Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x120 - Judgement Night

2014. május 11. 18:58 - sixx

Page_1_3.jpg

21:54 sixx, géza, szabóZ: búcsúzik a villa, meg mi is, kösz a figyelmet, isteni volt itt 120 napon át. Jövünk a VV7-tel. Jóccakát. 

21:53 géza: Debil megkapta a lakáskulcsot, ami jó szokáshoz hűen még tutira nincs meg.

21:52 sixx: az RTL nem bíz semmit a véletlenre, odaadja a két kulcsot Debilnek, aki reggelre el fogja hagyni mindkettőt, és a vella ajtaján dörömböl majd, hogy engedjék be.

21:50 sixx: az a kopasz, akit mutattak, szerintem Aurelio uzsorása, akinek tartozik, és most már nem tudja elsunnyogni a dolgot.

21:49 géza: Debil halálosan komolyan veszi a feladatot, hogy köszönjön el a villától. "Szia hálószoba, köszönöm, hogy itt voltál, rengeteg dolgot tettem itt... Nagyon hiányozni fogsz te villa - üvölt az udvaron a majom, majd lefújják konfettivel meg porral oltóval. Zseniális.

21:49 szabóZ: Azért van abban valami drámai, ahogy Aurelio áll ott, a Való Világ emblémáján, hülyeségeket üvölt, és annak örül, hogy visszakapta az életét. Közben a pofájába fújják a műfüstöt, és fogalma sincs róla, mennyire nincs igaza.

21:48 géza:  Debil a győzelmi cigiből visszabotorkálva a villába majdnem kitöri a nyakát. Igazi Epic fail pillanat lett volna.

21:44 géza: Zsófi kevésbé van megzuhanva, mint vártam. Szerintem neki már ledealeltek valami melókát, mondjuk egy Szerelem a legfölsőbb szinteken rebootot.

21:42 géza: Egy hónap múlva már azt olvashatjuk a szalagcímeken, hogy Aurélió halálba bulizta magát egy koszos millióból, mert már most azt üvölti, hogy van élete, és kurvára megcsinálta. Hacsak Debil nem tör szét egy IKEÁ-s bögrét és vág eret magán, akkor itt semmi említésre méltó nem fog már történni.

21:42 szabóZ: Valaki szóljon Aurelionak, hogy azért az a 12 millió nem olyan sok, ha szétveri a villát, nem nagyon lesz pénz kifizetni. Ez csak a VV fődíja, nem a lottó ötös.

21:39 géza: Debil azt üvölti, hogy igen, én meg azt hogy nem, nincs isten, felmondok és hasonlók.  

21:38 sixx: papírforma-eredmény született.

21:38 sixx: DEBIL NYERT! 

21:37 sixx: 50,25 vs 49,75

21:37 géza: Egy koszos fantomkép az se so de annyit se mutatnak. Hát élet az ilyen? 

21:36 szabóZ: Eldőlt. Még nem mondják meg, mert szól a liftzene. De eldőlt. Akkor voltam utoljára ennyire feszült, amikor azon izgultam, hogy Schmuck Andor bejut-e a Parlamentbe.

21:36 géza: Lezárult a szavazás, azaz az érdemi rész innentől már csak 10 perc. Azt már arcon pörögve is kibírjuk

21:36 szabóZ: Most már tényleg nem bírom a feszültséget. Ki kell most már derülnie, hogy az idegbeteg, vagy s síkhülye nyer. Pedig annyira szerettem volna nem utálni őket, de sajnos túl hosszú lett ez a döntő ehhez.

21:34 sixx: oszt akkor ennyi lett volna. Lezárták a szavazást, most éppen Debilt istenítik, Pinkről meg annyit mondanak, hogy ostoba, mint a segg.

21:34 géza: Úristen a volt villatársak kint kampányoltak a két döntősért. Zsóti 15 embernek üvölt egy megafonba, gyanítom valahol Kispesten. Ezzel versenyzik takarító Laci wannabe kisfilmje, amiben pálcikákra ragasztott figurákkal hadonászik és szemléltet, hogy Zsófi nyerjen és minden legyen rózsaszín, gec. 

21:33 sixx: az egykori lakók kampányai többet ártanak a döntősöknek, mint használnak.

21:31 sixx: már csak percek vannak hátra. Én jobban izgulok, mint Pink.

21:27 szabóZ: Nem ér véget a Való Világ. Vagy legalábbis lesz folytatás! Szerintem szükség lesz egy új hangmérnökre, mert Aurelio tuti elhasználta a jelenlegit.

21:26 sixx: perszehogy hogyvoltozzuk, ha lesz hetedik menet. 

21:26 géza: Kurvaélet, hogy lesz VV7. Azt kétszer is meggondoljuk hogyvoltozás ügyileg is.

21:25 sixx: tudom, hogy nem lesz ilyen, de baszki, megnézném Lilu és Bencus fejit, ha 50-50 lenne a végeredmény. 

21:24 géza: Pinki csak köszönget és kéreget, hogy ha már kétszer megnyert egy párbajt, akkor már harmadszor is lécci.

21:24 szabóZ: Zsófi és Aurelio beszédet mondott, amiből kiderült, hogy Zsófi nyerni akar, mert ja, miért ne, és rózsaszín felhők az égen. Aurelio érveit nem értettem, mert torzított a hang, ennyi ordibálás még egy horrorfilm hentelős csúcsjelenetében sincs.

21:23 sixx: LESZ VALÓ VILÁG 7! FUCK YEAH!

21:23 géza:  Debil kortárs beszédének lényege, hogy ő 12 millióból akarja kielégíteni az apukáját. Erre Abdán 10 000 forintért is megoldható lenne egy ledér éjszakai tündérrel.

21:22 sixx: visszazavarják őket a villába, behegesztik az ajtót, kikapcsolják a kamerákat és mindenki hazamegy. Ennyike. 

21:21 sixx: Debil úgy érzi, hogy azzal, hogy a VV6 fináléjába eljutott, már lett belőle valami. Fiam, kurva nagy csalódások fognak még érni.

21:20 géza: Majdnem elfelejtettem. Egy hete megálmodtam ezt a zseniális, királyos szófordulatot, amit még az Aki Szexel Az Nem Nyerhet villaátokkal kapcsolatban álmodtam meg. Ez a Baszatlanok Fináléja.

21:19 sixx: én egyébként Pinknek drukkolok, remélem nem baszok ki vele. 

21:18 sixx: Pink kisfilmje a naivitásról és együgyűségről tanúskodik, de legalább jólelkű. 

21:16 géza: Artúró rúgott is egy gólt a hétvégén, ő is mutatta utána a szívet, aztán azt üvöltötte, hogy: AURÉLIÓÓÓ - szopatja Bence Debilt, aki teljesen bekajálja a sztorit. Visszakérdez, hogy: Tényleg? Lilu letöri a gyermeki lelkesedését: hát kurvára nem

21:14 géza: KI A FASZOM AZ AZ ARTÚRÓ? Végre kiderül. Valami köcsög focista. ja nem. A Juve egyik játékosa.

21:13 sixx: megfejtettük az Artúró-rejtélyt: Arturo Vidal, a Juve játékosa miatt üvölti ezt Debil.

21:11 sixx: a változatosság kedvéért megnézzük, hogyan sírt, hisztizett és üvöltözött Debil. Van olyan jelenet, amit már ma hatszor láttunk.  

21:10 sixx: Debil, amikor meglátta Teót, aszonta: sunáznám. Aztán jött Pink. Nagy csöcs, kerek segg, szép ujjak. Sunázta volna őt is.  

21:07 szabóZ: Amikor 110 napja Zsófi azt mondta, hogy ő egy cuki, aranyos, kedves lány, na, akkor kellett volna betelefonálnia az ország összes pszichiáterének, hogy ezt ne, ebből baj lesz.

21:06 géza: Most esett le az arcom. Debil színész akar lenni, mint ISTENES BENCE. Ez a faszi teljesen el van tévedve. Aztán még olyat is mond, hogy műsorvezető is lenne, amikor éppen nem a bőrt rúgja a grundon. Azt a műsort is hogyvoltozni fogjuk, ha beledöglünk is. Debil inkább cirkuszi majom legyen. Mit ugrál ez a majom?

21:05 szabóZ: Aurelio bemutatkozó filmjéből két dolog nem derült ki 120 nappal ezelőtt. Hogy olyan mint egy hisztérikus idióta, aki úgy sír, mintha évekre bezárták volna a Titanic zárójelenetébe. Ja, és, hogy a hatalmas buli nála azt jelenti, hogy katatón állapotban pörgeti a faszát.

21:05 géza: Debilt szembesítik a bemutatkozó kisfilmjével, hogy azt mondta, nem fog rinyálni, csak bulizni fog, meg baszni. Sorry. Ehhez képest csak a rinya ment. 

21:04 géza:  Debil lába nagyon remeg. A fiú nagyon felfokozott állapotban van, hogy az adást letudva végre elmehessen pumpálni a Symbolba némi szintetikus drogot agyig feltolva az üvegasztalról. Alap, hogy gonosz vagyok, és ez csak aljas rágalom, sőt magamból indulok ki.

21:03 sixx:

Én nem fogok a villában rinyálni. (Debil)

21:02 sixx: szembesítik a döntősöket a kisfilmjeikkel. Debil pont akkora fasz volt, mint amilyen most.

21:00 sixx: vajon Debil akkor is üvölt, amikor reklám van, vagy csak akkor ha pirosan ég a lámpa a kamera tetejin? Állást mutatnak a fantomkép-versenyben: az egyik sziluett 51-19-re megy.   

20:53 sixx: szusszanunk. Ami eddig volt:

  • Viki esett ki elsőként, 27 százalékkal. Megrogyott a dologtól, attól meg pláne, hogy a stúdióban annyit nem mondtak neki, bazdmeg, és már tuszkolták is ki az ajtón. Ha valaki a Campona környékén egy síró csajt lát, a kezében egy fémbőrönddel, na az Viki.
  • Debil a stúdióban üvölt, a faszát viszont mág nem pörgeti.
  • Pink pont olyan ostobán néz a kamerába, mint az előző 120 napban.

20:53 szabóZ: Aurelio minden alkalommal, amikor rátéved a kamera, azt üvölti, hogy szeretlek titeket. De pont olyan hangosan, mintha csak azt kiabálná, hogy ki fogom tépni a szívetek geciládák!

20:52 szabóZ: Folytatódik a bestof válogatás, most már látszik, hogy ennyi lesz a döntő. Egy rakás ismétlés érzelmes zenei alapokon. Ez igen nagy kihívás lehet a hangmérnöknek: érzelmes vonósokat keverni a sikoltozás alá.

20:51 géza: Jó, a kisfilm alapján Zsófi egy kis hisztis picsa, aki kábé még az életre sem méltó.

1140513_1396629993_960x721_000000.jpg

20:49 sixx: Pink besztofja is főleg üvöltözésből áll, némi kis cukiskodással, de inkább hisztikkel. Ettől függetlenül szimpatikusabbnak jön le, mint Debil.  

20:47 sixx: a műsorban most éppen a fasz a téma. Debil farka mármint. Pinkből akarják kihúzni, hogy rá akarna bukni a szerszámra, de nem mondja. 

20:46 szabóZ: Debil Aurelio kisfilmje alapján ez a fickó 120 napig hisztériázott, üvöltött, sikoltott, őrjöngött. Időnként mindezt egy szál faszban. 

20:46 géza: Debil best of kisfilmjében több lőcs van, mint egy Pierre Woodman Casting videóban. Ez a PÓK-Gate még mindig kurva vicces. De a szánalmas csajozási kísérletei is legalább ennyire röhejesek.

20:45 sixx: Debil legjobb pillanati között volt két faszmutogatás, egy üvöltözés és egy geciskedés eddig. Ja, még egy üvöltözés, és az emlékezetes kiborulás a kétcentis pók miatt. Most meg Teót smárolja le. Meg KokkIzát.  

20:45 géza: A folytonos üvöltés itt alap felszereltség, Zsófi mégis konszolidáltabb, mint Debil valaha. Ezért is kell, hogy ő nyerjen, Nem érdekel, ha a havi 1 milkából rózsaszínre festi az eget. 

20:44 géza: A változatosság kedvéért Debil izmozik és üvölt.. Ő ezt hozta 120 napig, miért is most változna meg?

20:43 géza: Sárvártól Kőbányáig mindenki szavazzon Aurélióra. Nos, az a létszám elhanyagolható VV Attila facebook rajongótábora mellett, aki élő adásban szólítja a népet, hogy szavazzon Zsófira. 

20:42 sixx: sajnos streamünk nem van, ezért nincs adásképlopás.

Screen Shot 2014-05-11 at 10.43.50.png

20:41 szabóZ: Miért üvölt mindenki, mintha éppen a vastagbelüket tekernék fel egy forró pálcára?

20:40 szabóZ: Az esernyőtartó modellfiúk kicsit össze vannak zavarodva, ketten is Aureliót kísérik, Zsófi meg csendben ázik. 

20:39 sixx: VV Attila az interneten kampányol, illetve nem is, most élőben, ott a stúdióban.

20:38 géza: A stúdióban elég kemény, fizetett fociultrák szurkolnak debilnek. A végé még lincselés is lesz.

Screen Shot 2014-05-09 at 5.53.23.png

20:38 sixx: az utolsó menetelés, ballagnak villába be, Alekosznak még fekete testőr jutott.

20:36 sixx: Pink úgy néz ki, mint egy nagyon keményen széjjelkokózott éjszaka után sminkkel közepesen ember formájúvá varázsolt 35-ös műkörömépítő. 

20:35 sixx: a szavazómiskulanciát lenullázták, elképzelem szegény közjegyzőt, ahogy motyog maga elé, és nem ért semmit.

20:35 sixx: percre öt volt a reklám. Lilu be fog rekedni, ha ennyire üvölt.

20:30 géza: Ennyi. Fél óra alatt lezavarták a döntő első felét. A kérdés jogos, mi lesz itt este 10-ig?

20:29 sixx: ez milyen szopás már: A harmadik helyezettnek kevesebb idő jut a reflektorfényben, mint annak a szerencsétlennek, aki elsőként esett ki párbajon. Mert az legalább elmondhatta, odatehette, úgymond. Viki is mondta volna, erre mondták neki, hogy ott az utcaajtó, szevasz.

20:28 géza: Milyen érzés a cél előtt elhasalni? Szar, de jobb harmadiknak lenni, mint másodikak - mondja Viki, majd Lilu szavába vág, kicsit arcoskodik, aztán már jön is a kisfilm, amiben feltűnik Simonság is. Apropó: vajon Simon nyert volna, ha nem gurul el a gyógyszere és nem tépi meg Vikit? Ezt már sose tudjuk meg. Na mindegy, ettől sem lesznek álmatlan éjszakáink.

20:27 sixx: Viki Pinkre teteti a jeleket a stúdióban, de hiába, ezt a VV-t Debil  nyeri. Mutatunk is róla egy képet menten. Igen, ez AZ a testrész. 

1140521_1396629993_960x721_000000.jpg 

20:27 géza: Debil már attól is bekönnyezik, hogy nem ő esik ki. Mi lesz itt, ha ne adj isten tényleg megnyeri. Na, akkor lesz az, hogy egy 21. századi Noé elkezdhet bárkát építeni, hogy túléljük a könnytengert.

20:26 szabóZ: Viki esett ki, ami ugye egyáltalán nem meglepő, hiszen ő volt a beépített játékos, az álruhás szerkesztő a műsorban. És azért egy profi mégsem viheti el a fődíjat. Kacsintós szmájli.

20:24 sixx: Viki szédeleg, mint Bajnai Gordon a választási eredményt látva. Nem hitte volna, hogy pont ő lesz az, aki nem szimpatikus a nézőknek. Pedig ha csak tisztán azt nézzük, ki mennyire játszotta a VV-t, geciség ide vagy oda, az ő volt. Az egyetlen játékos, akit egy Survivor-évadba el mernék engedni.    

20:23 géza: Nem azért, de én megmondtam. Viki hullot ki harmadiknak. ÉS EZ ÍGY VAN JÓL.

20:23 szabóZ: Zsófit éppen most idiótázták le, csak kódnyelven: szende, megvezethető, álomvilágban él. Értsd: segghülye. És Zsófi bizonyításképpen még mosolyog is ehhez. 

20:22 sixx: ÉS MOST KIESETT VIKI 27 SZÁZALÉKKAL! EPIC FAIL! AZTAKURVAMINDENIT!

20:22 géza: Debil helyben infarktust kap, Pinki Colgate-mosollyal vigyorog, Viki meg csak néz. Itt és most Vikinek kell kiesnie a gecibe.

20:21 sixx: a közönség habzó szájjal üvölt a stúdióban, ha Debil esik ki, itt felgyújtanak valamit.

20:21 géza: A nap kérdése, hogy Debil miért van kirúzsozva? És ezzel a top 3 top 2-re szűkül.

20:20 sixx: lezártak egy szavazást! A közjegyző hátul molyol! Most dől el, melyik agyhalott esik ki az első körben!

20:19 géza: Mindeki elregéli, hogy mennyire megváltozna az élete ÚGYMOND, ha megnyerné havi egy milkát meg az ótót meg a lakást. "Igen pápá. Megcsináltam." - mondja Debil valami kamu olasz-német ákszentussal.

20:18 kommentelő találata:

Au: Kurvára idegesítő vagy ám!

Viki: Te is! Au:

De te jobban, mert menstruálsz!

20:17 géza: Ez még mindig a tegnap. Pinki gyök kettővel szerencsétlenkedi fel a nyugiszoba falára tablóképét. Koccintanak, levél jön, elképesztő izgalmak ezek, kérem.

20:16 szabóZ: Aurelio egyik speciális tulajdonsága az úgymond oda szövegkörnyezetbe nem illő használata. Úgymond ellenfelek! Úgymond döntő! Még jó, hogy nem mutat hozzá nyuszifület, mert akkor tényleg beleállítanám a távvezérlőt a tévébe.

20:14 géza: Pinki úgy örül a visszatérésnek, mint amikor anno a 101 kiskutyát nézte és a végén Szörnyella nem tudott bundát varrni a kutyulákból. Ez a párhuzam érettségitétel kell, hogy legyen!!!

20:12 sixx: a tegbapi párbaj utáni pillanatokkal melegítünk a lényegre, Pink egy ágyban akart aludni mindenkivel, de mindenkinem akar Pinkkel. Kiderül, hogy annyira örült a győzelmének, mint amikor Szörnyella a 101 kiskutya végin nem csinált bundát a cukimuki dalmatákból.  

20:11 géza: Lilu szemmel láthatóan szarik Viki fejére. Sokan vegyunk ezzel így. Harmadik helyre sorolom a nagy kézist.

20:10 szabóZ: Nem is álmodhattak havi egymillió forintról, egy autóról, meg a lakásról. De akkor ezt fordítsuk le: havi netto 650, meg egy autó lízingbe egy évre, és a lakás, amiből jövő ilyenkor ki kell költöznie, és örülhet, ha erről legalább egy kis mínuszos hírt ír majd a Blikk.

20:09 géza: A fináléra berendeltek a villába egy komplett szépségszalont, akik rendesen kirittyentették az eléggé lepusztult, Jóska Báttya szavaival élve leigénytelenedett lakókat.

20:08 géza:  Itt még bármi megtörténhet - mondja Lilu és Bence egymást és a veszett tömeget túlüvöltve, de valljuk be, papírforma szerint Pinkinek kell nyernie, de ez is Who The Fuck Cares erőteljesen.

20:07 sixx: Lilu kicsípte magát az önfaszszopáshoz, amit most folytat az RTL az ingyenesvvapplikációval. Combig sliccelt ruha, egyenes haj, és még Bencus is odatette magát. Pink meg ráment a csöcsfaktorra.

20:06 géza: Ez már a finálé! Innen már nincs tovább. Lilu azt mondja, hogy ebben a szériában volt minden, de legyünk őszinték, még Király Jóskát se fogjuk visszasírni hideg téli estéken. Ez van, ezt dobta a gép a VV6-ra.

20:04 géza: A wanabe akapela feldolgozást úgy nézik végig a tévében a lakók, mintha nyúznák őket. Mondjuk ezt pont át tudjuk élni mi is.

