Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Társas játék 2x13 - Minden kezdődik előröl

2013. december 24. 11:54 - sixx

Az előző rész végén felvázolták nekünk a készítők az alapkonfliktusok lezárását, így ebben a 33 percben tulajdonképpen csak a masnit kellett megkötni rájuk. Igazság szerint sikerült is úgy megoldani a dolgokat, hogy ha lesz is harmadik évad, azt tök új karakterekkel lehessen elkezdeni, és a régiek csak meglepetésvendég szerepben kerüljenek elő, ami azért annyira nem is nagy baj. A nyitó képen Léna és Milán taxizik, Milán komor, Léna meg részegen tépelődő. Ez elég sokáig tart, és ugyan én azt hittem, hogy a reptérre tartanak, de nem, a népligeti buszállomásra. Milán elmondaná, hogyan ismerkedett meg Udvarossal, de Léna nem akarja hallani.

Screen Shot 2013-12-23 at 23.04.39.png

A szépasszony közben hazakerült, mert Dávid összekaparta a lakása padlójáról és elvitte a puccos lakásába, ahol borogatja a fejét és szórakoztatja kicsinyég, de nem úgy, nyugi. Udvaros éppeghogy kijózanodott, de már inna, ebben Dávid nem partner, így balra el. Jön a rémes főcím, ezt remélhetőleg lecserélik a következő évadra, de előtte magyarázzák majd el, ha lehet, hogy Iván karakteréhez hogy a picsába került oda Mázli kutya. Na, Milánék busza indul Bécsbe, de csak egyikük lesz rajta, és az nem Léna. Mert van neki esze, vagy a szíve nem ereszti, mittudomén, Milán irigyli, mert elmehet és maga mögött hagyhatja az életét, ez valóban nem sok mindenkinek adatik meg. Milán buszra száll, Léna bőg, az anyja szelleme meg jön baszogatni még most is.

Screen Shot 2013-12-23 at 23.05.28.png

Jön egy újabb rettentő magyar zenekar, sajnálom, nekem nagyon nem jött be a zenéje a sorozatnak, bár értem, hogy a magyar zenészeket támogatják azzal hogy vélhetően magas összegért megveszik a nótáikat, de hát ha szarok, akkor úgyis szarok, hogy sokba kerülnek. Budapest új napra ébred, a tévés szarkavarók meg Léna apjához mennek mocsokért Havas Ritáról, Léna anyjáról, akik hullarészegen pocsíkolt meg a fater egy görbe színházi este után a büfében. Na ezt kellene elmondani a bulvártévé kamerái előtt, de mire a fater kimondaná a tutit, megjön a lánya, Léna féltestvére, és elrángatja a kamera elől. Dávid is befut, aki a még mindig forgó kamerák előtt tulajdonképpen elmondja az egész történetet, és lebassza Petit, egykori munkatársukat, aki most bulvártévézik. A jelenetben végig benne van egy baszott nagy pofon, de a rendező úgy gondolta, nem szükséges, így maradt a feszkó - a jelenet így is megállt a lábán.

Screen Shot 2013-12-23 at 23.10.51.png

Közjáték: Antal elmegy a párizsi utat lefoglalni, immáron olyan szállodába, ahová lehet vinni ebet is, ja és nem repülővel hanem vonattal mennek, mert Gabit nemigen engedik fel a gépre mindenórásan.

Screen Shot 2013-12-23 at 23.13.02.png

Flóra Lady Gagának álcázva magát randizik Ivánnal, ott, ahol Gabi, Léna, Petra meg Judit leánybúcsúznak. És persze Ivánt tárgyalják ki, aki megvolt mindegyiküknek. Ez a jelenet is fasza, a színésznők természetesek és viccesek, szegény Iván meg egy oszlop mögött ülve hallja, ahogy kibeszélik férfiasságát ill. annak hiányát - Flóra frankün megszervezte a dolgot, gondolom tudta előre, hol lesz a leánybúcsú, bár hogy honnan, arról sejtésem sincs. Petra aztán észreveszi Ivánt és odarángatják a csajos asztalhoz, hogy immáron a szemébe is elmondhassák a tutit. Én menekülnék.

