Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x86 - Nehéz az élet, kurvára nehéz (18+)

2014. április 07. 19:45 - Chat Géza

"Legszívesebben leokádnám magam!"

Ez az est tételmondata, amit Izának sikerült elkövetnie a legkirályosabb és egyben legszemetebb – imádom – feladat után, amikor kötelező jelleggel rá kellett állniuk az űrtechnológiával működő fürdőszobamérlegre. De! Ezt megelőzően még az esti bebaszással nyitunk, ami irgalmatlan féltékenykedésbe torkollik. Krisztián magyarázza a hülyeségét a cigizőkanapénál, míg a háttérben, a kiszűrődő dijum-disumra csöcsöket kitolva tipog és pumpál. A probléma az, hogy Iza ÚGY néz Zsótira. Ezt sikerül egy kiafaszomvagyte hangulatú óbégatás közepette megvitatnia a szerelmes párnak, mire Krisz úgy dönt, inkább egyedül alszik a nyugiban. Iza ezt nem tűri, mert utálja Kriszt, de azért bevonul hozzá és szétteszi a lábait. Remek. Szexpózok garmadája (kutyázás és missziózás) látható a takaró és két test közti édes hármasban. Alább a videón megörökített aktus, a legalja.hu ajánlásával. Na, most egy kicsit megmosnám savval a szemgolyóimat.

3_18.jpg

4_15.jpg

Ezt követi egy kis pletyi, aminek az adás végén lesz megint létjogosultsága, hogy Zsóti és Pinki túlságosan jól érzik magukat együtt és Ez Kokk Izabellának bassza a csőrét. Nade! Jön a mérleg. Rá kéne állni! A faszik még emberként néznek ki, így az most mellékes, hogy ők hány kilók, az viszont már nem, hogy Teó mekkora egy zsírkoca lett a maga 67 kilójával. Őt követi Kokk Izabella, aki plusz hét kilóval több, mint ahogy bevonszolta a topmodell seggét a villába, és nem ette halálba magát a homogén pulykamell sonkával. Azért Pinki is felrántott kemény két kilót, amitől nem is ő borul ki, hanem Iza, hogy mi a faszt nyávog, amikor ő, akkora, mint a ház. Erre tesz rá az is, hogy Krisztián még kedélyesen nevet is, mert hát neki vizesnyolcas, neki Iza lelke számít, nem a hízója. Az ominózus faszombazmeg kultúrált beszélgetés lényege:

Hát, de nem mondtam, hogy egy dagadt féreg vagy? /Iza/

De az vagyok, ember! Legszívesebben lehánynám magam! /Krisz/

Olaj a tűzre, hogy Krisz hobbinak merte nevezni Iza főállását, a topmodellkedést, ami tényleg egy sziriőz szakma, ahol blokkolóórával kell becsekkolni minden nap, és a főnök rendre meghúz mindenkit a szereposztó díványon, ha úgy tartja kedve. Ééés Viki mérlegállásáról nem is esett még szó. Mindent megelőzően könnyesre sírt boci szemekkel ül a riportban és szipogva mondja, hogy ez egy privát dolog, ha büszke lenne a súlyára, akkor nem sírna. Ezt még megértem, de akkor az kinek a hibája, hogy minden egyes beköltözésnél PONT nyammog valamin? A mérleg már épp elérné a 100 kg-os álomhatárt, amikor Viki inkább leugrik és behazudik egy laza 88 kilót.

1_20.jpg

Van megint össznépi beszélgetés, naná, és kiderül, hogy Zsótiék rázták a gyerekeket. Krisz besérül: ez nem vicces, ez ördögtől való cselekedet volt tőletek – mondja a traktoros legény. Viki szánja, bánja, de ez már senkit nem érdekel, leginkább engem nem. Ezt követi a kiválasztás utáni etap, amikor Iza Pinki és Zsóti fejéhez vágja, hogy minek hülyéskednek ennyit együtt, minek érzik jól magukat, he? A Szarkavarás és féltékenység biturbó 2 in 1 sehova sem vezet, mert az érdektelen, jellemtelen ifjak társaságában csak Viki képes érvényre vinni a mondandóját, így amit a többiek zümmögnek, az még csak pipafüstnek sem megy el. Meanwhile a konyhában Debil és Krisz dumálnak. A jelrakás sérelmeit sikerül felhánytorgatnia Krisznek, de eskü, hogy nem értem az érvrendszert, amivel a hajdúnánási fiú támad, de azt se, amivel a focista védekezik.

Ez volt. ha minden igaz, holnap megint beindul valami tematikus hét. Vajh miről fog szólni az? Remegve izgulok, hogy megtudjam.