20:03 sixx: ez a nóta pont attól jó, hogy Tóth Gabi üvölt benne, mint akinek a pináját nyúzzák éppen. Erre ezek ilyen kiherélt fost csinálnak belőle. 

20:02 géza: Nem hiszem el! A keresztpromók netovábbja megy éppen!!! Az X-Faktorosok tolják az újragondolt VV főcímet.

20:01 sixx: ez valamelyik X-faktoros iszonyat, ha jól látom. A szőke gyereken mi az a női kardigán?

19:54 sixx: már alig bírok magammal. Egy doboz cigi, egy liter kávé, egy krémtúró bekészítve. Ha nem lesz elég, van egy sopszkasaláta is.

sixx: Ma válik el végleg a szar a májtól, kiderül, ki a fasza gyerek. Első körben még hárman fognak ülni a műanyag székeken, aztán az első óra végére kiesik az egyik, és végignézheti, hogy küzd meg a másik kettő. Utána még egyszer visszamehet a villába tán, és körülnézhet, de lehet szarul emlékszem. Mindegy is, menten kiderül minden, 20:00-kor kezdünk, és jövün hárman, ChatGéza, Nico Tindeath és jómagam. Itt legyél.

Címkék: vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KRISZ FAN 2014.09.24. 05:50:01

Guten morgen!!

Szép jó reggelt!! :))

Jáájj, mit találtam!! Ettől mindenki tuti felébred. :DD
www.facebook.com/vvizaeredetihivatalosoldala/photos/a.694331417291414.1073741827.694295247295031/762480417143180/?type=1&theater
Zsóti is meg volt hívva, de nem jelent meg. Kerestem a videót, hátha később mégis beesett, de nem találtam. Pedig megmondom őszintén szívesen meghallgattam volna az okoskodásait. A nagy IQ bajnok. :DD

Gia 2014.09.24. 19:00:25

@KRISZIZA FAN: Én tippelni sem mertem.Sem a mi időnkre,sem Izáék együttlétének idejére.De nagyon örülök!És gyúrok az ötezredik kommentre. ;-)

KRISZ FAN 2014.09.24. 20:00:43

@Gia: Szia. Szép estét. Rajta, bár azt sem tudom mennyinél járunk most. Nem rég azt hiszem valaki kiírta, hogy 4700-nál járunk, akkor lassan meglesz az 5000 is. :))

KRISZ FAN 2014.09.24. 20:10:39

Szép estét mindenkinek!!

Úgy látszik, Krisz mellett nem lehet unatkozni. Ő mindig talál alkalmat egy kis bolondozásra, mondjuk szerintem ez is az egyik ok a sok közül, amiért Iza beleszeretett. Mindig meg tudja nevettetni. És ez fontos. :))
www.facebook.com/vvkrix/photos/a.452837541482717.1073741828.452564721509999/539090402857430/?type=1&theater

KRISZ FAN 2014.09.24. 20:14:02

Egy kép Izáról. Azt kell mondjam, meglátásom szerint sikeresen leadta a villában rá felszaladt plusz kilókat. Szerintem ezt most már csak szinte kellene tartani. És viseljen bármit, neki minden jól áll. Egyszerűen csodaszép. Krisz tuti nagyon büszke rá. :))
www.facebook.com/vvizaeredetihivatalosoldala/photos/a.694331417291414.1073741827.694295247295031/763117270412828/?type=1&theater

KRISZ FAN 2014.09.24. 20:24:21

Tisztelt Szimpatizánsok!!

Történelmi pillanat következik, Krisz és Zsóti közös képen Vikivel. Ha jól gondolom, ilyen kép még nem volt. Na íme, tessenek emészteni. Mondjuk a Zsóti gyerek hozza a bamba arckifejezését, vagy nála lehet ez a kispesti macsós nézés(hihihihi, kicsit gonoszkodtam) Krisz viszont mosolyog, nem kérdés ki né ki jobban a képen. :))
www.facebook.com/449311678539806/photos/a.451879171616390.1073741829.449311678539806/522282194576087/?type=1&theater

KRISZ FAN 2014.09.24. 20:43:17

Úgy látszik ez az este már ilyen lesz. Íme a másik nagy "kedvencem". A helikopter bajnok adott egy interjút az origonak, elég sok mindenről szó esik benne, az új műsorral kapcsolatban is. Hát kíváncsi leszek, meddig fogja bírni a nélkülözést. Elmondása szerint meg akarja mutatni, hogy a nélkülözést is bírja, hiszem ha látom. Van egy olyan sanda gyanúm, nem a beígért helikopterezést fogjuk többször látni, hanem inkább a bőgőmasinát. Bocsánat, de a mai napig irritál ez az ember.
www.origo.hu/teve/20140922-vv-aurelio-elviselhetetlen-lenynek-tartja-lehetseges-csapattarsat.html

exelensz 2014.09.25. 01:44:47

Jézus máriám!!!!!!!!!!!! Inkább nem írok semmit.Ez már fanatizmus,sőt lehet h agytekervény zűrzavar :D Sürgősen tenni kell valamit :D

KRISZ FAN 2014.09.25. 04:39:24

Szia. Gondolom a megjegyzésedet rám értetted. :) Nos hagy világosítsalak fel. Nem, nem vagyok se futó bolond, se fanatikus. :)) Egyszerűen egy olyan ember vagyok, aki szimpatizál Krisszel és Izával. Sokakkal egyetemben. Mert az, hogy általában én írogatok itt, az nem jelenti azt, hogy más nincs itt jelen. Csak a nagytöbbség read only üzemmódban tolja. Azaz olvasni olvassa a kommenteket, de ritkán szólal meg maga. És azért csinálom még mindig, mert vannak olyanok közöttünk, akik nincsenek fent fb-on, így ha én nem írom le ide, vagy nem linkelem be, akkor egyszerűen nem értesűlnek arról, mi van Krisszel és Izával.

Addig, amíg nem dobnak ki minket innen, csinálom. Ha ez nem tetszik valakinek, akkor csak annyit fűznék hozzá, nem muszály olvasni. Ilyen egyszerű. Nem hiszem, hogy bárkit is zavarnánk azzal, hogy mi itt el vagyunk.

Szóval megnyugtatlak, épelméjű vagyok, és beszámítható. :DD

mézescsók 2014.09.25. 14:34:19

Ha sixx most nem töröl, akkor soha, de tettem egy ígéretet e jeles nap megünneplésére

:NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,

NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,

NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,

NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,

NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ,
NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ, NINCS MANKÓ!

És ezek után jöhet a krééééémtúúúúúróóóóóó!!!
És köszönöm, hogy velem voltatok.

KRISZ FAN 2014.09.25. 15:59:54

@mézescsók: Juuuhuuu!! Niiiincs Maaaankóóóóóó!!! :DDD
Üdv ismét köztünk Mézescsók!! Örülök a jó hírnek!! :)))
KRÉÉÉÉÉMTÚÚÚÚÚÚRÓÓÓÓÓÓ!!! :DD

mézescsók 2014.09.25. 18:25:07

@KRISZIZA FAN: Pontosan három hónapja kegyetlenül éreztem magam ágyhoz szögezve (még a fejemet sem volt szabad felemelni), mindenhonnan csövek lógtak belőlem, két óránként kaptam egy injekciót és azzal idegeltek, hogy igyak.
Namármost: még nem futok és még bicegek is picit, de egyre jobb lesz. Sportnak ugyan a jövőt nézve marad a bicikli és az úszás, de másnak ez is sok.
Ma nagyon boldog vagyok.És jó, hogy megoszthattam veletek is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.09.25. 20:09:11

@mézescsók: miko jössz hozzánk? Gyere már, aztán, ha kifejtenéd, h mi volt veled...<3

Gia 2014.09.26. 10:49:10

@mézescsók: Örülök,hogy végre eldobhattad a mankókat!Már tegnap is akartam írni,csak nem engedett ez a c@r.De a lényeg,hogy királyság van! :-))))

Nagy Endre 2014.09.26. 11:20:02

@KRISZIZA FAN: A villában a fitness hetet is alig bírta pedig ott még civilizáltak voltak a körülmények...Mi lesz a dzsungelben?

Nagy Endre 2014.09.26. 11:24:14

Izának érdekes haverjai vannak...a Dörgő zsolt nevü egyénnek elszállt az agya mert ilyeneket írkált a facebook oldalára:

Na ez a fasszopó köcsög volt eddig a mai napom fénypontja,hogy egy évbe egyszer utazok bkv-val és akkor ismegbüntet úgy hogy nem engedi kilyukasztani a jegyem!

A gyerek elég szarrágó lehet mert volt jegye csak baszta felhasználni mert sajnálta.Akkor miért csodálkozik ha megbünteti az ellenőr mert nem lyukasztott?Sötét egy pali...

KRISZ FAN 2014.09.26. 11:56:41

@Nagy Endre: Szia Andris. És üdv mindenkinek! :)) Na most rátapintottál a lényegre. De szerintem annyi pénzért, amit kap ki fogja bírni röhögve. És van egy érzésem hogy csinálni fogja a műsort is, az már más tészta a többiek mennyire lesznek vevők mondjuk egy helikopterre. :))
Au ebben erős, mármint ha produkálni kell magát. Bár remélem azért lesz valaki aki helyre teszi, ha el szaladna vele a ló. Ugyanis lesznek ott olyanok is, akik nem biztos hogy tolerálni fogják a hülyeségeit.

Nagy Endre 2014.09.26. 12:21:14

@KRISZIZA FAN: Na nem miatta fogom nézni a műsort az biztos.Kíváncsi vagyok a feladatokban ki hogy teljesít...

És mit szólsz Iza barátjához milyen kis intelligens gyerek....és még képes ezt kiírni az oldalára kitenni az ellenőr képét is (ha az volt) magát járatja le ezzel.

KRISZ FAN 2014.09.26. 12:55:25

@Nagy Endre: Andris. Jártam már így Debrecenben. Volt jegyem, nem tudtam kilyukasztani, mert a tömeg sodort magával, reggel a rengeteg iskolás. Ellenőr meg mosolyogva megbüntetett. Szóval megértem, az más hogy ilyen megnyílvánulásnak nem a fb-on a helye.

