Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 152-156. - Itt jön Csóró Lali..

2013. november 12. 13:00 - Zirowe

Előre szolok, hogy ez a hét nagyon unalmas volt. A hétfői napot a katamaránon egy zavarodottan kóválygó Karvaly kezdi, aki nem érti, hogy miért mozog a talpa alatt a ladik. Kócos oldja meg a mozgás dilemmáját: isteni ihlettől vezérelve arrébb vontatja a hajót, mert biztos a szar hely a nullás forgalom oka, na de majd az Árpád hídnál milyen jó lesz! A vontatás után egy őrjöngő Tudjukki letámadja Kócost, hogy miért nem ébresztette fel időben, hiszen így lemaradt a műsorról! Ám ennél fontosabb gond is akad: Kristóf szembesül azzal, hogy Rita bizony az álomhajón lakik. Miután kb Kristóf az egyetlen épeszű a sorozatban, nagyon jól tudja, hogy ahol ez a lány felbukkan, ott bizony nem lesz móka kacagás, de sajnos Kócost ez hidegen hagyja, mert szerinte a lány tök jó fej.

01.jpg

Karvaly rájön, hogy Kócos gitározni is tud és szeretné, ha őt is megtanítaná, de ez csak akkor fog menni, ha a lányka komolyan veszi ezt és szerez magának egy saját eszközt. Kócos meg van róla győződve, hogy itt többről van szó, mint holmi zenei órákról, ennek a lánynak bizony más szándékai is vannak. Vajon mik lehetnek azok? Karvaly az estét barátok közt tölti, a redzsizóba Lali és Szotyi társaságában mulatósra ropva. Persze mindenki szívesen látja ott a kedves jánykát. Tudjukki nem bírja a feszültséget, ezért inkább átmegy Lófejhez, de sajnos ő se látja őt szívesen. Ezután Lófej szépen előadja Redzsinek, hogy bár a szállóban gyenge volt és engedett a test kísértésének, de már mindegy, mert elküldte, de, és most jön a szokásos ÉNBP kifogás, sajnos szereti és erről nem tehet. De akkor vajon ki? Redzsi javaslata: felejtsük el a kiscsávót, még csak a nevét se ejtsük ki, nevezzük inkább Tudjukkinek, mondják ezt röhögve nekünk hv olvasóknak, és végre leomlik a negyedik fal egy hazai sorozatban is..

02.jpg

Miután itt komoly emberekről van szó, a Lófej-Tudjukki embargó kemény fél napot bír ki, mielőtt Zsófika megint Kristóf karjaiba omlana. A lány kollégiumban nagy a baj, Anikó rájött, hogy ez a Marci gyerek bizony megint lapított és nem mondott semmit a tegnapi kamatyról páratlan párjának, ezért gyorsan fel is keresi a háciendán egy kis konfrontálódás végett, mert hiszen a Dijának joga van tudni, hogy meg lett csalva. Márcselló végre összeszedi az összes elfekvőben lévő bátorságát és megmondja Dijának, hogy nem bírja ezt tovább és itt és most szakít vele, mert Anikóval töcskölés is volt, nem csak smár. Dija ezt egy nagy pofonnal jutalmazza, és úgy dönt inkább költözik. Folytatódik a langyos hét, és ezen még a kedd reggeli Szandika-Anikó fight sem tud enyhíteni, annak ellenére, hogy a végén beállít Dija három dobozos szexrabszolgájának társaságában, mert jöttek a cuccaiért, négyen egy kis szekrény és két kis komód tartalmáért.

03.jpg

Szerencsére a pakolás közben marad arra ideje és energiája Dijának, hogy jól a földbe döngölje Anikót, aztán végre felmond. Szerintem ez csupa jó hír. Ami nem jó hír, hogy mivel rég volt szó a tizenévesekről, ezért ezen a héten az ő problémáikat is hallgatni fogjuk sajnos. Dija dobozos kalandjai nem érnek itt véget, következő állomás a hácienda, ahol Márcselló várja a lány cuccaival, de az meg nem érti, hogy akkor csak így vége? Odaadja a dobozokat és kész? Nem tudom mire várt, esetleg trombita szóra? Anikó teljesen kikészült, mert Dija mondta neki, hogy úgyse fog ez működni a Marcival és nagy hiba volt, és tényleg, milyen igaza van, hiszen eddig vagy háromszor jártak már és mégis siralmas vége lett, mindezek megértéséhez pedig elengedhetetlen volt a harmadik személy perspektívája. Furaszemű Hanna suli fele sietve belebotlik Bori és annak sildes bátyjába, viszont Borinak nem tetszik, hogy egyáltalán szóba állt a lány a bátyjával.