Tegnap:

Krisz végre kiadhatta magából a felgyülemlett mírget, Iza is megkönnyebbült a nyugiban felállított erődítmény magányában, ahol Viki felesleges, ellenben baszottul irritáló beugatása nélkül léphettek a szerelmeskedés negédes ösvényére és töcsköltek egy kiadós nyögdécselőset. De hiába a toszás, ha a nász másnapjára beszállítanak a villába egy hektó piát, amire Traktoros Krisz úgy cuppan rá, mint falusi alkesz a pult alatti rettentő utolsó és egyben legértékesebb cseppjére, és már tolja is a féltékenykedés biturbót, hogy Iza már megint kire nézeget. Úr az égben! Értem én, hogy kell a feszkó, csak ez már annyira 2014 márciusa, hogy félelem. Mondom még egyszer: legyen VV Veteránok hete! Menjen Be Segal, Oki és Indián, sőt az se baj, ha Olivér is becsattog, ha meg Majka is befér, mert van az a pénz, nyilván, akkor őt is. Rendben, egy Pszicho Vv Éva is bemehet, vagy akár az Éjjel-nappal Budapestes keménymag is kameózhat egyet, csak legyen már valami változatosság a híg fos tengerén.

a hajtás után van Izáék ötperces kuffantása. Ki ne hagyják, kérem!

Címkék: vv6
454 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XO 2014.04.08. 13:44:21

@Conchobar: egyáltalán nem látta be a hibáját...megjátszotta, hogy jajj, de sajnálja és megbánta a babarázást! viki mindig azt mondja, ami az érdekeit szolgálja!

XO 2014.04.08. 13:45:06

A hét témája: VILLA-OLIMPIA!...a bénák viadala! :)

Wreath 2014.04.08. 13:48:09

@Lilith.Inanna: Fujj. Épp ideje volt. Egyetértek, pótcselekvés a zaba, bárkinél/mindenkinél az. Cigi dettó és mivel a Tank nem szív, tömi magát.

candyperfumegirl 2014.04.08. 13:50:04

@XO: ez jó ötletnek tűnik. :) Ezek a versenyek mindig egy kicsit felélesztik őket, és így talán (...) fogynak is végre valamit.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.08. 13:54:47

Mondjuk, joguk lett volna hozzá, h ne tudjuk, ki ment, ki nem ment szavazni.

nemszázas 2014.04.08. 13:55:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: sőt, az arányokat nézve még reprezentatív is.

Wreath 2014.04.08. 13:55:22

@XO: Legyen inkább 'éhezők viadala' és akkor két legyet egy csapásra. :) Látom magam előtt a szegényes villaarénát (látván a szuperhősös-jelmezfesztivál gyatra felhozatalát akár). :) Ég a zsír!

Conchobar 2014.04.08. 14:00:15

@XO: "egyáltalán nem látta be a hibáját...megjátszotta, hogy jajj, de sajnálja és megbánta a babarázást!" - Az kétségtelen, hogy abban fejlehajtásban volt egy kis színházi mellékes is, azonban van itt még más is: párbajozni seprűvel ment ki, kivétel nélkül mindig tudomására hozza az áldozatának, hogy manipulálta, hogy megvezette. Már hogy a manóba ne látná be a hibáját, ha eleve annak tudatában követi el a csínyjeit, hogy avval hibát követ el

mézescsók 2014.04.08. 14:03:47

@XO: Akkor nem vagy jól! (Szabin vagyok, nagytakarítok. K b. a 600 könyvön vagyok túl - több generáció hordaléka -, aztán mindig bele-beleolvasok. Lassan megy, a fenébe is.Elegem van magamból, mert lehetnék hatékonyabb is!!! Néha leröppenek a géphez.)

@Conchobar: Te meg dinnye vagy! (Széles mosoly!) Inkább gyere, kapsz egy törlőrongyot!!!

XO 2014.04.08. 14:03:51

@Wreath: ez a zabálok viadala...:D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: hol volt, hogy ki savazott? :)
@candyperfumegirl: végre megmozdulnak egy kicsit! BIG LIKE! :)

Lililluuu: senki fejéhez nem tartanak pisztolyt
www.nlcafe.hu/sztarok/20140408/lilu-musorvezeto-valovilag-6-istenes-bence/

karev 2014.04.08. 14:08:20

@Morcz: milyen színvonalat? :)

XO 2014.04.08. 14:08:52

@mézescsók: a melóban vagyok és veled ellentétben éppen ezer a vérnyomásom, de nem baj....viszont veled nem lehetek MR-en, mert faszent azt már lefoglalta magának! :) Inkább az olvasgatás és a 600 kötet! :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.08. 14:13:02

@mézescsók: jaj, nekem is így van, ha könyvtárat kell takarítani. Sok időbe telik. :-D:-D:-D:-D:-D

XO 2014.04.08. 14:13:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: olyat nem láttam évtizedek óta :))

karev 2014.04.08. 14:14:33

@XO: sztem annyit nem, vagy nem látszik annyinak. viszont Izán a 7 kg inkább 10-nek látszik.

