Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest - 1x85/2 – Csak szeretet legyen, meg gnómok

2013. június 27. 17:00 - marhapori

A matek bizony fontos dolog, úgyhogy figyeljetek oda az órákon, gyerekek! Anikó a média világát választotta a számoké helyett, rá is baszott rendesen. Négy helyett csak három alig extrém figurát szedett össze vadászat közben, így pedig a kegyetlen Zoli szerint nincs üzlet. Anikó kirohan a stúdióból, a fura szerzetek (1 törpe, 1 magas kövér, plusz 1 nemtudommi) meg csak pislognak, mint nyuszi a fűben. A VV-lány kész egyenesen Szombathelyig rohanni. Laller győzködi még mindig Karvalyt, hogy Bruminak a fürdőkádban a helye, az állatvédő nő pedig rácuppan Lalira a menhely udvarán. Gyááááájjj, hát milyen aranyos állat! – gügyögi, amitől Lalinak egyből feláll, de aztán a tárgyra tér. – Vannak-e engedélyek? Hány négyzetméteren tartod? Ja, hogy lakásban? Tudod, hogy erre rá fogsz baszni, ha nem adod nekem a mackót? Az utolsó kérdést már nem is hallja a mi jó Pumuklink, mert a „karantén” szót meghallva hóna alá kapta a macit és futni kezdett. A nő a biztonság kedvéért megemlíti Ritának még egyszer, hogy így engedélyek nélkül fel kell majd szállni a szopórollerre.

9.jpg

Ha egy férfias beszélgetésre vágysz, csak keress bátran, fiam – búcsúzkodik Apuska Dzsótól. Távozás után kibukik Baltaarcúból a nagy kérdés Barbi felé: te most komolyan így akarsz megfogni? Meg olyanokat is mond, hogy „csak érjünk haza, beteszlek a ketrecbe, miután szétcsaptalak korbáccsal”. Vagy ez a másik film? Hupsz. Anikó szipogva halad át a zebrán, amikor nekimegy egy EGYSZERŰEN ÁTLAGOS gótnak. Hát pont te kellesz nekem! Jössz velem a fotózásra! – és már szaladnak is. Karvaly megjavulhatott, mert mostanában csak értelmes megnyilvánulása volt. Nem adja fel, megy Pumukli után az „ez az állat nem ide való, neki nem jó itt” című mondókával. És végre megtaláltuk Kristóf ellenszerét: a medve tetvei kikészítik. Állítólag elkapta őket, ezért egy kád vízben fetreng RUHÁSTÓL. Karvaly hívja az állategészségügyet.

10.jpg

Zoli balettruhás férfiakkal csacsog, amikor berongyol Anikó meg a négy gnóm. –Ennek a fotózásnak már vége. – Nem, kurvára nincs vége! Csapd arcon a meleg fotósodat, mert nem megyünk innen sehova. – valahogy így zajlik a párbeszéd. A gnómokat bezavarják az öltözőbe, cuki rózsaszín balettszoknyát kapnak, és minden sínen van. Fotózás után elsöprő tapsvihar, mindenki boldog, mehet a bagázs palacsintázni. Ostoba egy szál ez, na. Beesteledett, Gabi érkezik Dzsó hásziendájára kocsival sörözni. Teccik tudni, hogy már egy sör megivása is bűncselekménynek számít hamarosan, ha utána lenyomják a szondát az ember torkán? A rendíthetetlen Baltaarcúnk pityeregni és panaszkodni kezd a szörnyű napjáról, Gabi meg adja az okosat. Vagyis csak adná, mert beállít Csula: miafasz, kanbulit rendeztél és meg sem hívsz? Gábor megsúgja a kamerába, hogy Dzsó ostoba, csak a komoly kapcsolattól fél. Jól van, már ezt is tudjuk. Bár mintha tudtuk volna két hónapja is, mindegy.

11.jpg

Mackó testvérért megérkezik a gyámhatóság, Pumukli viszont elbarikádozza magát, és a nyomaték kedvéért kitesz egy ’Belépni tilos!’ táblát. Bár az valószínűleg már ott volt. És akkor jön az előző rész vége kapcsán a kommentek között mát idézett párbeszéd: – Rendelkezik az állat tartásához szükséges engedélyekkel? – A szeretet az megvan! – és Lalinak igaza van, több nem is kell, mert „szeretet nélkül minden ház üres”. Aztán jön a „csak elvisszük egy farmra” szöveggel a hapsi, Lali pedig nyitja az ajtót. Ja, hogy egy nagy zöld mezőn fog szaladgálni a barátaival? Hát akkor tessék, vigye Rumlit. Drámai pillanatok. A fájdalom enyhítésére az állatkerti(?) gondozó felajánlja, hogy Lali bérletet kap, és bármikor meglátogathatja a mackóját, amit akár örökbe is fogadhat. Egy százezres csekket kiállíthatott volna a hitelesség kedvéért a fickó.

12.jpg

Ünneplés folyik a nemtudommelyikdizsiben, Anikó remek tósztot mond, Zoli meg el van dőlve Anikótól. A „lényeg a lényeg”, Zoli belerak a vállalkozásba kétmillát. Egy a fontos: Anikó nyomja mindig úgy az ipart, mint ma. Ha a színészkedés nem is, ez most talán bejött neki. Laller továbbra is darabokban hever, Rita vigasztalja, de azért szex az nincs, bármennyire is szeretné hősünk. Eléggé visszavett az igényeiből. Dzsó lihegve érkezik Barbi lakásának ajtajához, de a bocsánatkérése besül. Nem is gondoltam, hogy Barbi ilyen is tud lenni – mondja Dzsó, és arra gondol, hogy nem hitte volna, hogy a csajában van bármifelé önálló akarat és gondolat. Cuki. Barbi ki is akad, jön egy kis üvöltözés, nehogy már nyugodt epizódunk legyen.

13.jpg

Visszatérünk a dizsibe, ahova befut majdnem az egész kompánia, öröm-bódottó’. Laller a nap hőse, nemcsak megmentett egy mackót, de még Kristófot is kiütötte Rumli bolháival. Anikó is boldog, újra együtt van a csapat, megnyitja az évszázad ügynökségét, de főleg, mert Budapesten él. Komolyan ezt mondta. Gyerekek, semmi más nem kell a boldogsághoz, csak Budapest! Azért ilyen depressziós nép a magyar, mert nem jut hely mindenkinek ott középen. A következő részben kurva nagy dráma lesz, Hannát el akarja lopni Barbi korábbi pasija, aki véletlenül pont lányokat futtat.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozi001 2013.06.27. 22:52:42

Végül csak meglett DonCorleoneZoli 2 misije.
Beszáll a bizniszbe mint VágásiFeri az internetbe!

A fotózáson meg szédületes fejek.
süti beállítások módosítása