Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grimm S03E01 - The Ungrateful Dead - Élve vagy halva

2014. január 27. 13:00 - Kapitánylány

"De amikor a beteg lábánál látsz, akkor annak meg kell halnia." - Godfather Death

A részt egy kis emlékeztetővel kezdjük a 2. évadból, majd ugrunk is az évad végére, pontosabban 15 perccel korábbra, a bővített változatra. Eric száll be az autójába, amit Sean figyel, majd ugrunk Monroe-ékhoz, akik az autóhoz menekülnek, és láthatjuk Nick-et is, aki a bárót kezdi el üldözni. Monroe végre beindítja az autót, zombikkal körülvéve indul el. Nick, mint ahogy már azt az évadzáró részben láttuk, verekszik a báróval, majd az egyik konténerben kötnek ki. A dúvad egyre gyorsabban hajt, a zombik száma pedig ennek köszönhetően erősen apad. Már csak 5 perccel vagyunk hamarabb, Eric autója érkezik meg a konténerhez. A Grimm megtalálja az ő fényképével kiegészített útlevelet, a halálköpőtől pedig kap egy adagot az arcába. Renard is megérkezik a tesó után, megfigyelő álláspontra helyezkedik. Monroe érdeklődik, hogy mennyi zombi maradt, létszám ellenőrzés után Eddie a gázra lép, majd a konténer előtt hirtelen lefékezve a maradék zombikat is lerázza. Az öröm azonban nem tart sokáig, jönnek utánuk a többiek. Ekkor átváltunk a hercegre, épp jó éjt kíván Nick-nek, majd rácsukja a koporsó tetejét.

01.jpg

Végre újra a jelenben vagyunk, Monroe a nagy menekülés közben ráhajt egy buckára, az autó használhatatlan, irány egy magasabb helyre. Szerencsére egy markolót pont úgy hagytak ott, hogy simán fel tudnak menni rajta a konténerek tetejére. Főrendőrünk, kezében fegyverrel, a konténerbe lép be, épp látja még, hogy egy ládát visznek ki, amit egy fekete furgonba tesznek be, a báró kiadja az utasítást: irány a repülőtér. Sean furcsa hangokat hall, őt is megtámadják a zombik, a fegyver messzire repül a kezéből, ökölharcnak lehetünk tanúi, miközben Monroe, Rosalee és Juliette is zombikkal verekszik. Az őrsre váltunk, Hank érkezik vissza immáron gipsz nélkül. Wu szerint végre nyugi van, mindenkit bezártak a gyengélkedőre, nyugtatóval csillapítják őket. Hank-et ekkor hívja fel Juliette, bajban vannak, a nyomozó mindenkit riadóztat, irány a konténertelep.

02.jpg

Kedvenc Főrendőrünk épp igen szorult helyzetben van, de az átváltozás után simán leveri a rátámadó zombikat. A kis csapat sincs rózsás helyzetben, Monroe dúvadnak átváltozva veszi fel a harcot az egyre több támadó ellen. Szerencsére megérkezik végre a rendőrség, Hank utasítására minden őrjöngőt egy konténerbe kell bezárni, amíg nem kapják meg az ellenszert. Juliette aggódva ordít le Hank-nek, hogy Nick is itt van valahol, a nyomozó a telefonjáért nyúl, de Nick mobilját a százados veszi fel. A Főrendőrnek azonnal leesik, hogy a bátyja valószínűleg elrabolta a Grimmet, indul is a többiekért. A repülőtéren vagyunk, épp a koporsót pakolják fel a magángépre. Sean elmondja a többieknek, hogy a bátyja ki akarja vinni Nick-et az országból, ezért őt is megfertőzték, Rosalee szerint egy Grimm-re valószínűleg másképp hat a halálköpő mérge. Hank felhívja a repteret, hogy akadályozzák meg a gép felszállását, de a kiérkező rendőröket a báró elintézi.

03.jpg

Stefania veszi ki Frau Pech-ből a még dobogó szívét, amit egy dobozba téve vérrel pecsétel le, majd Adalind-ot hívatja. Közben Portland-ben a századosék megérkeznek a repülőtérre, de a repülőgép az orruk előtt száll fel. Juliette hisztizik egy sort, hogy Sean hozza vissza Nick-et, még pofon is üti (kár, hogy nem kapta vissza), de a repülőt, pláne ha nemzetközi vizek fölé ér, nem tudja visszairányítani. Wu hívja Hank-et, hogy nagyjából már mindenkit bezártak, csak annyi a kérdése, hogy mit csináljanak velük most? Hank már tudja a megoldást, Rosalee-t kéri, hogy készítsen még ellenszert. Juliette még sipítozik, hogy de mi lesz a Grimm-mel, Renard nyugtatja le (sajnos nem pofonnal), hogy majd megnézi a repülési útvonalat, hát ha tud tenni valamit. A báró a repülőn elégedetten kortyolja az italát, csak az töri le a jókedvét, hogy a koporsóból hangokat kezd el hallani.

04.jpg

Adalind érkezik meg a holttesthez, szennyező szertartás első lépésén már túl vannak (élő szívkivágás), most jön az, hogy a szőkeség vágja le az egyéb testrészeket, utána jöhet a többi lépés. Nick kitör a koporsóból, a báró még egy adagot köp az arcába, de a zöld váladékot a Grimm bőre felszívja, majd zombiként rátámad a halálköpőre és a személyzetére, a gép zuhanni kezd. Adalind sikeresen befejezte a csonkítást, Stefania kirándulásra invitálja, amihez még csákány is kell. Egy gyönyörű tulipánt mezőre mennek, ahol Stefania a dobozról leveszi pecsétet, magasba dobja, a pecsét pedig magától kiválaszt egy helyet, ahol Adalind-nak ásnia kell egy gödröt. Nick még mindig a bárót ráncigálja a pilótafülkében, a halálköpő próbája megzabolázni, de a Grimm nem hajlandó engedelmeskedni, a magángép menthetetlen helyzetbe kerül, lezuhan egy erdőben.

05-1.jpg

05-2.jpg

A boltban Rosalee minél több ellenszert próbál főzni, de fecskendős megoldás túl lassú ennyi ember meggyógyítására, hatékonyabb módszer kellene. Eddie közben azon pörög, hogy Ausztriába kellene nekik is menniük Nick után, nem bízik meg a századosban, Juliette-nek is tetszik az ötlet, egyedül csak Rosalee-nak van annyi esze, hogy nemet mondjon. Monroe közben idegességében eltör egy üveget, amelyből párologni kezd valami, Rosalee megvilágosodik, tudja már, hogy adják be az ellenszert a zombiknak.

06.jpg

Renard visszaért az őrsre, Sebastian-t hívja fel, hogy a Grimm-rablás következményekkel jár, el kell intézni Eric-et, utána pedig Sebastian maradjon a gyászoló család közelében. Hank érkezik meg, a repülési útvonal szerint a gép egyenesen Bécsbe megy, de a fedélzeten nem tartózkodik a herceg. Hank érdeklődik, hogy mi legyen most, de Sean lehűti a nyomozót, majd ő mindent elintéz. A lezuhant gépre váltunk, a roncsok közül csak az egyik pilóta mászik ki élve, ezután Nick is kijön a pilótafülkéből, majd a távozás útjára lép.

07.jpg

A rendőrségnek végre sikerül minden zombit bezárnia, Rosalee-ék is megérkeznek az ellenszerrel. Monroe elcsalogatja kívülről a zombikat a konténer másik végébe, a lányok pedig bedobják az üvegcséket. Franco érdeklődik, hogy honnan fogják tudni, hogy hatott-e az ellenszer, Monroe szerint ez olyan, mint a pattogatott kukorica, ha nem ad ki hangot, akkor kész. Hank telefonhívást kap, az éppen merényletet tervező századosra töri rá az ajtót, Nick gépe lezuhant.

08.jpg

Nick az erdőben kóvályog, amikor is hangokat hall, egy út melletti kocsmánál köt ki. A konténertelepen közben nagy az öröm, a zombik meggyógyultak, ki lehet őket engedni. Monroe mobilja csörög, Hank keresi, csak szólni akart, hogy Nick gépe lezuhant, hiszti Juliette is oda akar menni. A helyszínre kiérve kiderül, hogy mindkét pilóta túlélte, csak a báró halt meg, azonban Nick nincs meg, Renard azonnal kiadja a parancsot, hogy jelentsék, ha valahol rendzavarás történik.

09.jpg

Nick betér a kocsmába, ahol annak rendje és módja szerint belekötnek, kitör a verekedés, illetve Nick mindenkit elver, aki elébe áll, a pult mögé elbújva a kocsmáros hívja a rendőrséget. Monroe és a lányok is megérkeznek, ekkor jön egy hívás, hogy balhé van az egyik kocsmában, kiindulási alapnak nem rossz. A kocsmáros a kezében egy puskával próbálna menekülni, de Nick lefegyverezi, a férfi kifut a csehóból. A Grimm dühösen szemez magával egy tükörben, majd összetöri azt. Főhőseink végre odaérnek, a dúvad kiszagolja a barátját, itt van, igaz kicsit más az illata most a Grimm-nek. Betérve a kocsmába mindenhol emberek fetrengenek, de Nick már nincs ott, Monroe megpróbálja követni a szagát, a Főrendőrnek közben eszébe jut valami.

10.jpg

Adalind-nak sikerül a gödröt kiásnia, a levágott testrészeket és a dobozt kell puszta kézzel eltemetnie oda. Stefania szerint, mindjárt kiderül, hogy elfogadták-e, ekkor a gödör környékén a növények nagy körben elkezdenek kiszáradni, Adalind-et pedig megszállja valami, most már csak annyi a dolga, hogy összeszedi a hervadt virágokat.

11-1.jpg

A kocsmához közben kiérkezik az erősítés, a százados ad ki utasításokat nekik, közben a lányoknak elmondja, hogy Nick már nincs itt, de meg kell találniuk mielőtt megöl valakit, mert onnan nem lesz visszaút a számára. Közben Monroe, mint egy jó rendőrkutya, követi a szagnyomot az erdőben, Nick pedig egy családi házhoz ér, ahova épp akkor érkezik meg az ott lakó család...

11-2.jpg

Címkék: grimm
191 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W.Jack. 2014.01.27. 23:15:17

@Gabba: Egy dologban vagyok csak biztos, hogy temetni kézzel temetett, méghozzá a sajátjaival :)

Kapitánylány 2014.01.27. 23:18:26

@Gabba: lehet tévedek, majd kiderül valamikor, ilyenkor este nem fog úgy már az agyam :-)

Kapitánylány 2014.01.27. 23:20:23

@Gabba: lehet tévedek, majd kiderül valamikor, ilyenkor este nem fog úgy már az agyam :-)

Kapitánylány 2014.01.27. 23:21:37

@nughop: na erre én is emlékszem :-)

W.Jack. 2014.01.27. 23:24:26

@Kapitánylány: Pedig én már éppen kezdtem kételkedni magamban, mert az tisztán megvolt, hogy kézzel kellett betemetnie, aztán, amikor meginogtam majdnem, akkor leesett, hogy Frau Pech kacsóit (is) temeti éppen, tehát csak a sajátjai állnak rendelkezésére.

Gabba 2014.01.27. 23:27:10

Köszi a szép (avataros) estét, jó volt veletek ismét. Joccakát!

Kapitánylány 2014.01.27. 23:31:06

@St. Pácsó Ármándó: no jó, igazad volt, rosszul emlékeztem, történt már ilyen :-D

Pácsó Ármándó 2014.01.27. 23:33:49

@Gabba: Jót!

@Kapitánylány: Ezért vagyunk mi itt éberen, hogy kijavítsuk a hogyvoltíró durva tévedéseit :-)

@nughop: Én köszönöm! :-)

Kapitánylány 2014.01.27. 23:34:32

@nughop: @St. Pácsó Ármándó: @Gabba: @Dogla: meg lett az első100-as komment mennyiségem, köszönöm szépen, méltón megünnepeljük majd :-) jó éjszakát mindenkinek!

Kapitánylány 2014.01.27. 23:36:32

@St. Pácsó Ármándó: durva tévedés, mi? rombold csak az önbizalmamat... :-D

W.Jack. 2014.01.27. 23:36:58

@Kapitánylány: Gratulálok, jó éjt Neked is, pihend ki Magadat! :)

W.Jack. 2014.01.27. 23:38:59

@St. Pácsó Ármándó: Na most, hogy ilyet írtál Kapitánylánynak, majdnem visszavontam, hogy hogyvoltozom Neked a letzte Bulle egyik részét :) No de azt éppen azért kapod, mert nem láttad, így nem is javítasz majd ki :)

Pácsó Ármándó 2014.01.27. 23:41:35

@Kapitánylány: Kapunk Nau lábat a következő epizódnál?

W.Jack. 2014.01.27. 23:47:18

@St. Pácsó Ármándó: Ondein 3x12, boncoltuk a merev hátsó témát, szó szót követett, kórboncnok, kinek ki a kedvence, etc.

W.Jack. 2014.01.27. 23:48:20

@nughop: Hát ill. has, ez egy rém nehéz szó: Onedin :)

Pácsó Ármándó 2014.01.27. 23:49:35

@nughop: Sejtettem, de a németben nem vagyok jártas. Mindazonáltal nagyon szívesen venném egy hosszab hv-dat. Nincs időkorlát, amikor jól esik.

W.Jack. 2014.01.27. 23:51:51

@St. Pácsó Ármándó: Értem én :) Te másban vagy jó :) A spanyolban :)

Pácsó Ármándó 2014.01.28. 00:07:41

@nughop: Mi.., mmhm, hogy..., én már aludtam :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.28. 22:07:28

@Kapitánylány: Tetszett a hv, így elsőre azt mondom, jó kezekben van. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.28. 22:57:20

Ez a rész nagyon szar volt, végig untam. Klisé klisé hátán.

Pácsó Ármándó 2014.01.28. 23:00:50

@ExBiri Árnyékmacska: Klissé sok volt benne. Jó ez az Árnyékmacska. Olyan sejtelmesen titokzatos

Gabba 2014.01.29. 12:53:51

alig egy nap alatt hogy feltornásztuk az újdondász debüt
posztját :)

@St. Pácsó Ármándó:
@ExBiri Árnyékmacska:
sejtelmes, mint a gazdája

viszont akkor így hogy tudnak neki köszönni a matrózok az Onedin évadzáróban?

Pácsó Ármándó 2014.01.29. 17:27:00

@Gabba: Először úgy olvastam, hogy selymes mint a gazdája :-) na, - mondom magamban - valamiről lemaradtam?
Az Onedint meg írd át! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.29. 18:15:17

@Gabba: Már úgyis elköszöntek, meg amúgyis részegen tántorogtak, szerintem nem is emlékeznek rá, kibe is botlottak bele.
Ó és perszebocsi, mert csak ma láttam, utólag is köszi, hogy én is belefonódtam a szőttesbe.

W.Jack. 2014.01.29. 18:22:40

@Gabba: Amennyiben az "x" betűt elfogadjuk "k" és sz" összetevőkből is, valamint feltételezzük, hogy hatalmas a szél, emiatt rengeteg szót, mondatot magával ragad, aránylag keveset pedig nem, a megfelelő betűk, hangok visszamaradtával simán kirakható a sejtelmes megszólítása is, egyszerűen csak több helyen szerepel, mint mi :)

Pácsó Ármándó 2014.01.29. 18:45:18

@nughop: Ööö... tessék? :-)

Nekem még az a rész is tetszett amikor Julis magyarázta a zombi élesztő párlatot és Monroe csak lesett mert annyit értett belőle, mint én Nughop betűcseréjéből, de az alkohol szükségességénél felcsillant a szeme, hogy alkohollal tud szolgálni :-)

W.Jack. 2014.01.29. 18:53:21

Mivel az Onedin évadzáró 11255 karaktert tartalmaz, abból össze lehet rakni az új sejtelmes nevet is, feltéve ha a felesleges betűket elfújja a szél vagy zsebre vágják a matrózok, és csak a szükséges tizenkilenc marad meg :)

W.Jack. 2014.01.29. 18:56:20

@St. Pácsó Ármándó: Szóval az előző komment lett volna a válaszom, csak bénázok :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.29. 19:01:11

@nughop: Hallod, te nem vagy százas! :DDD Figyellek már egy ideje :DDD

W.Jack. 2014.01.29. 19:03:45

@ExBiri Árnyékmacska: Naná, hogy nem, fel is háborodnék, ha valaki azt terjesztené rólam, hogy az vagyok :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.29. 19:13:22

@nughop: Azt tudod, hogy most nagy hibát követtél el, mert ezzel fegyvert adtál a kezembe! Ezt fogom rólad terjeszteni, de kizárólag a hátad mögött, mert ilyen becsületes vagyok. Ja nem, én az ősgonosz vagyok. Francba, mindig eltévesztem.

W.Jack. 2014.01.29. 19:21:03

@ExBiri Árnyékmacska: Sajnos tisztában vagyok azzal, hogy folyton libát libára halmozok, ja nem, véletlen a disznólegyőzős kampánybeszédemet vettem elő. No de most: Tudom, hogy megállás nélkül hibát hibára halmozok (állítólag elég nagy kupaccal be lehet kerülni a rekordok könyvébe), és igen, most behúztam magamat a csőbe, és nem is kellett olyan sokáig mondogatnom hozzá, hogy "hú, hú, hú"

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.29. 19:25:25

@nughop: Nem hát, már egy HÚ is elegendő volt, hogy beHÚzódj oda.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.29. 19:32:00

@nughop: Na és hát ne felejtsük el, hogy milyen mesteri csapdát állítottam, méretre készült, csak neked.

W.Jack. 2014.01.29. 19:42:25

@ExBiri Árnyékmacska: Para, hogy így ismered a métereimet, izé méreteimet :)
Csőformájú hajó a tengeren, benne nughop védtelen, hiába ráncolja homlokát, mégsem találja okát, hogy árnymacskára nehezteljen; inkább, hogy a csőben elfészkeljen, húúúúúúú

Gabba 2014.01.29. 19:53:58

@ExBiri Árnyékmacska: azért egy gyors reagálás az adott helyen jól esett volna. de ha nem, hát nem. szóra sem érdemes. nem történt semmi. bocsánat.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.29. 19:55:30

@nughop: Szilfid alkatra méreteztem, a tetején jelentős gömb mérettel, hogy azért az agy is beleférjen. Mondom, hogy sokáig figyeltelek, egy mesterművet alkottam. Csakúgy, mint te a versikéddel :D Bírtam!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.29. 19:58:42

@Gabba: De nem olvastam, éppen csapdát terveztem, állítottam, hálót szövögettem, ííírtó melós napokon vagyok túl, na. Kis megértést kérek, nem lehetsz mindig te a célkereszteben.

Gabba 2014.01.29. 20:17:25

@ExBiri Árnyékmacska: na jó. majd szelek neked a hurkakolbászból, Margit

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.29. 20:28:12

@Gabba: Már megint azt dézsmálod Pista, amit apukának tettem félre. Uralkodj már rajtam!