Conchobar 2014.04.08. 14:16:52

@mézescsók: "Te meg dinnye vagy! (Széles mosoly!) Inkább gyere, kapsz egy törlőrongyot!!! " - Ja

Nagy Endre 2014.04.08. 14:42:57

@én már a fény gyermeke vagyok: Én nem így látom.Nem tudom ez miből jött le Neked...Vikiről simán el tudom képzelni.Krisztián inkább egyedül játszik.Ez még ha szarabb és nehezebb is de jobban beveszi a gyomrom mint pl.Viki stílusát amit sokan megmagyaráznak.

Nagy Endre 2014.04.08. 14:46:19

@Lilith.Inanna: Bejött az anyja és megzuhant...ok ez még normális dehogy a súlya miatt ennyire kiakadjon.Ez a gyenge pontja többek közt és tudja ezért ódzkodik mindenféle ilyen dologtól.Zabálni meg jutalmazásból is lehet mert így megvan az az érzése is hogy kap egy kis szeretetet.

Nagy Endre 2014.04.08. 14:51:06

@candyperfumegirl: Ok mondhatta volna hogy zsoltra teszem a jelem mert menjen ki méresse meg magát mert nem párbajozott.Amúgy ezt mondta korábban is 1-2 alkalommal amikor magára akarta pakoltatni a jeleket de nem jött össze.Az nagyon szánalmas volt.Iza lehet hogy nem egy nagy taktikus az igaz.A Krisztiánnal való kapcsolata is ahogy elkezdődött hamar kiderült hogy egyszerüen csak nem akarja hogy a srác beleszeressen és ezért viselkedett ilyen hülyén a gyerekkel.Vannak ilyen emberek.Nekem ez nem ellenszenves.nem vagyunk egyformák.

Nagy Endre 2014.04.08. 14:52:15

@Conchobar: nem kölcsönzöm ki a benntiek véleményét de ezt hasonlóan látom.baj?

Nagy Endre 2014.04.08. 15:01:25

@mézescsók: Viki egész undorító játéka Izáék ellen visszafelé sült el ahogy halad a játék.Mert kiderült hogy tényleg jól megvannak (egyelőre bennt), másrészt meg bassza a csőrét hogy Krisztiánnak nem kellett mint nő amit azért szeretett volna, de még taktikus partnerség se lett ebből és már nem is lesz.Tipikus példája a féltékeny nőnek.Emellett persze profi szarkeverő is.

A szex engem sem zavar nyílván jó ha kimennek a nyugiba élvezkedni.Ami szimpi hogy nincs ez az állandó nyalás falás mint korábbi VV-s játékosoknál.Az állandó nagy szerelem hangoztatása meg összefogunk mindenki ellen stb.Ők játsszák a maguk játékát és nem egymás hátán akarnak a 3-ba bejutni.Tény hogy nekik is ad egyfajta biztonságot hogy vannak egymásnak, de inkább több támadást kaptak eddig úgyhogy ha taktikából csinálta volna bármelyik az ki is derült volna meg ők is megunták volna.

Igen keveset látni sajnos a vágás elég szubjektív, de gondolom nem azt hagyják ki amikor Teó aktív pl:D Zsófika viszont egyre jobban iritál.nem annyira naiva és hülye amennyire mutatja.

Conchobar 2014.04.08. 15:04:03

@Nagy Endre: "nem kölcsönzöm ki a benntiek véleményét de ezt hasonlóan látom" - Akkor rosszul látod, mert abban a gyerekben nincsenek kisebbségi érzések, az a gyerek kifejezetten büszke a tájszólására, a vidéki voltára és önnön egyszerűségére. Annak a gyereknek nem jelent gondot a másokkal való konfrontáció, és az sem jelent neki gondot, hogyha be kell olvasnia Auréliónak

Szentpeter 2014.04.08. 15:09:15

Ha a krumplihámozó Teót vagy Zsófit viszi, akkor a lányok mellé állok... bárki mást visz, nem izgat..

Conchobar 2014.04.08. 15:12:33

@Nagy Endre: "Mert kiderült hogy tényleg jól megvannak (egyelőre bennt), másrészt meg bassza a csőrét hogy Krisztiánnak nem kellett mint nő amit azért szeretett volna" - Az a baj, hogy ennek nem láthattuk semmi jelét, amit viszont láthattunk, az valami egész más: Viki önmagát a többieknél jóval okosabbnak, hatalmasabbnak tartja, ezért (no meg azért, mert neki se jó az egyedüllét) szárnyai alá vette az arra rászorulókat (először a háttérbeszorított vidéki srácot, utóbbb meg a butácska és számkivetett kis-nagylányt, Zsófikát).

Conchobar 2014.04.08. 15:22:10

@Nagy Endre: "Emellett persze profi szarkeverő is" - Ennek kultuszát leginkább ő maga ápolgatja (a párbajra is seprűvel ment). De nem kellene ám neki bedőlnie senkinek se, még a nézőknek se. A profiságát jól mutatja az, hogy annak idején totális kudarcba fulladt az ötlete, hogy Krisztiánnal és Izával egymásra tétesse a jelet. Viki szarkeverősége az elején arra épült, hogy mások bizalmas közléseit tovább adta, utóbb meg arra, hogy mindenféle vad verziókat agyal ki, és azt megpróbálja terjeszteni, hátha ráharap valaki. Pont ugyanazt csinálja/mondja, mint amit itt néhány kommentelő társunk

én már a fény gyermeke vagyok 2014.04.08. 15:35:48

Hol a napi onlájnom?

@mézescsók: A beható orvosi vizsgálaton elsősorban pöcsöt néztek. Aki 30 centinél kisebbet tudott mutatni azt kiszűrték. Nagyon helyesen, az elvárásoknak meg kell felelni, nekem itt ne ugráljon 1 vagy másfél markos versenyző. A lányoknál nem tudom mit néztek. Szépnek nem mondhatóak, okosnak se annyira. Talán a hangerőt. Vagy úgy vélekedtek mint Viki. Mindegy milyen csak egészséges legyen.

mézescsók 2014.04.08. 15:44:43

@XO: MR-re nem is mennék! Egyszer voltam, akkor sem örültem neki, inkább elfelejtem.
A vérnyomásom kezd emelkedni. Ilyenkor jut eszembe, de hülye voltam, hogy az ősöktől a könyveket nyúltam le és minek kell még nekem is vásárolgatni? (Amióta óránként csak 5 percet engedélyezek magamnak, valamivel hatékonyabb vagyok. Hol van már a 600???)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Nem vagyok nagyon rendes ám, évente csak egyszer törölgetem le őket egyenként! Az év többi napjára marad a tollseprű! Meg a rendszeres használat.De nagyon örülök, ha találok egy régen keresettet!

@Conchobar: Neked meg semmi sem jó! Lehet, hogy élveznéd.
Nagy Endrének írt véleményeddel (Trakiban nincs kisebbrendűségi érzés) viszont egyet értek.

@Nagy Endre: Remélem, az apposok is így látják. Egy nőt nagyon fel tud bosszantani ám, ha egy pasi visszautasítja, még akkor is, ha neki különben nem kellett volna a fazon. De mégis már... Krisztián meg nem az a taktikázó típus, nem úgy szocializálódott, szóval ebben sem partner neki.
A szexről már írtam, egyébként is: egészségére mindenkinek! Most hirtelen nem jut eszembe az egyik Szabó Lőrinc vers: Lóci azon szörnyülködik, hogy a cseléd el akarja vágni a csirke nyakát, de odafut, hogy láthassa, hogy öli meg szegénykét. Na, ez ugrott be, amikor reggel olvastam a hv-t és egyéb sajtótermékeket: elitélik, de nézik feszt! Mintha fizetnének érte.
Teo - a tegnapi adásban nem is láttam. Még az árnyékát sem. Talán ott ült az asztalnál, amikor a babarázogatás volt a téma.Amúgy néma csönd.
Zsófika - egy fikció. Ilyen nő a valóságban nincs. Sokszor rájátszott a hülyeségre, ebben biztos vagyok, mert ártalmatlan kis naívaként akarta eladni magát. Most kevesebben vannak bent, kevés a hátralévő idő, talán aktiválni akarja magát, hogy minél tovább maradhasson. Muszáj többet mutatnia magából, nem elég, ha naponta nyolcszor átöltözik és kifesti magát. (Józsi mondta kijövetele után, hogy volt nap, amikor ez volt az egész tevékenysége.)

mézescsók 2014.04.08. 15:48:02

@én már a fény gyermeke vagyok: A korábbi Vv-kből tudom, hogy 24 az a 30!!! Na, legyen 25 és akkor nagyon jók vagyunk! A nőknél a kebelméret az alap? Vagy nem.

Nagy Endre 2014.04.08. 15:50:53

@Conchobar: A kissebrendűségi érzést úgy értettem hogy azokhoz a srácokhoz képest akik bennt produkálják magukat és épp Izával is volt mindkettőnek egy kis flörtje úgy érzi hogy ő nem olyan meg Iza mondta neki hogy a belső értékei jobban tetszenek neki Krisztiánból mint a külseje.De szerintem ezzel már megbékélt és elfogadja úgy ahogy van.

Nagy Endre 2014.04.08. 15:54:07

@mézescsók: Teó az elején még érdekes lehetett aztán a kartörtéses dolog után valahogy alábbhagyott a benntléte, meg hogy Alexát hazaküldték a nézők.

ő-szinte 2014.04.08. 15:59:06

Szeretem Chat Gezat olvasni :) :) :) <3

Nagy Endre 2014.04.08. 16:02:23

Azt nem értem Aurelio miért olyan népszerü még mindig?neki van a legnagyobb tábora a Facebookon.

Nagy Endre 2014.04.08. 16:04:02

Egyébként most tiltva van hogy semlegesnek is lehet lenni amikor oda kell állni a két párbajozóhoz?Mert eddig mindenki beállt valahova....

Conchobar 2014.04.08. 16:13:17

@Nagy Endre: "A kissebrendűségi érzést úgy értettem hogy azokhoz a srácokhoz képest" - Magyarul: féltékeny. Csakhogy oka is van rá (vö: 2014.04.08. 08:39:54-i komment)

Nagy Endre 2014.04.08. 16:27:45

@Conchobar: Oka szerintem nincs rá.Korábban lehetett, és Viki mindent el is követett hogy legyen.De a Zsolttal való affér után Iza csak Krisztián felé volt nyitott.Az meg hogy azt hiszi Aureliora ragadnak a csajok mert befűzi őket vagy Zsoltra mert játssza az eszét még nem kevesebb.

Conchobar 2014.04.08. 16:37:19

@Nagy Endre: " Oka szerintem nincs rá.Korábban lehetett" - Ama kommentemben írtam, hogy a másik két riválisnak, Zsoltnak és Auréliónak meggyőződése, hogy nem sokáig állna nekik ellent Iza (már Ádám is avval a tudattal nyomult, hogy a lányok közül leginkább Iza lenne kapható egy "fújatás"-ra, sőt Iza könnyen kapható), Viki is erősítette a dolgot a két fiúban. Izának a két fiúval szembeni magatartása erre csak ráerősít (a két fiú szemmelláthatóan nem tartja sokra Izát, de Iza ennek ellenére keresni látszik a társaságukat). Mindezek tetejébe Krisztián még vissza is hallja a dolgot egy kívülállótól (Vikitől), így aztán az addig eltemetett féltékenységnek törvényszerűen elő kell törnie Krisztiánból, mintahogy ebben a helyzetben belőled is előtörne (meg belőlem is)

Rémület 2014.04.08. 17:02:54

Sziasztok! Eddig csak olvastam és jókat szórakoztam, de megkérdezném, mikor lett ez a hely Izát és Traktorost imádók klubja?

Conchobar 2014.04.08. 17:12:58

@Rémület: "ez a hely Izát és Traktorost imádók klubja" - Mert az? Melyik komment melyik mondataiból jön elő az imádat?

Lilith.Inanna 2014.04.08. 17:16:11

@Rémület: Az a baj, hogy csak "olvastad" , de nem értelmezted. :)

Rémület 2014.04.08. 17:24:42

@Lilith.Inanna: Mert az én időmben még nem kellett szövegértésből érettségizni. Ez lehet a baj.

Lilith.Inanna 2014.04.08. 17:29:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: szia Dottyka. :)
@Rémület: Nincs szó Iza,Krisz imádatról. :)

Conchobar 2014.04.08. 17:31:03

@Rémület: "Mert az én időmben még nem kellett szövegértésből érettségizni" - Jó ha tudod, hogy a mondásod ("ez a hely Izát és Traktorost imádók klubja") azt a benyomást kelti, hogy a te időd éppenséggel még majd most májusban fog eljönni

Rémület 2014.04.08. 17:42:01

@Conchobar: Hát... Ja. Mindenkiben mindenféle benyomásokat keltenek az itt leírtak. Benned is, bennem is. Leítam, leírtad.

XO 2014.04.08. 17:52:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: éééééééésssss hazaértem....el sem hiszem, a mai nap után! :D

XO 2014.04.08. 17:56:03

@Rémület: Nekem a Hajrá Iza és a héten hajrá Krisztián! :) De oké, nem hibátlan! :D

mézescsók 2014.04.08. 17:56:52

@Nagy Endre: @XO: Jééézusom. A kartörést már el is felejtettem. Na, akkor sem volt sokáig az érdeklődés középpontjában.

XO 2014.04.08. 17:58:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: húúúúú ez most itt...a lényeg: 6-ra mentem, most értem! kb. 8x húztak ma fel, ebből 3 volt, ami értelmetlen is volt, azokat meg ki nem állhatom, de amúgy szép és jó a munkám és szeretem! :DDDDDD

XO 2014.04.08. 18:02:01

@mézescsók: Teóról nincs sok emlékem! Bár, hogy őszinte legyek kicsit "meglepett" (egy frászt, csak valahogy nem néztem ki belőle, azok után amiket Izának mondott, hogy amúgy kinn még jobban jóban lennének), hogy a kiválasztás előtt, ment köpni zsótinak és Aunak a dohányzóba, hogy mit beszélt Izával...persze ez a vv, de na!

Conchobar 2014.04.08. 18:06:08

@Rémület: "Mindenkiben mindenféle benyomásokat keltenek az itt leírtak" - A te időddel kapcsolatban megadtad most választ. Én mostmár csak arra lennék kíváncsi, hogy akartál valamit mondani, vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy a szüleid későn érkeznek haza és emiatt (virtuális) társaságra vágytál

mézescsók 2014.04.08. 18:07:51

@XO: Én meg mára befejeztem!!!!!!!!!! EKG rendben!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.08. 18:09:36

@XO: nem feltétlen itt gondoltam :)))))))))) FeLycsed ki máshol :)

@Conchobar: ne tessen már kötekedni

Rémület 2014.04.08. 18:16:16

@Conchobar: nem hiszem, hogy bármire is választ adtam volna, de, ha te úgy érzed, nem zavarlak ebbéli érzésedben. Édesmindegy, hogy mit gondolsz rólam. Nyugodtan provokálhatsz is, de öreg vagyok én már ahhoz, hogy felüljek a hintára. Volt idő, mikor én is űztem a kötözködős, provokálós műfajt, de manapság ez már untat. Majd kinövöd te is.

mézescsók 2014.04.08. 18:18:18

@XO: Engem annyira nem lepett meg. Úgy tűnik ugyan, hogy Au közeledését elég kelletlenül fogadja - azért tippeltem a múltkor, hogy inkább leszbi, mint bi, mert a nőkkel való affért (Alexa, Iza) szemmel láthatólag jobban élvezte, mint Au-ét bármikor is -, de ezen az úton akar a játékban maradni. Eléggé markánsan alakul az a triumvirátus, amiben magam sem hittem igazán, Ő pedig csatlakozik, más lehetősége nincs is nagyon. Maradnának Izáék (vele jó kapcsolatban volt), de szerintem gyengének ítéli őket.

XO 2014.04.08. 18:22:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ennyi nem elég belőle, egyenlőre? :D

Rémület 2014.04.08. 18:22:35

@XO: De mééé? Most komolyan! :)

Lilith.Inanna 2014.04.08. 18:28:26

@XO: Szia.Köszi a linkeket. :))

XO 2014.04.08. 18:41:54

@Rémület: szeretem ahogy fejlődik és alakul, hogy egyre inkább leveti a kint életben magára öltött álarcot! Hibátlan? Nem, de senki sem az! Nem fogom elítélni semmiért, ami a múltjában van, mert nincs ember, aki mindig mindenben jól döntött volna! Alpári? Igen, van hogy az, bár ha nem ideges, akkor csak olyan, mint bármelyik 20 éves! ...stb...stb...már sokszor leírtam itt a blogon, hogy miért!
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Colin Farrell-t, légyszi-légyszi! :D
@Lilith.Inanna: Szia Lilli! :) Nincs mit!

XO 2014.04.08. 18:42:50

@BALDÓVER ZALÁNKA: Jajj Zalánka...bocsi, de majd holnapelőtt-előtt! Jó lesz? :)

Conchobar 2014.04.08. 18:46:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: "ne tessen már kötekedni" - Ideír egy fiatal (közvetlenül az én kommentem alá), hogy " Eddig csak olvastam és jókat szórakoztam, de megkérdezném, mikor lett ez a hely Izát és Traktorost imádók klubja?", holott azokban a kommentekben se szórakoztatási szándék, se imádat nincs. Valahogy csak rá kellene venni a fiatalt, hogy vegyen vissza a szarkazmusból, nemde?

Conchobar 2014.04.08. 18:48:47

@Rémület: "nem hiszem, hogy bármire is választ adtam volna" - De. Akaratlanul

XO 2014.04.08. 18:50:30

@XO: holnaptól kötelezővé teszi nekik a retekklub az óvszerhasználatot is! :))

Señor Mosquito 2014.04.08. 18:52:09

@Conchobar:
Hogy mer valamelyik szaros közvetlenül a te kommented alá csak úgy odaírni?
Ezt ne hagyd!

Rémület 2014.04.08. 18:53:59

@XO: Szerintem nem változik semmit. Kimegy a barátnőihez és csak egy vérciki momentum lesz ez az életében. Krisztiánt az első féltékenységi rohamánál dobni fogja. És még csak be se kell vallania magának, hogy azért szakít, mert gáz ez a kapcsolat számára. És a jelleme se fejlődött semmit, szerintem. Én csak azt furcsállom, hogy ha a múltja tényleg olyan, amit hallunk, akkor hogy nem lett kicsit toleránsabb, kicsit együttműködőbb. Akit ver a sors, nem szokott ennyire önző lenni.

nemszázas 2014.04.08. 18:54:09

"úgy könyörgi ki minden este a békítő szexet Krisztián"
lemaradtam valamiről, vagy könyörgött Krisztián a szexért? (az, hogy a Blikk valótlanságot állítana, természetesen eszembe sem jut.)

Conchobar 2014.04.08. 19:00:43

@Hópyhe: "Hogy mer valamelyik szaros közvetlenül a te kommented alá csak úgy odaírni?" - Ha ennyire értetlen vagy, és ilyen hülyeséget irkálsz, akkor te aligha vagy tőle öregebb

LittlePurple 2014.04.08. 19:05:07

Helllooo :)
@Dr. Lilu: "minden este" ???

XO 2014.04.08. 19:11:46

@Rémület: Mindenki hangoztatja, hogy Iza milyen önző, még maga is úgy jött be, hogy senki más nem érdekli, csak saját maga! Ehhez képest pl. mindig kiáll azokért, akiket valamilyen igazságtalanság ér a villában.
Nekem ő, neked mást! Kérdezted, elmondtam! Mindenki maga választ! :)

Conchobar 2014.04.08. 19:18:13

@Rémület: "Kimegy a barátnőihez és csak egy vérciki momentum lesz ez az életében. Krisztiánt az első féltékenységi rohamánál dobni fogja. És még csak be se kell vallania magának, hogy azért szakít, mert gáz ez a kapcsolat számára" - Hogy majd a villán kívül majd mit tesznek, azt ők maguk se tudják (szemmelláthatóan még egyikük se akar evvel a kérdéssel szembesülni). Azt a kérdést viszont vélhetően ők is, meg a barátaik is feltették már maguknak, hogy Iza, aki addig csak egy mocskosszájú, önző és egocentrikus némber volt, kinek-minek köszönheti a Dorkát legyőző Sarlot feletti győzelmet. Mi volt az, ami Iza mellé állította a nézőket (az a vércikiség meg egy ujjból szopott marhaság)

mézescsók 2014.04.08. 19:21:13

@XO: Egek! Szerintem talán hallottak már a fogamzásgátlókról. Pl. a rendszeresen szedendő tablettákról, meg az esemény utániakról, esetleg a spirálról, stb. - nem hiszem, hogy nem vették volna számításba, hogy szex is előfordulhat. AIDS-es játékost meg csak nem engednek be.
Amúgy mekkora reklám lenne egy Vv -baba!!! Szívna minden érintett!

XO 2014.04.08. 19:24:27

@mézescsók: Én veled vagyok EKG-n! Amit, azt hiszem tegnap ki is fejtettem... :)

LittlePurple 2014.04.08. 19:25:25

@Dr. Lilu: és persze a blikk minden szava igaz ;)

XO 2014.04.08. 19:27:24

@mézescsók: itt:
XO 2014.04.07. 21:32:27

egyedül maradtam, de azért leírom:
- nekem nem nagyon van bajom azzal, hogy szexeltek a kamerák előtt. Nem fogom 20x megnézni, de nem is ítélkezem. Eddig az volt a baj, hogy nem tették, most az, hogy igen. Az, hogy ebből mit akartak megmutatni a szerkik...nem kommentálnom.
- a vv után, aki bármelyikőjüket választja, ezzel együtt választja, aki ezt felrója, az csak annyit is ér és mehet tovább.
- azt gondolom, hogy mielőtt bementek, mindenki átesett egy tüzetes orvosi vizsgálaton, minden téren. Már egy ideje csak egymással vannak(előtte sem voltak a villában mással), szóval a SZTB esélye elég kicsi.
- Iza nem hülye, csak gondolom nem tegnap kezdett fogamzásgátlót szedni.... nem 100%-os az sem...de egyik módszer sem az!