Nagy Endre 2014.09.26. 14:22:28

Hát ez a gyerek szerintem nem így járt.Mert akkor megírta volna hogy nem volt egyik gép sem ami működött volna.De nem ez történt.Egyszerüen bliccelt és lebukott.Én bérlettel utazom (ez más kérdés) de látok jó pár embert aki azt figyeli hol az ellenőr és akkor lyukaszt csak.Hát így is lehet de én nem rettegnék...

Nagy Endre 2014.09.26. 15:01:57

Ehhez az Aurelios interjúhoz annyit még hogy láttuk meddig tusolt a fürdőben meg hogy igazgatta a haját stb. szóval nem az a hideg vízes gyerek az biztos.Aki azon kiborult mert nem volt friss zsemle aznap reggelire (csak tegnapi amit a mikróban meg lehetett volna melegíteni) az nem tudom miről beszél.Szabó Zsófit nem ismeri,nem kell kedvelni ahogy Bea asszonyt sem de azért ilyeneket nyilatkozni róluk...A Baukóval meg lehet egy pár is az majd jól kikészíti:D

mézescsók 2014.09.26. 16:58:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Egy négy évvel ez előtti baleset (a kocsiból kiszálltam és elütöttek) következményei miatt csípőprotézis műtétem volt június 25-én. Két hónapig kettő, majd egy hónapig egy mankóvak közlekedhettem. Nem cizellálom, egy rémálom volt, nem a fájdalom miatt, sokkal inkább mentálisan Annak örvendeztem tegnap, hogy végre eldobhattam a mankókat.
Elhavazva pedig azért vagyok, mert közben nem helyettesített senki és az íróasztalom lapját konkrétan nem lehet látni. A határidők meg alig várják, hogy leteljenek. Egy-két hét és feldolgozom, bár azért közben be-bekukkantok.
@Gia: @Nagy Endre: Azon vagyok, de még távolról sem suhanok könnyedén. V
iszont nagyon rajta vagyok a projecten.
A múltkor már írtam, hogy a csokik beszerzésére a tipp bejött és igen, volt röhögés, amikor kiderült, hogy a kommentelők összmunkája volt példaértékű.

mézescsók 2014.09.26. 17:03:52

@Nagy Endre: Mi lesz a poppolójával? Kétlem, hogy kap külön angol WC-t! Felirattal: Aurelio's closette!!! Már nem is emlékszem, hogy milyen volt a slózi legutóbb a dzsungelben? Vödör? Vagy valami házikó? Az dereng, hogy felváltva voltak felelősök.

Gia 2014.09.26. 18:36:45

@mézescsók: Olvastam valamikor,hogy meglettek az ajándékok.Csokival kapcsolatos kérdésekben lehet rám számítani,mondhatni Csokifan vagyok. :-)

KRISZ FAN 2014.09.26. 19:31:39

@mézescsók: Jó estét!!
NA ez teccett, mármint hogy mi lesz a kis poppolójával. :DD Wc papír helyett majd használ falevelet, vagy valami hasonlót. :DD Azért a kaját illetően én is kíváncsi vagyok, mondjuk zsömle helyett ehet esetleg sült pókot!! Ha beveszi a kicsi gyomra. :DD Állítólag már nem retteg annyira tőlük. Na uccu, rajta. Lássuk a bizonyítékot. :DD

KRISZ FAN 2014.09.26. 19:46:51

Szép estét mindenkinek!!

Eltelt ez a hét is, és NEM DOLGOZOK szombaton!!! Piros betűs ünnepnap!! :DD
Úgy hogy megpróbálom hasznosan tölteni a rám szakadt rengeteg szabadidőt, és belevágok egy titkos projektbe. Azt nem árulom el mi ez, majd megtudjátok, mikor eljön az ideje. Ne is kérdezzétek, mert akkor sem árulom el. :))

Bocsi, tudom most bogarat ültettem egyesek fülébe, de legyen meglepetés. :))

A fiatalok jelentem jól vannak, megvannak. Jó szokásukhoz ragaszkodva posztoltak pár új képet, íme:
www.facebook.com/vvizaeredetihivatalosoldala/photos/a.694297543961468.1073741825.694295247295031/763949243662964/?type=1&theater
www.facebook.com/vvizaeredetihivatalosoldala/photos/a.694331417291414.1073741827.694295247295031/763950013662887/?type=1&theater

És itt egy újabb közös kép Zsótival, még a múltkori folytatása. Egyesek azért nem felejtenek, és a kispesti macsó kap hideget-meleget egyaránt, mondjuk teljesen joggal. Tudom Krisz nem rajong azóta sem érte, Vikit viszont kifejezetten csípi. Én annyit mondok, ha Viki itt kint békén hagyja őket, és nem viselkedik velük sohasem úgy, mint anno a villában, akkor engem nem zavar. De komolyan mondom, egyszer tegyen bármit ellenük, és akkor a jó isten kegyelmezzen neki. Mert akkor szana szét fogom trollkodni az összes oldalát. Nem ajánlatos kesztyűt húzni tyúkapóval!! :DD
www.facebook.com/vvizaeredetihivatalosoldala/photos/a.694331417291414.1073741827.694295247295031/763950013662887/?type=1&theater

Nagy Endre 2014.09.27. 11:11:34

@KRISZIZA FAN: Össze kéne egyszer hozni ezt a bandát hogy kivel mi történt azóta...ahogy elnézegetem a legtöbb emberkénél nagy a csönd...

Jaj ez a titokzatoskodás...mész te is az RTL-be mint Izáék hogy ez meg az történt velük?Vagy összeadod őket mint anyakönyvvezető?Vagy beköltözöl a VV7-be?:-))))))))))

Nagy Endre 2014.09.27. 11:14:10

@mézescsók: Meglátjuk mi lesz.Ha szar lesz (na nem úgy hanem a minőségre gondolva)akkor nem nézem...

KRISZ FAN 2014.09.27. 11:38:59

@Nagy Endre: Szia Andris. Nem is rossz ötlet, mármint a találkozó. Kíváncsi lennék a többiekre. Biztos jó lenne. :))
Egyik sem talált. :)) Én meg a VV. Ne viccelj. Bilincsben vinnének el, mert nem hiszem hogy lenne olyan önuralmam, mint akár Krisznek volt. Tuti megtépnék bent valakit. :DD

Nagy Endre 2014.09.27. 14:19:00

@KRISZIZA FAN: Nem erre a bandára gondoltam a vv6-os ra:)

Jut eszembe XO-nak még a nyáron írtam az fb-re amikor a szülinapi pizzáját burkolta épp hogy milyet eszik, de nem válaszolt a drága, biztos el van foglalva a Tolvai Reni menedzselésével:D (Magunk közt szólva a nemzetközi karriert is bebukta).

Cimili 2014.09.28. 01:29:42

Nos megjöttem a tengerpartról. Vissza kell még olvasnom 2 hetet. Látom, igen aktívak voltatok. :)

Cimili 2014.09.28. 02:03:31

Most csak annyit, hogy nagyon örülök Mézescsók jobbulásának, kemény nyara volt.
Természetesen köszönöm az összes hírt, linket és fotót!!!!!!!!
Azt meg meg se merem írni, hogy melyik havi bérlettel utazok.:DD Én mindig felmutatom, nem tehetek róla, hogy nem veszik észre az ellenőrök. Még mielőtt megszólnátok, nekem annyiszor keresztbe tett már a BKV, hogy ez az én kis privát válaszom nekik. :DDDDDD

KRISZ FAN 2014.09.28. 06:29:16

@Cimili: Szia!! De jó hallani felőled is. :)) Már azt hittem, nem is jössz mifelénk többet. Olvassgass csak, van mit. Mondhatjuk zajlik az élet. :)) További szép napot neked!! :D

Nagy Endre 2014.09.28. 11:13:32

Tegnap feltettem egy kis képet a szokásos átalakított szöveggel.Meglepődtem hogy Krisz reagált rá...

www.facebook.com/photo.php?fbid=674514345978218&set=o.452564721509999&type=1&theater

Nagy Endre 2014.09.28. 12:49:01

Krisz fodrásza nagy vihart kavart otthon mert kiderült hogy Iza féltékeny a lányra szerintem tök alaptalanul.A közös képre Krisszel verte ki a biztosítékot Izánál, amit a facebookon Kisz új sérója kapcsán jegyzett meg hogy neki nem tetszik (egyébként tényleg hülyén néz ki így felnyírva) aztán egy hölgy megjegyezte hogy Iza ne legyen féltékeny stb.Na Iza is válaszolt hogy ő a rajongókra nem féltékeny de aki nem arra igen.Furcsa hozzáállás mert egy rajongó lány aztán sok mindenre képes ugye...épp a fordítottja.Aki nem az azzal valószinüleg nincs közös kép mert minek is.A fodrászlány helyes a képen semmi olyan nincs amibe bárki beleköthetne Iza mégis kiakadt szerintem butaság volt.(Amúgy meg akit meg akarnának csalni azt úgyis megfogják hogy az illető ne tudjon róla.)Krisz nem tudom ezeket hogy viseli de Izának el kéne gondolkodnia hogy tök felesleges kiakadnia ezen mert ő is a fiúbarátaival fényképezi magát elég sokszor és Krisz ezen is kiakadhatna meg gyárthatna sztorikat...

KRISZ FAN 2014.09.28. 12:53:13

@Nagy Endre: Andris. Szerintem nincs ezen semmi meglepő. Krisz és Iza is szokott reagálni posztokra, kommentekre. :))

KRISZ FAN 2014.09.28. 13:59:17

@Nagy Endre: Andris. Ezt most teljesen felesleges felemlegetni. Igen, Iza féltékeny volt. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy igazából mindketten féltékenyek a másikra. Gondolj csak arra, mikor Krisz elkezdte vissza nézni a VV-t, és a régi dolgokon kiakadt.Úgy hogy hónapok óta együtt vannak. Szóval mindketten ugyanannyira hibásak ebben a helyzetben, és bízhatnának jobban egymásban, a másikban.

De hogy mennyire erős köztük a kötelék, azt mutatja az is, hogy megtudták beszélni felnőtt módjára a dolgokat, és megoldották a helyzetet.

Ezeken túl kell lépni, és csak előre nézni. Ne emlegessük már fel állandóan ezeket az eseteket.
Egyébként meg csak rájuk tartozik, hogy mi zajlik köztük, nekünk nincs jogunk hogy megmondjuk mit tegyenek. Tudják ők, mi a jó nekik. Mi csak figyelhetjük őket, és szoríthatunk hogy minden rendben legyen és még nagyon sokáig legyenek együtt.