04.jpg

Hanna nem érti, hogy Karesz hogy lehet ekkora tapló, hogy elmondta Borinak, hogy neki bejön a bátyja, hiszen a kis kopasz a legjobb barátja, a szegény srác pedig hónapok óta próbál esélytelenül kitörni a friend zoneból. A többiek meg nem bírják már ezt a feszült helyzetet és az állandó vitákat, amiről mind a Hanna tehet, aki viszont kikéri magának ezt, hiszen ő nem tehet semmiről, ezt bizonyítván szépen mindenkit egymásnak ugraszt. Azért még mielőtt mindenki rohanna vissza a szülőkhöz, jön este a nagy békülés pár pohár bor mellett. Mert munka és rendes betevő nincs, de alkohol mindig van! Most akkor Lófej már nyíltan is felvállalja Tudjukkit, akit villásreggelire áthív a háciendára, viszont a többi lakónak nem tetszik, hogy ez az ingyenélő ott kajál az ő keményem megkeresett pénzükön. Váltás Kristóf munkahelyére, ahová új táncosnő érkezett, díszhímünk nagy örömére, de sajnos egy ritka őszinte pillanatában benyögi, hogy ő foglalt, de azért ha bármire szüksége lenne majd a jövőben a lánynak, szóljon neki nyugodtan.

05.jpg

Nem tudni miért Ádám ezt már úgy tolmácsolja Lófejnek, hogy itt bizony szex volt délután, amire természetesen Zsófi hatalmas pusztításba kezd, először Kristófot kúrja le, majd a táncoslányt, hogy hogy képzeli azt, hogy lefeküdt a pasijával. Amikor rájön, hogy mennyire nevetséges és mekkora tévedésben van, persze rögtön rohan Tudjukkihez bocsánatot kérni, ezzel véget vetve a heti felesleges ötperces villámbonyodalomnak, szóval irány szerda. A háciendán a dolgos lakókat Csóró Lali károgása ébreszti aki nagyon izgatott, mert maga Lagzi Lajcsi van a városban és őt muszáj meglátogatni. Következzen hát a heti Laller-Szotyi bohóckodás: ügyesen átverekszik magukat elég sok női rajongón mondván, hogy ők nem holmi autógrammért jöttek, hanem fontos üzleti megbeszélnivalójuk van! Nem jön be a csel, mert nem kapnak belépőt. Miután a tömeg eloszlódott a két hősűnk TEKeseket megszégyenítő ügyességgel lopakodnak be az épületbe, de sajnos két kopasz biztonsági kidobja őket, akik nem értik, hogy Puminak az élete múlik azon, hogy Lajcsival találkozzon. Következő trükk a pizzafutár.

06.jpg

Ahelyett, hogy pornófilm forgatókönyvbe illően egy jó nagy afrikai ember kapta volna el Pumit, inkább megesik rajta Lajcsi szíve, aki hajlandó meghallgatni Csóringer siralmát. Lajcsi roppant türelmes ember, végighallgatja az egész bohózatot arról, hogy bár énekelni nem tud és egy nagy rakás szerencsétlenség, de ő egy sztár! Majd benyögi, hogy nála van Lajcsi első trombitája, akinek viszont az kéne vissza, mert régi emlékek fűzik hozzá. Bár jobban belegondolva, ha Pumit ez az eszköz inspirálja, akkor inkább maradjon nála és hozzon sikert és inkább látogassa meg a menedzserét, aki majd segít neki a sztárrá válás útján. Szerintem ha hallotta volna énekelni akár csak egyszer is, inkább a trombita visszaadását választotta volna. Anikó teljesen magába van zuhanva, mert se Dija, se Marci, már csak a Szandi maradt neki. Hanna nagy monológot tart Borinak, hogy neki a Sildes mégsem kell, hanem inkább a jányka barátsága, mert az neki sokkal fontosabb. Ezzel párhuzamosan Anikó is előadja ugyanezt a monológot Márcsellónak, így kipipáltuk a szokásos heti harmadik/negyedik „ez a barátság fontosabb nekem …-nál” beszédet is.