Kapitánylány 2014.01.30. 09:06:54

@St. Pácsó Ármándó: @ExBiri Árnyékmacska: @Gabba: @nughop: @Dogla: jelentem, úgy látszik Grimm hiányom van, éjjel a mi dúvadunkkal álmodtam, vajon ez mit jelent? :D

W.Jack. 2014.01.30. 09:20:58

@Kapitánylány: A helyedben sürgősen felütném az Álmoskönyvet, és utánaolvasnék :)
Ha engem kérdezel, akkor egyrészt nagyobb a valószínűsége, hogy éppen REM szakaszban ébredtél, másrészt amint Te is írtad: Grimm hiányod van :)

Kapitánylány 2014.01.30. 09:51:46

@nughop: és vajon hol találom a dúvad kifejezést? :D nem tudom, melyik szakaszban voltam, de már épp jól elhaverkodtunk Monroe-val, amikor arra ébredtem hajnalban, hogy a felettünk lakó a kopogós cipőjében vagy 10 kört megtesz a lakásban... sikerült visszaaludni, de már sajnos se Monroe, de még Nick se jött :(

Grimm hogyvolt nem tudom mikor érkezik, de jönni fog, remélem :D

W.Jack. 2014.01.30. 09:55:44

@Kapitánylány: Alapesetben a "d" betűnél, ha ott nincs, akkor fenevad, bestia, szörny, nem tudom mit érthet még az ember magyarul a dúvad alatt :) Ha egyik sem szerepel, akkor ez egy nagyon rejtélyes álom :)
Tehát csoportos és haverkodós álom volt :)

Oké, akkor biztos, ami biztos alapon már ma előveszem az idézetes háttérhez az évek óta passzívan elfekvő nyelvtudásomat :)

Kapitánylány 2014.01.30. 10:00:04

@nughop: szeretem, ha valaki előkészül! :)

Kapitánylány 2014.01.30. 10:02:09

akkor én is mutogatok... a nagy titok, most már mindenki láthatja:

kepfeltoltes.hu/view/140130/nautilus_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

W.Jack. 2014.01.30. 10:10:30

@Kapitánylány: Köszi :) Szép darab, bár ide most nehezen képzelem el a feletted lakót kopogós cipőben róva a köröket.

Mindenképpen előkészülnék, mert ha az idő engedi, hétvégén hajónézőbe megyek, és nem szeretném, ha egyszer csak itt lenne az új poszt, én meg tudatlan lennék :)

Kapitánylány 2014.01.30. 17:40:49

@St. Pácsó Ármándó: természetesen én készítettem a képet a tengeralattjárómról, ha ezt kérdezted :D

Pácsó Ármándó 2014.01.30. 18:29:38

@Kapitánylány: De én ezt nem hagytam annyiban! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.30. 20:17:40

@nughop: Új avatár! Sztori szagot szimatolok a levegőben! Igen, mi történt? Nagyon figyelek! Hallgatom!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.30. 20:23:03

@Kapitánylány: Na ne szivass már, hogy ebbe belefér a 64 tagú legénység is. Azért mindent én sem hiszek el. Minimum egy U-57es parancsnokának képzeltek el magamban. Most akkor mi van, csalódnom kell?

Kapitánylány 2014.01.30. 20:33:40

@ExBiri Árnyékmacska: ja, bocsika, ez a nyaraló tengeralattjáróm, ide csak a kiváltságosak kerülnek, majd megmutatom a nagyobbat is, meg az anyahajòmat, meg a...

Kapitánylány 2014.01.30. 20:37:11

@nughop: persze, tengeralattjáròt mutatok erre Te jössz ezzel a képpel :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.30. 20:41:29

@Kapitánylány: Kiváltságosok? Bocs,de ezt sem veszem be. Vaaaagy, valahol elkeverte a meghívómat a Póósta. (figyeled ugye: adtam neked egérutat a menekülésre)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.30. 20:55:03

@Kapitánylány: Egyébként ez a "Minden Alkalomra Külön Tengeralattjáró" öltözéked nagyon menő, ne hagyd, hogy ellopja a Sugarbird divattervező gárda.

Gabba 2014.01.30. 20:59:28

@nughop: szerintem nughop provokálni akar ezzel az újabb testrészével. nem mintha engem zavarna.

Pácsó Ármándó 2014.01.30. 21:00:52

@ExBiri Árnyékmacska: Kiváltságosak = kiválogatott tagjai a FÉRFI legénységnek. Értsed már, okoska!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.30. 21:11:24

@St. Pácsó Ármándó: Ez most tényleg nem esett le. Felhoznám mentségként a szétforgácsolódott figyelmet, de az ezzel takarózás olyan méltatlan lenne hozzám. Nem is élek vele.
Fogadok, benne vagy a kiváltságosokban, azért ekkora a szád.

W.Jack. 2014.01.30. 21:38:44

@ExBiri Árnyékmacska: Majd később, ha most sztoriznám le, agyoncsapnának.

@Kapitánylány: Ez a test is járt tenger alatt, igaz 64 fős legénység nem fordult meg benne :)

@Gabba: Sosem provokálok :) De ha valakit zavar.... nos az, akkor úgy járt :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.30. 21:39:47

@St. Pácsó Ármándó: Ezt ki mondta a 63-ból?
Vagy talán valami válogatást rendezett Kapitánylány ránézésből? És ha igen, akkor ismét megkérdezem tőle: Meghívóm? Posta? Egérút? (nem, egérút már nincs, ezennel lezártam)

Pácsó Ármándó 2014.01.30. 21:46:25

@ExBiri Árnyékmacska: Nézd meg nyitott szemmel az avatarom, te is láthatod

Pácsó Ármándó 2014.01.31. 06:39:51

@nughop: Milyen elmésen válaszoltál a másik Kapitánylánynak :-)

W.Jack. 2014.01.31. 08:45:57

@St. Pácsó Ármándó: Csak írtam egy hasonlóságot és egy különbséget :)

Pácsó Ármándó 2014.01.31. 21:26:40

@nughop: Jó volt, na! :-)

De soká lesz még hétfő délután! Egyrészt nem baj, más részt meg az.

@Kapitánylány: Avi-váltó lettél? :-)

W.Jack. 2014.01.31. 21:38:47

@St. Pácsó Ármándó: Hétfő délután várható a poszt?

Pácsó Ármándó 2014.01.31. 21:42:29

@nughop: Úgy tudom igen Vitorlás Kapitánylány, de majd Tengeralattjáró Kapitánylány megerősít

W.Jack. 2014.01.31. 21:45:15

@St. Pácsó Ármándó: Ó, Te Tengeralattjáró Kapitánylány által erősödsz? Ejha :)

De köszi, akkor megírom neki a következő résszel kapcsolatos mondanivalóimat priviben, és amit szeretne, azt majd megoszt belőle az idézettel kapcsolatban, jól lesz így Kapitánylány? :)

Pácsó Ármándó 2014.01.31. 21:56:33

@nughop: :-) Ez jó észrevétel volt :-)

Írd ide nyugodtan, HASha mi is tanulunk belőle.

W.Jack. 2014.01.31. 22:01:33

@St. Pácsó Ármándó: Jó, a mondatból nem volt egyértelmű, hogy melyikőnk erősödik általa, inkább rákérdeztem, mielőtt kiderül, hogy úgy emelgetek magasba Kapitánylányokat, hogy észre sem veszem :D

Dehogy írom, még nem aktuális, és nyilván vannak, akik sokkal jobban nálam franciából, ők majd utánaolvasnak maguk (is):) De ha látogatták az ELTE francia tanszékét, akkor úgyis vágták már ránézésre is akár:)

Pácsó Ármándó 2014.01.31. 22:16:46

@nughop: Miért gondolod, hogy francia idézet volt? Híres?
Ha te ráísmertél, akkor neked is minőségi a franciád?
Az ElTÉn vagy egy Francia szék ami tanít? Ez annyira érdekes! Nálunk a sarkon van egy étterem ott meg Svédasztal van vasárnap!

W.Jack. 2014.01.31. 22:26:23

@St. Pácsó Ármándó: Nem gondolom, tudom. Valószínűleg mindenkinek a saját érdeklődési köre határozza meg, hogy mit vagy kit ismer fel kapásból, ahhoz nem feltétlen kell híresnek lennie az illetőnek, vagy az idézetnek.
Akárcsak az, amit írtam, elképzelhető, hogy van, akinek érdekes, akkor is ha Neked nem az :P

De ha már svédasztal "Négy különböző nemzetiség képviselője volt az asztalnál: egy amerikai gyalogos, egy francia őrvezető, egy angol géppuskás és egy orosz hússaláta."
Az étterem címét írd már meg kérlek, hajónézés keretében megtekintjük majd azt is, ha hírös a Svédasztala! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.01. 02:06:43

Nem vitás, hogy világéletemben egy bunkó ordasgenya voltam, és úgy tervezem, hogy maradok is, de most már kezdek beleunni a vizes/hajózás témákba a Grimm alatt, ahol ezeknek pont nincs helye.

W.Jack. 2014.02.01. 07:03:36

@ExBiri Árnyékmacska: Bocsi, abbafejeztem, ne haragudj! :)

Pácsó Ármándó 2014.02.01. 08:42:43

@ExBiri Árnyékmacska: Vandál isten nem ver wc-pumpával! :-)

Pácsó Ármándó 2014.02.01. 18:06:16

Mondtam már, hogy sokára lesz új hv.?

Pácsó Ármándó 2014.02.01. 18:54:56

@nughop: Mondtam is, csak nem hallottad a széltől meg a hullámoktól meg a vitor..., Basszus, bevizeztem megint a topikot!

W.Jack. 2014.02.01. 19:04:43

@St. Pácsó Ármándó: Ismered azt a kifejezést, hogy valaki kihívja maga ellen a sorsot? :) Én már készítem az ellenőrzőmet...

Pácsó Ármándó 2014.02.01. 19:49:16

@nughop: Nem bántani akarom Árnyékot, ez csak olyan tigrises függetlenség kinyilvánítás :-)

Kapitánylány 2014.02.01. 20:33:47

@nughop: hova küldted a segítséget? nem találom sehol! :(

@St. Pácsó Ármándó: még most készült el, képek kilőve, ellenőrzőm az adatokat, és szerintem ma este feltöltöm, de mikor teszik ki azt nem tudom

Pácsó Ármándó 2014.02.01. 20:40:05

@Kapitánylány: Gondolom hétfő délután. Köszi!

W.Jack. 2014.02.01. 20:55:14

@Kapitánylány: Amíg nem bólintottál rá, megtartottam magamnak. De a beharangozott ónos eső miatt közölték velem, hogy hova tegyem magamnak a távoli hajónézegetős tervemet :) ezért már nem áll fenn a veszélye annak, hogy úgy kell majd besimogatnom a mondanivalómat, így bepötyörgöm majd a poszt alá :)

Kapitánylány 2014.02.01. 21:10:02

@nughop: az ónos eső nem jó, az hogy itt leszel az jó hír :)

Pácsó Ármándó 2014.02.02. 19:41:50

@Kapitánylány: Még egy nap és elmondhatom ami a bögyömet nyomja

Kapitánylány 2014.02.03. 09:17:35

@St. Pácsó Ármándó: eddig úgy néz ki, hogy holnap 11-ig várnod kell

Pácsó Ármándó 2014.02.03. 21:20:28

@Kapitánylány: Direkt akartál Gabbával egy napra kerülni, valld be :-)
süti beállítások módosítása