Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 206. - Kihagyott ziccerek sokasága

2014. január 30. 13:00 - Zirowe

Szerencsére reggelre már végleg eltűnt a Redzsi/Lófej röpke béke állapota és visszatértek egymás oltásához, mialatt Lófej befoglalta a wc-t és a lakás többi ösztönállata majdnem maga alá csinál a várakozás alatt. Hogy érezzük, itt komoly, felelősség teljes felnőttekről van szó, kapunk legalább 5 röpke munkakörképet, hiszen szökő évente egyszer oda is be kell menni. Dzsótól meglepődve kérdezik a munkatársai, hogy mit keres ott, hiszen nászúton kéne lennie. Infók helyett csak ugatást és fizikai agressziót kapnak cserébe, de ha nem volt esküvő, akkor miért nem ment vissza hamarabb dolgozni?

01.jpg

Már lassan 3 teljes élet szabadságát használta fel eddig.. Barbika pedig annyira depis, hogy azt a faék egyszerű komzetikusi munkát se tudja rendesen elvégezni, amire még egy 5 napos szalámi vég is képes lenne, mind ezt Oli úr folyton trippelő mosolygása mellett. Redzsi és Kócos nagyon okosan duplán vásároltak be, míg Lófej pedig azt veszi észre, hogy Pedálozó nagyon feszült, úgyhogy ráveszi, hogy melózás helyett menjenek el inkább shoppingolni, mert az mindig segít neki az ellazulásban (pár napja ugyebár még kenyérre se volt pénze és még mindig hónap vége van). Fantasztikus zenés összeállításnak és Lófej grimaszolásnak lehetünk a szemtanúi, ami alatt Pedálozó és Lófej pretty woman módjára próbálgatják a megvásárolandó ruhákat, de hogy kettejük közül melyik a nagyobb prostituált, azt még nem tudni. Ezalatt Tudjukki Főnök hugicájával randizik, akiről kiderül, hogy annyira okos, hogy elfelejtett bugyit húzni a találkozó előtt, így a vaginagyulladás megelőzése érdekében gyorsan felrohannak hozzá és vmi meleg tömést kap a felfázás elkerülése végett.

02.jpg

Kristóf szerint ez egy remek alkalom, hogy végre megtudja, hogy Főnök milyen körülmények közt él, így fel is kapja magára a csaj rózsaszín köntösét (biztos Barbitól kapta ajándékba) és elindul felfedező körútjára, amit Főnök hirtelen betoppanása zavar meg. Sebaj, mert ez tökéletes lehetőség arra, hogy hősünk előtte táncoljon meztelenül, hiszen mi imponálna jobban egy nőnek, mintsem egy meztelen férfi tánca rajta a húgának a nedveivel, Tudjukki nem is érti, hogyan képes a lány türtőztetni magát és miért nem teperi le azonnal, amíg a húga zuhanyzik.. Pedálozó nagyon happy, mert a Lófejjel töltött nap szerinte tökéletes volt, és két hebegés és habogás közt elhívja a lányt este egy kis italozásra, amire meglepő módon igenlő választ kap, ám ekkor előkerül egy random Kristóf, aki Karvaly módjára mindig akkor fut össze valamelyik főbb szereplővel, amikor tökéletesen be tudja oltani azt. Lófej ezért rájön, hogy nem igazán hozzávaló Pedálozó, így az esti randit torokfájás kifogásával próbálja lemondani, buta lány nem tudja, hogy arra a fehérjekúra a legjobb..