07.jpg

Redzsi és Cincogi nem bírják ezt tétlenül bámulni, ezért a redzsizóba romantikus körülményt hoznak össze azért, hogy Anikó és Marci tudjanak rendesen beszélni, még a fizető vendégeket is hajlandóak elhajtani a kedvükért. A nagy kajálás és beszélgetés közben újra egymásnak esnek. Hanna pedig Borinak bizonyítván, hogy neki nem kell a Sildes, elmegy a haverjával táncolni. Sildes tudja, hogy a haverja csak azért hívta táncolni, mert meg akarja fektetni Hannát, aki persze nem hisz neki. Hannának akkor sem esik le, hogy mi a szitu, amikor a srác már félig beléhatolt a táncparketten, viszont ez már nem tetszik Sildesnek, aki a srácnak esik. Nehogy már egy tizenöt éves lány miatt vitatkozzatok jelszó hallatán Hanna inkább lelép a sráccal, de reményeivel ellentétben Sildes nem állítja meg őket, így most nem tudja hogyan fog ebből kimászni, talán majd Dzsó jobbegyenese segít megint, de a hímek verése helyett inkább.. De ehelyett inkább Kopasz Karesz habzó szája vet véget ennek az egésznek, aki megint síró szemekkel konstatálja, hogy továbbra sem ő az esélyes.

08.jpg

A csütörtököt kezdjük inkább Laller slágerének szövegével, ami szerintem mindent elárul és nincs szüksége kommentárra: itt jön Csóró Lali, egy tüzes kis kandúr, nem kapja el soha őt erkölcsrendész pandúr, itt olyan sok a szexi lány, kinek melle über király, gyere cicám dorombolj nekem. Eszméletlen, mekkora tehetség lapul ebben a gyermekben. A kezdeti sokktól felocsúdva folytatnám a történések beszámolóját. Lali kapja a nagy hírt Cincogitól, hogy van egy haverja, aki demókat is csinál és házhoz is tudj jönni, majd szól neki. Gaben közben morcosan ébred az egyéjszakása mellett, akitől még a takarót is sajnálja. Figyelj csak, kávézni szoktál? De rendszeresen? Akkor ahogy jöttünk, tudod, ott a konyha, hozzál már nekem is egyet légy szíves. Tudnám miért, ezt a hácienda többi lánya nem tűri szó nélkül és rikácsolva lábhoz hívják a nagy csődört, hogy ezt most akkor hogy képzeli, hiszen a lány vendég, inkább neki kéne vinni, mert ez itt Pest (tévedés, Buda, de mindegy)! Jön a következő hidegzuhany, Gabenke ne menj sehova, mert jön a nagytakarítás!

09.jpg

A takarítást feldobja Pumi demófelvétele, ami persze a nappaliban zajlik, de szegény demós srác már a falat kaparja kínjában. Lófej nem érti, hogy mit akar a kapa hangjával, hiszen az apja vágóhídján a visító malacok jobb demót hoznak össze, mint Laller. Mondja ezt egy olyan lány, akinek kellett vagy 10-15 epizód, hogy rájöjjön, hogy még a Puminál is rosszabb hangja van. Közben Gaben meghozza a weapon x-et: Gabenmamát, aki rögtön szórja a bölcsességét a fruskáknak. A férfi menjen dolgozni, az asszony meg takarítson, szóval majd Gaben helyett sikál wc-t. Amikor a lányok mondják a mamának, hogy ők már végeztek, akkor kérdezi, hogy hol? Mert itt tiszta kosz minden, szóval folytassuk csak szépen a sikálást. Laller a friss demóval lerohanja Lajcsi menedzserét, hogy bizony azonnal meg kell hallgatnia az évszázad slágerét. Végre egy komoly ember, aki megmondja neki, hogy ez az egész hihetetlen szar. Amatőr módon Laller előtt válaszol a telefonjára, ahol hangosan megbeszéli, hogy a nagyfőnök melyik szálloda melyik szobájában lesz.