Szeretik egymást, ez a legfontosabb.

Nagy Endre 2014.09.28. 14:12:16

@KRISZIZA FAN: Na a reagálást azt hagyjuk.Ami a héten történt azt én jogosan tettem szóvá.Erre te beleszóltál pedig nem Neked volt címezve emlékszel?Iza ahelyett hogy megkérdezte volna mégis mi ez ezt írta.???? Erre persze hogy felment a pumpa bennem.És akkor Te jössz hogy olyan szerelmesek hogy nem látnak mást meg a többi holott ez a két dolog nem is függ össze.Hagyjuk már a rózsaszín felhőket meg a nagy happyt!Ugyanolyan emberek mint mint mi.Fiatalok meg minden ok.De hogy valaki nem tud szimplán megköszönni valamit az akasztott ki.Aztán persze Krisz anyukája gondolom felhomályosíthatta hogy tőlem van a dvd ezt megköszönte.Nekem ne mondd hogy ha Te valamit küldesz valakinek akkor nem esik rosszul ha nem köszönik meg.Én csak szóvá tettem.Jogosan.

A másik.Mi a francnak nekik ez a sok like ha nem lehet véleményt formálni dolgokról velük kapcsolatban?Hadd reagáljunk már dolgokra.Akkor ne tegyenek ki képet ne írjanak ki semmit és nem lesz hozzászólás ezt tudom mondani.Nem akarom megmondani hogy éljék az életüket csak azt írom le amit épp gondolok dolgokról velük kapcsolatban amit közzé tesznek.Amiket közzétettem velük kapcsolatban abban volt sokminden vegyesen ez így van jól szerintem.

Nagy Endre 2014.09.28. 14:18:07

Én örülök neki hogy együtt vannak, mindenki tudta hogy ez nem lesz egy sima ügy köztük.Csak ezt is a helyén kéne kezelni és nem úgy reagálni mindenre velük kapcsolatban mintha valami nem tudom mik lennének.

Nagy Endre 2014.09.28. 14:20:13

Amúgy Iza mellműtétje ugrott?Semmi hír róla vagy tartalékolják ezt is?

KRISZ FAN 2014.09.28. 15:46:07

Andris. Nem szeretnék leállni veszekedni veled, félre ne értsd amit most írni fogok. De,
nem beszóltam neked, hanem kulturáltan válaszoltam egy kommentedre, ha beszólok valakinek, az azt észre fogja venni, mert akkor nem vagyok ilyen visszafogott.

Véleményt lehet formálni, ezzel semmi gond sincsen. Csak akkor, mikor ott van az ideje. Ezt úgy értem, hogy te most mondod el a véleményedet egy olyan esetről, ami noha igaz a közelmültban történt, de ők ezen már túlléptek. Minek akkor felemlegetni.

Igen, tudtuk hogy nem lesz sétagalopp ez a kapcsolat. Ezt szerintem mindenki belátja. És hogy hogyan reagálok le bizonyos velük kapcsolatos dolgokat, azt had döntsem el én. Lehet egyesek hülyének néznek, amiért ezt csinálom. Nézzenek, az ő dolguk. A szabadidőmet azzal töltöm el, amivel én akarom. Mivel jelenleg nincs kapcsolatom, elég sok olyan időm van a munkán kívűl, amit valamivel el kell töltenem. Én azzal töltöm el, hogy itt vagyok, és közvetítem azt mi van a fiatalokkal azoknak, akik nincsenek fent a fb-on. Ha ez valakinek nem tetszik, nem muszály ide jönni.

És igen, szeretem őket boldognak látni, szeretem mikor szinte ragyognak a boldogságtól. Aggódok értük ha valami gond van, ez szerintem teljesen normális. És igen, persze hogy szeretném ha nekem is lenne egy párom, és ennyire szeretnénk egymást, de hiszem hogy majd ez is el fog jönni. Addig meg szorítok értük, hogy minden rendben legyen velük, és Krisz be tudjon lépni azon a kapun Izával kézen fogva, amit említett. Röviden ennyi.

Liliom 85 2014.09.28. 16:33:32

@KRISZIZA FAN: Teljes mértékben igazat adok Neked és egyetértek minden eddigi írásoddal. Ne törődj senkivel, aki gonoszkodik... Nagyon szeretem az írásaidat olvasni. :) Üdv.: egy read only üzemmód lévő Krisz & Iza szurkoló :D

Nagy Endre 2014.09.28. 17:28:10

@Liliom 85: Ki gonoszkodik itt?Azért mert van amiben más a véleményem és nem ajnározom őket állandóan?Miért kell őket mindig egy rózsaszín szemüvegen át nézni?Könyörgöm ők is itt élnek mint mi.Ugyanolyan emberek...

@KRISZIZA FAN:Tudom hogy van amikor kicsit elvetem a sulykot ezért elnézést akik felé ez megtörtént, de azt gondolom hogy hiába fiatalok vannak dolgok amik nem korhoz kötöttek.Épp ma néztem vissza az utolsó vacsorájukat amikor a szakács főzött nekik.Aranyosak voltak....Nem tudom mit akarnak a továbbiakban én csak azt gondolom hogy felelősség ez a nagy rajongótábor akik követik őket vagy csak likeolják hiszen ők buzdították a népet erre hát sikerült.Remélem nem a média kurvái lesznek ahogy sokan hogy mindegy csak képernyőn legyenek meg írjanak róluk a semmiért is.Sokan beleesnek ebbe a csapdába és ha nincs akkor meg rosszul vannak.És azt se felejtsük el hogy nemcsak a jót kapják meg hanem a rosszat is és ne tessék akkor sírni hogy milyen szemetek az emberek.Mert ők választották ezt.Bármennyire aranyosak és fiatalok aláírtak egy szerződést ettől kezdve felnőttek döntsenek is mindig úgy nehogy pórul járjanak.Na de nem akarok itt károgni :D De jó lenne és ez főleg Kriszre igaz ha nem akadna ki azon amikor bátják(mert sajnos van ilyen) hanem nyelje le vagy tegyen ellene.

Nagy Endre 2014.09.28. 17:49:46

Rosszul estek dolgok tőlük és ezt nem tudom elfelejteni sajnos.Nem megyek bele, de én nem bánom hogy ezeket a kis szösszeneteket csináltam mert nem csak nekik értük hanem másnak is és elég jól sikerültek azt gondolom.Ezek a dolgok is kicsit felnyitották a szemem...de egyébként a műsor alatt is tudtam őket reálisan szemlélni vagy legalábbis igyekeztem hogy nemcsak a jók meg a rosszak vannak bent mégha így is akarta az RTL láttatni.Nem bánom ha indulatosabb voltam vagy mostanában ezek a sérelmek előjöttek mert azt gondolom jogosak de talán én vagyok érzékenyebb ezekre.Hálát sosem vártam ezekért a dolgokért de van amikor egy köszönöm elég lett volna időben vagy pár mondatnak nem kellett volna elhangoznia...

mézescsók 2014.09.28. 18:28:11

@Nagy Endre: @Cimili: Köszönöm és irigyellek a nyaradért. Na, majd jövőre. Bár, ha meggondolom, hogy a téli sportokat is szeretem... Csak jelenleg nem nagyon űzhetem (ne ugorjon ki a protézis), de majd meglátom.Bármerre is voltál a tengerparton, remélem, nem zuhogott állandóan, mint itthon. Mintha országos ürgekiöntést tartanának az égiek és mi lennénk az ürgék

mézescsók 2014.09.28. 18:30:23

@KRISZIZA FAN: @Nagy Endre: Imádlak benneteket, de nem tűnt fel egyikőtöknek sem, hogy lényegében egyetértetek egymással. legfeljebb a rajongás hőfoka nem ugyanakkora?

KRISZ FAN 2014.09.28. 18:35:01

@mézescsók: Nem, de köszi hogy szólsz. :DD Elbeszélünk egymás mellett. Van ez így néha. :DD Én kicsit nagyobb hőfokkal csinálom ezt, Andris visszafogottabb. De nincs ezzel semmi gond. Nem lehet mindig egyet érteni mindenben. :))

Nagy Endre 2014.09.28. 19:00:48

@mézescsók: Nem mindenben értünk egyet, de a rajongás nálam inkább egy kedvelés ha úgy tetszik.A rajongás mindig vak kicsit:D Korábban jobban kedveltem őket de hát változnak a dolgok....

KRISZ FAN 2014.09.29. 07:22:24

Szép jó reggelt Mindenkinek!!

Ismét egy hét, ami kezdődik. Ki nem állhatom a Hétfőt. :(

A reggeli mellé egy kis bulvár, köszönet érte Szabó Briginek, aki felhívta rá a figyelmemet.
www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.nlcafe.hu%2Fsztarok%2F20140928%2Fvv-krisztian-vv-viki-vv-zsolt-boksz%2F&h=RAQEJMXFZ

Nagy Endre 2014.09.29. 11:31:24

Jó reggelt!

Iza írt hogy töröljem a közzétett ágyas képüket.Meg hogy miért akarom őket összeugrasztani?Hát először is semmi bántót nem írtam a képhez másrészt összeugrasztásról szó nincs.A humorérzéke úgy látszik most nem működik, érdekes a nyáron mikor voltak hasonló kiírásaim feléjük egy büdös szót nem írt ezügyben....sőt sok embernek tetszett amit írtam.Ha én ugrasztom össze őket akkor kurva gyenge ez a kapcsolat már bocsánat, de erről szó nincs.

KRISZ FAN 2014.09.29. 16:38:34

Andris.
Én teljesen megértem Izát. Én sem szívesen emlékeznék a rossz dolgokra, előre kell tekinteni, és csak a jóra emlékezni. De ez nagyon nehéz úgy, ha mindig emlékeztetik az embert. És azért hozzátartozik az igazsághoz, mostanában azért másként posztolgatsz az oldalaikon. Kicsit kevésbé jóindulatúan. Ha pedig kedvelnéd őket igazán, akkor tolerálnád Iza kérését.