03.jpg

Redzsi persze ezért is oltja őt és marasztalára bírja Pedálozót Lófej nagy örömére. Ezalatt Dzsó megint picsogós kedvében van, és rájön, hogy neki Barbi a nagy szerelme, hiszen Gaben szerint dekoratív, csinos, intelligens, néha kibírhatatlan, de jó csaj (sic!, bár szerintem tuti más lányról beszélt), annak ellenére, hogy pár nappal ezelőtt még szénné oltotta és ellenezte a többiekkel együtt a szentségtelen frigyük gondolatát. De késő bánat, mert barbaősök rávették a lányukat, hogy valami régi pasijával randizzon, aki a randi alatt végig a mamájáról (kicsit túlságosan is emlékeztetett a tegnapi csávóra, ennyire nincs fantáziájuk az íróknak?!) és a közös múltjukról beszélt, amit már Barbi se bírt tovább, ezért inkább sírva elrohant a randiról, vissza a ladikra Kócos vigasztaló forró csokijához. Bevallom őszintén, én a kettejük közti interakcióból kb 99%-osra vettem volna, hogy Kócos és Barbi most vigaszkuffantani fognak, és ez egy remek csavar lett volna, de sajnos tudjuk, hogy ennyi fantázia és merészség nincs az írókba, ezért Barbi inkább továbbáll a szüleihez, de legalább a katamaránt végre felszabadította. Persze kb pont ekkor ment le Dzsó is kicsit szellőztetni a fejét, de a mesés éjszakai egymásba botlás fordulatát is inkább kihagyták az írók.

40 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karev 2014.01.30. 13:45:28

"amire még egy 5 napos szalámi vég is képes lenne" sírok. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.30. 18:02:31

Na már most! Comingout következik: én ezt a Kristóf gyereket egyre jobban bírom! Amit a konyhában leművelt Főnököt oltogatva, hát azon kifeküdtem...
És most vessetek meg, de akkor is vállalom a véleményemet. Igen.
Sőt, még fokozni is tudom: az lenne a legnagyszerűbb húzás, ha összejönne a Ritával, i-m-á-d-n-á-m! :D

Zirowe 2014.01.30. 18:07:06

@ExBiri Árnyékmacska: erről már lekéstél, mert a randompárkapcsolatgeneráló egyszer már összehozta őket, sőt, Karvaly állítólag "szerelmes" is volt.
Kétlem, hogy megint összejönnének.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.30. 18:12:20

@Zirowe: Lekéstem? Ilyet írsz egy törzsnézőnek? Most egy kicsit szégyelld el magad :) Már hogyne emlékeznék a kapcsolatukra, csak akkor még utáltam mindkettőjüket, de azóta megváltoztam. És így a véleményem is.

Zirowe 2014.01.30. 18:24:52

@ExBiri Árnyékmacska: akkor még nem olvastam hv-t, gondoltam nem emlékszel. :)
Kb ha Kristóf és Rita megint összejönne, akkor Dzsó is visszamehetne Dijához.

Amúgy hol vannak már azok a parádés fordulatok: Rita halálosan szerelmes Márcsellóba, aki inkább Kannát dugdossa, amiért jól pofáncsapják, Dzsó következmények nélkül feljelenti magát, Ritus elmenekül Angliába csak azért, hogy 2 nappal később visszajöjjön és beleszeressen Kristófba, aki közben Lófejet dugja..

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.30. 18:31:42

@Zirowe: Nem beszélve arról az aids-es szálról, amit oly hirtelen el is ejtettek, mint a forró krumplit.
Sosem gondoltam volna, hogy ezt valaha le fogom írni, de még Rezsó egri banditái is hiányoznak...(oké, ezért tényleg jár a megvetés, részemről is magamnak)

Zirowe 2014.01.30. 19:00:58

@ExBiri Árnyékmacska: az eces szal alja volt, igy is ket reszre huztak szet, meg a 10perces vizsgalat..
Az lett volna mokas, ahogy felkeresi a volt noit es elmondja.
Volt nagy parazas es igergetes, aztan az lett a vege, hogy ezentul gumit huz zokni helyett..
Azon csodalkozom, hogy Lofejet igy lekoptattak rola, bar azt meg Pedalozoval kene vegre osszeboronalni, hogy vegre kicsit normalis legyen.

Az intezetis szal megint egy kihagyott ziccer, hiszen allitolag az egyikkel osszejott es felkoltozott, majd jott Kifesto (aki szinten atkoltozott, majd kodde valt), aztan azota kuss.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.30. 19:10:56

@Zirowe: Erre a Gaben kontra Maffiózok vonalra viszont kicsit ráfeküdhetnének masszívabban, mert az még érdekes is lehet(ne). Mármint a többi szereplővel kapcsolatos történésekhez képest.
Mert például marhára nem nagyon kötötte le a figyelmemet Zsófiék vásárolgatása.