10.jpg

Pumi erre nagy ötletet szül, hogy majd a szállodában letaglózza a nagyfőnököt. Gabenmamát viszont elkapják a modern szelek és az emancipáció és a fruskák belebeszélik a lázadás szikráját, ezért amikor Gaben hazajön egy megváltozott status quoval kell szembesülnie, ahol a mama már nem csinál meg neki semmit és a gyerekkori titkait is kibeszélte mindenkinek, köztük kedvenc plüss állatkájának legendáját. Szotyi és Laller eközben már bevették a szállodát, de az ár hallatán menten elborzadnak, hiszen a hácienda sokkal olcsóbb. Miután elutasítják az alkudozási kísérleteiket nagy nehezen összekaparják a pénzt. Ezután a csapat (fél)esze rendel kaját a szobába, ami kicsi is és drága is, de a zsúrkocsi láttán Laller fantáziája rögtön működésbe lép kinyögve nagy nehezen az évszázad ötletét: trójai faló! Látszik, hogy nem hiába járt iskolába. Elképesztő módon sikerül becsempészni a kocsit, amit rögtön követ Szotyi is a gettóblaszterrel, és a szokásos slágert bömböltetve csalják ki a fürdőből nagy meglepetésükre a nagyfőnök helyett a menedzsert.

11.jpg

Elég sok kérdést felvet, hogy a menedzser miért várja a nagyfőnököt frissen zuhanyozva, köntösben egy szállodai szobában, de a válaszok helyett inkább kizavarják a biztonságiak a két sztárpalántát a szállodából. Az álomhajón Karvaly bekajálta Kristóf kajáját, hiszen koszt-kvártélyért fizet, de pont itt a bökkenő, mert eddig még egy éjszakáért sem fizetett. Majd hónap végén. Persze. Jön a nagy ötlet: este legénybúcsú lesz és mivel a Rita olyan megbízható, így majd jó lesz felszolgálónak. A kiéhezett kancsapat élükön a vőlegény rögtön jól kezd, lebeszélik Karvalyról a melltartóját, aki reluktánsan, de Kócos unszolására beleegyezik a játékba. Ám viszont abba már nem megy bele, hogy a késlekedő táncoslányok helyére ugorjon be a kanoknak, hiszen ő nem prostituált, mert azok általában pénzért csinálják, ugye ő meg eddig ingyen csinálta a hasonlókat. A bokafogdosást már nem tűri szótlanul, hiszen úrinő, ezért hangos szóváltás tör ki, ami után a kansereg fizetés nélkül elviharzik, hiszen nőket ígértek és csak egy Kócost meg Karvalyt kaptak. Ezt persze nem hagyja szó nélkül Tudjukki és kiteszi Rita szűrét az álomhajóról, aki szintén nem fizetett eddig semmit, szóval ez anyagilag nem volt valami jó menet.

12.jpg

Szandi rájön, hogy Anikó most pár napra elutazik, ami nem okés, hiszen nem fizette ki a lakbért meg a Diját is elűzte, szóval nincs itt barátság se türelem, azonnal fizessen! Szokásos likviditási gondok, az összes pénz elment a fapados repülőjegyre és annak kinyomtatására, majd ha visszajön fizet. Nem, nem és nem! Márcselló gálánsan felajánlja, hogy kifizeti és majd Anikó valamikor megadja neki. Hajaj, látom már a jövő heti konfliktust.. A hét utolsó napját Karvaly nyitja, aki valamilyen rejtélyes oknál fogva a háciendán csönget, sajnos Cincogi beengedi, akit rögtön jól le is olt a szőkeség, majd hívatlanul a lány szobájában köt ki, ahol jól lefikázza Cincogi lakberendezői ízlését, majd egy ruhás ládában kezd el kutakodni, mert hogy a láda az ő tulajdona. Ezek továbbra is teljesen életszerű „veled is megtörténhet” helyzetek. Pumi hatására Marci előáll azzal a nagy ötlettel, hogy amíg Anikó külföldön van, addig Karvaly lakjon a lánykollégiumba Szandikával. Micsoda ötlet, ez biztos csak jól sülhet el, de gondolom ha innen is kidobják, akkor majd legfeljebb beköltözik a tizenévesekhez.

