan gumicukorért, az való az ilyen kislányoknak, nem a tűsarkú. Az majd jó lesz inkább neki. Ádám elgondolkodik rajta, hogy mit is érez a szöszi iránt és rájön, hogy szereti, pont azért, mert ilyen gyogyós.

5.jpg

Alíz és Ádám gyorsan belemelegednek a csókba és a hálószobáig sem jutnak el, már repülnek is a ruhák, de hirtelen beállít Bözsi mama, így a kufirc elmarad – még szerencse, Luca is otthon volt! Bözsi mama jól le is cseszi Alízt, hogy miket kell annak a szegény kislánynak elviselnie az anyjától. Alíz Enikőnek panaszkodik, attól fél, hogy Ádám besokall az öreglánytól és mégsem akar komoly kapcsolatot. Enci megint minden lében kanál, rögtön fel is megy Ádihoz és felszólítja, hogy ne szórakozzon Alízzal. Alízt meg arra figyelmezteti, hogy ne élje bele magát túlzottan a régi-új szerelembe. Ádám nem érti, miért kombinálnak annyit a nők, de lényeg: tényleg akarja Alízt. Bármily hihetetlen.

7.jpg6.jpg

Miklós kicikizi Atikámat, mert Juli felajánlotta, hogy hoz neki kávét, de Atikám nem kért, erre Juli azt mondta, akkor hoz koffeinmenteset. Meg a licitet is biztos csak azért állította le, mert a felesége úgy akarta. Vagyis Atikám papucs, Juli az úr a háznál. Attila ég, mint a rongy és megkéri Julit, hogy Miki előtt ne mondjon ilyeneket, mert nem akarja, hogy a bátyja gyengének lássa. Nóra egész véletlenül kihallgatja Atikám évődését és kimegy hozzá az építkezésre, hogy jól az orra alá dörgölje: ő megmondta, hogy Mikit nem fogja tudni irányítani. De igen! – erősködik Attila és be is bizonyítja azzal, hogy leteremti Miklóst, amiért a tudta nélkül beszélt meg találkozót egy potenciális ügyféllel, mert ő a FŐNÖK!

8.jpg

Ildikó csak aggódik, mi lesz így szegény Apussal. Giziéknek kesereg a boltban, Gizi pedig elmondja Bözsikének, hogy Vilibá kezd meggágyulni. Bözsi megy is Vilibához és gyanús neki ez az egész, szerinte Vilmos szimulál, hogy jobban odafigyeljenek rá. Az öreg még mindig puffog és elzavarja Bözsit. Majd valami csavarhúzót keres Lacin, aki állítja, hogy nincs nála, Vili meg hogy igen. Na akkor biztos bolond. Ildikó, Gizi és Laci elcsalják egy öregek otthonához, hátha megtetszik neki. Hát nem.

9.jpg

Rejtélyes nő tűnik fel napszemüvegben, megáll a Lánchídon és majdnem beledob egy gyűrűt a Dunába, de aztán mégsem. Később egy eladó épület előtt áll meg, majd telefonál, mert meg akarja nézni az ingatlant és bemutatkozik: Berényi Ágnes. Az ingatlanos szívesen megmutatja a villát, de Ágnes még nem döntött. Arról viszont igen, hogy váratlan látogatást tesz egyik tesójánál, Atikámnál.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása