Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Teen Wolf - Farkasbőrben 3x01 - Tattoo

2014. július 09. 09:00 - Smiley93

Az előző évadban Dereknek hála jelentősen megnövekedett Beacon Hills vérfarkas-populációja, Allison és Farkasfiú szakítása révén meg az egyedülálló vérfarkasok száma ugrott meg. A felsoroltak közül persze valószínűleg átmeneti állapot csak mindegyik, mert a titokzatos Alfafalka már le is csapott Főfarkas két tékozló bétájára, Scott meg hisz a happy endben. Hát majd meglátjuk, jöjjön a harmadik szezon!

tw3x1 .jpg

Már a nyitójelenetet sem hatja át Farkasfiú vak optimizmusa: Isaac van éppen igen rossz bőrben, valaki a nyakából karmolta ki az emlékeit éppen, és jó munkát végzett. Ezt névtelen pártfogójától tudjuk meg, aki ízibe fel is pakolja maga mögé a motorjára védencét, aztán uzsgyi, mert a nyomukban már ott loholnak az üldözőik, akik szupergyorsak, ikrek és ráadásul egyesült erővel rontanak rájuk. Mármint szó szerint egyesülnek, úgy, hogy az egyik belemászik a másikba, és egy böhöm nagy lénnyé változnak.  Isaac megmentőjének minden vagány mocis trükköt be kell vetnie, de végül csak a 220 volttal sikerül kiütni az ikreket, mire Isaac is beájul. Főcím.

kjdhdhd.jpg

Új szín: tetoválószalon. Scott a kuncsaft, egy roppant fantáziadús mintát kér a felkarjára, két csíkot. Stiles beszélné le róla, de hiába ajánlja a sárkányos tetkót, Farkasfiúnak a csíkok kellenek, hát akkor legyen. Stiles erre kész, elájul, ő ezt a stresszt már nem bírja. Farkasfiú csak azután lesz rosszul, hogy kiértek, mert gyanúsan fáj a karja és kiderül, hogy a tetkó már be is gyógyult.  Stiles szívéről csak úgy záporoznak a kövek, ezt isteni jelnek kéne venni és hagyni a fenébe az egészet, nem?

Névtelen_1.jpg

Allison meg Menőcsaj némileg hasznosabban tölti az idejét, éppen duplarandira igyekeznek, amin persze elvitatkoznak azért, hogy az-e, de igen. Mert hát nem csak Allison szingli éppen, habár nem akar randizni, de már Lydia is, miután  Menősrác Ő, Akit Nem Nevezünk nevén alapvető farkasmotyóval felszerelkezve az apja nyomására ki lett ebrudálva a sorozatból a városból Londonba, úgyhogy ennyi, tiltott téma. Farkasfiúéknál is éppen egy tiltott téma, Allison megy, Scott azt vizionálja, hogy ő is elhagyta a várost. Á, dehogy, mondja Stiles és hát igaza van, mert éppen a csajok kocsija mellé állnak be a pirosnál (az most más kérdés, hogy a néptelen utcán minek van lámpás kereszteződés), természetesen Allisonék is felfedezik őket, aminek utóbbiak kínos menekülése vet véget. Végül mégis megállnának beszélni a fiúkkal, akkor meg egy szarvasnak támad ingerenciája a szélvédőjükön öngyilkosságot elkövetni, atyaég. A megőrült állat viselkedése viszont végre jó kiindulópont egy civilizált társalgáshoz, csak hogy a napos oldalt említsem.

Teljes képernyő rögzítése 2014.06.19. 144223.bmp.jpg

Eközben Isaac meg segítője végre valahogy eljutottak a kórházba aka Farkasanyuhoz, ahol kiderül, hogy a csaj Farkasfiúval akar közölni valami fontosat, akit valamiért alfának hisz. Emlegetett alfahímünk a következő színen éppen egy nagy életmódváltásban van benne, gyúr, továbblép a szakításon és művelődik, méghozzá mindezt egyszerre, le a kalappal (az előtt a félkezes húzódzkodás előtt, jár érte a taps). Allisonnak már elkél némi bátorítás Vadászaputól a tanév első reggelén, Stilest meg a szarvasbalesetek statisztikái elől kell elrángatnia az apjának, míg Menőcsaj egyéjszakás kalandja mellől indul a suliba, jó tudni, hogy Beacon Hillsben minden a régi.

Névtelen.jpg

Azazahogy mégsem, mert Scott mostantól Stiles csotrogánya helyett motoron ment majd életeket, mert hogy menőzni nem tud majd vele, az már a parkolóban kiderül. Viszont a két jelenet között isteni szikrája támadt, Derek a helyi farkastetkó szakértő, elvégre neki is van egy csinos darab a hátán. Stiles rámutat, hogy Scott tetkója valószínűleg meg a púp lenne a hátán, tekintve, hogy Ericának meg Boydnak nyoma veszett.

hfhdfjd.jpg

Menőcsaj Allisonnak ecsetei, hogy mennyi új egyéjszakás préda (értsd: elsősök) lepték el a sulit, most javaslom, hogy visítva meneküljenek. Allison inkább a spirituális élvezem-hogy-nincs-pasim hullám képviselője, de Lydia már ki is szúrja a legfrissebb fogást: egy ikerpárt, vagyis inkább az ikerpárt, akik teljesen véletlenül azonosak Isaac támadóival. Nahát.

noch1.jpg

Előző esti áldozatuk sebeit Farkasanyu vizsgálja a kórházban, illetve azok hiányát, ami sajnos fel fog tűnni az orvosoknak is, amikor a műtőben a súlyos sebek helyett friss bababőrt találnak. Egy ilyen ügy nyilván Főfarkasért kiált, aki azonban nem hajlandó előkerülni, így hát marad … izé… hát, Scott. Csakhogy mostantól őt sem lesz ilyen könnyű suliidőben elérni, mert új irodalomtanárnő boldogítja a diákokat, aki bemutatkozásként gyorsan le is tudja azok utolsó órai sms-ét. Pedig most szükség lenne rá, vagy akárkire, mert Isaachez besurran egy nővérnek álcázott karmos lábú-kezű nő, hogy altatóval üsse ki, aztán a srác megmentőjénél is tesz egy látogatást, csakhogy a csaj már meglépett.

jju.jpg

Allison épp elhatározza magát, hogy cetlin beszélgetésre invitálja Farkasfiút, mikor azt Farkasanyu elkéri az óráról, pech. Stilest viszont semmi nem akadályozza abban, hogy lábsérüléséről faggassa Menőcsajt, amiről kiderül, hogy az egyébként teljesen jámbor ölebe műve. Ebből Stiles máris levezet egy egész elméletet a megvadult állatokról, előbb szarvas, aztán kutya, mi jöhet még? Hát kamikaze hollók, például, amik egyenesen nekirepülnek az osztályterem ablakainak. Kitör a káosz.

újkép.jpg

A kórházban is ez a helyzet: Isaacet csak elviszik a műtétre, amire semmi szüksége, majd a lebukás után egy másik karmos „ápoló” kaparintja a mancsai közé. Farkasfiút egy vak pasi tartóztatja a liftben, mikor pedig neki sürgős dolga lenne, a barátja megmentése. Még épp időben érkezik, hogy a liftbe vetődve közelharcba kezdhessen a túszejtővel, aki csak itt, csak most, akciósan be is mutatkozik: ő bizony egy alfa. Csakúgy mint az érkező Derek, aki elegánsan kivágja a hencegőt a liftből, üdvözöljük Főfarkast az új évadban.

mégegyke.jpg

A suliban Vadászapu értekezik Allisonnal az állatos esetekről, egyetértenek abban, hogy itt valami bűzlik. Zsaruapu is szeretne a változatosság kedvéért csak egy kicsit kevésbé sűrű ködben tapogatózni, Vadászaputól várja az információzuhatagot, mert hát ő egy tapasztalt vadász, ugye. Ó, ha tudnád.