Zirowe 2014.01.30. 19:13:06

@ExBiri Árnyékmacska: elozetes alapjan az ma lesz, remelhetoleg addigra vege lesz az arrow resznek, amit epp nezek.

De sok jora nem lehet szamitani: ketlem, hogy "lebuktatja", ot meg nem fogjak megolni, max az egyik veszit egy kis penzt, a masikat meg jol megverik.

p.o.p 2014.01.30. 20:30:22

@ExBiri Árnyékmacska: te a mi birink vagy új névvel, vagy egy másik biri?:)

Amúgy még mindig Főnökcsaj a legjobb arc:)

Zirowe 2014.01.30. 20:32:46

@p.o.p: pont ma jutott eszembe, hogy Cincogi mennyire felesleges, nem tudom hany resz ota kb elo se vettek, "szineszkedni" se nagyon tud, csak allandoan azt a fura meglepett arcot vagja, reg kimerult abban, hogy meghuzta adam/gaben, johet a kovetkezo lako!

Laller is furcsamod rovid porazon van egy ideje..

p.o.p 2014.01.30. 20:37:28

@Zirowe: igen Laller visszafogása nekem is feltűnt. Lehet olvasnak minket és rájöttek h kicsit sok már az idiótaság.

Nyomják a Főnökcsaj meg a maffiózó meg Karmi szálat. Engem most ez érdekel:)

Mondjuk a főmaffiózó csávó (az új Cápa) mérhetetlenül gagyi a béna cuccaiban, lepattant csajaival, és gagyi "te hozzánk tartozol" szövegeivel...

Zirowe 2014.01.30. 20:41:04

@p.o.p: na igen, a capa nem egy kimondottan Tony Soprano alkat, de ugyanekkor Gaben se egy Adriana La Cerva. :P

p.o.p 2014.01.30. 20:44:10

@Zirowe: :))))
hát tony soprano pótolhatatlan, de hozhatnának vmi hasonlót...vagy egy Joe Pesci jellegű figurát.

mert ez a kopasz kigyúrt motoros jellegű maffiózó sztereotípia végtelenül unalmas...:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.30. 20:46:58

@p.o.p: Ne viccelj, persze hogy a régi biri vagyok! Ha nem az lennék, az eredeti már rég felkoncolt volna és bedobott volna a Cápáknak.
Főnökcsaj továbbra is 'kedvenckategória' a maga lópokróc stílusával.

A mai részhez most kezdek hozzá.

p.o.p 2014.01.30. 20:50:20

@ExBiri Árnyékmacska: Főnökcsajban és Ritában látni néha, h nekik valahogy természetesen jönnek ezek a jobbnál jobb oltó szövegek, nem kell erőlködniük:)

meg néha Gabennak...

Zirowe 2014.01.30. 20:50:32

@p.o.p: de most erted, ember azt mondja, hogy motoros banda, es akkor ilyen sons of anarchy fele figurakat es gepeket vizional, ehelyett kapjuk ezeket a tesco gazdasagos szteroidos speedmoros majmokat..

Zirowe 2014.01.30. 20:52:33

Uristen, mi tortent?!
Kanna moat eloszor utasitott vissza szexet, hat meg reszeg dugast!!!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.30. 21:03:57

@Zirowe: Én csak azt szeretném kérdezni, hogy akkor most hogy is van ez: megvárjuk az aktuális rész HV-ját, és ott kommenteljük a már megtörtént ÉS megénekelt eseményeket, vagy megyünk élesben, de ezzel lehet, hogy kitolunk azokkal, akik még nem látták? (nekem ez utóbbi ellen sincs kifogásom, eleve genya vagyok)

Zirowe 2014.01.30. 21:09:48

@ExBiri Árnyékmacska: nekem mindegy, csak ha van egy breking nyuz, azt altalaban ugyis vki beirja. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.30. 22:06:04

@Zirowe: Mondom, nekem nincs ezzel semmi bajom:)
@p.o.p: bírlak.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.30. 22:33:18

Perpill nagyon fel vagyok háborodva. Bori anno felkarolta, megvédte Hannulit, korrepetálta, kimosta a bélsárból, és most egy lényegtelen, huszadrangú, egyéniség nélküli pasi miatt alázzák porig az írók. Az én névrokonomat?! "a kerület legnagyobb ribanca" Mert akkor Hanna mi a lófasz?
Nagyon mérges vagyok.

Zirowe 2014.01.30. 23:03:38

@ExBiri Árnyékmacska: bori a kerulet, kanna pedig budae. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.30. 23:07:21

@Zirowe: Nem vigasztal. Sajnálom a bukását.

Zirowe 2014.01.30. 23:08:55

@ExBiri Árnyékmacska: meg eldontendo a varos, az orszag, a regio, az unio, a kontinens es a bolygo kurvajanak cime.

Kristof meg amugy is kinevezte magat az orszag legjobbjanak.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.30. 23:15:01

@Zirowe: Kristóf továbbra is a leg nálam, épp most érkezett meg a három szörnyellához a hajóra (Rezs, Anikó, Koponyányi Monyók Barbi) oltogatás kezdődik is. Nézem.

Zirowe 2014.01.30. 23:17:47

@ExBiri Árnyékmacska: nekem ott az volt fura, hogy barbi tegnap eltakarodott vegre a hajorol, oszt ma megis megint ott kolbaszolt, aztan meg aniko is, vegleg nem is maradt kiadando szoba..

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.30. 23:20:04

:DDDD engem leszereltek a három lányok az észérveikkel:
-figyelj, kristóf, takarodjál
-mekkora bunkó (és sírás)

Zirowe 2014.01.30. 23:31:17

Amugy fura modon hetfo ota csak webripek kerulnek fel magra, ezert is lettek rosszabbak a kepek minosege.
Pedig a lejen meg 720p-s rippek is voltak! :D

p.o.p 2014.01.31. 12:52:27

@ExBiri Árnyékmacska:
"Koponyányi Monyók " :)))))))))))))

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.31. 17:56:09

@p.o.p: ...és látták a csepeli mekiben, mint megtudtam a Velvet-től :)

p.o.p 2014.01.31. 18:09:43

@ExBiri Árnyékmacska: én meg berenyit lattam multkor a koruton a nojevel, majd legkozelebb kerek nektek autogrammot:))

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.31. 18:12:39

@p.o.p: nekem ugyan ne, azt nem nézem. :)
ott is mindenki mindenkivel összefeküdt már, fúúúj.

p.o.p 2014.01.31. 18:14:51

@ExBiri Árnyékmacska: nem az a berenyiii, a mi berenyink, manager kisgömböc andras.:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.31. 18:19:09

@p.o.p: jaaaaa, bocsikácska. (de tőle sem kell, köszi) Még ha Kristóf lett volna :D

p.o.p 2014.01.31. 18:24:23

@ExBiri Árnyékmacska: hát mjuk igen, a jópasi faktor elég alacsony, és aki jópasinak indul, azt is kiherélik a készítők...

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.31. 18:29:45

@p.o.p: Ez fáj nekem is. Marci lenne még talán a másik, de hát ő meg Anikó papucsállatkája, és mivel Anikó stílusa szörnyen irritál, ezért ez sokat ront Marci megítélésén is.

p.o.p 2014.01.31. 18:33:04

@ExBiri Árnyékmacska: marci tohonya, meg bénán megy, meg olyan nyálas. ha nagyon meg kéne magam erőltetni akkor talán joe-t mondanám, de fogcsikorgatva:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.31. 18:37:33

@p.o.p: TOHONYA! Kösz! Ezt a kifejezést kerestem, nagyon illik rá! Most bekönyveltem neked egy dagadt piros pontot.

p.o.p 2014.01.31. 18:40:09

@ExBiri Árnyékmacska: emellett a szó mellett marci van a lexikonban:)
süti beállítások módosítása