Nagy Endre 2014.09.29. 18:16:15

@KRISZIZA FAN: Igen kicsit jobban hangot adok a véleményemnek leginkább amit Krisz írt 1-2 alkalommal.De hát gondolom nem tilos ráadásul normálisan azt gondolom.Csak azért lehet furcsa vagy kirívó mert a legtöbben nem ilyenek.Kilógok.De Te pontosan tudod hogy ha szúrkálódósabb vagyok mindig van és volt kedves bejegyzésem is.Ma is egy csaj írt aki szintén a nagy védője Krisznek mert jól leteremtett.Nem baj visszaírtam.Vissza lehet olvasni sőt volt olyan hülye azt írni hogy a vipzonosnmak még én segítek vagy mi mert már felkerült egy kép...Jézusom na ezek az elvakult rajongók!

Nagy Endre 2014.09.29. 18:18:39

És nem kéne ennyire mindenben neked sem bólogatni már bocs.Hogy ha róluk van szó csak jót lehet írni vagy semmit szinte.Na ne.Ha ezekben a kis képes kommentekben valódi ártó dolog van megeszem a kalapom.

Nagy Endre 2014.09.29. 19:50:42

Azt azért megkérdezném itt mindenkitől hogy amikor sixxék összevissza írkáltak róluk mindenki kussban volt.Egyvalaki szólt azt is kitiltották mert szólni mert a stílusuk miatt.Egyszer talán én is írtam valamit hogy nem így kéne...

KRISZ FAN 2014.09.29. 19:56:16

@Nagy Endre: Andris. Én kedvelem őket. Igen, jobban mint te. Ez van. Ebből következően, én annak örülök ha boldognak látom őket. És igen, csak jókat írok róluk. De miért is kellene mást írnom róluk, mikor KEDVELEM őket??? Az oldaluk egy rajongói oldal, oda azért megy az ember hogy a kegódvenéről olvasson, nézze képeket, kommenteljen, és nem azért hogy oda-oda szúrjon nekik. Mert közszereplők, és ezért ezt nekik el kell viselniük. A saját rajongóitól??? Ne mondj már ilyeneket!! Egy ártatlan megjegyzés posztolása óta szinte hadjáratot folytatsz ellenük, de főleg Krisz ellen. Kérdem én, ha egy kedvenc színészed hasonlót posztolna(ez most csak feltételezés, tegyük fel) akkor is így reagálnál??? Mert van egy érzésem, hogy nem. Ha nem tudsz ezen túllépni, akkor nem kell az oldalukat látogatni. Én nagyon kedveltelek eddig téged, de most már valóban túlzás amit csinálsz. Írtad korábban, nálad lecsengett ez a VV6 dolog. Akkor szerintem nem kellene ezt erőltetned. Lassan jön a VV7, új emberekkel, akikről lehet véleményt alkotni.

Nem állt szándékomban megbántani téged, és eszemben sincs megmondani neked, mit tegyél és mit ne tegyél. De ha te magad mondtad, hogy már nem kedveled annyira őket, akkor inkább légyszíves hagyd inkább békén őket. Legalább azért, mert egykor bírtad őket. Mert hidd el, ők mióta kijöttek a villából, semmit sem változtak. Ugyanazok az emberek, ugyanúgy ha nem jobban szeretik egymást. És én kedvelem őket minden erényükkel, minden hibájukkal együtt.

Nagy Endre 2014.09.29. 20:08:33

@KRISZIZA FAN: Én azt gondolom továbbra is hogy mégha kedvelem őket egy két dologra reagáltam nem úgy mint mások ez szúrt szemet.Lehet hogy másnak se tetszett de nem szólt.Senki nem egy szent tehén akár rajongói oldala van akár nincs hogy ne lehessen véleményt írni.Nekem is voltak kedvenceim de tudtam hogy ez nem jó amit csinál más meg tetszett tőle, Igen iIzáék 1-2 dologban nem voltak túl korrektek velem sem ez is benne van.De ezen már túl vagyok.Sokan azt hiszik bántom őket de nyáron is ilyen voltam akkor senki nem szólt sőt még tetszett is.Most hogy leírtam egy két nem tetsző dolgot rögtön kardélre hánynának.Képmutatás.Akinek van szem az láthatja hogy kedves dolgokat is megosztok ahogy eddig is.De tök mindegy.

Nagy Endre 2014.09.29. 20:14:23

A másik hogy nem csak lájkokat kell gyüjtögetni hanem válaszolni is kell a rajongóknak ha már olyan szerencsések hogy ennyien megkedvelték őket.És ezt nem magamra értem leginkább hanem sok más emberre akik hiába irtak nekik nem válaszoltak...És mindenki felelős azért az oldalért amit kezel és miket ír oda.Tudom hogy fiatalok, de azt gondolom bármennyire szép az ő kapcsolatuk ugyanolyanok mint mi csak épp valami megtörtént velük ami szimpatikus volt sok embernek.Amúgy meg nem fogok mindent lájkolni amit kitesznek csak azért mert kitették.Eddig se tettem.A Bors a Blikk a többi bulvár meg teszi a dolgát majd velük kapcsolatban.

KRISZ FAN 2014.09.29. 20:56:19

Szép estét!!

Addig társalgunk itt Andrissal, hogy el is felejtem az új képet belinkelni. Na de ami késik, az nem múlik. Kicsit megint ment a bolondozás Krisz részéről, mellette nem igen lehet unatkozni. :))
www.facebook.com/vvkrix/photos/a.452837541482717.1073741828.452564721509999/540775142688956/?type=1&theater

Nagy Endre 2014.09.30. 07:35:07

Jó reggelt!

Tegnap meg lettem gyanusítva azzal hogy össze akarok ugrasztani két embert illetve hogy a vipzone-os admint segítem a bejegyzéseimmel.Hát egyik sem igaz ezek közül az aljas rágalmak közül de kedves.Ma egy pár soros levelet kaptam egy kommentelőtöl hogy van abban igazság amit írtam és ne foglalkozzam az engem támadókkal.Jó tudni hogy nem csak én látom hasonlóan.Szép napot!

Nagy Endre 2014.09.30. 07:52:54

Az a kedves hölgy aki tegnap is nekem ugrott meg már korábban is olyan vehemenciával és stílusban kezdhet aggódni mert ha Iza elolvassa hogy mennyire félti a barátját még esetleg féltékeny lesz mint a fodrászlány esetében és ez nem lenne jó:D

KRISZ FAN 2014.09.30. 08:13:23

@Nagy Endre: Szia Andris. Van igazság abban amit írtál, nem is ezzel van gond. Azzal hogy nem tudsz túllépni ezen a dolgon. Megértem hogy rosszul esett, Krisz fogalmazhatott volna finomabban is. De ő ilyen. Így kell elfogadni. Azt nem értem én sem, és mások sem, hogy azóta átmentél kicsit csipkelődő üzemmódba. Ahol lehet, odaszúrsz nekik, hogy nekik is fájjon. Ne csak neked. Ez szerintem nem megoldás, ráadásul kezdesz olyan lenni mint Mata volt. Neki voltak mindig ilyen csipkelődő, gúnyos megjegyzései. Szerintem most ahogy ismerem, röhög a markában, és azt is el tudom képzelni, hamarosan megjelenik majd, és ő is kommentel egyet a szabad véleménynyílvánítás, és szólásszabadság jogán. Bocsi hogy ezt mondom, de teljesen kifordultál önmagadból. Nem ilyennek ismertelek meg korábban, nem ezért kedveltelek meg. Mindig próbáltál józan ésszel nézni mindent, most viszont mintha sütne belőled a bosszú. Csak azért is piszkálod őket, hogy érezzék a törődést. Aztán jössz azzal, hogy ezt el kell viselniük, mert közszereplők. És a bulvár úgy is ugyanezt teszi. Igen valóban ugyanezt, csak azok elméletileg nem kedvelik őket ahogy te. Bár most már ebben sem vagyok teljesen biztos. Most jössz azzal majd, hogy én meg elvakult rajongó, fan vagyok, aki csak a jót látja velük kapcsolatosan. Nem vagyok elvakult, látom a rosszat is csak én így fogadom el őket, amilyenek. Nem akarom megváltoztatni egyikőjüket sem, úgysem lehet.

Ha te nem tudod őket ilyennek elfogadni, akkor ne nézd őket. De csak bosszúból ne szúrkáld őket. Igen tudom szoktál aranyos dolgokat is írni róluk, de azért sohasem hagyod ki a lehetőséget, hogy egyet azért odaszúrj. Tudomásul kellene venned, hogy a rengeteg VV-s emlék közül bizony vannak amik nem szépemlékek sem Krisznek, sem Izának, és ezeket nem felemlegetni mindig nekik. Mert ha ezek mindig újra és újra szóba kerülnek, mert állandóan emlékezteti valaki őket erre, bizony akarva-akaratlanul megmérgezhetnek egy kapcsolatot. Függetlenül attól, hogy mennyire erősnek tűnik. Szép lassan teljesen tönkre teheti, ezért nem kellene ezeket újra és újra szóbahozni. Nem hiszem el, hogy ez akkora kérés lenne feléd. Egy értelmes, intelligens embernek ismertelek meg, de ha a néhány hónappal ezelőtti éned látná a mostanit, szerintem rendesen kiosztaná. Komolyan mondom. A VV alatt pont te voltál, aki az ilyenektől nagyon sokszor megvédted őket. Ezen azért jó lenne ha elgondolkodnál.

Legyen szép napod. És részemről végérvényesen befejeztem ezt a diszkurzust.

Nagy Endre 2014.09.30. 08:28:57

Van igazság abban amit írsz.Visszatérve a rajongáshoz.Nekem is voltak kedvenceim énekes színész, de ha nem tetszett egy valami, akkor film dal album vagy viselkedés akkor azt magamban kritikusan fogadtam.Soha nem voltam elvakult rajongó vagy csak igen rövid ideig tiniként ahogy a legtöbben átesnek ezen.Próbáltam az odaszúrogatásokon (amik a nyáron is megvoltak) keresztül éreztetni azt is hogy vége a műsornak lehet kedvelni szeretni őket de ez az ő részükről is felelősséggel jár.Mit tesznek ki, miket írnak, kinek és mit nyilatkoznak stb.A legtöbb embernek ezek nem is fordul meg a fejében.KIcsit bennem is leülepedett a műsor mert látszott hogy túlélték a benntieket és együtt vannak.Én főleg krisztián reakciói miatt írtam azt amiket és jó szándékkal hoztam fel hogy aki bizony kiáll a sarokra az ne csodálkozzon hogy...És ezze nekik is tisztában kell lenniük.A bulvár nemcsak akkor lesz velük amikor puszi, pacsi peace van hanem akkor is amikor bizony beléjük kell rúgni.És az hogy ők közszereplők maradtak és úgytűnik ez még marad is (ami ellen nincs kifogásom) egyszerüen le kell nyelni a bántásokat vagy tenni ellene.Míg bennt voltak mi ment a neten, az újságokban sőt az RTL-en is?Tudod nagyon jól:Kijöttek és megkapják most is.Én nem ellenük vagyok nekem ne sírjon az aki kezet fogott a közszerepléssel.Vagy rendezze le magában.Ennyi.