új.jpg

Farkasfiú meg Derek eközben a régi jó Hale-lakba menekítette ki Isaacet, ahol utóbbi az alfakarmolásokra tartogat csodaszert. Scott faggatná, ki a jó bánat volt az az alfa az imént, de Derek jó szokásához híven bedobja az ez az én dolgom kártyát, aztán elvonja a figyelmet a tartozok neked szöveggel. Utóbbi már felcsigázza Scott érdeklődését, lenne itt éppenséggel valami, amit megtehetnél nekem, segítek: két csíkhoz meg a kezemhez van köze.

jsasu.jpg

Allison és Lydia éppen a természetfeletti jelenségek kínosan magas számát panaszolják, mikor felbukkan Isaac megmentője, hogy erőszakosan Scottot keresse rajtuk, még a csuklójukat is jól megszorongatja közben. Mikor aztán meglátja az ikreket, gyorsan lelép, ezen most lehet agyalni. Vagyis Vadászapu szerint ez nem, mert ez nem az ő ügyük, ők most már csak nyugalmazott vadászok, ne felejtsük már el. Eközben a csalódott Zsaruapu újabb potenciális infóforrásnál próbálkozik be, ezúttal Állatdoki a kiszemelt, biztos a vízben van valami, ugye? Sajnos ismét csalatkoznia kell, a doki hasznos tippek helyett egy újabb rejtéllyel járul hozzá az ügyhöz, méghozzá a rendelőben tömeges öngyilkosságot elkövető állatokéval.

isiifd.jpg

A Hale tetoválószalonban nagyüzem van, nagy mázlijára Stiles pont befutott a pasis programra. Naszóval, akkor két csík a bal bicepszre rendel, na de mit is jelent ez? Hát itt van egy kis hatásszünet Scott részéről, ezt szokta rajzolgatni mikor unatkozik, na. Meg hát ne feledkezzünk el arról a lezáratlan ügyről sem Allisonnal, Scott meg egész nyáron megállta, hogy mániákus zaklatóként lihegjen a csaj nyakában, csak megérdemel egy kis jutalmat. A buzgó hallgatóság arcán nem látni, hogy lehengerelte volna őket ez a komoly érvrendszer, de mindegy, lépjünk inkább, elő a lángszóróval. Stiles ezen a ponton fogná menekülőre a dolgot, de Derek visszatartja, a farkastetoválás bizony kétfős meló: valakinek le is kell fognia a lelkes alanyt, mielőtt sikítozva elrohan. Nos, kemény munka ez azért a két csíkért.

jfiwqd.jpg

Pár ordítással meg vergődéssel később viszont már egy nagyon elégedett Farkasfiú ébred, legalább valaki. Távoztában azonban még a nagy eufóriában is feltűnik neki Derek romos extanyájának frissen mázolt ajtaja, Főfarkas nem az a ház körül barkácsolós típus ugye, akkor minek az új festés? Mikor Derek visszavonulna a semmi-közöd-hozzá lakba, Scott gyorsan lekarmolássza a piros réteget, Főfarkas bosszúságára, pedig olyan szép volt az a szín. No meg így feltárul az alfafalka előző évad végén idedobott jele is. Itt az ideje a vallomásnak.

asoaépa.jpg

Isaac megmentője ezúttal a lacrosse-öltözőbe vetette be magát az illusztris Alfák Falkája elől, de semmi perc alatt lefegyverzik őt és átadják vezérüknek, a Deucalionnek, aki nem más, mint a vak férfi, aki Scottal liftezett. Kiderül, hogy Farkasfiúban hatalmas lehetőségek rejlenek, aminek okán az Alfák alfája jobb szeretné biztos helyen, mondjuk a föld alatt tudni, a piszkos melótt meg Derekre, mint kisinasra testálná rá. Végszóra azért felnyitja karmaival a csaj torkát, nem annyira finnyás alak ám ő. Zárásként magához tér Isaac, s rögvest az életét megmentő csajt keresi, Főfarkasék csak lesnek, milyen csaj? Allison meg Menőcsaj pedig csak felfedezik, hogy az imént elhalálozott megmentő egy szimbólumot markolt a csuklóikba, méghozzá annak a helynek a jelét, ahol Boyd meg Erica raboskodnak. Akkor ennyit a nyugalmazott vadászéletről. 

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.07.09. 17:17:46

Csudálatos!!! nagyon köszi :) Siles és Lydia még mindig visz mindent :)))))

Smiley93 2014.07.14. 18:12:21

@agyistenbrittudós: Stiles egyszerűen zseniális :D még mindig.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.07.14. 19:02:37

@Smiley93: várjál, a legújabb kedvencebb az edzőbá' , eddig is bírtam a dumáit, de most még jobbakat tud. heti kedvencem:
"empatikus hányó vagyok, ha te hánysz, én visszahányok" :)))))))))))
jaj most megint röhögök :)
süti beállítások módosítása