Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7091-7094 - Nikol bekeményít

2014. szeptember 19. 15:28 - julie0812

Alíz nekilát fakogatni Baltát, mi köze van a rabláshoz és Zitához. Balta félig-meddig elismeri, hogy sáros, de azt nem, hogy a kiscsajt bántotta volna. Ekkor Zsolt nyit be a Rózsa irodájába és kizavarja Alíz, Baltát pedig rendesen leteremti. Majd Alíz következik, és pont amikor a legjobban osztja neki az észt (ne láss, ne hallj, ne beszélj), akkor nyit rájuk Áron, Gengszter Lady fia és kissé megszeppen az orbitális lecseszés láttán. De Zsolt megnyugtatja, hogy Alíz egy rakás szerencsétlenség, ezért kell néha rendbe tenni. Balta pedig csak egy szelíd, kedves szarvasmarha. Szép megfogalmazás.

1.jpg

Juli pedzegeti, hogy talán kéne szólni a zsaruknak a Bartha klánról, de Atikám szerint nincs elég bizonyíték rá, hogy tényleg ők rabolták ki az építkezést. Zsófi viszont odaszervezi Zolit, persze nem hivatalos minőségben. Atikám elmondja, hogy mi történt, majd kikíséri a rend állandóan éber őrét. Miki ezt látva rögtön nekiesik Attilának, azt gondolja, hogy kedvenc öcsikéje megint kavar valamit. Atikám: Mész te a fenébe! Miki: Csakis utánad! Muhaha, cuki ez a rózsaszín ing.

2.jpg

NonStop eléggé kiakad Géza kérésén, megy is Kingához sopánkodni és kiderül, hogy Kinga mit sem tudott az egészről. Géza nem érti, hogy Kinga miért lett ideges, azt meg én nem értem, hogy miért nyávog folyamatosan, szólhatna már neki valaki. A lényeg, hogy Kinga nem örült, hogy Géza nélküle akciózott, de végül Ádám belátja, hogy a kislánynak az a legjobb, ha ő kiszáll a „Ki legyen az Apa” versenyből és lemond a gyerekről. Gézától meg is kapja érte az elismerő pacsit.

3.jpg

Gizi készül a nagy lánykérésre, arra számít, hogy Laci a kedvenc szappanoperájukban látott módszert fogja alkalmazni, vagyis a gyűrűt egy torta közepébe rejti. Laci viszont csak épp kedvet kapott egy kis édességre és estére beszerez egy tortát a Rózsából, természetesen diabetikusat. Gizi ezerrel készülődik, rásózza Bözsikére a műszakját a kisboltban, süt-főz, tortát szurkál hústűvel, van-e benne elrejtve valami. Majd rászól Lacira, hogy öltözzön már át a jeles alkalomra, de miután Laci nem pörög rá a témára, leesik neki, hogy nem lesz itt gyűrű és bosszúból Laci arcába tolja a tejszínhabot. Nyami.

4.jpg

Zita elregéli Áronnak a rablásos sztorit és hogy felismerte Baltát. Áron ezek után magánnyomozásba kezd, először Alízt kérdezgeti Zsolt egyéb üzelmeiről, majd követi Baltát biciklivel és meglátja, amint a parkban Nikollal találkozik. Balta gusztán majszol egy gyrost, majd átadja a rablásból befolyt lóvét Nikolnak, aki hálából egy mozdulattal megszabadítja a medáltól, mert még nem vitte rá a lélek, hogy megváljon tőle, pedig Bartha utasította rá. Áron összeszedi a nyakláncot, de suttyomban Balta is visszamegy érte, mégiscsak az anyjától kapta, úgyhogy szépen összetalálkoznak és a melák jól leüvölti a kíváncsiskodó gengszter sarj fejét. Hűha, tele a gatya.

9.jpg5.jpg

Tóbiás segít Szabi Annájának kinyomtatni egy referencia anyagot, amit egy könyvkiadónak készített pesti épületekről, Atikám nagylelkűen megengedte, hogy használják az irodai nyomtatót. Tóbiás éppen rákattint a nyomtatásra, amikor jön KicsiSzabi és örömében sörrel locsolja meg a laptopot és a pendrive-ot, amin az anyag van. A pendrive tönkremegy, legalább a nyomtatás sikerült, de Annának és Szabinak sikerül egy szökőkút közepén ölelkezniük és a papírok szétszóródnak a vizes földön. Ekkora bénákat. Nem baj, Szabi gyorsan ugraszt pár havert, persze NonStoppal az élen, és készítenek új fotókat, a szöveget meg elővarázsolják valahonnan, úgyhogy ennek örömére a szerelmesek rendeznek egy smárpartit Vilibá konyhájában.

6.jpg

Laci Vilibának panaszkodik a félresikerült majdnem lánykérés miatt, pedig ő tényleg el akarja venni Gizit, még a gyűrűt is megvette. Csak hát a tökéletes alkalomra várt. Vilibá bíztatja, hogy mielőbb cselekedjen, ha kedves az élete. Gizi éppen fagyizabálásba és szappanoperába fojtja a bánatát és fennhangon kesereg, amikor betoppan Laci, letérdel és felteszi végre a nagy kérdést: Hozzám jönnél feleségül, Máríjá? De ez most már kevés, Gizi mond egy nagy határozott nemet, mert ez nem volt rendes lánykérés. Csoda, hogy a férfiak nem értik a nőket?

7.jpg8.jpg

Áron beszámol Zitának a nyomozás eredményéről és hogy mekkorát csalódott az anyjában. Később a Rózsában kérdőre vonja Nikolt, de ő nevetgélve tagad mindent. De a srác nem annyira gyökér és vágja, hogy az anyja kamuzik, küld neki egy smst, hogy lelép otthonról és nem akar beszélni vele. Nikol őrjöngve vágtat Barthához, neki a fia a mindene és hosszú évekig simán félrevezette, most aztán vége mindennek. Hát igen, nem kellett volna a Mátyás király tériekkel kezdeni.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása