Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6823-6824. rész - Atikám, tégy magadévá!

2014. február 28. 19:05 - julie0812

Juli az idegösszeomlás szélére kerül Vanda gyerekcsinálós ötlete miatt, bezzeg ha tudná, hogy kedvenc kislányának mik a pontos elképzelései a kivitelezést illetően. Juli próbálja elmagyarázni Vandának, hogy egy gyereket nem elég csak megszülni, fel is kell nevelni, stb. Vanda megsértődik, hogy az anyja felelőtlennek tartja, és nem értékeli a segítő gesztust. Zsófinak bejön a Nóra által javasolt borász, kinézetre legalábbis mindenképpen. És még Olaszországban is dolgozott, úgyhogy tuti befutó.

1.jpg

Vanda elviharzik otthonról, majd az irodában majdnem a frászt hozza a nagyanyjára. Claudia jól beolvas Vandának és felajánlja, hogy fizet neki, ha lelép és békén hagyja a családját. Vanda onnan is elhúz, majd belefut Balázsba és neki sírja el, hogy milyen igazságtalan az élet, őt mindenki utálja, pedig ő csak jót akart. Már azt hittem, Balázs lesz az apajelölt, de nem. Igaz, ő már megvolt Vandának.

2.jpg

Atikám nem tartja hülyeségnek Vanda ötletét és meggyőzi Julit, hogy beszéljen erről Petivel is. Peti végül belemegy, hogy Vanda miatta vállaljon gyereket és Julival is közlik a döntést: mindenképp véghezviszik a tervet, akár támogatja őket, akár nem. Juli a Nagysasszonynak is beszámol a dologról, de Claudia nem lepődik meg, szerinte az unokája már terhes is.

3.jpg

NonStop esküszik rá, hogy nem tudja, hogyan nyúlhatták le a herpeszesek a KicsiSzabiról készült fotót. Csak az nem világos, hogy a reklámcég miért pont KicsiSzabira utazott, nem találtak jelentkezőt a plakáthoz? Nóra megígéri, hogy megejt egy telefont Szabi érdekében, de kicsi az esélye, hogy leszedjék a plakátokat, inkább egy kis lóvét lehetne kivasalni belőlük. A cég hajlandó is fizetni a fotósnak és az áldozatnak is, de Szabi nem boldog, pedig Ádám felajánlja a rá eső részt, hogy abból készítsenek demó felvételt Vilibával.

6.jpg

Miki hallani sem akar a kissé vastagcsabás kinézetű borszakiról, arra hivatkozva, hogy nem akar szívességet Nórától, bár valószínűleg inkább féltékeny. Ezt Nóra is a fejéhez vágja, úgyhogy Miklós végül belemegy, hogy tegyenek egy próbát a fickóval. A borász megérkezik a szőlőbirtokra és enyhén sokkolja Mikiéket, mert nem igazán hasonlít a bormagazin címlapján szereplő énjére, picikét talán szőrösebb. De hoz magával néhány üveg bort is és végül bevágódik Miklósnál.

5.jpg

Vanda Attilának is elmondja, hogy eldöntötték: lesz gyerek. Atikám örül a hírnek és biztosítja Vandát arról, hogy ő bármiben, azaz bármiben segít neki. Hát, ha már így említetted, lenne is itt valami: csinálj nekem gyereket, te tenyészbika!

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.03.03. 13:11:43

Ez már kezd egy abszurd kabaréhoz hasonlítani. Végre visszatért a pedofil vonal is, már épp kigyógyultam az Emma-Juli volt férje sokkból, erre megint.... Végül is érthető, mert a fő - és egyetlen - vonal, hogy mindenki mindenkivel feküdjön össze, kezd kihalni a szereplők véges száma miatt. Még javasolnám Timikét mindenkivel, ezáltal Lucát is, de Bözsi mama is kihagyott egy-két szóba jöhető kant. Ahogy elnézem befigyel Ádika-Nóra liezon is, de javasolhatom Miki-Gizi, Miki-Juli Vili bá- Enikő, Szabi-Alíz... miért ne?

Johnny336 2014.03.03. 13:48:06

@hannamontanna: Ádám-Nóra valóban várható. Ádám úgyis szereti a MILF-eket, Nórának meg rég jutott már a szeretetből...

julie0812 2014.03.03. 16:30:31

@Johnny336: Igen, Nóra esetleg még Krisztiánt is megvigasztalhatja, ha mégis szakítanak Enikővel, ami ugye borítékolható.
süti beállítások módosítása