Nagy Endre 2014.09.30. 08:41:13

Egyébként meg ahogy eddig is, kívánom hogy legyenek együtt békességben és szeressék egymást és a féltékenységeiken lépjenek túl.Minden rajtuk múlik és nem a külvilágon mert nem az tart össze egy kapcsolatot hanem az őszinte érzések.És ha mégsem lesznek sokáig együtt akkor elmondhatják hogy egy szép ajándékot kaptak az élettől és tanultak belőle.

Nagy Endre 2014.09.30. 10:23:10

Ha már a rajongásnál tartunk és én vagyok az egyik "véglet" Te simán lehetsz a másik.Mindenféle bántás nélkül amit itt és a fiatalok oldalán leművelsz az tényleg sok.Mintha egy 50 es évekbeli hurrá tapsoljuk meg elvtársak rendezvényen lennénk vagy egy olyan családban ahol a szülő mindent megtapsol amit a gyereke csinál és "jaj annak aki bántani merészeli őket.Ezt nem vetted még észre igen hasonló amiket csinálsz.Lehet erre azt mondani hogy inkább ez, vagy hogy ez van de kicsit talán gondolkodj el Te is menniyre reális dolog ez.Ok hogy itt írsz ha tényleg van kedved csináld.Nem én írtam ezeket Neked sőt mások többször a fejedhez vágták még a játék alatt is hogy a kevesebb több...Örülök hogy találkoztál Krisszel az anyukájával, de akkor hol van az a bizonyos távolról figyeljük az eseményeket amiről annyit írtál?Mert ez rég nem az.Aktívan hozzászólsz a mindennapjaikhoz.Igenis hogy mindenki változott mióta kijött.Elötte a kutya nem ismerte őket aztán egy csomó minden kiderült Róluk, jó és kevésbé jó is mert ők is emberek.Hazudoztak is róluk eleget ez is igaz.De már maga a játék sokat változatatott sok emberen ez biztos tehát nem úgy mentek be ahogy kijöttek.És ez Izáékra is igaz.Vállalom az elmúlt időszakot azt is ha jót írtam róluk és azt is ha megbántottam őket.De Nálad úgy látom nem sok minden változott talán majd belátod idővel ezt is.

KRISZ FAN 2014.09.30. 11:35:52

Andris. Szóval szerinted túlzásba esem. Szerintem nem. De hogy ne feszélyezzelek Téged ezzel a hozzáállásommal, akkor befejezem itt ezen a blogon a ténykedésemet. Végleg. Kész ennyi volt. A fb-on viszont annyit kommentelek, amennyi nekem jólesik. Erre találták ki ugyanis. Te is tégy belátásod szerint. Én a mai naptól befejeztem veled a kommunikációt. A fb-on sem fogok reagálni a posztjaidra, azt teszel amit akarsz. Nem, nem megsértődtem, csak feladom. Ha nem lehet ép érvekkel meggyőzni téged, akkor valamelyikünknek engedni kell, mert sosem lesz ennek vége. Én leszek az. Minden jót.

Nagy Endre 2014.09.30. 12:13:03

Kedves Laci! Szerintem megsértődtél.Hát ha ennyi elég volt hogy itt befejezd a munkásságod akkor...de légyszíves ne rám kend mert csak elmondtam a véleményem és unblock, de mivel Te is inkább a negatívumokra koncentráltál velem kapcsolatban.Mástól is kaptál kemény szavakat sőt keményebbet is mint Tőlem.Nem kell rám reagálnod de láss tovább kicsit az orrodnál.Azt hittem én vagyok a hevesebb de kiderült hogy nem:D

KRISZ FAN 2014.09.30. 12:52:52

Andris. Nem sértődtem meg, és tovább látok az orromnál, ezt elhiheted. Őszinte legyek veled? Hatalmasat csalódtam benned. Mindössze ennyi. Te mondod nekem, hogy nem látok én tovább az orromnál? Nos szerintem meg pontosan hogy Te. Csak tudod van egy közmondás, ami úgy szól, okos enged ............ Gondolom tudod mire gondolok.

Nagy Endre 2014.09.30. 14:01:17

Csalódni lehet hatalmasat, kicsit ahogy tetszik.Én nem csalódtam benned egész egyszerüen elmondtam a véleményem ahogy Te is rólam vagy másokról.Mindketten koptathatjuk a szánkat van itt erre elég hely...Nem vagyok tökéletes és nem is akarok annak látszani, sok hibám van és vannak akik szeretnek valamiért nekem ez elég.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.09.30. 23:49:51

@KRISZIZA FAN: pedig szerintem neked kellene visszafogni magad, nem követem egyikőtök munkálkodását sem a facebookon, de amit itt olvasok, az alapján egyikőtök sem különb a másiknál. eleve nem fogom fel a penge agyammal, hogy f@szért vitatkozok felesleges témáról.
összejöttek: igen. szeretik egymást? igen. akkor???? örülés van. felesleges túlragozni. megsértődni pláne.
most komoly , hogy csak ezt figyelitek nap mint nap? remélem nem.
@Nagy Endre: lásd mint fent.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.01. 00:04:30

@KRISZIZA FAN: és valakit az IRL nevén szólítani nagyon gáz, azon csodálkozom, hogy eddig uralkodott magán.

KRISZ FAN 2014.10.01. 06:14:13

@aggyistenbrittudós: Szia Biri. Nem volt szándékomban itt újból megszólalni, de szeretnék reagálni a kommentedre.
@Nagy Enrét nagyon-nagyon régóta .........-nak szólítottam. Ha neki ez a megszólítás nem tetszett volna, akkor szerintem szólt volna. Ennyit kellett volna tennie, és én soha mégegyszer nem használtam volna. De hogy egyenlítsünk, az én keresztnevem LÁSZLÓ. Azt hiszem ő is szólított így engem.

Lehet igazad van azzal kapcsolatban, hogy feleslegesen vitázunk. Sőt biztosan, mert a vita igazából nem megoldás. Egyikőnk sem akart engedni a saját véleményéből, ezért döntöttem én úgy, hogy akkor befejeztem itt a ténykedésemet.

Azt viszont, hogy a napi itthoni, és munkahelyi dolgok után mivel töltöm el a kevéske szabadidőmet, az engedtessék már meg nekem, hogy én magam döntsem el. Igen, napi szinten követem mi van velük. Most biztosan nevetsz egy jót rajtam, hogy mekkora lúzer vagyok. Nincs jobb dolgom, mint ez. Kérdem én, miért gond ez?? Mivel vagyok én rosszab azoknál, akik mondjuk egy sorozatot, vagy kettőt követnek napi szinten?? Hiszed, nem hiszed korábban nagyon TV függő voltam. Mióta vége a VV-nek, és igen, követem Krisz és Iza sorsának alakulását, teljesen leszoktam a TV-ről. Sokkal kevesebbet nézem, inkább netezek, chaetelek egyes emberekkel, örülök ha boldognak látom őket, és aggódok értük ha valami gond van. Igen komentelek rendszeresen a fb-on is, de más is így tesz. És ha jól tudom, a fb-ot erre találták ki. Miért lenne ez gond?? Vagy az ha reagálunk egyesek támadására?? Ha valaki kedvel valakit, vagy valakiket, akkor kiáll mellette, mellettük. Az hogy nem találkoztál még vele esetleg személyesen, nem hiszem hogy ezt befolyásolnia kellene. Egyesek világsztárokért rajoganak, és tesznek meg értük hihetetlen dolgokat. Én és nagyon sokan még két fiatalt kedvelünk, akik átlépték saját korlátaikat, egymásba szerettek, kitartottak tüzön vizen át, és most próbálják a közös életüket építeni. Nem hiszem, hogy nekem és a többieknek ezért szégyenkeznünk kellene.

Én mindig is bírtalak téged, és ez most sem változott. Meghallgattam, elolvastam a véleményedet, köszönöm hogy megtiszteltél vele. Remélem nem bántottalak meg a válaszommal, nem volt szándékomban. Tudjuk nincs két ugyanolyan ember a világon, és néha bizony különböznek a vélemények. De ez így van jól. Képzeld ha mindenki mindenben egyetértene, unalmas lenne az élet.

Mindenesetre nekem hivatalosan a blogon ez volt az utolsó kommentem. Köszönöm mindenkinek ha olvasott, remélem nem voltam nagyon unalmas.

További szép napot kívánok mindenkinek!! Legyen szép napotok!! ;)

Nagy Endre 2014.10.01. 11:12:57

Hány ember kapta föl a vizet itt még a műsor alatt, én is többször, de senki nem mondta azt hogy akkor nem ír ide többet mert nem akar feleslegesen vitatkozni.Én kiírtam magamból azt ami bántott és rá tudok nézni az elmúlt időszakra úgy ahogy kell szerintem.Az hogy miattam nem írsz ide többet baromság és engem állítasz be úgy hogy akkor most mások nyugodtan megdobálhatnak mert milyen ember is lehetek ha miattam megy el valaki innen...Vélemény különbségek vannak nekem is és tegnap egy jót beszélgettem Krisz anyukájával ő nem lát olyannak mint mások ennek örülök azért...

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.10.01. 14:48:20

@Nagy Endre: Ámen :).
Én meg tegnap Krisszel eszmét cseréltem a munkakeresésről.

A rajongás számomra értelmezhetetlen érzés 17 év felett.
De mindenki más, én elfogadom azt, ha Kriszizafan így boldog, én nem ilyen vagyok.
Ezért sem írok mostanában, egyrészt nincs semmi új infó, másrészt örülni csendben is tudok.
De nem mindenki tud, ezt fogadjuk el.

Nagy Endre 2014.10.01. 18:13:05

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt:

Beletaláltál ez is téma volt tegnap épp hogy anyukájával beszéltem :)

Nem baj ha ő így rajong már régóta ezen a hullámhosszon van velük kapcsolatban azt hiszem nem veszi észre hogy valaminek vége lett és a fiatalok élik az életüket hisz posztolják rendesen...És másnak nem kell hogy ez legyen és ilyen a véleménye mindig.Tudom hogy dolgokkal ő sem értett egyet velük kapcsolatban de nem tette szóvá.Én szóvá tettem és azt hiszem még normális stílusban.Rólam lassan lekerült ez a dolog, kedvelem őket de ők is változtak én is stb, és vaolt hogy kritikával illettem őket itt vagy az fb-n.Meg lehet kövezni meg minden de véleményem eddig is volt és ők nem véletlen tesznek ki dolgokat osztanak meg magukról a facebook erről szól.reagálást várnak, valaki dicsekszik, henceg vagy csak boldog.Visszajelzést várnak mert ez egy közösségi oldal.Nem vagyok jó rajongó az biztos:D De nem is tartottam magam annak csak megszerettem őket és látom mindkét oldalt belőlük.

Nagy Endre 2014.10.03. 11:40:15

Friss hír Dorkáról a mai Blikkben:

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vv-dorka-bomba-csajja-fogyott-2291825

A póthaj gáz, mert e nélkül is jól néz ki és már munkája is van.Hajrá!

Nagy Endre 2014.10.04. 10:51:58

Iza anyukájáról nem sokat tudunk a játék vége óta, de a legutolsó hírek szerint külön költözött.Remélem jól van és a korábbi problémáikat sikerült megbeszélni.Helyesek együtt igaz?Ez egy tegnapi kép :)

www.facebook.com/vvizaeredetihivatalosoldala/photos/a.694331417291414.1073741827.694295247295031/767384536652768/?type=1&theater

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.04. 12:49:26

@KRISZIZA FAN: senki nem azt kifogásolta, hogyan és mivel töltöd a szabadidődet, bébibaba. kifejeztem a nemtetszésemet, hogy gázos, ahogy kezeled azt a szitut, amikor valaki nem 100%ban ért veled egyet (pl Endre).
És saját magad álláspontjával mész szembe ("különböznek a vélemények, ...unalmas lenne az élet, ha mindenki egyetértene salllalllallla) azzal, ha emiatt képes vagy befeszülni, és elintézni úgy, hogy jó, akkor nem is kommentelek ide soha többet!
Ebből a reakciódból csak azt lehet leszűrni, hogy, csak az a helyes, amit te írsz, ha valakinek más a véleménye, akkor kiosztod (sokszor igazságtalanul).

És szerintem eleve nem is értelmezted helyesen, amit írtam neked.
Azért persze puszikállak.

Nagy Endre 2014.10.04. 13:28:53

@aggyistenbrittudós: Egyetértek Veled ebben amit írtál.Tárgyilagosabban kellene kezelni ezt a dolgot.Az élet más területén remélem nem ezt csinálja.Engem sosem zavart ha ide írt bármit amivel egyetértettem vagy nem.De nem szeretem ha bárkit csak dícsérni lehet vagy csak olyanokat írni róla ami egyértelműen pozitív mert az illető sem ilyen eleve.

Nagy Endre 2014.10.04. 14:03:42

@aggyistenbrittudós: Kiváncsi vagyok a harmicezres lájkoók közül meg a barátok, haverok közül ki segít neki melót találni...mert most derül ki hogy ki az aki tényleg barát ugye.Már ki is írta hogy aki tud neki segíteni az írjon neki.Hát nem könnyű az élet.Az anyukájának adtam egy telefonszámot meg pár tippet meló ügyben gondolom átadta.

Azért ez is érdekes amit kiírt:
Göncölszekér a hintóm, a magam útját járom, nem érdekel ki mit nyom.
Ha nem érdekli ki mit mond akkor minek neki 31 ezer ember likeja?Sokszor nem értem a kiakadásait amit megoszt velünk.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.04. 14:12:28

@Nagy Endre: ezt már beszéljétek meg egymással, remélem egy nagy békegalamb lesz a vége.

Nagy Endre 2014.10.04. 14:23:58

@aggyistenbrittudós: Én eddig sem sértődtem meg rá, ő "vágta rám az ajtót" még azzal is hogy a facebookon se fog rám reagálni.Most mondjam azt hogy egy hisztis picsa?Mert az ha így viselkedik, de biztos vagyok benne hogy olvassa az oldalt nem bírja ki enélkül.Ha akar megtalál vagy itt vagy a facebookon.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.04. 14:39:32

@Nagy Endre: nyugodj meg, nem óvódás már egyikőtök sem, bizonyára helyén tudja kezelni az ilyen válsághelyzetet, majd fog jelentkezni, légy türelmes :)

Nagy Endre 2014.10.04. 14:42:00

@aggyistenbrittudós: Nem vagyok nyugtalan:D Lásd feljebb:)

KRISZ FAN 2014.10.05. 19:30:52

Üdv. Mindenkinek!!
Bár azt mondtam, nem kommentelek itt többet, egy utolsót mégis.
Készítettem egy új blogot, ami a fiatalokról szó, mindenkit szeretettel várok oda.
A címe: krisziza.blog.hu
Ez az oldal csak róluk szól, értük készült.
Mindketten tudnak róla és áldásukat adták rá.
Szóval gyertek, és beszélgessünk róluk. ;)

candyperfumegirl 2014.10.08. 22:20:27

Ma reggel eszembe jutottatok, amikor Iza utazott velem szemben a metrón. Most, hogy felnéztem az oldalára, már látom, hogy éppen hajhosszabbításra ment. :)
Remélem, mindenki jól van!

Nagy Endre 2014.10.09. 19:09:55

@candyperfumegirl: Szia! Miért nem kértél egy közös fotót tőle?:)Jól vagyunk köszi remélem Te is.Tegnap Krisz kicsit kiakadt Aureliora a celeb vagyok kapcsán ami érthető de eléggé gáz volt amit posztolt az oldalára, sokan kiakadtak rá, hozzáteszem joggal.De törölte aztán.Szerintem kivan eléggé.Melója sincs még meg csalódott hogy nem ő nyerte a vv-t meg nem őt vitték a dzsungelbe.annyi mást kapott ezek helyett hisz 1 éve nem is gondolta hogy a világ megváltozik körülötte.

candyperfumegirl 2014.10.09. 21:02:41

@Nagy Endre: átaludta szinte az egész utat. :)

Mit írt ki Krisz?

Nagy Endre 2014.10.09. 22:47:26

@candyperfumegirl: hosszú volt az este biztos....:) hát hogy nem akar megbántani senkit de aurelio miért énekel németül meg menjen vissza svájcba vagy németországba meg miért ezt tolja magyarország...aurelio tényleg kiakasztó tud lenni tegnap is volt pár ilyen mondata krisznél gondolom elpattant egy húr mert meghívták a celeb vagyok háttérműsorába izával meg zsolt is ott volt.szerintem még mindig az bassza a csőrét hogy nem őt vitték hanem a hülyegyereket és az megint előadja magát...de ezen túl kéne már lépnie.

foxwiththegloves (törölt) 2014.10.10. 09:07:46

@candyperfumegirl: szia Candy! Sherlock hv-ügyben reménykedhetek?

Timizah 2014.10.10. 16:53:14

@Nagy Endre: Nincs azzal semmi baj, ha felhúzza magát rajta meg elszakad a cérna, csak lenyugodva kell beszélni róla. Nekem sem tetszik ahogy előadja magát, csak nekem annyi előnyöm van, hogy én fogalmazhatok egy kicsit más módon, míg tőle nem fogadható el! Bár azt hiszem sosem voltam bántóan durva (igaz, ez az én véleményem magamról). Céloztam rá, hogy egy kicsit ha elgondolkodik ő is rájön a miértre. Azt hiszem nem nehéz. Ha felismeri, túllép!

Nagy Endre 2014.10.11. 09:46:17

Krisznél ez a baj ahogy látom hogy van hogy bunkó a stílusa.Ő erre persze mindig azt mondja hogy nem kérte senkitől hogy szeressék meg a többi, de inkább változtatnia kéne ezen.Gondolom a 30-ezres likeot nem a legyek hordták össze neki:-))És az hogy nem tud bocsánatot kérni az nem érdem.Egy kicsit jobban kell majd az életben is alkalmazkodnia mert nem hozzá fognak a leendő főnőkei amik majd munkát adnak neki.Nem az a baj ha valaki őszinte, de nem mindig kell kimondaniés nem mindegy hogyan az valaki.

Nagy Endre 2014.10.11. 09:49:36

@Timizah: Lehet dühös ideges ezzel nincs gond viszont ne a facebookon tegye közzé mert magát járatja le vele.

Nagy Endre 2014.10.18. 23:53:56

VV Józsi nagyon "eltünt" de ismét hírrel szolgál nekünk.Most épp fogorvos szeretne lenni.Elötte versenyszerüen gyúrni akart majd dolgozott már gyárban a VV után de hamar de elege lett belőle és inkább elment ügynöknek ott még öltönyt is hordhat.Roppant színes egyéniség ez már a villában is kiderült róla.A kisfilmjében úgy jellemezte magát hogy annyi esze van mint egy... Hát sok sikert a tanuláshoz.Még elötte az élet hisz 19 éves:D

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.10.23. 13:47:28

Krisz azt írta ki az előbb az oldalára, a magánra, hogy szakítottak.

Nagy Endre 2014.10.30. 10:40:40

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: Már kibékültek sokadszorra,Voltak már nagyobb összeveszéseik is de remélem túlélik.Krisz meg is írta hogy nem szeretne többet ilyet én úgy látom hogy valamit ő szúrt el ebben a dologban most.De azért nem kell kiírni ezt a facebookra.Annyi minden mást megoszthatnának velünk ez eléggé privát.Hívja fel telefonon vagy másképp rendezzék le.A média lecsaphat erre és akkor meg mindent összeírnak Róluk megint kell ez?Nem.
süti beállítások módosítása