13.jpg

Szandi persze tárt karokkal fogadja a lányt, miután kiderül, hogy milyen szemét volt vele Tudjukki. Lassan át lehetne keresztelni a lakást „Kristóf áldozatainak menhelyévé”. Laller mai agymenése, hogy szerencsétlen menedzsert hívogatja egész nap különböző hangokon és elmondja, hogy mekkora sztár az a Csóró Lali. Sajnos másokat is sikerül rávenni erre az ostobaságra, így a fél nap elmegy a telefonálgatásokra. Mivel Gaben nem vehető erre a hülyeségre, ezért Pumi nagyon mérges lesz rá. A fiataloknál Zoé és a pasija, akinek a nevére tényleg szeretnék emlékezni, de annyira jelentéktelen, hogy csak Karesz2-nek tudom hívni, szóval ő és a másik nagyon jelentékeny szereplő Zoé nagyot veszekednek, mert Karesz2 már legalább 1 hete nem simogatta meg a csúnyáját. Karesz2 bevallja Hannának, hogy azért nincs már aranyélet Zoéval, mert sajnos más lány hódította meg pirinyó szívét. Mi tudjuk már, hogy melyik fiúk körében népszerű furcsaszemű fruskáról van szó, de persze Hannácskának még nem esett le a 10 forintos.

14.jpg

Vöröskét gyönyörű látvány fogadja a redzsizóban, ahogy Szotyi nagy terpeszben másnapos kómában csorgatja a nyálát a bútorokra. Szotyinak elege van abból, hogy Redzsi ugráltatja, hiszen a kóceráj fele az övé, de még mindig nem voltak képesek megfelelő idő és bevételbeosztást kidogozni, ezért inkább ultimátumot ad vöröskének: vásárolja ki, adja oda neki a pénzét, ahogy azt kérte pár héttel ezelőtt is aztán tipli van. Szotyi rögtön mondja a nagy hírt Lallernak is, vagyis, hogy mennek Ibizára, ahol nagy piac vár rájuk, majd meghonosítják ott a mulatóst és nyitnak egy kávézót, mert ez annyira megy nekik. Megrendítő pillanat, amikor 12-es és 13-as random háttérszereplő szakít (Zoé és Karesz2), de most már legalább szabad a pálya a másik lánynál. Persze Hanna továbbra is bátorítja a srácot, hogy mondja el annak a titokzatos lánynak az érzéseit. Zoé viszont teljesen szétcsúszik a szakítástól, még a haja is felemás lett tőle, félig hosszú, félig rövid. Hanna befogadja szegény Karesz2-őt a szobájába, majd rettenetesen meglepődik, amikor az mellé fekszik alvás közben.

15.jpg

Nemcsak Zoé, hanem Redzsi is teljesen kész van, Szotyi ultimátuma taccsra vágta rendesen és sírva jön haza. Mind ez hidegen hagyja Pumit, aki már az ibizai álmait szövögeti és Gaben oltásai se tudják kizökkenteni mámorából. Jelentéktelen mellékszál volt még, hogy Marcika benevezi Cincogit titokban a miss szimbol 2013 választásra, ami persze nagyon váratlanul éri a lányt, ahogyan az is, hogy egy fél perces smink és Karvaly sapkájának köszönhetően meg is nyeri azt. Nyilvánvaló, hogy ez nem tetszik Ritának, aki jól leordítja a kiscsajt, aki mind ez előtt értetlenül áll, de miután megtudja Márcsellótól, hogy Ritát szexuálisan zaklatták (valószínű, hogy attól lett ilyen bolond, amikor a részeg kanok megfogták a bokáját a hajón, nem pedig veleszületett demenciáról van szó) rögtön barátságosabb szemmel néz rá és hajlandó megosztani vele a nyeremény wellness hétvégét, hiszen annyira szimpatikus lány ez a Ritus. Nagyon remélem, hogy a jövő hét mozgalmasabb lesz.

36 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zirowe 2013.11.12. 14:09:31

@bukott madonna két nagy didivel: azt hittem egyértelmű, mert már az első két részben is így hívták.
Az a hosszú hajú gyerek a hajón.

karev 2013.11.12. 14:10:14

első. hihi :)
nekem még mindig teszenek a nevek. különösen Karesz2 :)) nem gondolom gúnyosnak, inkább ragadványnevek. a "12-es és 13-as random háttérszereplő" is vicces volt. tetszik, ahogy írsz, nem kell minden egyes mondaton megszakadni, viszont időközönként odabsz. :) köszi.

karev 2013.11.12. 14:11:24

@bukott madonna két nagy didivel: oh, mégsem :) Dávid, vagy hogy hívják, a hajó tulajdonrészét vette meg Carlostól.

Zirowe 2013.11.12. 14:15:04

@karev: mondjuk ez tényleg egy nagyon unalmas hét volt, a Lali hülyeségeit leszámítva alig lehetett vmiről frappánsat írni.

bukott madonna két nagy didivel 2013.11.12. 14:28:08

@karev: óó köszi! :)

nem nézem, és a hv is valahol újra indult, vagyis nekem kimaradt egy két momentum, nem tudtam, hogy Carlos már nincs. :)

bukott madonna két nagy didivel 2013.11.12. 14:31:15

@Zirowe: nekem nem :) no nem baj, majd jól bekérdezek eztán is és majd valaki megírja. :)

neked azért egyértelmű mert nézed én csak olvasom. :P

És ha már itt tartunk ki a Cincogi?
őt se tudom hová tenni :D

karev 2013.11.12. 14:47:37

@Zirowe: :) Lali egy szánalmas ösztönlény. mindig felhúzom magam, mennyire debil. a múlt heti kommandózásai meg nagyon gázok voltak, miért kell ilyeneket beletenni? Hanna hátulról támadós jelenete is ful gáz volt. :)

karev 2013.11.12. 14:49:37

@bukott madonna két nagy didivel: Cincogi az új fekete démon, aki Rita helyére jött, és mikor meghallottam először a hangját, télleg cincog.

bukott madonna két nagy didivel 2013.11.12. 15:26:19

@karev: Köszi! nah most már képben vagyok! Helyére került az összes részlet. :)

p.o.p 2013.11.12. 16:57:46

"Elég sok kérdést felvet, hogy a menedzser miért várja a nagyfőnököt frissen zuhanyozva, köntösben egy szállodai szobában, de a válaszok helyett inkább kizavarják a biztonságiak a két sztárpalántát a szállodából. "

ezen én is filóztam egy sort:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.12. 17:45:31

@Zirowe: Hiánypotló írás, kösssz. (Nem láttam minden részt múlt héten, a Lalisokat pedig alapból tekerem az esetek zömében)

naezjó... 2013.11.12. 19:00:18

jó az kép a Dzsóról, mintha pofonosztás előtt próbálna visszaszámolni magában... :) Viszont a heti összefoglalók nem jönnek be annyira, de ez nem Zirowe hibája, csak zanzásítva már extra fájdalmas a sorozat egyedüli következetessége, a következetlenség. A heti cserkó, h a debil banda úgy búcsúztatja Csöves Lacit, aki HOLNAP indul Ibizára szotyissal, h még nincs lerendezve a kávézó. Pedig szerintem kettejüknek együtt nincs annyi píze, h kitaxizzanak Ferihegyre, nem hogy elrepüljenek. Meglátjuk lesz-e 50% Redzsicsökkentés, bocs. Ritával mi lett, Hawaii helyett Balcsi? Innen tuti visszajön pedig, max lesz egy új egyetlenegy barátja.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.12. 21:32:28

@naezjó?: "jó az kép a Dzsóról, mintha pofonosztás előtt próbálna visszaszámolni magában... :)" Vaaagy! felfestette a falra, bele ne süljön.

histrionic 2013.11.13. 15:36:16

Hanna miért furaszemű? :D

Zirowe 2013.11.13. 15:40:04

@histrionic: szerintem a smink, vagy kicsit bandzsa, egyébként fene tudja, csak ha ránézel a fejére, akkor az ostoba tekintetén kívül az is látszik, hogy ott vmi fura dolog van.

histrionic 2013.11.13. 15:59:04

@Zirowe: Ja értem. Mondjuk szerintem kifejezetten szép vágású szeme van, de aztán ez minden jó, amit elmondhatok róla :D

karev 2013.11.15. 10:36:54

tegnap a kisgyerekek biciklis szenvedésénél lecsaptam a poharam a földre (nem ám, de jól hangzik), és bevonultam a hálóba olvasni (S.King Duma Key). :)

karev 2013.11.15. 10:39:11

tegnap a kisgyerekek biciklis szenvedésénél lecsaptam a poharam a földre (nem ám, de jól hangzik), és bevonultam a hálóba olvasni (S.King Duma Key). :)

karev 2013.11.15. 10:40:18

tegnap a kisgyerekek biciklis szenvedésénél lecsaptam a poharam a földre (nem ám, de jól hangzik), és bevonultam a hálóba olvasni (S.King Duma Key). :)

karev 2013.11.15. 10:40:56

bocs, 3x ment át. de legalább növeltem a komment számot :)

Zirowe 2013.11.15. 11:30:24

@karev: eddig is tudtam, hogy a kiskopasz életképtelen, de hogy egy láncot ne tudjon visszarakni a hajtóműre az egyszerűen nevetséges.

A másika a "dugjunk, más nem kell, de mégis és akkor hiszti ezerrel"...
Gondolom jövő héten lesz megint hisztériás terhessége..
Hogy a lovas szekrényről ne is beszéljek.
Idegesít, nem akarok vele lakni, meg is csaltam, egye fene, elveszem feleségül.

karev 2013.11.15. 12:42:51

én azon is kiakadtam, hogy Alexa mennyi ideje ismeri őket? max. 1 hónap erős túlzással, aztán osztja az észt Ritának is, meg hogy ő lesz a koszorúslány, jézusom. meg amit a 2 pcsa művelt Barbi könyvével...jaj, már ott fel akartam állni, de még ittam egy kakaót.

Zirowe 2013.11.15. 13:45:17

@karev: meg ahogy az a két felkegyelmű állandóan körbe lihegi Cincogit..

p.o.p 2013.11.15. 18:13:18

Na de azt észrevettétek, hogy Marci 'kissé' be volt cuccozva az Alexa bulin...

Zirowe 2013.11.15. 19:20:00

@p.o.p: ő baja. :D
Inkább az, hogy Gebe, hogy adta a kedveset meg a mézes mázos hangot, állandóan kellette magát és mutogatta a gebe testét, aztán smár után azonnal visszaváltott a megszokott utálatos hangjára. :D

p.o.p 2013.11.15. 22:04:20

@Zirowe: jaj azt még nem láttam, majd most esek neki, de amúgy a szereplők 90%ból skizofrént csinálnak. Hannából meg idiótát.
Amúgy Hanna sztem is kicsit kancsal, vagy vmi hasonló, azért fura.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.17. 12:50:05

Délelőtt megnéztem az eheti részeket. Várom a HV-t nagyon. Kivételesen a Lali részeket sem tekertem, mert a döbbenettől ledermedtem. Újra a régi B-közép része voltam, csak szotyiztam és fújjoltam és füttyögtem majdnem minden történetszálnál. Laliét konkrétan letojom, de a Kristóf-féle megrágalmazás kezelésére nagyon kíváncsi leszek majd, mert itt rohadtul vékony jégre tévedtek az írók.

karev 2013.11.18. 15:57:43

@Zirowe: annyira azért nem gebe :)

karev 2013.11.18. 16:00:21

@p.o.p: nem vettem észre, csak fél szemmel merem mindig nézni. :) nekem Márcselló olyan férfiatlan nem tudom, jól néz ki, de a hangja, meg amit a szájába adnak...

Zirowe 2013.11.18. 16:00:23

@karev: akkor már inkább Anikót.

p.o.p 2013.11.18. 16:03:29

@karev: hát a feje nem rossz, de ennyi...a testalkata, a járása, a cuccai...hagyjuk:)

A pénteki rész még úgy is nézhetetlen volt számomra, h tekeréssel kb 5 perc alatt végeztem is.

Ádám nőjének a hangjával kínozni lehetne...

karev 2013.11.18. 16:11:13

@p.o.p: Ádám nőjéről lemaradtam. meg a pénteki részről is. régen még online megnéztem volna 1-2 elmaradt részt. most már inkább hv. :) kínozza magát más.

Zirowe 2013.11.18. 16:21:40

@karev: kész van már, majd holnap.
süti beállítások módosítása