Szentpeter 2014.04.08. 19:38:20

Hát nem tudom lányok.... Izából csöpögött a cucc.. ezt így kell normálisan elintézni ?
Izának több esze lett volna ha pesszáriumot tetet fel, a gyógyszeres védekezés nem olyan sima ügy..

Rémület 2014.04.08. 19:41:17

@XO: :) Jóvanna. Az tény, hogy Iza még mindig jobb, mint Krisztián. Mindenki azt mondja, hogy jólelkű és van magához való esze, de akkor is épphogy nem bőg. Semmiféle értelelem nem csillog a szemében. Nem mintha a többiekében olyan sok csillogás lenne. De a Krisztián a csúcs.

LittlePurple 2014.04.08. 19:41:32

@Nagy Endre: ezt teljesen felesleges minden posztban megkérdezned, ő a shoooman :)
ja és nem aljas! (Y)

1. oszlop 04.07.
2. oszlop 04. 08.
Aurelio: 30376 -> 30401 = 25
Krisztián: 13282 -> 13353 = 71
Iza: 11655 ->11687 = 32
Zsolt: 10879 -> 10891 = 12
Zsófi: 8694 -> 8740 = 46
Teo: 5899 -> 5919 = 20
Viki: 5585 - 5601 = 16

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.08. 19:46:13

@BALDÓVER ZALÁNKA: zalánka, inkább nagyanyót keressed izibe :)

@XO: rendicsek :)

@Conchobar: általánosan nem is írhatta???? Nem hiszem, h szarkasztikus lett volna.

LittlePurple 2014.04.08. 19:47:14

@Szentpeter: a pesszáriumot nem az orvos teszi fel hanem a nő önmagának, egyszerűen, helyezi fel, és csak a terhességtől véd.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.08. 19:49:39

@XO: ebből nem tudtam meg semmit :)

@Szentpeter: én veled vok egy ekg-n :)

faszent 2014.04.08. 20:04:29

@XO:

az MR-ünk még mindig összhangban...

Iza egy klassz csaj, Krisztián meg egy jófej srác, jelenleg ők ketten a legőszintébbek a villában, akik leginkább magukat adják, talán még Zsófikát mondanám olyan őszintének mint ők...

Bírom AU-t is, de ő tényleg folyamatos színházzal takarja el magát, persze, persze szórakoztató, és jelenleg ő áll nyerésre, de azt is bírnám, ha Krisztián nyerne (és esetleg előtte megegyeznének Izával a felezésen, ha bennmaradnak mind a ketten a végjátékban), mert akárhogy is, egy egyenes srác, tudja az ember hányadán áll vele, azért a legtöbb józan ember szereti ezt.

(mondjuk az nem igazán jó, hogy Krisztián ennyire féltékeny típus, lehet odakinn a nagy életben ez eléggé zavaró lenne, vagyis biztos, hogy zavaró tud lenni ez a fajta komplexus, bizonytalanná teszi a kapcsolatait, a kölcsönös bizalom nagyon fontos egy kapcsolatban, és kérdés, hogy odakint a nagyvilágban nem lenne e fizikailag agresszív, amikor berúg.)

Viki a VV Peti karakterével - mindenki permanens elárulásával, beleértve saját magát is - rémes, Zsolt nem egy jellemkirály, hasonult Viki jellemgyengeségéhez, ráadásul időnként kitör belőle a kegyetlen szadista is, szóval nagyon leértékelődött mostanra, csodálkoznék, ha megnyerné a párbajt Krisztiánnal... illetve remélem nem teszi.

Az a valószínű, hogy Iza és Krisztián nem marad együtt a villa után (hisz nagyon máshonnan jöttek, másfajta társasághoz tartoznak), de hogy most őszinte, ami most kettejük között van az biztos. Őszinte vonzalom és őszinte élvezet.

Nagy Endre 2014.04.09. 12:35:14

@LittlePurple: Keversz valakivel mert nem kérdezem meg minden posztban:)
Aurelio az elején még hozott valamit aztán egy ideje fárad elég rendesen.Nem aljas az biztos viszont mint neki volt a legtöbb "igaz barátja" aki elárulta.Hagyjuk már.Ő se az az annyira őszinte gyerek.ha kellett Vikihez csapódott akit annyira utál állítólag...A csikkes játékban is teljesen kiakadt Zsoltra pedig csak poénkodott vele, au meg addig bírta míg a csiket ledobta elé aztán rinya.Gáz ez nagyon.
süti beállítások módosítása