Másnap esküvő, másodjára, és nem templomban, hanem kint a természet lágy ölén, bent az erdőben, valami kilátó legfelsőbb emeletén, ahová gyalogtúrával lehet eljutni, és aminek a tetejére jó sok lépcső vezet. Ha ebből valaki nem jött rá, hogy ebből nem esküvő lesz, hanem szülés, akkor nem látta az első 12 részt, szinte ki is írhatták volna nagy betűkkel, hogy DRÁMAI SZÜLÉS, LEVEZETI A PROF. Az anyakönyvvezető tériszonyos, az esküvés ezért is kezdődik lassan a magasban, és baszki, Petrán MEGINT rövidgatya van, nem értem a sztájlisztot. Az eskü szövege alatt elmegy a magzatvíz, irány le a lépcspőn, de Gabi csak egy emeletet jut le, mert a gyerek az jön. De hát ott a prof, aki ugyan gerincsebész, de hát majd megoldja, Judit asszisztál neki, Léna rohan térerőt keresni, kavarodás, dráma, izgalom, Antalt az anyós leviszi a torony aljába.

És aztán felsír egy csecsemő, megszületett Mihály.

Screen Shot 2013-12-23 at 23.22.33.png

A következő jelenetben már a kórházban vagyunk, Antal mondja Mihálykának, hogy nagyon hasonlít rá, ami nem igaz, mert kiköpött Iván. Iván Flórával megy valamerre éppen, autóval, és továbbra is depressziós a farka miatt, de Flóra bevallja neki, hogy rá van kattanva, így megállnak valahol és basznak egy isteneset a kocsiban. Léna hazamegy, és kap egy videót, amin Dávid és Péter konfrontációja látható, és rádöbben, hogy Milán ide vagy oda, csak Dávid lesz az igazi neki. Hogy ez időben mikor van az megint kétséges, mert közben Juditéknél keresztelő van, amin Mihályka vagy 3 hónapos már legalább, akkora mint egy kisebb borjú, és több haja van mint nekem. Flóra jön a gyerekekért, és beszélget Judittal kicsit, ha bántod a Professzort, aki mellesleg Mihály néven fut, akkor megöllek. Minden ilyen negédesen cukimuki a jelenetben, csak Iván és Milán hiányzik, utóbbi Thaiföldön krupié. Ja, és Antal és Gabi összeházasodott múlt héten.

Befut Iván is, aki, amikor meglátja Flórát, majdnem elszólja magát, de nő észbe kap, és kezet nyújt, bemutatkozik, és úgy tesz, mintha most ismerkednének meg. Iván veszi a lapot, de úgy néz rá, mint aki most akarja mnegdugni, és Judit ezt frankón le is veszi. Iván kicsit kiborul, hogy a saját fiának keresztelőjére nem hívták meg, és rendez egy kis jelenetet, aminek végén Judit elrángatja a konyhába, és megjegyzi, hogy Iván úgy néz Flórára, mint az egyetlen nőre a lakásban, akit még nem dugott meg (kivéve az anyóst). Ezt benézted, baszki.

Screen Shot 2013-12-23 at 23.32.25.png

A zárójelenet az első évad nyitójelenetének rekreációja, Léna nekimegy Dávidnak az utcán biciklivel és eljátssza, hogy nem ismeri, utána meg romantika és nyál, majd egymásba borulás, és happy end, ezek megint összejöttek. És ennyi vót.

Köszönöm a megtisztelő figyelmet, az HBO sorozatai közül legközelebb a True Detective jön januárban, addig is van még egy nagy halom kiváló sorozat itt a blogon, tessék olvasni lelkesen. Kellemes ünnepeket mindenkinek.

Minden, amit a sorozatról tudni érdemes, itt elolvasható.

A Társas játék a comment:com-on és az Indexen:

Címkék: társas játék
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én már a fény gyermeke vagyok 2013.12.24. 18:13:00

Vártam valami tanulságot az utolsó résztől, de azt az átlagnéző nem vehette le. Ahhoz sasszem kell, szerencsére nekem ez megadatott. Tehát a tanulságok:
- Köss mindig sztornó biztosítást mert különben rábaszol, és ha ezt nem akarod megérteni, jól a szádba rágjuk.
- Feleséged, felebarátnéd meg ne csald, mert impotenci leszel.
- Más gyerekét ne vállald, mert ezek a Mihálykák rendkívül csúnyára sikerednek.

p!nkinside 2013.12.26. 21:38:55

Amikor azt irtad, hogy Mihalyka akkora, mint egy kisebb borju, hangosan felrohogtem. Es tenyleg, bar minden filmben minden csecsemo ujszulotten is 6 kilos hajasbaba. Nekem amugy tetszett az evad vegszava is, mikor Basti Juli azt mondja, "ez már vót"

Slano 2013.12.30. 21:02:08

Neked is kellemes ünnepet Sixx! Élmény volt olvasni, mint mindig!
süti beállítások módosítása